brak logo

KS LOGISTIK

Swarzędz

Opinie o KS LOGISTIK

to_juz_nie_moje_bagno. 2015-01-29 14:33:43
Porządny? Czyli taki totalny przydupas który zrobi wszystko aby się przypodobac Kierownikowi Zakładu - czy taki który wykonuje sumiennie swoje obowiązki, daje coś z siebie i kiedy trzeba pracuje po godzinach? Bo pracowałem tam kilka lat - i tylko ta pierwsza kategoria była "doceniana".
1
lelek 2015-01-30 21:14:17
Prawda jest taka, że premie dostali osoby, które TYLKO przychodzą do pracy!
Nie za poświęcanie się, wiedzę czy umiejętności i solidność.
Pracuję już tam trochę czasu i wiem co mówię (piszę).
BEZNADZIEJA!
3
ja 2015-02-05 10:49:40
lelek masz 100% racji
1
to_juz_nie_moje_bagno 2015-02-23 11:09:18
Ciekawe że jakimś cudem co jakiś czas znikają stąd te mniej przychylne opinie?
2
Prawdomówny 2015-02-23 22:35:58
Komentarze negatywne znikają momentalnie. I dodawano są "podejrzane" pozytywy.
Pracowałem tam i wiem ,że plusów tej pracy żadnej nie ma.

Potwierdzi moją opinie nie tylko Pracownik Produkcji,ale i Kontrola Jakości, Dział IT,Jak i Logistyka. Wszyscy równo trzęsą portkami.

Na pracownika produkcji poszukują CAŁY ROK.Raz anonimowo poprzez Agencje,raz bezpośrednio.

Wszystko jednak weryfikuję pierwszy dzień w pracy na który ludzie przychodzą się poduczyć i wychodzą tego samego, lub po tygodniu. Mądrzy idą na zwolnienie lecz ciężko i do tego przetrzymać. 300 x ok.20 kg = 6 ton dziennie mega tempo. Czy jest sens??? Zero Szacunku
1
Dno 2015-02-25 09:06:14
Firma jest naprawdę bardzo kiepska. Rozmowa jak na stanowisko kierownicze - a tu zwykły pracownik produkcji. Czy masz smykałkę do nowych pomysłów które musisz realizować w godzinach pracy,pomimo ogromnego planu produkcyjnego!

Lider każdy strasznie się boi i trzęsie gdy widzi Kierownika.
I robią nad normę jak osły...

Co do zarobków na początek 1800- 2000 netto. Później kilka stów więcej netto po kilku latach. Ale szczerze? Nie jest to praca za tę pieniądze.Pensja powinna być dwa razy większa.Praca strasznie obciąża kręgosłup. Jak idziesz sam w sobote lub niedziele to latasz jak na red bulu.A sam musisz zrobić tylko 10 ton....

Jak nie ma magazyniera to nic nie szkodzi,Ty go zastąpisz ale Plan i tak się musi zgadzać bo Mądrzy Liderzy nie umieją logicznie myśleć i chyba nie mieli matematyki w szkole. Bardzo lubią się przypodobać Kierownikowi bardzo...
Sobota,niedziela nadgodziny mus i zero ale to zero szacunku.
Okres rozliczeniowy nadgodzin 8 miesięcy śmiech,wakacyjne 400 zł....

Jak ktoś usunie komentarz to potwierdzenie jaka to firma.
1
PotwierdzamZwolnienie 2015-02-27 12:03:58
Kontrola na zwolnieniu to norma w tej pracy. Lider i kadrowa zjawią się bo Kierownik oczywiście chce wiedzieć czy nie symulujecie. Atmosfera w firmie mega sztywna.Z Liderami nie ma nawet co zamienić słowa.Kobieta- Lider nawet nie ma kultury żeby się przywitać albo odpowiedzieć ,brak słów po prostu.

A sama praca?

Wiązka 20- 30 kg.Jest ich 10 w skrzyni.Musisz ją przywieźć oczywiście bardzo szybko,wyciągnąć.Rozwinąć na stole,sprawdzić wszystkie błędy ( ewentualnie poprawić).Nawet gdy jest dużo błędów do sprawdzania ok.7 - zazwyczaj 4 to i tak musi być norma co jest logicznie nie zrozumiałe. Później rzucasz tą wiązkę na stół według schematu ( znów dźwigasz 20-30 kg) . I zaraz robisz następna bez przerwy. Przerwa w przeciągu 8 godzin to 15 min. Kontrola Jakości jest,ale i tak Ty robisz wszystkie podstawowe rzeczy z produkcją związane jak i kontrolą produktu oraz naprawianiem.

W Firmie jest taka miła atmosfera jak piszą komentarze ,że Szef Zmiany przed przyjściem Kierownika odkurza 2 godziny i się cały trzęsie a w nocy śpi w baraku jak zwykle.

Gdy jest spotkanie w Baraku to Kierownik zawoła Szefa Zmiany a on na wózku do 400 kg weźnie jak sprzątaczka naczynia po spotkaniu i je zawiezie do kuchni,oczywiście wszystko odkładając do zmywarki jak przystało na sługusa.
1
Marek123 2015-04-13 13:52:13
Najgorsza Firma w Jakiej pracowałem.
Ludzie dostając umowę o pracę zwalniają się po kilku godzinach,max kilku dniach.

Sami pomyślcie.
alka 2015-05-03 15:49:12
Pracowałam rok. Rok katorgii. Mobbing w pełnej krasie. Ci co zostają i jakoś z nim dają radę to prawdziwi twardziele lub jak kto wspomniał przydupasy. Mam taką traume po tej firmie że jak kiedyś spotkałam tego pana w sklepie to wyszłam trzesac się. Nie poszłam do sądu. Nie chcę mieć z nim nic wspólnego, nawet spraw sądowych. Nie była to moja pierwsza firma ani ostatnia. I nie. Nie można mieć gorszego szefa. Jedno dała mi ta firma - doceniam każdego następnego szefa który tylko nie traktuje mnie jak gówna. Dziwię się że VW który szanuje pracowników chce współpracować z taką firmą.
Kiepsko 2015-05-11 16:31:11
Najgorsza firma jaką widziałem.Za granicą dużo lepiej traktują ludzi.
Ludziom słoma wystaję...
xxx 2015-09-10 11:35:03
Dareczek- na jakie stanowisko chcesz aplikować???
Jeśli na magazyn to szczerze odradzam!!! Rozmowa kwalifikacyjna jak stanowisko kierownicze. Godzina lub dwie. a i może dopiero za miesiąc lub dwa zadzwonią żebys przyszedł na drugą rozmowę.
To co piszą w ofercie pracy to fikcja:
- atrakcyjne wynagrodzenie- nie adekwatne do wykonywanej pracy, przewalasz kilka ton dziennie rękoma. Biegasz ze skrzynkami i wrzucasz na miejsce w regale ponad głowę (skrzynki ważą 20kg wzwyż), wózkiem jeździsz może godzinę dziennie!!!
-premie- zależy od humoru kierownika zakładu (możesz się źle spojrzeć lub zrobić dziwną minę, źle odpowiesz na pytanie) to premia już niższa
- żadnych możliwości rozwoju!!!!!!!!!!!!!!!!!! co najwyżej rozwinie Ci sie ból pleców i rąk
- jakie szkolenia?? ludzie z KS logistik- dlaczego kłamiecie?? to nie są żadne szkolenia podnoszące kwalifikacje. To jest tylko instruktaż stanowiskowy i nic więcej. Przykład- ktoś kto nie ma pojęcia o prowadzeniu wózków widłowych i nie ma uprawnień-- uczy Cię i sprawdza czy umiesz jeździć- mimo , że masz doświadczenie!!
- bogate zaplecze?? -świadczenia socjalne??- hahahaaaa- 400zl na wakcje na 3 dni pod namiot- socjal wakacyjny-śmiech!!!
- Stypy (imprezy integracyjne w ks logitik)
Nadgodziny wypłacane raz w roku (roczny okres rozliczeniowy)!!! a będą za Tobą chodzić żebys podpisał "polecenie wykonania godzin nadliczbowych" nikt Cie nie zapyta czy możesz czy chcesz przyjść "dorobić" sie garba na plecach.
Dodatkowo od stycznia przyszłego roku mają być zmiany popołudniowe w soboty!!! od 14 do 22- za co dostaniesz dzień wolny w tygodniu!!
firma juz dawno zeszła na PSY!!! pracowałem jakiś czas i ŻAłUJĘ.
3
p4 2015-09-11 09:48:07
umowę o pracę zapewniają.
Atrakcyjne wynagrodzenie- NIE!!!
System premiowy- bardzo kiepski
Rozwój zawodowy- NIE!
Szkolenia- NIE!
2
p4 2015-09-11 09:52:03
Firma wciąż szuka pracowników na magazyn i produkcję. Ludzie przychodzą i po chwili odchodzą. Wieczna rotacja. A to wszystko dzięki kierownikowi zakładu panu j.r.k.
1
Dokładny. 2015-09-11 17:21:12
Witam,

Firma totalne zero. Jak można pracować w firmię co Kierownik na spotkaniu ( codziennym) o 9.30 wyzywa pracowników biurowych od Idiotów a oni się jeszcze po tym cieszą,i uśmiechają do niego.

Liderzy w tej firmię chodzą z językiem do ziemi tak aby polizać jak najwięcej. Pierwszy raz z czymś takim się spotkałem.

Chcesz wziąć urlop na żądanie bo coś się stało? Na drugi dzień "mądrala Lider" tłumaczy Tobie ,że takich sytuacji nie może być więcej razy. Mówi to wszystko trzęsąc się w starchu przed Kierownikiem.Ręce Ci wysiądą po kilku dniach...

Nie polecam wrogowi nawet.
1
xyz 2015-10-07 21:03:19
Średni staż pracy w tej firmie to ok 5-6 lat, skoro jest tak źle a wokół tyle innych ofert pracy to dlaczego ci ludzie tam pracują?
Kwestia do zastanowienie, czy naprawde jest tak źle.
ByłyPracownik 2015-11-04 15:57:19
Nie polecam.Naprawdę nikomu tego nie polecam. Liderom już się odbija praca na psychikę bo są bardzo pospinani. Każda inna firma lecz nie ta. Przerwa 15 min w przeciągu 8 min i to w ciszy na stołówce. Każdy wie ,że ta praca jest kiepska. Nie pracuję już tam. Zmieniłem na VW jak większość ludzi tam pracujących. Niedługo nikt tam nie będzie pracować. Ludzie po 1 godzinie odchodzili.Przyjmowali na produkcje dziadków po 40-50 lat więc sami pomyślcie bo młodzi nie chcieli pracować .Ale co im po tym jak dziadek po godzinie dwóch szedł do domu i mówił ,że pierniczy taką robotę
Mt 24,42a.14 2015-12-16 09:48:36
„Czuwajcie, bo nie wiecie, w którym dniu Pan wasz przyjdzie. A to rozumiejcie: Gdyby gospodarz wiedział, o której porze nocy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma przyjść, na pewno by czuwał i nie pozwoliłby się włamać do swego domu. Dlatego i wy bądźcie gotowi, bo w chwili, której się nie domyślacie, Syn Człowieczy przyjdzie."
BMW 2015-12-20 20:21:53
Ogłoszenia są cały czas i będą, ale odradzam z całego serca tę firmę !!!
Ania 2016-02-18 20:29:38
A co z działem jakości? Tez chyba kogoś szukali. Zwolniły się miejsca?
monika 2016-02-26 10:48:03
Czy ta oferta na Mlodszego specjaliste ds. Logistyki też jest nieopłacalna finansowo?
PracownikStaryNiePracujacyJuz 2016-03-09 15:51:16
Stanowisko Pracownik Produkcyjny.Zacznę może od tego ,że w Firmie jest po.srana atmosfera.Pracują 3 osoby na produkcji + Lider.O liderach to inny artykuł powinnien być mają już chyba głowę zgrzaną od Kierownika.Chodzą jak zegarki.Praca jest bardzo kiepska. Cieżka wiązka waży ok.20 kg musisz ich zrobić 280 wyciągnąć ,wyrzucić na stół,na wózek itd.Bardzo dłonie dostanie,nadgarstki. Firmę chciałem pozwać do Sądu za mobbing i obrazę,ale ostatecznie dałem sobie spokój.(Miałem nagrania na dyktafon jak się Kierownik/Brygadzista odzywa).

Nie polecam nawet wrogowi.
2
Jack 2016-03-15 14:03:23
Pracowalem tam i krązyły informacje, że pozytywne wypowiedzi na temat tej firmy piszą pracownicy którzy są związani z HRem. Czemu? Rotacja w firmie jest ogromna, w każdym dziale brakuje przynajmniej jednej osoby, a firma ma określone cele od zarządu dotyczące zatrudnienia. Zastanawiają się czemu ludzie nie chcą u nich pracować, odchodzą po jednym dniu pracy, narzekają... Za główne pole porażek uznali najwyrazniej ten portal...
Płace są bardzo niskie, ale co najgorsze - panuje totalny brak szacunku do pracowników który napędza kierownik zakładu. Pracownicy na produkcji i magazynie mają rozliczane nadgodziny raz na rok! A ich pieniądze gdzie są? Firma sobie nimi obraca... Szkolenia, wyjazdy? No proszę.... Chyba, że podpiszesz lojalkę.
1
Jack 2016-03-17 09:17:04
Wiktor zapewniam Cię, ze kupy trzyma się wszystko. Po prostu ostatnio nawet dział HR się wykruszył :) Sama procedura zatrudnienia nowego pracownika jest tak czasochłonna i skomplikowana ze firma nie jest w stanie obrobić więcej niż 2 oferty. Ale gdybyś sledził ogloszenia firmy przez kilka miesiecy zobaczylbys ze ciagle wiszą jakieś oferty. Znikają na kilka tygodni (czasem miesięcy jak się trafi człowiek ktory ma na glowie zadluzenia i boi sie czukac pracy gdzie czlowieka szanuja i godnie placa) i pojawiaja sie od nowa. I zapewniam ze pojawiaja sie te same stanowiska nie dlatego ze firma sie rozrasta. O niiieee, dlatego ze ludzie odchodza!
SmiesznaFirma 2016-04-06 12:15:26
Komentarze pozytywne piszą pracownicy HR. Bardzo proszę ludzi którzy byli tam w pracy o dodanie komentarzu.Momentalnie zrobi się tam tysiąc komentarzy (negatywnych oczywiście).Firma to totalne zero.Mimo ,że dali mi stanowisko pracownika technicznego i umowę o pracę odmówiłem.Liczy się atmosfera w pracy. A po drugie nie będę mył,szorował i nie wiadomo co jeszcze auta kierownikowi... Ludzie pracują bo muszą ,atmosfera mega pospinana.Wszędzie lepiej chyba.
LiderzyMajaNosJakPinokio 2016-04-09 14:36:02
Sam fakt,że ogłoszenia "wiszą" cały rok może dać do myślenia.Pracowałem w Logistyce i powiem ,że dobrze ,że odszedłem.Nie polecam pracownikom produkcyjnym.Mnóstwo dźwigania.
George 2016-05-05 19:51:48
Niestety atmosfera pracy w tej firmie pozostawia wiele do życzenia. Brak pracy zespołowej, samodzielnego myślenia, szacunku dla pracownika. Zarobki odstają od realiów rynkowych.
1
spadam_stamtąd_niedługo 2016-05-14 10:59:01
Ciekaw jestem kto napisał ten ostatni komentarz? Czyżby wystraszony lider produkcji? A moze tak samo panicznie bojący sie swojego szefa kierownik działu technicznego? A może ktos z kadr? Bo cos takiego moze napisac tylko lizus albo przydupas z tej firmy -a jest tam kilka takich osób, które na codzień obserwuję.
Ta firma to kpina, tam nic nie jest normalne. Atmosfera jest jak na stypie, cała masa bzdurnych zadań, które tu nazywają a do tego donosicielstwo kadry kierowniczej. Gorzej trafic nie można.
2
ojciec 2016-05-20 19:45:01
syn człowieczy przyjdzie
Michał 2016-05-22 19:45:34
Nie rozumiem wartości merytorycznej wpisów cytujących Pismo Święte. Jesteśmy na forum oceniającym pracodawców, a nie na konkursie znajomości cytatów z Pisma Świętego.
1
spadam_stamtąd_niedługo 2016-05-24 09:25:35
Te cytaty z bibli to jak łatwo się domyśleć pisał pewnie J.R.K. - kierownik zakładu, który nie raz mówił jak to mógłby być kaznodzieją. Te facet tam się czuje po prostu jak bóg - nikt inny takich idiotyzmów na forum związanym z oceną firm by nie pisał.
2
pl 2016-08-05 18:40:59
jola
Tak, premie są. Naliczane po 3 miesiącach jeśli przepracujesz pół roku. Czyli coś dostaniesz po 9 miesiącach pracy.
1
RK 2016-08-23 21:21:20
To co napisał NICK to jest prawda w 100% niestety ! Również tam pracowałem :( ale już nie pracuję :)
3
psss... 2016-08-31 11:09:54
Firma sprowadza pracowników z Ukrainy bo nie mogą nikogo znaleźć za te grosze. A będzie jeszcze gorzej od przyszłego roku. Sobota zmiana ranna i popołudniowa- a to wszystko za wolne, które pseudo "kierownik" sam ci ustali kiedy możesz iść.
Gdy prowadzą rekrutacje to ludzie nawet na rozmowy nie przychodzą :-) taka to super firma o której już chyba cała wielkopolska wie.
Jeśli już kogoś zatrudnią to tylko na chwilę. Ktoś popracuje trochę w tej firmie to sam odchodzi bo widzi jakie tu absurdy i banały w tej firmie sie dzieją.
Ciekawe kto "kierownikowi" zakładu będzie passata szorował jak odejdzie kolega z utrzymania ruchu:-)
5
VVVVVVVVVVVV 2016-08-31 14:58:36
Hmmm !!!!!
ASD 2016-09-04 12:10:08
@jola ile dostałaś za ten komentarz? !!! JAKIEŚ BREDNIE WYPISUJESZ
3
AntyJola 2016-09-06 08:33:35
Wynagrodzenie w porządku? Grubo poniżej średniej! Kpina! Kiedy kierownik zakładu musi podpisać przelewy - gdy idą wypłaty chodzi cały dzień wkurw... bo go boli to że musi wynagrodzenie ludziom wypłacać. Cierpi jakby ze swoich płacił - a nie jest to jego firma - jest tu tylko zatrudniony - jak każdy inny pracownik. I to jest to własnie "wynagrodzenie w porządku" ...
4
AntyJola 2016-09-07 07:34:58
@rolop - czyżby kierownik zakładu kazał Ci napisać tę jakże optymistyczną opinie ? Chcą dbać o pracowników? ... Buahahaha! Na pracownikach to tam kierownik robi oszczędności jak może a nie dba!
3
SmiesznaFirma2 2016-09-07 10:43:43
widzę że dużo opinii jest zbyt pięknych co do tej firmy to są same bzdury wypisywane przez samego kierownika zakładu lub pracowników HR.
3
jadzia 2016-09-07 10:45:32
Wynagrodzenie nie wzrasta w górę ale za to wydajność na osobę to bardzo szybko rośnie w górę a to za sprawą brygadzistów (Pan A. i Pan SZ.) którzy myślą że pracownicy produkcji i magazynu to są jakieś robociki którym mogą podkręcać śrubkę tak aby szybciej mogli pracować a sami to śmierdzące nygusy, panuje atmosfera zastraszenia najchętniej żeby nikt do tych panów nie chodził z problemami bo oni mają strach i zamiatają problem pod dywan, jednym słowem to mają pracownika głęboko tam gdzie słońce nie dochodzi. Pan A. to bierze urlop tylko na rannych zmianach bo ma strach J.R.K. i najchętniej by chodził tylko na nocki żeby mieć święty spokój. ,,BOŻE TY WIDZISZ I NIE GRZMISZ"
11
jadzia 2016-09-19 10:01:07
Widzę że dużo opinii jest zbyt pięknych co do tej firmy to są same bzdury wypisywane przez samego kierownika zakładu lub pracowników HR.
1
alka 2016-09-19 13:54:21
Centrala wie co tam się wyprawia, ale jak to usłyszałam u źródła: "Póki JRK przynosi dochód, póty będą przymykać oko na sposób traktowania ludzi". Nie ma mnie tam już od dawna, ale do dzisiaj odchorowuję traumę związaną z litościwie panującym...
3
Guest 2016-09-28 11:07:34
Co takiego będzie w porządku? Kierownik zakładu nadal będzie pomiatał ludźmi i dowartościowywał się ich kosztem? A może nadal będzie na nich oszczędzał i jechał do centrali aby odebrać za to premię?
Nadal normy na produkcji i w magazynie będą nadal tak wyśrubowane? Wciąż będą takie "super zarobki?" Drogie lizusy i d*powłazy - kiedy już piszecie te ociekające wazeliną pozytywne opinie - to się bardziej postarajcie - bo bije wręcz z nich ściema! Widać chętnych do pracy już w KS Logistik nie ma i próbujecie w tej sposób zachęcać potencjalnych pracowników?
4
ByłyPracownik 2016-10-05 12:44:00
Atmosfera najgorsza z możliwych.Sztywna jak na stypie.Do tego mała kasa,i ciągle robisz coraz szybciej.Nie polecam nikomu!Garba się dorobisz.Szkoda słów żeby pisać na ten temat bo bym musiał opowiadanie napisać chyba tylko jest tematów do poruszenia.W skrócie wyzysk,tony do dźwigania,nie szanowanie pracownika,problem z urlopem na żądanie (tłumaczenie co i jak dlaczego Ci się samochód popsuł a w jakim miejscu jesteś, czy nie da rady naprawić,kwit od mechanika,czy ktoś Ciebie nie podwiezie) a potem jeszcze przesłuchanie u Lidera 30 minut.
1
ByłyPracownik 2016-10-05 12:44:38
Atmosfera najgorsza z możliwych.Sztywna jak na stypie.Do tego mała kasa,i ciągle robisz coraz szybciej.Nie polecam nikomu!Garba się dorobisz.Szkoda słów żeby pisać na ten temat bo bym musiał opowiadanie napisać chyba tylko jest tematów do poruszenia.W skrócie wyzysk,tony do dźwigania,nie szanowanie pracownika,problem z urlopem na żądanie (tłumaczenie co i jak dlaczego Ci się samochód popsuł a w jakim miejscu jesteś, czy nie da rady naprawić,kwit od mechanika,czy ktoś Ciebie nie podwiezie) a potem jeszcze przesłuchanie u Lidera 30 minut.
3
franek 2016-10-05 18:29:45
Pracownicy produkcji, magazynu, kontroli jakości jak przeciągną przerwę o parę minut to wielkie sapanie jest dlaczego przerwa trwała tak długo tylko nikt nie widzi tego jak pracownicy produkcji czy magazynu ciężko pracują ile ton dziennie dźwigają 15 min na 8 h pracy jeszcze takiej pracy to są jakieś kpiny, nawet ze spokojem kanapki nie idzie zjeść później J.R.K. dziwi się dlaczego nie ma ludzi chętnych do pracy albo pracownicy odchodzą z tego bagna, a za to pracownicy biurowi mają nie limitowany czas przerwy to jest sprawiedliwość. Volkswagen ma dwie przerwy 20 min i 10 min na 8 h pracy.
3
franek 2016-10-06 16:33:36
Masz słuszną rację były pracowniku z tym urlopem na żądane ja dzwonisz po ,,NŻ" to wielkie śledztwo prowadzą, przesłuchania czy jest ten urlop konieczny, jakie są przyczyny tego że dzwonisz po taki urlop. Dzwoniąc do Pana A. i Pana Sz. (brygadzistów z nazwy) to mają pełne gacie ze strachu że mają Tobie ,NŻ'' udzielić, a sami jak korzystają z urlopu na żądanie to nikomu nie mówią jakie były tego przyczyny dlaczego skorzystali. PRZYPOMNĘ że prawo do urlopu na żądanie ma każdy pracownik zatrudniony w oparciu o umowę o pracę, który nabył prawo do urlopu wypoczynkowego (na podstawie artykułu 167/2 Kodeksu pracy).
3
PorażkaFirmaToDno 2016-10-10 13:57:26
Sonata nie wiem po co tam Młodszy Specjalista ds. Kontrukcjyno -Technicznych? Jeden był na to stanowisko dostał umowę ale zobaczył jakie jaja tam są to nawet nie przyjechał po kilku dniach bez żadnego dzwonienia.Miał najzwyczajniej wywalone mówił zresztą wcześniej.Jeśli umiesz dobrze ale zaznaczam dobrze myć samochód polerka,środek to się nadajesz. Passat Ciebie czeka na sprzątanie.
Tam w tej pracy ludzie się meczą,uśmiechają się sztywno ,że jest wszystko ok.Współczuję Wam.Pracowałem 1,5 miesiąca widziałem ten cyrk .Zastanawia mnie będąc 1,5 miesiąca w pracy czemu tak rzadko klauna widziałem skoro to cyrk,bo małp kilka było :)
1
PorażkaFirmaToDno 2016-10-10 13:57:42
Sonata nie wiem po co tam Młodszy Specjalista ds. Kontrukcjyno -Technicznych? Jeden był na to stanowisko dostał umowę ale zobaczył jakie jaja tam są to nawet nie przyjechał po kilku dniach bez żadnego dzwonienia.Miał najzwyczajniej wywalone mówił zresztą wcześniej.Jeśli umiesz dobrze ale zaznaczam dobrze myć samochód polerka,środek to się nadajesz. Passat Ciebie czeka na sprzątanie.
Tam w tej pracy ludzie się meczą,uśmiechają się sztywno ,że jest wszystko ok.Współczuję Wam.Pracowałem 1,5 miesiąca widziałem ten cyrk .Zastanawia mnie będąc 1,5 miesiąca w pracy czemu tak rzadko klauna widziałem skoro to cyrk,bo małp kilka było :)
2
wedrf 2016-10-10 22:36:11
@sonata wiesz co wydaje mi się że jednak nie ma na chwilę obecną żadnej rekrutacji u nich ale wiesz zawsze możesz się przekonać na 100 % i się z nimi jakoś spróbować skontaktować po prostu i tyle :)
1
Pracownik.Byly 2016-11-08 00:33:09
Ta firma to syf straszny.Nie widziałem jeszcze aby na 1 stanowisko przychodziło 100 osób w miesiącu na rozmowę.I kilku dziennie odchodziło.Szczerze nie polecam nikomu.Nawet na rozmowę nie idźcie bo rozmowa trwa 2h. Śmiechu wartę to wszystko.A kierownik to powinni dawno zamknąć za to co wyprawia i zgłosić do Inspekcji Pracy,tylko niestety każdemu zależało na pracy.W tym momencie ze starego składu nie pracuję 3/4 osób. Na produkcji pracuję 12 osób.Magazyn porażka tak samo.
4
Zostaw swoją opinię o KS LOGISTIK - Swarzędz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KS LOGISTIK