Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Bowa Polska Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
lutek - 2015-02-04 02:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stronę firma Bowa ma bardzo łądną ale nie moge się dopatrzeć informacji na temat pracy u nich. Interesowało by mnie jakies stanowisko przy czujnikach do klocków hamulcowych bo już od 7 lat pracuję w tej branży. Chciałbym zmienić pracę bo kiepsko mi płacą a ja uważam, ze znam sie na tym co robię i jestm w tym dobry - dlatego pomyślałem o zatrudnieniu w Bowa Polska. ktoś ma jakieś namiary na aktualną rekrutację?
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-02-19 14:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, a może ktoś napisac jak przebiegała w ogóle w jego przypadku rekrutacja do bowa? Chodzi mi o podstawowe informacje, o tym skąd dowiedzieliście sie, że poszukują pracowników, po jakim czasie do Was zadzwonili, ile etapów ma rekrutacja i jak orientacyjnie wyglądają tutaj rozmowy, o co się pytają itp.
zdjecie uzytkownika
kopciuszek - 2015-02-28 18:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tyle złych opinii a Wy się tu pchacie drzwiami i oknami. Cóż napisane było zgodnie z prawdą,że faceci mają lepiej i to potwierdzam. To oni stoją tutaj zawsze na stanowiskach i mają spoko życie. Zarobki też znacznie wyższe niż kobiety, a patrząc na to jak się napracują to wielce krzywdzące dla kobiet. Ktoś napisał nic tylko uciekać, szukać innej pracy, tylko gdzie? Gdyby był jakiś wybór,że mi się nie podoba i szukam czegoś co mi będzie odpowiadało to i tutaj by było inaczej, oni doskonale wiedzą jak jest na rynku pracy i dlatego traktują nas jak chinoli. Jak mam iść do pracy to mam totalną dolinę ale zaciskam zęby i idę bo muszę. Nie da się żyć powietrzem, z tego co zarabiamy nie ma żadnego zadowolenia i jest coraz gorzej. Jak ktoś myśli,że się tutaj wzbogaci i czas na pobudkę, nie ma nic co mogę polecić. Jeśli mi się trafi inna praca to nawet pięć minut nie będę się zastanawiać. Siedzę bo muszę, mam rodzinę i żołądek teoretycznie taki sam jak państwo w biurowcu, choć pewnie oni myślą inaczej. Też bym chciała sobie wyjechać na wakacje, tylko nie bardzo jest już z czego odkładać. Chcę doczekać się czasów,gdy się nas doceni ale to raczej mrzonki i pobożne życzenia. Niech do tych wielmożnych dotrze,że tutaj pracują ludzie,mają marzenia i życie.Niech się ktoś obudzi i nie myśli tylko o własnych korzyściach. Zatrudniajcie się,śmiało, potrzebują jeleni do pracy, bo kto mądrzejszy czy mający szczęście ucieka do innej pracy. Kiedyś i mi się uda.
zdjecie uzytkownika
wicherek - 2015-02-28 19:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [lutek - 2015-02-04 02:40:17]:
Taaa, przyjdź. Rozwiniesz się jak diabli a forsą się będziesz przykrywał i ściany oblepiał. Wiesz możesz spróbować jeśli nie żal Ci czasu, chyba,że masz do zaoferowania coś czego nie mamy my wszyscy.
zdjecie uzytkownika
pokutnica - 2015-02-28 19:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muszę dodać coś od siebie :) Pracujesz, pracujesz, guzik z tego masz a jak zachorujesz to obojętnie czy byłaś na zwolnieniu 3 dni czy miesiąc zostaje z tobą przeprowadzona ,,Rozmowa Motywacyjna". Co to jest ta rozmowa motywacyjna, co ma mnie zmotywować do pracy jak leżę jak betka i ręką czy nogą ruszyć nie mogę? Kurde, ludzie!!! Kto to czyta? Komu to potrzebne? Co ma mnie zmotywować, jak już mnie coś rozwali? Pytania żenujące, kompletnie pozbawione sensu. Czy ktoś tam jeszcze myśli? Mam wrażenie,że to jakiś żart.
zdjecie uzytkownika
macher - 2015-02-28 19:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-07-12 17:21:22]:
Z pewnością mamy za dużo wolnego czasu. Trzeba wydłużyć nadgodziny z 12 do 16 godzin i zabrać jeszcze niedziele wolne. To akurat już niektórym zabrali :) Śniadania można znieść, po co bydłu przerwa? No...
