logo PHUP Andrzej Szeszycki

PHUP Andrzej Szeszycki

Gniezno

Opinie o PHUP Andrzej Szeszycki

Nowy 2017-01-02 11:43
Ktoś wie może czy nie potrzebuja kierowcy kategorii B na busa? Z góry dzięki za odpowiedź.
Niezadowolony 2017-01-21 19:40
Firma przesadziła. To już jest paranoja. Zainstalowali wszędzie atrapy kamer. Najpierw były 3 okej nie ma problemu w newralgicznych mijescach gdzie znikał towar. Ale teraz to gruba przesada.

Kasa na atrapy jest a swiatła w szatni nie ma, okien tez nie ma wiec jest ciemno w jak u afroamerykanina. Jeden ziomus przynosi swoje "światło" na baterie hahahaahah. Absurdalna sytuacja.

Co tam sie dzialo to jest po prostu szok. Dokladanie przeterminowanego towaru na zlecenie kierownika na inwentury, straszenie zwolnieniem gdy nie przychodzisz na nadgodziny (same one słabo płatne).

Oczywiscie cały czas brak ludzi do pracy bo cały czas ochodzą.... ciekawe czemu.

Brak poszanowania pracowników z wiekszym stażem.

Zimno. Max 10 stopni w zimie. Ogrzewanie jest ale oczywiście nie włączone.
O formie zatrudnienia jaka tam panuje to żal wspominać.

