MGI Polska Sp. z o.o.

Ostróda

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 95 ocen.

Opinie o MGI Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MGI Polska Sp. z o.o.

Sylwia

Witam. Często omijałam ten sklep w Morągu ze względu na jego opinię, jednak musiałam sie tam wybrać i dlatego postanowiłam napisać. Sklep w Morągu zmienił się diametralnie, czysto, obsługa pomocna, jestem zszokowana. A dodatkowo mają fajne artykuły duży wybór obrazów i wiele innych ciekawych. Będe odwiedzać, a ludzie głoszący opinie o tym sklepie niech sobie je w buty wsadzą. Każdy sklep ma jakieś wady jak im się Morąg nie podoba to niech jadą do innego Brico byłam w kilku i nasz Morąski nie jest taki zły jednak.

tomasz

brico morąg miła i pomocna obsługa

hhdsks

Bricomarche - Carlota- Śrem - nie stosują cen z gazetki chociaż są w niej wymienieni , wykręcają się że w gazetce jest inny towar. Obsługa klienta leży i kwiczy, kompetencje - większość załogi chyba po szkołach specjalnych, albo po hufcach pracy (nie mówię że wszyscy bo są wyjątki, ale znakomita większość to tępe sztuki) , no i teraz doszło jeszcze , nie bójmy się tych słów: marketingowe cwaniactwo i oszustwa. Bez żalu pożegnam ten market ( jest spora konkurencja, więc płakał za nimi nie będę)

klient z grupą

W Tczewie na ul. Jagiellońska 55A, dnia 28.04.2017 około godziny 11, chciałem zaparkować na parkingu dla inwalidów bo mak uprawnienia, że mogę parkować . a stało się dziwne , że w tym miejscu jakiś facet rozstawił sobie stoisko z W40 i nie mogłem zaparkować, bo zwróceniu uwagi był na jego twarzy uśmieszek kpiący się można powiedzieć z inwalidy , więc w sklepie powiadomiłem Panią w informacji , że facet zajął miejsce z stoiskiem na inwalidów A Pani odrzekła jak stoi to znaczy ze ma prawo tam stać A od kiedy miejsca dla inwalidów sa miejscami na stragany Widać ze w waszej sieci sklepów inwalidzi to są nie mile widziani i popieracie takiego faceta co sobie kpi z oznakowania I od dzisiaj na pewno żaden sklep waszej sieci mnie już nie zobaczy i będę powiadamiał wszystkich co zaszło żeby omijali takie sklepy jak wasze dziękuje nie miłej obsłudze

Hanna

@Cezar77 piszesz m.in. o tym, że Bricomarche nie traktuje swoich pracowników z odpowiednim szacunkiem. Co według Ciebie to oznacza? O jakim traktowaniu wspominasz? Czy możesz przytoczyć jakąś konkretną sytuację?

Cezar77

Sklep to tylko z nazwy dobrze wygląda,kierownictwo w tym sklepie to jakieś matoły ,pracowników traktują jak zero a sami nie potrafią obsługiwać ludzi .Nie mają zielonego pojęcia na temat obsługi klienta .Towar w sklepie to parę sztuk z jednego produktu a jak chcesz więcej to obiecują że zamówią po czym na telefon czeka się w nieskończoność a gdy dzwonisz to że już nie ma lub nie będzie .Sprzedają uszkodzone pompy a jak się reklamacje robi to głupie odzywki i nie chcą uznawać reklamacji .Obsługa pracownicza tego sklepu to totalne zero .Nikomu nie polecał bym tego sklepu bo nawet przy wydawaniu testy kantyka .Sklep do zamknięcia

Cezar77

Sklep to tylko z nazwy dobrze wygląda,kierownictwo w tym sklepie to jakieś matoły ,pracowników traktują jak zero a sami nie potrafią obsługiwać ludzi .Nie mają zielonego pojęcia na temat obsługi klienta .Towar w sklepie to parę sztuk z jednego produktu a jak chcesz więcej to obiecują że zamówią po czym na telefon czeka się w nieskończoność a gdy dzwonisz to że już nie ma lub nie będzie .Sprzedają uszkodzone pompy a jak się reklamacje robi to głupie odzywki i nie chcą uznawać reklamacji .Obsługa pracownicza tego sklepu to totalne zero .Nikomu nie polecał bym tego sklepu bo nawet przy wydawaniu testy kantyka .Sklep do zamknięcia

Hanna

@Jacek ale rozumiem, że Twój stan zdrowia nie przeszkadzał Ci w żaden sposób w wykonywaniu pracy?

