Transgourmet Polska Sp. z o.o.

Adres: Zamenhofa 133, 61-131 Szczecin

NIP: 7811011998 KRS: 0000045597

Transgourmet Polska Sp. z o.o.
2 5 5 1

Opinie o Transgourmet Polska Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

adamski
 Opinia

Byłem na rozmowie o pracę w tej firmie w Ożarowie, lecz odmówiłem ze względu na zarobki a druga rzecz jak idziesz na rozmowę o pracę to jedni mówią, że praca od pon-pt a kiedy idziesz do działu transportu to 2 sob pracujące masz więc jest to mydlenie oczu. 2700 przez 3miesiace potem 3200 do ręki to zbyt mało jak na taką pracę w spożywce, gdzie nie ma lekkich rzeczy

Pomocna?
TakNie
Kierowca
 Opinia
@adamski 18.01.2019 13:44

Coś więcej możesz powiedzieć kolego? Bo też idę do nich na rozmowę i bym chciał mieć porównanie

Pomocna?
TakNie
Mirosław
 Opinia
@Kierowca 29.01.2019 21:02

Minęło kilka dni od Twojej wypowiedzi. Czy finalnie byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej i mógłbyś przybliżyć jej przebieg? Na jakie stanowisko aplikowałeś? Na stronie https://www.transgourmet.pl/praca pracodawca zachęca do składania CV, ale nie ma podanych konkretnych stanowisk. Oferują różne formy szkoleniowe, by wspierać rozwój zawodowy pracowników, a także biorą pod uwagę indywidualne zdolności i predyspozycje oraz zaangażowanie w wykonywane obowiązki, oraz potrzeby wynikające z zajmowanego lub planowanego stanowiska pracy. A jakie są Twoje doświadczenia z osobistego kontaktu z firmą Transgourmet Polska? Zachęcam Cię do wypowiedzi.

Pomocna?
TakNie
Heniu
 Opinia

Witam Jak wygląda praca i zarobki jako kierowca kat.b w Transgourmet ?

Pomocna?
Tak1Nie
Woj
 Opinia
@Heniu 27.08.2018 03:31

Słabo, przychodzisz na 3 i wracasz 14 i tak jeszcze ci mogą dowalić zwłaszcza kierownik wiecznie nie pasującemu coś

Pomocna?
Tak5Nie
Iza
 Opinia
@Woj 14.11.2018 15:00

Dziękuję Ci bardzo za komentarz. To, że akurat Ty postrzegasz pracę w firmie Transgourmet Polska w ten sposób nie oznacza wcale, iż inni też muszą. Tak naprawdę niewiele dowiedzieliśmy się od Ciebie o tym pracodawcy. Czy dbają tam o rozwój pracownika, organizując co jakiś czas jakieś szkolenia?

Pomocna?
TakNie1
Woj
 Opinia
@Iza 28.11.2018 14:29

Szkoleń żadnych nie ma. Traktują cię jak robota, zero poszanowania do pracownika, jak o coś poprosisz to zmywają cię szybciej jak przyszedłeś, nie obchodzi ich to, że masz drugą pracę lub nie masz z kim dziecka zostawić tylko masz zrobić drugi kurs lub jechać po innego kierowcę do serwisu np, najgorzej jak nie podpasujesz kierownikowi to wtedy takie ci trasy daje, że odechciewa ci się tu pracować i zamieniać z nim jakiekolwiek słowo

Pomocna?
Tak3Nie
Iza
 Opinia
@Woj 30.12.2018 20:47

Rzeczy, o których piszesz w swoim komentarzu, są już dosyć alarmujące. Jednak może zbyt pochopnie oceniasz niektóre z działań tego pracodawcy. Powiesz Nam od jak dawna jesteś zatrudniony w Transgourmet Polska? Nie nadmieniłeś nic o tamtejszych zarobkach: czy pracując w tej firmie na cały etat można dostać wypłatę na dosyć korzystnym poziomie?

Pomocna?
TakNie
Woj
 Opinia
@Iza 04.01.2019 11:49

Niestety nic pochopnie, zarobki nie są adekwatne do wykonywanego zawodu, często premie są ucinane pod byle pretekstem a jak idziesz na rozmowę o podwyżkę to zarząd nie ma czasu. Na szczęście w pore odszedłem od tej firmy.

Pomocna?
Tak3Nie
Franciszek
 Opinia
@Woj 18.01.2019 13:37

Głównym powodem Twojego odejścia z pracy w firmie Transgourmet Polska były zarobki oraz niejasności przy otrzymywaniu premii? Chciałbym dowiedzieć się, jak oceniasz atmosferę, która panuje w tym miejscu pracy? Można liczyć na pomoc i wsparcie innych pracowników tam pracujących?

