brak logo

Aries Power Equipment Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Aries Power Equipment Sp. z o.o.

admin 2015-08-11 16:22:32
Nowi użytkownicy forum sprawdzają opinie o pracodawcy przed podjęciem pracy. Pomóż im podjąć decyzję i napisz kilka słów o firmie Aries Power Equipment Sp. z o.o..
2
home 2015-11-13 19:52:17
Bardzo wysokie zarobki. Bardzo sympatyczna atmosfera.
Coni77 2016-01-15 14:52:58
Co do atmosfery między pracownikami zgadzam się w 100%, ale "Bardzo wysokie zarobki" brzmi jak 500 zeta na dziecko.
ACpiorunDC 2016-03-06 12:06:14
"brzmi ja 500 zeta na dziecko" - rozszerz proszę
r 2016-05-09 10:54:01
no niestety piszecie o bzdurach. 3-4 tysiące to chyba możesz zarabiać po 10 latach pracy. a przemiła atmosfera pomiędzy pracownikami to raczej stara gwardia ktora trzyma się razem i cos tam zarabia a reszta może liczyć jedynie na wyzysk i himery zarządzających. firma mentalnie w 1991 roku.
Klient 2016-05-20 17:18:03
Co do zarobków to nie będę się wypowiadał bo nie jestem na bieżąco ale co do atmosfery w pracy to co nie co mogę powiedzieć bo z tą firmą mam styczność od lat. Po pierwsze ostatnio zauważyłem że jest dość duża rotacja kadry, większa niż zazwyczaj. Moim zdaniem firma od pewnego czasu stanęła w rozwoju, jest próba oszczędności na wszystkim a przede wszystkim na pensjach pracowników. Odchodzą zarówno Ci młodzi jak i super doświadczeni np. Pan prowadzący od lat dział KUBOTA. Nawet się ich nie zatrzymuje, nie ma na to żadnej reguły. Po drugie pracownicy nie mają jasno sprecyzowanych obowiązków i nikt z niczego nie jest rozliczany. Jak chcesz coś załatwić to nigdy nic nie wiadomo, nie wiesz z kim temat zaczniesz, kto to aktualnie prowadzi a na kim się skończy. W ogóle nie wiesz czy Twój temat jest podjęty. Jest brak odpowiedzialności za podejmowanie własnych decyzji, jest typowa spychologia, nigdy nie usłyszałem od nich słowa "przepraszam". Ze względu na to, że są monopolistami na Polskim rynku(tylko oni mają maszyny i silniki z Japonii) to według mnie czują się zbyt pewnie i nie szanują wszystkich ludzi. Czasami czuć arogancję i brak przejmowania się (to co masz zrobić dziś zrób jutro). Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem dla nich jest powstanie mocnej konkurencji, bo według mnie szybko by zostali "wyprostowani". Nic tak nie prowadzi do dyscypliny jak walka o klienta i szanowanie jego potrzeb. Generalnie nie wiem czemu jest taki chaos, może mają za dużo pracy, może za słabo im płacą ale tak czy siak organizacja firmy jest bardzo słaba. Mówiąc wprost nigdy nic nie jest wiadomo. I po trzecie, również ważne: jako pierwsza praca jest ok, bo są bardzo dobre warunki do zawodowego rozwoju (jest wgląd do dokumentacji maszyn i silników). Ten kto chce na początku samodzielnie się rozwijać ma idealne warunki, jednak później, po około 2 latach jest stagnacja i występuję znużenie. Jest czas na zmianę pracy. Jeżeli ktoś nie ma nie ma żadnych perspektyw albo odpowiada mu stagnacja to ARIES POWER jest idealnym miejscem pracy.
6
rekin biznesu 2016-06-19 21:12:06
~4000 netto 'na starcie'
Gość 2016-06-22 22:34:11
Jeżeli ktoś ma 4 tyś zł netto w tej firmie to sądzę, że tylko wybrani albo starszyzna. Ktoś kto ma 4 tyś na rękę nie szuka innej pracy i nie ma tak dużej rotacji. Z drugiej strony to fajna sprawa mieć 4 tyś zł i się opierdzielać w pracy. Sam tak bym chciał.
2
Olo 2016-07-21 18:24:33
4tyś brutto po kilku latach pracy. A na start najchętniej zatrudniają na własnej działalności.
1
f 2016-09-14 08:24:39
wydawałoby się, że taka niezła firma bo dystrybutor, bo honda itd.
4000zł na start to jakaś bajka. ktoś wcześniej pisał że dobra firma na start, a ja się z tym nie zgodzę.
jeśli ktoś myśli że się na początku będzie miał dobry grunt do zdobycia doświadczenia, to odrazu mówię że jedyne czego można się tam nauczyć to jak nie prowadzić firmy, i jak zrobić żeby sie nie narobić nbo niby dlaczego ma się robić za 2500zł
1
t 2016-10-05 08:47:06
to mała firma i raczej wiadomo kto ile zarabia. poufność to tylko w sprawie przekrętów działa. kolejni ludzie się zwalniają i to z długim stażem
t 2016-10-17 13:48:17
gdzie tak napisali ze praca zdalna? tam się zdalnie nie pracuje...
Ropek 2016-10-17 18:39:16
W tym momencie Aries Power Equipment Sp. z o.o. nie ma ofert, ale będzie miał
r 2016-10-25 13:18:40
jakos przeciez musi zapełnic dziure po zwalniających sie pracownikach :)
Zostaw swoją opinię o Aries Power Equipment Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aries Power Equipment Sp. z o.o.