Jacek

, zostałem kilka dni temu zatrudnionych Bricomarche niestety już po trzech dniach danymi do zrozumienia że rzekomo mojej stan nie nadaje się do pracy A wszystko przez to że od bardzo dawna mam przez psychiatrę przepisane leki które Muszę regularnie brać ich to nic zupełnie nie obudzić nie obchodziło i zupełnie wywalili mnie z pracy bez prawa dania w ogóle do głosu takie sytuacje są nie do pomyślenia kiedy próbowałem wytłumaczyć sytuację zamknięte drzwi do hali i nie miałem nawet prawa wejścia

Romek i Atomek

Witam Ostatnio napotkała mnie dziwna sytuacja jaki ze byłem pracownikiem Brico w Ostródzie po roku czasu zwolniłem się dlatego że Pan prezes ustala takie zasady co się w głowie nie mieści(Na pełne 8h pracy 15min przerwy w czym mozna isc przez te 15min zjesc albo wyjść 3x zapalić papierosa a no i o zapisywaniu się w zeszyciku u ochroniarza) Ale dobra mniejsza o to wczoraj 05.11.2016r o godzinie 20:41 zadzwonił do mnie numer 572***744 po odebraniu przedstawił się Prezes BM w Ostródzie po chwilowej rozmowie powiedział że przychodzę do Brico i Rozmawiam z Pracownikami i jeżeli on mnie zobaczy to mnie wyprosi phahha ja na to ble ble i spytałem czy ma coś jeszcze do powiedzenia to się rozłaczył. Przypominam Ci prezesiku ze nie możesz mnie wyprosic z sklepu bo jest to publiczne miejsce jak i PARKING A co tam będę się więcej rozpisywać Odwiedzać będę was codziennie Pozdrawiam Krzysiek

gibbi
@Romek i Atomek 06.11.2016 22:01
Witam Ostatnio napotkała mnie dziwna sytuacja jaki ze byłem pracownikiem Brico w Ostródzie po roku czasu zwolniłem się dlateg...

Krzysiu z "budowlanki"! Pozdrawiamy cie i trzymamy kciuki! Nikt nie ma prawa Cie ze sklepu wyrzucic jesli juz tam nie pracujesz. Jestes normalnym klientem. To ze cos nawet jeszcze kupujesz cos u nas bedac NIEPRACOWNIKIEM, swiadczy o tm ze swoj poziom masz, a prezes nie chcąc Ciebie widziec..... ... bez komentarza....

biala88
@Romek i Atomek 06.11.2016 22:01
Witam Ostatnio napotkała mnie dziwna sytuacja jaki ze byłem pracownikiem Brico w Ostródzie po roku czasu zwolniłem się dlateg...

taka sama opinie wyrazil o mnie pan prezes dlatego tez zreszta zostalam zwolniona...podobno przychodzilam na plotki a nie pracowac

ala

widzialam ze troche ofert maja na stronie, jednka zastanawiam sie umowa jaka oferuja jest na dłużej?

therock

Witam,ktoś pracuję w Brico w Siemianowicach Śląskich ? Dostałem właśnie tam propozycję pracy ,jak wygląda atmosfera i opinia na temat kierownictwa? Pozdrawiam

Podbuzony

Witam byłem kiedyś w sklepie briko w Lublincu i jestem przerażony co tam się dzieje żeby rano starsza pani kutra pracowała na kwiatach musiała znosić ozdobne donice z regału z samej gury po drabinie , w to miejsce wnosić węże ogrodowe. A jak przyjechałem po kilku godzinach to ta starsza pani znosiła te węże ogrodowe spowrotem nadul , a na dole stała jakaś młoda dziewczyna w RUDYCH WŁOSACH i się zadzi jak jakiś szef ,niewiem w tym sklepie niema szacunku ani kultury do starszych ludzi . Niewiem czy ta pani jeszcze pracuje czy nie bo jusz jej niewidzialem od ponad trzech miesięcy , jak wchodziłem do sklepu to zawsze mi pomogła wszystko znaleść i wiedziała co gdzie jest . CHCE JA JESZCZE ZOBACZYĆ W TYM SKLEPIE .