Pozdrawiam jeszcze pracujących...
5
Niezadowolony 2 2017-01-22 10:15
Niech zwalniaja i tak juz w tej firmie nie ma kto pracowac wiekszosc szanowanych ludzi odeszlo z dnia na dzien . Jeszcze troche i kierownik ubierze odblask i bedzie w polkach zapieprzac z tymi swoimi " brygadzistami " . Praca na dzialalnosci za 2000 zlotych . Smiech na sali w bialy dzien .zeby ludzie tyle dostawali Zgadzam sie z poprzednikiem Brak swiatla w szatni haha a co do nagodzin to niech sobie te 100 zl na reke wsadza w Nieplaca dodatku nocnego za prace w nocy itd itd wlasnie kolejni odchodza z tego syfu i dobrze
4
niezadowolony inaczej 2017-01-22 18:31
Do niezadowolonych 1 i 2. Mi...u nikt nie każe wam tu pracować, jest źle odchodzisz i już, na pewno będziesz wszędzie indziej miał lepiej. Więcej kasy i więcej czasu na chlanie i marudzenie. Co do kolesia który używa słowa "ziomuś", Bar...as wróciłeś po raz drugi do nas na kolanach, nauczyłeś się wiele rzeczy, jazdy wózkiem itd. teraz za to dziękujesz?? Powodzenia w nowej LEPSZEJ pracy. Już nigdy nie wracaj do nas. Polecam wszystkim ,którzy są nie zadowoleni rozmowę z tymi którzy już odeszli a dużo by dali aby móc wrócić. Co do jednego macie rację, jest wiele rzeczy do zrobienia na już i na potem, ale bez waszego udziału nikomu to się nie uda. Trzeba się więcej zaangażować. Światło w szatni rzecz ważna ale czy któryś z was zainteresował się tym aby wziąć i wymienić żarówki??? Nie tylko marudzenie i opowieści że to nie moje zadanie. I tak się koło zamyka, i już.
4
Obserwator 2017-01-22 19:52
Dobrze tym najblizej koryta co zgarniaja cala pule i potem niema dla zwyklych magazynierow . Caly magazyn ma was w ......
4
M-rr 2017-01-23 08:19
Wezcie sie wkoncu za prace !!!
3
Kk 2017-01-23 13:01
Wiecie czy potrzebują tam kierowcy?
Db 2017-01-23 16:46
Narazie nie
Kk 2017-01-25 17:37
Dzięki bardzo za odpowiedź.
byly pracownik 2017-01-28 16:08
@niezadowolony inaczej 2017-01-22 18:31:38
Ja odszedlem i za zadne pieniadze bym nie wrocil. Nie polecam sie tam zatrudniac a tym co narzekaja polecam zmienic prace bo na pewno sobie nie pogorszycie.
1
Wrog 2017-02-05 04:07
Impreza u "Amelii" ... Juz nawet wszyscy sie smieja ze frajerzy magazynierzy z odz bydg. Pracuja za te smieszne pieniadze naprawde dziwie sie tym ludziom ze nabijaja kabze i im dobrze centrala nadal niewidzi jak handluja paletami na porannej zmianie
1
Pracownik 2017-02-05 12:18
Handlują paletami to standard a ile towaru wynoszą za darmo. Cała elita z K.D I.P P.K R.F tylko do samochodów pakują na koniec zmiany i do domu. Wszyscy to wiedzą , widza a nikt z tym nic nie robi
8
Driver 2017-02-05 17:06
my kierowcy tez mamy juz dosyc tej bandy chamow
6
Nowy 2017-02-07 12:04
A jak tam pracuje się ogólnie jako kierowca? Idzie zarobić? Jak z autami nie są zajechane?
Mi się podoba 2017-02-09 04:39
Odszedłeś? Może ze względu na twoje lenistwo? Jeśli tu zaglądasz to chyba tęsknisz!! Lepiej kręć tę pedały i udzielaj się na forum nowej firmy ! Napewno my nie tęsknimy za tobą
4
babcia kamyk 2017-03-16 15:28
Lepiej tu u was czy w Altomie, a może w Trepko?
O 2017-03-17 08:33
Olej wogole temat tej firmy nawet kur&&& umowy o prace niedaja zarobki zenada a mamy 2017 rok bydgoszcz juz zdechnal wlasnym gown&&& jest katastrofa
2
IRO 2017-03-19 14:40
Co Ty nie powiesz? Podoba Ci się? Bo???? Domyślam się dlaczego???
gość 2017-03-23 10:39
Ile osób zatrudnia Szeszycki? Ile osób z własną działalnością gospodarczą u niego pracuje?
Hgh 2017-03-23 18:31
Wszyscy prawie za marne grosze
Pracownik 2017-03-23 21:18
Za marne grosze pracujemy z konfidentami i złodziejami z akwarium.
Pff 2017-03-24 18:10
