Icredit

Łódź

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 253 ocen.

Opinie o Icredit

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Icredit

Widzewiaczka

Pracuję tu od niedawna, jednak widzę, że każdy może się spełnić zawodowo w tej firmie. Nawet ktoś kto nie opanował podstaw ortografii na poziomie gimnazjum.

Regional manager

Szkoda słów szkoda nerwów. Podstawa pensji to max wynagrodzenia. O premii zapomnij

NieWiem
@Regional manager 11.01.2018 21:40

A w umowie masz napisane coś o obowiązkowej premii ?

mino
@NieWiem 15.01.2018 01:11

w umowie tez nie ma mowy o 10-12h dziennie a jednak tyle się robi nie mówiąc o stosowaniu presji,mobbingu,ciągłej kontroli i traktowaniu ludzi jak złodziei więc co wyskakujesz o obowiązkowej premii jak jest ustalana w taki sposób aby jej nie wykonać.

uwaga

Ten śmieszny z ADHD o którym mowa to dyrektor sprzedaży który myśli że Bułgaria to Polska, skąd wie o wszystkim bo na początku dnia meldujesz i deklarujesz ile będzie zbiórek, umow i ile zaległości a na koniec dnia wysyłasz ramkę w parametrami ( chyba jak w każdej firmie ze sprzedażą )co jest wykonane i wtedy wszystko widzi wiec już wiesz skąd ma kontrole nad wszystkimi, za czasów czawdara było trochę lepiej bo miał go na smyczy a teraz homomto mi się poluzowano,

GM
@uwaga 12.01.2018 16:51

Poważnie ?

Am controler

Najgorsze jest to że Area managerowie zaczynaja myśleć że Polska to też Bułgaria wchodzą konstantinowi do (usunięte przez administratora) tak mocno że to jest aż niemożliwe ludzie opamiętajcie się i Miejcie swój honor To jest Polska i dla Polski walczymy

Ona

Pracowlam tam kilka lat temu.moge co nie co powiedzieć na temat syfu panującego w tej firmie. Nie placa skladek Zus przynajmniej nie placili . Wiecznie robia wszystko wedlug swojego prawa . Wieczny mobbing .....darcie japy non stop kontrololing ile sikasz czy nie za dlugo woda sie gotuje. Oszukiwanie tych doradzcow ......straszne to ale tak ich oszukują na pieniądze . I nie tylko ich ....ja wytrzymalam tam 3 tyg po 3 tyg musialam odejsc bo kto normlany w.takiej patoligii wytrzyma . Pozdrowienia dla Pani P.S ktora wie jak zrobic kariere

XYZ
@Ona 11.01.2018 11:35

Kilka late temu to znaczy kiedy? Mi jak na razie płacą Zus, więc nie ma tragedii.....

VavaMaJko

A ja lubię placki z budyniem

Aneta

@Tomek ja nie jestem tutaj od usuwania wpisów, tym zajmuje się administrator forum. Proszę napisz do niego i zgłoś komentarze, które uważasz za nieprawdę do usunięcia. Adres mailowy to: admin@gowork.pl a formularz zgłoszenia i cały regulamin forum zajdziesz tutaj: https://www.gowork.pl/regulamin

gość

wszyscy tu piszą o jakimś bułgarze konstatinie ADHD który czegoś nie wie albo inni że wie co w tej firmie się robi ,że blokuje coś ,,tam,, to kto to w końcu jest????? a przecież zarządza icredit kobieta i nazywa się Ilieva Ina Nikolaeva ,no chyba że to też ktoś- -coś- z nikąd a tak poza tym jak jeden człowiek ten cały konstatin siedzi nad każdym pracownikiem i sprawdza każdy jego dzień?? coś tu nie tak ,to raczej ci niżej chcący się wykazać swoimi łapkami robią coś z czego mogą się wykazać

Post manager

Czasami zastanawiam się Czy ten śmieszny Bułgar zarządzający tą firmą wie wogóle co się dzieje w poszczególnych oddziałach. Czy wie ze z area managerem na Śląsku kontakt jest prawie zerowy.

Zdzich

Ta firma to jeden wielki syf nie ma się do kogo odezwać by otrzymać od kogoś pomoc. Nikt nic nie wie. Pytasz kierownika on mówi nie wiem. Dzwoni gdzie indziej tamten nie odbiera dzwoni do innego kierownika on mówi że musi porozmawiać z tym co nie odbiera i tak w kółko w kółko w kółko. Reprezentuje tą firmę a płakać mi się chce bo ja odpowiadam przed klientami za poczynania tych profesjonalistów.

Aneta

@do pani anety mogę tylko kolejny raz przypomnieć, że usunięto wpisy, bo musiały łamać regulamin forum. Tam jest zawarte, że nie można nikogo obrażać, używać wulgaryzmów, szerzyć nieprawdę lub naruszać czyjeś dobro osobiste. Wpisy, które Twoim zdaniem nadają się do usunięcia możesz mailowo zgłosić do administratora. Kontakt jest w regulaminie forum.

anonymous
@Tomek 16.12.2017 11:01

Panie Tomku... Nie sądzi Pan, że Kierownik który zarabia średnio Podstawę, nie widząc premii (która w sprzedaży jest podstawowym czynnikiem motywacyjnym) nadaje się ewidentnie do wymiany ??? No chyba, że cele są tak wywindowane, że nieosiągalne. Ale w takim wypadku bystry kierownik odchodzi sam.

Tomek
@anonymous 19.12.2017 09:05

Dla jasności nie chodziło mi o kierowników tylko doradców proszę sobie przeczytać wpis kilkanaście razy dla zrozumienia. Nie mi to osądzać kto jest do wymiany od tego są osoby na wyższych stanowiskach, które widzą sukcesywność pracy swoich podwładnych. Reasumując - ewidentnie nadaje się do wymiany jak w każdej szanującej się firmie, tylko że w tej chyba większość firmy powinna odejść jak piszesz bo mało kto robi te cele. Cele to standardowo są z d…........ resztę wypowiedzi znacie, ustalane są w taki sposób aby nie zrobić więc o czym mowa. Co do bystrości ci bystrzy siedzą mało co robią wynagrodzenie biorą i w międzyczasie szukają czegoś lepszego normalnego (są na przeczekanie tylko) są to AM, RM, KD wpis już był jak to dobrze w firmie a wystawia swoje c.v na portalach i poszukują innej pracy.

postM

do @Agnieszka ???????????????????????????? ha ha ha

postM

a gdzie te wypłaty!!! JEST 14 XII na kontach pusta pozycja tak się chwalicie że są nawet przed czasem że wypłaty są super tylko że jedno i drugie MIJA się z prawdą

Agnieszka
@postM 14.12.2017 22:12

czytałeś co masz w umowie odnośnie terminu wypłaty za umowę, którą podpisałeś? Czy podpisałeś bez czytania....

ggg

polecam do poczytania iCredit - opinie - Wszystko o Pożyczkach Pozabankowych grudzień 2017

ggg

polecam do poczytania iCredit - opinie - Wszystko o Pożyczkach Pozabankowych grudzień 2017

anonim

(usunięte przez administratora)

Slaski icredit

Ogólnie ciężki z nim kontakt

bodzio

pewnie że wie !!!! to wszystko to ............ domyśl się

HaHaMana

Jest git. Atmosfera super !

lola
@HaHaMana 14.12.2017 11:42

ha!!!ha!!! dobre lepsze jak czeski film

Lm
@HaHaMana 14.12.2017 11:42

Ogólnie atmosfera jest super z reguły sześć godzin szkolimu mlode adeptki i godzinkę jeździmy po klientach ale ogólnie jest fajnie mobbing to nasza specjalność. Która lepiej daje lepiej na koniec miesiąca wychodzi naprawdę jest to super firma.

anonim

(usunięte przez administratora)

dodaj opinie

do sądu to nawet to nie dojdzie bo wyśmieją cię, po drugie nie mi tylko osobie która to napisała więc mylisz pojęcia nie jestem osobą która zamieściła post dodałem tylko luźną opinie.

Janek

Lubie placki

Krzysztof

Pracowałem tu przez półtora roku, atmosfera spoko, obowiązki jak wszędzie - musiałem zrezygnować ze względu na przeprowadzkę do miasta gdzie firma nie działa aktualnie. Jak tylko się otworzą w Lublinie to będę chciał do icredit wrócić.

V
@Krzysztof 29.11.2017 10:02

Potwierdzam - jest naprawdę ok

Domi

Jestem tu, wcześniej pracowałam w Bocianie i też mi się bardziej podoba. Fajna atmosfera.

Bylem w PP

Dobra kasa dla doradcow. Mi po providencie tutaj sie o wiele bardziej podoba.

Aneta

@Jadzia Księgowa nie szukam pracy w Icredit. Nie robię też żadnego PR firmie. Dopytuje, bo jestem moderatorem forum gowork.pl i chcę by na wątku pojawiało się jak najwięcej informacji o firmie dla potencjalnych zainteresowanych pracą w tym miejscu. Przywołuje również wszystkich do porządku, bo dyskusja na temat pracy w firmie chyba uciekła poza kontrolę. Dodając swoje opinie miejcie świadomość, że na forum obowiązuje regulamin.

do pani anety
@Aneta 22.11.2017 13:37

pani Aneto dlaczego są usuwane wpisy osób które pracowały lub pracują dalej w owej firmie i wyrażają swoją opinie mnie lub bardziej negatywną dla firmy ( proszę nie pisać o obrażaniu poprzez wpisy i regulaminie bo tyczy się to także firmy która zamiesza post) a nie są usuwane wpisy firmy w których obrażają tych ludzi którzy zamieścili post a jest ich sporo, a co najgorsze wprowadzają ludzi w błąd,

Doradca

8 miesiecy pracy jako doradca. Srednio 1500 - 1800 na reke miesiecznie. Jest to moja dodatkowa praca. Dla mnie jest bardzo fajna. Teraz czekam na fale bzdurnych komentarzy, ze tak sie nie da, bo ci co to pisza wiedza lepiej ile ja zarabiam i jak ja pracuje. Pozdrawiam

=!@€=+]|????
@dora 18.11.2017 13:57

Nosz tos do pieca dowalil. Czepiac sie ludzi ze sobie wieczorem na necie siedza . Nie wolno przeciez nic dobrego o firmie pisac wieczorami bo jak to tak to. Zajmij sie zyciem lepiej

Doradca
@=!@€=+]|???? 23.11.2017 18:05

Rzeczywiście wieczorem ha ha a może o północy, juz niedlugo sama się zajmiesz życiem pisząc tu jak made in Bułgaria się pozbędzie ciebie,

Spoko

Jest spoko

kali

dorotka jak piszesz tyle umów w między czasie nosisz tez ulotki i pewnie zbierasz jeszcze raty bo takie są obowiązki doradcy w każdej firmie, zastanawia mnie jedno masz czas siedzieć i pisać to wszystko jak ci jest super, do bodzio widać że prawdę piszesz.

Amphetamine
@bodzio 16.11.2017 00:34

Jestes z serii "Kolejni bezproduktywny baran"

men
@Amphetamine 20.11.2017 12:36

chyba na głodzie jesteś narkojadzie i masz zakrzywiony obraz rzeczywistości,

Dorotka

Ja roznoszę ulotki i piszę sporo umów - teraz mamy promocję na umowy i jest lepsza kasa. Da się zarobić i jest spoko

Fanbodzia
@bodzio 16.11.2017 00:26

Pokaz swoje KPI to sie okaze jak bardzo jest dobra jakosc twojej pracy. Internetowi specjalisci od wszystkiego ....

Do Dorota
@Dorotka 09.11.2017 11:40

(usunięte przez administratora) jeśli się nie mylę a raczej nie to ty jesteś nowym tłumaczem Pana z ADHD, wiec jaki z ciebie doradca, masz to w umowie aby tu pisać czy presja.

nick

co z tego że wrażenia ciekawe te wrażenia znikną bardzo szybko,rozmowa rekrutacyjna nie ma nic wspólnego z rzeczywistością a na gowork macie tylko dwa ogłoszenia a piszecie o rozwoju firmy jakby byłą mega korporacją, szkoda że ci wszyscy super doradcy piszą tylko w godzinach urzędowania biura a nikt nie pisze w dni wolne.

SuperHero
@O co ci chodzi? 09.11.2017 11:34

iCredit nie rekrutuje tylko doradców, oni poszukują również specjalistów np Kierownik Rejonu, Human Resources Koordynator, Trener Biznesowy, Młodszy Specjalista ds. HR... itp....... Jeśli nie macie żadnej wiedzy i specjalizacji, nie piszcie tutaj bzdury.... https://www.pracuj.pl/praca/iCredit%20Sp.%20z%20o.o.;en

SuperHero1
@SuperHero 17.11.2017 15:27

WOW !!!!! wystarczy że ty masz wiedzę i specjalizacje aby pimpować firmę tutaj,

Giani

Przeszedłem do icredit z innej firmy pożyczkowej. W sumie to sobie chwalę zmianę bo wynagrodzenie na czas, płacą za zamkniętą pożyczkę, za zbiórkę można dostać nawet 8% (zależy od reitingu). Teraz zmienili tez system wynagrodzeń i za nówki dostaje się sporo więcej. Atmosfera dobra, ludzie w porządku. Z tego co słyszałem sporo też się rekrutuje i mają spore plany na rozwój w 2018. Więc warto wysyłać CV. To, że tu nie publikują ogłoszeń jeszcze nic nie znaczy. Polecam sprawdzać pracuja i olx bo tam jest sporo ogłoszeń. Ogólnie polecam

Bozenka

Tez mam doswiadczenia w innych firmach pozyczkowych. Po pracy ponad pol roku moge stwierdzic, ze tu jest najlepsza atmosfera i najlepiej mi sie pracuje.

Jagoda

Pracowałam w Providencie i Bocianie, teraz pracuje w Icredit i jak do tej pory jestem pozytywnie zaskoczona, pierwszy raz widzę, że firma płaci nawet za zamknięte pozyczki i za całą kasę zbiórki z refinansowań. Polecam.

B.M

W Kielcach się pracuje bardzo dobrze

K.J.

Ja też byłam na rozmowie. Naprawdę ciekawie.

RF

Byłem na rozmowie w jednym z biur. wrażenie bardzo dobre. Ciekawe kiedy odpowiedzą

Fiołkowska

Jestem sprzedawcą w kwiaciarni dodatkowo pracuję jako doradca - bardzo jestem zadowolona

Lubie kase

Gdzie można sprawdzić jak oni udzielają pożyczek ?

ToJa

Każdy nowy pracownik, który przyjdzie do iCredit (strukura sprzedaży) ma możliwość otrzymania stypendium przez pierwsze miesiące pracy. Kwota nie jest mała więc to przyciąga. Do tego jeśli zatrudnią Doradcę z Twojego polecenia dostaniesz 300 zł. Niemal co miesiąc organizowane są promocje dla struktury sprzedaży gdzie do zdobycia są pieniądze oraz nagrody rzeczowe. Niedawno dawali kupony wyjazdowe warte nawet 4 000. Wprowadzili też nowy system wynagrodzeń, który dla pracownika jest lepszy niż poprzedni, a i za zbiórkę można otrzymać niezły procent. Wymagania i parcie na wyniki jest. Ale czy w innych firmach z branży go nie ma? Tworzą nowe działy, rozwijają się, pensję wypłacają na czas. Więc warto aplikować!

Yk
@lola 05.11.2017 22:32

Uważasz, że powinno się płacić za każde polecenie? Nawet jeżeli polecona osoba nie będzie pracowała tylko podpisze umowę? Takie podejście to otwarcie furtki dla nadużyć.

lola
@Yk 06.11.2017 16:44

czytaj ze zrozumieniem!!!!!!!!!!!!!!! a potem odpowiadaj

SoperHero

iCredit nie rekrutuje tylko doradców, oni poszukują również specjalistów np Kierownik Rejonu, Human Resources Koordynator, Trener Biznesowy, Młodszy Specjalista ds. HR... itp....... https://www.pracuj.pl/praca/iCredit%20Sp.%20z%20o.o.;en -Jeśli nie macie żadnej wiedzy i specjalizacji, nie piszcie tutaj bzdury....

Aneta

@obserwator właśnie opinie są podzielone. Jest sporo negatywnych jak i pozytywnych opinii. Zatem najlepiej dowiedzieć się na własnej skórze jak jest w Icredit. Aktualnie mają bogatą rekrutację, także można znaleźć coś dla siebie (http://www.gowork.pl/praca/icredit;pr).

YourBoss
@Aneta 29.09.2017 10:16

iCredit nie rekrutuje tylko doradców, oni szukają również specjalistów Kierownik Rejonu, Human Resources Koordynator, Trener Biznesowy, Młodszy Specjalista ds. HR.... https://www.pracuj.pl/praca/iCredit%20Sp.%20z%20o.o.;en Jeśli nie macie żadnej wiedzy i specjalizacji, nie piszcie tutaj bzdury....

pra

Jola przestań bzdury pisać i wprowadzać ludzi w błąd,że 2h dziennie to zacznij więcej chodzić niż 2h to zarobisz dużo więcej a nie wypisujesz bzdety w sieci ,wiem ile doradcy chodzą dla jasności dużo dużo więcej,ciekaw jestem ile w te 2h jesteś w stanie klientów obejść bzdura jakich mało, jak nie macie jak doradców ściągać do firmy to bzdety wypisujecie o (usunięte przez administratora) kwotach,znając życie siedzisz w centrali i ktoś kazał to napisać,a jak chcesz więcej to mogę więcej napisać więc się nie ośmieszajcie,

bodzio
@Wiolka Antynierobowska. 03.11.2017 12:53

HA!!!!!!!!!!!DOBRA JESTTTTTTTTTTTT!!!!!

bodzio
@Wiolka Antynierobowska. 03.11.2017 10:50

a na czym polega na leżeniu pod domem dłuznika ???2godz dziennie ????ha ha ha ,,,,dury pisać i wprowadzać ludzi w błąd,że 2h dziennie to zacznij więcej chodzić niż 2h to zarobisz dużo więcej a... ,,,,To nie jest konkurs na ilość przebytych kilometrów i ilość klientów, których udało się obejść,,, ,,,trzeba jeszcze klientów obsługiwać,,,,ha ha dobra jest

Jola

Pracuje jako Doradca, zarabiam około 1200 na rękę. Pracuje codziennie około 2godziny. Dla mnie jak najbardziej ok.

bodzio
@Jola 27.10.2017 10:05

a ta twoja efektywność to z czego ??? z tych 2godz ? ha ha w 2godz to ty możesz palcem po nazwiskach przelecieć!!!!!

bodzio
@Hhhhh 31.10.2017 06:48

nie się pani nie przejmuje !!!to co pisze paniiiiiiiiiii Jola to oczywiste bzdury ,nikt nie pracuje 2godz a jeśli już tak pracuje to nic nie robi i nie zarobi 1200 zł za taką kasę trzeba pracować o wiele wiele więcej godzin

Gg

Mi tu jest bardzo dobrze. Dwa miesiace pracuje i widze ze to firma, ktora dba o swoich ludzi. Pozdro

cc

Dodaj proszę , że doradca który nie będzie chodzil cały dzień aby otrzymać „ten niezły procent” o którym wspominasz zostanie zablokowany przez ADHD konstantin a co za tym idzie nie można robić sprzedaży ( umów ) , wiec w następnym miesiącu musi poprawić rejting aby coś zarobić i zostać odblokowanym,

M&N

Pracuje tu dwa lata - jest OK, luźna atmosfera i fajny zespół

Windykator

Praca jako Windykatora- cóż. Lekko nie j3st bo kli3nci których się dostaje to jakaś paranoja. 50% w ogóle nie mieszka na adresach, a reszta to albo patola straszna albo tacy z którymi nie ma o czym gadać. Ogólnie ok jako dodatek do tego co się robi. Ale jako jedyne źródło to raczej nie

windykator 2
@Windykator 13.10.2017 07:30

Pracowałem jako windykator i powiem jedno, nigdy więcej, oszukują na kasie, robią wszystko aby nie dostać podstawy, obiecują, że zapłacą za paliwo, nigdy nie zapłacili. Ogólnie obiecują złote góry. Dłużnicy to jak kolega wyżej napisał... jak zarobisz kilka stówek to jesteś gość, dziennie jak masz na planie powiedzmy 25 osób to jak zastaniesz dwie to jesteś gość, oczywiście o płaceniu przez nie mowy nie ma. .Firma żenada, Kierownik regionu z biura to buc, który jeździ po dłużnikach, wyzywa ich, zastrasza, nakleja kartki na drzwi z tekstem który zastrasza itp itp.

Angela

Jest spoko, jako doradcy mamy co chwile jakieś promocje i fajnych kierownikow

Misiek

Dla mnie też jest OK. Czasami jest śmiesznie, czasami poważnie. Ogólnie Spoko

Urszula

Mi się tu podoba.

On

Bardzo fajna atmosfera. Polecam

On

Dobre miejsce pracy, po ponad roku mogę to potwierdzić

Zostaw opinię o Icredit - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Icredit