Zawiedziony klijent

Witam jestem klientem briko . Niemam żadnych zastrzeżeń do personelu tylko dziwi mnie to ze jest tam taka pani Aneta która chodzi po sklepie i udaje ze pracuje ,a jak kiedyś podeszłem doniej i zapytałem się czy by mi w czymś pomogła . To odpowiedziała mi tam tam ktoś jest i ci pomoże ,a jusz czekałem 45 min ta pani nie powinna być nawet kierownikiem sklepu . Wiem ze kiedyś pracowała w sklepie Aldi w Lublińcu i narobiła dużo bałaganu i niezgody miedzy pracownikami bo ona musi być kierownikiem . A jestem znajomym pana kierownika rejonowego sklepu Aldi . A sam pracuje w większym sklepie budowlano -ogrodniczym za granica i niema takich cyrkua jak w Lublińcu . Nawet muj szew był w sklepie Briko i był załamany jakie kwiaty są tam sprzedawane i z gazetki nigdy nic niema .

nowy

A jak tam raca na paleciarni w Bricomarche ? ktoś się ponoć zwolnił jest tam jeszcze wolne miejsce ? ktoś cos wie to podobno przeszło w obce ręce prawda czy fałsz

Anezob54@wp.pl

Szanowni Panstwo ..Ci ktorzy lubicie i nie lubicie Bricomarche....mam problem chce zglosic do firmy reklamacje na zakupiony towar .Mimo poszukiwan nie znalazłam odnosnika bezposrednio do firmy Bricomarche aby jako klient zadac pytanie dotyczace zwrotu towaru (ktorego nie przyjeto do zwrotu)..pomozcie moze ktos zna odpowiedni adres e meil....dziekuje

em
@Anezob54@wp.pl 19.03.2016 17:29
Szanowni Panstwo ..Ci ktorzy lubicie i nie lubicie Bricomarche....mam problem chce zglosic do firmy reklamacje n...

NIESTETY w Morąskim BM nie ma zwrotu towaru, ale jeśli chodzi o reklamację to wystarczy przyjść do sklepu. :) jeśli nie minął rok lub dwa w zależności ile gwarancja obejmuje, to na pewno zostanie przyęta

anonim

(usunięte przez administratora)

Ostródzianin

Tez masz podejscie stuknij sie w ten glupi lep zeby pracowac za tyle kasy i jeszcze ktos ma pretensje sam sie kurw. tam zatrudnij

PAN ARTUR

bricomarche ? NIGDY WIECEJ ! zabobki 1300 na reke zero premi ! prezes jak by mogl to by ci zabral z portwela jeszcze !

lechia

cze grubas pojechałeś z naszym bratem zemsta nie taka co mu zrobiłeś bidaku

to my

Smieciu

Patrycja

czy ktoś z was pracował na stanowisku "fakturzysta (operator wprowadzania danych/pracownik administracyjny)" i może napisać na czym polega dokładnie ta praca ? jakich programów się używa i jak ta praca wygląda ? z góry dziękuję za odpowiedzi :)

pracownik BM

Pytanie z innej beczki do pracujących w BM lub byłych pracowników. Ile po ile osób jest na działach i jakie obowiązki każdy ma tzn. jak jest z zamówieniami kto je robi pracownik czy kierownik, zestawienia sprzedaży rotacje produktów itd. Chce z konfrontować parę rzeczy jak to jest w rożnych BM-ch

eeee

Szkoda tylko, ze Poznan ma gdzies to, jak aderoni traktuja swoich pracownikow...

ola

Ja chcialam napisac o Bonach za zakupy w sklepie w Kolobrzegu-normalny obled sa tylko rano i Panie w Informacji dawaja je albo i nie! chyba wedlug uznania za wyglad o godz.13 Bonow juz nie ma???????????????? nie wiem jak to jest ale jak jest taka akcja to Bony powinne byc dostepne caly dzien???????????? wogole obsluga jest nieprzyjemna i niekompetetna! Wiec jak jest z tymi BONAMI???????????????

szukająca

Jak jest z godzinami pracy? Pracuje sie przez 13 godzin otwarcia sklepu czy na zmiany? Ktoś wie?

dostawca

Czy wystarczy miejsc parkingowych na wszystkie wasze auta tzw. bazowe?Mysle ze NIE.Toaleta?No coz jak pytalem ochrony to powiedzieli ze brak wiec nie zwiedzalem dalej pomieszczen.

Grupa Muszkieterów

Jeśli chodzi o nową siedzibę i magazyn Grupy Muszkieterów należy wyjaśnić kilka rzeczy: parking dla aut ciężarowych liczy 50 miejsc (obecnie wykorzystywany maksymalnie w 30%). Ponadto toalety przeznaczone dla kierowców znajdują się w biurze ochrony wraz z poczekalnią, stolikiem i automatem na gorące napoje.

dostawca

Moja wypowiedz bedzie dotyczyc nowo otwartego magazynu ktory znajduje sie w Swadzimiu kolo Poznania.To co tam sie dzieje przechodzi wszELKIE granice.Brak wystarczajacego miejsca na zaparkowanie auta na noc (moze 20 miejsc z ktorych wieksza ilosc zajmuja auta bazowe).Brak toalety dla kierowcow.Ludzie (tzw.ciecie) ktorzy siedza na bramie ciagle nic nie wiedza.Czekasz przy okienku po 20 minut jak cie zamelduja(szybciej obsluzy cie kasjerka w biedronce)Bylem tam juz dwa razy z dostawa i szczerze nigdy wiecej tam juz nie che jechac.POPROSTU ZENADA

riczard

Firma żenada jaki klient jestem nie zadowolony z obsługi klienta w sklepie e Wolsztynie tragiczne podejscie w razie reklamacji obwiniają winą klientów mimo ze uszkodzenia dokonała osoba pomocy w sklepie jak by nie ceny to bym tam nie kupował

cady19

jak ktoś pracuje tak jak należy, czyli jest na stanowisku pracy i rozmawia z klientami, nie ignoruje ich to jest ok. nie ma problemu z wyjsciami, urlopami i zmianami w grafiku. a jesli siedzisz wiecznie na herbatce albo unikasz kllientow to to wdac i wtedy masz problem

flacha123@o2.pl

serdecznie witam poda mi ktoś namiary gdzie wysłać cv aby dostać się do pracy w brico nowo budowanego lub jak się skontaktować .Dzięki .

Miras
@flacha123@o2.pl 12.03.2014 18:10
serdecznie witam poda mi ktoś namiary gdzie wysłać cv aby dostać się do pracy w brico nowo budowanego lub jak się skontaktować...

Wiem,że przyjmują jeszcze do Brico w Kętrzynie.Wszędzie wiszą ulotki. Dowiedz się jak najszybciej to może się wkręcisz :)

Bartez

Witam Od nie całych 2 lat pracuje w OBI i mam stawkę 2300 brutto ale do pracy muszę dojeżdżać ponad 20 km dziennie w jedną stronę.Ostatnio w necie pojawiła się oferta z Brico i jest położony jest 4 km ode mnie wiec zdecydowanie bliżej co mnie bardzo zainteresowało.Mam w związku z tym pytanie jakie są zarobki w Brico ???

olki

hehe już nudne są te komentarze jeżeli chodzi o Brico Ludzie do roboty a nie ciągle jakieś wypociny tu zostawiacie dajcie spokój temu facetowi sam bym zwariował jakbym czytał takie pierdoły o sobie szef jaki jest taki jest jak jest zły to się zwolnij i wszystko na ten temat kierownik zły to wez go na bok i powiedz trzy słowa

