brak logo

PHUP Andrzej Szeszycki

Gniezno

Opinie o PHUP Andrzej Szeszycki

Taka prawda 2015-11-20 10:18:20
Prawda jest taka jeśli chodzi o magazyn fajkowy że kiedyś to był zaszczyt pracować tam tylko nie liczni mogli tam pracować a teraz to brak słów. A konfidenci byli są i będą w tej firmie, magazynie.
1
Fan Jagody 2015-11-20 20:44:04
Nie no Fafał do kompletnej władzy, kto jeszcze ten bezmózg Kjerepka i jeszcze może Jagoda z papierochów? Trio jak skurw....
2
wakacje na magazynie 2015-11-21 22:25:03
Jeszcze na papierachach niech kieras z mla im zamowi materace, łóżka polowe itp. To co się tam od dłuższego czasu odp. to jest jakaś kpina. Wakacje i jeszcze im płacą za to. No cóż jaki zarządca taki magazyn.
1
była 2015-11-25 19:38:52
Ta firma to jakieś nieporozumienie pracowałam tam miesiąc na fakturach obyczaje jakie tam panują to poprostu żenada a pracownicy się na to zgadzają i twierdzą że jest ok jak np. można jeść śniadanie podczas pracy ? albo zostawać dłużej w pracy i nie mieć za to zapłacone? Ja tego nie ogarniam
3
szczery 2015-12-24 21:30:30
Wesołych Świąt
3
MINOTAURR 2016-01-02 11:07:35
Wszystkiego Najlepszego dla pracownikow Naszej Firmy...
2
pracownik 2016-02-04 14:17:49
firma bardzo sympatyczna hmmmm no chyba nie wiesz co piszesz. no możliwe ze na piwo mozna sie umówić bo wiekszośc z chłopaków to alkoholicy ćpuny i pijaki dupowłazy i konfitury a zwlaszcza Mi..u i K...l ale są też tacy co mają te osoby w głegokim poważaniu. Jedyne osoby sympatyczne to brygadzista P.S i dziewczyny z fajek, chłodnia oraz z biur a tak to żenada.
Ashabi 2016-02-06 12:22:23
Tutaj niestety ale tylko nygusy trollują
OLO 2016-02-14 16:40:48
Leserami którymi tam są to są tylko K.D I.P P.K oni nic nie robią nieroby(usunięte przez administratora)Święta trójca złodzieji i leserow . Nie pozdrawiam A JA BYM DODAŁA JESZCZE KILKA OSÓB ( Z KIEROWNIKAMI SKLEPÓW NA CZELE) BYNAJMNIEJ Z TYMI KTÓRYCH ZNAM.
2
Adam 2016-02-22 16:57:38
Firma oszukuje, nie wypłaca określonych kwot pracownikom, to jest obóz pracy, chodzi sie na 3 zmiany, w nocy za free , soboty i niedziele tez za darmo, szukają murzyna do roboty, nie polecam, w mojej opini kierowniczka stuka sie z sezamem
3
bydgoszczanin 2016-02-23 01:01:03
ta firma to kpina a zwłaszcza debile z oddziału bydgoskiego.I.P , K.D , P.K , R.F . D.W , K . C i reszta konfitur. Uważajcie na te k.... . Złodziejstwo i frajerstwo
2
... 2016-04-09 17:14:50
Social ? A co to jest ? Nie w tej firmie kolego
Zniesmaczony 2016-04-12 12:36:04
Witam, dzisiaj miałem NIEprzyjemność rozmowy z kierownikiem zmiany.Nieszanowny Pan Zenon Meller jest gburem i niekulturalnym człowiekiem. Do kandydatów o prace odnosi się jakby był ostatnim pracodawcą na ziemi. Serdecznie NIE POLECAM!!!
4
Juras 2016-04-14 16:42:54
Jak wygląda temat przedstawiciela handlowego
3
olga 2016-04-21 20:51:47
POPIERAM , ALE ON POZOSTAŁ Z CZASÓW DOBREGO PRZEKRĘTU Z KIEROWNICZKAMI.
ŻE TEŻ SZESZYCCY SIĘ JESZCZE NIE POZNALI NA TAKICH LUDZIACH
2
olga 2016-04-21 20:55:34
POPIERAM , ALE ON POZOSTAŁ Z CZASÓW DOBREGO PRZEKRĘTU Z KIEROWNICZKAMI.
ŻE TEŻ SZESZYCCY SIĘ JESZCZE NIE POZNALI NA TAKICH LUDZIACH
biko 2016-04-26 15:14:18
Dajcie adres na e-meila pozdrawiam
an 2016-05-04 22:52:51
Najgorszym burakiem w oddziale gnieźnieńskim, to jest kierownik z nabiału, zwykły bamber bez kultury, ciągle udaje zajętego pracą, powinni go dawno wylać z tej roboty, nie wiem gdzie szefostwo ma oczy, a może to rodzina, tak czy inaczej omijać ten przytułek hołoty szerokim łukiem
1
nic nie widzę nic nie słyszę 2016-05-16 22:18:12
Ten z nabiału to bity cham, prostak, cwok. Ale w kolekcji jest drugi wystawiony na sztukę magazyn fajkowy. Miszcz pozoru, sciemy i improwizacji. Pozdrawiam miszczow z serów i papierochow. Jesteście miszczami sciemy...
cześć 2016-06-08 15:31:27
A co słychać na magazynie w Poznaniu tez tak kiepsko ?
Poznaniak 2016-06-27 08:53:18
My Wielkopolanie jesteśmy normalni i nie sramy we własne gniazdo !!!
Blondyn19 2016-08-08 18:34:28
A ja pozdrawiam śliczną dziewczynę z ML-a. Na imię ma chyba Angelika ktoś wie o niej coś więcej? :)
3
Falka 2016-08-09 13:05:02
Hej! Zastanawiam się czy obecnie prowadzona jest rekrutacja? Z góry dzięki za odpowiedź. :-)
ostrów wlkp 2016-08-16 13:50:45
nie polecam firmy !!!!!! a w szczególności praca w biurze
miniu 2016-08-21 21:02:41
dla mnie praca jak najbardziej spoko. przejrzysty 3 zmianowy system pracy wyplaty na czas. atmosfera super w swoim gronie. komu się nie podoba pracować nie musi. nikt nikomu loda nie robi tylko po prostu dobrze pracuje a innych leni którym nie chce się robic to wlasnie boli. pozdro dla irka
2
Kolos 2016-08-22 17:56:50
Za wpis z 21 sierpnia o 21 02 pieprzone nieroby rozpoczeliscie wojne z podpisem miniu . wszystkich dojedziemy ... . bez pierdolenia. Hah takich jak wy wciagamy lewa dziurka ... Od jutra sie zaczyna ...
1 2016-08-22 22:23:15
:)
Blondyn19 2016-08-23 20:10:31
To jak wie ktoś coś więcej o tej dziewczynie? :)
1
Ten 2016-08-24 04:24:35
Znowu ktos szuka zadym na magazynie. Za dlugo byl spokoj wsrod magazynierow odzialu bdg. Widocznie za malo pracy maja . pozdrawiam
1
pozytywnie nastawiony 2016-08-29 21:35:56
JA tam nie narzekam. robic trzeba wszędzie kasa jak wszędzie. wszyscy tylko narzekają i pierdola jak to kumpel robi na innej firmie i ma raj w robocie. a najwięcej gadaja ci co robia po 5 lat i 5 lat rzucają robote bo tu jest tak zle a i tak zostają albo po zwolnieniu wracają z pochylona glowa i podkulonym ogonem
My...... 2016-09-01 22:30:26
Miniu Karol i reszta Irka zmiany robia loda Irkowi i donosza Irkowi i Krzychowi. Jestescie konfidentami i nie tylko. Zalapaliscie dobry temat z Irasem i jestescie lachonami. Zajechac mozecie ale siebie a nie nas nas nie dacie rady nas jest wiecej.
5
antyiras 2016-09-04 11:02:29
kolos ale ty jesteś frajer:) robisz jako zwykly magazynier za grosze ciągniesz galy a ludzi chcesz wyciagac lewa dziurka? wychodzisz krok za brame firmy i już jesteś zwykłym zjadaczem chleba. a w firmie myślisz ze jesteś kims bo donosisz. hahaha
2
Nadal twoj pracownik 2016-09-06 09:12:49
Robie tu juz sporo czasu ale dziwie sie ze firma ktora liczy sie na rynku i w branzy zatrudnia takich nygusow i nierobow jak Rafal F . wielki brygadzista ktory dla firmy nierobi nic. Tylko ciagnie kase za psi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] j . ha ha ha
5
driver 2016-09-09 20:32:36
a jak wychodzą kierowcy z wlasna ciezarowka?
1
szef 2016-09-26 16:45:37
pewnie ze mogą cie przyjąć. warunki nie sa najgorsze tylko niektórzy ludzie na magazynie to dupowlazy ale tak jest wszędzie wiec idzie to przebolec
1
szef 2016-09-26 16:46:31
pewnie ze mogą cie przyjąć. warunki nie sa najgorsze tylko niektórzy ludzie na magazynie to dupowlazy ale tak jest wszędzie wiec idzie to przebolec
1
lech ponad wszystko 2016-10-09 20:57:57
no tam akurat jest mega hu...owa atmosfera. A miniu i karol to geje i wala w dupe irasa...
1
Pracownim 2016-10-10 21:56:55
No w Bydgoszczy jest chu..wa atmosfera. Miniu i Karol ciągną druty na magazynie a Iras i Krzychu to lubią . Walą z ucha na każdego . Ogólnie frajer..wo i kur..two na szeroką skale na tym magazynie ale to nie od dzis. A szczególnie ta stara pusta blondyna Patrycja K. co ludzi wyzywa od idiotów a sama ma nasrane w głowie i siorpie pytonga Krzychowi. Stary zmarszczony flak a robi z siebie 18-stke masakra
Pracownik 2016-10-10 21:58:17
No w Bydgoszczy jest chu..wa atmosfera. Miniu i Karol ciągną druty na magazynie a Iras i Krzychu to lubią . Walą z ucha na każdego . Ogólnie frajer..wo i kur..two na szeroką skale na tym magazynie ale to nie od dzis. A szczególnie ta stara pusta blondyna Patrycja K. co ludzi wyzywa od idiotów a sama ma nasrane w głowie i siorpie pytonga Krzychowi. Stary zmarszczony flak a robi z siebie 18-stke masakra
5
buuuuu 2016-10-12 10:48:52
Wo...as jak sie najebi...esz to nie wypisuj bzdur tylko wal dalej w lejek!!!!!!!! Doigrasz się
6
Kropaa 2016-10-14 13:30:41
Witam .

Jak wyglądają warunki na stanowisku pH.? Możecie podzielić sie opinia .?
Bdg 2016-10-17 08:06:50
No nie ktorzy maja dni do odrobienia a i tak wychodza lepiej niz ci co robia nadgodziny... (usunięte przez administratora)
Z Bydgoszczy 2016-10-21 12:52:01
Jakiś czas temu byłem na rozmowie o pracę, jakiś chlopaczek, który przedstawił się jako kierownik magazynu nawet nie potrafił się dobrze przedstawić, a co dopiero wyjaśnić formę zatrudnienia i zarobki. Żenada jakaś. Dzieci kierownikami!!?? To jak tam wygląda praca?
10
Aga 2016-11-10 13:44:22
Cześć wszystkim znalazłam dzisiaj ogłoszenie że PHUP szuka do prac biurowych-praca dwuzmianowa.Może ktoś coś napisze na temat tej pracy,jakie warunki atmosfera.Dzięki
Ccc 2016-11-20 14:38:31
W bydgoskich firmach szukaja pracownikow poniewaz jest deficyt.. Niezatrudniajcie sie w tej firmie. Ta firma to zwykly wyzysk pracownika . praca na dzialalnosci za pieniadze niewiele wieksze niz minimalna krajowa. Wlasnie zbliza sie koniec roku i odchodza starzy pracownicy . omijajcie ta firme z daleka . jest to zwykla porazka. Praca dla 18 latkow ktorzy chca dorobic w swieta. Kazda firma daje wiecej na start niz te kradzieje z poznania po tylu latach . mam nadzieje ze ten oddzial z tym smiesznym kierownictwem upadnie . ten caly I.P nygus ktory zeruje na swojej zmianie P.K nierob ktory pracuje jak centrala przyjezdza i kierownik ktory ch... Wie po co jest w tej firmie... Juz dawno powinien byc ktos z cetrali i wziasc sie za tych nierobow...
3
Byly pracownik 2016-11-20 15:59:07
Pracowałem w tym syfie i prawda jest tak jak piszesz. I.P , P.K , K.D byli leserami są leserami i leserami będą. Święta pier....na trójca razem gdzieś pracowała i razem przyszła tutaj i dopadła się do koryta i w tym korycie siedzą bo wiadomo jak dasz swiniom dużo to świnie chcą więcej i tu jest przykład Bydgoskiego oddziału. Na szczęście się zwolnilem z tego syfu bo miałem dosyć złodziejstwa , chamstwa , mobbingu , i tego co tam się dzieje. Było zgłaszane do centrali , do Dyrektora oddziału ale wszyscy mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zwykłych szarych pracowników i nikt nic z tym nie zrobił. Kierownik liliput co ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zamiast mózgu też nie zna się na robocie tylko wałki kręci z I.P i P.K a później na inwenturze wychodzą straty po 50 tyś i na szybko coś kombinują żeby im się zgadzało. Dużo by tu pisać o tej firmie i Bydgoskim oddziale. Burdel i nic wiece
2
Minot___ 2016-11-21 23:43:17
Zajmijcie sie wszyscy wkoncu praca !!! Ciagle stwarzacie jakies problemy ... Juz to sie zrobilo nudne
7
Sztabowy 2016-11-25 00:54:39
Sami sobie bata kręcicie weźcie si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do roboty a nie siedzicie na tych internetach i wypisujecie jakieś głupoty niepodoba wam się firma to wypierdalac bo nie ma miejsca dla leszczy pozdrowienia dla IRASA i całej jego zmiany lecimy z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma litości dla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gosci
Pracownik 2016-11-25 07:17:09
Ale pojechałeś sztabowy . Następny lachon jesteś i konfident Irasa ??? Siorpiesz dzide Irasowi i Krzychowi a tu kozak jesteś ???? Mogłeś się podpisać skoro tak bronisz swoich panów miałbyś premię od kierownika. Nas jest więcej nie dasz rady z nami polecieć. Idź ciagnij dalej tylko myj zęby bo koń lubi czystą stajnię
Hah 2016-12-06 15:39:01
panie wo...ku wez pan swoja kochanice z magazynu zwolnijcie sie przynajmniej bedzie spokoj bez was firma stala sie piekniejsza i sie stanie wezcie jeszcze pana Re.m..sa ktory nie byl potrzebny i wiele innych osob z firmy ktorzy nadaja sie do walenia kawy w gardziel i nietylko i droga wolna nieodpowiada wam to wynocha migem ..................
4
Zostaw swoją opinię o PHUP Andrzej Szeszycki - Gniezno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHUP Andrzej Szeszycki