brak logo

Flesz Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Flesz Sp. z o.o.

były pracownik FLESZ 2010-05-17 17:08
(usunięte przez moderatora)Praca w tej firmie na długo zarziła mnie do poszukiwania prac kolejnych ( to były początki) na szczeście są jeszcze porządni pracodawcy. Aha dziewczyna z "SAMEJ WARSZAWY" z recepcji (i jej koledzy) jest jednym z powodów dlaczego rodowici Warszawiacy nie lubią napływy chlopków -roztropków z prowincji. Sorry że kogoś uraziłem ale taka jest prawda
3
anonim 2010-07-01 17:19
możecie powiedzieć coś więcej na temat pracy na stanowisku specjalisty ds. sprzedaży ??
2
aaa 2012-12-21 20:31
Wszystkie negatywne opinie trafne. LUDZIE NIE ZATRUDNIAC SIE TAM !!!!!!!!
ciagle nowy 2013-09-22 12:07
tylko gorzej - to równia pochyła...
1
2013-09-30 23:07
1600 na rękę pewnie dostaniesz, zależy jeszcze na jakie stanowisko chcesz tam składać? Pozdrawiam.
2013-10-02 17:50
Tego akurat Ci niestety nie napiszę bo nie wiem...
2013-10-11 18:37
miałem, magazynier
1
drukarz 2015-01-22 03:01
nie słyszałem ostatnimi czasy , aby jakikolwiek przedstwiciel handlowy zarabiał jedynie 1600 złotych... No chyba , że byłby on bardzo nieudolny, albo naiwny skoro dał sobie wcisnąć ofertę na taką kasę. Ale cóż i tacy ludzie przecież w końcu się zdarzają i niestety nie są oni rzadkością. Niestety nie są...
wro 2015-02-10 20:45
Mógłby ktoś mi powiedzieć jak wygląda tam praca na stanowisku Magazyniera we Wrocławiu? Jakie zarobki? Ludzie?
waldek 2015-08-20 21:57
witam wie ktoś jak jest we wroclawiu na stanowisku kierowca bo nie wiem czy mam iść na rozmowe i jak traktują ludz?
1
ja 2015-10-16 07:29
Czy może ktoś coś powiedzieć na temat pracy w biurze obsługi? zamierzam wysłać swoje cv
berto 2016-04-07 17:14
Jutro idę na rozmowę do Flesz na Białołęce ,czy ktoś coś wie o tym oddziale?proszę o info
1
Adam 2016-05-25 18:23
Jak tam Berto po rozmowie? Warto iść tam bo jestem zaproszony na rozmowę.
Qwerty 2016-09-24 22:18
Bzdury piszesz jaki socjal ???? Chyba że jesteś jednym z przydupasow prezesa bo takich głupot nikt kto tam pracował lub pracuje to nie napisze.
8
fikio 2016-10-09 22:06
Ale cz wypłata jest u nich terminowa? Dzięki za odpowiedź
pracuś 2017-04-19 11:10
a w oddziale w warszawie jako kierowca jakieś opinie ? pozdrawiam
jan 2017-04-19 11:42
A zna ktoś opinię o Flesz Warszawa jako magazynier i w ogóle jaka tam się pracuje?
kierowca 2017-04-22 15:01
A może ktoś zna opinie jako kierowcy ile idzie zarobić i wogole jak jest na prawde? z góry dziękuje
Nowy 2017-08-01 16:44
Witam. Na jakie wynagrodzenie na stanowisku magazynier można liczyć w tej firmie?
magazynier 2017-09-22 18:52
praca spoko , ekipa spoko ale szefostwo i warunki pracy tragiczne !!
jak zarabisz dodatkowa kase to ci cos zabiora za braki towaru ktory przyjechal np. 3 lata temu hehe
pozdrawiam
2
Zostaw swoją opinię o Flesz Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flesz Sp. z o.o.