brak logo

ING USŁUGI FINANSOWE

Łódź

Opinie o ING USŁUGI FINANSOWE

elo 2010-08-25 05:20:08
wyscig szczurow !!!!! i male zarobki
Damian 2011-02-13 16:46:21
Zrezygnowałem z pracy bo nie czuję się sprzedawcą, ale wspomnienia mam bardzo dobre. Praktycznie od początku na rozmowie czułem, że manager jest doświadczonym profesjonalistą i to mnie zachęciło. Nawet na koniec do samego końca trzymał za mnie kciuki i mnie motywował. Szacunek dla tych ludzi. Pozdrawiam
ja 2011-06-06 22:27:19
I po co to piszesz. Każdy wie juz że to nieprawdziwa opinia i jestes jedną z pracujących tam osob moze nawet managerem -_-''
Nie polecam. Otwierasz wlasna dzialalnosc gospodarczą, masz prowizje od umow, jak klient rozwiaze umowe zwracasz prowizje.
Atmosfera fajna, mozna tam pracowac jesli ktoś ma w nosie ze w jednym miesiacu zarobi ladnie, a w drugim wcale.
Firma nie daje zadnej podstawowej bazy klientow, musisz radzic sobie sam.
anonim 2011-06-06 22:27:35
I po co to piszesz. Każdy wie juz że to nieprawdziwa opinia i jestes jedną z pracujących tam osob moze nawet managerem -_-\'\'
Nie polecam. Otwierasz wlasna dzialalnosc gospodarczą, masz prowizje od umow, jak klient rozwiaze umowe zwracasz prowizje.
Atmosfera fajna, mozna tam pracowac jesli ktoś ma w nosie ze w jednym miesiacu zarobi ladnie, a w drugim wcale.
Firma nie daje zadnej podstawowej bazy klientow, musisz radzic sobie sam.
anonim 2011-08-20 06:32:11
Piszesz bzdury bo ja tam pracuje , i firma daje bazy , pomaga , ale tym którzy pracuja i maja wyniki nikt na tcy nic nie podaje , ale tak jak wszedzie.
Ale zawsze mozesz isc do biedronki na kase i bedziesz miał ok
www 2011-12-05 23:43:12
Co prawda opisuję inny dział (Legnicę) ale chciałbym wtrącić swoje trzy grosze. Szkolenie jakie miałem w ING to po kilku miesiącach okazało się, że nie było za dobre, a menager...pominę tu osoba sympatyczna ale w ogóle nie mająca predyspozycji na menagera. Nie wyszło mi, nie chcę zganiać winy na firmę ale nie pomaga praktycznie wcale a akcje promocyjne za moich czasów stały na niskim poziomie. Ogólnie dla osób posiadających spore kontakty i gotowych do życia tylko z prowizji (nie tak dużych jakby się wydawało)
Barbara 2014-12-15 03:53:46
witam wszystkich, jestem pracownicą znanego dość banku ale już jakiś czas myślę o zmianie miejsca pracy - dlatego chcę uzyskać jakieś informajce- może ktoś wie czy szanują ludzi w kwiecie wieku niestety ale z dużym doświadczeniem , cyz może niestety stawiają tylko na młodych, świeżo po studiach itp..
Pracowałam tam 4 lata 2014-12-16 14:05:38
Zostałam oszukana przez firmę. Wynagrodzenie u nich równa się zaliczka. Tak więc jeśli klient nie daj Boże zerwie umowę przed upływem 2 lat ING każe oddawać pieniądze nam agentom. Czyli oddać wypłatę, czyli niby zaliczkę, która wynosi od 300 zł nawet do 2000 zł. I to za jedną umowę. Nawet jak się rozwiąże z firmą umowę o współpracy to i tak po latach przychodzi pismo od firmy windykacyjnej. ING nie informuje nas, że ktoś rozwiązał umowę, wysyła tylko tę firmę windykacyjną. To najgorsza firma w której pracowałam. Żałuję tego. Banda oszustów. Jak pracowałam było fajnie, na Ty, a jak już nie chciałam to na per Pani. Nikomu nie polecam, bo nie warto.
zz 2015-05-13 00:30:56
W ing MASZ I TO NA STANOWISKU MENAGERA - BIORĄ JAK LECI
basia 2016-05-13 08:46:56
nie ma rotacji bo w takiej bakowości są tak dobre warunki zatrudnienie że az szkoda rezygnować.ostatni raz to widziałam jak w internecie były od nich jakieś oferty pracy z rok temu i szukali akurat specjalisty rekrutacji więc jakieś nabory powinny być
Zostaw swoją opinię o ING USŁUGI FINANSOWE - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ING USŁUGI FINANSOWE