Niech akwarium sie za robote wezme Na co licza ze ludzie beda tylko popoludniowki i nocki robic bo niema rak do pracy.Tak nikt tu niechce robic za ta kase na dzialalnosci dobrze o tym kazdy wie Nawet klienci poodchodzili i ten wasz obrot wyje...al!!!!! Brawo gniezno jeszcze wieksze brawo Bydgoszcz zal mi was
Oki 2017-03-24 20:44
I tak największy burak i prostak to I.P. wszyscy tylko siedzą cicho i boją się na niego cokolwiek powiedzieć
1
Pracownik 2017-03-25 08:27
To jest prawda. A najlepsze jest to że nawet dyrektor nic nie pomógł z tym burakiem. Była rozmowa i nic nie zrobił. Tam są za duże układy
1
M-RR 2017-03-26 14:03
No i co z tego ... Jest duzo osob ktorym praca niepasuje .... A jednak robia .... Robcie swoje i tyle... Ja Robie 6 rok i tez wiele rzeczy mi niepasuje... I co z tego ... Kiedys bedzie lepiej .... Pracujmy...
4
Kasia 2017-03-29 07:00
Chcę się tam zatrudnić ale boję się jak czytam te opinie.
Byly pracownik 2017-03-29 08:57
To lepiej się nie zatrudniaj
Oki 2017-03-29 18:07
Wszędzie najwięcej do powiedzenia mają byli pracownicy lub ci którzy nie wiedzą czego oczekują ,albo są zmęczeni zbyt długa pracą w jednym miejscu widzą to co chcą widzieć I wypisują pierdoly.każdy powinien sugerować się swoim zdaniem a nie tylko opiniami niezadowolonych ,napisać na forum można wszystko ale rzeczywiście ile w tym jest prawdy coś na pewno ,przy okazji drogą Kasiu zastanów się czy ty potrzebujesz pracy czy fantastycznej atmosfery w pracy O większości pracodawców opinie na forach są złe ,decyzja należy do ciebie
Byly pracownik 2017-03-29 22:26
Na temat Bydgoskiego oddziału tu jest napisana samą prawda także nie polecam
Iwona 2017-03-30 09:18
@Oki rozumiem, że Ty masz zdanie odmienne od innych użytkowników. Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak Ty postrzegasz firmę jako pracodawcę.
Oki 2017-03-30 21:24
Przedewszyskim zacznijcie szczerze ze sobą rozmawiać a nie obrabiac sobie cztery litery ,przypomnijcie jak było na poprzednim magazynie
oki 2017-03-31 20:20
powiedz mi były pracowniku dlaczego mierzysz wszystkich jedną miarką według ciebie każdy z akwarium to pieprzony złodziej i nierób , to że nie szykuje się towaru dla klientów nie oznacza że się nic nie robi,można by się zamienić i posiedzieć sobie w akwarium ,pewien były potrafił obrabiać tyłki wszystkim a sam nie potrafił podołać pracy , którą te śmierdzierdziele i złodzieje z akwarium potrafili zrobić bo za dużo informacji do ogarnięcia
1
Ocb fretka 2017-04-01 13:04
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na forum to każdy ciśnie a w realu to siedza jak takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pod miotla weźcie się za robotę
2
M-rr 2017-04-09 16:42
Dajcie juz spokoj z tym wpisami zygac juz tym mozna
1
M 2017-04-13 15:54
Wielka sobota czas odpoczac .swieta
1
@Były pracownik 2017-05-06 08:00
?????
Milenkagniezno 2017-05-11 23:35
Prawda jest taka że nie potrafią docenić dobrych pracownikow. Gdzie starzowe?gdzie płaca nocna? Oszści na pensji potrącacie jakim prawem gdzie nasze pieniądze???? To kradzież w biały dzień, po podniesieniu płacy minimalnej potrącają pensje, gdzie wszędzie podnoszą. Potrącają bo za dobrze pracujemy i niestać ich na dobrych pracowników, masowe zwolnienia by się przydały, trzeba tą sprawę poruszyć!!!!
2
Milenka 2017-05-11 23:37
Prawda jest taka że nie potrafią docenić dobrych pracownikow. Gdzie starzowe?gdzie płaca nocna? Oszści na pensji potrącacie jakim prawem gdzie nasze pieniądze???? To kradzież w biały dzień, po podniesieniu płacy minimalnej potrącają pensje, gdzie wszędzie podnoszą. Potrącają bo za dobrze pracujemy i niestać ich na dobrych pracowników, masowe zwolnienia by się przydały, trzeba tą sprawę poruszyć!!!!
2
Leszek 2017-05-11 23:44
Pracownicy Sklepu Polskiego oszukiwani na pensjach prosimy odezwijcie się napewno jest was wiecej, nie moze tak dalej byc, co oni z nami robią, tak dalej nie może być. Jakie macie wypłaty? Czy każdy pracownik ma inaczej a tyle samo godzin mamy, jak wyliczane są te wypłaty, oni nie potrafią nas docenić, chyba odejdę:(
5
tyskie 2017-05-15 14:06
Biedny Leszek, odejdź nikt cię tu nie trzyma , idź do biedronki a będziesz zadowolony hahaha
1
Iwona 2017-05-19 12:28
@Leszek @Milenka wspominacie o nieprawidłowościach w wypłacaniu pensji. Czy często zdarzają się takie sytuacje?
pracownik 2017-05-19 18:01
Pracuje tutaj już bardzo długo i nigdy, przenigdy nie zdarzyło się żadne opóźnienie w wypłatach. To co wypisują tutaj to jakieś mrzonki zapewne byłych już pracowników.
1
Iwona 2017-05-23 15:23
@pracownik w takim razie ważne jest to, że możesz je sprostować. Mógłbyś powiedzieć też coś więcej na temat tego jak Ty oceniasz PHUP Andrzej Szeszycki jako pracodawcę?
1
Wypłaty glodowe 2017-05-26 21:48
Owszem wypłaty są na czas, ale kwoty są porazajace, przerażające..... Żenada. Pl
3
qwerty 2017-06-01 08:08
Rozmowa wstepna z kierownikiem dzialu do ktorego zostalem skierowany bezposrednio przez samego Pana Darka:
"moge Ci dac 1600 zl. ale co druga sobote musialbys przyjsc". Dodam ze praca zmianowa, brak jakichkolwiek informacji o dodatkowych pakietach/benefitach/opiekach medycznych czy mozliwosciach rozwoju. Sa za to premie wydajnosciowe oraz za utrzymywanie porzadku na swoim "zapleczu" - jestem stanowczo na NIE, nie za 1600 z sobotami i oczekiwaniem w nadziei na premie
2
PLL 2017-06-03 07:25
kolego! Stanowczo to powinieneś to powiedzieć Panu Darkowi Szeszyckiemu, a nie wypisywać tego na forum. Skoro on sam ciebie polecił to tym bardziej. Pozdrawiam
M.....rr 2017-08-01 00:53
(usunięte przez administratora)kierownika znowu wygral . najszybszy w szykowaniu i najszybszy w dokladkach . smiac mi sie juz chce. Najwiekszy nygus cala zmiana juz ma dosyc a dalej robi z nas frajerow. Trzeba isc do starego zmoenic to wkoncu ... Czas najwyzszy .... Haha.
2
1234 2017-08-01 09:47
ZGADZAM SIE Z TOBA PONIEWAZ WSZYSCY WIEDZA CZEMU A I TAK NIC Z TEGO NIE MAMY PREMIE JAKA KU.... PREMIE
2
magazynier 2017-08-22 11:42
Opinie są tutaj różne, ale uczciwie mówiąc wszystkie negatywne są prawdziwe. Ta firma to jakieś nieporozumienie. Funkcjonuje tylko dzięki determinacji 'szarych' pracowników na których nikomu nie zależy.
Jesteś to jesteś, a jak się zwolnisz to tez dobrze. Właściciel i zarządzający, niestety, pojęcia o biznesie nie mają. Nie rozumieją skąd się biorą pieniądze. Nic nie chcą inwestować i tylko chcieliby zyski liczyć. Infrastruktura w opłakanym stanie. Sprzęt i narzędzia pracy - złom. System informatyczny - prymitywny. A SZCZYTEM BEZCZELNOŚCI jest zmuszanie ludzi pracujących na magazynie do sprzątania pomieszczeń socjalnych, biurowych i szorowania kibli. Nawet najmniejsza kilku osobowa, szanująca się firma ma sprzątaczkę która codziennie sprząta biura, a tutaj przy tak dużej liczbie pracowników, pomieszczeń nie chcą zatrudnić pracownika do dbania o czystość. Szczyt pazerności. Jeszcze wiele podstawowych rzeczy można by wymienić, które są 'chore', ale nie chcę już przedłużać. Zgadzam się z opiniami, że to firma 'ewentalnie' na krótki tymczasowy okres zatrudnienia i nic więcej. Szkoda, bo przy odrobinie wyobraźni i uczciwości biznes sam by się kręcił i to całkiem nieźle.
Frajer 2017-08-31 08:36
A ja napisze zaraz o przyznawaniu nadgodzin i premi przez pewnych brygadzistow z odzialu kujawsko pomorskiego. Chwila moment
2
Zostaw swoją opinię o PHUP Andrzej Szeszycki - Gniezno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHUP Andrzej Szeszycki