Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-01-16 16:34:09 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o PHUP Andrzej Szeszycki - Gniezno. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-06-14 23:11:09 odpowiedz | cytuj
Witam!!!
Firma Pana Andrzeja to wielkie nieporozumienie...Znam właściciela jak jeszcze pracował w państwowej firmie...Powiem krótko,omijajcie tą firmę...pozdrawiam...
anonim2 - 2010-03-05 10:01:31 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się z poprzednikiem-NIEPOROZUMIENIE! Przepracowalem tam kilka lat,zarobki-minimum,żadnych szans na awans.Ogólnie polecam tą firmę dzieciakom świeżo po szkole,szukającym czegoś z doskoku na przysłowiowe przetrwanie,np. na wakacje.
anonim - 2010-05-25 11:13:07 odpowiedz | cytuj
ludzie zastanówcie się gdzie składacie swoje cv i w jakiej firmie. Praca na umowe zlecenie albo własną działalność przez wiele lat. Jeden wyzysk.Firma Szeszycki dorobiła się majątku kosztem wyzysku na maksa ludzi.Pozdrawiam
anonim - 2010-05-25 11:13:27 odpowiedz | cytuj
anonimowy - 2010-07-21 15:06:46 odpowiedz | cytuj
Ta firma to białoruski konglomerat. Nie polecam nikomu. Tanie intrygi, szukanie sensacji, zorientowanie na totalny wyzysk pracowników. Do tego nie przestrzegają przepisów prawa pracy. Nie płacą nadgodzin, jeśli idziesz na L4 to jesteś traktowany jak złodziej. To są cechy charakteryzujące tą firmę. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!
anonim - 2010-07-22 23:02:46 odpowiedz | cytuj
Firma PHUP Gniezno Szeszycki charakteryzuje się brakiem szacunku dla ludzi. Wyzysk - i totalne omijanie przepisów i prawa.
sdfsd - 2010-08-12 08:36:54 odpowiedz | cytuj
No dobrze, skoro jest i było tak źle, to nie rozumiem czemu np. jeden gość przepracował tam kilka lat. Zamiast podziękować po miesiącu lub maksymalnie kilku.
Libretto - 2010-08-12 13:26:01 odpowiedz | cytuj
Rzeczywiście lipa. Trzeba założyć własną działalność gospodarczą i rozliczać się samemu np. za pomocą księgowej lub jeżeli sami potraficie się bawić z rachunkowością. Do tego oszałamiające 1200 brutto podstawy. Po co im działalność gospodarcza? Aby można było robić oszustwa, obniżać koszta i pokazywać państwu sfinglowany dochód roczny. W swojej ofercie szukają ambitnych i !UWAGA! >>>uczciwych
Libretto - 2010-08-12 13:29:27 odpowiedz | cytuj
Trochę nijak ma się ta uczciwość do własnej działalności gospodarczej i należałoby sobie zadać pytanie, kto tu jest uczciwy? Na pewno nie firma wobec państwa i ludzi. Szukają "łosia", kto chce być dy.many w tyłek to proszę bardzo.
Zirytowana - 2010-10-13 20:07:42 odpowiedz | cytuj
Pracowałam tam przez jakiś czas. Było tragicznie. Wszystko się zgadza jak koledzy wyżej napisali. Potwierdzam!! Omijać ten obóz pracy szerokim łukiem. Z opowieści informatyków z daw-systems (firma w firmie phup) zdarzały się historie, iż jeździli do oddziałów phup oddalonych o 100, 200 km od miejsca w którym pracowali. Łącznie praca plus dojazdy wynosiła 15 godzin i po powrocie się dowiadywali, że policzone im będzie za 8 godzin pracy, 7 pracowali za darmo!!!!. Naprawdę nie polecam. Jeśli chodzi o phup i daw to na porządku dziennym jest nie wpisywanie się na liste pracowników przychodząc do pracy w sobotę. Należy chodzić 2 lub czasem 3 soboty w miesiącu do pracy za darmo. Nie ma tego uwzględnionego w wypłacie na liście nigdzie. Odradzam!!!!
Majk - 2010-08-27 22:51 - 2010-10-14 20:06:45 odpowiedz | cytuj

Majk - 2010-08-27 22:51 odpowiedz | cytuj |
Firma
Szeszycki Gniezno oddział Bydgoszcz jedna wielka lipa - nie przestrzegają warunków umowy a wszególności kierownik Magazynu i brygadzista traktują wszystkich jak złodziei - ogólnie mobing - ludzie są zastraszani i nie masz pojęcia czy na drugi dzień bedziesz mial prace , zwalniaja jedynych żywycieli rodziny i odnoszą się wulganie w stosunku do pracownikow - bezpodstawnie zabieraja pieniadze a nawet jak jesteś chory
to zapomnij ze mozesz iść na zwolnienie - liczy sie u nich tylko to żebys robił do upadłego i zaraził resztę pracowników
- jedna wielka kutasówa nie polecam tych złodziei
Jimmy - 2010-10-24 13:24:50 odpowiedz | cytuj
Najlepsze w firmie sa inwentury zawsze wychodza skandalicznie i przez to sa ciente wypłaty a rzeczywistosci nikt z pracownikow na nizszym szczeblu nie ma wgladu do tych liczb czy sa prawdziwe czyli kazda sume moga tobie podac :/ aha obecnosc na inweturze jest obowiazkowa i za darmo a w nagrode w nastepnym miesiacu na kwitku sie dowiadujesz ze zabrano tobie np 200-300zł suuuuuper prawda.Odnosnie chorobowego jest tak ze jesli przedstawisz zaswiadczenie L4 to juz patrza na Ciebie jak na potencjalnego złodzieja i masz zagwarantowane ze z tego tytułu nastepna wypłate masz mniejsza :/ prace polecam ludzia z bardzo twarda psychika bo mozna sie tu wykonczyc intryga goni intryge a pozdrooo dla wytrwałych :)
mm - 2010-10-30 20:05:33 odpowiedz | cytuj
o tak w Bydgoszczy jest fajniuśko
Alien - 2010-11-07 19:21:10 odpowiedz | cytuj
Oddział Bydgoszcz - Najlepsza była wcześniejsza Pani księgowo-kadrowa ta to dopiero sypała k... i innymi. Masakra dobrze ze już jej nie ma. Nas przedstawicieli to gnębiła a o kierowcach to już nie mówię. Ogólnie reszta ludzi pracujących w Bydgoszczy to ok.
uuuuuuuu - 2010-11-10 17:07:34 odpowiedz | cytuj
ten kto to napisał to tępy grzmot bo trzebabyło ku....mi rzucać żeby zrozumiał o co tej dziewczynie chodziło a takich tępych phup nie toleruje

Marcel - 2010-12-19 10:32:28 odpowiedz | cytuj
wszystko prawda co piszecie! Wyzysk pracowników nas maxa za to Pan Andrzej wielki bogacz ma taką posiadłość że jak się jedzie samochodem to idzie kanapke zjeść a tu nadal jego teren.
anonim - 2011-01-04 09:48:06 odpowiedz | cytuj
dlaczego? bardzo prosta odpowiedz... w Gnieźnie nie jest łatwo o pracę, a jezeli ktoś ma rodzine na utrzymaniu to musi podjąć jakiejkolwiek pracy, zeby dzieci miały co zjeść i co założyć na siebie... wiec pracuje się za marne pieniadzę w takich wlaśnie firmach...
anonim - 2011-01-04 09:48:17 odpowiedz | cytuj
zakręcona - 2011-01-09 17:57:49 odpowiedz | cytuj
czy ty ula wiesz jakie w twojej firmie są działy ,a po drugie poznaj od podctaw jak działa twój system bo masz pokręcone z poplątanym ,a po drugie żeby takie guły szły na kierowniczki bo rodzina albo koleżanka ,a nie umiejętności ?
anonim - 2011-01-15 20:36:12 odpowiedz | cytuj
ludzie odchodzą bo zarabiają aż 1000 -firma to ludzie,brzmi jakoś pusto,chyba że chodzi o ludzi ale tych na piętrze bo inni to "zero"
ppppp - 2011-01-18 17:39:00 odpowiedz | cytuj
Pracowałam pół roku więcej nie wytrzymałam. Wyzysk niesamowity! Kierownicy z du..y a już na 100% kierownik działu sprzedaży Pan A.J. Ktoś zadał pytanie dlaczego inni pracują po kilka lat ja mam na to odpowiedz zmusza ich do tego sytuacja zresztą już i tak większość starych pracowników odeszła bo ile można pracować za tak marne grosze. Cieszy mnie to może się otrząsną a jak nie to już niedługo nikt nie przyjdzie na rozmowy w sprawie pracy. Przerażające jest to że niby tak duża firma a zarabiasz najniższą krajową i jeszcze na zlecenie albo własna działalność:D Umowę o prace każdy ma taką samą sprzedawca-fakturzysta jeżeli masz już jakąś podwyżkę to nie spodziewaj się aneksu do umowy w zamian za to będziesz robić nie 8 ale 12h. Tak jak już ktoś napisał za nadgodziny nie płacą. Dwie soboty obowiązkowe. Przyjmują byle kogo byle tylko się uczył. Potrafią zabrać 500 zł z wypłaty bo obrót nie taki albo kryzysem się tłumaczą. P. Ula kiedyś powiedziała że praca powinna być na pierwszym miejscu później dom i rodzina, śmiech! Powodzenia życzę! Nie polecam.
anonim - 2011-01-20 21:01:52 odpowiedz | cytuj
pracowałam tam 8 lat i w końcu podjełam decyzję żeby się zwolnić...
strata czasu,zarobki ciągle maleją a długoletni pracownik jest nikim.
10 dni urlopu na wszystko,na chorobę,dziecko,załatwianie prywatnych spraw i wypoczynek...żenada!!!o podwyżce zapomnij!!wolą żeby doświadczony ,dobry pracownik się zwolnił niż żeby mu dołożyć 200 zł.życzę wszystkim długoletnim pracownikom żeby zrozumieli że to nie jest jedyna firma na świecie i żeby nie dali się już więcej wykorzystywać!
don pedro z sycylii - 2011-01-29 13:52:35 odpowiedz | cytuj
teraz i tak podobno wszyscy odchodza do bridgestona!!!!
anonim - 2011-02-01 16:45:52 odpowiedz | cytuj
to wszystko niestety prawda....w tej pracy nie ma sensu się starać i dawać
z siebie wszystko bo i tak podwyżki idą tylko do dyrektorów,a resztę mają w dupie...dyrektorzy zarabiają po 8 tys,a zwykły pracownik który pracuje uczciwie nie dostanie 100 zł więcej...niech pani prezes robi tak dalej,niech zatrudnia więcej złodziei z ulicy,otwiera więcej oddziałów,niech płaci coraz mniej uczciwym ludzią a pójdzie z torbami szybciej niż myśli...pracowałam tam wystarczająco długo żeby to zrozumieć....w innej firmie na dzień dobry dostałam więcej niż tam po 6 latach pracy..podziwiam ludzi którzy jeszcze tego nie zrozumieli...
x