Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EXPOL

Pracowałeś w firmie EXPOL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
TAKI TAM JEDEN - 2014-02-27 18:18:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
LUDZIE NIE BÓJCIE SIĘ I SZUKAJCIE NOWEJ PRACY !!!!!!!!NIE DAJCIE SOBIE WMÓWIĆ ŻE RYNEK PRACY JEST BEZNADZIEJNY I NIGDZIE NIE BĘDZIECIE MIELI LEPIEJ.
W TORUNIU NAPRAWDĘ SĄ NORMALNI PRACODAWCY KTÓRZY WAS DOCENIĄ TRZEBA TYLKO TROCHĘ POSZUKAĆ .POZDRAWIAM I ŻYCZĘ SILNEJ MOTYWACJI BO INACZEJ ZGNIJECIE TU
zdjecie uzytkownika
zoey - 2014-03-11 15:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
Firma z duzym asortymentem lecz drogo, i ogolnie braki co do potrzeb wspolczesnego konsumenta, kierownicy wyzyskuja mlodych pracownikow, a szef cala reszte.. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Dżemba - 2014-03-19 16:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdy chodzę na zakupy do tej firmy, to żal mi niektórych pracowników na których wyżywają się kierownicy. A Szef udaje, że wszystko jest wporządku. Bllee.
POzdrawiam,
Dżemba
zdjecie uzytkownika
wolgang wolf - 2014-04-14 20:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Wiecie ludzie, ze chlopaki z expolu jezdza wozkiem bez uprawnien. Podobno jeden tylko je posiada. A kierownictwo udaje ze nie widzi. A jak slysze ich to az mi szczeka opada. Co za pospolstwo chamskie.

