logo PHUP Andrzej Szeszycki

PHUP Andrzej Szeszycki

Gniezno

Opinie o PHUP Andrzej Szeszycki

nic nie widzę nic nie słyszę 2016-05-16 22:18
Ten z nabiału to bity cham, prostak, cwok. Ale w kolekcji jest drugi wystawiony na sztukę magazyn fajkowy. Miszcz pozoru, sciemy i improwizacji. Pozdrawiam miszczow z serów i papierochow. Jesteście miszczami sciemy...
cześć 2016-06-08 15:31
A co słychać na magazynie w Poznaniu tez tak kiepsko ?
Poznaniak 2016-06-27 08:53
My Wielkopolanie jesteśmy normalni i nie sramy we własne gniazdo !!!
2
Blondyn19 2016-08-08 18:34
A ja pozdrawiam śliczną dziewczynę z ML-a. Na imię ma chyba Angelika ktoś wie o niej coś więcej? :)
6
Falka 2016-08-09 13:05
Hej! Zastanawiam się czy obecnie prowadzona jest rekrutacja? Z góry dzięki za odpowiedź. :-)
ostrów wlkp 2016-08-16 13:50
nie polecam firmy !!!!!! a w szczególności praca w biurze
miniu 2016-08-21 21:02
dla mnie praca jak najbardziej spoko. przejrzysty 3 zmianowy system pracy wyplaty na czas. atmosfera super w swoim gronie. komu się nie podoba pracować nie musi. nikt nikomu loda nie robi tylko po prostu dobrze pracuje a innych leni którym nie chce się robic to wlasnie boli. pozdro dla irka
2
Kolos 2016-08-22 17:56
Za wpis z 21 sierpnia o 21 02 pieprzone nieroby rozpoczeliscie wojne z podpisem miniu . wszystkich dojedziemy ... . bez pierdolenia. Hah takich jak wy wciagamy lewa dziurka ... Od jutra sie zaczyna ...
1 2016-08-22 22:23
:)
Blondyn19 2016-08-23 20:10
To jak wie ktoś coś więcej o tej dziewczynie? :)
2
Ten 2016-08-24 04:24
Znowu ktos szuka zadym na magazynie. Za dlugo byl spokoj wsrod magazynierow odzialu bdg. Widocznie za malo pracy maja . pozdrawiam
1
pozytywnie nastawiony 2016-08-29 21:35
JA tam nie narzekam. robic trzeba wszędzie kasa jak wszędzie. wszyscy tylko narzekają i pierdola jak to kumpel robi na innej firmie i ma raj w robocie. a najwięcej gadaja ci co robia po 5 lat i 5 lat rzucają robote bo tu jest tak zle a i tak zostają albo po zwolnieniu wracają z pochylona glowa i podkulonym ogonem
My...... 2016-09-01 22:30
Miniu Karol i reszta Irka zmiany robia loda Irkowi i donosza Irkowi i Krzychowi. Jestescie konfidentami i nie tylko. Zalapaliscie dobry temat z Irasem i jestescie lachonami. Zajechac mozecie ale siebie a nie nas nas nie dacie rady nas jest wiecej.
6
antyiras 2016-09-04 11:02
kolos ale ty jesteś frajer:) robisz jako zwykly magazynier za grosze ciągniesz galy a ludzi chcesz wyciagac lewa dziurka? wychodzisz krok za brame firmy i już jesteś zwykłym zjadaczem chleba. a w firmie myślisz ze jesteś kims bo donosisz. hahaha
2
Nadal twoj pracownik 2016-09-06 09:12
Robie tu juz sporo czasu ale dziwie sie ze firma ktora liczy sie na rynku i w branzy zatrudnia takich nygusow i nierobow jak Rafal F . wielki brygadzista ktory dla firmy nierobi nic. Tylko ciagnie kase za psi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] j . ha ha ha
5
driver 2016-09-09 20:32
a jak wychodzą kierowcy z wlasna ciezarowka?
1
szef 2016-09-26 16:45
pewnie ze mogą cie przyjąć. warunki nie sa najgorsze tylko niektórzy ludzie na magazynie to dupowlazy ale tak jest wszędzie wiec idzie to przebolec
1
szef 2016-09-26 16:46
pewnie ze mogą cie przyjąć. warunki nie sa najgorsze tylko niektórzy ludzie na magazynie to dupowlazy ale tak jest wszędzie wiec idzie to przebolec
1
lech ponad wszystko 2016-10-09 20:57
no tam akurat jest mega hu...owa atmosfera. A miniu i karol to geje i wala w dupe irasa...
1
Pracownim 2016-10-10 21:56
No w Bydgoszczy jest chu..wa atmosfera. Miniu i Karol ciągną druty na magazynie a Iras i Krzychu to lubią . Walą z ucha na każdego . Ogólnie frajer..wo i kur..two na szeroką skale na tym magazynie ale to nie od dzis. A szczególnie ta stara pusta blondyna Patrycja K. co ludzi wyzywa od idiotów a sama ma nasrane w głowie i siorpie pytonga Krzychowi. Stary zmarszczony flak a robi z siebie 18-stke masakra
Pracownik 2016-10-10 21:58
No w Bydgoszczy jest chu..wa atmosfera. Miniu i Karol ciągną druty na magazynie a Iras i Krzychu to lubią . Walą z ucha na każdego . Ogólnie frajer..wo i kur..two na szeroką skale na tym magazynie ale to nie od dzis. A szczególnie ta stara pusta blondyna Patrycja K. co ludzi wyzywa od idiotów a sama ma nasrane w głowie i siorpie pytonga Krzychowi. Stary zmarszczony flak a robi z siebie 18-stke masakra
5
buuuuu 2016-10-12 10:48
Wo...as jak sie najebi...esz to nie wypisuj bzdur tylko wal dalej w lejek!!!!!!!! Doigrasz się
6
Kropaa 2016-10-14 13:30
Witam .

Jak wyglądają warunki na stanowisku pH.? Możecie podzielić sie opinia .?
Bdg 2016-10-17 08:06
No nie ktorzy maja dni do odrobienia a i tak wychodza lepiej niz ci co robia nadgodziny... (usunięte przez administratora)
Z Bydgoszczy 2016-10-21 12:52
Jakiś czas temu byłem na rozmowie o pracę, jakiś chlopaczek, który przedstawił się jako kierownik magazynu nawet nie potrafił się dobrze przedstawić, a co dopiero wyjaśnić formę zatrudnienia i zarobki. Żenada jakaś. Dzieci kierownikami!!?? To jak tam wygląda praca?
10
Aga 2016-11-10 13:44
Cześć wszystkim znalazłam dzisiaj ogłoszenie że PHUP szuka do prac biurowych-praca dwuzmianowa.Może ktoś coś napisze na temat tej pracy,jakie warunki atmosfera.Dzięki
Ccc 2016-11-20 14:38
W bydgoskich firmach szukaja pracownikow poniewaz jest deficyt.. Niezatrudniajcie sie w tej firmie. Ta firma to zwykly wyzysk pracownika . praca na dzialalnosci za pieniadze niewiele wieksze niz minimalna krajowa. Wlasnie zbliza sie koniec roku i odchodza starzy pracownicy . omijajcie ta firme z daleka . jest to zwykla porazka. Praca dla 18 latkow ktorzy chca dorobic w swieta. Kazda firma daje wiecej na start niz te kradzieje z poznania po tylu latach . mam nadzieje ze ten oddzial z tym smiesznym kierownictwem upadnie . ten caly I.P nygus ktory zeruje na swojej zmianie P.K nierob ktory pracuje jak centrala przyjezdza i kierownik ktory ch... Wie po co jest w tej firmie... Juz dawno powinien byc ktos z cetrali i wziasc sie za tych nierobow...
4
Byly pracownik 2016-11-20 15:59
Pracowałem w tym syfie i prawda jest tak jak piszesz. I.P , P.K , K.D byli leserami są leserami i leserami będą. Święta pier....na trójca razem gdzieś pracowała i razem przyszła tutaj i dopadła się do koryta i w tym korycie siedzą bo wiadomo jak dasz swiniom dużo to świnie chcą więcej i tu jest przykład Bydgoskiego oddziału. Na szczęście się zwolnilem z tego syfu bo miałem dosyć złodziejstwa , chamstwa , mobbingu , i tego co tam się dzieje. Było zgłaszane do centrali , do Dyrektora oddziału ale wszyscy mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zwykłych szarych pracowników i nikt nic z tym nie zrobił. Kierownik liliput co ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zamiast mózgu też nie zna się na robocie tylko wałki kręci z I.P i P.K a później na inwenturze wychodzą straty po 50 tyś i na szybko coś kombinują żeby im się zgadzało. Dużo by tu pisać o tej firmie i Bydgoskim oddziale. Burdel i nic wiece
2
Minot___ 2016-11-21 23:43
Zajmijcie sie wszyscy wkoncu praca !!! Ciagle stwarzacie jakies problemy ... Juz to sie zrobilo nudne
8
Sztabowy 2016-11-25 00:54
Sami sobie bata kręcicie weźcie si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do roboty a nie siedzicie na tych internetach i wypisujecie jakieś głupoty niepodoba wam się firma to wypierdalac bo nie ma miejsca dla leszczy pozdrowienia dla IRASA i całej jego zmiany lecimy z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma litości dla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gosci
Pracownik 2016-11-25 07:17
Ale pojechałeś sztabowy . Następny lachon jesteś i konfident Irasa ??? Siorpiesz dzide Irasowi i Krzychowi a tu kozak jesteś ???? Mogłeś się podpisać skoro tak bronisz swoich panów miałbyś premię od kierownika. Nas jest więcej nie dasz rady z nami polecieć. Idź ciagnij dalej tylko myj zęby bo koń lubi czystą stajnię
Pracownik 2016-12-08 06:34
Wy jesteście wszyscy po..je..ba..ni idioci i nic więcej.
2
Święty Mikołaj 2016-12-23 13:18
Wszystkim pracownikom i pracownicom PHUP z okazji Świąt Bożego Narodzenia wszystkiego dobrego, miłych spokojnych i wesołych świąt życzą sobie pracownicy
8
Minot___ 2016-12-25 00:54
Po swietach sprawa w sprawie podszywania sie pod pewne osoby i pisanie obrazliwych komentarzy. rozpocznie sie na komendzie Bydgoszcz Blonie. IP komputera z ktorego sa pisane komentarze beda dostarczone na komende.. Pozdrawiam D.W.
10
Pracownik 2016-12-25 09:58
Przestań już pić bo głupoty wypisujesz .
Nowy 2017-01-02 11:43
Ktoś wie może czy nie potrzebuja kierowcy kategorii B na busa? Z góry dzięki za odpowiedź.
Niezadowolony 2017-01-21 19:40
Firma przesadziła. To już jest paranoja. Zainstalowali wszędzie atrapy kamer. Najpierw były 3 okej nie ma problemu w newralgicznych mijescach gdzie znikał towar. Ale teraz to gruba przesada.

Kasa na atrapy jest a swiatła w szatni nie ma, okien tez nie ma wiec jest ciemno w jak u afroamerykanina. Jeden ziomus przynosi swoje "światło" na baterie hahahaahah. Absurdalna sytuacja.

Co tam sie dzialo to jest po prostu szok. Dokladanie przeterminowanego towaru na zlecenie kierownika na inwentury, straszenie zwolnieniem gdy nie przychodzisz na nadgodziny (same one słabo płatne).

Oczywiscie cały czas brak ludzi do pracy bo cały czas ochodzą.... ciekawe czemu.

Brak poszanowania pracowników z wiekszym stażem.

Zimno. Max 10 stopni w zimie. Ogrzewanie jest ale oczywiście nie włączone.
O formie zatrudnienia jaka tam panuje to żal wspominać.

Pozdrawiam jeszcze pracujących...
3
Niezadowolony 2 2017-01-22 10:15
Niech zwalniaja i tak juz w tej firmie nie ma kto pracowac wiekszosc szanowanych ludzi odeszlo z dnia na dzien . Jeszcze troche i kierownik ubierze odblask i bedzie w polkach zapieprzac z tymi swoimi " brygadzistami " . Praca na dzialalnosci za 2000 zlotych . Smiech na sali w bialy dzien .zeby ludzie tyle dostawali Zgadzam sie z poprzednikiem Brak swiatla w szatni haha a co do nagodzin to niech sobie te 100 zl na reke wsadza w Nieplaca dodatku nocnego za prace w nocy itd itd wlasnie kolejni odchodza z tego syfu i dobrze
3
niezadowolony inaczej 2017-01-22 18:31
Do niezadowolonych 1 i 2. Mi...u nikt nie każe wam tu pracować, jest źle odchodzisz i już, na pewno będziesz wszędzie indziej miał lepiej. Więcej kasy i więcej czasu na chlanie i marudzenie. Co do kolesia który używa słowa "ziomuś", Bar...as wróciłeś po raz drugi do nas na kolanach, nauczyłeś się wiele rzeczy, jazdy wózkiem itd. teraz za to dziękujesz?? Powodzenia w nowej LEPSZEJ pracy. Już nigdy nie wracaj do nas. Polecam wszystkim ,którzy są nie zadowoleni rozmowę z tymi którzy już odeszli a dużo by dali aby móc wrócić. Co do jednego macie rację, jest wiele rzeczy do zrobienia na już i na potem, ale bez waszego udziału nikomu to się nie uda. Trzeba się więcej zaangażować. Światło w szatni rzecz ważna ale czy któryś z was zainteresował się tym aby wziąć i wymienić żarówki??? Nie tylko marudzenie i opowieści że to nie moje zadanie. I tak się koło zamyka, i już.
2
Obserwator 2017-01-22 19:52
Dobrze tym najblizej koryta co zgarniaja cala pule i potem niema dla zwyklych magazynierow . Caly magazyn ma was w ......
3
M-rr 2017-01-23 08:19
Wezcie sie wkoncu za prace !!!
3
Kk 2017-01-23 13:01
Wiecie czy potrzebują tam kierowcy?
Db 2017-01-23 16:46
Narazie nie
Kk 2017-01-25 17:37
Dzięki bardzo za odpowiedź.
byly pracownik 2017-01-28 16:08
@niezadowolony inaczej 2017-01-22 18:31:38
Ja odszedlem i za zadne pieniadze bym nie wrocil. Nie polecam sie tam zatrudniac a tym co narzekaja polecam zmienic prace bo na pewno sobie nie pogorszycie.
Wrog 2017-02-05 04:07
Impreza u "Amelii" ... Juz nawet wszyscy sie smieja ze frajerzy magazynierzy z odz bydg. Pracuja za te smieszne pieniadze naprawde dziwie sie tym ludziom ze nabijaja kabze i im dobrze centrala nadal niewidzi jak handluja paletami na porannej zmianie
1
Pracownik 2017-02-05 12:18
Handlują paletami to standard a ile towaru wynoszą za darmo. Cała elita z K.D I.P P.K R.F tylko do samochodów pakują na koniec zmiany i do domu. Wszyscy to wiedzą , widza a nikt z tym nic nie robi
4
Driver 2017-02-05 17:06
my kierowcy tez mamy juz dosyc tej bandy chamow
4
Nowy 2017-02-07 12:04
A jak tam pracuje się ogólnie jako kierowca? Idzie zarobić? Jak z autami nie są zajechane?
Mi się podoba 2017-02-09 04:39
Odszedłeś? Może ze względu na twoje lenistwo? Jeśli tu zaglądasz to chyba tęsknisz!! Lepiej kręć tę pedały i udzielaj się na forum nowej firmy ! Napewno my nie tęsknimy za tobą
4
Zostaw swoją opinię o PHUP Andrzej Szeszycki - Gniezno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHUP Andrzej Szeszycki