Pomocna?
TakNie
Woj
 Opinia
@Franciszek 22.01.2019 12:58

To też, ale również to w jaki sposób trasy są układane no i również to, że wszelkie braki jakie występują przypisują na twoje konto a nie, że to wina magazynu. Atmosfera słaba, każdy na każdego nadaje a jak o coś poprosisz to nie ma nigdy czasu.

Pomocna?
TakNie
Hanna
 Opinia
@Woj 24.01.2019 15:09

Rzeczywiście, sytuacja, w której zostajemy obarczani za coś, co nie leży w kwestii naszych obowiązków, bywa często frustrująca. Chciałabym jeszcze powrócić do tematu szkoleń. W chwili obecnej pojawiło się wiele ofert pracy do Transgourmet. Można aplikować na pracownika kompletacji zamówień, dyspozytora działu transportu, na stażystów i wiele innych. W każdej z tych ofert firma zaznacza, iż oferuje szkolenia i kursy podnoszące kwalifikacje pracowników. Jaka jest więc prawda - szkolenia rzeczywiście są organizowane? Czy ktoś może ustosunkować się do tego typu gwarantów firmy?

Pomocna?
TakNie
andrzej
 Opinia
@Hanna 30.01.2019 10:53

Hanna żadnych szkoleń nie ma, pic na wodę, tak samo jak awanse - zamydlanie oczu i nic więcej. Najgorsze jest to, że co 3 miesiące redukują najlepszych pracowników bez podania przyczyny.

Pomocna?
Tak2Nie
ALBERT
 Opinia

BARDZO NOWOCZESNY MAGAZYN, NIE PRACOWAŁEM NIESTETY DŁUGO BO MUSIAŁEM SIĘ PRZEPROWADZIĆ ALE MIŁO WSPOMINAM. MOŻE KIEDYŚ WRÓCĘ. POZDRAWIAM

Pomocna?
Tak1Nie
Administrator
 Opinia

Zachęcam do napisania opinii na temat pracodawcy Transgourmet Polska Sp. z o.o., będzie to pomocne dla osób, które myślą o zatrudnieniu się w tej firmie.

Pomocna?
Tak1Nie
Mirek
 Opinia

Taka firma jak Transgourmet Polska jest zbyt profesjonalna z wypracowanymi standardami i z pewnością nie będzie się rozczulała nad maruderami. Jak nie pasuje do wypad.

Pomocna?
Tak1Nie1
Iza
 Opinia

@pracownik czy nie było wcześniej mowy o tym, że praca jest w weekendy? Rozmawiałeś o tym z pracodawcą, że nie możesz pracować w weekendy? Czy ktoś miał podobną sytuację w firmie Transgourmet Polska Sp. z o.o.?

Pomocna?
Tak1Nie
pracownik
 Opinia

Przyjąłem się jako pracownik kompletacji zamówień. To co spotkało mnie na miejscu to totalny brak profesjonalizmu. Rozmowa rekrutacyjna z osobą która nie jest kierownikiem. Na szkoleniu bhp oraz podczas pracy dowiadujesz się rzeczy których nie było na rozmowie m.in. praca w weekendy.Kierownika poznajesz dopiero po dwóch godzinach pracy bo ktoś mu powiedział że jest nowy pracownik. Wcześniej rozkazuje ci przysłowiowy Pan "Mietek" żeby iść po kartofle bo brakuje w koszyku lub Pani "Zosia" żeby iść wyrzucić śmieci.Atrakcyjne wynagrodzenie.? 1450zł najniższa krajowa z 10% premią jest dla was atrakcyjnym wynagrodzeniem za ten syf który oferujecie.? Zacznijcie najpierw od wymiany swojej kadry żeby to jakoś wyglądało a potem zajmijcie się przydzielaniem obowiązków pracownikom kończąc na atrakcyjnym wynagrodzeniu jak jest opisane w ogłoszeniu!.

Pomocna?
Tak17Nie
malber
 Opinia

W przypadku pracy fizycznej @iza nie ma takiej potrzeby, a z tego co widziałem to jest wiele takich możliwości, np jako kierowca czy też pracownik hali, ten drugi musi głównie posiadać chęci do pracy, ale i tak spokojnie dostanie umowę o pracę z tego co wiem

Pomocna?
Tak1Nie

Zostaw opinię o Transgourmet Polska Sp. z o.o. - Szczecin

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Transgourmet Polska Sp. z o.o.

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny