brak logo

Davi Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Handlowe

Czachorowo

Opinie o Davi Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Handlowe

admin 2015-08-17 15:24:49
Temat przycichł, ale może ktoś ma nowe informacje na temat firmy Davi Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Handlowe? Czekamy na Wasze opinie, napiszcie co sądzicie o pracodawcy.
magazynieros 2015-08-17 19:40:03
na tą firme szkoda słów... ucieka z niej kto może..
byłem i widziałem 2015-08-28 15:36:11
stawka najnizsza a lepiej jakby mozna dać jeszcze mniej,przymusowe nadgodziny,premia która tylko jest obiecywana,zero docenienia pracownika,wszyscy uciekają jak tylko mają gdzie a pracują Ci którzy nie maja perspektywy na lepsza prace i nie mają wyjścia.
poinformowany 2015-10-14 14:13:46
Oczywiście,że lepiej pracować za najniższa niż nie mieć pracy. Większość firm płaci najniższa,jednakże to nie zmienia faktu,że w tej firmie coś musi być nie tak skoro mało kto zagzewa tam miejsce na dłużęj i w bardzo żadkich przypadkach ktoś zostaje zwolniony a właśnie to ludzie sami odchodzą i zmieniają sie jak rękawiczki na mrozie. Tylko docenieni mają okazje pracować w dzień,wiekszość to wykańczanie oragnizmów ludzkich samymi nockami i ludzie tego nie wytrzymują. fakt za nocki więcej pieniędzy,ale rób caly czas w nocy i to raczej nie 8 godzin,nogi to nie wiesz gdzie wsadzić po takiej nocce a dnie przesypiaj. zależy kto co lubi
zawodowiec 2015-10-24 18:09:31
gdyby jedna osoba nie byla na stanowisku brygadzista to było by idealnie. połowa pracowników jak ma być z nim na zmianie to jest chora.zróbcie coś z tym bo niedługo nikt tam nie będzie chciał pracować. a co do godz to powiem tak: nikt się nie zapyta czy ktoś może zostać dłużej niż 8h a jak się nie zostanie to na drugi dzień brygadzista chami (a który to już wiadomo) albo głupie teksty sadzi aż się tego słuchać nie chce.
solidarnosc 2015-10-27 15:02:56
do zawodowiec.... co to za brygadzista
1
zawodowiec2 2015-11-03 11:53:54
do tomek: jakie cykliczne szkolenia, każdy kto tam pracuje to wie, że nie ma żadnych szkolen dla magazynu i brygadzistów, takie są realia!!!!!!!!!!!
1
nokia 2016-01-04 17:19:43
nigdy nie mialem tam zadnego szkolenia! aby karteczke dostalem do podpisu a brygadzista jeden juz nie pracuje i mozna powiedziec ze o to jedno jest lepiej. a te szkolenia z zarzadzania ludzmi to ci dwaj panowie chyba mieli na temat jak zmusic ludzi do poddania sie,nie dopuszczenia podwladnego do wlasnego zdania,jak wymusic na pracowniku,zeby robil ponad 8 godzin i sie nie mial odwagi odezwac ze strachu,jak nastraszac i sprawic zeby ludki sie bały. pracownicy musieliby isc na takie szkolenie w odwrotnym kierunku-jak sie nie dac,trzeba by takie zorganizować. reszta brygadzistow ma chyba inne szkolenia albo wiecej oleju w glowie i szacunku do ludzi i nie potrzebuja szkoleń żeby umiec sie zachować i wiedzieć ze kady z nas jest takim samym czlowiekiem jak oni !
pracownik 2016-01-11 22:31:25
do Nokia... ciekawe czy byś zdał ten egzamin ze szkolenia bhp co Ci dają do podpisu... ale cóż to Twoje zdanie, ale nie ważne kto był, jest i będzie brygadzista to zawsze będziesz się podlizywał obecnemu by tylko czerpać z tego korzyść, a piszesz, że każdy z nas jest takim samym człowiekiem!!! śmiech Nokia śmiech!!! P.S. tamten brygadzista miał przynajmniej więcej oliwy w głwoie a wykończyli go tacy fałszywi ludzie jak TY!!!
REALIE 2016-01-11 23:14:30
Szkoda tych waszych komentarzy bo i tak nic nie pomogą, chcecie sprawiedliwości, to idzcie wyżej. Każdy by chciał zarabiac tysiące najlepiej siedząć w gankach z telefonikiem w ręku i narzekaniu, że firma wymaga... dlaczego o tym nie wspominacie... załóżcie swoje firmy , zatrudnijcie pracowników i zoboaczamy czy dalej będziecie ich szanować tak jak sami tego chcecie... Forum jest tylko dla tchórzy, którzy nie potrafia tego wykrzesać z siebie na żywo... Pewnie te osoby co nakręcaja takie forum to chojraki przed kolegami w pracy, z których co drugi chcwali się, ze odchodzi i zmienia pracy, a narzekacie i cały czas pracujecie. Czemu Was nie chcą gdzieś indziej co? słabe CV czy obawa, że jeszcze bardziej będą od Was wymagać? Spójrzcie w dzisiejszą rzeczywistość i przestańcie wypisywać takie rzeczy. Bo oczerniać innych łatwo, ale trzeba też spojrzeć na samego siebie, bo każdy ma wady i zalety! A osoby idealne nie istnieją niestety :(
do realie 2016-01-15 12:05:36
Masz racje,po większości Twojej wypowiedzi widać że wiesz o co chodzi,ale niestety wszędzie znajdzie sie taki któremu się bardzo podoba i taki który jest bardzo niezadowolony. Najlepiej się chowa w A lub C i duuużo szczeka. Ale przegladając wszystkie wypowiedzi powiem tyle,że wszystkie sa prawdziwe. Wina leży po wszystkich stronach i wiekszość załogi nie potrafi sie tam szanować. Ale można by przytoczyć wiele wypowiedzi o innych firmach i niestety wszystkie sa poodbne czy to ta czy inna firma,wszedzie tak samo a najgorzej tam gdzie sie robi ma małe pieniądze. Bo lepiej sie znosi taka prace za 5 tys niz za 1500. Takie sa realia
1
jaa 2016-02-09 22:43:24
te komentarze wygladaja jakby co drugi pisal jakis wyzszy ranga w tej firmie i chcial to oslodzic
1
Kris 2016-04-16 14:12:46
Witam.
Ile mozna zarobic na stanowisku Przedstawiciel handlowy?
Jakie auta i czy mozna uzywac prywatnie?
Benefity?
Premie na swieta ?
jołł 2016-04-24 23:11:44
jak sprzedasz duuzo serum ze śluzu ślimaka to i zarobek będzie wielki. Prywatnie to możesz pojezdzić rowerem... a po co Ci wiedziec jakie auta to nie wiem. Jakie ci daja takim pojedziesz kamera w srodku wiec nic nie oszukasz,kontrola non stop wiec na wyjazdy prywatne radze uszykowac rowerek jednak. Benefity i Świeta-może być zaskoczenie... a jakie to lepiej nie powiem bo możesz przeżyc szok.
toja 2016-09-30 23:00:53
Przedstawiciele mają się dobrze, żołnierze gorzej, a szef wszystkich szefów najlepiej, a ciekawe jak brygadzista o którym cały czas mowa
Bo nie wiem na jakie stanowisko się przyjąć
1
michał 2016-10-02 15:58:45
Ogólnie jeśli chodzi o pracę przedstawicieli handlowych, to jak dla mnie mega ważne jest, żeby pamiętać, że to nie jest praca odpowiednia dla każdego. Nie wiem, czy akurat Davi szuka osób ze sporym doświadczeniem, ale to ważne.
Zostaw swoją opinię o Davi Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Handlowe - Czachorowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Davi Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Handlowe