555

Wszyscy tak narzekają ale jakby zwolniło się miejsce zaraz ktoś pobiegnie na to stanowisko.Jest miejsce pracy wcześniej Morąg nie miał takich możliwości .Niestety Państwo nie da nikomu na chleb.Jakoś jak wchodzę do Brica i widzę w większości te same twarze na działach i jakoś ludzie się nie zwalniają.A tutaj chyba opisują w większości te obelgi ci którzy za szemrane interesy ktoś wypierniczył z roboty.Sama prowadzę firmę słyszałam o sytuacji w Brico i wierzę że cieżko znaleźdz ludzi którzy chcą pracować i starają się być dobrym w tym co robią,a oczernić jest łatwo w tej małej mieścinie.Chyba tak patrząc na to wszystko na ludzi jakie mają podejście w tych czasach wszystko jest złe chleb jest za drogi dom brzydki ludzie niemili a ceny za wysokie na wszystko trzeba narzekać.Tym co zatrudniają ludzi bo to najtrudniejsza praca jaka istnieje właśnie współpraca z ludzmi proponuje więcej dystansu... taki świat takie życie takie czasy.

MIRKA
@555 09.01.2014 21:02
Wszyscy tak narzekają ale jakby zwolniło się miejsce zaraz ktoś pobiegnie na to stanowisko.Jest miejsce pracy wcześniej Morąg n...

...NO CÓŻ OPINIE OPINIAMI A JA W PONIEDZIAŁEK TJ. 08.08.16. WYBIERAM SIĘ DO " Bricomarche " W PSZCZYNIE ZGŁOSIĆ CHĘĆ DO PRACY :) NIE WIEM CZY MI SIĘ UDA ALE TRZYMAJCIE KCIUKI!!! DOSZŁY MNIE SŁUCHY, ŻE P. KIEROWNICZKA JEST TAM OK.

:)

A to dobre,sam pracowałem w brico Morąg jakiś czas temu :)ale do tej pory pamiętam poniżanie i oszczerstwa jakie padały pod moim adresem.To prawda że z wolnym nie było problemu ale zachowanie szefa i kierowniczki pozostawia dużo do życzenia. (usunięte przez administratora)

gibbi
@:) 05.01.2014 20:51
A to dobre,sam pracowałem w brico Morąg jakiś czas temu :)ale do tej pory pamiętam poniżanie i oszczerstwa jakie padały pod moi...

witam. jestem z ostródy. Morąg i Ostróda to brico jednego własciciela. Co do komentarza to popieram.

Kamil

Moim zdaniem nic z wypisanych tutaj rzeczy nie powinny być poddane jakiejkolwiek kontroli.( usunięte przez administratora )

człowiek od łopaty

"BM" nie rozśmieszaj mnie o socjalu i o zazdrości pracy w Brico.. po pierwsze w Brico nie ma socjalu a po drugie nie ma czego zazdrościć dla tych którzy tam pracują.. a żeby znaleść kogoś po IP to nie dla szarych ludzi zabawa.. a te wszystkie negatywne posty są po to żeby ostrzec ludzi przed tyranami z Brico..

bm

Mirek !!! to jest słuszne pytanie po co wypisywać takie rzeczy ??? Również żeby niszczyć przyszłość niewinnym ludziom. Można zauważyć, że większość negatywnych opinii wypowiada grupa tych samych ludzi sekta, lub nakręceni przez nich znajomi którzy nie mają własnego zdania nie panują nad treścią i konsekwencjami moralnymi i prawnymi tych wpisów. A głównie osoby które wiecznie zmieniają pracę i narzekają na brak miejsca i akceptacji od życia. Również celowo kłamią, mszczą się i zazdroszczą ludziom z Brico. Najprawdopodobniej, że Ci mają: pracę i potrafią pracować, świadczenia socjalne, stabilność w życiu w przeciwieństwie do ich samych. Nie zapominajmy że to ludzie z góry sprostali wyzwaniu wybudowania dla Was tak potrzebnego Brico jak widać w telewizji Morąg, uruchomili dla nas miejsca pracy, które nie wszyscy pracownicy szanowali i akceptowali. Poznając tych ludzi od wpisów po adresach IP ich komputerów, nigdy i nikt z góry nie sprosta ich oczekiwaniom i wymaganiom bo sami nie wiedzą jakie mają, natomiast na tych z dołu będą wiecznie psy wieszać bo sami nie wiedzą za co. Najlepiej zwalić, za chęci do życia, natomiast to oni sami wielokrotnie krytykują również swoich bliskich, nawet uważając ich za swoich wrogów.

bb

Kętrzyn BM nie dajcie się zwariować |||||(usunięte przez administratora) nigdzie nie mogę znależć pracy przez opinię od byłego pracodawcy.Głupota ze strony Poznianiaków

jarek

Mam pytanie czy ktoś został wcześniej zwolniony dyscyplinarnie za kradzieże?

MIRKA
@jarek 10.10.2013 22:03
Mam pytanie czy ktoś został wcześniej zwolniony dyscyplinarnie za kradzieże?

...NO CÓŻ OPINIE OPINIAMI A JA W PONIEDZIAŁEK TJ. 08.08.16. WYBIERAM SIĘ DO " Bricomarche " W PSZCZYNIE ZGŁOSIĆ CHĘĆ DO PRACY :) NIE WIEM CZY MI SIĘ UDA ALE TRZYMAJCIE KCIUKI!!! DOSZŁY MNIE SŁUCHY, ŻE P. KIEROWNICZKA JEST TAM OK.

sprawiedliwy

No cóż..... Bo niektóre opinie wypisują ludzie, którzy nie wiedzą, gdzie ich miejsce.

ludzie z Bricomarche

My wszyscy ludzie z Bricomarche, Ci pracownicy z dołu których wychwalacie i Ci z góry którymi gardzicie, jesteśmy serdecznie wdzięczni Wam bezwzględnym krytykom wpisów, że wasze komentarze kłamstwa przyczyniły się, że jesteśmy popularni na tzw. fali, wynieśliście nas na szczyt MEDIALNEGO ROZGŁOSU. Jeśli nie wiecie co to znaczy? Wyjaśnię! A więc od jakiegoś czasu dzięki Wam i talentom waszych wpisów, wzrasta zainteresowanie naszym jak się okazuje z TV Morąg dobrym i ładnym BRICO, /zobaczcie to sami TV Morąg/ z dnia na dzień przybywa nam ludzi zwiedzających, oglądających i kupujących zakupy, co przekłada się na lepszą atmosferę i dobrą pracę, oraz zadowolenie wśród całe „Załogi Obecnej”. To znaczy, że większość pracowników wie po co przychodzi do pracy, natomiast pozostali szkolą się i pracują na swoich działach, nie ma plotek jak wcześniej za czasów „Załogi Starej”, plota wyprzedzała plotę, a afera goniła aferę. Musicie i jak widać zazdrościcie tym ludziom i wściekacie się, że nie zdaliście egzaminu w pracy jak „Załoga Obecna”, a przede wszystkim że nie zarobiliście na taką pozytywną Opinię w Bricomarche. Wyobraźcie sobie, że w dniu dzisiejszym tj. niedziela wszyscy pracownicy w BRICO, od rana w ciągu 1 dnia przeprowadziliśmy i zakończyliśmy o godz.20.00 „INWENTARYZACJĘ” spis towarów w całym markecie, /sklep dla klientów otwieramy jutro od rana/, natomiast wcześniejsze kilkakrotnie takie same „Inwentaryzacje” z wami ludźmi od wpisów przeprowadzaliśmy w czasie od 1,5-2 dni, to świadczy o obecnej bardzo pozytywnej atmosferze w BRICOMARCHE Morąg i zaangażowaniu całej „Załogi Obecnej” współpraca wszystkich „ludzi z dołu + ludzi z góry”, jak w komentarzach ich określacie i oceniacie. My szczerze poświęcamy się pracy w naszym BRICO, Wy natomiast z nudów bez pracy przy komputerach, nieświadomie za darmo dla Nas odwalacie kawał dobrej roboty: robicie duży MEDIALNY ROZGŁOS: wpisy, komentarze, od godz.8.44, nawet do 22.45 jak widać po 14 godzin dziennie i nawet nie liczycie za nadgodziny. Również wyobraźcie sobie, że obecnie dzięki Wam mamy więcej i większą ofertę osób do pracy. Nawet pracownicy z „Załogi Starej” którzy nie pracują już u nas, nie żywią dla nas żalu, przychodzą do naszych pracowników w Brico. Wierzcie nam, jest naprawdę OK, a będzie jeszcze lepiej. „DZIĘKUJEMY za wsparcie i również ZAPRASZAMY Was ludzi od wpisów do BRICO”