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zumi - 2014-04-15 08:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt chyba nikogo na siłę na ten wózek nie sadza co ? Rozum każdy człowiek też chyba ma co ? A gdzie tu chamstwo ? Chyba emocje Was ponoszą.
zdjecie uzytkownika
zibi - 2014-04-26 17:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No tak slyszalem, jak nie zrobisz to cie zwolni. Narazie bezmyslny oblodny Pan
zdjecie uzytkownika
papa smerf - 2014-05-17 19:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciężka praca za marne pieniądze.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-05-30 10:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za mało ludzi mamy do pracy wladze i kierownictwo > zwariowalo. narka
zdjecie uzytkownika
bandzior - 2014-06-08 16:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mogliby dać jakieś podwyżki... w biedronce ludzie więcej zarabiają niż tu.
zdjecie uzytkownika
wodzu - 2014-06-11 09:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bandzior - 2014-06-08 16:53:29]:
Tak robie w biedronce od niedawna i plakac mi sie chce nad wami. narka
zdjecie uzytkownika
huszti - 2014-06-11 14:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bandzior - 2014-06-08 16:53:29]:
jak Ci tu tak źle to przenieś się to biedronki. Tam przecież cały czas szukają nowych osób na stanowiska kasjerów
zdjecie uzytkownika
bandzior - 2014-07-01 20:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [huszti - 2014-06-11 14:08:15]:
Widać, że w tej firmie fizycznie to nie robisz bo jak byś był fizycznym robolem to byś stał po mojej stronie. Na pewno nie zarabiasz 1350 netto wliczając w to 2 soboty.
zdjecie uzytkownika
Dżoł Bajden - 2014-07-25 13:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JA ROBILEM W TEJ FIRMIE I WSZYSCY BYLI WYROZUMIALI W TEJ FIRMIE. ZREZYGNOWALEM BO DORABIAM JAKO ULOTKARZ. POZDRAIWM
zdjecie uzytkownika
bakuch - 2014-07-25 17:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Dżoł Bajden - 2014-07-25 13:44:28]:
to ciekawe w takim razie skoro jako ulotkarz uważasz , że zrobisz większą karierę niż jako spedytor w Expolu. Bo pewnie na takim stanowisku tutaj pracowałeś. Jak większość zatrudnionych. Co do samej firmy to spółka jest niemiecka (żeby nie zmyliły Was biało-czerwone barwy na ich stronie) także Expol wie jak robić interesy. Niestety raczej z przyjęciem założenia, aby samemu na tym zarobić jak najlepiej. Pracownicy może nie mają źle, ale nie ma też tu warunków o których można powiedzieć , że jest się z nich zadowolonym. Wynagrodzenie oczywiście stałe i prowizyjne, a kryteria którymi kierują się przy wyborze pracownika to doświadczenie, komunikatywność i elastyczność, więc tak naprawdę przyjmą prawie każdego
zdjecie uzytkownika
bandzior - 2014-07-26 20:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bakuch - 2014-07-25 17:38:16]:
Naćpałeś się czy co?! Co za bzdury!!! Jaka spółka?! Niemiecka?! HAhahahahaha
zdjecie uzytkownika
Żołan Ebola - 2014-08-05 12:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bandzior - 2014-07-26 20:50:33]:
Najlepsze jest w tej firmie, że pracujesz a za tobą mówią. Przecież on nic nie robi. Narka
zdjecie uzytkownika
papa smerf - 2014-09-02 16:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W firmie nie dzieje się najlepiej. Pewnie niedługo ją zamkną i bedzie trzeba nowej roboty szukać.
zdjecie uzytkownika
wolak - 2014-09-10 23:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [papa smerf - 2014-09-02 16:34:31]:
z gdybania jeszcze nigdy nic dobrego nie wyszło. Dlatego zamiast to robić to jeżeli pracujesz w Expolu to weź się lepiej do roboty albo napisz co Twoim zdaniem świadczy o tym że w tej firmie nie dzieje się najlepiej. Może przynajmniej taką informacją "uchronisz" kogoś przed zatrudnieniem się w tym miejscu
zdjecie uzytkownika
Bielik - 2014-09-11 17:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jeden raz widzialem ze w tej firmie kradna. Dlatego wlasciciel malo placi. Trzeba go poprostu zrozumiec.
zdjecie uzytkownika
Narcyz - 2014-09-12 21:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bielik - 2014-09-11 17:57:37]:
Wiesz co zachowaj takie newsy dla siebie, a nie wyzywasz ludzi od rabusiów. I odczep się od właściciela. Pozdrawiam normalnych...
zdjecie uzytkownika
Leń - 2014-09-17 10:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I tak i tak kazdego z was zwolni. To wlasnie chce wlasciciel. Po co sie stresujecie tylu co tu robilo to w Lagrach mniej sie przewinelo. Pozdrawiam normalnych.
zdjecie uzytkownika
obrońca - 2014-10-03 10:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Leniu do roboty a nie pijesz mamroty.
zdjecie uzytkownika
zimi - 2014-10-09 20:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bielik - 2014-09-11 17:57:37]:
za co trzeba go zrozumieć ? jeśli widzi , że ludzie kradną , wie o tym i nic nie potrafi z tym zrobić to znaczy po prostu , że nie potrafi zadbać o swój interes . Nie daje mu to prawa do tego , żeby robił jakiekolwiek problemy swoim pracownikom z wypłatą wynagrodzenia, zwłaszcza tym którzy nie mają z kradzieżami nic wspólnego
zdjecie uzytkownika
Tradis Eurocash - 2014-10-14 15:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzień dobry moi mili!

Firma dobra, gdyby nie właściciel wielu ludzi by nie miało pracy. Więc nie obrażajmy dobrego imienia firmy.

Do widzenia, miłego popołudnia!
zdjecie uzytkownika
FH Bratex S.C. Waldemar Smolarz & Andrzej Smolarz - 2014-10-18 20:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobry wieczór!

Czytając moich poprzedników widzę, że stres i zwolnienia dają przykre skutki. Wyzywanie obrażanie się nawzajem. Proszę was szanujcie bliźniego swego jak siebie samego. A nie kpicie z ludzi i winicie wszystkich. Dajcie spokój biednym ludziom. Dajcie zarobki takie by mogli jakoś żyć.

Dobranoc!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXPOL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x