Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EXPOL

Pracowałeś w firmie EXPOL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Leń - 2014-09-17 10:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
I tak i tak kazdego z was zwolni. To wlasnie chce wlasciciel. Po co sie stresujecie tylu co tu robilo to w Lagrach mniej sie przewinelo. Pozdrawiam normalnych.
zdjecie uzytkownika
obrońca - 2014-10-03 10:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Leniu do roboty a nie pijesz mamroty.
zdjecie uzytkownika
zimi - 2014-10-09 20:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bielik - 2014-09-11 17:57:37]:
za co trzeba go zrozumieć ? jeśli widzi , że ludzie kradną , wie o tym i nic nie potrafi z tym zrobić to znaczy po prostu , że nie potrafi zadbać o swój interes . Nie daje mu to prawa do tego , żeby robił jakiekolwiek problemy swoim pracownikom z wypłatą wynagrodzenia, zwłaszcza tym którzy nie mają z kradzieżami nic wspólnego
zdjecie uzytkownika
Tradis Eurocash - 2014-10-14 15:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dzień dobry moi mili!

Firma dobra, gdyby nie właściciel wielu ludzi by nie miało pracy. Więc nie obrażajmy dobrego imienia firmy.

Do widzenia, miłego popołudnia!
zdjecie uzytkownika
FH Bratex S.C. Waldemar Smolarz & Andrzej Smolarz - 2014-10-18 20:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dobry wieczór!

Czytając moich poprzedników widzę, że stres i zwolnienia dają przykre skutki. Wyzywanie obrażanie się nawzajem. Proszę was szanujcie bliźniego swego jak siebie samego. A nie kpicie z ludzi i winicie wszystkich. Dajcie spokój biednym ludziom. Dajcie zarobki takie by mogli jakoś żyć.

Dobranoc!
zdjecie uzytkownika
dr samo zło - 2014-10-23 15:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
widze, ze przedemna sami obroncy firmy i jej wladz... no noo to jest Polska! raczka myje raczke...
zdjecie uzytkownika
rooner - 2014-10-30 19:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [dr samo zło - 2014-10-23 15:35:09]:
Czy jest tu ktokolwiek kto udzieli konkretnych informacji o pracy w EXPOLu ? Przepychanki słowne to chyba nie tutaj co nie? A co do pracy - interesuje mnie logistyka. Jak tam wynagrodzenie i warunki przy podpisaniu umowy? Atmosfera pracy jest w miarę? Mozna liczyć na pomoc kolegów jak na poczatku są problemy z odnalezieniem się w firmie? Niech ktoś pomoże tym co szukają pracy !
zdjecie uzytkownika
jane - 2014-11-02 17:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [rooner - 2014-10-30 19:18:16]:
Placa 1350 zl z dwiema sobotami. Koledzy pomoga, ale z laski jak kierownik ich zmusi. Kierownicy nie odpowiedni dla osob, ktore mysla o dogadaniu sie czy tez zapomniec mozna o urlopie w korzystnym dla ciebie terminie. Atmosfera jest dobra jak rozmawiasz z dziewczynami, bo z facetami to wiadomo.
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-12-10 19:30:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jane czyli moja poprzedniczka, tez jestem kobieta ma racje, uwazajcie co mowicie mezczyznom, bo moze sie to zle skonczyc
zdjecie uzytkownika
marius rucker - 2015-01-12 20:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No tak... prosze bardzo jak mozja zwyzywac kierownikow i sile robocza, to wlasnie dziewczyny slabo pracuja i tylko gadaja na fotelikach. Co to za spisek kobiet.. wstyd!,,
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-17 12:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałbym spytać czy w Expolu są naprawde wysokie zarobki, bo chce pracować w tej świetnej firmie? Dziękuję.
zdjecie uzytkownika
pewniak - 2015-01-20 14:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gość - 2015-01-17 12:14:13]:
Zarobki? Są ale wielkich nie ma, firma dobra kulturalni koledzy i koleżanki. Wszystko po za wysoką płacą jest.
zdjecie uzytkownika
obrażony - 2015-02-19 17:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie rozumiem tej firmy... nie wiem co teraz
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-02-21 11:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obrażony - 2015-02-19 17:46:33]:
jak nie rozumiesz swiata, to nie zrozumiesz malej firmy
zdjecie uzytkownika
olx - 2015-03-17 14:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe .......... Kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada :)
zdjecie uzytkownika
zdzislawa - 2015-03-19 13:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niedawno, zostalem zwolniony - z winy nierobow... tylko dlatego wlasnie mnie zwolnili... a teraz pokuta i poszukiwanie sensu zycia.
zdjecie uzytkownika
przyszły handlowiec - 2015-04-17 16:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy to prawda, że w tej firmie jest miła atmosfera i wysokie zarobki? Proszę o pomoc!
zdjecie uzytkownika
antyhejter - 2015-04-28 16:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrawiam wszystkich z firmy i z nią powiązanych lub pracujących dawniej. Miło było u was, nawet wtedy, gdy było źle. Ja chcę pokoju. Nie chce wojen.
zdjecie uzytkownika
Margaret - 2015-06-07 17:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak to jest możliwe, że tak długo pracowałam w tej firmie? Sama sobie nie mogę odpowiedzieć ile mnie to kosztowało zdrowia? Może ktoś mnie na kieruje?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-11 15:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
lolok - 2015-06-11 15:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Margaret - 2015-06-07 17:15:53]:
Na kieruje cie! Pewnie po prostu podlizywałaś się kierownictwu i tyle, co?
zdjecie uzytkownika
manu - 2015-06-23 15:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A moze to "starego" rodzina?...?...?
zdjecie uzytkownika
areczek - 2015-07-10 00:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie mam bladego pojęcia o atmosferze w firmie Expol, a chciałbym czegokolwiek się dowiedzieć. Czy teraz kogoś szukają, na jakie stanowiska ewentualnie i ogólnie, na czym polega praca u nich. Bo strona internetowa stroną, a rzeczywistość często wygląda nieco inaczej. Ogarnia ktoś się w tym temacie.. podzielcie się ;)
zdjecie uzytkownika
Kolus - 2015-07-16 20:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Atmosfera jest taka, że każdy wie jak się pracuje w takiej dziurze jak Toruń i do tego z polskim plebsem za psi grosz.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-17 14:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
huszti - 2015-08-17 14:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca tutaj to nie mój pierwszy kontakt akurat z tą branżą. Przyznać jednak muszę , że póki co jest on tutaj właśnie najprzyjemniejszy. Może nie trafiałem do tej pory zbyt dobrze, ale tak jak mówię - da się tu żyć i kto tak nie myśli ten naprawdę albo dopiero w branży budowlanej zaczyna albo niepotrzebnie zostawiał poprzednią robotę
zdjecie uzytkownika
goniec - 2015-08-19 17:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [huszti - 2015-08-17 14:38:51]:
Może tobie jest dobrze, bo nie byłeś tak jak ja traktowany jak bialy murzyn.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXPOL

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EXPOL?
Zadaj pytanie
alert