buhaha
@ludzie z Bricomarche 06.10.2013 23:25
My wszyscy ludzie z Bricomarche, Ci pracownicy z dołu których wychwalacie i Ci z góry którymi gardzicie, jesteśmy serdecznie wd...

ale pan(i) jest denna swoim pisaniem wiadome ze jest pani pracownikiem brico i to z wyzszego stanowiska ktoremu zalezy na opinii. Tylko na opinie trzeba sumiennie zapracowac.PISZAC TE DZIWADZTWA chce pani odwrocic uwage by nie robic tych negatywnych wpisow-polecam lekarza znam sie na takich ludziach

obserwujący

Oglądałem telewizję Morąg i zastanawiam się jak ludzie mogą być tak mściwi i dwulicowi przecież sklep jest dobrze zaopatrzony wszystko sie dobrze prezentuje według wypowiedzi mieszkańców miła obsługa i widać że właściciele też się staraja o asortyment i wyposażenie sklepu no i o jakiś prestiż aby się źle nie prezentował.

?

Witam! Ja też pracowałem w BRICO. NIGDY nie było problemu z wyjściem do lekarza! No i niestety, tak jak w każdym zakładzie, tak i tutaj moje wyjście zmuszało "te z góry" do naniesienia zmian w grafiku. To przecież normalne! Bo skąd miałyby wiedzieć, że trafił nam się termin u lekarza a grafik ustala się przecież prędzej. Urlop trzeba zgłaszać miesiąc prędzej. Hmmm... Ale problem???? W innych zakładach ustala się terminy w styczniu!!! Więc nie pier.....(pipipi), że szefostwo nie jest elastyczne. Jeżeli tak bardzo przeszkadzają Wam te "wydmuszki z góry" to zamieńcie się z nimi miejscami!!! Trzeba było się uczyć....niestety. Każdy pracuje na takim stanowisku, na jakie wyraził zgodę i za taką kasę, na którą się godził! Jak komuś nie pasuje....to niech idzie do innego miejscowego zakładu pracy. Mamy SKLEJKĘ, LACTIMĘ, KACZKAN, TARANKO albo niech zamiata ulice (bo to mało męczące, chociaż i tam pracują z wykształceniem średnim)... Niestety! Takie czasy. Pracę łapie się tam, gdzie ona jest!!! Więc nie narzekajcie tylko dostosujcie się do warunków jakie stwarza Wam rynek pracy! Cieszcie się, że to BRICO jest, bo przynajmniej nie siedzicie w pośredniaku. I NIKT Was tam łańcuchami nie przywiązuje. Ja odszedłem kiedy chciałem, bo uciekłem do większej kasy. Ale uwierzcie! - zapierniczam jak nigdy! I zastanówcie się czasami nad Waszymi pustymi wypowiedziami, bo krzywdzicie tym innych! Pozdrawiam "starą" załogę BRICO! I nowych też. Szanujcie to co macie! Bo gdzie indziej wcale nie musi być lepiej! Wiem coś o tym.....

arow123
@ 06.10.2013 15:36
Witam! Ja też pracowałem w BRICO. NIGDY nie było problemu z wyjściem do lekarza! No i niestety, tak jak w każdym zakładzie, t...

