Icredit

Łódź

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 397 ocen.

Icredit
4 397 6 1

Opinie o Icredit

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

anonymous

Dobry wieczór. Szczerze mówiąc każdy dział ma cos do zarzucenia. Normalna sprawa. Gdyby nie fakt, iz robicie sobie sami soczystą kupkę w swoje gniazdeczko. Wypisujecie tu wszystko, co zostanie obrócone przeciwko wam, barany. Często przychodzi taka chwila, w której trzeba po prostu odpuścić. Nikt nie ma odwagi żeby się podpisać pod swoim pięknym arcykurwadziełem. Każdy dostanie w końcu to na co zasłużył. Dlatego uważam, że powinniście oddać się medytacji, w celu uspokojenia emocji, sterylizacji lub kastracji. Bo nie macie miedzy nogami nic pie*rzone tchórze. Podziwiam was kochani ludzie, którzy maja jeszcze sile na to żeby starać się ciągnąć ten (usunięte przez administratora) w górę mimo ze scenariusz pisany jest lewa ręka prawo ręcznego ślepego staruszka bez lewego pośladka, który jest analfabetą - dodam jeszcze ze ma kota, który ma swoja mysz. Wracając do tematu. Zakończenie tej bezcelowej konwersacji ułatwi sprawę oraz pomoże uwolnić orkę. Myślę ze każdy powinien się umyć, najlepiej zimna wodą i przestać juz oczerniać. To prowadzi jedynie do powstania nowych, bardziej zaostrzonych konfliktów... Zjednoczmy się, Ci co są skur*ysynami sami się wykrusza, lub prędzej czy później wpadną na mieliznę. Skoro juz każdy wie kim jest to niech się weźmie i pamięta chociaż o tym żeby spłukać po sobie jeba*a wodę czy wyłączyć światło. Zanim zaczniesz podbijać świat najpierw chociaż po sobie posprzątaj. Fala prostactwa zalewa ten chory na wenere świat. Wiec spraw aby dzięki Tobie był lepszy. Zapomnij o tym gównie i rob ku*wa co do Ciebie należy. Dziękuję dobranoc.

M.ż
@anonymous 31.08.2018 22:12

Aleś ty (usunięte przez administratora) błyskotliwy. ..

pracownik
@anonymous 31.08.2018 22:12

Ale nie każdy tego rozumie :)

TLka
@anonymous 31.08.2018 22:12

"Nikt nie ma odwagi żeby się podpisać pod swoim pięknym arcykurwadziełem" Napisał ten, który sie podpisał "anonymous". No cóż, iCredit ciągle trzyma poziom :)

xx
@TLka 11.09.2018 12:25

No tak jak ty "TLka"

Katarzyna B.

Firma Icredit proponuje swoim klientom wyjątkowo niekorzystną umowę,gdzie o ile są zobligowani przez ustawę antylichwiarską to już koszta pozaodsetkowe to już rozbój.Ogromne kwoty za wniosek,za udzielenie pożyczki i kara umowna (obligatoryjna) za rzekomy brak poręczyciela ktorego nawet nie chcą bo wolą środki z kary.To świetny temat dla UOKiK.Windykacja w tej firmie polega na naklejaniu naklejek na drzwiach z imieniem i nazwiskiem rzekomego dłużnika oraz nękaniem tejże osoby.Polityka firmy w tym zakresie polega na chamstwie,wrzaskach oraz upokarzaniu i wywieraniu presji na kliencie co w połączeniu z totalnym brakiem kompetencji oraz wiedzy pracowników daje efekt żenady.W firmie jest stosowany szeroko rozumiany mobbing,również presja.Zarobki nie warte zachodu.Wszystkim,nawet tym zdesperowanym odradzam.Sprawdza KRD

Cześć Paróweczki moje drogie.
@Katarzyna B. 06.09.2018 12:56

Zwolnili Ci ? :D :D :D :D

Icre
@Cześć Paróweczki moje drogie. 06.09.2018 17:09

A ty już rowa liżesz proweczko ile wejdzie już nie długo cały tam wpadniesz bez lizania.

Kasia
@Cześć Paróweczki moje drogie. 06.09.2018 17:09

Sama się zwolniłam i to błyskawicznie

Zadowolony
@Kasia 12.09.2018 17:36

I to bardzo dobrze :) Nie potrzebujemy takich jak ty...

Zainteresowana

Dziś jest 10. Będą wyplaty na kontach? Czy nie udało się uzbierac pieniedży?

Dumny
@Zainteresowana 10.09.2018 09:37

Chyba zarząd cały weekend z ideał... Bo uzbierał kolejny miesiąc z rzędu przed 9:00

Zainteresowana
@Dumny 11.09.2018 00:32

Czyli kolejna pozyczka z BG wzięta, zeby pensje poszly ;). Dobrze, że jeszcze maja skąd brać.

Gosia

Oczywiście: każda praca posiada swoje plusy i minusy. Nie zgadzam się jednak z większością opinii na tym profilu. Z pracy jestem bardzo zadowolony. Rzecz jasna dużo zależy od zespołu do którego się trafi ale to, że iCredit jest świetnym miejscem pracy należy otwarcie przyznać.

Wiesław

A ty w którym zespołe pracujesz ?

Olen
@Gosia 17.06.2018 16:15

Świetnym miejscem pracy za 1800zł podstawy netto? Hahaha

man
@Olen 19.07.2018 01:05

Człowieku, to chyba tylko twoja podstawa jest 1800zł

pracoholik
@Gosia 17.06.2018 16:15

Nie jest świetnym, ale nie ma na co narzekać.

TL
@pracoholik 17.08.2018 22:09

True

NICK
@TL 18.08.2018 21:53

Jesteście kochani :)

anonymous
@Gosia 17.06.2018 16:15

Tak ?

CC

Jestem konsultantem. Wracam do domu i nie myślę o pracy i to plus. Dużo nauki na początku, praca nie dla każdego. Musisz być ogarnięty. Jak ktoś nie umie sprzedawać pożyczek to nie może tu pracować, to oczywiste! Generalnie Polecam :)

Do cc
@CC 31.08.2018 22:31

Nie myślisz to widać, wracasz do domu i o 22:31 nie masz nic innego do roboty tylko siedzisz na forum i piszesz jaka cudowanie praca czyli jednak myślisz o pracy nawet zamieszczając post, ciekaw jestem kto ci to kazał napisać aby d...e wylizać TL,RM masz to w umówie aby lizać tutaj rowa.

CC
@Do cc 05.09.2018 19:21

Ale Bezproduktywny baran__z Ciebe :) Nawet szkoda slow...

Do cc
@CC 06.09.2018 16:56

(bezproduktywny) haha wiem kim jesteś a ty jesteś klopsik i rowo lizajec , idź na skargę i popłacz się mimo tego że twierdzisz iż nie myślisz o pracy jednak tu siedzisz i myślisz ;-)

Cyber

Jak tam Żmijewski? Nadal posuwa wszystkie Paszkwile?

Nie lubie Zmiji ale to juz prz
@Cyber 10.08.2018 11:44

A moze sie cwaniaczku przedstawisz jak takie oszczerstwa piszesz?

Doradca
@Nie lubie Zmiji ale to juz prz 10.08.2018 12:49

Daj mu/jej upuścić pary :) Może tutaj się uda skoro w oczy nie potrafi się wyżalić :D

do ciebie
@Nie lubie Zmiji ale to juz prz 10.08.2018 12:49

po co ma się ktoś przedstawiać boli cię to, przecież w firmie wszyscy wiedzą o tym, przecież on sam się z tym obnosi na legalu.

Zwolniony
@Cyber 10.08.2018 11:44

Prostak Żmijewski dalej bzyka te swoje podwładne.....śmiech na sali.....a ciekawe kogo bzyka teraz Area Menager Żmijewskiego niejaki z zakładem i spinka na ustach ciepły pajac...

To forum to kpina
@Zwolniony 14.08.2018 19:26

Zwolnili cie, a teraz tu wylewasz swoje zale? Oj, jakie to meskie ... zal

Doradca
@Zwolniony 14.08.2018 19:26

Art. 212 kk - ja nie podpuszczam.... Ale :D

Nick
@Cyber 10.08.2018 11:44

Widać same desperatki..Wrr obleśny troll...

Doradca
@Cyber 10.08.2018 11:44

Z tego co plotki niosą to on chyba jako jedyny RM lub wyżej kasjerek nie pukał... Heheheh

Jo
@Nie lubie Zmiji ale to juz prz 10.08.2018 12:49

Oszczerstwa?hahahahehehe.

Kasjerka
@Cyber 10.08.2018 11:44

Bzykalam sie z nim kiedys ale byl daremny i mial malego

Doradca
@Kasjerka 18.08.2018 19:11

Ale z (usunięte przez administratora). Bo podobno ten drugi nie potrafi mijał żadnej :) Nawet trenerki :)

Abcd
@Doradca 18.08.2018 20:25

Widzę,że RM (usunięte przez administratora) cieszy się ogólną sympatią i szacunkiem otoczenia...cóż..na pewne rzeczy trzeba sobie zasłużyć.

Gfss
@Abcd 19.08.2018 09:00

Chwast i tyle...

Hdudhdb
@Gfss 27.08.2018 10:43

Chwast to dumał twoja stara baranie :)

Żmijewska
@Hdudhdb 28.08.2018 01:39

Do kolegi wyżej.Twoja wypowiedź w 100% oddaje poziom i atmosferę panującą w firmie.Czyli potwierdzają się tezy innych.Akurat na temat pana o którym jest ta dyskusja mogę sporo powiedzieć.Ludzie nie przesadzają pisząc o nim wypowiedzi.Zwykły krętacz kłamca i człowiek bez cienia honoru

Kijwoko
@Nie lubie Zmiji ale to juz prz 10.08.2018 12:49

Dam ci (usunięte przez administratora) nawet adres

Kijwoko
@Doradca 16.08.2018 19:11

Ale co?frajerze

Qasiq

Pan RM z Gliwic jest największym filarem,podporą i opoką firmy.Jest dla wszystkich miły a zwłaszcza dla klientów ,prawdomówny,nikogo nie oczernia, kompetentny.Nieprawda że z każdą sprawą biega na policję by uwalić niepokornych klientów a organy ścigania wykorzystując kłamstwą i oszczerstwa traktuje jak firmę windykacyjną i sposób na swoje kompleksy i podbudowanie ego.Nieprawdą również jest to że wykorzystuje innych pracowników.To chodzący ideał, na którego zawsze można liczyć.

Jdjxbdudjsnxhxjslabxbxi k
@Qasiq 27.08.2018 10:56

Hej, to moj sposob na dowalanie :) Powodzenia!

Htex
@Jdjxbdudjsnxhxjslabxbxi k 27.08.2018 11:26

Bo to zwykła faja jest

Obrońmy iCredit

Proszę o natychmiastowe zaprzestanie dodawania negatywnych opinii, czy też wyśmiewania się z iCredit sp. z o.o. lub jej pracowników. Jak wszyscy zainteresowani wiedzą, iCredit jest tworem niedoskonałym, mówiąc bardziej dosadnie, na rynku jest czymś w rodzaju ślepego szczeniaczka. Niby wiesz, że trzeba go uśpić ale jednak żal. Z tego powodu, biorąc pod uwagę, że z nieszczęścia ludzkiego, jak i z niepełnosprawności, czy to fizycznej czy umysłowej nie należy się śmiać ani jej piętnować proszę o zaprzestanie dodawania negatywnych komentarzy na temat iCredit. Czy to wina spółki, że taka jest? Czy spółka ma wpływ na wysokość wynagrodzenia pracowników? Czy ma wpływ na narzędzia pracy (a właściwie ich brak)? Czy ma wpływ na to jaki produkt oferuje? Czy może ustalać w jakich warunkach pracują ludzie w biurach? I czy oczywiście to firma jest winna, że ludzie pracują na odczepnego? W normalnych warunkach odpowiedź na wszystkie pytania była by twierdząca. Jednak pamiętać należy o specyficznym kalectwie tej spółki jakim jest zupełny brak samodzielności, decyzyjności i znajomości realiów rynkowych. Nic, absolutnie nic w tej pożal się "firmie" nie może odbyć się bez wiedzy i akceptacji centrali w Bułgarii. Osoby, których stanowiska w nazwie mają słowa sugerujące, że coś od nich zależy, mogą sobie zadecydować jedynie o tym czy będą trzymać telefon prawą czy lewą ręką. Dlatego ponawiam swój apel o nie naśmiewanie się z tego biednego tworu.

anonymous
@Obrońmy iCredit 22.08.2018 08:48

Przestań pierdzi.elić.

Kitty
@Obrońmy iCredit 22.08.2018 08:48

A pracownicy dostaja do umowy odrazu karte na parkingi dla niepelnosprawnych? Bo skoro to taka firma to chyba za sam fakt pracy tutaj powinni te karty dawac.

anonymous
@Kitty 24.08.2018 06:27

Przestań pierdzi.elić.

Jak
@anonymous 23.08.2018 17:24

Prawda w oczy kole?hahaha

Tak
@Jak 24.08.2018 17:40

Przestań pierdzi.elić

Hgkbvgujbvfydd
@Tak 27.08.2018 10:06

Czyzby RMik raporty porobil i zaczyna drugi etat?

anonymous
@Hgkbvgujbvfydd 27.08.2018 10:48

Przestań pierdzi.elić.

Kitty
@Obrońmy iCredit 22.08.2018 08:48

Hi hi hi :p

Doradca

8 miesiecy pracy jako doradca. Srednio 1500 - 1800 na reke miesiecznie. Jest to moja dodatkowa praca. Dla mnie jest bardzo fajna. Teraz czekam na fale bzdurnych komentarzy, ze tak sie nie da, bo ci co to pisza wiedza lepiej ile ja zarabiam i jak ja pracuje. Pozdrawiam

dora
@Doradca 17.11.2017 23:47

i spać po nocach nie możesz, że tyle zarabiasz i musiałaś się z tym kimś podzielić w internecie o 23:47

=!@€=+]|????
@dora 18.11.2017 13:57

Nosz tos do pieca dowalil. Czepiac sie ludzi ze sobie wieczorem na necie siedza . Nie wolno przeciez nic dobrego o firmie pisac wieczorami bo jak to tak to. Zajmij sie zyciem lepiej

Doradca
@=!@€=+]|???? 23.11.2017 18:05

Rzeczywiście wieczorem ha ha a może o północy, juz niedlugo sama się zajmiesz życiem pisząc tu jak made in Bułgaria się pozbędzie ciebie,

bercik

a moze tak podsumuwując to wszystko zaczniemy od tego jak działa firma ogólnie wykorzystujac pracownika za marne grosze

bercik
@Doradca 17.11.2017 23:47

hahahaha ciekawe ilu musisz miec klientów ze tyle zarabiasz a i drugie musisz tez miec wysoki rating ja mam 150 i zarabiam okolo 700 netto

Logiczny
@bercik 25.06.2018 08:19

150 Klientów * 100 zł (miesięcznie) = 15000 zł zbiórki (trochę słabo, ale cóż) 15000 zł * 5% (zakładając, że masz niski rating) = 750 zł brutto. Przy takiej bazie i takiej zbiórce w sumie to jak nie wiem po co cię trzymają. Biorąc pod uwagę refinanse i sprzedaż, której musisz nie robić.

CC
@Logiczny 24.08.2018 18:32

Trochę kiepsko... Ja pracuję 5 miesięcy... Mam 100 klientów i zbieram ok 35.000 zł 35.000*8% = 2.800 brutto + sprzedaż Ale jak się siedzi w domu to się g.... zarobi. Prawda jest taka, że żeby zarobić ok 3500 na rękę to trzeba się nalatać, ale gdzie nie trzeba ??? A kierownicy są różni !!! Byli gorsi, są teraz lepsi... I jakoś zaczyna to iść do przodu.

CC
@CC 24.08.2018 21:40

Dla jasności, bo zaraz mi ktoś zarzuci, że nie mogę mieć tyłu klientów w 5 miesięcy. Zaczynając dostałem 48 klientów po doradcy który został zwolniony.

Wiem kim jestes ...
@CC 25.08.2018 09:08

panie RM, pan to juz chyba sie gubi, kim pan jest w tej "firmie", teraz pan dorabiasz jako kreatura wizerunku na goworku? Najpierw podpisujesz sie jako logiczny, potem jako CC. Wczesniejsze wpisy jako Doradca, za chwile schizofrenia cie dopadnie.

Bebebe
@Wiem kim jestes ... 27.08.2018 07:02

Hehehe. Tutaj to chyba wogole że 1-3 ciuli o osobowosci mnogiej pisze... A część to pewnie na L4 od psychiatry siedzi :)

Bubu z dzupli
@Bebebe 28.08.2018 01:41

Wiesz, ze zawsze poznam twoje wpisy :) Po tylu wspolnych roastach mailowych to wiesz, ze to sie wylapuje jak automat :)

anonymous
@Doradca 17.11.2017 23:47

Ludzie! Przestańcie pierdzi.elić w reszcie. Nikt nie che czytać wasze bzdurne-bezsensowne komentarzy, którzy nie ma nic spólnego z rzeczywistością...

Scyzoryk
@anonymous 28.08.2018 18:09

Z takimi błędami to pewnie z zagranicy jesteś albo Dyrektor Sprzedaży w tej firmie. Niestety w tych negatywnych komentarzach jest sporo prawdy (chamstwa i bezsensownych wycieczek personalnych również). Niech ludzie wiedzą do jakiej firmy aplikują. A prawda nie jest różowa, przy dzisiejszej sytuacji na rynku pracy, nie ma najzwyczajniej w świecie potrzeby tracenia czasu na iCredit.

iCredytowicz

Chcecie znac prawde o pracy w iCredit? Oto ona: Doradca: zarobki od 2% do 9% zebranej kwoty od klientow. Zalezne to jest od tzw. ratingu - zapytajcie jakiegokolwiek doradcy co to jest to tylko zrobi wielkie oczy, doradcy tego nie rozumieja, ich kierownicy tego nie rozumieja, a zarzad twierdzi, ze to jest remedium na cale zlo. Malo tego, doradca ma tylko czesciowy wplyw na wartosc swojego raitingu. Doradca dostaje jeszcze 50 zl za nowa umowe i 20 za kolejna. Wszystkie stawki brutto. Team Leader, Kierownik Zespolu, czy jak ich tam nazwiesz. Najczesciej ma cale miasto pod soba, ale zdarzaja sie i tacy co maja po 3 miasta. Podstawa 2500 brutto, jezdzisz swoim samochodem, a w zamian otrzymujesz od firmy 500 zl na paliwo, chyba ze ci sprzedaz nie wyjdzie to 300. Nie jest wazne ile musisz przejezdzic, w Bulgarii i Rumunii 500 zl wystarczy to i dla Ciebie bedzie wystarczalo. Premia max do 3000 brutto za realizacje 3 celow. Tak z technicznych spraw. Co do samej pracy. Codziennie zbierasz pieniadze i wyplacasz umowy, jako kierownik tak samo bo zawsze masz za malo doradcow. Udajesz windykatora i bujasz sie po najwiekszych melinach swojego miasta bo nikt inny nie chce tego wspanialego produktu, ktory aktualnie jest chyba najdrozszy na rynku. Nikt cie nie szkoli, jedynie wytlumacza ci system na ktorym sie pracuje, masz do niego dostep tylko w biurze, bo o laptopie albo przyzwoitym telefonie zapomnij. Zadnych szkolen rozwojowych, sprzedazowych czy windykacyjnych. Szkolenie w terenie polega na rozklejaniu ulotek po slupach i klatkach schodowych. Jak zabraknie papieru w biurze do drukowania, to masz problem. Taki zakup za ogromne 20 zloty wymaga akceptacji samego prezesa. Wiec najlepiej jak bys przyniosl swoj papier. Ogolnie jest wesolo, jak ktos chce zobaczyc czym jest parodia korporacji to jest to chyba najlepsze miejsce w naszym pieknym kraju. Jak ktos potrzebuje wiecej info, niech zostawi maila. Pozdro.

Luna
@iCredytowicz 16.08.2018 08:29

Ty -Area General Manager, Bezpośredni przełożony lub Dyrektor Sprzedaży, mazes nazwać sobie jak chcesz... "Zadnych szkolen rozwojowych, sprzedazowych czy windykacyjnych. Szkolenie w terenie polega na rozklejaniu ulotek po slupach i klatkach schodowych. " A ty ku**** po co jesteś jako kierownik?

TLka
@iCredytowicz 16.08.2018 08:29

Kolega zapomniał jeszcze dodać, że za pracę w sobotę nie ma wynagrodzenia ani dnia do wybrania ... Masz przyjść bo firma Cię potrzebuje, znaczy się nie ma obowiązku w teorii, ale w praktyce ...

Luna
@TLka 20.08.2018 06:47

"nie ma obowiązku " sama mówisz... pracujesz jeśli chcesz realizować cele.

TLka
@Luna 22.08.2018 00:49

To taka bułgarska interpretacja prawa pracy?

Luna
@TLka 22.08.2018 07:22

NIE MA OBOWIĄZKU, CHCESZ PRACUJ- NIE CHCESZ, TO NIE PRACUJ.

TLka
@Luna 23.08.2018 10:53

Myslisz, ze jak uzyjesz caps locka to twoja wypowiedz zmieni sie w logiczna? Co to znaczy, ze jak chcesz to pracujesz w sobote, a jak nie chcesz to nie pracujesz? Tym osoba, ktore pracuja w sobote, pracodawca ma obowiazek wyplacic wynagrodzenie dodatkowe lub dac dzien wolnego. A nie umozliwic realizacje celow. Wam sie dalej wydaje, ze jestescie w Bulgarii, Rumunii czy na Ukrainie?

anonymous
@iCredytowicz 16.08.2018 08:29

Ludzie! Przestańcie pierdzi.elić w reszcie. Nikt nie che czytać wasze bzdurne-bezsensowne komentarzy, którzy nie ma nic spólnego z rzeczywistością.......

Scyzoryk
@anonymous 28.08.2018 18:09

Z takimi błędami to pewnie z zagranicy jesteś albo Dyrektor Sprzedaży w tej firmie. Niestety w tych negatywnych komentarzach jest sporo prawdy (chamstwa i bezsensownych wycieczek personalnych również). Niech ludzie wiedzą do jakiej firmy aplikują. A prawda nie jest różowa, przy dzisiejszej sytuacji na rynku pracy, nie ma najzwyczajniej w świecie pptrzeby tracenia czasu na iCredit.

Patryk

Mam pytanie odnośnie pracy w ICredit a konkretnie stanowiska Kierownik zespołu. Jest ogłoszenie i zastanawiam się czy jest sens tam aplikować. Ile płaca? jaka podstawa? jaka atmosfera? Będe wdzięczny za jakieś info

Wujek Dobra Rada
@Patryk 13.04.2018 16:40

Opinie są podzielone, jak nie złożysz papierów i nie pójdziesz to się nie dowiesz. Jak pójdziesz to uzyskasz informacje od kolegów z zespołu.

Wklej
@Patryk 13.04.2018 16:40

Podstawa najsłabsza w branży, więcej zarobisz na taśmie jako zwykła osoba niż jako kierownik podkreślam kierownik który zarządza osobami, brak auta, jeździsz swoim i dożynasz swoje ( zapomnij o jakimś zwrocie typu amortyzacja ) lub chodzisz na nogach, co do premii cele wywindowane w sposób aby nie wykonać a zanim ogarniesz teren wszystkich doradców to trochę minie zaraz poleci hejt ze wszyscy robią premie oczywiście jak się uda i to nie zawsze i tylko pierwszy cel czyli sprzedaż. Atmosfera poczytaj posty ile jest negatywów to ci wszystko ułatwi i ile jest spamu firmowego jak jest super gdzie widać to gołym okiem.

Wujek Dobra Rada
@Wklej 14.04.2018 22:10

Kwestia dyskusyjna i chyba nie w każdym biurze. Są biura gdzie premie są niemal gwarantowane, przy odpowiednim nakładzie firm. Złóż papiery i popytaj ludzi z biura. Jeśli jest ok dowiesz się o tym, jeśli jest w nich żółć dowiesz się jeszcze szybciej :)

Wujek Dobra Rada
@Wklej 14.04.2018 22:10

Nakładzie sił :)

Wklej
@Wujek Dobra Rada 16.04.2018 20:28

Kolejny spam firmy aby tylko zachęcać ludzi zrozumcie od tego są ogłoszenia o prace nie forum. Niemal gwarantowane o litości są cele które są do wykonania albo je wykonasz i masz premie albo nie wykonasz i masz podstawę jak w każdej firmie, to ile tych biur jest kilka ( i zapomniałeś dodać ze tym co uda się zrobić premie to ludzie którzy pracują tam od dłuższego czasu i znają doradców oraz swoich klientów i wiedza nawet kiedy dostają przelewy ). Gwarantowane rozwiń swoją myśl ( a raczej bzdurę ) co to znaczy gwarantowane, jeśli jest gwarantowane to po co są wyznaczane cele jeśli coś jest gwarantowane.

Wujek Dobra Rada
@Wklej 17.04.2018 13:12

Przez "niemal gwarantowane" rozumiem sytuację kiedy TLe nie mieli kwartału kiedy nie zgarnęli pełnej puli (czasem musieli odrobić pieniądze, które im uciekły w jednym miesiącu w premii kwartalnej). Tak: są takie biura (nieliczne) Tak: wymaga to dużego nakładu pracy (zawsze) Nie: Pieniądze nie zarabiają się same (nigdy) Raz jeszcze: Nie pójdziesz to się nie dowiesz.

Wujek Dobra Rada
@Wklej 17.04.2018 13:12

"znają doradców oraz swoich klientów" - taka branża, że trzeba znać swoich podwładnych i swój "produkt".

wklej
@Wujek Dobra Rada 17.04.2018 14:06

Z pisowni wnioskuje iż to znowu Pan Panie RM chyba znowu się Panu nudzi lub znowu się Pan utożsamia z firma ale wracając do tematu ( niemal i nieliczne ) czyli ile jedno dwa biura na tyle oddziałów i to jeszcze wyrównanie kwartalne super, bajki proszę opowiadać przełożonym o skuteczności pracy oraz w domu tak będzie lepiej. A to ze wymaga dużego nakładu pracy to jedno a drugie czy ktoś wykonuje to ( nie zawsze a raczej oscylowałbym bardzooo rzadko ). Co do zarabiania pieniędzy to już proszę się nie wypowiadać już tu były posty o tym co się działo w oddziałach i w Gliwicach i w Częstochowie. Pan myśli ze wszyscy są głupi ale jak w końcu ktoś opisze cała sytuacje co się wyprawiało o oddziałach i wyślę do centrali ale nie w Polsce tylko Bułgarii to może co niektórzy zaczną myśleć tyle w temacie.

obec
@Wujek Dobra Rada 17.04.2018 14:09

Dzieciaku zejdź na ziemie ty nawet nie wiesz o czym piszesz zanim nowy kierownik ogarnie teren doradców mija kawał czasu, a jak to wiadome w branży pożyczkowej ludzie kręcą aby nie zapłacić albo aby zwlekać ( łatwo wziąć ciężko oddać ) wiec premii brak i zostaje podstawa najsłabsza i tego dotyczy post wiec pisz do rzeczy bo ktoś opisał konkrety. -aby poznać podwładnych i produkt potrzeba czasu czasu i jeszcze raz czasu. No chyba ze ktoś się rodzi takim bystrzakiem jak ty który wszystkich zna zanim przyjdzie do nowej pracy.

anonymous
@obec 17.04.2018 15:46

Ludzie! Przestańcie pierdzi.elić w reszcie. Nikt nie che czytać wasze bzdurne-bezsensowne komentarzy, którzy nie ma nic spólnego z rzeczywistością...

Scyzoryk
@anonymous 28.08.2018 18:12

Z takimi błędami to pewnie z zagranicy jesteś albo Dyrektor Sprzedaży w tej firmie. Niestety w tych negatywnych komentarzach jest sporo prawdy (chamstwa i bezsensownych wycieczek personalnych również). Niech ludzie wiedzą do jakiej firmy aplikują. A prawda nie jest różowa, przy dzisiejszej sytuacji na rynku pracy, nie ma najzwyczajniej w świecie pptrzeby tracenia czasu na iCredit.

Karol

Ta firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Może nie każdy nadaje się do pracy?

Mickey
@Karol 23.04.2018 10:40

Hahaha

anonymous
@Karol 23.04.2018 10:40

(usunięte przez administratora) się nie nadają..!!

Giani

Przeszedłem do icredit z innej firmy pożyczkowej. W sumie to sobie chwalę zmianę bo wynagrodzenie na czas, płacą za zamkniętą pożyczkę, za zbiórkę można dostać nawet 8% (zależy od reitingu). Teraz zmienili tez system wynagrodzeń i za nówki dostaje się sporo więcej. Atmosfera dobra, ludzie w porządku. Z tego co słyszałem sporo też się rekrutuje i mają spore plany na rozwój w 2018. Więc warto wysyłać CV. To, że tu nie publikują ogłoszeń jeszcze nic nie znaczy. Polecam sprawdzać pracuja i olx bo tam jest sporo ogłoszeń. Ogólnie polecam

robson
@Giani 10.11.2017 10:23

Napisz jeszcze że stawka za umowę jest w brutto więc na renkę szału nie ma żadnego.Generalnie każda firma wychodzi lepiej jeśli chodzi o zarobki a przy tym jest inna atmosfera pracy bez takiego terroru jak w icredit.

Mad
@Giani 10.11.2017 10:23

Musisz być bardzo zdesperowana....

Giani
@robson 17.03.2018 09:09

Napiszę, i co z tego ? Chcesz to pracuj, nie chcesz to nie pracuj. To twoja decyzja.

Aga
@Mad 21.03.2018 11:46

Wydaje mi się że bardzo naciągnięta ta twoja opinia jak to dobrze jest...( Jestem z tych co wiedzą co mówią)

szukampracy
@Giani 10.11.2017 10:23

Gdzie można Aplikować ?

anonymous
@szukampracy 22.08.2018 00:58

olx, pracuj . pl

Szukający
@Giani 10.11.2017 10:23

Macie jakieś linki do ogłoszeń ?

Info

Jest pełno ogłoszeń na liderów zespołu. Warto wysyłać podanie?

Hulboj
@Info 18.08.2018 11:57

Wyślij.masz robotę na bank.przy takiej rotacji biorą kryminalistów, upośledzonych,jednym słowem wszystko jak leci

Doradca
@Hulboj 18.08.2018 14:40

Hulboj... Chyba już nie pracujesz... Jak bardzo upośledzony byłeś skoro przy takich wymogach się nie utrzymales ?

TL
@Info 18.08.2018 11:57

Warto

Area
@Doradca 18.08.2018 14:46

Nie warto totalnie więcej zarobisz jako kasjer niż tu jako kierownik podkreślam kierownik czyli osoba zarządzająca, praca od rana do wieczora nawalisz tyle godzin ze za te godziny wszedzie indziej zarobisz więcej, brak auta i swoim jeździsz zero zwrotów za amortyzację, jednym słowem podstawa najsłabsza w branży dlatego kazdy tylko na chwile i ucieka, i drodzy pracownicy firmy nie piszcie o premii bo jest nie do zrobienia ustalana w sposób aby jej nie wykonać.

TL
@Area 18.08.2018 19:14

Skoro premi nie widziałeś, to z tego gorszego sortu ci się nie utrzymał być musiałeś/łaś :) W sumie nie dziwne w takiej m razie, że w czasie przeszłym :) A cele miesięczne są mniej więcej na poziomie celów tygodniowych w Prowidencie czy w Bocianie :)

Hulboj
@Doradca 18.08.2018 14:46

Owszem, nie pracuję .Zwolniłem się sam po niecałych dwóch miesiącach,gdzie i tak było to o wiele za długo.Obraz nędzy i rozpaczy,totalna parodia i kpina.Pracownicy bez podstawowej wiedzy,kompetencji.Firma nastawiona na wyzysk,oszukiwanie nie tylko klientów ale i własnych pracowników.Jak ktoś wcześniej napisał parodia korporacji i to doskonałe oddaje sytuację panującą w tejże instytucji.

J23
@TL 18.08.2018 20:18

Kolega TL to też z zagranicy? Jak ta firma? Bo próbuje odgadnąc w jakim narzeczu jest napisany komentarz. Tak na marginesie, to przynajmniej warto wiedziec jak poprawnie zapisać nazwę lidera rynku w branży, w której jest się lepszym sortem.

Info
@TL 18.08.2018 16:58

Jakieś argumenty?

area
@TL 18.08.2018 20:18

cieciu kochany nie porównuj bociana czy providenta bo firma icredit jest 100lat za nimi tam kierownicy doradców maja więcej tablet auto od pierwszego dnia pracy, w icredit jeszcze rok temu nie potrafili dać auta dla regional menager śmiech na sali kierownik regionu co ma swoim jeździć i dalej wszystko na papierze robione, cele? mam o celach napisać a może tabelkę dodać ile osób robi te cele na tyle oddziałów kilka osób i to tylko sprzedaż, ps: zajmijcie się lepiej machlojkami a jak jesteś taki cwaniaczek to dawaj nazwisko lub region to zaraz ci powiem te twoje cele i czy je wykonujesz, i proszę nie każe ci pisać z interpunkcjami ale tylko składnie i po polskiemu.

Pracuj:)
@Info 18.08.2018 11:57

Tak, zawsze warto spróbować.

Nie bądź iCretynem.
@Pracuj:) 22.08.2018 00:55

Pracuj, pracuj. Jak już zlapią naiwnego co chociaż rozważa pracę na tych warunkach, to nie dadzą zrezygnować z rozpoczęcia pracy. Po miesiącu już sam zrozumiesz dlaczego. Jak nie masz innych opcji to idź na przeczekanie. Tylko nie podchodź poważnie, a raczej jak udział w kabarecie na żywo ;)

Daniel

Nawet najlepsza firma ma swoich hejterów!!

Dendek
@Daniel 18.05.2018 11:29

Pewnie :D

Cc

Żmijewski napisz nam ile ty zarabiasz?

On
@Cc 19.02.2018 18:13

Wiecej niz ty

Am menager
@On 20.02.2018 20:26

Jako am wychodzę ponad 10.000 a dodatkowo mam w pierony lodów gratis robionych przez takich pajaców jak ty

Gtrdvg
@Cc 19.02.2018 18:13

Powinien liścia w ryło

Hcter

Piszcie o przekrętach w Gliwicach.A wszystko za wiedzą wspaniałego RM padalca..

Zdezorientowany klient

Co się dzieje w Zawierciu? Nikt tu rat nie odbiera, do nikogo się dodzwonić nie można, nawet do biura. Firma się zamknęła?

Kontakt
@Zdezorientowany klient 20.08.2018 06:41

Nr kontaktowy do nowego doradcy w Zawierciu:(usunięte przez administratora)tel. 691 830 206 lub infolinia 221 221 100

Doradca Konin

Windykacja w tej firmie to w ogóle istnieje? Czy tak jak w każdym innym dziale nie mogą nikogo zatrudnic?

Klientka

Witam Icredit w Bydgoszczy to jedna wielką parodia z dnia na dzień nie zostaje się kierownikiem ani dyrektorką nie traktuje się pracowników jak śmieci a co najlepsze robi lewe umowy przychodząc pocztą do klienta a jak jest się oszukanym to gratis ruscy windykatorzy przychodzą i zastraszaja kobietę z dziećmi a co najlepsze oszukują kierowniczka że podjęli negocjacje !!!

J23
@Klientka 19.08.2018 23:22

W tej firmie się z dnia na dzień wszystko zmienia. W Bydgoszczy tez lewiznę piszą?

Paweł

Czy to prawda, że pod rządami Pana K. wszyscy na biurze w Dąbrowie się zwolnili? Ma ktoś info w tej sprawie?

Doradca
@Paweł 19.07.2018 01:10

Cały skład jest wymieniany

Doradca

To niby fakt, ciekawe czy polityka "dobrych zmian" będzie sobą zmiana :)

anonim

(usunięte przez administratora)

man

Gdzie są argumenty ?

Artur
@man 27.07.2018 16:35

Argumenty? Na łamanie ustawy znajdziesz w umowie. Na brak kompetencji pracownikow, wystarczy krótka rozmowa. Możesz ich zapytać co to jest formularz informacyjny dotyczący kredytu konsumpcyjnego i kiedy ostatni raz zostal wręczony klientowi. Mobbing, to odczucie subiektywne i mocno nadużywane. Kradzieże pracownikow to przecież dzień powszedni. W samych Gliwicach lewych umów jedna blondi natrzaskała na 40 000. Ale jak KIEROWNIK ma wynagrodzenie na poziomie sprzątaczki i do tego zero narzędzi do pracy, to nie ma się co dziwić, że tak podchodzi do pracy.

anonim

(usunięte przez administratora)

???????????????

Jak to tak możliwe?

on

cos w tym jest

anonim

(usunięte przez administratora)

Wędrowiec

Zaz­drość budzi za­wiść, za­wiść rodzi gniew, gniew da­je niena­wiść, a później jest już tyl­ko krew..

Domi

Jestem tu, wcześniej pracowałam w Bocianie i też mi się bardziej podoba. Fajna atmosfera.

Marta
@Domi 28.11.2017 17:11

A ja sobie myślę tak..że może wkoncu zacznie się dobrze traktować przedstawicieli. Może jakoś ich wynagradzać albo wystarczyło by powiedzieć ...dobrze ci idzie...a nie olewanie i mówienie jak to nam.sie nie chce robić....chce tylko motywacji brak ..........uważam że nie docenia się pracowników...a jak się ma swoich ludzi pod sobą ..którzy na całą resztę robią to.wypadalo by coś dać od siebie ....więc goro ..pomysl o tym bo my to nie roboty ...a ludzie...którzy czasami chcieli by usłyszeć coś dobrego ..a nie tylko ile wniosków ile zbiorek ile zaległości.....to my robimy czarna robotę ...także przypominam człowiek jest człowiekiem ...a jak przysłowie mówi szanuj pracownika swego bo możesz nie mieć żadnego ....

bercik

na infolini tez sobie nic nie robia

pracownik
@bercik 25.06.2018 08:14

Argumenty, konkretny przykład poproszę.!

Grzegorz S.

Firma ICredit to pracodawca nieuczciwy. Po pierwsze::Jest nacisk na sprzedaż kredytów w tym przypadku nie zawsze się to udaje bo przecież ludzie nie chcą dwa razy tyle oddawać. Nie ma sprzedaży spada t.zw "rejting" a ten z kolei ma największe znaczenie przy wyliczaniu wynagrodzenia. Za zbiórki rat oferują 8% od zebranej kwoty. To również mija się z prawdą gdyż jeśli wspomniany wcześniej "rejting" jest niski dostaniesz 5% za zbiórki i dodatkowo zostanie Ci zakazane podpisywanie Umów następuje t.zw. "ban". Poza tym nawet jeśli masz jakieś sprawy które chcialbyś przedstawić komuś wyżej niż AM czy RM to nie masz takiej możliwości bo kontaktujesz się jedynie z BOK czyli mimo że pracujesz jesteś traktowany jak klient. Nie ma żadnego kontaktu z Centralą - jedynie przez BOK. Jesli jesteś CC to nie zwracają Ci za paliwo. Dają na odczepnego 50 zł. Jako CC nie masz umowy o pracę tylko Umowę Zlecenia która nie jest umową chronioną co oznacza że gdyby Ci się trafił komornik np to wszystko co zarobisz dostanie On. Następną sprawą jest fakt że niezależnie od tego ile dziennie godzin przepracujesz nie masz płacone za godzinę. Ma to swe dobre i złe strony. Obowiązków masz więcej niż Ci się wydaje. Musisz wyklejać ulotki, w tym samym czasie spisywać umowy i jeszcze chodzić po raty. Jeśli trafi Ci się klient nierzetelny to Twoja sprawa jak zalatwisz z nim sprawę. Obniży Ci "rejting" i wtedy nie licz na wsparcie z biura. Twoją sprawą jest również fakt że np dostales mandat za klejenie ulotek np na słupie. Biuro Ci tego nie zwróci. Maja to gdzieś. Organizacji zero prócz wymagań żadnego wsparcia. Odradzam pracę w tej firmie. Nie warto aplikować bo szkoda nerwów. Żadnej motywacji a tylko wymagania czasem przewyższające przeciętne możliwości. Tyle meritum. W praktyce wygląda to jeszcze gorzej. Niekiedy strach iść do klienta bo możesz już żywy od niego juz nie wyjść. Pracowalem w ICredit dość długo, ale tylko dlatego że nie należe do osób bojaźliwych. Wcześniej nabyte umiejętności pozwoliły mi nieraz wyjść całym i zdrowym od klienta.

iCredit
@Grzegorz S. 23.02.2018 06:04

Jest nacisk na sprzedaż kredytów - jak w każdej firmie zajmującej się sprzedażą. Zakładam, że dokładne takie same odczucia ma każdy handlowiec niezależnie od tego czy sprzedaje pieniądze czy opony. Nie ma sprzedaży spada tzw "rejting" - rating wyliczany jest z poziomu zbiórki, nie ze sprzedaży Za zbiórki rat oferują 8% od zebranej kwoty.... jeśli wspomniany wcześniej "rejting" jest niski dostaniesz 5% za zbiórki... - wydaje się logiczne, im więcej pieniędzy firmy zostaje w "eterze" tym mniej firma ich ma, żeby się podzielić dodatkowo zostanie Ci zakazane podpisywanie Umów następuje tzw. "ban" - wydaje się logiczne, Doradca sprzedający pieniądze, które w większości nie wracają do firmy zostaje uznany za osobę bez "czuja" do klienta i ma postawiony warunek w postaci zapanowania nad własną bazą klientów, bo jeśli proceder będzie trwał nadal to za chwilę nie zapanuje nad tym nikt Poza tym nawet jeśli masz jakieś sprawy które chciałbyś przedstawić komuś wyżej niż AM czy RM - rozumiem, że pracując w korporacjach jak np Orlen, PKO, Biedronka każdy "szeregowy" pracownik podpisując umowę otrzymuje bezpośredni nr kontaktowy do zarządu ??? Jeśli jesteś CC to nie zwracają Ci za paliwo. Dają na odczepnego 50 zł - fakt, z założenia Doradca powinien mieć w obsłudze teren swojego + ewentualnie 1-2 sąsiednich osiedli (z założenie) Jako CC nie masz umowy o pracę tylko Umowę Zlecenia która nie jest umową chronioną co oznacza że gdyby Ci się trafił komornik np to wszystko co zarobisz dostanie On. - "Jeśli umowa cywilnoprawna jest jedynym i stałym źródłem dochodu, Dłużnik może złożyć wniosek do komornika o ograniczenie zajęcia do 50% potrącenia. Jednak to pracownik musi powiadomić i udokumentować przed komornikiem ten fakt." Następną sprawą jest fakt że niezależnie od tego ile dziennie godzin przepracujesz nie masz płacone za godzinę. Ma to swe dobre i złe strony. system wynagrodzeń przewiduje pieniądze za konkretne efekty, nikt nie pyta czy spisywałeś wniosek 5 czy 45 min. Dostajesz za niego 50 PLN . Nikt nie pyta czy odwiedziłeś klientów w 1h czy 6h – dostajesz z zebranej kwoty 5-8% Musisz wyklejać ulotki - Jeśli znajdziesz inny sposób, aby klienci dostali twój nr telefonu i mogli zadzwonić w celu pożyczenia pieniędzy nikt nie będzie wymagał od ciebie abyś tykał ulotki w tym samym czasie spisywać umowy i jeszcze chodzić po raty. - Firma pożycza pieniądze, a nie rozdaje ich. Doradca płacone ma za 1. Pozyskanie Klienta (spisanie wniosku) 2. Odbieranie rat od klientów ...nie licz na wsparcie z biura. - kwestia biura ...Biuro Ci tego nie zwróci. - kwestia komunikacji, weź mandat, idź z nim do przełożonego i poinformuj go, że był mail aby kwestię mandatów przekazywać wyżej. Organizacji zero prócz wymagań żadnego wsparcia. Niekiedy strach iść do klienta... - na wniosku jest pole na którym Doradca wpisuje swoją akceptację lub nie, oraz opinię o kliencie. Jeśli czujesz, że niekoniecznie chcesz mieć cokolwiek do czynienia z takim klientem zaznacz "NIE"

gość
@Grzegorz S. 23.02.2018 06:04

ta co napisałeś jest prawdą w 99% za paliwo dostaniesz wtedy gdy zbiórka przekroczy 8% inaczej możesz ,,pomarzyć,,o tej wielkiej sumie 50zł!!!!!!!!!!!! twój ,,rejting,, jest może ważny jeżeli chodzi o wynagrodzenie ,,ale,,!!i tu jest drugie dno twój rejting i,, premia,, ale nie twoja ,tylko dla TL,RM itd. nacisk na pisanie wniosków i sprzedaż ??to nie nacisk a horror ,zwłaszcza 3 dni przed końcem m-ca wtedy nie interesuje ich jak to zrobisz ,co zrobisz sprzedaż ma być i koniec a najlepsze w tym jest to że pod koniec m-ca potrafią dać listę osób (które maja już pożyczkę i do spłaty jeszcze spore kwoty)którym trzeba ,,zaproponować,, tzn wcisnąć refinans aby sprzedaż BYŁA!!!!!!!!! i wtedy premia jest ,no cóż premia dla TL ,RM ,AM przecież to dzięki nim i ich pracy w pocie czoła to wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!! refinans to nic innego jak pakowanie ludzi w większe długi wobec icredit dlaczego???? bo jak ktoś dostaje 200-300zł refinansu(w najlepszym wypadku) to spłaca czasami 2000zł ten kto pracuje w icredit lub pracował i poznał dogłębniej sposób udzielania pożyczki to wie o co chodzi po krótce powiem tak jest wtedy sprzedaż na te właśnie(2000zł) i kilka takich refinansów to jest PREMIA!!!!!!!!!!! i to nie mała jeszcze o wnioskach i ulotkach spisanie wniosku może 5min ,może 20min plus dojście do klienta lub dojechanie to już robi się 50-60min na ulotki musisz poświęcić minimum 1 dzień w tygodniu około 2-3 godz (X4 tyg) bo nie kręcisz się po jednej ulicy ,tylko musisz przejść ich kilkanaście

gość
@iCredit 23.02.2018 12:23

w każdej firmie szeregowy pracownik od prac.fiz do kierownika wzwyż ma kontakt i dostęp do osób które na pewnym szczeblu firmą zarządzają są to kadrowe,księgowe,kierownicy ,dyrektorzy itp są znani z imienia i nazwiska i tel.służbowego NIKT Z NICH nie podaje kontaktu prywatnego ,są pracownikami danej firmy !!!!! i wszyscy pracujący są jej częścią Orlen, PKO, Biedronka tam dyrektor podaje rękę na dzień dobry sprzątaczce!!!!!!!!

bercik
@Grzegorz S. 23.02.2018 06:04

O tak tu sie z wszystkim sie zgadzam Ja pracuje tez w tej firmie oszukują wyrabiam swoje normy , a jak tos sie zwolni daja klientow ktorzy nie placa spada mi raiting i do wypłaty dostajesz (usunięte przez administratora)

Gość

Mignęła mi na pracuj.pl oferta pracy w dziale windykacji w iCredit. Czy mógłby ktoś coś napisać na ten temat, jak wygląda praca oraz mniej więcej na jakie zarobki można liczyć?

anonim

(usunięte przez administratora)

Ciekawy

się zwolnili czy zostali zwolnieni ?

Obserwator
@Ciekawy 23.05.2018 10:52

Podobno nie zdążyli zostać zwolnieni i wyczuli pismo nosem ...

Ciekawie ty kim jestesz....

pracownik

gość
@Ciekawie ty kim jestesz.... 29.05.2018 17:22

ha!!!ha!! jak zadajesz pytanie to nie wpisuj tego jako nazwy albo naucz się pisać i korzystać ze stron internetowych

Kafr
@Ciekawy 23.05.2018 10:52

Beda ich przyjmowac do nowo otwieranego oddzialu w Siewierzu

Klient zniesmaczony

W bielsku-białej to są jakieś jaja Halina znowu panią kierownik są wredne niemiłe chamskie Piszę esemesy poniżające człowieka po 20 razy pukają do drzwi Kiedy mam wszystkie raty płacone na bieżąco pani kierownik wymyśliła sobie że trzeba płacić jedną ratę do przodu kiedy powiedziałem Halinie że mam syna w szpitalu i jestem u niego w szpitalu pyta na jakim oddziale bo podjadę po pieniądze pełni debile Gdzie są wcześniejsze czasy gdzie byli mili pracownicy w tej firmie Najlepsze jest to że informując infolinia już 5 razy o tym co oni wyprawiają na ich działania nie ma żadnej reakcji ze strony przełożonych

Jola
@Klient zniesmaczony 04.06.2018 07:06

Potwierdzam to co napisałaś. Pan Piotr był miły i grzeczny. Ci się z nim stało.

Cc

Siedź tu to są jakieś jaja wszystkie negatywne komentarze zostały usunięte Ciekawe ile Wanda firma płaci za to że wyście robili mi taką fajną opinie

Your-Killer
@Cc 21.05.2018 21:45

A ciebie ile zapłacili żeby tutaj pisać jakieś bzdury ?

Zostaw opinię o Icredit - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Icredit