Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EXPOL

Pracowałeś w firmie EXPOL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zibi - 2014-04-26 17:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
No tak slyszalem, jak nie zrobisz to cie zwolni. Narazie bezmyslny oblodny Pan
zdjecie uzytkownika
papa smerf - 2014-05-17 19:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciężka praca za marne pieniądze.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-05-30 10:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za mało ludzi mamy do pracy wladze i kierownictwo > zwariowalo. narka
zdjecie uzytkownika
bandzior - 2014-06-08 16:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mogliby dać jakieś podwyżki... w biedronce ludzie więcej zarabiają niż tu.
zdjecie uzytkownika
wodzu - 2014-06-11 09:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bandzior - 2014-06-08 16:53:29]:
Tak robie w biedronce od niedawna i plakac mi sie chce nad wami. narka
zdjecie uzytkownika
huszti - 2014-06-11 14:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [bandzior - 2014-06-08 16:53:29]:
jak Ci tu tak źle to przenieś się to biedronki. Tam przecież cały czas szukają nowych osób na stanowiska kasjerów
zdjecie uzytkownika
bandzior - 2014-07-01 20:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [huszti - 2014-06-11 14:08:15]:
Widać, że w tej firmie fizycznie to nie robisz bo jak byś był fizycznym robolem to byś stał po mojej stronie. Na pewno nie zarabiasz 1350 netto wliczając w to 2 soboty.
zdjecie uzytkownika
Dżoł Bajden - 2014-07-25 13:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
JA ROBILEM W TEJ FIRMIE I WSZYSCY BYLI WYROZUMIALI W TEJ FIRMIE. ZREZYGNOWALEM BO DORABIAM JAKO ULOTKARZ. POZDRAIWM
zdjecie uzytkownika
bakuch - 2014-07-25 17:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Dżoł Bajden - 2014-07-25 13:44:28]:
to ciekawe w takim razie skoro jako ulotkarz uważasz , że zrobisz większą karierę niż jako spedytor w Expolu. Bo pewnie na takim stanowisku tutaj pracowałeś. Jak większość zatrudnionych. Co do samej firmy to spółka jest niemiecka (żeby nie zmyliły Was biało-czerwone barwy na ich stronie) także Expol wie jak robić interesy. Niestety raczej z przyjęciem założenia, aby samemu na tym zarobić jak najlepiej. Pracownicy może nie mają źle, ale nie ma też tu warunków o których można powiedzieć , że jest się z nich zadowolonym. Wynagrodzenie oczywiście stałe i prowizyjne, a kryteria którymi kierują się przy wyborze pracownika to doświadczenie, komunikatywność i elastyczność, więc tak naprawdę przyjmą prawie każdego
zdjecie uzytkownika
bandzior - 2014-07-26 20:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [bakuch - 2014-07-25 17:38:16]:
Naćpałeś się czy co?! Co za bzdury!!! Jaka spółka?! Niemiecka?! HAhahahahaha
zdjecie uzytkownika
Żołan Ebola - 2014-08-05 12:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [bandzior - 2014-07-26 20:50:33]:
Najlepsze jest w tej firmie, że pracujesz a za tobą mówią. Przecież on nic nie robi. Narka
zdjecie uzytkownika
papa smerf - 2014-09-02 16:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W firmie nie dzieje się najlepiej. Pewnie niedługo ją zamkną i bedzie trzeba nowej roboty szukać.
zdjecie uzytkownika
wolak - 2014-09-10 23:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [papa smerf - 2014-09-02 16:34:31]:
z gdybania jeszcze nigdy nic dobrego nie wyszło. Dlatego zamiast to robić to jeżeli pracujesz w Expolu to weź się lepiej do roboty albo napisz co Twoim zdaniem świadczy o tym że w tej firmie nie dzieje się najlepiej. Może przynajmniej taką informacją "uchronisz" kogoś przed zatrudnieniem się w tym miejscu
zdjecie uzytkownika
Bielik - 2014-09-11 17:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie jeden raz widzialem ze w tej firmie kradna. Dlatego wlasciciel malo placi. Trzeba go poprostu zrozumiec.
zdjecie uzytkownika
Narcyz - 2014-09-12 21:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bielik - 2014-09-11 17:57:37]:
Wiesz co zachowaj takie newsy dla siebie, a nie wyzywasz ludzi od rabusiów. I odczep się od właściciela. Pozdrawiam normalnych...
zdjecie uzytkownika
Leń - 2014-09-17 10:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
I tak i tak kazdego z was zwolni. To wlasnie chce wlasciciel. Po co sie stresujecie tylu co tu robilo to w Lagrach mniej sie przewinelo. Pozdrawiam normalnych.
zdjecie uzytkownika
obrońca - 2014-10-03 10:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Leniu do roboty a nie pijesz mamroty.
zdjecie uzytkownika
zimi - 2014-10-09 20:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bielik - 2014-09-11 17:57:37]:
za co trzeba go zrozumieć ? jeśli widzi , że ludzie kradną , wie o tym i nic nie potrafi z tym zrobić to znaczy po prostu , że nie potrafi zadbać o swój interes . Nie daje mu to prawa do tego , żeby robił jakiekolwiek problemy swoim pracownikom z wypłatą wynagrodzenia, zwłaszcza tym którzy nie mają z kradzieżami nic wspólnego
zdjecie uzytkownika
Tradis Eurocash - 2014-10-14 15:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dzień dobry moi mili!

