Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EXPOL

Pracowałeś w firmie EXPOL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
papa smerf - 2014-09-02 16:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W firmie nie dzieje się najlepiej. Pewnie niedługo ją zamkną i bedzie trzeba nowej roboty szukać.
zdjecie uzytkownika
wolak - 2014-09-10 23:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [papa smerf - 2014-09-02 16:34:31]:
z gdybania jeszcze nigdy nic dobrego nie wyszło. Dlatego zamiast to robić to jeżeli pracujesz w Expolu to weź się lepiej do roboty albo napisz co Twoim zdaniem świadczy o tym że w tej firmie nie dzieje się najlepiej. Może przynajmniej taką informacją "uchronisz" kogoś przed zatrudnieniem się w tym miejscu
zdjecie uzytkownika
Bielik - 2014-09-11 17:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie jeden raz widzialem ze w tej firmie kradna. Dlatego wlasciciel malo placi. Trzeba go poprostu zrozumiec.
zdjecie uzytkownika
Narcyz - 2014-09-12 21:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bielik - 2014-09-11 17:57:37]:
Wiesz co zachowaj takie newsy dla siebie, a nie wyzywasz ludzi od rabusiów. I odczep się od właściciela. Pozdrawiam normalnych...
zdjecie uzytkownika
Leń - 2014-09-17 10:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
I tak i tak kazdego z was zwolni. To wlasnie chce wlasciciel. Po co sie stresujecie tylu co tu robilo to w Lagrach mniej sie przewinelo. Pozdrawiam normalnych.
zdjecie uzytkownika
obrońca - 2014-10-03 10:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Leniu do roboty a nie pijesz mamroty.
zdjecie uzytkownika
zimi - 2014-10-09 20:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bielik - 2014-09-11 17:57:37]:
za co trzeba go zrozumieć ? jeśli widzi , że ludzie kradną , wie o tym i nic nie potrafi z tym zrobić to znaczy po prostu , że nie potrafi zadbać o swój interes . Nie daje mu to prawa do tego , żeby robił jakiekolwiek problemy swoim pracownikom z wypłatą wynagrodzenia, zwłaszcza tym którzy nie mają z kradzieżami nic wspólnego
zdjecie uzytkownika
Tradis Eurocash - 2014-10-14 15:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dzień dobry moi mili!

Firma dobra, gdyby nie właściciel wielu ludzi by nie miało pracy. Więc nie obrażajmy dobrego imienia firmy.

Do widzenia, miłego popołudnia!
zdjecie uzytkownika
FH Bratex S.C. Waldemar Smolarz & Andrzej Smolarz - 2014-10-18 20:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dobry wieczór!

Czytając moich poprzedników widzę, że stres i zwolnienia dają przykre skutki. Wyzywanie obrażanie się nawzajem. Proszę was szanujcie bliźniego swego jak siebie samego. A nie kpicie z ludzi i winicie wszystkich. Dajcie spokój biednym ludziom. Dajcie zarobki takie by mogli jakoś żyć.

Dobranoc!
zdjecie uzytkownika
dr samo zło - 2014-10-23 15:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
widze, ze przedemna sami obroncy firmy i jej wladz... no noo to jest Polska! raczka myje raczke...
zdjecie uzytkownika
rooner - 2014-10-30 19:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [dr samo zło - 2014-10-23 15:35:09]:
Czy jest tu ktokolwiek kto udzieli konkretnych informacji o pracy w EXPOLu ? Przepychanki słowne to chyba nie tutaj co nie? A co do pracy - interesuje mnie logistyka. Jak tam wynagrodzenie i warunki przy podpisaniu umowy? Atmosfera pracy jest w miarę? Mozna liczyć na pomoc kolegów jak na poczatku są problemy z odnalezieniem się w firmie? Niech ktoś pomoże tym co szukają pracy !
zdjecie uzytkownika
jane - 2014-11-02 17:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [rooner - 2014-10-30 19:18:16]:
Placa 1350 zl z dwiema sobotami. Koledzy pomoga, ale z laski jak kierownik ich zmusi. Kierownicy nie odpowiedni dla osob, ktore mysla o dogadaniu sie czy tez zapomniec mozna o urlopie w korzystnym dla ciebie terminie. Atmosfera jest dobra jak rozmawiasz z dziewczynami, bo z facetami to wiadomo.
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-12-10 19:30:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jane czyli moja poprzedniczka, tez jestem kobieta ma racje, uwazajcie co mowicie mezczyznom, bo moze sie to zle skonczyc
zdjecie uzytkownika
marius rucker - 2015-01-12 20:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No tak... prosze bardzo jak mozja zwyzywac kierownikow i sile robocza, to wlasnie dziewczyny slabo pracuja i tylko gadaja na fotelikach. Co to za spisek kobiet.. wstyd!,,
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-17 12:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałbym spytać czy w Expolu są naprawde wysokie zarobki, bo chce pracować w tej świetnej firmie? Dziękuję.
zdjecie uzytkownika
pewniak - 2015-01-20 14:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gość - 2015-01-17 12:14:13]:
Zarobki? Są ale wielkich nie ma, firma dobra kulturalni koledzy i koleżanki. Wszystko po za wysoką płacą jest.
zdjecie uzytkownika
obrażony - 2015-02-19 17:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie rozumiem tej firmy... nie wiem co teraz
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-02-21 11:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obrażony - 2015-02-19 17:46:33]:
jak nie rozumiesz swiata, to nie zrozumiesz malej firmy
zdjecie uzytkownika
olx - 2015-03-17 14:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe .......... Kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada :)
zdjecie uzytkownika
zdzislawa - 2015-03-19 13:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niedawno, zostalem zwolniony - z winy nierobow... tylko dlatego wlasnie mnie zwolnili... a teraz pokuta i poszukiwanie sensu zycia.
zdjecie uzytkownika
przyszły handlowiec - 2015-04-17 16:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy to prawda, że w tej firmie jest miła atmosfera i wysokie zarobki? Proszę o pomoc!
zdjecie uzytkownika
antyhejter - 2015-04-28 16:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrawiam wszystkich z firmy i z nią powiązanych lub pracujących dawniej. Miło było u was, nawet wtedy, gdy było źle. Ja chcę pokoju. Nie chce wojen.
zdjecie uzytkownika
Margaret - 2015-06-07 17:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak to jest możliwe, że tak długo pracowałam w tej firmie? Sama sobie nie mogę odpowiedzieć ile mnie to kosztowało zdrowia? Może ktoś mnie na kieruje?
zdjecie uzytkownika
lolok - 2015-06-11 15:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Margaret - 2015-06-07 17:15:53]:
Na kieruje cie! Pewnie po prostu podlizywałaś się kierownictwu i tyle, co?
zdjecie uzytkownika
manu - 2015-06-23 15:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A moze to "starego" rodzina?...?...?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXPOL

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EXPOL?
Zadaj pytanie
alert