logo Euro-Stewarding

Euro-Stewarding

Poznań

Opinie o Euro-Stewarding

pitt 2011-09-21 10:10:55
kurcza ja jeszcze pensji nie dostalem i chcialem sie zapisac na szkolenie pzpn w tym tyg i bylem we wtorek o 10 i nikogo nie bylo wiec nie wiem, a z pensja tez nie wiem orientuje sie ktos co to byla za ochrona podczas koncertu gm? nie wiem sam juz co o tym myslec kurcze.
info 2011-09-21 13:33:01
a jak podpisywałeś umowę to tylko jedną czy więcej? Dostaliście koszulki na koncercie? co miały napisane - albo na kamizelkach tez jest czesto logo firmy
pitt 2011-09-21 16:56:20
na umowiee nie bylo zadnej firmy tylko trzeba bylo podac dane, natomiast na koszulkach bylo napisane sluzby informacyjne, a z firmy fosa tylko nie moge tej frmy znalezc
pitt 2011-09-21 19:25:53
ok tylko ze siedzibe maja w chorzowie i jakos mi sie nie widzi jechac do chorzowa zadzwonie tam jutro
anonim 2011-09-25 10:51:35
w jakich godzinach jest czynne to biuro?
pitt 2011-09-25 14:47:17
kiedys bylo od 9-16 teraz nie wiem jak bd w pon, sam w sumie chcialbym wiedziec bo mam cwiczenia na studiach do 15
Jampol 2011-09-28 12:21:05
Tak sobie czytam te opinie i ogólnie nie kumam o co wam chodzi ? heh Wy chyba sami nie wiecie o co wam chodzi. Wiadomym jest to że trzeba mieć ukonczone szkolenie na słuzby informacyjne bo taka ustawa, a że nikt nie robi tego za darmo to co sie dziwicie. Ja pracowałem na walce i na koncercie GM i ide na Monstera, mam ukończone szkolenie na stewarda i ide na mecz na oporowska. Współpraca z ES jest ok, choć to prawda cięzko sie dodzwonić. Szkoda, że sie nie wypowiedzieli ludzie któreym jak tam(usunięte przez administratora)płacił z własnej kieszeni za to ze poszli na wolontariat na adamka. Albo nikt nie wspomniał ze owy pan Agro-Handel zrobił wszystko, żeby choć część z tych ludzi pracowała. Łatwo jest se jeżdzićpo kims. A i jeszcze jedno ludzie zapisujecie sie na imprezy po czym nie przychodzicie, albo wybrzydzacie, ogarnijcie się bo jak widac jest dużo ludzi do roboty. Pozdrawiam niedowiarków Ps. Jak nieodbieraja to najlepiej zjawic sie osobiscie :) to działa
pitt 2011-09-28 15:39:09
no nareszcie jakis konkret ta wiadomosc mnie uspokoila dzieki, na Monster Jam sie wybieram, i mam nadzieje ze szkolenie tez bedzie w jak najblizszym terminie
info 2011-09-29 11:22:47
Pitt - tak dostałam wypłate w Poznaniu - choć teraz po poście ES rac zej nie ma to już znaczenia - wszystko jest wyjaśnione. Pozdr.
AAA 2011-09-29 13:55:33
a gdzie trzeba się zapisywać do tej pracy? bo ja też ukończyłam kurs a nie byłam jeszcze na żadnej imprezie
A. 2011-10-02 19:43:35
Witam , a ja pracowałam na wszystkich imprezach , zrobiłam kurs na Stewarda i pracuje na meczach ... Fakt pieniadze sa nie duże ale to firma jaka nas przejmuje przy danej imprezie decyduje o kwocie jaka nam wypłaci. Troszeczkę wysiłku, chęci, zainteresowania ludzie i praca JEST :) .Pozdrawaim
aneta 2013-07-05 08:02:12
hej, czy taka sama sytuacja w Euro trwa również i obecnie? czy może coś się poprawiło? Ktoś tam teraz może pracuje?
anonim 2013-07-24 11:16:08
mati82 czy wiesz jak często odbywa się rekrutacja do firmy Euro-stewardings? czy rotacja jest tam na wysokim poziomie?
anonim 2013-08-14 11:07:56
kto mi może powiedzieć jaką umowę dostaje nowy pracownik firmy Euro-stewardings? czy jest to umowa zlecenie?
alojzy 2014-03-15 18:10:12
W ogóle napiszcie, czy warto uderzać do Euro-stewarding, bo tutejsza ocena jest bardzo niska, ledwo jedna gwiazdka.
1
Turek 2014-04-09 22:53:45
A powiedzcie mi jak z terminowością zleceń i wypłat? Można być spokojnym, bo do tej pory było różnie w innych firmach eventowych.
tur 2014-05-07 22:14:00
Zgodzę się z tym co napisał lukas, ale tez przypomnę, że nie wiadomo ile w tych wpisach jest prawdy, bo może konkurencja euro-stewarding pisze takie rzeczy..
Kaja 2014-05-20 13:48:03
Jestem studentką, mam dużo czasu. Warto pójść na rozmowę. Widzę, że wpisy są różne, ale niech napisze ktoś ogarnięty :D
Kaja 2014-06-05 16:14:23
Ewelina, ale wyplaca do reki tak? no to chyba nawjazniejsze. nie rozumiem o co chodzi z tym ze ktos robi za ksiegowa?
Kaja 2014-06-06 12:04:13
wiesz, dopoki kasa jest na koncie to jest ok. nie ukrywam, ze fajne by bylo zeby byly jakies papierki, ale jako studencka praca to mi pasuje. co z tym poznaniem? o co chodzi?
1
Kaja 2014-06-09 07:39:03
no monster to na narodowym był? chciałam isć, chłopak mnie namawiał żeby zobaczyć te maszyny. szkoda że tak szybko idzie sie zniechecic, te papiery są ważne tylko u nich? dzieki za odp.
jasia 2014-06-09 18:39:45
tak, monster był ostatnio na stadionie narodowym, podobno impreza się udała, więc warto było iść. Ale nie wiem jakie papiery są u nich wazne, może jest jakaś lista uznawanych, ktoś wie coś na ten temat?
EEwelin94 2014-06-25 13:58:21
Oni honoruja tylko swoje zaświadczenie z ich szkolenia. Natomiast to od nich które uzyskałam to nie uznali mi go w dwóch innych firmach do których składałam aplikacje o pracę.wiec podwójnie wkurzyło mnie wydanie w błoto 150zl na to pseudo szkolenie
jasia 2014-06-25 19:08:44
jak to możliwe, że zaświadczenie tylko honorują tylko swoje własne? trochę mało poważne podejście moim zdaniem, nie dziwię się wcale, że Cię to wkurzyło, ja nie wiem jakbym zareagowała, bo przecież 150zł to zawsze jakaś kasa
1
edek 2014-09-24 16:41:20
tez chciałem sie dodzwonić do tego biura, ale nigdy się nie udało...tez mi się wydaje, ze na stronie jest inny podny, albo gdzies zrobili błąd, ja z kolei chciałem się zpaytać czy nadal rekrutują, bo wysyłałem do nich już kilka CV na różne oferty (przybliżone do siebie stanowiska) i niestety też żadnego odzewu z ich strony.
Kaczmar@ 2014-12-12 22:22:00
Nigdy się nie udzielam na takich "forach" ale szlag człowieka trafia jak czyta wypociny nieudolnych dzieciaków, które mając indeks i status studenta myslą że wszystko im przyjdzie samo pod nos. Może kilka faktów:
- dotyczących umów - trzeba być kompletnym baranem że by nie rozumieć ze euro stewarding to nie jest pracodawca. Dla tych którzy byli na imprezach i mają wonty wyjasnie łopatologicznie - jesteś w kamizelce ES ? Wykonujesz polecenia słuzbowe kogoś z ES ? NIE. Jesteś przeszkolony i PRZEKAZYWANY do obsługi zleceń !!! proste.
- nie mają zleceń ? HA HA HA :) wystarczy wejść na fanpejdź ES i można zobaczyć ile ich jest.
- Nie sądzę żeby się ta firma w jakikolwiek sposób ukrywała ? Niby jak będąc na imprezach na SN czy Legii ? Może czasami odpisują ze zwłoką ale żeby sie ukrywała ?
- Zasady zapisywania odbioru kasy sa jasno określane, kazda firma instytucja ma takie.
- odesłali kogoś do domu ? I co sie stało ? to zrozumcie ludzie ze na to nie macie wpływu ani wy ani ES ani czasem zamawiający. Dla zrozumienia to miejcie do nich pretensje ze nie bedziecie pracowac na meczu Legii bo będzie pusty stadion bo kibice znów poszaleli. Absurd.
- w tym kraju zauwazyłem że z miłościa sie pisze tylko o jezusie kosciele i ojcu dr. :)
- ze właściciel jest cwaniakiem ? ja tez bym był na jego miejscu bo trzeba miec łeb żeby obsługiwać takie imprezy. Sukces w naszym zacofanym społeczeństwie boli co ?
- biorą podobno swoich ludzi ? jak mają sprawdzoną grupę (a potwierdzę mają bo często chodzimy razem na imprezy) to jaki w tym problem ? Jak człowiek jest niezawodny to co ? Reszta to lawiranci. Widzę za kazdym razem liste która podpisujemy ile zgłaszających sie osób jest skreślonych, bo ich nie ma)
- Stawki ? Jak stawki raz 10 raz 12 a czasem i 25 (ale rzadko), a byłem ostatnio w innej firmie podobno zachwalanej obiecali 100 a dali 60 i mi wyszło 7 zł za godz.
- odbiór wynagrodzenia ? Jaki znów problem ? Robie u nich od grudnia zeszłego roku i nie miałem problemu, raz tylko było przez Impel przekręcone nazwisko ale sie wyjasniło i do przodu. Idzie sie dogadać.
Nikogo tu nie bronię, nie reklamuję nie ukrywam się, jak ktoś ma problem to podam nr tel i pogadamy.
Pozdrowienia dla nieudolnych dzieciaków :)
kali 2015-02-02 00:21:57
to dziwne co piszecie... Wiele czytałem o Eurostewardingu oraz pracowałem tutaj przez chwilę, zanim znalazłem coś ciekawszego. Ja, jak i wiele innych osób nie mieliśmy problemu z wynagrodzeniami za poświęcony na pracę czas. Sama firma ostrzegała, że wszelkie opóźnienia związane są z brakiem dopełnienia formalności przez pracowników
kenzo 2015-02-17 15:45:55
tak zgadza się . Gdy zaczynało się tutaj pracy to warto było polubić ich konto na facebooku bo wtedy oni często wrzucali tam dosyć istotne informacje na temat kolejnych spotkań na których można podjąć pracę. Często prosili się również wprost od niektórych ludzi o to , żeby Ci nie zapominali o formalnościach
biedronka 2015-11-24 16:56:41
Czy ktoś może wie, jak wygląda ta praca we Wrocławiu? Zobaczyłam ogłoszenie, wysłałam CV, w mejlu zwrotnym napisali, że na ich fanpejdżu na FB w najbliższych dniach pojawi się informacja o szkoleniu. Wchodzę na ów fajpejdż a tam same oferty dla Warszawy...
ełro 2016-05-19 12:06:59
Uwaga na firmę euro-stewarding.pl

Oszukali mnie na 200zł.

Nie ma z nimi żadnego kontaktu i nie kwapią się do oddania moich pieniędzy.

Nie współpracujcie z nimi, ostrzegam.

To bardzo podejrzana firma, która nie podpisuje z żadnym pracownikiem umowy. Czyżby mieli coś do ukrycia???

więcej informacji na poczta5@wp.eu

pozdrawiam

Czarna Żmija
2
bodo 2016-05-30 17:47:49
Również przestrzegam przed tą firmą spóźniają się z wypłatami, płaca mniej, szef bardzo niemiły, umowa na gębę,
3
bodo 2016-06-19 20:27:04
Umowa na gębę oznacza to że nie ma żadnej umowy do podpisu - nic nie jest spisane na papierze. Jedyne co to przechodzisz śmieszne szkolenie na pracownika służ informacyjnych i to wszystko.
2
Andrzejewska 2016-06-20 16:28:46
Co wy wymyslacie :)))))) ? Zawsze się znajdzie jakaś Czarna owca :)) jaki problem z wypłatami ? jacy oszuści za większość płacą od ręki ... Gimbusy
OSZUKANY 2016-08-06 13:06:39
czesc, sluchajcie!
ja tez jestem pokrzywdzony przez ta firme, konsultowalem juz sprawe z prawnikami i spawa jest do wygrania. jedyna mozliwoscia zeby przeciwstawic sie jest zbiorowy prostest. musimy zakonczyc ta oszukanczą dzialalnosc!!!!! dowiedzialem sie ze jedyna morzliwoscia jest wspolny protest. wiem jak mozemy to wygrac, potrzebuje tylko waszych relacji, piszcie prosze na moj adres mailowy jeśli was też oszukano: alexandermundd@gmail.com
zapewniam pełną anonimowosć
Adam 2016-09-01 15:11:25
Co wy za kocoboły wypisujecie, jedyne, co mogę napisać negatywnego to to, że trzeba pilnować fp żeby się zapisywać samemu na wypłaty pieniędzy(wypłaty są podobnie jak w niektórych firmach zajmujących się statystowaniem czyli sala wynajęta w jakimś biurowcu na parę godzin, gdzie wypłacane są pieniądze)jak się przegapi wypłatę, odbierasz sobie na następnej jaka tam będzie. Tyle z niedogodności, a tak to firma jest wypłacalna, czasem się zdarza, że jakaś godzina - dwie są zgubione, ale to wynika głównie z firm pod które bezpośrednio podlegamy na danej imprezie(w sensie koordynatorzy którzy zapisują godziny naszej pracy, do nich należy głównie kierować pretensje). Część imprez jest płacona do ręki po zleceniu, praca lekka i przyjemna, oczywiście dla kogoś kto pracuje uczciwie, a nie zapisuje się tylko po to aby sobie za darmo pooglądać koncert/mecz itp. Na pewno jeszcze można dodać, żeby traktować mocno dorywczo, ze względu na te zapisy na wypłaty, jak ktoś chce pieniążki na konto zawsze można się zapisać bezpośrednio do jakiejś firmy ochroniarskiej i robić dokładnie to samo np. Fokus etc... ale tam chyba hajsik tylko na konto, bez wyjątków, ale nie wiem, nie pracowałem w czymś takim
Polecam sobie na fb znaleźć fp. EuroStewardingu jak to wszystko wygląda (sposób zapisu na eventy i wypłaty) i samemu podjąć decyzję czy coś Wam takiego odpowiada. Ja jestem w miarę zadowolony 4/6
Krzysztof 2016-09-27 10:35:08
Tak ogolnie to nigdzie nie znalazlem informacji o tym ze ktos ma tam uprawnienia do przeprowadzania szkolen a szczegolnie stewarda
Aby zostac stewardem meczowym trzeba przejsc 24 godz szkolenie ktore musi zostac zgloszone do PZPN a tu jestes po 10 minutach .Narazasz swoja nie wiedza swoje zdrowie i kibicow
Co do kasy placi nieraz od reki czesto wyplata z duzym opoznieniem ale jest
Ogolnie nie jestesmy ubezpieczeni w przypadku jakiejs nieszczesliwej sytuacji nie dostaniemy nic
Kazdy z nas powinien dostac umowe od ktorej firma powinna zaplacic podatek i zus ....
Kasia 2016-11-05 14:02:13
Czy ktoś ma jakieś informacje odnośnie zaległych płatności za imprezy ?
Podobno firma została rozwiązana ma ktoś informację co z kasą?
marta 2016-11-05 14:59:51
ja tez słyszałam jakies dziwne info
Kam666 2016-11-05 18:43:06
Zapisałam się na poniedziałek na szkolenie w Krakowie i po tych opiniach trochę się boję. Idzie ktoś jeszcze?
WWaStewardka 2016-11-12 12:37:21
Niestety, ale to prawda.. pracowałam z ES głównie w Warszawie, wszystko było w jak najlepszym porządku, wypłaty na czas, czasem od reki, jednak gdy poszłam pod koniec października po wypłatę pod budynkiem stał jeden z pracowników mówiąc że mu przykro ale dzisiaj nie ma wypłat, pieniędzy, nic! Była to środa (26.10.16) a od niedzieli (23.10.16) nikt nie miał kontaktu z prezesem, przeświadczono mnie jednak w tym ze pieniądze są na koncie i nie zostały wypłacone. Jak się później okazało (oczywiście nikt nie wie czy to w 100% prawda, ale tak tłumaczy się współpracownik prezesa ES bo nikt inny o zdarzeniu nie powiadamiał żadnego z pracownikow) prezes popełnił samobójstwo, a przed tym wyczyścić całe konto. Tak więc pieniądze które miały być na wypłaty przepadły i nikt nie wie co z nimi.. do grobu raczej ich nie zabrał, ale firma wisi ludziom grube pieniądze, których pracownicy niestety już nie zobaczą...
mitolotto 2016-11-14 16:47:30
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!! To ja poproszę na fejsie zdjęcie nagrobka "prezesa";-). Oj dzieci, dzieci....... Daj mu Panie raj pełen dziewic :-). W końcu zarobił, co nie?
steward 2016-11-15 22:57:19
to prawda, pod tym linkiem można to sprawdzić http://www.universum-poznan.com.pl/wykazy/pogrzeby
Zostaw swoją opinię o Euro-Stewarding - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro-Stewarding