WelmaS
5 558 6 1

Opinie o WelmaS

Willy

Witam, jedzie ktoś 13.11.2018 na szkolenie do Rzeszowa z okolic Katowic?

xxx
@Willy 09.11.2018 11:06

Z Krk

Lila

Witam, czy wybiera sie ktos na szkolenie 13.11.18r. z okolic Pabianic/ Łodzi?

Ada

Czy możecie mi powiedzieć jakie PH dostają samochody firmowe?

Lpp
@Ada 08.11.2018 14:36

Są różne, Caddy, Partner, Berlingo, Citan, itp.

Bubu

Praca na stanowisku telemarketera ..czy jest opcja pracy zdalnej ?

Byebye

Witam, chciałabym aplikować do firmy na stanowisko telemarketera, czy jest możliwość pracy zdalnej ??

Julita
@Byebye 21.10.2018 14:09

Praca zdalna staje się coraz bardziej popularna także na polskim rynku pracy. Jak rozumiem, w interesującym Cię ogłoszeniu nie znalazłaś informacji o możliwości podjęcia pracy w takim systemie? Może warto zasięgnąć informacji u źródła i spytać o to bezpośrednio w firmie? Jeśli się na to zdecydujesz, poinformuj nas proszę czy taka możliwość istnieje.

Toja

Cześć, jedzie ktoś na szkolenie 01.10.2018?

Nick
@Toja 27.09.2018 23:39

Tak, ja się wybieram

Lolo
@Toja 27.09.2018 23:39

Owszem, też jadę

Toja
@Toja 27.09.2018 23:39

A skąd jestes/jedziesz?

Nick
@Toja 29.09.2018 13:08

Ja wybieram się z łódzkiego ????

Alex
@Toja 27.09.2018 23:39

z Bełchatowa. Mogę zabrać 3 osoby:)

Nick
@Alex 30.09.2018 12:32

Można jakis kontakt? Ja z Piotrkowa się wybieram pociągiem to wygodniej byłoby z Tobą :)

Alex
@Toja 29.09.2018 13:08

Na blablacar mam wystawiony przejazd gdyby ktoś był zainteresowany z Belchatowa

Toja

Cześć czy jedzie ktoś na szkolenie 01.10.2018?

Lapa

Czy ktoś z pH może dać jakiś wiarygodny pogląd na to jak wypada praca na tym stanowisku ?

Pracoholik
@Lapa 18.06.2018 21:02

Przed podjęciem decyzji, czy zostać jego uczniem, odwiedzający Mistrza człowiek chciał uzyskać pewne zapewnienie. - Czy możesz mi ukazać cel ludzkiego życia? - Nie. - A przynajmniej jego sens? - Nie. - Czy możesz mi określić naturę śmierci i życia pozagrobowego? - Nie. Człowiek odwiedzający oddalił się pełen pogardy. Uczniowie byli zaskoczeni, że ich Mistrz wypadł tak kiepsko. A on, pocieszając ich, powiedział: - Na co się przyda poznanie natury i sensu życia, jeśli nigdy go nie zakosztowałeś? Wole, żebyście zjedli ciastko, niż długo i uczenie rozprawiali o nim. Człowiekowi, który go odwiedził i chciał zostać jego uczniem, Mistrz powiedział: - Możesz ze mną zamieszkać, ale nie staraj się iść za mną. - Za kim więc mam iść? - Za nikim. W dniu, w którym pójdziesz za kimś, przestaniesz iść za Prawdą. Jest tu wiele opinii Ty decydujesz. Nie wiem czy 400 opinii to mało czy dużo, nikt też nie wie czym jest dla Ciebie ta wiarygodna. Praca jak praca firma dobra to wszystko.

Agness
@Lapa 18.06.2018 21:02

Jutro jedziesz na szkolenie?

Uwielbiam tą robote
@Pracoholik 18.06.2018 21:30

Dobre! Ciekawe który mądry to pisal? Zamiast gadać trzeba się wziąć za robotę :-) a zarobić ta firma da jak się trochę mózgu użyje! I już za parę dni impreza firmowa 5 dni będzie ogień. A co do pracy to nie wiem czy jest miejsce gdzie naucza Cię więcej w karierze handlowca. Przyjdziesz po wiedzę pieniądze dostaniesz rykoszetem! A jak jesteś leń wybierz inne miejsce! Polecam!!!

Kruper

Jestem pracownikiem tej firmy i z tego co ja wiem zawsze się czeka na odpowiedz bo robią selekcje. Później jedzie się na szkolenie w Rzeszowie z noclegiem, które w moim przypadku trwało 8 dni. W ostatni dzień po szkoleniu podpisuje się umowę, zostaje wydany samochód i do pracy. A sama praca jak praca, jeździsz sprzedajesz produkty, jakość wysoka i zarobić można na prawdę nieźle. Generalnie pokrywa się to co mówią na szkoleniu i rozmowie rekrutacyjnej z tym co jest w rzeczywistości. Ja pracuje 8 miesięcy więc coś tam już wiem, ale są osoby, które pracują dużo dużej i nie narzekają. Generalnie jak będziecie mieli pytania to coś wam tam mogę napisać bo też jakieś tam wątpliwości miałem przed rozmową i po. Jak znajdę czas oczywiście :)

natalia
@Kruper 29.09.2016 07:30

hej czy pamiętasz co z rozmowy kwalifikacyjnej

Adia
@Kruper 29.09.2016 07:30

Kruper pracujesz tam jeszcze ?To proszę odpowiedz czy zawsze szkolenia są w Rzeszowie?

Kruper
@Adia 10.07.2018 00:26

Tak pracuje. Z tego co wiem to tylko w Rzeszowie.

Seweryn
@Kruper 29.09.2016 07:30

Cześć możesz powiedzieć jak przygotować się do rozmowy przez skype? :)

Mr0gh0st
@Seweryn 28.07.2018 12:09

Załóż słuchawki ????

Kruper
@Seweryn 28.07.2018 12:09

No wiesz z tego co ja słyszałem od innych przedstawicieli to są bardzo indywidualne, mogę powiedzieć o mojej. Dużo o doświadczenie mnie pytali w sprzedaży, o byłych pracodawców, sukcesy zawodowe i prywatne, największe porażki. Techniki sprzedaży i miałem im coś sprzedac, ale to już bardzo dawno miałem i nie pamiętam co. Tak z 30 min mnie maglowali.

Stanisław

Witam wszystkich. Z ciekawości wszedłem na to forum ponieważ odwiedził nas w domu jeden z przedstawicieli tej firmy, także opinia z drugiej strony(klienta, nie prackwnika). Pan przyjechał na czas o godzinie 15.30. Miły schludnie ubrany człowiek. Luźna rozmowa i poszedł po rzeczy. Parę toreb, materac i poduszka. Później pół godziny prezentacji i już wszystko wiemy. Rzeczy nie są tanie to jasne ale trzeba wiedzieć że nigdy nie były... co do produktu to jesteśmy bardzo zadowoleni. Za ceną idzie jakość. Jak chcesz spać w byle czym idź na targ i kupuj jakąś sztuczną chemię. Tutaj produkt bardzo dobry, materac spełnia swoje funkcje w 100%(kupiony ze względu na mój kręgosłup), pościel lekka i ciepła, nawet córka zachwycona swoim prezentem. Osobiście bardzo polecam firmę WelmaS każdemu kogo spotkam. Solidna firma z poważnym podejściem do klienta. A na koniec typowa polskie podejście... Jak coś jest dobre to nikt nic nie mówi i oponii nie daje ale niech będzie chociaż odrobinę coś nie tak to od razu trzeba zrównać to z ziemią... pozdrawiam I polecam współpracę z firmą

Barbara Kuśnierz
@Stanisław 17.09.2017 09:25

Podzielam Pana zdanie. My już trzy razy kupowaliśmy produkty z tej firmy. Chodziłam na dużo pokazów i muszę przyznać, że jakość ich produktów jest rewelacyjna w stosunku do innych firm. Przedstawiciele bardzo mili i rzeczowi. Szczerze polecam Barbara.

Barbaraaa
@Barbara Kuśnierz 29.09.2017 15:39

Ja też się przychylam do Państwa opinii. Bardzo dobre produkty.

Basia
@Barbaraaa 19.01.2018 12:57

Ja kupiłam komplet z kaszmiru dla dzidziusia, składający się z 5 elementów. Kosztowne, ale bardzo fajne. Tak z ciekawości zaczęłam czytać na temat wełny i jej właściwości po tym jak przedstawiciel mi przedstawił ofertę. Byłam w szoku jak bardzo wełna jest zdrowa i polecana dla dzieci.

Ania
@Barbaraaa 19.01.2018 12:57

Ja kupiłam komplet z kaszmiru dla noworodka. Zaczęłam trochę czytać po zakupie bo przedstawiciel bardzo wychwalał i byłam w szoku jak wielu lekarzy pozytywnie wypowiada się na temat właściwości wełny dla dzieci. Jestem bardzo zadowolona chociaż tanie to nie jest.

Jarek
@Stanisław 17.09.2017 09:25

Potwierdzam co Pan pisze choć sam nie byłem przekonany po zakupie żony. Trzeba spróbować żeby się przekonać co to za produkty.

Ryszard
@Stanisław 17.09.2017 09:25

Zgadzam się w 100% to tak jak teraz wszystko co chińskie ludzie kupują po chwili do wyrzucenia lepiej wydać raz a porządnie i mieć coś dobrego bo tanie mięso to psy jedzą. Dziś zwykła wątpliwej jakości kołdra w sklepie kosztuje 700 zł to ja wolę porządna wełniana. Dobre rzeczy Państwo macie! I jakość super wiem bo owce chowałem!

Kry.sul58

Mamy z mężem wełnę 7 lat kupilam na spitkaniu domowym dajemy opinie 10 na 10. W lutym kupil maz koc nie był tani ale wiem że 30 lat posłuzy polecam

Dariusz Korynt
@Kry.sul58 21.05.2018 09:41

Moja mama ma już 24 lata jeszcze z lamy gold. Ojciec kupił z welmasu 8 lat temu. Oba komplety są w dobrym stanie. Nam rodzice kupili z welmasu jakieś 5 lat temu a my teraz naszym dzieciom. Jestem przekonany, że to zakup dobry na lata.

Joanna Rak
@Dariusz Korynt 27.06.2018 21:06

My też już użytkujemy 4 lata, teraz kupiliśmy nowy materac i jest świetny. Widzę, że dużo ludzi się ze mną zgadza tym bardziej jestem zadowolona z podjętej decyzji. A i ceny dużo niższe niż u konkurencji z którą nie raz się spotkałam.

Akumulator

Trafiłem do tej firmy z przypadku. I to był najlepszy przypadek w moim życiu.

Zet
@Akumulator 02.06.2017 16:19

Bo to nie praca to styl życia;)

Tomek
@Akumulator 02.06.2017 16:19

Też tak uważam, firma ma dobre podejście do pracowników i klientów ciężko dziś o takiego pracodawcę.

Trepki63

Mam takie koldry juz przeszlo 7 lat bralam na raty jakie to piekne jestembardzo zadowolona placilam duzo bardzo duzo maz zly ale jak pospal to juz nie chcial oddac pojechal teraz do sanatorium dzwonil do mnie zebym mu przywiozla jego koldre bo sie mu zle spi narzeka na te zwykle koldry. Jak ja pralam i pare dni spalam pod starom zwykla koldra to usnac nie umialam polecam kazdemu warto ludzie kupują telewizory za 5 tysiecyy auta za 50 tysiecy a na materac szkoda im dwa tysiace a czlowiek spi codziennie cale zycie srednio 8 godzin dziennie a potem kazdy narzeka na kregoslup i szukaja wymowek ze ciezkie tornistry ze ciezka praca ze starosc nie radosc wydaja ciezkie pieniadze na masaze kremy masci czekaja w kolejkach do ortopedow i nic z tego nie ma dalej plecy bolą. Ja polecam z calego serca to byla dobra inwestycja

Renatta
@Trepki63 03.07.2018 17:58

Mój też się że mnie śmiał, że dałam się nabrać a teraz śpi zadowolony i w życiu by nie oddał. Wcale tak drogo nie było jak ostatnio byłam w galerii handlowej żeby na pościele popatrzeć to kołdry po tysiąc złotych już nie mówię o materacach a tu płaciłam taniej za gruby materac z kołdra i poduszkami 1800zl a produkt nieporównywalnie lepszy i do tego naturalny, dobrej jakości i rehabilitacyjny. Myślałam że nie, ale fakturę dostałam na wyrób medyczny. I jeszcze 5 lat gwarancji ja wiem, że z tymi firmami różnie bywa, ale jestem mile zaskoczona. A co do facetów to właśnie tacy są gadać będą a jak spróbował to gadał inaczej :) polecam

09

Pani Beata kobieta ze złota,zawsze uśmiechnięta,zawsze wesoła,kocham panią

Anka
@09 07.08.2018 21:12

Lubiana w firmie :)

Janusz Muszyński

Kupiłem produkty od tej firmy 4 tygodnie temu i muszę przyznać, że ten materac na prawdę mi pomaga przy bólach kręgosłupa. Postanowiłem napisać bo sam miałem duże wątpliwości przed zakupem. A i żona z kołdry zachwycona! Bardzo dobra obsługa.

Kasia Lech
@Janusz Muszyński 08.12.2017 00:08

Zgadzam się z Panem w 100% materac jest rewelacyjny. Kupiłam mamie w prezencie i jest zachwycona.

Katarzyna
@Janusz Muszyński 08.12.2017 00:08

Ja kupiłam kołdry i poduszki dla dzieci bo mają alergię. Spełniają moje oczekiwania. Produkty bardzo wysokiej jakości. Kontaktowałam się z alergologiem po zakupie i mowil, że to bardzo dobra rzecz. Polecam

Aga
@Katarzyna 18.12.2017 22:11

Też byłam sceptyczna co do zakupu, drogie itd. mąż mi mówił żebyśmy wzięli dla synka bo ma alergię a przedstawiciel że będzie lepiej. Muszę powiedzieć że to najlepiej wydane 1500zl. Małemu jest naprawdę dużo lepiej.

Król Maciuś
@Aga 20.01.2018 17:02

Wszystkich klientów serdecznie pozdrawiam :) staramy się być zawsze dla was najlepsi :)

Sylwek
@Janusz Muszyński 08.12.2017 00:08

W trakcie prezentacji u mnie w domu wszedłem na to forum i po tylu pozytywnych opiniach o materacu i pościelach z wełny postanowiłem zamówić. Od miesiąca jak śpię pod pościelą dziwię sobie jak mogłem mieć negatywne zdanie o tym produkcie nigdy go nie używając. Dziś bym nie wymienił na żadną inną pościel. Polecam dobra rzecz!

Anna Kulesza
@Sylwek 19.02.2018 20:04

Panei Sylwku ma Pan rację materac jest świetny! Wiem co mówię bo dopiero co z niego wstałam i się normalnie wyspałam. Wypoczęta mogę w końcu iść do pracy. Pozdrawiam

Jarek
@Janusz Muszyński 08.12.2017 00:08

Moja żona kupiła materac, kołdrę, poduszki byłem na nią strasznie zły dlatego postanowiłem tu napisać co myślę. Myślę, że trzeba się przespać i spróbować bo śpi się bardzo dobrze i jest to dobry produkt. Wysypiam się, nie budzę w nocy, nie jest mi zimno, zapomniałem co to ból kręgosłupa.

Anka
@Jarek 27.06.2018 09:21

Moi rodzice też mają produkty z tej firmy i są zadowoleni dlatego też przyszłam do tej firmy do pracy bo wiem, że produkt mają dobry.

Asia

Pracuje w telemarketing u drugi miesiąc. Praca spoko,nie trzeba nic sprzedawać tylko umawiać na spotkania. Zarobkowo bardzo ok. To czwarta moja firma na słuchawcetutaj najlepiej

Natka
@Asia 29.04.2018 03:46

No ja też wcześniej już dwie firmy przerobiłam teraz będę chciała do was dołączyć bo dwie moje koleżanki już pracują i są zadowolone.

Anka
@Asia 29.04.2018 03:46

Ja też polecam, nic trudnego to dzwonienie.

Angie

Pracuję w telemarketingu i polecam. Trochę się bałam takiej pracy bo wszyscy telemarketing odradzają, ale okazało się, że umawia się spotkania dla przedstawicieli i jest to dość łatwe. Nic nie trzeba sprzedawac. Zarobki jak na telemarketing bardzo dobre. Atmosfera dobra. Nawet torta na urodziny dają :) polecam i pozdrawiam

Niki
@Angie 05.12.2017 23:50

Też jestem zadowolona z pracy w firmie. Prezenty na mikołaja dali to bardzo miłe. Wigilie dla calej firmy organizują. Dobry pracodawca.

KA.
@Angie 05.12.2017 23:50

Jak na telemarketing to nie jest źle. Pracowałam już w 3 innych i ta firma jest ok.

Dori
@KA. 20.12.2017 11:09

W tej firmie pracuje już od półtorej roku w telemarketingu. Nie można narzekać, wiadomo że pracować trzeba, za darmo nic nie dają. Umawianie tych spotkań to prosta sprawa jak się trochę podzwoni. Dziewczyny w pracy są fajne więc i atmosfera dobra. Zarobki na pozytywnie w stosunku do innych firm w tele na podkarpaciu. O pracy jako przedstawiciel wiem niewiele, poznałam paru przedstawicieli, są na prawdę bardzo fajni i zadowoleni z pracy. Ogólnie polecam podobnie jak dziewczyny wcześniej 4 z plusem bo zawsze może być lepiej.

Król Maciuś
@Dori 17.01.2018 17:34

Dziewczyny fajne mamy :) pozdrowienia z Katowic i dzięki za dobrą robote!

Nel
@Angie 05.12.2017 23:50

Płaca normalnie za darmo się nie robi co mnie bardzo cieczy bo we wczorajszym telemarketingu w innej firmie wyzysk był straszny. Tu jest ok.

Sandi
@Nel 20.02.2018 19:56

Dobry kontakt z przełożoną i pracodawcą. Jak na telemarketing bardzo dobrze się pracuje.

Ola
@Angie 05.12.2017 23:50

Masz rację to moja pierwsza praca w telemarketingu i myślałam, że będzie dużo gorzej. Jest ok praca jak praca, moja koleżanka pracuje w innej firmie i zarabia dużo mniej.

Kaska
@Angie 05.12.2017 23:50

Slyszalam, że między 2000 a 3000 na rękę można w tele dostać to prawda?

Anka
@Kaska 03.08.2018 11:36

To prawda i nie trzeba nic sprzedawać tyle dobrze :)

taki tam

Pracowałem jakiś czas i trochę rzeczy wam opowiem: warto zwrócić uwagę na to, że cały czas szukają ludzi, gdyby było tak różowo jak wszyscy piszą to ludzi pracowali by po kilka lat, a nie non stop rotacja pracowników. Pomysł z tortem super, ale nie o to chodzi w pracy żeby tort raz na rok dostać (niemniej miłe to). (usunięte przez administratora) Zarobić można ale sie trzeba napocić i nakręcić (nie chce użyć innego słowa) starsze osoby na coś co mogą kupić kilkukrotnie taniej... A teraz zwróćcie uwage, że pod moim komentarzem zaraz będą odpowiedzi że nigdy tu nie pracowałem albo że byłem słaby... dziwne że jakby był podgląd IP to większość komentarzy była by z tych samych nr...

Kokk

Początek pracy myślałem że będę gnojony tak trochę a tutaj i menager pomaga i inni handlowcy pomagają jestem mile zaskoczony

Maja

Witam. Czy ktoś jutro jedzie z Lublina lub okolic na szkolenie do Rzeszowa? Miło by było razem się wybrać zawsze to razniej. Proszę o kontakt. Pozdrawiam.

anonymous

Witam. Czy ktoś jutro jedzie na szkolenie do Rzeszowa z Lublina lub okolic. Bo ja też jadę,razem zawsze razniej. Proszę o odp.

Isola

Kto jedzie w poniedziałek? :>

Michal
@Isola 02.08.2018 23:48

Ja jadę na 14, a z jakiego miasta jedziesz? Jakiś kontakt do siebie dasz?

Ernest
@Michal 03.08.2018 13:10

Lecisz może z Lublina?

Olex

Po rozmowie telefonicznej wysłałam dane na maila, niestety cisza .

Ada
@Olex 25.07.2018 13:07

Ja dostałem odpowiedź i mam rozmowę na początku sierpnia

Kamil
@Ada 26.07.2018 15:50

Ja też mam 1 sierpnia.

Klaudia
@Kamil 26.07.2018 17:58

Dajcie znać jak wygląda rozmowa , ponieważ mam dzień później;)

Michał
@Klaudia 29.07.2018 09:11

Dacie jakiś kontakt do siebie? Bo widzę więcej osób ma w najbliższym terminie rozmowę na skype w sprawie pracy

Klaudia
@Kamil 26.07.2018 17:58

Daj znać jak wyglądała na rozmowa :)

Agnieszka
@Klaudia 01.08.2018 08:06

Trochę o poprzedniej pracy. Pytania ile chcesz zarabiać, czym jest dla ciebie dobra sprzedaż, odegranie scenki by coś komuś sprzedać, co wiesz o firmie, czy akceptujesz pracę tylko na prowizji, czy wolisz mała prowizję i duża podstawę czy na odwrót. Łącznie pogadanka 15 minut

Klaudia
@Agnieszka 01.08.2018 14:46

A decyzja została podjęta? Czy musisz czekać na decyzje ?

Ernest
@Kamil 26.07.2018 17:58

Witam, jedzie ktoś jutro na szkolenie? Jakieś szczegóły ile będzie osób? W jaki sposób się to odbywa?

Michal

A jak jest w firmie z umową? Jest to umowa zlecenie czy umowa o pracę jak to wygląda na początku?

Ernest
@Michal 28.07.2018 19:47

3miesiące zlecenie, potem o pracę

Mich

Witam, zatrudnienie jest w oparciu o umowę o pracę czy umowa zlecenie?

Ernest
@Mich 28.07.2018 17:14

3miesiące zlecenie, potem o pracę

Michal17

Jedzie ktoś z Łodzi na szkolenie w poniedzialek(06.08)

Isola
@Michal17 02.08.2018 21:14

Jadę ze Zduńskiej Woli

Aga
@Michal17 02.08.2018 21:14

Tak !

Michal17
@Isola 03.08.2018 09:55

I czym dojezdzasz na miejsce?

Michal17
@Aga 03.08.2018 10:46

Aga, a jak się zabierasz z Lodzi do Rzeszowa?

Isola
@Michal17 03.08.2018 16:49

Samochodem będą mnie zawozić

Mats

Witam juz miał ktoś dziś rozmowę?

Isola
@Mats 01.08.2018 15:48

Ktoś dostał coś na maila już?

Klaudia
@Isola 02.08.2018 12:08

Nie . :)

Karolina
@Isola 02.08.2018 12:08

zostałam zaproszona na szkolenie w sobotę

Maja
@Isola 02.08.2018 12:08

Witam. Tak ja dziś dostałam odpowiedź na e-maila (Pozytywna????)

Mr0gh0st
@Isola 02.08.2018 12:08

Wszystkie odpowiedzi zostały udzielone po 20. Do zobaczenia w sobotę.

Isola
@Karolina 02.08.2018 22:22

To część ma w sobotę? Ja mam informację że do 4 trzeba potwierdzić przybycie przez email zwrotny a w poniedziałek się zaczyna

Bella

Ja wyslalam wszytskie dane na czas na adres mailowy i niestety zero odpowiedzi .

Karolka

Witam, jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna przez Skype? :)

Ewelin
@Karolka 16.07.2018 15:08

Cześć, i wiesz już jak ta rozmowa przez Skype, czego można się spodziewać? Ja miałam mieć ale nie zdążyłam wysłać maila bo w międzyczasie zepsuł mi się telefon, na którym miałam sms z wytycznymi i numer osoby, która do mnie dzwoniła. Przy okazji byłabyś skłonna podać mi numer telefonu albo chociaż maila, na którego trzeba było wysłać swój login skype? Bo nigdzie nie można znaleźć a bardzo mi zależy :)

A.
@Ewelin 22.07.2018 16:40

Hej . Ja wyslalam meila na czas , niestety zero odpowiedzi .

Dziubek

Hej czy ktoś z może powiedzieć mi w skrócie jak wygląda szkolenie w welmas i czy jest zakończone jakimś egzaminem? Czego nie spełnia os. którą nie zaliczyła szkolenia?

Zostaw opinię o WelmaS - Rzeszów

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WelmaS