Galenica Nova Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Galenica Nova Sp. z o.o.

mandarynka 2015-02-20 13:14:10
dzięki za uświadomienie... hi, hi,hi...
1
ziomal 2015-02-24 18:17:16
pofika, pofika i do wymiany...
1
Toshiba 2015-02-25 13:21:06
Życzliwych w tej firmie nie brakuje. Spójrz najpierw na siebie a potem oceniaj innych.
1
swaj 2015-03-03 11:09:58
witam, czy na magazyn przyjmuje firma ? ile płaci? jaka umowa? czy są premie i ubezpieczenia? niech ktoś napisze czy warto składać tam dokumenty?
2
Espumisan 2015-03-17 13:12:51
Przez te dwa lata jednak nic się nie zmieniło.Ba ....jest jeszcze gorzej. Niezadowolenie i obgadywanie to priorytet L. A przy tym kopanie dołków pod kimś innym.To najważniejszy cel. A przy tym jaka satysfakcja.
1
swój 2015-03-30 13:19:48
jakie szkolenia, a kancelaria- i tak za porady trzeba płacic jak wszedzie, sieci apteczne się rozwijaja a Galenica się zwija potrzeba tam osoby z charyzmą do zarządzania
1
nick 2015-03-31 19:05:35
Brak ludzi do pracy na magazynie , opóźnienia , a L..y pierwsi rano zawijają ogon do domu ,więcej ich nie ma jak są ...to jest pomyłka ich funkcja , po za tym trzeba sobą coś reprezentować na taką funkcję a nie oszukiwać obgadywać i wyśmiewać ...
1
Nick 2 2015-04-01 13:08:13
To wie każdy od dawna. Robią nadgodziny gdy robią na d... . Po co się narobic. Przecież można pościemniać , papieros co pół godziny. Pożniej wrzeszczą że mają tyle roboty. Przeciez firma zapłaci. Ciekawe jak pracowali by na wózku. Darli by sie jeszcze więcej. Dziwne, że tego nikt nie widzi.
1
Pracownica na zmianie 2015-04-04 12:16:19
Galenica Nova ? Co to jest ? Pseudo firma aspirująca do czegoś prestiżowego, a reprezentują sobą w czystej postaci "murzyńskość" pod każdym względem. Przyszłym osobom chcącym zatrudnić się w wyżej wymienionej firmie, odradzam w stu procentach...
1
swój 2015-04-10 14:59:25
A ponoć takie duże zyski wypracowała dla udziałowców za 2014- to prawda?
1
swój 2015-04-19 18:04:28
Jakoś wśród udziałowców entuzjazmu nie widac i tych zysków.
Aptekarz 2015-04-28 10:58:23
Co w tej GN się dzieje braki towarowe bałagan nie można sie dodzwonić czy ktoś tam zarządza???
życzliwość 2015-04-30 17:01:40
Jak chcecie zatrudnic sie w tej firmie na przedstawiciela to zapraszam po paru miesiącach psychiatra
magazyn 2015-05-05 14:03:18
Jakie etapy rekrutacji, firma nie ma działu kadr a jedyna kadrowa to jakaś pomyłka co żle nalicza wypłaty pokauje innym -śmiech, zarząd nie żądzi bo żadzi nim E.T, jedyna przedstawicielka zadufana MM może rekrutować mimo swojej bufonowatości, spułka wrak
1
serwer 2015-05-07 08:09:00
Zauważyłem że usuwane są całe wpisy.Chyba komuś coś jest nie na rękę. A może prawda w oczy kole?
1
myszka Minnie 2015-05-12 21:52:19
no,no,no, ale towarzystwo się rozbujało. Lepiej to już nie będzie, może być tylko gorzej. Kto żyw niech ucieka najdalej jak można....
1
magazyn 2015-05-14 07:26:23
no,no,no a co sie rozbujalo
1
nieuk 2015-05-20 20:11:06
lepiej nie pisz,weź się do roboty dla spółki(sorry "spułki)!!!!!
1
magazyn 2015-05-21 12:54:04
dla dobra s-ki he he każdy pracuje na swoje dobro a spólka bankrut i do póki płacą to pracuje ale już szukam innej pracy
1
magazyn 2015-05-25 11:16:15
Firma o fajnej idei przez założyciela i początkowych udziałowców założona lecz dziś to śmieci zarządzające i myślące że mogą zarządzać, powinien wrócić założyciel tej firmy
1
telemele 2015-05-28 12:06:50
jak na razie płacą nam i jest ok może tylko pomieszczenie w którym jesteśmy małe i gorąco jak upały są, Prezes zerowe kompetencje
1
telemele 2015-06-05 11:34:52
Już nie długo się dowiemy co się dzieje ponieważ atmosfera gestnieje i widać nerwowe ruchy i działania zarządu. Może i lepiej było za Pani E.T- nie skomentuje ponieważ atmosfere jaka wprowadzała nadaje sie jako mobbing i działanie na nie kożyść spółki, a obecni Panowie - hm tutaj nawet nie warto się rozpisywać
1
magazyn 2015-06-22 10:30:34
To firma gdzie słowo "kłamstwo" i ""fałsz" jest na pożądku dziennym
1
pracownik 2015-07-13 15:16:15
firma nie oferuje niczego.niskie zarobki.zero jakichkolwiek dodatków (żadnego socjalu)jak robisz nadgodziny nie masz premii.
1
magazynier 2015-07-14 13:12:00
Podziękuj tym co robią tych nadgodzin najwięcej. A kto ? Wiadomo.
2
gregorymag 2015-07-20 10:12:10
Firma krzak, myślę że ma szanse funkcjonować do końca roku
2
magazyn 2015-08-13 16:14:59
Warunki pracy jakie mamy podczas upałów na magazynie urągają narmalnemu funkcjonowaniu i efektywności pracy nie mówiąc o zdrowiu, dobrze że mniej towaru wyjeżdza to mniej do złożenia zamówień, ogólnie nie polecam sam odchodze nie długo, a przechowywanie leków i preparatów w wysokich temp nie jest zgodne z normami że ktoś tym się nie zajmie
1
fejs 2015-08-20 11:54:14
Ludzie tutaj sami sobie stworzyli takie warunki, bo się na to wszystko godzą a nie powinni.Spójrz jak pracuje KOKAINOWY REKSIO i ZENON z PARAGWAJU. Są zachwyceni, że mogą się tarzać w takich warunkach to dla nich istny rarytas. Wystarczy obok nich przejść szczególnie teraz latem .
1
magazyn 2015-08-24 19:55:09
Wolna amerykanka w telemarketingu możesz się na jakiś czas zatrudnić ale szłu nima d... nie urywa. Każdy wrogiem w telemele do siebie trzeba uważać, płacą jeszcze na czas.Brak profesjonalizmu i zarządzania oraz szkoleń.
2
fejs 2015-09-02 13:08:19
Już dzieci przedszkolu potrafią rozwiązać tak prosty quiz. A buziaka ? O nieeeeeeeeee.
1
udziałowiec 2015-09-23 16:33:29
jeszcze wam płaci bo z naszej kasy co włożyliśmy, a ja nie moę sprzedać udziałów a Prezes śmieje się z tego
znaczy że jesteście mało warci na rynku, a poszanowanie żenujące
1
**** 2015-10-18 16:11:49
Z tego co widać szykują się zmiany . Mam nadzieje że zmieni się też donoszenie W.Ż. do pana prezesa .Może w końcu weżmie się do pracy bo jak narazie nie robi nic oprócz kablowania.
3
***** 2015-10-20 22:00:54
Jaka żyła złota zapraszam zobaczyć tą żyłę.na nic nie ma kasy wypłaty kiepskie premii zero.
1
marian 2015-12-06 16:56:28
Idą Święta, słyszałam, że będą bony i paczki dla dzieci. Hip, hip hura !
1
olo 2015-12-30 23:26:01
i jak bony były?
milka 2016-01-10 16:06:42
nie ma takiego stanowiska
Madej 2016-01-16 11:12:31
Umowa o pracę dopiero po przepracowanym roku na umowę zlecenie o ile się sprawdzisz
xyz 2016-01-26 07:49:50
w tej firmie nie są potrzebni farmaceuci tylko ludzie którzy mają pojęcie o pracy na magazynie {logistyka}
Robi 2016-01-28 05:41:53
Ludzie czy wam nie wstyd , tak skomleć na własną firmę , publicznie pranie brudu , pociskanie i wytykanie , sobie na forum ??? czy naprawdę Ludzie z Magazynu maja taki niski poziom intelektualny ?? dobrze ze nazwiskami nie rzucacie , szukając pracy tu mnie przywiało i masakra co wy wyrabiacie , na miejscu właścicieli Galeniki bym was wszystkich wymienił , wstydu nie macie , jak wam sie nie podoba ta praca to wypad zgnitusy !!!!!!!!!!
@@@@ 2016-01-28 20:04:33
Zgnitusem jesteś ty.
xxxxx 2016-05-02 10:58:43
Tam pracowników zawsze brakuje,ale cudów się nie spodziewaj
xxxxx 2016-05-02 10:59:04
Tam pracowników zawsze brakuje,ale cudów się nie spodziewaj
maras 2016-05-02 21:25:53
chcesz masz chęci spróbować można nie będzie si zawsze można dalej szukać twój wybór twoje życie jak się kierujesz tym gównem g....work to nigdy nie Znajdziesz bo nigdy nie znajdziesz opini o g... work a tam tez ludzie pracuja i tak mnie usuna ale cooo miii tam
maras 2016-05-02 21:28:24
dajta mi opinie gowork pracowników tam zatrudnionych wtedy pierdolta
Waldi 2016-07-29 14:25:04
Mam pytanie czy Firma jeszcze funkcjonuje , nie widzę żadnych nowych wpisów , strona Gal Nov nie działa co się tam dzieje może ktoś z pracowników magazynu coś sensownego napisze
magazyn 2016-09-05 12:28:42
a gdzie te premie płacą i jakie
Pracownik 2016-09-25 18:12:15
Nie ma premii nie ma żadnych dodatków,pensja mała. 3 Zmiany!!!
1
Pracownik 2016-09-25 18:12:45
Nie ma premii nie ma żadnych dodatków,pensja mała. 3 Zmiany!!!
1
hjhj 2016-09-27 11:32:54
no to prawda ale z drugiej strony nie wiadomo tez kiedy się pojawia jakies nowe oferty pracy przeciez
1
udziałowiec 2016-10-27 16:35:26
nowe oferty juz sie pojawiły nawet na praca.pl telemarketer, a nova strona GN fatalna
Zostaw swoją opinię o Galenica Nova Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galenica Nova Sp. z o.o.