brak logo

Industra Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o Industra Sp. z o.o.

anonim 2010-06-10 23:07:23
mega chory przeambicjonowany wlasciciciel firmy ktory po trupach brnie do celu , kiedys za to zaplaaci wysoka cene
anonim 2010-06-10 23:07:23
mega chory przeambicjonowany wlasciciciel firmy ktory po trupach brnie do celu , kiedys za to zaplaaci wysoka cene
ktoś 2010-09-04 17:59:23
Firma walczy ostro - serwisy robimy nawet na sląsku. Na serwisie albo w biurze mozna zarobić 1820-2200 na reke. Dodatki osobno placone - jakieś nadgodziny, soboty, niepalenie. Handlowcy mają lepiej na ręke. Ciekawe kto to pisal wyżej... Pracujesz jeszcze z nami?
kandydat 2010-09-11 12:43:16
Zarobki nędzne, handlowcy dostają podstawy netto 1600 na start i 1800 po 3 miesiącach + 1% z obrotu...
kandydat 2010-12-14 22:48:50
Jest to typowa firma polaczkowa - dziadostwo i wyzysk. Zwykła, trochę rozbudowana szopa/garaż. Wymagania z kosmosu a pieniądze nędzne (niecałe 2000 netto).
sprostowanie 2011-01-10 09:58:06
Witam kolegę. Zapewne był Pan na rozmowie rekrutacyjnej w Gdyni, w wynajętym przez firmę magazynie z biurem, w którym nie było nawet wyposażenia. Skoro pisze Pan takie opinie to znaczy że nie dostał Pan u nas pracy, nie został zaproszony do siedziby firmy w Ustowie, nie zapoznał się z największym w tej części Polski magazynem opon przemysłowych, itd... Opinia tyleż nieprawdziwa, co krzywdząca. Ale każdy ma prawo do swojego spojrzenia na temat.
anonim 2011-02-25 12:20:14
sprostowanie - 2011-01-10 09:58:06

Witam kolegę. Zapewne był Pan na rozmowie rekrutacyjnej w Gdyni, w wynajętym przez firmę magazynie z biurem, w którym nie było nawet wyposażenia. Skoro pisze Pan takie opinie to znaczy że nie dostał Pan u nas pracy, nie został zaproszony do siedziby firmy w Ustowie, nie zapoznał się z największym w tej części Polski magazynem opon przemysłowych, itd... Opinia tyleż nieprawdziwa, co krzywdząca. Ale każdy ma prawo do swojego spojrzenia na temat.

To jest chyba portal z opiniami o pracodawcach a nie o ich sprostowaniach. Proszę prostującego o udanie się do portalu(usunięte pzez administratora) poprawienie warunków płacy.
Polecam 2011-08-27 22:24:30
Bardzo dobra atmosfera pracy, firma w bardzo szybkim tempie rozwijająca się. Właściciel wraz z resztą kadry zarządzającej bardzo profesjonalnie podchodzą do pracowników. Płaca na dobrym poziomie.
Bo 2011-08-28 16:03:10
Firma bądź co bądź się rozwija (Diament Forbes 2011). A na rynku wiadomo, że nie jest lekko. Kiedyś to może i była szopa, ale przy Chmielewskiego. Żulernia totalna, teraz przy Ustowie jest konkretnie. Ale to nie budynki tworzą dobrą firmę, robią to odpowiedni ludzie. Szkoda, że kilku fajnych chłopaków już nie ma, szczególnie tego z Włocławka, elokwencją i wiedzą przebijał wszystkich razem wziętych. Co do właściciela, to wiadomo że chce istnieć i prze do przodu chłopak. Kiedyś może tak, lekko nieokrzesany młodzik z charakterem choleryka, któremu się czasem zbyt wiele wydawało. Teraz jest lepiej. Jeżeli chodzi o rozwój osobisty, hmm nie liczyłbym na zbyt wiele. Ot tak po prostu trzeba robić swoje a ambicje schować w kieszeń. Wiadomo, firma rodzinna dojdziesz do pewnego poziomu i stop. Na początek kariery może być spokojnie. To tyle z osobistych doświadczeń.
pracownik 2012-07-28 20:57:38
hmmm, 1% z np 300 tys to i tak 3 tys? więc zarobek na poziomie 5 tys to chyba dobry. A 300 tys można zrobić jak dobrze pracujesz!
misiek 2013-04-26 13:15:28
Witam wszystkich opiniujących:)
Pracowałem w tej firmie jeszcze pod inną nazwą( z siedzibą na ul.chmielewskiego), później na ustowie również. Wydam swoją opinię(dziękuję za zrozumienie tematu wydawania własnych opinii R...u- patrz posty wyżej), które może namieszać. Pracę z tamtymi ludźmi wspominam jako bardzo wyczerpującą ale także dającą przyzwoity poziom satysfakcji. Realia są takie, że jak chcesz pensję to pracuj, chcesz dodatki, premie itp- pracuj ciężej. Szef na pozór wiotki i ciepły...ale w sumie twardy gracz na rynku, dba o swoje i zarabia kasę co pozwala dawać podwyżki(i tutaj uwaga dla wszystkich) dwa razy w ciągu roku!!! Błędy rozliczane jak dla mnie w szybki i mający przynieść poprawę sposób ale nazbyt szablonowe...:)
Praca w czasie nadliczbowym....hmmm a kto nie lubi dorobić do pensji? Ogólnie firma z małego (przepraszam za wyrażenie) "garażowca" staje się liderem w różnych segmentach obsługiwanego rynku. Nie liczcie za to na super atmosferę w stylu plaża wóda dziwki i lasery- to nie tam. Można się bardzo sprzeczać o to kto co kiedy i komu zrobił/powiedział. Z perspektywy czasu mogę powiedzieć z całą stanowczością, że nigdy tam bym nie wrócił(zmieniłem branżę na "lepszą"), ale jak wiesz ile możesz zarabiać za rok, dwa i pięć to w moim przypadku zawsze chciało się wstać do pracy:)
byly pracownik 2014-09-07 21:00:00
Witam, pracowac trzeba jak wszedzie, nikt nam nie zaplaci za siedzenie z zalozonymi rekoma.
Szefostwo ma mega pojecie o prowadzeniu firmy, szef jak i dyrektor wymagaja ale sa normalnymi ludzmi. Jak wszedzie trafiaja sie spięcia. Praca serwisanta czasem bywa stresujaca ale generalnie nie jest zle, jedziesz robisz swoje i tyle. Delegacje wyplacane normalnie.
Generalnie moge ta firme polecic, ludzie spoko, wyplata 2 tys na dzisiejsze czasy to nie jest tragedia, oczywiscie umowa od calosci, nie jakies smieciowe umowy.
Polecam i pozdrawiam serdecznie
git 2015-01-31 19:05:51
kazdy by chcial stanowisko z ulicy ale to niestety trzeba sobie zasluzyc na niektore stanowiska szkoda ze niektorzy tego nie wiedza i pisza takie bzdurki jak raper. widzicie moze jak to jest tutaj - mam ostatnio za duzo na glowie i nie moge odpisywac na bierzaco ale jak ktos ma jakies pytania to dawac smialo
monaik 2016-05-14 15:52:27
co jak co, ale swoją stronę internetową mają.. Mnie to bardziej zastanawia podany tam adres, bo nijak mi on pasuje do tego z Dublina. Może firma zmieniła siedzibę, ktoś się orientuje może w tym temacie
Zostaw swoją opinię o Industra Sp. z o.o. - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Industra Sp. z o.o.