Firma dobra, gdyby nie właściciel wielu ludzi by nie miało pracy. Więc nie obrażajmy dobrego imienia firmy.

Do widzenia, miłego popołudnia!
zdjecie uzytkownika
FH Bratex S.C. Waldemar Smolarz & Andrzej Smolarz - 2014-10-18 20:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dobry wieczór!

Czytając moich poprzedników widzę, że stres i zwolnienia dają przykre skutki. Wyzywanie obrażanie się nawzajem. Proszę was szanujcie bliźniego swego jak siebie samego. A nie kpicie z ludzi i winicie wszystkich. Dajcie spokój biednym ludziom. Dajcie zarobki takie by mogli jakoś żyć.

Dobranoc!
zdjecie uzytkownika
dr samo zło - 2014-10-23 15:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
widze, ze przedemna sami obroncy firmy i jej wladz... no noo to jest Polska! raczka myje raczke...
zdjecie uzytkownika
rooner - 2014-10-30 19:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [dr samo zło - 2014-10-23 15:35:09]:
Czy jest tu ktokolwiek kto udzieli konkretnych informacji o pracy w EXPOLu ? Przepychanki słowne to chyba nie tutaj co nie? A co do pracy - interesuje mnie logistyka. Jak tam wynagrodzenie i warunki przy podpisaniu umowy? Atmosfera pracy jest w miarę? Mozna liczyć na pomoc kolegów jak na poczatku są problemy z odnalezieniem się w firmie? Niech ktoś pomoże tym co szukają pracy !
zdjecie uzytkownika
jane - 2014-11-02 17:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [rooner - 2014-10-30 19:18:16]:
Placa 1350 zl z dwiema sobotami. Koledzy pomoga, ale z laski jak kierownik ich zmusi. Kierownicy nie odpowiedni dla osob, ktore mysla o dogadaniu sie czy tez zapomniec mozna o urlopie w korzystnym dla ciebie terminie. Atmosfera jest dobra jak rozmawiasz z dziewczynami, bo z facetami to wiadomo.
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-12-10 19:30:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jane czyli moja poprzedniczka, tez jestem kobieta ma racje, uwazajcie co mowicie mezczyznom, bo moze sie to zle skonczyc
zdjecie uzytkownika
marius rucker - 2015-01-12 20:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No tak... prosze bardzo jak mozja zwyzywac kierownikow i sile robocza, to wlasnie dziewczyny slabo pracuja i tylko gadaja na fotelikach. Co to za spisek kobiet.. wstyd!,,
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-17 12:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałbym spytać czy w Expolu są naprawde wysokie zarobki, bo chce pracować w tej świetnej firmie? Dziękuję.
zdjecie uzytkownika
pewniak - 2015-01-20 14:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gość - 2015-01-17 12:14:13]:
Zarobki? Są ale wielkich nie ma, firma dobra kulturalni koledzy i koleżanki. Wszystko po za wysoką płacą jest.
zdjecie uzytkownika
obrażony - 2015-02-19 17:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie rozumiem tej firmy... nie wiem co teraz
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-02-21 11:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obrażony - 2015-02-19 17:46:33]:
jak nie rozumiesz swiata, to nie zrozumiesz malej firmy
zdjecie uzytkownika
olx - 2015-03-17 14:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe .......... Kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada :)
zdjecie uzytkownika
zdzislawa - 2015-03-19 13:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niedawno, zostalem zwolniony - z winy nierobow... tylko dlatego wlasnie mnie zwolnili... a teraz pokuta i poszukiwanie sensu zycia.
zdjecie uzytkownika
przyszły handlowiec - 2015-04-17 16:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy to prawda, że w tej firmie jest miła atmosfera i wysokie zarobki? Proszę o pomoc!
zdjecie uzytkownika
antyhejter - 2015-04-28 16:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrawiam wszystkich z firmy i z nią powiązanych lub pracujących dawniej. Miło było u was, nawet wtedy, gdy było źle. Ja chcę pokoju. Nie chce wojen.
zdjecie uzytkownika
Margaret - 2015-06-07 17:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak to jest możliwe, że tak długo pracowałam w tej firmie? Sama sobie nie mogę odpowiedzieć ile mnie to kosztowało zdrowia? Może ktoś mnie na kieruje?
zdjecie uzytkownika
lolok - 2015-06-11 15:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Margaret - 2015-06-07 17:15:53]:
Na kieruje cie! Pewnie po prostu podlizywałaś się kierownictwu i tyle, co?
zdjecie uzytkownika
manu - 2015-06-23 15:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A moze to "starego" rodzina?...?...?
zdjecie uzytkownika
areczek - 2015-07-10 00:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie mam bladego pojęcia o atmosferze w firmie Expol, a chciałbym czegokolwiek się dowiedzieć. Czy teraz kogoś szukają, na jakie stanowiska ewentualnie i ogólnie, na czym polega praca u nich. Bo strona internetowa stroną, a rzeczywistość często wygląda nieco inaczej. Ogarnia ktoś się w tym temacie.. podzielcie się ;)
zdjecie uzytkownika
Kolus - 2015-07-16 20:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Atmosfera jest taka, że każdy wie jak się pracuje w takiej dziurze jak Toruń i do tego z polskim plebsem za psi grosz.
zdjecie uzytkownika
huszti - 2015-08-17 14:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca tutaj to nie mój pierwszy kontakt akurat z tą branżą. Przyznać jednak muszę , że póki co jest on tutaj właśnie najprzyjemniejszy. Może nie trafiałem do tej pory zbyt dobrze, ale tak jak mówię - da się tu żyć i kto tak nie myśli ten naprawdę albo dopiero w branży budowlanej zaczyna albo niepotrzebnie zostawiał poprzednią robotę
zdjecie uzytkownika
goniec - 2015-08-19 17:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [huszti - 2015-08-17 14:38:51]:
Może tobie jest dobrze, bo nie byłeś tak jak ja traktowany jak bialy murzyn.
zdjecie uzytkownika
felix - 2015-09-16 21:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@goniec, a możesz napisać co dokładnie tutaj miało miejsce, bo jednak traktowanie jak biały murzyn to dość specyficzna przenośnia i ja nie wiem o co mogło Ci chodzić. Zwłaszcza, że raczej wcześniejsze komentarze nie były takie złe, chociaż pojawiły się inne przenośnie jak praca za psi grosz. Napiszcie prosze cos konkretnego.
zdjecie uzytkownika
Anty troll - 2015-10-02 18:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszędzie trolle!!! >: NARA
zdjecie uzytkownika
huszti - 2015-10-17 01:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w kilku bardziej znanych miejscach w tej branży. Ludzie jednak mówią , że polecają to miejsce ze względu na atmosferę. Nie trzeba pracować w największych firmach aby czuć się w nich dobrze. W expolu oczywiście największe szanse na zatrudnienie mają kierowcy , bo to w końcu firma spedycyjna
zdjecie uzytkownika
do huszti - 2015-10-24 19:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co ty gadasz chyba piszesz komentarze w złej rubryce, ta firma to kierowcy, ale ilu ich masz policz. Nie bede dwa razy powtarzac.
zdjecie uzytkownika
sika - 2015-11-16 13:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja tam pomimo niektorych opinii, ktore nie naleza do najmilszych chcialbym sprobwoac w firmie EXPOL swoich sil jako kierowca KAT. C+E w transporcie krajowym i międzynarodowym, gdzie przekonuje mnei na pewno zatrudnienie na umowe o prace,nowoczesny tabor oraz narzędzia ułatwiające pracę czy atrakcyjna i zawsze terminowa wypłata wynagrodzeń .
zdjecie uzytkownika
Joszkojewicz - 2015-12-04 20:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sma. 96 % komentarzy odnosi sie do firmy Expol Lech Sternicki! Pizdrawiam was!
zdjecie uzytkownika
Zaza - 2015-12-07 17:25:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niezły matematyk z Ciebie @Joszkojewicz skoro taki dokładny jesteś, warto powiedzieć że poszukują obecnie przedstawicieli handlowych, ale i kierowcami nie pogardzą, raczej dobra praca.
zdjecie uzytkownika
filip z konopii - 2016-01-10 10:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do "JOSZKOJEWiCZ" A 96 % komentarzy tutaj piszą ludzie jakby byli z rynsztoka.
zdjecie uzytkownika
kalsl - 2016-01-11 22:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No tak ale słyszałem, że ogólnie wielu rzeczy, do których można się przyczepić nie ma. No chyba, że brak pakietu socjalnego. Jest to minus, aczkolwiek mały.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-04-11 09:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale jak są dobre premie to i opeke medyczną można sobie załatwić.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie EXPOL!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXPOL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert