brak logo

Leader Service

Katowice

Opinie o Leader Service

LukaszS 2013-03-15 11:45:29
witam ja tez jestem sklonny zlozyc pozew sadowy. Jestem z Jastrzebia-Zdroju. Tez czekam na kase za grudzien 2012. niestety do Biura w Katowicach nie idzie sie dodzwonic a krakow olewa tekstem ze to niezalezne od nich.
wampi22 2013-03-19 09:45:11
jestem w podobnej sytuacji i też się przyłączam
BZ 2013-03-21 20:57:44
Jestem z Krakowa i dzisiaj dostałam przelew za grudzień. Czekam jeszcze na przelew za styczeń. Z tego co widać wypłacają ale z dużym opóźnieniem.
Poznanianka 2013-03-21 22:37:39
Ja też dzisiaj dostałam pieniądze za grudzień....
bella91 2013-03-23 23:19:10
ja dostałam już pita jakieś 2 tygodnie temu...
Aglin 2013-03-25 18:57:55
Jak bedzie jakis odzew ze strony programu zgłaszam sie do potwierdzenia takiej wersji! ja tez jestem w takiej sytuacji
RYBNIK-SLASK 2013-03-27 06:59:48
Ja dostalem kase za grudzien, dowiedzialem sie ze maja wyplacac do konca marca. Za inwentaryzacje w styczniu maja placic od 25 kwietnia do 3 tyg dowiedziaem sie tego w jedynym otwartym buirze w krakowie
Ktoś 2013-04-04 22:39:49
Wejdź sobie na stronę Leader Service i tam znajdziesz oświadczenie zarządu w sprawie wynagrodzeń.
pracownik 2013-04-15 18:30:08
a jaki jest nr tel do biura do Leader Service Europe i z kim tam sie kontaktować w sprawie pracy?
kukułka 2013-04-29 21:28:24
Obrońcy się znaleźli. Szkoda, że nas nie ma kto bronić! A do tych co tak bronią firmy LSI - Życzę im w przyszłości samych pracodawców pokroju ( usunięte przez administratora )
nana88 2013-05-27 13:36:40
NIE MAM KASY, NIKT Z FIRMY NIE ODPWIADA. TO CO FIRMA SOBĄ PREPREZENTUJE NIE MIEŚCI SIĘ W GŁOWIE.
Aglin 2013-06-03 17:59:57
Mam informacje że Leader wyplaciło wynagrodzenie osobie pracującej w styczniu. Więc coś juz zaczelo sie w takim razie dziać w tym kierunku. Miejmy nadzieje ze i my niedługo swoje pieniążki dostaniemy na konto.
Patycja 2013-06-12 10:58:06
Aglin - 2013-06-03 17:59:57

Mam informacje że Leader wyplaciło wynagrodzenie osobie pracującej w styczniu. Więc coś juz zaczelo sie w takim razie dziać w tym kierunku. Miejmy nadzieje ze i my niedługo swoje pieniążki dostaniemy na konto.
tylko jednej osobie wyplacili podaj wiecej informacji gdybys mogl ?
Aglin 2013-06-13 09:04:39
Chyba tylko dla jednej. Te info tez mam od kogos.
Patrycja 2013-06-13 10:36:09
Aglin - 2013-06-13 09:04:39

Chyba tylko dla jednej. Te info tez mam od kogos.
to widocznie ktos zle informacje podal... a juz sie łudzilam ze jest szansa odzyskac pieniadze ... widocznie sie przeliczylam .
aduusia0893 2013-07-13 18:55:51
Ja pracowałam w zeszłym roku przez 2 miesiące i dostałam wypłatę zgodnie z umową... Późno, bo późno , ale po przeczytaniu umowy wiedziałam, że będę czekać około 2 miesiące. W te wakacje chciałam znowu z nimi pracować, ale jak czytam opinie to boję się, że może nie być tak różowo...
nana 2013-07-26 16:45:49
JA NADAL NIE MAM PIENIĘDZY, OSTRZEGAM WSZYSTKICH FIRMA ( usunięte przez administratora ) NIE WARTO DLA NICH PRACOWAĆ,
anna 2014-01-01 22:37:45
( usunięte przez administratora ) pracowałam w grudniu 2012 w tesco w Gubinie do tej pory nie dostałam wypłaty
omna 2014-01-22 22:41:51
czy ktos wie czy aktualny jest ich adres do krakowa?
1
anetta 2014-01-23 14:54:22
cos mi się wydaje że ten adres już dawno nie jest aktualny ale jak mieszkasz gdzieś obok to warto się tam przejść. Z tego co widzę to dostęp do strny już zablokowali.....
1
aler 2014-01-27 11:43:46
Ma ktoś numer telefonu zapisany do nich?
1
anetta 2014-01-28 12:27:48
ja mam, ale z tego numeru juz dawno nie odbierają i z tych co były na stronie też już od dłuższego czasu nikt nie odbierał albo było że nie ma takiego numeru......
kaska 2014-02-03 14:54:01
jak ktoś ma aktualny nr do biura to bardzo proszę wiszą mi kasę za styczeń 2013
a 2014-02-06 19:21:49
czy ktoś dostał pit za 2013 rok, bo przeciez trzeba sie rozliczyć z tego co wypłacili w 2013 roku
iwona 2014-02-14 15:16:51
też czekam na pit za 2013 a te wszystkie telefony są nie aktualne!!
a 2014-02-16 22:27:00
ciekawe czy jest jakiś mail do kontaktu
Karolina22 2014-02-24 15:30:46
Hej, u mnie w pracy jeszcze trzy osoby nie mają kasy za styczeń i połowe lutego 2013r. i też już nie wiem co mamy robić
1
gosia 2014-02-25 11:17:01
Co z tymi Pit-ami? Jak sie rozliczacie?
Karolina22 2014-02-25 22:29:36
ja się nie rozliczę wcale bo nie mam kasy jeszcze.
Może ktoś wie jak się z kimś skontaktować?
Marta_Browar 2014-02-26 18:35:08
Witam.
Pracowałam poprzez Agecję Leader Service i wszystko przedstawiało się bez jakichkolwiek nieporozumień.
(usunięte przez administratora)
qwe 2014-02-26 23:09:09
firma Leader service international jak można sprawdzić w KRS-ie teraz ma nazwę Metro Service i siedzibę w Warszawie. dodatkowo znajduje się w likwidacji i upadłości...
a pity to moi drodzy każde przedsiębiorstwo ma obowiązek do końca lutego 2014 przesłać do osób które osiągnęły przychód w roku 2013. wiec po prostu zaczekajcie jeszcze.
Karolina22 2014-02-27 21:32:04
Czekam już rok na kasę to w cuda z pitem też nie wierze
a 2014-02-28 20:47:05
minął już luty i pita nie ma. co teraz robić?
inna 2014-03-01 11:35:20
Witam,mi też nie wypłacili za styczeń i luty 2013,pit dostałam w połowie lutego.
Teraz mają nazwę Metro Service z siedzibą w Warszawie znajduje się w likwidacji i upadłości.Walczyłam z nimi przez esąd w Lublinie i tak nie dostałam kasy.Przyszedł e-mail od komornika "orzeczenie o uchyleniu nakazu zapłaty",powód upadłość pozwanej firmy czyli Leader Service International.Teraz esąd przekazał moją sprawę do Sądu Wydziału Gospodarki w Warszawie.Nie wiem czy kiedy kolwiek zobaczę moje pieniądze.Pozdrawiam.
a 2014-03-02 21:44:53
to na picie było wpisane metro service? to jeden dostaje pit inny nie?
iwona 2014-03-03 13:25:50
właśnie dzisiaj otrzymałam pit za 2013 i jest napisane METRO SERVICE w likwidacji i upadłości
gosia 2014-03-03 15:30:51
Hej, tez dostałam pit od Metro Service S.A. w likwidacji i upadłości.
emi 2014-03-03 16:42:55
Po co mi PIT jeśli i tak nie dostane wynagrodzenia?
Karolina22 2014-03-03 21:45:50
ja dostałam Pit za pracę w grudniu a że wypłata była w styczniu 2013 to dostałam Pit ale co ze styczniem i lutym to nie wiem ani kasy ani pitu
inna 2014-03-05 11:52:12
Do Karoliny 22.
Pit dostałaś za pracę grudzień 2012 i styczeń,luty 2013.
1
karolina22 2014-03-11 18:39:42
za styczeń,luty 2013 nie dostałam ani PIT-u ani wynagrodzenia, jedynie PIT dostałam za pracę grudniową 2012 bo kasa za grudzień wpłynęła w styczniu 2013 więc z tego musieli wystawić PIT-y. Dzwoniłam tam do syndyka i powiedział mi, że nie mam szans na odzyskanie kasy. Więc napisałam pismo do skarbówki, że Pita mieć nie będę. za 2013r.
była pracownica 2014-04-01 13:47:01
Witam, wiecie może coś na temat naszych wypłat za 2013 z LEADER SERVICE?
Jola 2014-04-08 22:51:34
Bardzo proszę o numer do tego syndyka[karolina22]na forum lub na e-mail longago9458@interia.pl Pozdrawiam serdecznie.
gdfgdfvfddgdfvxdvfd 2014-04-23 00:52:16
nie wysłali mi PIT-11
qaz 2014-08-01 21:50:12
Firma (usunięte przez administratora)pracowników, nie wypłaca wynagrodzenia. Jeżeli wypłaca to z kilku tygodniowym opóźnieniem i zdecydowanie mniejsze kwoty. Stawki za godzinę są mniejsze od obiecanych i tych na umowie. Od ponad dwóch miesięcy nie mogę doczekać się pozostałej części wynagrodzenia. Radzę trzymać się od tej firmy jak najdalej.
olgaN 2014-08-28 15:38:11
Ta firma juz nie istnieje wiec jakim cudem czekasz na kse ? ja nie dostalam ani kasy ani pita a jedyne co sie dodzwonilam to do syndyka jakies metro sa
Malej Marcin 2015-01-16 22:14:28
Ta firma istnieje ale pod inną nazwą ale i tak nadal wałki robi , mi nie wypłaciła dodatku urlopowego.
czarnysopel 2015-01-20 09:53:07
NiewypłacalnI, posiadam nakaz zapłaty przez Sąd, komornik terz nie dał rady, ZŁODZIEJE-KOMBINATORZY, dwóch współwłaścicieli się pokłuciło
o pieniądze i załamali setki, tysiące ludzi w Polsce.
anonim 2015-02-28 09:10:35
Dwóch szefów się pokłuciło o pieniądze , jak to zwykle bywa, tak bardzo okradli swoją firmę że w końcu padła (niezłe checa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z nich, jak przed otwarciem firmy nakradli , tak i w trakcie jej prowadzenia okradli wielu ludzi (mi nie wypłacili za 4 miesiące, w sądzie "Pozew" wygrałem a pieniędzy komornik i tak z nich nie sciągnoł (bezczelny komornik, kazał sobie jeszcze dodatkowo zapłacić 70 zł i puzniej tom kwotę dołączył do "Pozwu" razem są mi dłużni 4 miesiące +70 zł za to co komornik sobie odebrał z moich pieniędzy (sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] słyszałem że pozew się przedawnienia po 10 latach, ale znów go można wznowić
finkar 2016-05-11 21:54:17
gfhjsk, wszystko normalnie u nich działa. Problem tylko taki dla tych którzy chcieliby pracę podjąć, że nie poszukują ludzi ot co. W moim odczuciu jak ktoś się zwolni to wtedy kogoś będą szukać.
Zostaw swoją opinię o Leader Service - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leader Service