brak logo

SOBOL-agro Sp. z o.o.

Piotrków Trybunalski

Opinie o SOBOL-agro Sp. z o.o.

Praktyk 2013-11-12 23:17
Słaba kasa - podstawa, atmosfera podkopywania, drogi sprzęt w stosunku do konkurencji. Jedyny plus to nówki samochody. Można pojeździć fajnym sprzętem. No i (usunięte przez administratora) "miałem telefon od prezesa". Nie polecam
2
Praktyk 2013-12-14 18:08
Nooo, koledzy wyżej pojechali po bandzie, ale piszą całą prawdę. Nie chciałem, aż tak ostro, ale potwierdzam.
P.S. To se (usunięte przez administratora)personel kierowniczy zatrudnił - haha - opinię Claasowi robią niewiarygodną. Już lepiej pracować w Biedronce.
2
abcd 2014-01-26 23:20
Widze ze koledzy wyzej maja zal ze zostali zwolnieni z pracy a nie tak jak opowiadaja odeszli sami:) (usunięte przez administratora)Pracuje w tej firmie atmosfera rodzina, wyplata zawsze na czas, nie mam uwag, zawsze chcialoby sie wiecej zarabiac ale nie moge narzekac. Jezeli chodzi o zwolnienia to zostaly zwolnione osoby ktore sie nienadawaly "majace dwie lewe rece" kazdy by chcial dostawac kase za lezenie ale niestety tak sie nie da, szefostwo spoko bardzo mili i wyrozumiali ludzie. POLECAM
1
klient 2014-01-28 21:58
Jestem bardzo zadowolony z zakupionego sprzetu.W firmie bardzo profesjonalna obsluga. Sympatyczny zespol pracownikow.
Polecam
1
&@&? 2014-02-06 20:45
Firma oki. Zarobki jak na dzisiejszy rynek super, kadra kierownicza wykwalifikowana , sprzet bez zarzutu. W 100 % nie zgodze sie z opinia powyzej handlowca, pedanta i praktyka to co opisuja to klamstwo.A tak reasumujac to kto madry opisuje takie opowiadania wyssane z palca tylko ten kto ma zanizona samoocene i problemy z samym soba.
1
tdci 2014-02-08 19:06
Jak można wypisywać takie bzdury jak osobnik pod pseudonimem 'pedant'czy handlowiec. Ludzie zanim kogoś oczernisz zastanów się jaką krzywdę możesz zrobić. Jeżeli jesteś taki wylewny to dlaczego zapomniałeś się podpisać nazwiskiem??? Poznałem ludzi w tej firmie i złego słowa nie moge powiedzieć. Dyrektor jest człowiekiem na poziomie, podobnie z dyrektorką czy kierownikiem. Mają dużą wiedzę, są ludżmi z kulturą, dobrze się z nimi współpracuje. Co do tych wpisów to myślę, że mieszanka żalu, frustracji i paru tanich piw po otrzymaniu wypowiedzenia tworza takie oto dzieła autorstwa np. handlowca-popatrzcie na godzinę dodania wpisów tych osobników
1
darek 2014-07-04 22:43
FIRMA GODNA POLECENIA OBSŁUGA WSPANIAŁA A SERWIS TO NIE DA SIĘ OKREŚLIĆ NAPRAWDĘ WARTO TAM KUPOWAĆ MASZYNY. POLECAM...
abcd 2014-08-27 21:37
Kupowałem u nich już 5 maszyn ale ostatnio nie wywiązali sie z umowy sprzedali maszynę bez oprzyrządowania i ponad miesiąc czekam i nie wiem czy się doczekam a za wszystko zapłacone. Koniec handlowania z takimi ludźmi.
1
Rozsądna Konkurencja 2014-10-03 10:16
Lepiej nie sugerować się w 100% opiniami w internecie. Przed tak poważnym zakupem proponuję zadzwonić do centrali CLAASA w Buku k/Poznania i poprosić o kontakty do klientów sobol-agro i zasięgnąć opini tych co z nimi handlowali. A jeżeli chcecie się upewnić to każdy ogarnięty Przedstawiciel Konkurencji zawiezie was do tych niezadowolonych :) PS. Łukasz wcale za tobą nie tęsknimy :)
carycy 2015-01-16 15:09
i cos sie ruszy czy trzeba czekac czegoskolwiek. wiecie najbardziej to mi zalezy na pracowaniu. wchodzilem na ich strone internetowa i jakos ofert pracy tma brak - jak ktos ma informacje w tym temacie to bardzo bym prosil o zasilenie tego forum takimi informacjami. z gory dziekuje wszystkim ktorzy sie nademna ulituja
feliks 2015-03-20 16:42
ja tez niestety na wspomnianej stronie internetowej nie mogę znaleźć żadnych aktualnych rekrutacji prowadzonych przez SOBOL-agro Sp. z o.o., a nie wierze że tak duża firma o takiej renomie nie prowadzi wogóle jakichś publicznie widocznych naborów na nowych pracowników. wiecie może gdzie mogę zasięgnąść nieco więcej infoi na ten temat?
info 2015-05-21 15:41
Też szukałem ofert pracy w SOBOL-agro, udało mi się je znaleźć na OLX. Ostatnio widziałem ofertę na handlowca oraz kierowcę - mechanika.
SOBOL-agro 2015-08-31 11:27
Witam, firma SOBOLagro w związku z dynamicznym rozwojem poszukuje dwóch osób do pracy na stanowisko przedstawiciela handlowego. Teren działania województwo Łódzkie. Osoby zainteresowane praco oraz mające doświadczenie na podobnym stanowisku zapraszam do przysyłania swojego CV na adres email: s.sasinowski@sobol-agro.pl
1
SOBOL-agro 2015-08-31 15:42
Wynagrodzenie uzależnione jest od wyników sprzedaży, podstawa w zależności od stażu pracy wacha się w granicach od 1400zł netto do 2000zł netto plus prowizje od sprzedaży. Przedstawiciel handlowy dostaje samochód służbowy, telefon oraz laptop z dostępem do Internetu oraz podstawowe przeszkolenie.
2
Nic się nie zmieniło 2016-05-22 16:06
WACHA!!!- ludzie w Sobolu kupcie sobie słownik- błędy ortograficzne na forum publicznym to wstyd i żenada.
Zadowolony klient 2016-07-05 21:03
Bardzo solidna firma , osobiście cenie sobie współpracę z nimi konkretnie na czas i bardzo milo obsługa czego chcieć więcej...
2
Były 2016-07-09 09:54
3000???? Za dwa misiace jest jak najbardziej realne. W branży agro pieniądze dawno się skończyły, a już na pewno nie zarobisz takich pieniędzy w tej firmie.
ania 2016-07-12 21:47
dla wszystkich którzy wątpią w energię i potencjał firmy to polecam teraz odwiedzić Pokazy żniwne CLAAS, będzie zaskoczeni przyjaciele moim zdaniem, firma ma moc
Joanna 2017-05-11 12:51
@ania chętnie usłyszymy więcej na temat pracy w SOBOL-agro. Mogłabyś opowiedzieć o tym jak wygląda praca w Twoim dziale? Co wskazałabyś jako największe plusy pracy w firmie?
Zostaw swoją opinię o SOBOL-agro Sp. z o.o. - Piotrków Trybunalski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SOBOL-agro Sp. z o.o.