Galenica Nova Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Galenica Nova Sp. z o.o.

magazyn 2015-05-25 11:16
Firma o fajnej idei przez założyciela i początkowych udziałowców założona lecz dziś to śmieci zarządzające i myślące że mogą zarządzać, powinien wrócić założyciel tej firmy
1
telemele 2015-05-28 12:06
jak na razie płacą nam i jest ok może tylko pomieszczenie w którym jesteśmy małe i gorąco jak upały są, Prezes zerowe kompetencje
5
telemele 2015-06-05 11:34
Już nie długo się dowiemy co się dzieje ponieważ atmosfera gestnieje i widać nerwowe ruchy i działania zarządu. Może i lepiej było za Pani E.T- nie skomentuje ponieważ atmosfere jaka wprowadzała nadaje sie jako mobbing i działanie na nie kożyść spółki, a obecni Panowie - hm tutaj nawet nie warto się rozpisywać
1
magazyn 2015-06-22 10:30
To firma gdzie słowo "kłamstwo" i ""fałsz" jest na pożądku dziennym
2
pracownik 2015-07-13 15:16
firma nie oferuje niczego.niskie zarobki.zero jakichkolwiek dodatków (żadnego socjalu)jak robisz nadgodziny nie masz premii.
2
magazynier 2015-07-14 13:12
Podziękuj tym co robią tych nadgodzin najwięcej. A kto ? Wiadomo.
2
gregorymag 2015-07-20 10:12
Firma krzak, myślę że ma szanse funkcjonować do końca roku
2
magazyn 2015-08-13 16:14
Warunki pracy jakie mamy podczas upałów na magazynie urągają narmalnemu funkcjonowaniu i efektywności pracy nie mówiąc o zdrowiu, dobrze że mniej towaru wyjeżdza to mniej do złożenia zamówień, ogólnie nie polecam sam odchodze nie długo, a przechowywanie leków i preparatów w wysokich temp nie jest zgodne z normami że ktoś tym się nie zajmie
2
fejs 2015-08-20 11:54
Ludzie tutaj sami sobie stworzyli takie warunki, bo się na to wszystko godzą a nie powinni.Spójrz jak pracuje KOKAINOWY REKSIO i ZENON z PARAGWAJU. Są zachwyceni, że mogą się tarzać w takich warunkach to dla nich istny rarytas. Wystarczy obok nich przejść szczególnie teraz latem .
1
magazyn 2015-08-24 19:55
Wolna amerykanka w telemarketingu możesz się na jakiś czas zatrudnić ale szłu nima d... nie urywa. Każdy wrogiem w telemele do siebie trzeba uważać, płacą jeszcze na czas.Brak profesjonalizmu i zarządzania oraz szkoleń.
2
fejs 2015-09-02 13:08
Już dzieci przedszkolu potrafią rozwiązać tak prosty quiz. A buziaka ? O nieeeeeeeeee.
1
udziałowiec 2015-09-23 16:33
jeszcze wam płaci bo z naszej kasy co włożyliśmy, a ja nie moę sprzedać udziałów a Prezes śmieje się z tego
znaczy że jesteście mało warci na rynku, a poszanowanie żenujące
1
**** 2015-10-18 16:11
Z tego co widać szykują się zmiany . Mam nadzieje że zmieni się też donoszenie W.Ż. do pana prezesa .Może w końcu weżmie się do pracy bo jak narazie nie robi nic oprócz kablowania.
4
***** 2015-10-20 22:00
Jaka żyła złota zapraszam zobaczyć tą żyłę.na nic nie ma kasy wypłaty kiepskie premii zero.
1
marian 2015-12-06 16:56
Idą Święta, słyszałam, że będą bony i paczki dla dzieci. Hip, hip hura !
1
olo 2015-12-30 23:26
i jak bony były?
milka 2016-01-10 16:06
nie ma takiego stanowiska
@@@ 2016-01-10 18:50
Tylko nie w tej firmie.omijać szerokim łukiem.
Madej 2016-01-16 11:12
Umowa o pracę dopiero po przepracowanym roku na umowę zlecenie o ile się sprawdzisz
xyz 2016-01-26 07:49
w tej firmie nie są potrzebni farmaceuci tylko ludzie którzy mają pojęcie o pracy na magazynie {logistyka}
2
Robi 2016-01-28 05:41
Ludzie czy wam nie wstyd , tak skomleć na własną firmę , publicznie pranie brudu , pociskanie i wytykanie , sobie na forum ??? czy naprawdę Ludzie z Magazynu maja taki niski poziom intelektualny ?? dobrze ze nazwiskami nie rzucacie , szukając pracy tu mnie przywiało i masakra co wy wyrabiacie , na miejscu właścicieli Galeniki bym was wszystkich wymienił , wstydu nie macie , jak wam sie nie podoba ta praca to wypad zgnitusy !!!!!!!!!!
@@@@ 2016-01-28 20:04
Zgnitusem jesteś ty.
maxfarm 2016-03-18 12:44
No to się zaczeło psucie od środka
xxxxx 2016-05-02 10:58
Tam pracowników zawsze brakuje,ale cudów się nie spodziewaj
xxxxx 2016-05-02 10:59
Tam pracowników zawsze brakuje,ale cudów się nie spodziewaj
maras 2016-05-02 21:25
chcesz masz chęci spróbować można nie będzie si zawsze można dalej szukać twój wybór twoje życie jak się kierujesz tym gównem g....work to nigdy nie Znajdziesz bo nigdy nie znajdziesz opini o g... work a tam tez ludzie pracuja i tak mnie usuna ale cooo miii tam
maras 2016-05-02 21:28
dajta mi opinie gowork pracowników tam zatrudnionych wtedy pierdolta
kent 2016-05-10 21:47
@maras a sądzisz, że kto się tutaj wypowiada, jak nie właśnie pracownicy firmy Galenica Nova? nikt inny chyba nie traciłby czasu. Chyba, że ja, ale ja to firmą jestem zainteresowany tak na przyszłość.
Waldi 2016-07-29 14:25
Mam pytanie czy Firma jeszcze funkcjonuje , nie widzę żadnych nowych wpisów , strona Gal Nov nie działa co się tam dzieje może ktoś z pracowników magazynu coś sensownego napisze
1
magazyn 2016-09-05 12:28
a gdzie te premie płacą i jakie
oij 2016-09-16 22:19
Chyba nie jest tak źle, skoro ostatnio miały pokazać się jakieś oferty pracy. Wiadomo coś w tym temacie? Pozdrawiam
Pracownik 2016-09-25 18:12
Nie ma premii nie ma żadnych dodatków,pensja mała. 3 Zmiany!!!
2
Pracownik 2016-09-25 18:12
Nie ma premii nie ma żadnych dodatków,pensja mała. 3 Zmiany!!!
2
hjhj 2016-09-27 11:32
no to prawda ale z drugiej strony nie wiadomo tez kiedy się pojawia jakies nowe oferty pracy przeciez
1
udziałowiec 2016-10-27 16:35
nowe oferty juz sie pojawiły nawet na praca.pl telemarketer, a nova strona GN fatalna
Pracownik 2016-12-29 08:06
Nadzieja że w końcu wszystko się zmieni.nowi właściciele którzy mają pojęcie o pracy w magazynie.(usunięte przez administratora)
r 1100 rs 2016-12-30 15:57
Cześć. Poproszę o aktualną opinię na temat firmy, wybieram się tam na rozmowę o pracę ;-).
magazyn 2017-01-05 15:25
Firma rozwojowa latem przenosi sie do Lubonia na nowe wynajęte magazyny
Pracownik 2017-01-26 15:37
Wszyscy czekają z nadzieją na zmiany.narazie beznadzieja.lipiec się zbliża!!!
3
gn 2017-03-02 23:13
Jaka jest teraz sytuacja w Galenica Nova sp.z o.o? Polecacie czy nie? Poproszę o konkrety
kris 2017-03-20 22:15
czy są etaty na I zmianę?
ZZZ. 2017-04-12 21:17
Nie ma
.... 2017-07-01 23:33
Ludzie jeśli chcecie pracować za 8,49 zł na rękę (tak to prawda) to prosze bardzo. Nadgodziny nie wypłacane! Premia?! Na początku 50 zł a potem 100 zł, jeśli się sprawdzisz z wyrabianą normą ;) Wypłaty śmieszne (co miesiąc to inna kwota widnieje na świstku wypłaty). Zapierdziela się na 3 zmiany z czego i tak pracujesz w miesiącu częściej na popołudniowe zmiany niż na dzienną zmianę. Nie tak dawno się księgowa zmieniła, więc wkońcu powstało ubezpieczenie grupowe. Owszem przenoszą się lecz nie w lipcu tylko we wrześniu (choć to też jest pod znakiem zapytania = kontrola). Także jeśli chcecie robić jak murzyni i dać się ruchać non stop prosze bardzo ;) Ja osobiście nie polecam.
żółty 2017-07-02 19:25
człowieku ubezpieczanie grupowe już było dawno.. z przenosinami było wiadomo, że od września Michale:)
udziałowiec 2017-07-04 23:37
Sazanowni Państwo,
firma GN to wrak - zarząd to przykrywka dla nowego właściciel Medicare
która sprzedaje dla podhurt i zarabia kase na wywozie leków a udziałowcy są oszukani,
pracownicy dla nich to tylko wyrobnicy, udziałowcy którzy nie kupója za udziały mają otrzymac 30 proc zwrotu , ciekawe co na to załozyciel GN
?????? 2017-07-09 18:46
Nareszcie odpowiedni ludzie pokierują tą firmą.Jeszcze jedna zmiana jest potrzebna na magazynie.tam potrzebna jest osoba z doświadczeniem i która ma pojęcie o kierowaniu ludźmi.
3
Titanic 2017-07-12 14:42
Człowieku, odpowiedni ludzie? Masz na myśli Pana Andrzeja S. ? Przecież to kompletne dno, człowiek który już raz utopił hurtownię farmaceutyczną. Teraz to ta firma pójdzie na dno szybciej niż Titanic, ale to chyba jest celem ludzi z Medicare gdzie nomen omen Pani prezes zarządu również nie ma pojęcia co robi - to są ludzie słupy. Radzę wszystkim uciekać z tego tonącego okrętu. Ja tak właśnie robię, zanim będę czekał miesiącami na zaległe wypłaty z Funduszu Gwarantowanych Świadczeń Pracowniczych.
1
Michał.K 2017-08-07 00:18
Odpowiedni ludzie? Jacy
Michał. K. 2017-08-07 00:30
Witam, wywołano mnie do głosu, jako pomysłodawca, twórca i współzałożyciel mogę stwierdzić jedno, poprzedni zarząd dopuścił się do nieprawidłowości i upadku GN, oszukał udziałowców i sprzedał spółkę broniąc własny tyłek, tworząc tą firmę tworzyłem ją z udziałowcami i pracownikami którzy mi zaufali dziś ich przepraszam za głupotę byłego zarządu i osób nadzorujących. Dla obecnego zarządu nie liczą sie myśle wartości tylko biznez Medicare właściciela. To ne jest negacja lecz fakt. Michał Kubasiński
żółty 2017-08-07 10:24
Boli Cię, że to On nie Ty?
Zostaw swoją opinię o Galenica Nova Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galenica Nova Sp. z o.o.