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-05 21:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [maciek - 2014-12-15 14:37:00]:
Przecież to ta sama firma.Ktoś mało poinformowany,czy jak?
zdjecie uzytkownika
halinka - 2015-04-22 16:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem macher czy ty sobie żartujesz czy piszesz serio. ja studiuję zacznie i chciałabym wiedzieć czy to da się pogodzić z pracą w tej firmie obecnie
zdjecie uzytkownika
flądra - 2015-06-26 13:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pokutnica - 2015-02-28 19:25:52]:
Ciekawe, że tego, ze bardzo duzo osob sciemnia w chorobowymi to nie widzisz? wielce na chorobowym siedzi ale zeby w tym samym czasie na siłowni przebywac to juz mozna..
zdjecie uzytkownika
tysia - 2015-06-26 16:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chorobowe to każdemu mogą się przytrafić, a jak ktoś ściemnia to to zostanie wcześniej czy później odkryte tak, że nie ma się co matwić tak naprawde. Nie ma jednak z tej firmy żadnych nowych ofert pracy, ale widze, ze piszecie to czasem, czyli jednak firma nadal się rozwija i działa. Wiem tylko, ze na wakcje mają szukac kogoś na staż.
zdjecie uzytkownika
flądra - 2015-06-29 12:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja zawsze uwazalam, ze jak tak strasznie jest w tej firmie to droga wolna - nikt nikogo na siłe nie trzyma :-) Krzyż na droge - na drugi dzien przyjma nowych bez zandego problemu, codziennie po kilka CV przychodzi.. Nikt nie jest niezastapiony. Ciekawe czy w takim Amazonie, albo innej firmie tak cudownie bedzie.. Obóz pracy? Z Pampersami na stanowiskach pracy? Smiechu warte, chyba nigdy w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie dostaliscie..
zdjecie uzytkownika
pracowała - 2015-07-05 23:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
flądra tzn,że mogą pomiatać człowiekiem ?bo przecież nikt na siłę nie trzyma?z pewnością jesteś jedną z kontrolujących bo gdybyś pociła się na maszynie Twoja wypowiedź co do pracy,warunków i płacy byłaby inna...
zdjecie uzytkownika
flądra - 2015-07-07 08:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracowała - 2015-07-05 23:10:49]:
Uwazam, ze jak tak bardzo sie ludziom nie podoba w Bowie i czuja sie pomiatani oraz jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to naprawde nikt tu nikogo nie trzyma na siłe..! AMAZON poszukuje ludzi do pracy - tam to dopiero zobaczylibyscie jak to jest w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wiele lat pracowałam w tej firmie i własnie na maszynie i to w o wiele gorszych warunkach niz takich jak teraz z tego co słyszalam tam panuja wiec wybacz ale wiem o czym mowie
zdjecie uzytkownika
pracowała - 2015-07-08 18:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [flądra - 2015-07-07 08:36:15]:
Ja za to pracowałam w Bowie pare lat i też wiem o czym mówię..Nie wciskaj ciemnoty ludziom,że nie jest źle..bo chodzenie do łazienki na kartę lub pytanie się brygadziscie czy wolno jak w szkole nie jest normalne...jest wiele innych tematów które należałoby poruszyć...jeśli jeszcze trochę popracujesz zmienisz zdanie-no chyba ,że awansujesz :-)
zdjecie uzytkownika
fladra - 2015-07-17 10:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracowała - 2015-07-08 18:17:51]:
Gdyby ludzie nie wykorzystywali wychodzenia (zanim pojawiły się czerwone karty)to pewnie do dzisiaj by ich nie było.. Przesiadywanie w szatniach, wychodzenia po kilka osob na papierosa, pogaduszki na stołowce a maszyny az były puste - to wszystko spowodowało wprowadzenie czerwonych kart.. Wydaje mi sie to logiczne - nie mowie ze mi sie to podoba, ale nie przesadzajmy, że to sprawia ze mamy tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie łudzę się ze awansuje, bo raczej nie jest tutaj latwo sie dostac gdzies wyzej..
zdjecie uzytkownika
kopek - 2015-08-25 05:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że te czerwone karty to jednak dobry pomysł i popieram to co mówi @fladra, jednak ludzie czasem za bardzo nadużywali tego wolnego czasu. Praca jest po to żeby pracować, pogadać czy też zapalić można po pracy lub w czasie zwykłej przerwy. Którą przecież można na to właśnie wykorzystać...
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-09-05 22:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty chyba sobie żartujesz?Tak praca jest od tego żeby pracować A nie czuć się jak murzyn z wachlarzem..Jak ludzie są tam traktowani jak gorszej kategorii.Ja przynajmniej tak się czułam.Zdała od tej firmy!
zdjecie uzytkownika
fladra - 2015-09-18 08:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No widzisz, ludziom jest tak źle podobno i tak mało zarabiają, a jednak znajdują czas na debilne pomysły i wyśmiewają się z innych i składają na fryzjera i kosmetyczkę i podrzucają biednej kobiecie by ją poniżyć.. Mimo, że osoby które to zrobiły same wyglądają jak świnki Piggy. Niektóre kobiety to mają jednak pusto w głowach
zdjecie uzytkownika
żaba - 2015-09-28 11:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety ta sytuacja miała miejsce. Kobieta, która została tak potraktowana już nie pracuje, natomiast całe żenujące towarzystwo wraz z brygadzistą, który nie potrafił/nie chciał zareagować pracuje nadal.. W Bowie tylko umowa o pracę, pensja na czas- do 10-go każdego miesiąca jest na koncie
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2015-09-29 20:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
JEDNYM SŁOWEM TYPOWY [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] MOBBING STRASZENIE LATEM LUDZIE MDLEJĄ Z POWODU POTĘŻNYCH TEMPERATUR NA HALI ALE MAJĄ TO (usunięte przez administratora) SZEFOSTWO I KIEROWNICZEK (usunięte przez administratora) I KILKU INNYCH (usunięte przez administratora) PRACOWNICY ZASTRASZANI NA HALI PRZEZ KIEROWNICZKA ITP. (usunięte przez administratora) CWANIACZKI. INSPEKCJA PRACY WPADA I ŚLEPA PEWNIE DOBRA KOPERTA.
zdjecie uzytkownika
metin - 2015-10-24 21:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie, ze jest umowa o prace, bo jednak w dzisiejszych czasach bardzo popularne sa te umowy śmieciowe. Ciekawi mnie jednak na jaki okres podpisywane sa te umowy, w sensie ile czasu zajmuje uzyskanie umowy na czas nieokreslony, bo chyba na tym najbardziej ludziom zależy. Co tez takiego firma oferuje w socjalu?
zdjecie uzytkownika
Han - 2015-11-20 08:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak to jestcz tym chalupnictwem? Wiem że duzo ludzi współpracuje z tą firmą na zasadzie chalupnictwa. Czy są jakieś realne szanse dobić się do takiej pracy?
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-11-25 15:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do tej pracy generalnie ciężko jest się dostać @Han ale wydaje mi sie, że jednak umowy u nich są w miare stabilne z tego co widze no i mozna w razie czego po godzinach jakoś dorobić. Wiem też, że kasa jest wypłacana raz w miesiącu normalnie, a teraz trudno o stabilnośc zatrudnienia tak naparwde wiec to na plus.
zdjecie uzytkownika
pracowała - 2015-12-19 08:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto się pcha ? To ten który jeszcze nie pracował czyli nie może mieć żadnej opinii..opinie wystawiają ludzie którzy tam pracują-pracowali...Ja na szczęście już się zwolniłam i mogę dużo opowiedzieć!dziwi mnie jednak ,że prezesi to czytają i poprawy w firmie nie na żadnej wręcz jeszcze gorzej..I co za tym idzie?..mają w sypie ludzi!
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-12-19 12:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kazdy ma prawo do wyzarenia swojejopinii wiadomo ,ze pracownicy nie pracujacy tam chcacy sie zatrudnic zadaja pytania zawiazane z firma,a moim zdaniem po co pisac jakies obelgi o firmie strzy pracoenicy
zdjecie uzytkownika
.. - 2015-12-20 22:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wiadomo,że o po to jest forum by się pytać i odpowiadać..Ale jeśli ktoś pisze ,że się pchają drzwami i oknami A niby jest tak źle..więc odpowiadam ,że ten kto nie pracował nie ma żadnej opinii więc się pcha A ten kto pracował może powiedzieć dużo i nie wierzę ,że to będą miłe komentarze...No chyba ,że ktoś dopiero zaczął!
zdjecie uzytkownika
.. - 2015-12-20 22:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wiadomo,że o po to jest forum by się pytać i odpowiadać..Ale jeśli ktoś pisze ,że się pchają drzwami i oknami A niby jest tak źle..więc odpowiadam ,że ten kto nie pracował nie ma żadnej opinii więc się pcha A ten kto pracował może powiedzieć dużo i nie wierzę ,że to będą miłe komentarze...No chyba ,że ktoś dopiero zaczął!
zdjecie uzytkownika
robin - 2015-12-26 16:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@olo pewnie, że każdy ma prawo do swojej opinii. Z tego co słyszałem to ostatnio pojawiło się u nich ogłoszenie pracy na kierownika oddziału zagranicznego. Zarobki to nawet 2500 euro miesięcznie.
zdjecie uzytkownika
Tef - 2015-12-29 14:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@robin jest od nich jeszcze jedno ogłoszenie o pracy a mianowicie na stanowisko technika utrzymania ruchu w Poznaniu, może był byś zainteresowany praca
zdjecie uzytkownika
klaro - 2015-12-31 18:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tef - 2015-12-29 14:02:14]:
no tak @tef tylko , że akurat tamta oferta jest dość stara i pewnie w przeciągu ostatniego miesiąca ( bo tyle sobie oferta liczy) już kogoś na nią znaleźli
zdjecie uzytkownika
bowa - 2016-01-04 11:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tef - 2015-12-29 14:02:14]:
Oferta Technik Utrzymania Ruchu jest nadal aktualna. Można aplikować przesyłając cv na adres: rekrutacja@bowa.pl. Proces rekrutacji nie został jeszcze zakończony.
zdjecie uzytkownika
bowa - 2016-01-04 14:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robin - 2015-12-26 16:12:58]:
To oferta zupełnie innej firmy, polskiego odziału firmy BOWA s.r.o., która produkuje, sprzedaje i serwisuje kasy fiskalne, drukarki fiskalne, systemy sprzedażowe, systemy kamerowe oraz oferuje kompleksowe wyposażenie sklepów.My nie szukamy kogoś takiego.
zdjecie uzytkownika
ula - 2016-01-04 18:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! a co powiecie na oferte od nich jako Technik Utrzymania Ruchu? Praca jak widze jest w Poznaniu i wyamgają w sumie tylko znajomosci branży i stanowiska.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-02-14 20:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w okolicach Poznania pewnie, ale już jest nieaktualna. Teraz szukają, ale pomocnika magazyniera. Fajnie, bo wymagania są małe, ale to jednak dziwne, po co magazynierowi pomocnik.
zdjecie uzytkownika
soniak - 2016-02-19 19:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie jest to łatwa praca i jednak jakaś hierarchia jest pracowników, każdy ma prawo awansować i to jest tutaj fajne, poza tym zatrudniają na umowę o pracę, więc czym się przejmujesz? ;)
zdjecie uzytkownika
Mario - 2016-02-23 19:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając niektóre wypowiedzi , aż się zastanawiam czy pracujemy w tej samej firmie , wiadomo zawsze są rzeczy które, denerwują z czystym sumieniem polecam i przytaczam następujące słowa wszędzie dobrze gdzie Nas nie ma
zdjecie uzytkownika
alwik - 2016-02-23 20:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
soniak, nawet jest prywatna opieka medyczna. Tylko, że skoro na pomocnika magazyniera wymagane jest doświadczenie w pracy w magazynie 3-5 lat i uprawnienia na wózek widłowy, to ciekawe ile lat wymagaja na magazyniera, pewnie powyżej 5.
zdjecie uzytkownika
Bowa Polska Sp. z o.o. - 2016-02-24 13:05:47 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [alwik - 2016-02-23 20:52:55]:
Poszukujemy na ten moment Pomocnika Magazyniera, ponieważ by być pełnoprawnym Magazynierem trzeba się wiele nauczyć: index-ów magazynowych (asortymentu), obsługi systemu SAP, wymogów klientów etc. Po zdobyciu ww. wiedzy i umiejętności (liczymy, że to nastąpi po paru miesiącach) zatrudniona osoba awansuje na stanowisko Magazyniera. Rekrutacja trwa. Można aplikować przez gowork, pracuj.pl lub bezpośrednio na adres : rekrutacja@bowa.pl, wpisując w temacie maila Pomocnik Magazyniera. Zapraszamy!
zdjecie uzytkownika
bożyk - 2016-02-27 09:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
alwik, przecież ten co ma 5 lat doświadczenia to już będzie startował na jakieś wyższe stanowisko niekoniecznie na magazyniera. Zastanawiam się nad pracą przy kontroli jakości.
zdjecie uzytkownika
belegen - 2016-03-04 19:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to osoby właśnie z takim doświadczeniem jakie napisałeś @bożyk zatrudniają się na stanowisko magazyniera, a nie na pomocnika. trzeba mieć tylko uprawnienia na wózki
zdjecie uzytkownika
glal - 2016-03-11 21:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! nie wiem czy ktoś z Was widział oferte pracy jako Pracownik kontroli jakości produkcji? bo można u nich dobre premie mieć, chyba 10% od sprzedaży.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-03-18 10:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O Bowa!jednak tu zagladacie??co sporo osób uciekło i sami zdecydowaliscie się dac podwyżki??tylko gdzie one są???więcej szacunku dla ludzi !!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-03-18 10:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
??? Serio???nie bądź śmieszny(a)
zdjecie uzytkownika
mandarynka - 2016-03-20 16:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie sądzę żeby w takiej firmie ktoś uciekał kolego. firma ,ma dobre opinie. może tobie po prostui w życiu czujniki hamulcowe nie odpowiadały, ale ja chętnie dmo nich na pomoc w magazynie pójdę
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-04-01 13:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, chciałam się dowiedzieć jak jest w tej firmie i czy potrzebne są kobiety czy raczej tylko faceci mają największe szanse tutaj pracować? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-04-08 19:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-03-18 10:46:49]:
Podwyżki dostali podlizusy i pupilki brygadzistów i Ci co chodzą kablować a reszta ochłapy
zdjecie uzytkownika
Czehko - 2016-05-01 14:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No myślę, że jednak podwyżki dostali ci, co sie starają @pracownik. Nie miałoby to sensu, by szefostwo nagradzało po znajomości. Myślę jednak, że pieniądze nie są złe u nich. Na pracownika transortu wewnętrznego trzeba mieć uprawnienia na wozek widlowy.
zdjecie uzytkownika
lidi - 2016-05-08 19:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mnie zaskoczyło @Czehko że Pracownik Transportu Wewnętrznego ma Umowę o pracę, możliwość awansu na stanowisko magazyniera, prywatną opiekę medyczną i Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych. Według mnie firma która coś takiego oferuje zasługuje na lepsze opinie niż na tym forum
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-05-13
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
BOWA Polska - firma z kapitałem niemieckim z siedzibą w Złotkowie ( gmina Suchy Las) koło Poznania jest wiodącym  producentem czujników hamulcowych w Europie oraz cenionym  dostawcą  w przemyśle motoryzacyjnym. Jesteśmy również odnoszącym sukcesy przedsiębiorstwem oferującym produkty elektrochirurgiczne. W fabryce w Polsce zatrudniamy obecnie blisko 500 pracowników. Obecnie pos
zdjecie uzytkownika
Lager - 2016-05-12 17:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to jeden wielki schemat, taki Amazon ze Złotkowa.Jeśli chcecie pracować używając mózgu w ograniczonym stopniu to polecam. RK jedna z najmilszych jakie miałem-dzięki fajnej babce z hr,która niestety też pracuje wg schematu prosto z zzl.Nie wybrali mnie ale i tak daje firmie 4gwiazdki.
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2016-05-25 20:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spoko firma polecam , z tym Amazonem to żeś pojechał bez przesady :) nie ma tragedii

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Bowa Polska Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bowa Polska Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert