Grupa Profesja sp. z o.o.

Adres: Sieradzka 4C, 60-163 Poznań

NIP: 7792438625 KRS: 0000598120

Grupa Profesja sp. z o.o.
4 19 22 5 1

Opinie o Grupa Profesja sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

ZeUS
 Opinia

Niestety, praca w Profesji to duże ryzyko. Jeżeli ktoś chce pracować i mieć niepewne jutro jako pracownik oraz pracować nie do końca uczciwie to może śmiało się tam zatrudnić.

Pomocna?
Tak12Nie1
Sandra
 Opinia
@ZeUS 26.05.2019 08:49

Czy to samo dotyczy stażu?

Pomocna?
Tak1Nie2
Grupa Profesja
 Opinia
@ZeUS 26.05.2019 08:49

@ZeuS, czy naprawdę miałeś/miałaś okazję pracować u nas? Profesji jest wiele. To co piszesz, sugeruje, że raczej nie mieliśmy okazji Cię jeszcze poznać. Serdecznie Cię pozdrawiamy i zapraszamy do bezpośredniego kontaktu.

Pomocna?
Tak1Nie
Urszula
 Opinia
@Sandra 02.06.2019 19:21

Czy zadałaś takie pytanie, ponieważ interesuje Cie staż w Grupa Profesja? Jeżeli tak, to podziel się z użytkownikami informacją, czy udało Ci się złożyć swoją kandydaturę i jak wyglądają pierwsze etapy rekrutacji do firmy. Pomożesz tym samym innym osobom znajdującym się na początku ścieżki zawodowej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zuza
 Opinia

Jaka jest atmosfera w agencji? Warto aplikować?

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Grupa Profesja
 Opinia
@Zuza 20.07.2018 18:27

Oczywiście, że warto! :) Zapraszamy! Aplikować można zawsze na adres praca@grupaprofesja.com Najświeższe oferty pracy w Grupie Profesja zamieszczamy zawsze na stronie www.grupaprofesja.com :)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Eliza
 Opinia
@Zuza 20.07.2018 18:27

Pracuję tutaj już prawie 5 miesięcy i jestem bardzo zadowolona ze współpracy, zarówno z innymi pracownikami jak i z szefostwem :) Atmosfera jest bardzo przyjazna, każdy wypełnia swoje obowiązki, w razie problemu można liczyć na czyjąś pomoc. Szefostwo naprawdę bardzo fajne, każda sytuacja jest do dogadania i rozwiązania :) Niektóre komentarze nie mają zdecydowanie odzwierciedlenia w rzeczywistości. Nie spotkałam się tu z sytuacją, żeby ktoś nie wypełniał swoich obowiązków, a inni musieli pracować za kogoś. Oczywiście, wyrobisz się ze swoimi zajęciami, to w razie potrzeby pomagasz innym ale nikt do tego nie zmusza, wychodzi to tylko i wyłącznie z twojej inicjatywy. Działa to też w drugą stronę, nie wyrabiasz się, to prosisz o pomoc innych i zawsze na kogoś można liczyć :)

Pomocna?
Tak3Nie
Krzysztof
 Opinia
@Eliza 16.01.2019 09:19

Fajnie, że znalazłaś miejsce pracy, które odpowiada Twoim wymaganiom. Zadowolenie z pracy na pewno pozytywnie wpływa na Twoją wydajność i zapał do wykonywania swoich obowiązków. Mogłabyś napisać, czy w firmie Grupa Profesja obowiązuje system zmianowy? Ile godzin w ciągu dnia należy przepracować? Zastanawia mnie, jak to wygląda.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Grupa Profesja
 Opinia
@Krzysztof 27.01.2019 13:58

Krzysztofie, doskonałe pytanie! Bardzo dziękujemy, że je zadałeś! W Grupie Profesja nie ma systemu zmianowego, co do zasady pracujemy do poniedziałku do piątku od 8.00 do 16.00. Są oczywiście stanowiska, na których godziny pracy mogą być inne, np. ze względu na specyfikę wykonywanych zadań koordynatorzy szkoleń mogą pracować w późniejszych godzinach lub w weekendy. Mamy nadzieję, że ta informacja okaże się pomocna :) Jeżeli masz dodatkowe pytania napisz do nas kontakt@grupaprofesja.com na wszystkie z chęcią odpowiemy :) Pozdrawiamy:)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kolejorz
 Opinia
@Grupa Profesja 28.01.2019 09:26

Profesjo! Bardzo nieudolny PR.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
MC
 Opinia

Nie polecam pracy w firmie Profesja. Pracowałem u nich jako koordynator projektu. Sama rozmowa kwalifikacyjna była... dziwna. Spotkałem się z właścicielką firny, która pytanie o możliwość negocjowania wynagrodzenia skwitowała uśmieszkiem i stwierdzeniem, że to w ogóle nie jest możliwe. Praca po 10-12 godzin dziennie przy swoim projekcie + wymóg pomocy przy innych realizowanych przez firmę. Nadgodziny - niepłatne. W miedzyczasie okazało się (gdy przejrzałem wniosek o dofinansowanie projektu), że do czynności, które ja wykonywałem dopisane były jeszcze 3 inne stanowiska. W skrócie - robisz na 3 inne osoby, które palcem nie kiwną przy Twoim projekcie, bo mają jeszcze inne swoje, a i tak jesteś dla nich śmieciem. Pracowałem na zlecenie i w momencie, gdy zorganizowałem sobie umowę z podstawowym tytułem (przez co wzrosło mi wynagrodzenie netto) zostałem niemal zjedzony w całości, chociaż tak naprawdę firma też poniosła w związku z tym mniejsze koszty. Kierownik Projektu (usunięte przez administratora) tłumaczyła, że chodziło to "o zespół". Ten zespół, który ciągnął kasę z mojej pracy? Ok, trudno, takie życie. Pracowałem dalej. Dopóki nie okazało się, że projekt jest w sumie zakończony 3-4 miesiące przed czasem. Myślicie, że pozwolili mi zabrać chociaż jedną pensję dodatkowo? Gdzie tam - wywalili mnie od razu pod pretekstem "nie sprawdzania się" i "dawania szansy spełnienia się gdzie indziej", gdzie za chwilę właścicielka firmy stwierdziła, że "jak napiszesz sobie referencje, to Ci podpiszę". Tak naprawdę przyszła kontrola, która wykazała nieprawidłowości i trzeba było zatrudnić dodatkową osobę do posprzątania - po co robić to z firmowych pieniędzy, skoro można z projektowych i pracę kreatywnej księgowej rozpisać jako pracę koordynatora w projekcie, który tak naprawdę jest już ukończony? Generalnie odradzam, jak najdalej. Krewni i znajomi królika doją kasę z projektów, a sami szukają wyrobników, którzy za oficjalną projektową pensję będą ciągnąć 3-4 stanowiska. Z nikim nie można tam o niczym porozmawiać, bo każdy każdemu obrabia d. Stresująca atmosfera, podstawowe wynagrodzenie i nic ponadto, żadnej gwarancji, że po zakończonym projekcie będzie się nadal u nich pracować.

Pomocna?
Tak11Nie
Marzena
 Opinia
@MC 23.10.2018 11:25

Bardzo dużo napisałeś na temat tej firmy jednak jest to bardzo subiektywne podejście do sprawy. Sytuacja jaka Ciebie spotkała i którą opisałeś wygląda na bardzo nieprzyjemną jednak do ogólnej oceny firmy niezbędne są zdania innych pracowników firmy. Czy znajdzie się na forum ktoś kto również pracuje w Profesja CAZ i zweryfikuje swoje doświadczenia związane z pracą w tej firmie z opinią użytkownika MC?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
MC

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia
@Marzena 25.10.2018 15:42

Kto ma to zweryfikować i potwierdzic, kiedy 2 koordynator (na papierze) to mąż Pani Kierownik, Osoba odpowiedzialna za rekrutację to ojciec właścicielki firmy, a za 2 (niezrealizowane) czynności w projekcie kasę ciągnie gość, który pomógł przeciągnąć wniosek przez komisję i zgarnął za to 50 kola? Sami znajomi i zarobieni. Każdemu taki układ odpowiadał. To nie subiektywna opinia tylko fakty. Bez dotacji z Brukseli byście z głodu zdechli. Nie macie żadnej wartości wytworczej i tylko kolujecie jak wyciągnąć kasę z budżetu projektu i żeby był on jak najwyższy. A mnie zjedli, przetrawili i wysrali. Ale i tak na dobre mi to wyszło bo teraz mam w nosie karierę za 2500 netto.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Janusz
 Opinia

Trudno ocenić dlaczego tak rozliczają ale generalnie firma to wszyscy pracownicy.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marzena
 Opinia
@Janusz 23.10.2018 11:29

O jakich rozliczeniach mówisz konkretnie? Szczerze mówiąc nie wiem do czyjego komentarza się odnosisz, więc Twój wpis wygląda trochę jakby był wyrwany z kontekstu. Z całą pewnością jednak to, co chciałeś napisać jest istotne w całej tej dyskusji poświęconej dla pracy w Profesja CAZ.

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Profesja Centrum Aktywności Zawodowej sp. z o.o.
 Opinia

Serdecznie zapraszamy do udziału w projekcie "Dobra zmiana". Projekt kierowany jest do mieszkańców Wielkopolski, którzy stracili pracę z przyczyn leżących po stronie pracodawcy lub są zagrożeni zwolnieniem. Oferujemy darmową pomoc! Kursy zawodowe Staże zawodowe ze stypendium Doradztwo zawodowe i pośrednictwo pracy Osoby zainteresowane zapraszamy do kontaktu: projekty@grupaprofesja.com 537 597 666

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zuza
 Opinia

Podpowiedzcie czy agencja potrzebuje pracowników?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Profesja Centrum Aktywności Zawodowej sp. z o.o.
 Opinia
@Zuza 08.06.2018 15:36

Zapraszamy serdecznie, aktualne rekrutacje do Profesji znajdą Państwo na naszej stronie internetowej w zakładce kariera >>> www.grupaprofesja.com/kariera

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
AnnaM
 Opinia

Znalazłam pracę dzięki tej agencji :) Jestem bardzo zadowolona i wdzięczna za całą pomoc. Dzięki wskazówkom pani od rekrutacji udało mi się dobrze wypaść na rozmowie u pracodawcy i przekonać go, że się nadaję się do tej pracy. Pozdrawiam :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iza
 Opinia

Może ktoś podpowie coś o pracy dla specjalisty ds. turystyki zagranicznej?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jacek
 Opinia

Interesuje mnie praca w firmie. Może ktoś zdecyduje się napisać kilka wskazówek?

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia
@Jacek 09.04.2018 09:59

FSU Warszawskie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Grupa Profesja sp. z o.o. - Poznań

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny