Icredit
4 441 6 1

Opinie o Icredit

Jan

Dlaczego w krakowie zaczeli oferować tańsze pożyczki i jeszcze sami oferują anulowanie długu????W innych miejscach też tak jest????

Katy

W Krakowie iCredit działa już bez zarzutów. Znam firmę nie od dzisiaj. Załatwiałam tam pożyczkę niejednokrotnie, kiedy jeszcze rządziła się tam(usunięte przez administratora)!!! Szukałam ich na Długiej, a trafiłam na Kalwaryjską... Do całkiem nowego biura. Zmiana o 180! Dopiero, gdy zawitała tam nowa ekipa, to wszystko odbywa się szybko i w miłej atmosferze. Pieniążki dostałam w ten sam dzień do ręki. Zmiana na bardzo duży +. Ludzie mili, uśmiechnięci i bardzo przyjemni. Polecam!

Dorota
@Katy 05.12.2018 15:49

Faktycznie tak jest.

Katarzyna B.

Firma Icredit proponuje swoim klientom wyjątkowo niekorzystną umowę,gdzie o ile są zobligowani przez ustawę antylichwiarską to już koszta pozaodsetkowe to już rozbój.Ogromne kwoty za wniosek,za udzielenie pożyczki i kara umowna (obligatoryjna) za rzekomy brak poręczyciela ktorego nawet nie chcą bo wolą środki z kary.To świetny temat dla UOKiK.Windykacja w tej firmie polega na naklejaniu naklejek na drzwiach z imieniem i nazwiskiem rzekomego dłużnika oraz nękaniem tejże osoby.Polityka firmy w tym zakresie polega na chamstwie,wrzaskach oraz upokarzaniu i wywieraniu presji na kliencie co w połączeniu z totalnym brakiem kompetencji oraz wiedzy pracowników daje efekt żenady.W firmie jest stosowany szeroko rozumiany mobbing,również presja.Zarobki nie warte zachodu.Wszystkim,nawet tym zdesperowanym odradzam.Sprawdza KRD

Cześć Paróweczki moje drogie.
@Katarzyna B. 06.09.2018 12:56

Zwolnili Ci ? :D :D :D :D

Icre
@Cześć Paróweczki moje drogie. 06.09.2018 17:09

A ty już rowa liżesz proweczko ile wejdzie już nie długo cały tam wpadniesz bez lizania.

Kasia
@Cześć Paróweczki moje drogie. 06.09.2018 17:09

Sama się zwolniłam i to błyskawicznie

Zadowolony
@Kasia 12.09.2018 17:36

I to bardzo dobrze :) Nie potrzebujemy takich jak ty...

Kasia
@Zadowolony 14.09.2018 20:13

I dzięki Bogu.Tak nisko upaść byłoby życiową porażką.Dno etyczne,moralne to za mało powiedziane.Banda prymitywne i erotomanów to najbliższe rzeczywistości określenie ekipy icredit.

Zezowata
@Kasia 19.09.2018 17:06

Trzeba się ich wystrzegać

Byku
@Zadowolony 14.09.2018 20:13

Twoja stara zadowolony payacu bez szkoły

Byku-Riposter
@Byku 02.10.2018 14:00

chyba ty

Vid
@Byku-Riposter 02.10.2018 15:12

Rozmowa na poziomie przedszkola.Wszyscy są tacy dojrzali w tej firmie?

Filipinka
@Vid 02.10.2018 21:02

Wszyscy? To jest ten wyzszy poziom, to sa ci pracownicy, ktorzy jako tako pisanie opanowali.

Antyy
@Filipinka 05.10.2018 06:38

Rozbawiłaś mnie do łez;)aż mi się humor poprawił.Dzięki. ..

Karo
@Katarzyna B. 06.09.2018 12:56

I tak wypowiedź nie mija się z prawdą

Marek
@Katarzyna B. 06.09.2018 12:56

Popieram

majk

Praca kicha. RM ns śląsk to gośc, który biegał z gazówką po klientach, ogólnie firma nie zatrudnia zbyt elokwentnych pracowników.

Haha
@majk 28.11.2018 11:52

Bo to jak już cię nigdzie nie chca nawet jako zwykły magazynier to wtedy jesteś super kandydatem do pracy w ikredycie

puto

Moje sugestie dla Icredit: Pożyczka droga Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zbyt dużo agresji

Gosia

Oczywiście: każda praca posiada swoje plusy i minusy. Nie zgadzam się jednak z większością opinii na tym profilu. Z pracy jestem bardzo zadowolony. Rzecz jasna dużo zależy od zespołu do którego się trafi ale to, że iCredit jest świetnym miejscem pracy należy otwarcie przyznać.

Wiesław

A ty w którym zespołe pracujesz ?

Olen
@Gosia 17.06.2018 16:15

Świetnym miejscem pracy za 1800zł podstawy netto? Hahaha

man
@Olen 19.07.2018 01:05

Człowieku, to chyba tylko twoja podstawa jest 1800zł

pracoholik
@Gosia 17.06.2018 16:15

Nie jest świetnym, ale nie ma na co narzekać.

TL
@pracoholik 17.08.2018 22:09

True

NICK
@TL 18.08.2018 21:53

Jesteście kochani :)

anonymous
@Gosia 17.06.2018 16:15

Tak ?

Zimno
@Gosia 17.06.2018 16:15

ICredit!!!

Obywatel
@Gosia 17.06.2018 16:15

Generalnie Polecam. iCredit ciągle się rozwija :)

Pracownik-Kielce
@Gosia 17.06.2018 16:15

Pracuję w iCredit już 2 lata, polecam praca w firmie iCredit,

!@#$%^&*
@Gosia 17.06.2018 16:15

świetnym miejscem ?

Zainteresowana

Dziś jest 10. Będą wyplaty na kontach? Czy nie udało się uzbierac pieniedży?

Dumny
@Zainteresowana 10.09.2018 09:37

Chyba zarząd cały weekend z ideał... Bo uzbierał kolejny miesiąc z rzędu przed 9:00

Zainteresowana
@Dumny 11.09.2018 00:32

Czyli kolejna pozyczka z BG wzięta, zeby pensje poszly ;). Dobrze, że jeszcze maja skąd brać.

RM
@Zainteresowana 10.09.2018 09:37

Mozes przepominac ani raz, gdy nie dostałas wypłaty max na 10?

Doradca Konin

Windykacja w tej firmie to w ogóle istnieje? Czy tak jak w każdym innym dziale nie mogą nikogo zatrudnic?

Klient
@Doradca Konin 20.08.2018 08:24

Nie istnieje ....

Windykator
@Klient 03.10.2018 13:19

Czuję się urażony :/ Sam nie istniejesz !!!

anonymous
@Doradca Konin 20.08.2018 08:24

Tak istnieje!

Anty
@anonymous 04.10.2018 09:40

Po co windykacja?czemu nie idą od razu do sądu?bo taka umowa porostu tam nie przejdzie!!!!!wysyłają SMS czasem poobklejają drzwi..co oczywiście jest niezgodne z prawem.wywierają presję darciem mordy bo w świetle prawa nic nie są w stanie osiągnąć.

Ruda Bikerka
@Anty 04.10.2018 10:22

Windykacja w iCredit. Kilku mlokosow, ktorzy nie przeczytali nawet umowy i probuja wyzebrac cos od klientow. I nie mozna zapomniec o panu (usunięte przez administratora) z Gliwic, ktory sobie kompleksy leczy darciem mordy po starszych paniach.

hehe
@Ruda Bikerka 05.10.2018 06:44

heheheheh...... Pan(usunięte przez administratora)z Gliwic to chyba komuś żonę wypukał, że taki żal do niego ma ktoś :D

Fan rm z gliwic
@hehe 10.10.2018 17:47

nie rozśmieszaj mnie on wypłukał przecież jemu w ogóle nie staje a poza tym mam małego dlatego tak tępi swoich podwładnych i innych klientów którzy opóźniają się w spłacie rat

hehe
@Fan rm z gliwic 12.10.2018 17:59

hehehe, widać, że nie jednemu :D

Gość
@Ruda Bikerka 05.10.2018 06:44

Wyżebrac? To klient bierze pożyczkę i firma pomaga a skoro nie spłaca to kto jest żebrak? Ktoś kto wyludza pieniądze

Gość
@Fan rm z gliwic 12.10.2018 17:59

Skoro masz małego to go przedłuż

Hash
@Gość 13.10.2018 22:21

Pomaga??umowa to jest wyłudzenie! !!!

Odpowiedz
@Hash 14.10.2018 21:32

1. A ty przeczytałaś umowę ani raz ? Chyba NIE!!!

Patryk

Mam pytanie odnośnie pracy w ICredit a konkretnie stanowiska Kierownik zespołu. Jest ogłoszenie i zastanawiam się czy jest sens tam aplikować. Ile płaca? jaka podstawa? jaka atmosfera? Będe wdzięczny za jakieś info

Wujek Dobra Rada
@Patryk 13.04.2018 16:40

Opinie są podzielone, jak nie złożysz papierów i nie pójdziesz to się nie dowiesz. Jak pójdziesz to uzyskasz informacje od kolegów z zespołu.

Wklej
@Patryk 13.04.2018 16:40

Podstawa najsłabsza w branży, więcej zarobisz na taśmie jako zwykła osoba niż jako kierownik podkreślam kierownik który zarządza osobami, brak auta, jeździsz swoim i dożynasz swoje ( zapomnij o jakimś zwrocie typu amortyzacja ) lub chodzisz na nogach, co do premii cele wywindowane w sposób aby nie wykonać a zanim ogarniesz teren wszystkich doradców to trochę minie zaraz poleci hejt ze wszyscy robią premie oczywiście jak się uda i to nie zawsze i tylko pierwszy cel czyli sprzedaż. Atmosfera poczytaj posty ile jest negatywów to ci wszystko ułatwi i ile jest spamu firmowego jak jest super gdzie widać to gołym okiem.

Wujek Dobra Rada
@Wklej 14.04.2018 22:10

Kwestia dyskusyjna i chyba nie w każdym biurze. Są biura gdzie premie są niemal gwarantowane, przy odpowiednim nakładzie firm. Złóż papiery i popytaj ludzi z biura. Jeśli jest ok dowiesz się o tym, jeśli jest w nich żółć dowiesz się jeszcze szybciej :)

Wujek Dobra Rada
@Wklej 14.04.2018 22:10

Nakładzie sił :)

Wklej
@Wujek Dobra Rada 16.04.2018 20:28

Kolejny spam firmy aby tylko zachęcać ludzi zrozumcie od tego są ogłoszenia o prace nie forum. Niemal gwarantowane o litości są cele które są do wykonania albo je wykonasz i masz premie albo nie wykonasz i masz podstawę jak w każdej firmie, to ile tych biur jest kilka ( i zapomniałeś dodać ze tym co uda się zrobić premie to ludzie którzy pracują tam od dłuższego czasu i znają doradców oraz swoich klientów i wiedza nawet kiedy dostają przelewy ). Gwarantowane rozwiń swoją myśl ( a raczej bzdurę ) co to znaczy gwarantowane, jeśli jest gwarantowane to po co są wyznaczane cele jeśli coś jest gwarantowane.

Wujek Dobra Rada
@Wklej 17.04.2018 13:12

Przez "niemal gwarantowane" rozumiem sytuację kiedy TLe nie mieli kwartału kiedy nie zgarnęli pełnej puli (czasem musieli odrobić pieniądze, które im uciekły w jednym miesiącu w premii kwartalnej). Tak: są takie biura (nieliczne) Tak: wymaga to dużego nakładu pracy (zawsze) Nie: Pieniądze nie zarabiają się same (nigdy) Raz jeszcze: Nie pójdziesz to się nie dowiesz.

Wujek Dobra Rada
@Wklej 17.04.2018 13:12

"znają doradców oraz swoich klientów" - taka branża, że trzeba znać swoich podwładnych i swój "produkt".

wklej
@Wujek Dobra Rada 17.04.2018 14:06

Z pisowni wnioskuje iż to znowu Pan Panie RM chyba znowu się Panu nudzi lub znowu się Pan utożsamia z firma ale wracając do tematu ( niemal i nieliczne ) czyli ile jedno dwa biura na tyle oddziałów i to jeszcze wyrównanie kwartalne super, bajki proszę opowiadać przełożonym o skuteczności pracy oraz w domu tak będzie lepiej. A to ze wymaga dużego nakładu pracy to jedno a drugie czy ktoś wykonuje to ( nie zawsze a raczej oscylowałbym bardzooo rzadko ). Co do zarabiania pieniędzy to już proszę się nie wypowiadać już tu były posty o tym co się działo w oddziałach i w Gliwicach i w Częstochowie. Pan myśli ze wszyscy są głupi ale jak w końcu ktoś opisze cała sytuacje co się wyprawiało o oddziałach i wyślę do centrali ale nie w Polsce tylko Bułgarii to może co niektórzy zaczną myśleć tyle w temacie.

obec
@Wujek Dobra Rada 17.04.2018 14:09

Dzieciaku zejdź na ziemie ty nawet nie wiesz o czym piszesz zanim nowy kierownik ogarnie teren doradców mija kawał czasu, a jak to wiadome w branży pożyczkowej ludzie kręcą aby nie zapłacić albo aby zwlekać ( łatwo wziąć ciężko oddać ) wiec premii brak i zostaje podstawa najsłabsza i tego dotyczy post wiec pisz do rzeczy bo ktoś opisał konkrety. -aby poznać podwładnych i produkt potrzeba czasu czasu i jeszcze raz czasu. No chyba ze ktoś się rodzi takim bystrzakiem jak ty który wszystkich zna zanim przyjdzie do nowej pracy.

anonymous
@obec 17.04.2018 15:46

Ludzie! Przestańcie pierdzi.elić w reszcie. Nikt nie che czytać wasze bzdurne-bezsensowne komentarzy, którzy nie ma nic spólnego z rzeczywistością...

Scyzoryk
@anonymous 28.08.2018 18:12

Z takimi błędami to pewnie z zagranicy jesteś albo Dyrektor Sprzedaży w tej firmie. Niestety w tych negatywnych komentarzach jest sporo prawdy (chamstwa i bezsensownych wycieczek personalnych również). Niech ludzie wiedzą do jakiej firmy aplikują. A prawda nie jest różowa, przy dzisiejszej sytuacji na rynku pracy, nie ma najzwyczajniej w świecie pptrzeby tracenia czasu na iCredit.

Halabarda
@Scyzoryk 29.08.2018 19:27

nie warto

Twoja zmora
@Wujek Dobra Rada 17.04.2018 14:06

Padalec.Bredzisz!

Ruda Bikerka
@Twoja zmora 02.10.2018 21:05

Nie warto

TL
@Ruda Bikerka 05.10.2018 06:47

Nie narzekam :)

TL`ka
@TL 05.10.2018 19:54

ja też nie

TL`ka
@TL 05.10.2018 19:54

ja też nie

Weronika
@Patryk 13.04.2018 16:40

Polecam prace w iCredit.

TL
@Weronika 10.10.2018 11:54

żeby zebrać 6000 brutto trzeba się na-zapierdzielać, ale gdzie nie trzeba :D Generalnie polecam

RM
@Patryk 13.04.2018 16:40

Generalnie polecam. W tym miesiącu kolejną promocją dla RM i TL z której można przytulić dodatkowy 1000 zl

Hash
@RM 14.10.2018 12:08

Brednie...doskonale wiem jak to działa. Słaby PR.Rotacje comiesięczne są wynikiem czego?

TL
@Hash 14.10.2018 21:38

Ale ty głupi jesteś :D Ktoś Ci wytknął, że zostałeś albo zwolniony, albo sam nie dałeś rady co widać po tym, że operujesz niekatulanymi od kilku miesięcy danymi i teraz zaczynasz używać argumentów "tak, bo tak" :D Jeszcze nóżką tupnij :D Grubo i na żałośnie :D (ale jak kto lubi)

Andrzej
@Hash 14.10.2018 21:38

"HASH" Pod każdym Komentarzem Cos "Mądrego" Piszesz... ze to złe, ze to tak, itp, itp...to nie prawda, to prawda... a nie pomyślałaś sobie ze ty ku^rwa nic nie wiesz ?

Hash
@Andrzej 16.10.2018 17:05

(usunięte przez administratora)drogi nie unoś się tak bo ci żyłka pęknie.Wiem wystarczająco bo nadal pracuję.Nawet to kim jesteś.Konkrety panie i panowie!!!(usunięte przez administratora) to trochę mało i świadczy o twoim poziomie kultury i intelektu.

Hash
@TL 16.10.2018 08:37

Żałosny to jest twój komentarz z którego nic nie wynika.Nadal pracuję i niestety ubolewam nad tym,że w firamię są tacy idioci jak ty.Konkrety!!!co jest nieaktualne? ???

Andrzej
@Hash 19.10.2018 14:02

a nie pomyślałaś sobie ze ty ku^rwa nic nie wiesz ?

Hash
@Andrzej 19.10.2018 17:56

Żenada...na tyle cie stać?czego nie wiem?wiem aż za dużo....

anonymous

Dobry wieczór. Szczerze mówiąc każdy dział ma cos do zarzucenia. Normalna sprawa. Gdyby nie fakt, iz robicie sobie sami soczystą kupkę w swoje gniazdeczko. Wypisujecie tu wszystko, co zostanie obrócone przeciwko wam, barany. Często przychodzi taka chwila, w której trzeba po prostu odpuścić. Nikt nie ma odwagi żeby się podpisać pod swoim pięknym arcykurwadziełem. Każdy dostanie w końcu to na co zasłużył. Dlatego uważam, że powinniście oddać się medytacji, w celu uspokojenia emocji, sterylizacji lub kastracji. Bo nie macie miedzy nogami nic pie*rzone tchórze. Podziwiam was kochani ludzie, którzy maja jeszcze sile na to żeby starać się ciągnąć ten (usunięte przez administratora) w górę mimo ze scenariusz pisany jest lewa ręka prawo ręcznego ślepego staruszka bez lewego pośladka, który jest analfabetą - dodam jeszcze ze ma kota, który ma swoja mysz. Wracając do tematu. Zakończenie tej bezcelowej konwersacji ułatwi sprawę oraz pomoże uwolnić orkę. Myślę ze każdy powinien się umyć, najlepiej zimna wodą i przestać juz oczerniać. To prowadzi jedynie do powstania nowych, bardziej zaostrzonych konfliktów... Zjednoczmy się, Ci co są skur*ysynami sami się wykrusza, lub prędzej czy później wpadną na mieliznę. Skoro juz każdy wie kim jest to niech się weźmie i pamięta chociaż o tym żeby spłukać po sobie jeba*a wodę czy wyłączyć światło. Zanim zaczniesz podbijać świat najpierw chociaż po sobie posprzątaj. Fala prostactwa zalewa ten chory na wenere świat. Wiec spraw aby dzięki Tobie był lepszy. Zapomnij o tym gównie i rob ku*wa co do Ciebie należy. Dziękuję dobranoc.

M.ż
@anonymous 31.08.2018 22:12

Aleś ty (usunięte przez administratora) błyskotliwy. ..

pracownik
@anonymous 31.08.2018 22:12

Ale nie każdy tego rozumie :)

TLka
@anonymous 31.08.2018 22:12

"Nikt nie ma odwagi żeby się podpisać pod swoim pięknym arcykurwadziełem" Napisał ten, który sie podpisał "anonymous". No cóż, iCredit ciągle trzyma poziom :)

xx
@TLka 11.09.2018 12:25

No tak jak ty "TLka"

pis
@TLka 11.09.2018 12:25

Tylko nad tym mogłaś skoncentrować ? Przeczytaj resztę, moze znajdziesz cos dla siebe... A ty trzymaj poziom Goworka, a najlepiej pier_d0l się :)

Gag
@pis 21.09.2018 00:35

Bravo ty!!!ale twoja soczysta wypowiedź potwierdza tylko opinie TL- ki.Frajerzyn0

Artur
@anonymous 31.08.2018 22:12

Żałosne....Musisz być bardzo zdesperowany i nieporadny w życiu skoro tak zaciekle bronisz "firmy".Praca tam to tkwienie w bagnie.Nie ma co dziwić się ludziom...motywacji jakiejkolwiek brak,presja, nacisk, traktowanie jak g.....nawet w Bułgarii tak nie ma.Dziwisz się że ludzie mają wy....bane?

Anty
@anonymous 31.08.2018 22:12

Ta Twoja twórczość to chyba wynik posiedzenia w kiblu bo się rozpisałeś. ...szkoda tylko że te wypociny nic nie wnoszą. Jak w firmie przerost formy nad treścią. ..żal.....

Trafięcie
@anonymous 31.08.2018 22:12

(usunięte przez administratora) dzisiaj?padalec ty masz chłopie rozdwojenie jaźni!Jesteś wyszczekany i dużo kłapiesz mordą ,wydaje ci się że jesteś (usunięte przez administratora) i inteligentny,ale tylko ci się wydaje frajerzyno

anonymous
@TLka 11.09.2018 12:25

GoWork nie wymaga ode mnie Imię Nazwisko, wymaga tylko NICK. Sama piszesz pod nazwą TLka... wydać ze nie jestes pracownikiem iCredit i ciągle bredzisz!!!!

Były

To ta firma jeszcze żyje???Umowa to typowe działanie na szkodę pożyczkobiorcy,niezgodna z zasadami współżycia społecznego i na dodatek to zwykłe wyłudzenie od klientów.Windykacja-kolejne łamanie prawa!Zastraszanie, wymuszanie,presja..Windykacja może poprosić i to grzecznie!A co robią?Drą mordę,straszą lepiej od duchów,naklejania naklejki z imieniem i nazwiskiem dłużnika w miejscu publicznym.Czemu nie oddajecie spraw do sądu?Bo nikt takiej lichwy nie przyklepie! Pasożyty żerujące na ludzkiej niewiedzy.Oszuści i bandyci.Omijać z daleka!!!

Karo
@Były 05.10.2018 12:09

Prawda w 100%.

Hash
@Karo 13.10.2018 11:48

Święta prawda.Umowa to dno i naciąganie klienta bzdurnymi kosztami.

Beskidu
@Były 05.10.2018 12:09

Jesteś stara...

Brak Finansowania????

O co chodzi z tym ograniczaniem kwot pozyczek do 400 zl???? To jest kpina z doradcow i klientow, tylko desperat pozyczy tak niska kwote. Podsumowujac, Pozyczki na maks 400, obciecie pieniedzy na paliwo, lub calkowity brak zwrotu za paliwo, codzienne bankowanie calej firmy, brak jakichkowiek inwestycji, zwolnienia w celu ograniczenia zatrudnienia .... Czyzby utrata plynnosci finansowej? A moze bedzie zmiana nazwy z iCredit Sp. z o.o. na iCredit Sp. z o.o. w upadlosci???

TL
@Brak Finansowania???? 12.10.2018 06:49

Pojawił się nowy Bułgar i zaczęła się bezpieczna sprzedaż ????

Haha
@Brak Finansowania???? 12.10.2018 06:49

Od dłuższego czasu firma icredit ma problemy finansowe i to już było w czasie kiedy ja pracowałem czyli raptem 8 miesięcy temu Wtedy jeszcze raptem dostawaliśmy po 500 zł na paliwo normy które były były niemożliwe do zrealizowania a teraz wiem z tego co słyszę od doradców i kredytu że jest naprawdę masakra gonią od klienta do klienta i tak naprawdę niewiele mogą zaoferować A pożyczka 400 zł to czysta kpina wtedy doradca pobierającą koszty tej pożyczki może zarobić 3 zł na sztuce

Haha
@Brak Finansowania???? 12.10.2018 06:49

Jedynym ratunkiem dla tej firmy są pomysły najlepszego dyrektora regionalnego w Gliwicach niejakiego (usunięte przez administratora) ratuj tą firmę Nie pozwól by upadła przecież tyle jej zawdzięczasz

Karo
@Brak Finansowania???? 12.10.2018 06:49

Daj Panie Boże! Niech się ten twór w końcu rozsypie.

Gość
@Haha 12.10.2018 13:47

Co ty człowieku za głupoty piszesz jestem doradcą w i credit i nie narzekam widocznie małe staranie nie ma za darmo trzeba robić

Pracownik
@Brak Finansowania???? 12.10.2018 06:49

Ale jaki ty masz niski poziom Cłuowieku ze zamiast zapytac swojego kierownika, tu na forum zapytasz czy ktos wie... troche trzeba miec wiedzy oraz kultura pracy!!!!

Michał
@Haha 12.10.2018 13:47

A teraz za paliwo dostajesz 700 zl, chyba ktoś nie zrozumiał nowego systemu wynagrodzenia, lub piszą tu osoby nie związane z firma icredit. Firma nie miała kłopotów finansowych i ich nie będzie.

RM
@Michał 14.10.2018 09:55

Tutaj 90% wpisów jest od ludzi którzy albo zostali zwolnieni, albo nie dali rady. Wystarczy spojrzeć na fakt, ze ta sama osoba operuje tymi samymi nieaktualnymi od min kilku miesięcy faktami, jak system wynagrodzeń, jak etaty które obsadzają już inni ludzie itd.

Hash
@RM 14.10.2018 12:06

Pan RM się obudził????jak zwykle daremna propaganda

Artur

Wszystkie pozytywne opinie o firmie są pisane przez pracowników,którzy nieudolnie próbują zadbać o wizerunek firmy.A ta firma to katastrofa!!Naprawdę nie warto tracić czasu na tę karykaturę korporacji.Brak kompetencji,warunki pracy conajmniej szokujące.Brak jakiegokolwiek wsparcia,brak narzędzi do pracy,warunki finansowe poniżej dna.Firma oszukuje klientów a co najlepsze własnych pracowników.Nie aplikujcie nawet w desperacji bo to strata czasu i zdrowia.

Karo
@Artur 05.10.2018 11:57

To też prawda w 100%

Wklimaciegoworka

"Na samą myśl, że muszę kimś zostać, ogarniał mnie nie tylko strach, ale wręcz mdłości. Nie mogłem znieść myśli, że zostanę prawnikiem, radnym, inżynierem czy czymś takim. Ożenię się, będę miał dzieci, dam się złapać w strukturę rodzinną. Codziennie będę chodził do pracy i wracał. Niemożliwa sprawa."

Obiektywny

Pracownicy gowork znacie definicję RODO?I nie bardzo rozumiem zapytania o dowody wypowiedzi?!Bawicie się w prokuraturę? Może chcecie żeby nagrywać rozmowy,skanować dokumenty itp.by móc zamieścić opinię?z tego co wiem cenzura się zakończyła wraz z odejściem PRL-u..Rozumiem że nie wszystkim to na rękę ale coś w tych opiniach musi być skoro niekoniecznie są tylko pozytywne.Może warto się przemianom na publiccrelation.pl?

Cyber

Jak tam Żmijewski? Nadal posuwa wszystkie Paszkwile?

Nie lubie Zmiji ale to juz prz
@Cyber 10.08.2018 11:44

A moze sie cwaniaczku przedstawisz jak takie oszczerstwa piszesz?

Doradca
@Nie lubie Zmiji ale to juz prz 10.08.2018 12:49

Daj mu/jej upuścić pary :) Może tutaj się uda skoro w oczy nie potrafi się wyżalić :D

do ciebie
@Nie lubie Zmiji ale to juz prz 10.08.2018 12:49

po co ma się ktoś przedstawiać boli cię to, przecież w firmie wszyscy wiedzą o tym, przecież on sam się z tym obnosi na legalu.

Zwolniony
@Cyber 10.08.2018 11:44

Prostak Żmijewski dalej bzyka te swoje podwładne.....śmiech na sali.....a ciekawe kogo bzyka teraz Area Menager Żmijewskiego niejaki z zakładem i spinka na ustach ciepły pajac...

To forum to kpina
@Zwolniony 14.08.2018 19:26

Zwolnili cie, a teraz tu wylewasz swoje zale? Oj, jakie to meskie ... zal

Doradca
@Zwolniony 14.08.2018 19:26

Art. 212 kk - ja nie podpuszczam.... Ale :D

Nick
@Cyber 10.08.2018 11:44

Widać same desperatki..Wrr obleśny troll...

Doradca
@Cyber 10.08.2018 11:44

Z tego co plotki niosą to on chyba jako jedyny RM lub wyżej kasjerek nie pukał... Heheheh

Jo
@Nie lubie Zmiji ale to juz prz 10.08.2018 12:49

Oszczerstwa?hahahahehehe.

Kasjerka
@Cyber 10.08.2018 11:44

Bzykalam sie z nim kiedys ale byl daremny i mial malego

Doradca
@Kasjerka 18.08.2018 19:11

Ale z (usunięte przez administratora). Bo podobno ten drugi nie potrafi mijał żadnej :) Nawet trenerki :)

Abcd
@Doradca 18.08.2018 20:25

Widzę,że RM (usunięte przez administratora) cieszy się ogólną sympatią i szacunkiem otoczenia...cóż..na pewne rzeczy trzeba sobie zasłużyć.

Gfss
@Abcd 19.08.2018 09:00

Chwast i tyle...

Hdudhdb
@Gfss 27.08.2018 10:43

Chwast to dumał twoja stara baranie :)

Żmijewska
@Hdudhdb 28.08.2018 01:39

Do kolegi wyżej.Twoja wypowiedź w 100% oddaje poziom i atmosferę panującą w firmie.Czyli potwierdzają się tezy innych.Akurat na temat pana o którym jest ta dyskusja mogę sporo powiedzieć.Ludzie nie przesadzają pisząc o nim wypowiedzi.Zwykły krętacz kłamca i człowiek bez cienia honoru

Kijwoko
@Nie lubie Zmiji ale to juz prz 10.08.2018 12:49

Dam ci (usunięte przez administratora) nawet adres

Kijwoko
@Doradca 16.08.2018 19:11

Ale co?frajerze

Bykulec
@Cyber 10.08.2018 11:44

Łapie naiwnych/ne na swoją firmę w UK:)hahahahehehe. Ciekawe co na to żonka?

Artur
@Bykulec 07.10.2018 21:33

Jednoosobowa firma w branży IT faktycznie zarejestrowana w Londynie.Prawdziwa korporacja. ..i powód do dumy

anonim

(usunięte przez administratora)

Haha

Zajady od lizania parówy.

Zajadodparówy

(usunięte przez administratora)...coś trzeba w pracy robić..żałosne (usunięte przez administratora)

Bartek

Wszędzie trzeba pracować,wiadomo nie ma nic za darmo.Jednakże praca w tej "firmie" jest ewenementem na pewno na skalę conajmniej krajową.Trudno to nazwać firmą.Na wsparcie,radę,wprowadzenie w obowiązki nie ma co liczyć pewnie dlatego że nikt nie wie co trzeba robić.I tu się kłaniam kompetencje,których zwyczajnie brak.Rotacja ogromna bo średnia pracy oscyluje w okolicach miesiąca.Pracodawca nieuczciwy.Szukają pretekstu i możliwości byleby obciąć co się da.Najlepiej byłoby dopłacać.Brak szacunku,brak wsparcia no ale czego się spodziewać po prostakach z kompleksami.Jak przedmówcy popieram stwierdzenie iż szkoda czasu,zdrowia na buractwo,pieniędzy z tego też nie ma.Szukają frajerów. ..

Nic dodać nic ująć...

jest taka osoba która jeździ oficjancie z bronią za pełnym przyzwoleniem Łodzi, jest to regionalny w Gliwicach ,a jego kolega to ten co straszy staruszki i każe im skakać z okna .Firma w 100% popiera takie działania

Fan rm z gliwic
@Nic dodać nic ująć... 05.10.2018 12:28

Człowieku z Jaką bronią on krzywdę sobie może zrobić długopisem a nie mówiąc już o używaniu broni czy masz na myśli tego który przy kluczykach od samochodu lub od mieszkania nosi kij bejsbolowy

Fan rm z gliwic
@Nic dodać nic ująć... 05.10.2018 12:28

Czy to ten sam cwaniak o którym myślę że wszystkim opowiada że ma w Anglii wielką firmę a to tylko sobie pracuje dla zabawy żeby zabić swój wolny czas czy mówimy o panu wąż żmija czy jakoś tak

Hahaha
@Fan rm z gliwic 05.10.2018 17:59

Ma...krzywe nogi jak ...bajkopisarz i mitoman

Doradca

8 miesiecy pracy jako doradca. Srednio 1500 - 1800 na reke miesiecznie. Jest to moja dodatkowa praca. Dla mnie jest bardzo fajna. Teraz czekam na fale bzdurnych komentarzy, ze tak sie nie da, bo ci co to pisza wiedza lepiej ile ja zarabiam i jak ja pracuje. Pozdrawiam

dora
@Doradca 17.11.2017 23:47

i spać po nocach nie możesz, że tyle zarabiasz i musiałaś się z tym kimś podzielić w internecie o 23:47

=!@€=+]|????
@dora 18.11.2017 13:57

Nosz tos do pieca dowalil. Czepiac sie ludzi ze sobie wieczorem na necie siedza . Nie wolno przeciez nic dobrego o firmie pisac wieczorami bo jak to tak to. Zajmij sie zyciem lepiej

Doradca
@=!@€=+]|???? 23.11.2017 18:05

Rzeczywiście wieczorem ha ha a może o północy, juz niedlugo sama się zajmiesz życiem pisząc tu jak made in Bułgaria się pozbędzie ciebie,

bercik

a moze tak podsumuwując to wszystko zaczniemy od tego jak działa firma ogólnie wykorzystujac pracownika za marne grosze

bercik
@Doradca 17.11.2017 23:47

hahahaha ciekawe ilu musisz miec klientów ze tyle zarabiasz a i drugie musisz tez miec wysoki rating ja mam 150 i zarabiam okolo 700 netto

Logiczny
@bercik 25.06.2018 08:19

150 Klientów * 100 zł (miesięcznie) = 15000 zł zbiórki (trochę słabo, ale cóż) 15000 zł * 5% (zakładając, że masz niski rating) = 750 zł brutto. Przy takiej bazie i takiej zbiórce w sumie to jak nie wiem po co cię trzymają. Biorąc pod uwagę refinanse i sprzedaż, której musisz nie robić.

CC
@Logiczny 24.08.2018 18:32

Trochę kiepsko... Ja pracuję 5 miesięcy... Mam 100 klientów i zbieram ok 35.000 zł 35.000*8% = 2.800 brutto + sprzedaż Ale jak się siedzi w domu to się g.... zarobi. Prawda jest taka, że żeby zarobić ok 3500 na rękę to trzeba się nalatać, ale gdzie nie trzeba ??? A kierownicy są różni !!! Byli gorsi, są teraz lepsi... I jakoś zaczyna to iść do przodu.

CC
@CC 24.08.2018 21:40

Dla jasności, bo zaraz mi ktoś zarzuci, że nie mogę mieć tyłu klientów w 5 miesięcy. Zaczynając dostałem 48 klientów po doradcy który został zwolniony.

Wiem kim jestes ...
@CC 25.08.2018 09:08

panie RM, pan to juz chyba sie gubi, kim pan jest w tej "firmie", teraz pan dorabiasz jako kreatura wizerunku na goworku? Najpierw podpisujesz sie jako logiczny, potem jako CC. Wczesniejsze wpisy jako Doradca, za chwile schizofrenia cie dopadnie.

Bebebe
@Wiem kim jestes ... 27.08.2018 07:02

Hehehe. Tutaj to chyba wogole że 1-3 ciuli o osobowosci mnogiej pisze... A część to pewnie na L4 od psychiatry siedzi :)

Bubu z dzupli
@Bebebe 28.08.2018 01:41

Wiesz, ze zawsze poznam twoje wpisy :) Po tylu wspolnych roastach mailowych to wiesz, ze to sie wylapuje jak automat :)

anonymous
@Doradca 17.11.2017 23:47

Ludzie! Przestańcie pierdzi.elić w reszcie. Nikt nie che czytać wasze bzdurne-bezsensowne komentarzy, którzy nie ma nic spólnego z rzeczywistością...

Scyzoryk
@anonymous 28.08.2018 18:09

Z takimi błędami to pewnie z zagranicy jesteś albo Dyrektor Sprzedaży w tej firmie. Niestety w tych negatywnych komentarzach jest sporo prawdy (chamstwa i bezsensownych wycieczek personalnych również). Niech ludzie wiedzą do jakiej firmy aplikują. A prawda nie jest różowa, przy dzisiejszej sytuacji na rynku pracy, nie ma najzwyczajniej w świecie potrzeby tracenia czasu na iCredit.

Wysmiewca
@Scyzoryk 29.08.2018 19:30

Polska mowa trudna mowa :D

Giani

Przeszedłem do icredit z innej firmy pożyczkowej. W sumie to sobie chwalę zmianę bo wynagrodzenie na czas, płacą za zamkniętą pożyczkę, za zbiórkę można dostać nawet 8% (zależy od reitingu). Teraz zmienili tez system wynagrodzeń i za nówki dostaje się sporo więcej. Atmosfera dobra, ludzie w porządku. Z tego co słyszałem sporo też się rekrutuje i mają spore plany na rozwój w 2018. Więc warto wysyłać CV. To, że tu nie publikują ogłoszeń jeszcze nic nie znaczy. Polecam sprawdzać pracuja i olx bo tam jest sporo ogłoszeń. Ogólnie polecam

robson
@Giani 10.11.2017 10:23

Napisz jeszcze że stawka za umowę jest w brutto więc na renkę szału nie ma żadnego.Generalnie każda firma wychodzi lepiej jeśli chodzi o zarobki a przy tym jest inna atmosfera pracy bez takiego terroru jak w icredit.

Mad
@Giani 10.11.2017 10:23

Musisz być bardzo zdesperowana....

Giani
@robson 17.03.2018 09:09

Napiszę, i co z tego ? Chcesz to pracuj, nie chcesz to nie pracuj. To twoja decyzja.

Aga
@Mad 21.03.2018 11:46

Wydaje mi się że bardzo naciągnięta ta twoja opinia jak to dobrze jest...( Jestem z tych co wiedzą co mówią)

szukampracy
@Giani 10.11.2017 10:23

Gdzie można Aplikować ?

anonymous
@szukampracy 22.08.2018 00:58

olx, pracuj . pl

Szukający
@Giani 10.11.2017 10:23

Macie jakieś linki do ogłoszeń ?

anonymous
@Giani 10.11.2017 10:23

Zgadza sie.

TL
@Giani 10.11.2017 10:23

https://icredit.olx.pl

Robson44

zostałem zwolniony z icredit Tarnowskie Góry bo pani kierownik Marzena chciała ze mnie zrobic pieska A na dodatek zatrudnili jej męż który oczernia i mowi fałszywe pogłoski ze zostałem zwolniony bo przekręty robiłem ( ciekawe jakie hahaha ) nie warto tam pracowac bo sami widzicie do jakiego stopnia sa zdolni

:)
@Robson44 26.09.2018 12:45

"Kierownik" hahahaha

Abcd
@Robson44 26.09.2018 12:45

Bo to zwykłe śmiecie i chwasty

Cmmmok
@Robson44 26.09.2018 12:45

To tam jeszcze ktos pracuje w Tarnowskich?????? Ha ha ha ha

Info

Jest pełno ogłoszeń na liderów zespołu. Warto wysyłać podanie?

Hulboj
@Info 18.08.2018 11:57

Wyślij.masz robotę na bank.przy takiej rotacji biorą kryminalistów, upośledzonych,jednym słowem wszystko jak leci

Doradca
@Hulboj 18.08.2018 14:40

Hulboj... Chyba już nie pracujesz... Jak bardzo upośledzony byłeś skoro przy takich wymogach się nie utrzymales ?

TL
@Info 18.08.2018 11:57

Warto

Area
@Doradca 18.08.2018 14:46

Nie warto totalnie więcej zarobisz jako kasjer niż tu jako kierownik podkreślam kierownik czyli osoba zarządzająca, praca od rana do wieczora nawalisz tyle godzin ze za te godziny wszedzie indziej zarobisz więcej, brak auta i swoim jeździsz zero zwrotów za amortyzację, jednym słowem podstawa najsłabsza w branży dlatego kazdy tylko na chwile i ucieka, i drodzy pracownicy firmy nie piszcie o premii bo jest nie do zrobienia ustalana w sposób aby jej nie wykonać.

TL
@Area 18.08.2018 19:14

Skoro premi nie widziałeś, to z tego gorszego sortu ci się nie utrzymał być musiałeś/łaś :) W sumie nie dziwne w takiej m razie, że w czasie przeszłym :) A cele miesięczne są mniej więcej na poziomie celów tygodniowych w Prowidencie czy w Bocianie :)

Hulboj
@Doradca 18.08.2018 14:46

Owszem, nie pracuję .Zwolniłem się sam po niecałych dwóch miesiącach,gdzie i tak było to o wiele za długo.Obraz nędzy i rozpaczy,totalna parodia i kpina.Pracownicy bez podstawowej wiedzy,kompetencji.Firma nastawiona na wyzysk,oszukiwanie nie tylko klientów ale i własnych pracowników.Jak ktoś wcześniej napisał parodia korporacji i to doskonałe oddaje sytuację panującą w tejże instytucji.

J23
@TL 18.08.2018 20:18

Kolega TL to też z zagranicy? Jak ta firma? Bo próbuje odgadnąc w jakim narzeczu jest napisany komentarz. Tak na marginesie, to przynajmniej warto wiedziec jak poprawnie zapisać nazwę lidera rynku w branży, w której jest się lepszym sortem.

Info
@TL 18.08.2018 16:58

Jakieś argumenty?

area
@TL 18.08.2018 20:18

cieciu kochany nie porównuj bociana czy providenta bo firma icredit jest 100lat za nimi tam kierownicy doradców maja więcej tablet auto od pierwszego dnia pracy, w icredit jeszcze rok temu nie potrafili dać auta dla regional menager śmiech na sali kierownik regionu co ma swoim jeździć i dalej wszystko na papierze robione, cele? mam o celach napisać a może tabelkę dodać ile osób robi te cele na tyle oddziałów kilka osób i to tylko sprzedaż, ps: zajmijcie się lepiej machlojkami a jak jesteś taki cwaniaczek to dawaj nazwisko lub region to zaraz ci powiem te twoje cele i czy je wykonujesz, i proszę nie każe ci pisać z interpunkcjami ale tylko składnie i po polskiemu.

Pracuj:)
@Info 18.08.2018 11:57

Tak, zawsze warto spróbować.

Nie bądź iCretynem.
@Pracuj:) 22.08.2018 00:55

Pracuj, pracuj. Jak już zlapią naiwnego co chociaż rozważa pracę na tych warunkach, to nie dadzą zrezygnować z rozpoczęcia pracy. Po miesiącu już sam zrozumiesz dlaczego. Jak nie masz innych opcji to idź na przeczekanie. Tylko nie podchodź poważnie, a raczej jak udział w kabarecie na żywo ;)

Ruda Bikerka
@Nie bądź iCretynem. 22.08.2018 07:27

:)

MarkoPolo

Nie polecam, słabe zarobki, na śląsku AM to zezowaty (usunięte przez administratora), ogólnie kicha.

Hcter

Piszcie o przekrętach w Gliwicach.A wszystko za wiedzą wspaniałego RM padalca..

Asa
@Hcter 21.08.2018 16:01

Długo by pisać...

Ł
@Hcter 21.08.2018 16:01

Niektórzy nie chcą pewnych rzeczy widzieć.Mają lepsze rzeczy do roboty typu panienki....

Zainteresowana

Gdzie są jakieś ogłoszenia o naborze doradców?

Rekrytacja
@Zainteresowana 28.09.2018 15:07

Przepraszam za literówkę. Aktualne ogłoszenia rekrutacyjne znajdziecie tutaj: https://icredit.olx.pl/

CC

Jestem konsultantem. Wracam do domu i nie myślę o pracy i to plus. Dużo nauki na początku, praca nie dla każdego. Musisz być ogarnięty. Jak ktoś nie umie sprzedawać pożyczek to nie może tu pracować, to oczywiste! Generalnie Polecam :)

Do cc
@CC 31.08.2018 22:31

Nie myślisz to widać, wracasz do domu i o 22:31 nie masz nic innego do roboty tylko siedzisz na forum i piszesz jaka cudowanie praca czyli jednak myślisz o pracy nawet zamieszczając post, ciekaw jestem kto ci to kazał napisać aby d...e wylizać TL,RM masz to w umówie aby lizać tutaj rowa.

CC
@Do cc 05.09.2018 19:21

Ale Bezproduktywny baran__z Ciebe :) Nawet szkoda slow...

Do cc
@CC 06.09.2018 16:56

(bezproduktywny) haha wiem kim jesteś a ty jesteś klopsik i rowo lizajec , idź na skargę i popłacz się mimo tego że twierdzisz iż nie myślisz o pracy jednak tu siedzisz i myślisz ;-)

Qasiq

Pan RM z Gliwic jest największym filarem,podporą i opoką firmy.Jest dla wszystkich miły a zwłaszcza dla klientów ,prawdomówny,nikogo nie oczernia, kompetentny.Nieprawda że z każdą sprawą biega na policję by uwalić niepokornych klientów a organy ścigania wykorzystując kłamstwą i oszczerstwa traktuje jak firmę windykacyjną i sposób na swoje kompleksy i podbudowanie ego.Nieprawdą również jest to że wykorzystuje innych pracowników.To chodzący ideał, na którego zawsze można liczyć.

Jdjxbdudjsnxhxjslabxbxi k
@Qasiq 27.08.2018 10:56

Hej, to moj sposob na dowalanie :) Powodzenia!

Htex
@Jdjxbdudjsnxhxjslabxbxi k 27.08.2018 11:26

Bo to zwykła faja jest

Obrońmy iCredit

Proszę o natychmiastowe zaprzestanie dodawania negatywnych opinii, czy też wyśmiewania się z iCredit sp. z o.o. lub jej pracowników. Jak wszyscy zainteresowani wiedzą, iCredit jest tworem niedoskonałym, mówiąc bardziej dosadnie, na rynku jest czymś w rodzaju ślepego szczeniaczka. Niby wiesz, że trzeba go uśpić ale jednak żal. Z tego powodu, biorąc pod uwagę, że z nieszczęścia ludzkiego, jak i z niepełnosprawności, czy to fizycznej czy umysłowej nie należy się śmiać ani jej piętnować proszę o zaprzestanie dodawania negatywnych komentarzy na temat iCredit. Czy to wina spółki, że taka jest? Czy spółka ma wpływ na wysokość wynagrodzenia pracowników? Czy ma wpływ na narzędzia pracy (a właściwie ich brak)? Czy ma wpływ na to jaki produkt oferuje? Czy może ustalać w jakich warunkach pracują ludzie w biurach? I czy oczywiście to firma jest winna, że ludzie pracują na odczepnego? W normalnych warunkach odpowiedź na wszystkie pytania była by twierdząca. Jednak pamiętać należy o specyficznym kalectwie tej spółki jakim jest zupełny brak samodzielności, decyzyjności i znajomości realiów rynkowych. Nic, absolutnie nic w tej pożal się "firmie" nie może odbyć się bez wiedzy i akceptacji centrali w Bułgarii. Osoby, których stanowiska w nazwie mają słowa sugerujące, że coś od nich zależy, mogą sobie zadecydować jedynie o tym czy będą trzymać telefon prawą czy lewą ręką. Dlatego ponawiam swój apel o nie naśmiewanie się z tego biednego tworu.

anonymous
@Obrońmy iCredit 22.08.2018 08:48

Przestań pierdzi.elić.

Kitty
@Obrońmy iCredit 22.08.2018 08:48

A pracownicy dostaja do umowy odrazu karte na parkingi dla niepelnosprawnych? Bo skoro to taka firma to chyba za sam fakt pracy tutaj powinni te karty dawac.

anonymous
@Kitty 24.08.2018 06:27

Przestań pierdzi.elić.

Jak
@anonymous 23.08.2018 17:24

Prawda w oczy kole?hahaha

Tak
@Jak 24.08.2018 17:40

Przestań pierdzi.elić

Hgkbvgujbvfydd
@Tak 27.08.2018 10:06

Czyzby RMik raporty porobil i zaczyna drugi etat?

anonymous
@Hgkbvgujbvfydd 27.08.2018 10:48

Przestań pierdzi.elić.

Kitty
@Obrońmy iCredit 22.08.2018 08:48

Hi hi hi :p

iCredytowicz

Chcecie znac prawde o pracy w iCredit? Oto ona: Doradca: zarobki od 2% do 9% zebranej kwoty od klientow. Zalezne to jest od tzw. ratingu - zapytajcie jakiegokolwiek doradcy co to jest to tylko zrobi wielkie oczy, doradcy tego nie rozumieja, ich kierownicy tego nie rozumieja, a zarzad twierdzi, ze to jest remedium na cale zlo. Malo tego, doradca ma tylko czesciowy wplyw na wartosc swojego raitingu. Doradca dostaje jeszcze 50 zl za nowa umowe i 20 za kolejna. Wszystkie stawki brutto. Team Leader, Kierownik Zespolu, czy jak ich tam nazwiesz. Najczesciej ma cale miasto pod soba, ale zdarzaja sie i tacy co maja po 3 miasta. Podstawa 2500 brutto, jezdzisz swoim samochodem, a w zamian otrzymujesz od firmy 500 zl na paliwo, chyba ze ci sprzedaz nie wyjdzie to 300. Nie jest wazne ile musisz przejezdzic, w Bulgarii i Rumunii 500 zl wystarczy to i dla Ciebie bedzie wystarczalo. Premia max do 3000 brutto za realizacje 3 celow. Tak z technicznych spraw. Co do samej pracy. Codziennie zbierasz pieniadze i wyplacasz umowy, jako kierownik tak samo bo zawsze masz za malo doradcow. Udajesz windykatora i bujasz sie po najwiekszych melinach swojego miasta bo nikt inny nie chce tego wspanialego produktu, ktory aktualnie jest chyba najdrozszy na rynku. Nikt cie nie szkoli, jedynie wytlumacza ci system na ktorym sie pracuje, masz do niego dostep tylko w biurze, bo o laptopie albo przyzwoitym telefonie zapomnij. Zadnych szkolen rozwojowych, sprzedazowych czy windykacyjnych. Szkolenie w terenie polega na rozklejaniu ulotek po slupach i klatkach schodowych. Jak zabraknie papieru w biurze do drukowania, to masz problem. Taki zakup za ogromne 20 zloty wymaga akceptacji samego prezesa. Wiec najlepiej jak bys przyniosl swoj papier. Ogolnie jest wesolo, jak ktos chce zobaczyc czym jest parodia korporacji to jest to chyba najlepsze miejsce w naszym pieknym kraju. Jak ktos potrzebuje wiecej info, niech zostawi maila. Pozdro.

Luna
@iCredytowicz 16.08.2018 08:29

Ty -Area General Manager, Bezpośredni przełożony lub Dyrektor Sprzedaży, mazes nazwać sobie jak chcesz... "Zadnych szkolen rozwojowych, sprzedazowych czy windykacyjnych. Szkolenie w terenie polega na rozklejaniu ulotek po slupach i klatkach schodowych. " A ty ku**** po co jesteś jako kierownik?

TLka
@iCredytowicz 16.08.2018 08:29

Kolega zapomniał jeszcze dodać, że za pracę w sobotę nie ma wynagrodzenia ani dnia do wybrania ... Masz przyjść bo firma Cię potrzebuje, znaczy się nie ma obowiązku w teorii, ale w praktyce ...

Luna
@TLka 20.08.2018 06:47

"nie ma obowiązku " sama mówisz... pracujesz jeśli chcesz realizować cele.

TLka
@Luna 22.08.2018 00:49

To taka bułgarska interpretacja prawa pracy?

Luna
@TLka 22.08.2018 07:22

NIE MA OBOWIĄZKU, CHCESZ PRACUJ- NIE CHCESZ, TO NIE PRACUJ.

TLka
@Luna 23.08.2018 10:53

Myslisz, ze jak uzyjesz caps locka to twoja wypowiedz zmieni sie w logiczna? Co to znaczy, ze jak chcesz to pracujesz w sobote, a jak nie chcesz to nie pracujesz? Tym osoba, ktore pracuja w sobote, pracodawca ma obowiazek wyplacic wynagrodzenie dodatkowe lub dac dzien wolnego. A nie umozliwic realizacje celow. Wam sie dalej wydaje, ze jestescie w Bulgarii, Rumunii czy na Ukrainie?

anonymous
@iCredytowicz 16.08.2018 08:29

Ludzie! Przestańcie pierdzi.elić w reszcie. Nikt nie che czytać wasze bzdurne-bezsensowne komentarzy, którzy nie ma nic spólnego z rzeczywistością.......

Scyzoryk
@anonymous 28.08.2018 18:09

Z takimi błędami to pewnie z zagranicy jesteś albo Dyrektor Sprzedaży w tej firmie. Niestety w tych negatywnych komentarzach jest sporo prawdy (chamstwa i bezsensownych wycieczek personalnych również). Niech ludzie wiedzą do jakiej firmy aplikują. A prawda nie jest różowa, przy dzisiejszej sytuacji na rynku pracy, nie ma najzwyczajniej w świecie pptrzeby tracenia czasu na iCredit.

Zostaw opinię o Icredit - Łódź

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Icredit