Inter Groclin Auto

Grodzisk Wielkopolski

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 179 ocen.

Opinie o Inter Groclin Auto

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Groclin Auto

Stooor

Firma trąci komunizmem, kadra to głównie wychowankowie komunistycznego systemu pracy i podejścia do zarządzania. Niestety mimo deklaracji zmiany, chęci bycia innowacyjną organizacją, beton blokuje wszystko co się da. Kadra zarządzająca jest sklecona z ludzi którzy wychowali się w Groclinie, więc skąd mogą wiedzieć jak zarządzać inaczej, lepiej skoro nie mają pojęcia co to znaczy. Przydałaby się prawdziwa restrukturyzacja, zmiany osób które siedzą na dyrektorskim fotelach a nie wdrażają żadnych zmian. Dajcie szanse ludziom z zewnątrz, młodym, ambitnym z pomysłami.

Obserwator
@byly pracownik groclin 02.01.2018 18:12

Masz rację, dalej to kiepsko widzę, Ci ludzie nie już wstanie osiągnąć ,zmiany na wszystkich działach by się przydały.

Wkurzona
@Stooor 11.12.2017 10:19

To co tutaj sie teraz dzieje! Na wyskokim szczeblu kazdy kryje kazdego by zachować stołek. Ludzi na produkcjach ma sie za robali.

Administrator

Wiarygodne opinie osób zatrudnionych w przedsiębiorstwie, to cenna wskazówka dla osób rozważających pracę w firmie. Wiecie, jak przedstawia się kwestia wynagrodzenia oraz benefitów pozapłacowych w Inter Groclin Auto? Podzielcie się tymi informacjami.

Edyta

@incognitadalej jesteś pracownikiem Inter Groclin Auto? Dawno nie było nowych wpisów na temat tego jak wygląda praca w firmie. Mogłabyś powiedzieć coś więcej o tym jak wygląda ona obecnie? Czy w ciągu ostatnich miesięcy zaszły w niej jakieś zmiany?

incognita

Od niedawna mamy w firmie nowego kierownika i zespół do mierzenia czasów. Co o tym sądzicie ?

ja

Na pewno musisz pochwalić się znajomością języka obcego np. angielskiego albo francuskiego @ona a poza tym to patrzą na to czy potrafisz analitycznie myśleć

ona

Witam. Wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną,jako kontroler jakosci. Jakieś rady? Czy ktoś jest obecny na tym forum na tym stanowisku?

pracująca

Myślę,że wiek nie ma znaczenia-liczy się chęć do pracy.

gwiazdeczka1974

No niestety kabelki tylko do kwietnia...

pracująca

Szukają szwaczek,nawet takich do przyuczenia.Praca dwuzmianowa.

Ciekawaa

Witam, czy to prawda że szukacie ludzi do pracy??? Jakie godziny i jak płaca ??? Dzięki za info.

Pati

Witam :) chcę złożyć CV do tej firmy i czy może mi ktoś powiedzieć jakie tam są zarobki ? czy jest ciężko ? i czy osoba bez doświadczenia też się nadaje?

ktoś

nareszcie czesie zwolnili wszyscy zadowoleni :)

baba

Wy jesteście nie normalni Czesia jest ok

n

Do grudnia i koniec ludzie szukajcie sobie pracy

dość

popieprzona firma i ludzie,nie wspominajac o pani czesi

ktoś
@dość 16.11.2015 18:40

Człowieczku drogi - piszesz tu o Pani Czesi, która pracuje dla KTP nie dla Groclinu - już od lipca firmy dzięki Bogu się rozdzieliły - to jest forum Groclin S.A. - nadal tego nie rozumienie?????

ktoś

KTP -najgorsza firma jaka może być-nie polecam!!!!!!!!!!!!!

Marta

ponoć dyrektora operacyjnego szukają... o co chodzi? Kadra nie daje rady obecna? Koles ma na czyjs stołek wskoczyc czy ma zaczać wprowadzac porządek? Da w ogóle rade? Wie ktoś coś?

ja

mądrala frytka,tak ci dobrze

Frytka

"kobiety" przestańcie wypisywać głupoty. To, że wam w pracy nie idzie to nie znaczy ze trzeba innym smarować za plecami. Jak wszyscy jesteście tacy mądrzy to na zasiłek (usunięte przez administratora) i narzekać sobie bedziecie mogli. Jak macie takie świetne informacje to do trudnych spraw zapraszam

Gość

Kolego (usunięte przez administratora),napewno cię przyjmą sądzę, że zaraz wyślą cię do psychiatry po "ps"/zaświadczenie /bo teraz w zakładzie pilnie potrzebują takich ty się świetnie nadajesz!

Mądra

CO ZA KRETYN DO POTĘGI ENTEJ Z CIEBIE CZUPYRAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja

to zapraszam jak poznasz bliżej Pania dyrektor napewno bedziesz zadowolony,wiem ze moge zmienic szukam,Doświadczenie to stalowe nerwy

ja

Nie wiecie gdzie przyjmuja do pracy?nie chce w tych kablach pracować...

kotek

a z kąd wiesz, że kable mają być do grudnia

ja

Czesia jest najgorsza niema szacunku.Z dobrego zródła wiem ze kable do grudnia i przenosza do białogardu LUDZIE UCIEKAJCIE NA L4

Bla bla bla

A to coś o nazwie GROCLIN jeszcze istnieje i te śmieszne kabelki? Myślałem, że już dawno to upadło takie dno, że Ja po9erdziele, a już nie wspomnę o ekipie zarzadzającej!

GROCLINowiec

To, że Kabelki to jedno wielkie nieporozumienie nie znaczy, że macie "zarażać" nas swoja zła renoma. Tak sie sklada że Groclin (poszycia) to całkiem inna bajka niż te wasze śmieszne druty. Od kiedy przyszliscie do naszego zakladu wszystko zaczelo sie sypac. ale wkonu oddzielilismy sie kreska od tej smiesznej "firmy" i pracujemy sami na siebie. Przechodzac do sedna, swoje żale wylewajcie na swojego pracodawce, bo ludzie pracujacy na szwalni, wykrawalni itp napewno nie maja do czynienia z mobbingiem czy uchlanym szefostwem, tudziez jak w.w. PRZEMOCA! Ja pracuje w prawdziwym GROCLINIE i mimo ze kokosow moze niewiadomo jakich nie ma to z moimi przelozonymi i w ogole z administracja pracuje mi sie bardzo dobrze!

kobiety

komenty beda tu bo my praqcujemy w plaqcowce o nazwi grooklin jacor uciekl z mana stary pijak ki8erownik od spraw nijakich a ta starA PIJACZKA CZECHA ZOSTALA P0JEDZIE ZA TYM SNIEGULA PIJAKIEM ZNAJACYM SIE TYLKO NA BZYKANIU CODZYCH ZON I CHLANIU

Ktoś
@kobiety 06.08.2015 02:37

Nie dosyć że szczebel zarządzających w Kabel Technik Polska jest wątpliwych kompetencji to jeszcze przygłupi pracownicy....i jak wy możecie coś logicznego napisać!!!! Pracujesz w wynajętych pomieszczeniach z firmy Groclin dla firmy Kabel Technik Polska, nie pracujesz dla firmy Groclin więc się tu nie wypowiadaj - przeanalizuj, to co napisałem i zastanów na zasadnością swojej wypowiedzi?

olek
@kobiety 06.08.2015 02:37

to sniegula pił, bo nie wirdziałem,przeciez to katolik

Obserwator

Szanowni Państwo, proszę komentarze na temat pracowników firmy Kabel Technik Polska pisać na stronie tejże firmy, to forum dotyczy firmy Groclin S.A. i niech tak pozostanie

25244

Przecież kierownictwo to same jełopy, kasę biorą a na niczym się nie znają, siedzą ciągle w tych laptopach. A Czesława się doigra swoim zachowaniem, przecież to zwykła łajza.

Ha ha ha
@25244 22.07.2015 15:21

Zapomniałaś/eś dodać, że oprócz siedzenia w laptopach przez cały Boży dzień nic nie robią tylko po jajach się drapią jak szanowny Pan kierownik z KONZA - ŁYSY HADZIAJ

kobiety

czecha taq stara swiiiinia wykonczyla kierownikow dzialow brygadzistki jak rowniez mistrzow czas jej wziasc sie do9starego doooopska pijaczka i cpunka nie potrafi z ludzmi po ludzku wyrwala znaki z parkingu dlaa osob niepelnospr.stosujue mobing wobec osob z druga grupa czas wziasc jej sie do dooopyyy

Pracowniczka

sądy pracy jest nie daleko mieści się w Grodzisku WLKP

xm.pm

Witam.Czy pracuje w waszej firmie taki Adrian Serwa(prac.administracji) Wyśmiewa się z osób uczciwych,mówi o nich,bardzo złe słowa co nie są prawdą. Te osoby nie mogą znalezc pracy w swoim zawodzie.Te osoby nic o nim złego nie mówiły. Jestem ciekaw jaki on jest teraz,dawniejszy ministrant parafii N.S.P.J w Grodzisku Wlkp. Proszę odpiszcie.

czoper
@xm.pm 19.07.2015 13:18

kierownictwo chyba nie chce wiedzieć tego co wyrabia czecha,a najbardziej nieudolnym kierownikiem ktory jest pupilkiem czechy to jest pozal sie boze kierwnik magazynu, szpicel czechy idonosiciel ktory nie ma pojecia o pracy

kobiety

czecha wali w kociol w pracy potem zneca sie nad ludzmi jak jest pijana nikt jej tu nie chce stosuje mobing z czaplinka wyleciala na zbity ryyyj stad bte3z poleci ludzie juz zlozyli skarge w sadzie pracy

anonim

(usunięte przez administratora)

Ha ha ha!!!!!!!!!!!!!

Ty pracownik na wagę złota - jaja se robisz czy co czy jakiś jesteś niespełna rozumu, inaczej tego nie idzie wytłumaczyć co tutaj napisałeś, weź się chłopie ogarnij i poszukaj se pracy gdzie indziej jak najdalej od Inter Groclin Auto bo to jest jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na skalę ogólnopolską, a Ty tam chcesz iść - wariat jakiś jesteś i tyle, najlepiej by dla Ciebie było jak byś pojechał do Nowego Tomyśla do Phenix Contact Wielkopolska albo do Opalenicy do Pass Polska - tam jest porządna praca z mega dobrymi zarobkami i jeszcze pracownika umieją uszanować i jeśli faktycznie jesteś na "wagę złota" jak tu się przechwalasz, to tam powinni od razu Cie przyjąć i nigdy nie wypuszczać z firmy!!!! Serdecznie Cię Czartyn pozdrawiam i życzę powodzenia, pa pa :)

Szwaczka

Pani Gosiu jak pani nie wstyd wypisywać takie bzdury o p.Kotlarskiej u nas są na hali kamery, portier stoi przed wyjściem i kontroluje chyba jest pani wstretna, i ma jakiś problem natury osobistej fe fe!!!!! '

Ja

Pan ( usunięte przez administratora ) chodził prawdopodobnie z nowym mistrzem cięcia.

gosia

Do szefostwa i kierownictwa Inter Groclin w Karpicku prosze przyjrzec sie zachowaniu pani Kotlarskiej z Kębłowa która u państwa pracuje ponieważ caly czas narzeka że praca do d... ,wyzysk i za grosze robi dlatego musi dorabiać wynoszeniem czego popadnie z pracy zeby jakoś dodatkowo zarobić.

klara

Z kim dzisiaj łaził Masłowski po hali? Czyżby jego następca?

psi

jak tam sie pracuje?

ja

co racja to racja

ja

Groclin schodzi na psy

..........
@ja 24.06.2015 15:24

INTER GROCLIN AUTO/INTER GROCLIN TRADIND/GROCLIN WIRING - czy jak to tam się teraz zwie już dawno zeszło na psy z chwilą wkroczenia ludzi i dyrektorów z Czaplinka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

psi

jak sytuacja?? kadra sie zmienia??

pxnax

odpowiedz do ustawiacza.--dzięki.a mnie ten jełop masłowski wypisał przepustkę w czasie pracy i 4 godz.chciał sobie wziąść do siebie tj 40 zł,tylko w ostatniej chwili pan dyrektor(były) Marcin Matysiak zareagował i nie wziął. Powodzenia i wytrwałości życzę w tej firmie.

ustawiacz

jelop maslowski pracuje hehe dobre tylko baki zbija na niczym sie nie zna chami do ludzi po za tym stosuje mobing skad to dziwadlo sie wzielo pytam

pxnax

Czy kierownik działu cięcia kabli Krzysztof Masłowski jeszcze pracuje w tej firmie?Proszę odpiszcie.

xm.xwp.

Dobrze by było aby te wiązki się skończyły.Niech mądre głowy,czyli kierownictwo z panem dyrektorem na czele zainwestują coś nowego,coś co przyniesie zyski i będzie funkcjonować dłużej.Przynajmniej ludzie będą mieli pracę!

Misiek

Jak to koniec wiązek ?? co tam się dzieje?? kto zarządza?????

xxx222xxx

U was pracował pan Damian Podłuski ? możecie coś o nim powiedzieć .

gosc

hejka, z tego co widzę to kabelki maja przenieść z grodziska?ale dokąd?i jak ogólnie sytuacja tam wygląda?

Zostaw opinię o Inter Groclin Auto - Grodzisk Wielkopolski

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Groclin Auto