Zal mi cie nie udaczniku

brico

„ja i człowiek od łopaty to jedno” jesteście jedną i tą samą osobą, Ty również potwierdzasz, że wszystkie te wpisy to jedynie kłamstwa pomawianie i poniżanie bezbronnych ludzi z brico. Masz rację idź do lekarza specjalisty Twoja łopata uderzyła Cię w głowę, jesteś chory masz gorączkę bredzisz Lekarz na pewno wystawi Ci diagnozę lecz się na nogi bo na głowę już za późno. Dostaniesz na to Zwolnienie Jeśli pracowałeś w życiu choć raz a tym bardziej w brico a widać że nie bo masz brak wiedzy i chorą wyobraźnię na temat wykorzystania dni urlopowych powinieneś to sprostować dla własnego sumienia jeśli chociaż je masz, że potrzebny dzień wolny od pracy w brico masz możliwość nawet zgłosić uzgodnić wcześniej przed zrobieniem grafiku na następny miesiąc a przede wszystkim masz urlop do wykorzystania jak również urlop na żądanie W każdym miesiącu pracownicy uzgadniają sobie i przekładają niektóre dni wolne w grafiku jak również dodatkowo biorą urlopy na żądanie Tylko nie mów że są to bzdury Życzę na przyszłość lepszej pamięci i uważaj na swoją łopatę bo zrobisz sobie nią krzywdę.

ja

Mało powiedziane ,nie dadzą nawet urlopu na pójście do lekarza specjalisty jeśli nawet czekałeś na przyjęcie do niego rok czasu .Wizyta przepada jeśli chcesz pracować.

człowiek od łopaty

gdy im odmówisz zostania po godzinach, możesz się spodziewać wizyty w urzędzie pracy, tak samo jest z chorobowym, jak chorujesz nie masz prawa wziąść chorobowego bo inaczej czeka Cie wypowiedzenie.. pracownicy w tym sklepie są od pomiatania i tyrania za nędzne 1200zł.. maja nas za nic a to my zarabiamy na wypłaty całej góry.. gdyby nie my to one by nie miały roboty i wypłaty ale cóż jak ktoś powiedział te osoby na dole są od łopaty.. ale jak to się mówi na każdego przyjdzie pora nawet na te damy z góry..:D

?

Jakie konsekwencje?? Zakończenie umowy. Chcesz pracować, nie dyskutujesz nie masz swojego zdania i ryjesz dalej.

?

Wszędzie są takie zarobki z kosmosu ich nie wziął przejdzcie się po innych marketach zapierdziel każdy jest odpowiedzialny za swoje wiedział czego się bedzie podejmował.kazdy jest taki mądry otwierajcie swoje biznesy a nie dorabiacie kogoś jak twierdzicie placcie pracownikom za towary zamówienia kredyty tlumaczcie się za błędy załogi odpowiadajcie za nie sprzedany towar czy zniszczony wszystko ma swoje plusy i minusy .a teraz co do (usunięte przez administratora)swoje widziałem zastanówcie się w czym tkwi problem a raczej w kim kojarzycie jego (usunięte przez administratora)i co się dzieje jak ona zajedzie albo on z nią pogada .sytuacja wygląda tak jest wszystko ok jest zadowolony z pracowników poukładane wszystko jest wpada ona i nagle koniec przekabaci go on zmienia zdanie i wyrzywa sie na innych ze nagle coś jest zle bo cala (usunięte przez administratora)jest na sklepie w Ostródzie tam czegoś nie ma to czemu ma być w Morągu.a teraz kwestia żyj dobrze z (usunięte przez administratora) to chocbys (usunięte przez administratora)wszystko będziesz wychwalany pod niebiosa ze jest ok.jak kazda baba przekabaci faceta ale ta jest wyjatkowa.on jest jaki jest ale to głównie w niej tkwi problem.

człowiek od łopaty

tam nie znają słowa "NIE" masz zostać i koniec, rozumiem gdyby za te nadgodziny płacili to jeszcze by się zostało a tu nic, dają Ci wolne po godzinie a nieraz tak Cie zrobią w (usunięte przez administratora). że zamiast nadgodzin masz nie do godziny..:D

Zostaw opinię o MGI Polska Sp. z o.o. - Ostróda

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MGI Polska Sp. z o.o.