Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EXPOL

Pracowałeś w firmie EXPOL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gienek - 2014-01-27 16:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jestem na chorobowym i jest mi dobrze w tej firmie....
zdjecie uzytkownika
drakula marcin - 2014-01-29 17:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam.. robilem w tej firmie... bylem zadowolony, ale firma zbyt wymagajaca na moje slabe mozliwosci... no coz nie jestem super, raczej powolny, pracuje zwykle w amoku, ale pochwala dla wlasciciela i super kolegow.
zdjecie uzytkownika
kujawianin - 2014-02-01 11:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opinia z mojej strony jest taka ze firma dobra, ale klienci nie kulturalni i malo elokwentni.
zdjecie uzytkownika
smerf - 2014-02-09 16:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam!
Jestem osobą która też pracowała w tej firmie(jakiś czas temu). Pensje takie sobie na tamten czas ale teraz to masakra....Szefostwo powinno zrozumieć że trzeba co jakiś czas inwestować w ludzi. Tam najmniej dziewczyna powinna mieć na ręke 1800 zł do tego premie od obrotu minus błędy. Jest to ciężka praca coś o tym wiem. Klienci super. Jak pracownik będzie zadowolony to od razu da się odczuć na obrotach. Proponuje duże zmiany bo dalej tak być nie może a wiem że z Szefostwem da rade porozmawiać tylko się wszyscy boją odezwać. Pamiętajcie siła tkwi w drużynie. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ważniak - 2014-02-23 19:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Z Szefostwem a konkretnie z Szefem nie da się porozmawiać. Jednego dnia patrzy Ci w oczy i mówi, że będzie tak i tak a 24 godz. później wiesza kartkę z nowymi zasadami!!! (usunięte przez administratora) Najlepiej jakby wszyscy za darmo dla niego pracowali. Porażka.
zdjecie uzytkownika
TAKI TAM JEDEN - 2014-02-27 18:18:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
LUDZIE NIE BÓJCIE SIĘ I SZUKAJCIE NOWEJ PRACY !!!!!!!!NIE DAJCIE SOBIE WMÓWIĆ ŻE RYNEK PRACY JEST BEZNADZIEJNY I NIGDZIE NIE BĘDZIECIE MIELI LEPIEJ.
W TORUNIU NAPRAWDĘ SĄ NORMALNI PRACODAWCY KTÓRZY WAS DOCENIĄ TRZEBA TYLKO TROCHĘ POSZUKAĆ .POZDRAWIAM I ŻYCZĘ SILNEJ MOTYWACJI BO INACZEJ ZGNIJECIE TU
zdjecie uzytkownika
zoey - 2014-03-11 15:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
Firma z duzym asortymentem lecz drogo, i ogolnie braki co do potrzeb wspolczesnego konsumenta, kierownicy wyzyskuja mlodych pracownikow, a szef cala reszte.. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Dżemba - 2014-03-19 16:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdy chodzę na zakupy do tej firmy, to żal mi niektórych pracowników na których wyżywają się kierownicy. A Szef udaje, że wszystko jest wporządku. Bllee.
POzdrawiam,
Dżemba
zdjecie uzytkownika
wolgang wolf - 2014-04-14 20:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Wiecie ludzie, ze chlopaki z expolu jezdza wozkiem bez uprawnien. Podobno jeden tylko je posiada. A kierownictwo udaje ze nie widzi. A jak slysze ich to az mi szczeka opada. Co za pospolstwo chamskie.

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zumi - 2014-04-15 08:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt chyba nikogo na siłę na ten wózek nie sadza co ? Rozum każdy człowiek też chyba ma co ? A gdzie tu chamstwo ? Chyba emocje Was ponoszą.
zdjecie uzytkownika
zibi - 2014-04-26 17:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No tak slyszalem, jak nie zrobisz to cie zwolni. Narazie bezmyslny oblodny Pan
zdjecie uzytkownika
papa smerf - 2014-05-17 19:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciężka praca za marne pieniądze.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-05-30 10:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za mało ludzi mamy do pracy wladze i kierownictwo > zwariowalo. narka
zdjecie uzytkownika
bandzior - 2014-06-08 16:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mogliby dać jakieś podwyżki... w biedronce ludzie więcej zarabiają niż tu.
zdjecie uzytkownika
wodzu - 2014-06-11 09:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bandzior - 2014-06-08 16:53:29]:
Tak robie w biedronce od niedawna i plakac mi sie chce nad wami. narka
zdjecie uzytkownika
huszti - 2014-06-11 14:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bandzior - 2014-06-08 16:53:29]:
jak Ci tu tak źle to przenieś się to biedronki. Tam przecież cały czas szukają nowych osób na stanowiska kasjerów
zdjecie uzytkownika
bandzior - 2014-07-01 20:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [huszti - 2014-06-11 14:08:15]:
Widać, że w tej firmie fizycznie to nie robisz bo jak byś był fizycznym robolem to byś stał po mojej stronie. Na pewno nie zarabiasz 1350 netto wliczając w to 2 soboty.
zdjecie uzytkownika
Dżoł Bajden - 2014-07-25 13:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JA ROBILEM W TEJ FIRMIE I WSZYSCY BYLI WYROZUMIALI W TEJ FIRMIE. ZREZYGNOWALEM BO DORABIAM JAKO ULOTKARZ. POZDRAIWM
zdjecie uzytkownika
bakuch - 2014-07-25 17:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Dżoł Bajden - 2014-07-25 13:44:28]:
to ciekawe w takim razie skoro jako ulotkarz uważasz , że zrobisz większą karierę niż jako spedytor w Expolu. Bo pewnie na takim stanowisku tutaj pracowałeś. Jak większość zatrudnionych. Co do samej firmy to spółka jest niemiecka (żeby nie zmyliły Was biało-czerwone barwy na ich stronie) także Expol wie jak robić interesy. Niestety raczej z przyjęciem założenia, aby samemu na tym zarobić jak najlepiej. Pracownicy może nie mają źle, ale nie ma też tu warunków o których można powiedzieć , że jest się z nich zadowolonym. Wynagrodzenie oczywiście stałe i prowizyjne, a kryteria którymi kierują się przy wyborze pracownika to doświadczenie, komunikatywność i elastyczność, więc tak naprawdę przyjmą prawie każdego
zdjecie uzytkownika
bandzior - 2014-07-26 20:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bakuch - 2014-07-25 17:38:16]:
Naćpałeś się czy co?! Co za bzdury!!! Jaka spółka?! Niemiecka?! HAhahahahaha
zdjecie uzytkownika
Żołan Ebola - 2014-08-05 12:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bandzior - 2014-07-26 20:50:33]:
Najlepsze jest w tej firmie, że pracujesz a za tobą mówią. Przecież on nic nie robi. Narka
zdjecie uzytkownika
papa smerf - 2014-09-02 16:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W firmie nie dzieje się najlepiej. Pewnie niedługo ją zamkną i bedzie trzeba nowej roboty szukać.
zdjecie uzytkownika
wolak - 2014-09-10 23:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [papa smerf - 2014-09-02 16:34:31]:
z gdybania jeszcze nigdy nic dobrego nie wyszło. Dlatego zamiast to robić to jeżeli pracujesz w Expolu to weź się lepiej do roboty albo napisz co Twoim zdaniem świadczy o tym że w tej firmie nie dzieje się najlepiej. Może przynajmniej taką informacją "uchronisz" kogoś przed zatrudnieniem się w tym miejscu
zdjecie uzytkownika
Bielik - 2014-09-11 17:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jeden raz widzialem ze w tej firmie kradna. Dlatego wlasciciel malo placi. Trzeba go poprostu zrozumiec.
zdjecie uzytkownika
Narcyz - 2014-09-12 21:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bielik - 2014-09-11 17:57:37]:
Wiesz co zachowaj takie newsy dla siebie, a nie wyzywasz ludzi od rabusiów. I odczep się od właściciela. Pozdrawiam normalnych...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXPOL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x