brak logo

Flesz Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Flesz Sp. z o.o.

rozczarowana. 2009-10-07 11:09:32
Niestety Prezes i jego prawa ręka to żenada, zeby była jasnosc w dobie kryzysu żegna się pracownika "NO TO (usunięte przez moderatora). Gratuluje Panie Prezesie profesjonalizmu adekwatnego do zajmowanego stanowiska.......ZERO szacunku dla człowieka... niezaleznie od zasobności portfela PROSTAK zawsze będzie tylko PROSTAKIEM!!!!!!!!
1
były pracownik FLESZ 2010-05-17 17:08:58
(usunięte przez moderatora)Praca w tej firmie na długo zarziła mnie do poszukiwania prac kolejnych ( to były początki) na szczeście są jeszcze porządni pracodawcy. Aha dziewczyna z "SAMEJ WARSZAWY" z recepcji (i jej koledzy) jest jednym z powodów dlaczego rodowici Warszawiacy nie lubią napływy chlopków -roztropków z prowincji. Sorry że kogoś uraziłem ale taka jest prawda
2
anonim 2010-07-01 17:19:41
możecie powiedzieć coś więcej na temat pracy na stanowisku specjalisty ds. sprzedaży ??
2
Saper 2012-05-28 13:03:30
Pisze w tym momencie o oddziale WROCLAW.
Praca jako kierowca to byla dla mnie 6-miesieczna masakra.
Kierowca - jak to kierowca, jak jedziesz jak wariat to skonczysz prace po 8h. Tyle, ze nastepnym razem dostaniesz dluzsza trase, skoro masz takie duze mozliwosci... Dobrze chociaz, ze przez ten caly dzien nie widzisz postra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firmy, czyli (usunięte przez moderatora)Stara panna, siedzi w robocie po 12h to i od Ciebie wymaga tyle. No i ma swoje humory, czepia sie o byle (usunięte przez moderatora)
Jako kierowca nie polecam, na magazynie za to mozna sie poobijac i dzien roboty to ok.8-9h.

PS. I uwaga na ksiegowosc, babki w Warszawie lubia sie machnac na wyplacie. Mi akurat \"in plus\" wiec lepiej miec sie na bacznosci :)
gg 2012-11-12 00:05:31
Zgadzam się z opinią o oddziale Wrocław- prawdziwa masakra!!!
Radzę trzymać się z daleka. Po pracy z panną (usunięte przez moderatora) trzeba dochodzić do siebie psychicznie bardzo długo. Nęka, nie rozumie, że ludzie mają życie prywatne, potrafi wydzwaniać o 22.00 w nocy, bardzo chwiejna emocjonalnie. Szczerze odradzam. Lepiej szukać pracy tydzień dłużej niż jadąc do niej marzyć aby wjechać do rowu (ale tak, żeby tylko nogę złamać) i nie musieć tam iść.
aaa 2012-12-21 20:31:51
Wszystkie negatywne opinie trafne. LUDZIE NIE ZATRUDNIAC SIE TAM !!!!!!!!
ciagle nowy 2013-09-22 12:07:03
tylko gorzej - to równia pochyła...
1
anonim 2013-09-27 17:34:53
Omijaj tą firmę dalekim łukiem jedna pomyłka na magazynie kosztuje cię 15 zł za byle(usunięte przez moderatora)szef traktuje cię jak złodzieja!!! ja osobiście nie jestem pracownikiem tej firmy ale często tam bywam i widzę co tam się dzieje !!!
2013-09-29 23:32:04
Arek dużo na pewno tam nie zarobisz, tzn jeśli byś poszedł na rozmowę będą Ci mówili że masz podstawę plus kasa od zrobionych tzw. punktów i paczek której tak na prawdę możesz nie zobaczyć nawet przez pół roku bo za braki na remanentach obciążają tylko i wyłącznie magazynierów, jeśli chodzi o wypowiedz anonima to ma rację za pomyłki odpowiadają magazynierzy, traktują Cię jak śmiecia, prezes który powinien coś sobą reprezentować zachowuję się w dziwnie mówiąc zdrobniale, a poza tym potrafi obiecywać np. podwyżki, potrafią wymyślać inne prace i wykorzystywać bo skąpią kasy. Szczerze polecam poszukać innych ofert. Ogólnie nie polecam.
2013-09-30 23:07:11
1600 na rękę pewnie dostaniesz, zależy jeszcze na jakie stanowisko chcesz tam składać? Pozdrawiam.
2013-10-02 17:50:20
Tego akurat Ci niestety nie napiszę bo nie wiem...
2013-10-11 18:37:21
miałem, magazynier
sławek 2014-10-09 15:05:41
witam Również pracowałem w firmie flesz Atmosfera fajna do puki nie poznałem prezesa któremu siano wyrasta z butów, pan na włościach ach i ech no i ten jego przydupas P.B przy którym lepiej nic nie mówić.Morze i zarobisz 1600 na rękę ale zaraz się coś znajdzie żeby odjąć bo to spalanie nie tak bo czegoś nie ma bo sram to i owamto . czy to z ruskiem czy to z jego przydupas Wszystkie ustalenia od razu niech piszą na kartce i się podpisują bo potem można się zdziwić. Jak masz kogoś dorabiać swoja pracą to lepiej nie ta firmę nie warto a jeszcze pokaz ze wie wyrabiasz albo ze umiesz coś więcej. Niestety twój wysiłek nieprzełożony się na PLN prędzej zabiorą niż dadzą. Szczerze ODRADZAM !!! To lepiej iść do biedronki albo na stajcie niż tam. I nie daj se zamydlisz oczy ze dają ci rozwój prędzej każą ci kłamać ze chemia wyblakła na słońcu albo ze towar jest z Włoch a tak naprawdę z Garwolina ;) Można by tak godzinami wypisywać co tam jest nie tak. ODRADZAM TAM PRACE !!!!
4
drukarz 2015-01-22 03:01:43
nie słyszałem ostatnimi czasy , aby jakikolwiek przedstwiciel handlowy zarabiał jedynie 1600 złotych... No chyba , że byłby on bardzo nieudolny, albo naiwny skoro dał sobie wcisnąć ofertę na taką kasę. Ale cóż i tacy ludzie przecież w końcu się zdarzają i niestety nie są oni rzadkością. Niestety nie są...
Adaś 2015-01-25 00:10:40
Flesz to wielka porażka wyzysk pracowników traktują ciebie jak złodzieja i oszusta
NIE POLECAM TEJ FIRMY a w szczególnosci odziału w Poznaniu pseudo dyrektor od spraw niepotrzebnych nadaje się do zamiatania ulic na nie zarzadzania odziałem...
wro 2015-02-10 20:45:29
Mógłby ktoś mi powiedzieć jak wygląda tam praca na stanowisku Magazyniera we Wrocławiu? Jakie zarobki? Ludzie?
witek 2015-07-28 23:25:45
można się spodziewać kasy nawet powyżej 2000 ale na papierze będziesz mial najniższą krajową-reszta pod stołem,no i jeśli nie przeszkadza Ci że szef M.R będzie Cię wyzywał od kretynów [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] itp. i pamiętaj abyś wszystkie warunki które ustalisz były na papierze,bo możesz się przy wypłacie zdziwić .
waldek 2015-08-20 21:57:50
witam wie ktoś jak jest we wroclawiu na stanowisku kierowca bo nie wiem czy mam iść na rozmowe i jak traktują ludz?
1
Colt 2015-10-09 13:34:35
Jedna wielka sciema z tym ręcznikiem nie polecam tej firmy banda oszustów zamazuja daty ważności produktów
2
ja 2015-10-16 07:29:02
Czy może ktoś coś powiedzieć na temat pracy w biurze obsługi? zamierzam wysłać swoje cv
miniu 2016-02-23 19:21:18
Ta złodziejska firma wyciśnie was jak cytrynę i prędzej czy później wylądujecie w śmieciach. Flesz skonstruował wampirczy układ (wy)zysku.Brutalne zwyczaje i psychoterror "idą w po bandzie" i naciągają i stale przesuwają granice wytrzymałości. W sam raz dla ludzi którzy mają przemoc wbitą im w dzieciństwie do głowy. Takie Qantanamo za kasę. Coś dla masochistek i machosistów. Boordele funkcjonują na takich samych zasadach (...) Będziecie się długo leczyć i odreagowywać po tej przygodzie. To jest Im dłużej potrwa, tym gorzej dla was i waszych rodzin. Bo wampirczy układ jest przygotowany na wyssanie energii również rodzin, które stają się zamiennikiem terapii i intuicyjnie są zmuszone do udzielenia wam emocjonalnego wsparcia
3
berto 2016-04-07 17:14:47
Jutro idę na rozmowę do Flesz na Białołęce ,czy ktoś coś wie o tym oddziale?proszę o info
Adam 2016-05-25 18:23:02
Jak tam Berto po rozmowie? Warto iść tam bo jestem zaproszony na rozmowę.
Qwerty 2016-09-24 22:12:53
Szkoda waszego czasu nie polecam tej firmy 3 miesiace pracowalem w fleszu na białąłęce I to co tam widziałem i słyszałem to jest masakra normalnie psychoteror prezes wydziera się na pracowników grozi że wszystkich pozabija omijajcie tą firmę z daleka
1
Qwerty 2016-09-24 22:18:56
Bzdury piszesz jaki socjal ???? Chyba że jesteś jednym z przydupasow prezesa bo takich głupot nikt kto tam pracował lub pracuje to nie napisze.
5
fikio 2016-10-09 22:06:56
Ale cz wypłata jest u nich terminowa? Dzięki za odpowiedź
rl 2016-10-29 10:05:28
Najgorsza firma z najgorszych. A zwłaszcza oddział Wrocław. I kierowniczka, która nosi się jakby była nie wiadomo kim, a tak naprawdę intelektualnie dorównuje sprzedawcy ziemniaków na placu. Cwaniara, która wszystko obieca, żeby tylko zmusić ludzi do pracy. ZERO poszanowania dla pracowników. Dostawy nieterminowe, bo niby hurtownia, ale na wszystko trzeba czekać, bo nie ma i jeszcze te śmieszne przedpłaty. Chcesz coś kupić to najpierw zapłać. Omijajcie oddział Wrocław szerokim łukiem.
3
Andrzej 2016-11-24 15:45:16
Pracowałem w oddział Wrocław. Dramat, warunki tragiczne, brak wózka widłowego przy rozładunku tira, wszystko oparte na sile mięśni magazynierów. Premie (jak są) i nadgodziny płatne pod stołem. Ciekawe, że jeszcze US się tym nie zainteresował. OMIJAĆ!!!!!
1
Zostaw swoją opinię o Flesz Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flesz Sp. z o.o.