Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EXPOL

Pracowałeś w firmie EXPOL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
obecny - 2013-11-24 18:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
chcę przeprosić osobe która przez 5 osób wyleciała z pracy , za takie przewinienie
powinni zwolinić 3/4 załogi.niestety moja panno za dużo wiedziałaś i mówiłaś to trzeba było tak zrobić. trudno nie było bo mało kto cie lubił.
ale nie powiem lekkie wyrzuty sumnienia są.bez ciebie to już nie to samo
mozesz chociaż odpisać na smsa .pozdro d i trzymaj się
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-01 15:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma prężna i bogata,prawdziwa rodzina Caringtonów.
Począwszy od samej góry (proglem,rozumisz,kurna poszłem)poprzez zwykłych roboli to
wszystko to pracownicy bez wykształcenia lub papierami na głowę, nie ma się co dziwić skoro to zakład pracy chronionej i liczy się tylko kasa.Pracownik za darmo a 1500 w kieszeni, bo państwo dofinansuje resztę.
NIe wspomnę już o takich rzeczach jak ubranie do pracy które musimy organizować sobie same (bluzy,kurtki,spodnie ,buty)
praca ciężka ale w obecnej dobie kryzysu gdzieś pracować trzeba.
No i ta zamknięta elita szyderców damsko-męskich która zmiesza cię z błotem bo cię nie lubi.Bo może masz lepszą szkołę albo nie mówisz "poszłem"
zdjecie uzytkownika
SHIT - 2014-01-04 19:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najniższa krajowa jak co roku poszła w górę a w expolu od wielu lat ta sama płaca. Właścicielu czy Ty nie masz sumienia???
zdjecie uzytkownika
Pan Jan - 2014-01-25 15:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest jak jest w kryzysie, ale tu płacą na czas, a nie zalegają.
zdjecie uzytkownika
gienek - 2014-01-27 16:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jestem na chorobowym i jest mi dobrze w tej firmie....
zdjecie uzytkownika
drakula marcin - 2014-01-29 17:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam.. robilem w tej firmie... bylem zadowolony, ale firma zbyt wymagajaca na moje slabe mozliwosci... no coz nie jestem super, raczej powolny, pracuje zwykle w amoku, ale pochwala dla wlasciciela i super kolegow.
zdjecie uzytkownika
kujawianin - 2014-02-01 11:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opinia z mojej strony jest taka ze firma dobra, ale klienci nie kulturalni i malo elokwentni.
zdjecie uzytkownika
smerf - 2014-02-09 16:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam!
Jestem osobą która też pracowała w tej firmie(jakiś czas temu). Pensje takie sobie na tamten czas ale teraz to masakra....Szefostwo powinno zrozumieć że trzeba co jakiś czas inwestować w ludzi. Tam najmniej dziewczyna powinna mieć na ręke 1800 zł do tego premie od obrotu minus błędy. Jest to ciężka praca coś o tym wiem. Klienci super. Jak pracownik będzie zadowolony to od razu da się odczuć na obrotach. Proponuje duże zmiany bo dalej tak być nie może a wiem że z Szefostwem da rade porozmawiać tylko się wszyscy boją odezwać. Pamiętajcie siła tkwi w drużynie. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ważniak - 2014-02-23 19:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Z Szefostwem a konkretnie z Szefem nie da się porozmawiać. Jednego dnia patrzy Ci w oczy i mówi, że będzie tak i tak a 24 godz. później wiesza kartkę z nowymi zasadami!!! (usunięte przez administratora) Najlepiej jakby wszyscy za darmo dla niego pracowali. Porażka.
zdjecie uzytkownika
TAKI TAM JEDEN - 2014-02-27 18:18:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
LUDZIE NIE BÓJCIE SIĘ I SZUKAJCIE NOWEJ PRACY !!!!!!!!NIE DAJCIE SOBIE WMÓWIĆ ŻE RYNEK PRACY JEST BEZNADZIEJNY I NIGDZIE NIE BĘDZIECIE MIELI LEPIEJ.
