brak logo

EXPOL

Toruń

Opinie o EXPOL

SHIT 2014-01-04 19:43:16
Najniższa krajowa jak co roku poszła w górę a w expolu od wielu lat ta sama płaca. Właścicielu czy Ty nie masz sumienia???
1
Pan Jan 2014-01-25 15:58:09
Jest jak jest w kryzysie, ale tu płacą na czas, a nie zalegają.
1
gienek 2014-01-27 16:12:39
Jestem na chorobowym i jest mi dobrze w tej firmie....
2
drakula marcin 2014-01-29 17:40:11
Witam.. robilem w tej firmie... bylem zadowolony, ale firma zbyt wymagajaca na moje slabe mozliwosci... no coz nie jestem super, raczej powolny, pracuje zwykle w amoku, ale pochwala dla wlasciciela i super kolegow.
3
kujawianin 2014-02-01 11:02:33
Opinia z mojej strony jest taka ze firma dobra, ale klienci nie kulturalni i malo elokwentni.
1
smerf 2014-02-09 16:26:07
Witam!
Jestem osobą która też pracowała w tej firmie(jakiś czas temu). Pensje takie sobie na tamten czas ale teraz to masakra....Szefostwo powinno zrozumieć że trzeba co jakiś czas inwestować w ludzi. Tam najmniej dziewczyna powinna mieć na ręke 1800 zł do tego premie od obrotu minus błędy. Jest to ciężka praca coś o tym wiem. Klienci super. Jak pracownik będzie zadowolony to od razu da się odczuć na obrotach. Proponuje duże zmiany bo dalej tak być nie może a wiem że z Szefostwem da rade porozmawiać tylko się wszyscy boją odezwać. Pamiętajcie siła tkwi w drużynie. Pozdrawiam.
1
ważniak 2014-02-23 19:36:41
Z Szefostwem a konkretnie z Szefem nie da się porozmawiać. Jednego dnia patrzy Ci w oczy i mówi, że będzie tak i tak a 24 godz. później wiesza kartkę z nowymi zasadami!!! (usunięte przez administratora) Najlepiej jakby wszyscy za darmo dla niego pracowali. Porażka.
2
TAKI TAM JEDEN 2014-02-27 18:18:09
LUDZIE NIE BÓJCIE SIĘ I SZUKAJCIE NOWEJ PRACY !!!!!!!!NIE DAJCIE SOBIE WMÓWIĆ ŻE RYNEK PRACY JEST BEZNADZIEJNY I NIGDZIE NIE BĘDZIECIE MIELI LEPIEJ.
W TORUNIU NAPRAWDĘ SĄ NORMALNI PRACODAWCY KTÓRZY WAS DOCENIĄ TRZEBA TYLKO TROCHĘ POSZUKAĆ .POZDRAWIAM I ŻYCZĘ SILNEJ MOTYWACJI BO INACZEJ ZGNIJECIE TU
2
zoey 2014-03-11 15:41:10
Witam,
Firma z duzym asortymentem lecz drogo, i ogolnie braki co do potrzeb wspolczesnego konsumenta, kierownicy wyzyskuja mlodych pracownikow, a szef cala reszte.. pozdrawiam
1
Dżemba 2014-03-19 16:05:16
Gdy chodzę na zakupy do tej firmy, to żal mi niektórych pracowników na których wyżywają się kierownicy. A Szef udaje, że wszystko jest wporządku. Bllee.
POzdrawiam,
Dżemba
1
wolgang wolf 2014-04-14 20:30:05
Witam,

Wiecie ludzie, ze chlopaki z expolu jezdza wozkiem bez uprawnien. Podobno jeden tylko je posiada. A kierownictwo udaje ze nie widzi. A jak slysze ich to az mi szczeka opada. Co za pospolstwo chamskie.

Pozdrawiam.
2
zumi 2014-04-15 08:55:17
Nikt chyba nikogo na siłę na ten wózek nie sadza co ? Rozum każdy człowiek też chyba ma co ? A gdzie tu chamstwo ? Chyba emocje Was ponoszą.
2
zibi 2014-04-26 17:50:42
No tak slyszalem, jak nie zrobisz to cie zwolni. Narazie bezmyslny oblodny Pan
3
papa smerf 2014-05-17 19:20:09
Ciężka praca za marne pieniądze.
1
Anonim 2014-05-30 10:41:54
Za mało ludzi mamy do pracy wladze i kierownictwo > zwariowalo. narka
1
bandzior 2014-06-08 16:53:29
Mogliby dać jakieś podwyżki... w biedronce ludzie więcej zarabiają niż tu.
1
wodzu 2014-06-11 09:40:40
Tak robie w biedronce od niedawna i plakac mi sie chce nad wami. narka
2
bandzior 2014-07-01 20:22:19
Widać, że w tej firmie fizycznie to nie robisz bo jak byś był fizycznym robolem to byś stał po mojej stronie. Na pewno nie zarabiasz 1350 netto wliczając w to 2 soboty.
2
Dżoł Bajden 2014-07-25 13:44:28
JA ROBILEM W TEJ FIRMIE I WSZYSCY BYLI WYROZUMIALI W TEJ FIRMIE. ZREZYGNOWALEM BO DORABIAM JAKO ULOTKARZ. POZDRAIWM
2
bandzior 2014-07-26 20:50:33
Naćpałeś się czy co?! Co za bzdury!!! Jaka spółka?! Niemiecka?! HAhahahahaha
2
Żołan Ebola 2014-08-05 12:23:51
Najlepsze jest w tej firmie, że pracujesz a za tobą mówią. Przecież on nic nie robi. Narka
2
papa smerf 2014-09-02 16:34:31
W firmie nie dzieje się najlepiej. Pewnie niedługo ją zamkną i bedzie trzeba nowej roboty szukać.
2
Bielik 2014-09-11 17:57:37
Nie jeden raz widzialem ze w tej firmie kradna. Dlatego wlasciciel malo placi. Trzeba go poprostu zrozumiec.
2
Narcyz 2014-09-12 21:38:47
Wiesz co zachowaj takie newsy dla siebie, a nie wyzywasz ludzi od rabusiów. I odczep się od właściciela. Pozdrawiam normalnych...
1
Leń 2014-09-17 10:18:45
I tak i tak kazdego z was zwolni. To wlasnie chce wlasciciel. Po co sie stresujecie tylu co tu robilo to w Lagrach mniej sie przewinelo. Pozdrawiam normalnych.
2
obrońca 2014-10-03 10:11:07
Leniu do roboty a nie pijesz mamroty.
2
Tradis Eurocash 2014-10-14 15:44:11
Dzień dobry moi mili!

Firma dobra, gdyby nie właściciel wielu ludzi by nie miało pracy. Więc nie obrażajmy dobrego imienia firmy.

Do widzenia, miłego popołudnia!
2
FH Bratex S.C. Waldemar Smolarz & Andrzej Smolarz 2014-10-18 20:00:11
Dobry wieczór!

Czytając moich poprzedników widzę, że stres i zwolnienia dają przykre skutki. Wyzywanie obrażanie się nawzajem. Proszę was szanujcie bliźniego swego jak siebie samego. A nie kpicie z ludzi i winicie wszystkich. Dajcie spokój biednym ludziom. Dajcie zarobki takie by mogli jakoś żyć.

Dobranoc!
2
dr samo zło 2014-10-23 15:35:09
widze, ze przedemna sami obroncy firmy i jej wladz... no noo to jest Polska! raczka myje raczke...
2
jane 2014-11-02 17:42:40
Placa 1350 zl z dwiema sobotami. Koledzy pomoga, ale z laski jak kierownik ich zmusi. Kierownicy nie odpowiedni dla osob, ktore mysla o dogadaniu sie czy tez zapomniec mozna o urlopie w korzystnym dla ciebie terminie. Atmosfera jest dobra jak rozmawiasz z dziewczynami, bo z facetami to wiadomo.
2
ala 2014-12-10 19:30:09
jane czyli moja poprzedniczka, tez jestem kobieta ma racje, uwazajcie co mowicie mezczyznom, bo moze sie to zle skonczyc
1
marius rucker 2015-01-12 20:39:52
No tak... prosze bardzo jak mozja zwyzywac kierownikow i sile robocza, to wlasnie dziewczyny slabo pracuja i tylko gadaja na fotelikach. Co to za spisek kobiet.. wstyd!,,
1
gość 2015-01-17 12:14:13
Chciałbym spytać czy w Expolu są naprawde wysokie zarobki, bo chce pracować w tej świetnej firmie? Dziękuję.
1
pewniak 2015-01-20 14:11:43
Zarobki? Są ale wielkich nie ma, firma dobra kulturalni koledzy i koleżanki. Wszystko po za wysoką płacą jest.
1
obrażony 2015-02-19 17:46:33
nie rozumiem tej firmy... nie wiem co teraz
1
kolo 2015-02-21 11:03:49
jak nie rozumiesz swiata, to nie zrozumiesz malej firmy
1
olx 2015-03-17 14:59:54
Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe .......... Kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada :)
1
zdzislawa 2015-03-19 13:34:38
niedawno, zostalem zwolniony - z winy nierobow... tylko dlatego wlasnie mnie zwolnili... a teraz pokuta i poszukiwanie sensu zycia.
1
przyszły handlowiec 2015-04-17 16:03:42
Czy to prawda, że w tej firmie jest miła atmosfera i wysokie zarobki? Proszę o pomoc!
1
antyhejter 2015-04-28 16:24:20
Pozdrawiam wszystkich z firmy i z nią powiązanych lub pracujących dawniej. Miło było u was, nawet wtedy, gdy było źle. Ja chcę pokoju. Nie chce wojen.
1
Margaret 2015-06-07 17:15:53
Jak to jest możliwe, że tak długo pracowałam w tej firmie? Sama sobie nie mogę odpowiedzieć ile mnie to kosztowało zdrowia? Może ktoś mnie na kieruje?
2
lolok 2015-06-11 15:45:21
Na kieruje cie! Pewnie po prostu podlizywałaś się kierownictwu i tyle, co?
1
manu 2015-06-23 15:18:41
A moze to "starego" rodzina?...?...?
1
Kolus 2015-07-16 20:12:20
Atmosfera jest taka, że każdy wie jak się pracuje w takiej dziurze jak Toruń i do tego z polskim plebsem za psi grosz.
1
goniec 2015-08-19 17:19:27
Może tobie jest dobrze, bo nie byłeś tak jak ja traktowany jak bialy murzyn.
1
Anty troll 2015-10-02 18:43:31
Wszędzie trolle!!! >: NARA
1
do huszti 2015-10-24 19:53:02
Co ty gadasz chyba piszesz komentarze w złej rubryce, ta firma to kierowcy, ale ilu ich masz policz. Nie bede dwa razy powtarzac.
1
Joszkojewicz 2015-12-04 20:44:10
Sma. 96 % komentarzy odnosi sie do firmy Expol Lech Sternicki! Pizdrawiam was!
1
filip z konopii 2016-01-10 10:39:14
Do "JOSZKOJEWiCZ" A 96 % komentarzy tutaj piszą ludzie jakby byli z rynsztoka.
2
Kuna 2016-08-22 18:52:18
Firma stabilna lecz problemem jest multum obowiązków spoczywających na pracownikach i kierownictwu.
2
Zostaw swoją opinię o EXPOL - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXPOL