WelmaS

Rzeszów

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 314 ocen.

Opinie o WelmaS

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WelmaS

Janusz Muszyński

Kupiłem produkty od tej firmy 4 tygodnie temu i muszę przyznać, że ten materac na prawdę mi pomaga przy bólach kręgosłupa. Postanowiłem napisać bo sam miałem duże wątpliwości przed zakupem. A i żona z kołdry zachwycona! Bardzo dobra obsługa.

Lama
@Janusz Muszyński 08.12.2017 00:08
Kupiłem produkty od tej firmy 4 tygodnie temu i muszę przyznać, że ten materac na prawdę mi pomaga przy bólach kręgosłupa. Post...

No super ciekawe brednie Pan opowiada dobrze ze coraz mniej ludzi daje się nabrać na ta cudowna posciel'' ale naiwnych widać po panu jeszcze są

Angie

Pracuję w telemarketingu i polecam. Trochę się bałam takiej pracy bo wszyscy telemarketing odradzają, ale okazało się, że umawia się spotkania dla przedstawicieli i jest to dość łatwe. Nic nie trzeba sprzedawac. Zarobki jak na telemarketing bardzo dobre. Atmosfera dobra. Nawet torta na urodziny dają :) polecam i pozdrawiam

Lama
@Angie 05.12.2017 23:50
Pracuję w telemarketingu i polecam. Trochę się bałam takiej pracy bo wszyscy telemarketing odradzają, ale okazało się, że umawi...

Bardzo łatwe jest odkładanie słuchawek przez potencjalnych gospodarzy spotkania a przedstawiciel nie moze wielblad z torbami tacha na pietra a tam nie nie dziękuje i pustka

NeW!

Nas było na szkoleniu 6 os. a do pracy wyjechało 5 os. Jednej się po prostu uczyć nie chciało. A jak ostatnio w firmie byłem to popytalem znajomych dziewczyn z tele. jak tam im się pracuje. To mówiły, że spoko trochę ostatnio system wypłat się pozmieniał na bardziej motywujący, ale nie wiem co dokładnie.

Julita

@NeW! piszesz, że część osób odpadła już na etapie szkolenia. Co sprawia, że jest ono tak trudne? Nie napisałeś tego w komentarzu, jednak czy chodzi Ci o szkolenie wstępne na stanowisku handlowca? Tłumaczyłoby to, że nie wszyscy mieli predyspozycję do pracy w tym charakterze i tym samym nie ukończyli szkolenia. @MajkaK piszesz o dużej rotacji na stanowisku telemarketera oraz zastrzeżeniach do tego jak wygląda praca na tym stanowisku. Czy zgłaszaliście te uwagi również do swoich przełożonych? Wspominasz też o odejmowaniu pieniędzy za nieodbyte spotkania. Mogłabyś to wyjaśnić? Czy chodzi po prostu o to, że premię, czy też dodatkowe wynagrodzenie otrzymuje się tylko za odbyte spotkania?

MajkaK

Jeśli chodzi o przedstawicieli zarobki są w porządku, ale kosztem zarobków dziewczyn z telemarketingu , które stają na głowach , bo kobiety nie chcą się już umawiać na spotkania z wełną. System płatności takim dziewczynom jest nieadekwatny do pracy jaką wykonują, bo gdyby nie one to firma też by nie zarabiała ... Odejmowanie pieniędzy niemalych za nieodbyte spotkanie często nie z winy telemarketerek, słaby system motywacyjny dla osób ,które umawiają duże ilości spotkań, w porównaniu do reszty. Po kilku latach współpracy brak inicjatywy ze strony szefostwa na lepsze warunki, co skutkuje niestety dużą rotacją pracowników . To tyle odemnie , pozdrawiam !

NeW!

Przeczytałem wszystkie komentarze tu przed zatrudnieniem. I trochę się obawiałem bo bardzo dużo jest pozytywnych. Zatrudnili mnie choć ze szkolenia część odpadła bo nie dała rady. Łatwo nie było i trzeba mieć sporo oleju w głowie żeby tu pracować. Ale dziś po 4 miesiącach mogę śmiało napisać, że to bardzo dobra firma, która szanuje każdego pracownika i daje dobrze zarobić.

Greg Plitt

No na przedstawicieli biorą tylko konkretnych ludzi robiąc niezła selekcję. Rozmowa nietypowa widać, że wybrzydzają, sam poziom szkolenia na którym byłem bardzo wysoki, ludzie tam zaproszeni od razu widac, że nie są przypadkowi. Dziś widzę dlaczego ta firma przoduje pod względem jakości, zarobków i umiejętności. Ale podejście bardzo indywidualne co mi się strasznie podoba po za zarobkami oczywiście. Choć czasem zdarza się firmie zatrudnić kogoś nieodpowiedniego, ale bardzo szybko się w tym orientują. Dobrze bo mam przyjemność pracować w dużej grupie bardzo inteligentnych osób, którzy sobie pomagają. Co do innych stanowisk ciężko mi odpowiedzieć, ale po podejściu widzę, że nawet w telemarketingu nie siedzi byle kto. Wielkie ukłony kawał dobrej roboty, zresztą zawsze chodzę i to mówię :)

Teresa

Właśnie aplikowałam i z mojego rozeznania wiem, że WelmaS to bardzo dobry pracodawca. Czy przed kandydatem firma stawia wysokie wymagania? Czy w firmie są jakieś dodatki typu socjalnego? Jakieś premie?

Xoyz
@Teresa 17.10.2017 08:27
Właśnie aplikowałam i z mojego rozeznania wiem, że WelmaS to bardzo dobry pracodawca. Czy przed kandydatem firma stawia wysokie...

Wymagania są duże i żeby pracować w tej firmie trzeba się bardzo postarać. Nie jest łatwo, ale warto! Nie ma tu podstawy a prowizja. Premię dostajesz wtedy, gdy zrobisz odpowiedni wynik.

Weronika

Czy polecacie pracę w WelmaS? Jaka atmosfera w firmie?

Anka
@Weronika 04.10.2017 21:02
Czy polecacie pracę w WelmaS? Jaka atmosfera w firmie?

No polecamy. Ludzie super atmosfera jeszcze lepsza.

Zeus

Jesli ktoś może napisać jaka jest podstawa na początek i prowizja od sprzedaży?

D.
@Zeus 02.10.2017 21:32
Jesli ktoś może napisać jaka jest podstawa na początek i prowizja od sprzedaży?

To zależy czy na własnych, czy firmowych spotkaniach. Od rodzaju umowy też zależy. Myślę, że na rozmowie jeżeli Cię firma zaprosi na pewno się dowiesz :) raczej podawanie takich informacji nie jest zgodne z regulaminem, ale mogę powiedzieć, że da się dobrze zarobić!

Zeus
@D. 02.10.2017 21:55
To zależy czy na własnych, czy firmowych spotkaniach. Od rodzaju umowy też zależy. Myślę, że na rozmowie jeżeli Cię firma zapro...

@D. Podam Ci maila, odezwij się mam kilka pytań. Byś mi bardzo pomógł... haker.12345@vp.pl

Waldi

Czy przedstawiciel handlowy ma duże rejony do obsługi?

Rokii
@Waldi 01.10.2017 17:26
Czy przedstawiciel handlowy ma duże rejony do obsługi?

Swoje województwo tak mniej więcej.

Rokii
@Waldi 01.10.2017 17:26
Czy przedstawiciel handlowy ma duże rejony do obsługi?

Swoje województwo tak mniej więcej.

Wojtas

A umowa o pracę jest czy zlecenie czy działalność czy umowa o dzieło !?

Stanisław

Witam wszystkich. Z ciekawości wszedłem na to forum ponieważ odwiedził nas w domu jeden z przedstawicieli tej firmy, także opinia z drugiej strony(klienta, nie prackwnika). Pan przyjechał na czas o godzinie 15.30. Miły schludnie ubrany człowiek. Luźna rozmowa i poszedł po rzeczy. Parę toreb, materac i poduszka. Później pół godziny prezentacji i już wszystko wiemy. Rzeczy nie są tanie to jasne ale trzeba wiedzieć że nigdy nie były... co do produktu to jesteśmy bardzo zadowoleni. Za ceną idzie jakość. Jak chcesz spać w byle czym idź na targ i kupuj jakąś sztuczną chemię. Tutaj produkt bardzo dobry, materac spełnia swoje funkcje w 100%(kupiony ze względu na mój kręgosłup), pościel lekka i ciepła, nawet córka zachwycona swoim prezentem. Osobiście bardzo polecam firmę WelmaS każdemu kogo spotkam. Solidna firma z poważnym podejściem do klienta. A na koniec typowa polskie podejście... Jak coś jest dobre to nikt nic nie mówi i oponii nie daje ale niech będzie chociaż odrobinę coś nie tak to od razu trzeba zrównać to z ziemią... pozdrawiam I polecam współpracę z firmą

Barbara Kuśnierz
@Stanisław 17.09.2017 09:25
Witam wszystkich. Z ciekawości wszedłem na to forum ponieważ odwiedził nas w domu jeden z przedstawicieli tej firmy, także opin...

Podzielam Pana zdanie. My już trzy razy kupowaliśmy produkty z tej firmy. Chodziłam na dużo pokazów i muszę przyznać, że jakość ich produktów jest rewelacyjna w stosunku do innych firm. Przedstawiciele bardzo mili i rzeczowi. Szczerze polecam Barbara.

Wesoła

Bardzo często ktoś porusza temat usuwanych negatywnych komentarzy. Sprawdziłam i wiem, że komentarze łamiące regulamin mogą być usunięte, nic więcej.

Julita

@mańkajak poszła Twoja rozmowa kwalifikacyjna? Możesz powiedzieć coś o swoich pierwszych wrażeniach odnośnie firmy? Twoje doświadczenie może pomóc osobom, które będą w Twojej sytuacji w niedalekiej przyszłości. Czy coś Cię podczas rozmowy zaskoczyło? Jak oceniasz jej trudność?

D.

Bo ta firma to same dobre dusze :)! Pozdrawiam wszystkich .

mańka

Przyznam że jutro jadę na rozmowę kwalifikacyjną i na początku przeraziłam się złymi opiniami, ale patrząc na daty jakie złe opinie były doszukiwałam się aktualnych z tego roku opinie i widzę same pozyty co mnie bardzo cieszy :)

Wiesiątko

Ja również słyszałam wiele dobrego o firmie. Aplikowałam i teraz tu pracuję. Wiem jedno, że WelmaS jest przede wszystkim bardzo dobrym pracodawcą. Jeśli już piszę na tym forum to z własnej woli. Polecam

Michał Jędrowski

Arkadiuszu, to miejsce nie służy po to żeby wylewać swoje gorzkie żale. Jak w ogóle możesz coś takiego napisać o człowieku który wykonuje swoją pracę i na dodatek dobrze, Pan Miłosz jest dobrym Managerem i fajna osoba z która warto pracować. Szefowie ? Ty chyba nie masz pojęcia jak to jest być szefem ile trzeba włożyć żeby założyć firmę która tak prosperuje i generuje takie obroty, a na dodatek trzeba jeszcze każdemu dogodzić mimo tego że również miałem spięcie z jednym z szefów uważam ich za dobrych ludzi i apeluje żeby nie sugerować się opinią ludzi którzy nawet nie potrafią się przedstawić z imienia i nazwiska na dobra sprawę może to napisac żul z pod sklepu. Pracowałem w tej firmie pieniądze na czas, call center oraz Pani Beatka super dziewczyny. Szefowie wymagają, a który szef nie wymaga? Pokaz mi taka prace to chętnie ja przyjmę. Niech każdy spróbuje i się przekona sam, a osoby które piszą te komentarze to pewnie lenie którym ciężko było przejść przez szkolenie bo tam również się wymaga. Pozdrawiam cały zespół szegolnie panią Madzie i panią Beatke :) ps. Nie jestem dziewczyna której zapłacili za komentarze.

Julita

Chętnie dowiemy się więcej odnośnie tego jak wygląda praca w WelmaS oraz na jakim firma jest pracodawcą, jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Przypominam, że wszystkich użytkowników obowiązują zasady regulaminu. Zależy nam, by dzięki Waszym wpisom osoby, które są w trakcie poszukiwania pracy, mogły znaleźć cenne informacje odnośnie przyszłego miejsca zatrudnienia. Komentarze, które łamią regulamin tylko to utrudniają.

Czarli

Mógłby ktoś w skrócie opisać jak wygląda praca przedstawiciela handlowego w Welmas?

Kokosza
@Czarli 28.08.2017 11:43
Mógłby ktoś w skrócie opisać jak wygląda praca przedstawiciela handlowego w Welmas?

Jeździsz na umówione spotkania przez telemarketing i sprzedajesz produkty. Masz narzędzia pracy czyli samochód i telefon komórkowy. Praca jest w godzinach popołudniowych od 15 spotkania z klientem ostatnie o 20. Specjalnie nie męcząca, ale wymagająca myślenia jak to przy sprzedaży bywa. Sama firma jest w porządku wypłaty zawsze na czas. Atmosfera w środowisku przedstawicieli super. Ogólnie spoko pozdrawiam.

Optymista

A ja to mam swój rozum, zawsze czytam opinie i widze jak bym się nimi sugerował to nic w życiu nie robił. Zresztą od razu widać, że takie obraźliwe komentarze piszą tylko półgłówki. No co trzeba mieć w głowie, żeby tak wyzywać innych? firma to się powinna cieszyć, że nie pracują w niej takie osoby. Ci co piszą pozytywnie widać, że myślą pozytywnie i w głowie też mają poukładane. To takie moje przemyślenia. Ja CV wysłałem i czekam na rozmowę!

Mort

10 000 czy 20 000 to Ty widocznie nie potrafiłeś wykręcić w skali miesiąca, co nie dziwi, wnioskując na podstawie Twojego wysublimowanego słownictwa. Nie pozdrawiam :)

Waldek

Wiem, że WelmaS ma świetna opinie jako pracodawca. Mam zamiar aplikować i dlatego tak robiłem rozeznanie. Jak się wam pracuje w tej chwili? Czy zarobki są w miarę godziwe? Nie wiem zcy oferty z lipca sa jeszcze aktualne, może ktoś podpowie mi te kilka informacji?

Mort

Gdybym kierował się opiniami z tego forum, pisanymi przez frustratów, którzy nie dali rady ukończyć szkolenia / wykręcić odpowiednich wyników w pierwszych miesiącach pracy, pewnie nie podjąłbym decyzji o podjeciu współpracy z ta firma i nie wiedział, co straciłem. Praca w handlu to praca nie dla każdego - trzeba mieć jakiekolwiek obycie w kontakcie z drugim człowiekiem i iq na poziomie umożliwiającym nauczenie się podstawowych technik sprzedaży. Niestety zdecydowana większość społeczeństwa to debile, wolący żyć w strefie komfortu, ze skrajnie niskim, ale za to STAŁYM I STABILNYM DOCHODEM. Nie nadają się do pracy wymagającej samozaparcia, dyscypliny i elastyczności. Omamieni wizja dobrego zarobku trafiają tutaj, a zderzenie ich kompetencji z rzeczywistością sprawia, ze usilnie próbują wypierać swoją nieudolność, szukając winy wszędzie dookoła, tylko nie w sobie. Książkowy przykład psychologicznego mechanizmu wyparcia... Jeżeli jesteś człowiekiem ambitnym, myślącym perspektywicznie i szukającym miejsca do rozwoju (szkolenia co tydzień, współpraca z innymi, dobrymi handlowcami i możliwość kopiowania stylu swoich doświadczonych przełożonych), zarobku (który zależy tylko i wyłącznie od Cb - i to w tym zawodzie jest dla mnie najbardziej motywujące) i atmosfery, której brak w większości innych firm (no chyba ze przejazd blisko 300km przez obu szefów z tortem w dniu Twoich urodzin to norma) to jest to miejsce dla Ciebie. Dobrze radzę, skończ czytać komentarze w tym miejscu, przyjedź na szkolenie i przekonaj się sam... przeczytałem tutaj mnóstwo opinii, które nie maja żadnego pokrycia z rzeczywistością, dlatego nakręcanie się biadoleniem nieudolnych niedoszłych handlowców uważam za głupotę, która jedynie może pomoc w spierdoleniu sobie dobrego startu w dobrej firmie. Pozdrawiam (głównie hejterów, dla których mamy nowa promocje - posciel z merynosa i maść na ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w gratisie) :)

Henry

Może mi podpowiedzieć kilka informacji o pracy dla przedstawiciela handlowego w firmie? Jakie warunki stwarza pracownikowi? Jaka umowa jest podpisywana?

Michał

Firma jest OK ! Jak w domu masz bałagan to pretensje masz do ubrań ze nie wsadziły się do szafy? Czy do siebie ze nie posprzątane ? Zawsze winy należy szukać w sobie pieniądze zawsze były na czas produkty dobrej jakości. Szefostwo bardzo elastyczne. Duża większość na plus

Michał

Firma jest OK ! Jak w domu masz bałagan to pretensje masz do ubrań ze nie wsadziły się do szafy? Czy do siebie ze nie posprzątane ? Zawsze winy należy szukać w sobie pieniądze zawsze były na czas produkty dobrej jakości. Szefostwo bardzo elastyczne. Duża większość na plus

Wańka

Jak ktoś bardzo chce to zawsze znajdzie powód żeby przedstawić firmę w jak najgorszym świetle. Nie ma ideałów, błędy i kłopoty zdarzają się wszędzie .

Rafał

Witam. Mam pytanie. Ciotka kopiła jakąś kołdrę już nie pamiętam z czego , ale z tej firmy i dala 2,5 tys dla mnie to naciąganie. Tylko pytanie brzmi czy może ja zwrócić? Pisze z tylu ze do 14 dni może odstąpić od umowy ale jak to się ma w realu z ta firma? Chce jej pomoc ktoś coś doradzi?

Welmas
@Rafał 17.08.2017 20:39
Witam. Mam pytanie. Ciotka kopiła jakąś kołdrę już nie pamiętam z czego , ale z tej firmy i dala 2,5 tys dla mnie to naciąganie...

Do 14 dni, każdy klient może odstąpić od umowy konsumenckiej zgodnie z obowiązującym prawem. Firma nie robi problemu jeżeli dotrzyma Pan warunków umowy.

Waldek

Właśnie młodzi psuja opinię firm na rynku, najlepszą firmę opiszą jak najgorzej dla przyjemności!

Były pracuś

Dobrze,że niektórzy mają dobry humor i przy okazji rozbawiają innych kolegów. Słyszałem że dobrze się działo w firmie a jak jest teraz? Jaka atmosfera?

Xyz
@Były pracuś 11.08.2017 15:28
Dobrze,że niektórzy mają dobry humor i przy okazji rozbawiają innych kolegów. Słyszałem że dobrze się działo w firmie a jak jes...

Rewelacja :) sami wspaniali ludzie. Atmosfera super i gruba impreza 3 dniowa się szykuje początkiem września.

Rodzynek

Fatalna firma. Telefon firmowy jakiś iPhone 5 jakby nie mogli dać jakiegoś nowszego, samochody z 2016 roku (przypomnę jest 2017), wypłaty ledwo 7 tysięcy, atmosfera w firmie jak w rodzinie, a przecież praca to praca a nie dom. Do szefa raz zadzwoniłem niechcący jakos o wpół do czwartej nad ranem jak byłem pijany i go obudziłem a on że się nic nie stało, że na spokojnie po alkoholu się tak zdarza. Co to jest za szef??? Szefa się powinien pracownik bać a nie jakieś ciuciubabki. I najgorsze WYPŁATY ZAWSZE W DRUGI PONIEDZIAŁEK MIESIĄCA. Ja przywyklem w pracy na czarno że wypłaty są raz 7 raz 19 raz w ogóle nie ma a tutaj zawsze tak samo. Ta rutyna mnie dobija. I ta praca... To nie praca to katorga. Wyobrażacie sobie wnieść 8-10 torb z jakąś wełną na drugie piętro i z jakąś kobietą pić kawę i gadać głupoty przez dwie godziny? I ten czas tak szybko leci, idzie człowiek do pracy na 15:00 musi wyjechać do pracy nawet pół godziny wcześniej, mijają trzy i pół godziny a tutaj nagle 21:53. I tak to życie ucieka jak piasek przez palce... A jaki tort dostałem od nich ch**owy na urodziny, z rodzynkami. A chyba im kiedyś mówiłem że rodzynek nie lubię.

Anty antywelmad

Mam do ciebie tylko jedną prośbę abys mi odpowiedział na dwa pytania. Czy pracowałeś/ pracowałaś w tej firmie i czy średnie twoje wynagrodzenie miescilio sie w przedziale 3-5 tysięcy, 5-7 tysięcy czy powyżej siedmiu tysięcy?

Julita

Bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Przypominam również, że wpisy nie mogą naruszać zasad regulaminu. Jest to miejsce na wymienianie się informacjami na temat firmy jako pracodawcy, a nie dyskusje na temat poszczególnych jej pracowników.

Wiatr

Czy może mi ktoś napisać jaka jest atmosfera w pracy? Interesuje mnie etat przedstawiciela handlowego, jakie wyposażenie daje firma? Jakie mają wymagania ?

Wańkawstańka

Mam wrażenie jakby niektóre opinie były pisane przez jedną osobę. Zawsze mówię jak jest źle to odejdź

Ochotniczka

Czy WelmaS posiada aktualnie jakieś oferty pracy? Nie mogę nic namierzyć. Wprawdzie po lekturze opinii ochłonęłam ale to mnie niepokoi, a słyszałam że firma jest ok.

Bartek możesz wszystko haha
@Ochotniczka 14.07.2017 11:58
Czy WelmaS posiada aktualnie jakieś oferty pracy? Nie mogę nic namierzyć. Wprawdzie po lekturze opinii ochłonęłam ale to mnie n...

Zadzwoń do Miłosza on ci powie

Baletnica

To ciekawe, jak ewidentne jest to ze komentarze negatywne w duzej mierze sa pisane przez jedna osobe. A bloga po chwili szukania znalazlem. Jak to jest blog erotyczny, to ja jestem mongolska baletnica. Rozmowa kwalifikacyjna przyjemna, dalej zobaczymy. Ktos z czytajacych wybiera sie 18 do Rzeszowa?

BG
@Baletnica 14.07.2017 09:30
To ciekawe, jak ewidentne jest to ze komentarze negatywne w duzej mierze sa pisane przez jedna osobe. A bloga po chwili szukani...

Tak, ja zamierzam pojawić się na szkoleniu :)

BG

Wybiera się ktoś na szkolenie z okolic Kielc, które odbędzie się 18.07.2017 ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Rafał

Dokladnie tak brawo czysta prawda

anonim

(usunięte przez administratora)

Beata

Wkońcu prawda tez odradzam pracownica blond włosy call center

Wesoła

Czy praca dla przedstawiciela handlowego w rejonie Gniezna jest jeszcze aktualna? Może ktoś ma wiedzę w tym temacie i mógłby sie podzielić? Jakie są warunki do pracy?

anonim

(usunięte przez administratora)

Minionek

Czyli jednak nie pisze sam tych komentarzy :D

Luk

Skąd ta pewność że komentarze pisze jedna osoba? W takim razie jak wiecie kto to pisze to podajcie jego dane?

Panna

Ktos kto nie poleca nie widzi pozytywow nigdzie :). Ja Ci powiem myśl samodzielnie i nie sugeruj sie opiniami tutaj. Bo te negatywne pisze jedna osoba w kółko i nic z tego nie wynika. Lepiej samemu na siebie liczyc i sprawdzic niz wierzyc wielce skrzywdzonym, ktorzy nie widza swoich blędów :). To jest dobra firma, dobre miejsce, dla ludzi ktorzy mysla pozytywnie i chca sie uczyc. A dla reszty beznadziejne jak kazda praca, ktorej sie nie podejma :). Jeżeli ktoś szuka na forum opini to tylko może spotkać sie z płaczem i wyrzutami. A nikt mądry nie poświeca czasu na robieniu syfu innym :). Wielu pracownikow juz pisalo tu pozytywne rzeczy, ale zawsze to co jest napisane krytykuje jedna osoba. Nienawisc, zlosc, zazdrosc i co jest jeszcze? Pracuje w tej firmie prawie od poczatku i jestem zadowolona. Tylko szkoda, że ludzie robia sobie takie wyrzuty i wypisuja glupoty.

Xyz

Masz przeciez 5 lat gwarancji... co trzeba miec w glowie zeby takie bzdury pisac?

Wesoła

@Jest Ok Zgadzam się, że każdy ma prawo wypowiedzieć się na forum. Tylko ile razy czytam opinie to same negatywy a prawda jest zupełnie inna. WelmaS to dobra firma a że czasami komuś nie odpowiada praca widać tak musi być. Jak ludziom jest dobrze to wcale nie piszą!

Zainteresowany

Cześć, a mógłbyś napisać jakie wg ciebie są pozytywy pracy tutaj?

Akumulator

Trafiłem do tej firmy z przypadku. I to był najlepszy przypadek w moim życiu.

Wesoła

Myślę, że w każdej firmie znajdą się osoby których celem w życiu jest oskarżanie innych bez względu na wszystko. Tego nie unikniemy a szkoda bo takie fora tracą sens.

Jest Ok
@Wesoła 25.05.2017 21:28
Myślę, że w każdej firmie znajdą się osoby których celem w życiu jest oskarżanie innych bez względu na wszystko. Tego nie unikn...

Wesoła zgadzam się z Tobą jak najbardziej. Jednakże nie widzę sensu hejtowania w ludziach którzy osiągneli coś dzięki firmie, lub firma była w porządku. Zobacz nawet jakiegoś gościa Pan 100 zł który napisał ze fajne szkolenia dużo się nauczył ze szef w porządku a drugi to ( usunięte przez administratora ) wiec coś chyba gościa ruszyło żeby to napisał. Wiec jeśli dla jednego szefostwo jest Ok a dla drugiego nie to ma prawo się wypowiedzieć.

Maks

Zatrudnilem sie w tej firmie jakies 1.5 miesiaca temu. Czytalem to co tu jest napisane i balem sie, ze bedzie tak zle jak pisza a jest zupelnie odmiennie. Tak jak mowili na rozmowie tak jest i zarobilem dobrze. Nie wiem kto chce zaszkodzic tej firmie, ale teraz juz wiem ze tymi opiniami z forow nie ma co sie kierowac...

Zostaw opinię o WelmaS - Rzeszów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WelmaS