W TORUNIU NAPRAWDĘ SĄ NORMALNI PRACODAWCY KTÓRZY WAS DOCENIĄ TRZEBA TYLKO TROCHĘ POSZUKAĆ .POZDRAWIAM I ŻYCZĘ SILNEJ MOTYWACJI BO INACZEJ ZGNIJECIE TU
zdjecie uzytkownika
zoey - 2014-03-11 15:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
Firma z duzym asortymentem lecz drogo, i ogolnie braki co do potrzeb wspolczesnego konsumenta, kierownicy wyzyskuja mlodych pracownikow, a szef cala reszte.. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Dżemba - 2014-03-19 16:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdy chodzę na zakupy do tej firmy, to żal mi niektórych pracowników na których wyżywają się kierownicy. A Szef udaje, że wszystko jest wporządku. Bllee.
POzdrawiam,
Dżemba
zdjecie uzytkownika
wolgang wolf - 2014-04-14 20:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Wiecie ludzie, ze chlopaki z expolu jezdza wozkiem bez uprawnien. Podobno jeden tylko je posiada. A kierownictwo udaje ze nie widzi. A jak slysze ich to az mi szczeka opada. Co za pospolstwo chamskie.

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zumi - 2014-04-15 08:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt chyba nikogo na siłę na ten wózek nie sadza co ? Rozum każdy człowiek też chyba ma co ? A gdzie tu chamstwo ? Chyba emocje Was ponoszą.
zdjecie uzytkownika
zibi - 2014-04-26 17:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No tak slyszalem, jak nie zrobisz to cie zwolni. Narazie bezmyslny oblodny Pan
zdjecie uzytkownika
papa smerf - 2014-05-17 19:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciężka praca za marne pieniądze.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-05-30 10:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za mało ludzi mamy do pracy wladze i kierownictwo > zwariowalo. narka
zdjecie uzytkownika
bandzior - 2014-06-08 16:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mogliby dać jakieś podwyżki... w biedronce ludzie więcej zarabiają niż tu.
zdjecie uzytkownika
wodzu - 2014-06-11 09:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bandzior - 2014-06-08 16:53:29]:
Tak robie w biedronce od niedawna i plakac mi sie chce nad wami. narka
zdjecie uzytkownika
huszti - 2014-06-11 14:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bandzior - 2014-06-08 16:53:29]:
jak Ci tu tak źle to przenieś się to biedronki. Tam przecież cały czas szukają nowych osób na stanowiska kasjerów
zdjecie uzytkownika
bandzior - 2014-07-01 20:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [huszti - 2014-06-11 14:08:15]:
Widać, że w tej firmie fizycznie to nie robisz bo jak byś był fizycznym robolem to byś stał po mojej stronie. Na pewno nie zarabiasz 1350 netto wliczając w to 2 soboty.
zdjecie uzytkownika
Dżoł Bajden - 2014-07-25 13:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JA ROBILEM W TEJ FIRMIE I WSZYSCY BYLI WYROZUMIALI W TEJ FIRMIE. ZREZYGNOWALEM BO DORABIAM JAKO ULOTKARZ. POZDRAIWM
zdjecie uzytkownika
bakuch - 2014-07-25 17:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Dżoł Bajden - 2014-07-25 13:44:28]:
to ciekawe w takim razie skoro jako ulotkarz uważasz , że zrobisz większą karierę niż jako spedytor w Expolu. Bo pewnie na takim stanowisku tutaj pracowałeś. Jak większość zatrudnionych. Co do samej firmy to spółka jest niemiecka (żeby nie zmyliły Was biało-czerwone barwy na ich stronie) także Expol wie jak robić interesy. Niestety raczej z przyjęciem założenia, aby samemu na tym zarobić jak najlepiej. Pracownicy może nie mają źle, ale nie ma też tu warunków o których można powiedzieć , że jest się z nich zadowolonym. Wynagrodzenie oczywiście stałe i prowizyjne, a kryteria którymi kierują się przy wyborze pracownika to doświadczenie, komunikatywność i elastyczność, więc tak naprawdę przyjmą prawie każdego
zdjecie uzytkownika
bandzior - 2014-07-26 20:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bakuch - 2014-07-25 17:38:16]:
Naćpałeś się czy co?! Co za bzdury!!! Jaka spółka?! Niemiecka?! HAhahahahaha
zdjecie uzytkownika
Żołan Ebola - 2014-08-05 12:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bandzior - 2014-07-26 20:50:33]:
Najlepsze jest w tej firmie, że pracujesz a za tobą mówią. Przecież on nic nie robi. Narka
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXPOL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski