Inter Groclin Auto

Grodzisk Wielkopolski

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 183 ocen.

Inter Groclin Auto
2 183 6 1

Opinie o Inter Groclin Auto

Jurek1956

Moja żoneczka tam pracuje

moli
@Jurek1956 07.08.2018 23:02

jestes juz po 60 tce to i Twoja żona pewnie w wieku emerytalnym

Jesteś zwycięzcą

Zarząd spółki w dniu 10 sierpnia 2018 r. zwrócił się do rady pracowników spółki o przystąpienie do konsultacji oraz powiadomi właściwe urzędy pracy o zamiarze przeprowadzenia zwolnień grupowych w spółce. Zarząd Groclinu rozpoczął procedurę konsultacji w sprawie zwolnień grupowych i planuje w okresie sierpień–grudzień 2018 r. zwolnić 321 pracowników zatrudnionych w zakładach w Grodzisku Wielkopolskim i Karpicku, co stanowi 45 proc. wszystkich zatrudnionych w Groclin SA - podała spółka w komunikacie.

Bartek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje? Jaką macie atmosferę?

Edyta

Witam, szukam informacji na temat systemu wynagrodzenia w Inter Groclin Auto, czy jest to praca godzinowa czy na akord? Jaką stawkę przewidują na początek? Czy można liczyć na jakiś system premiowy? Każda informacja, która będzie merytoryczna przyda się na wątku.

Administrator

Wiarygodne opinie osób zatrudnionych w przedsiębiorstwie, to cenna wskazówka dla osób rozważających pracę w firmie. Wiecie, jak przedstawia się kwestia wynagrodzenia oraz benefitów pozapłacowych w Inter Groclin Auto? Podzielcie się tymi informacjami.

Gozbi
@Administrator 05.02.2018 08:38

Szwaczka najniższa krajowa...sorry 100 zł więcej, 150 zł premii absencyjnej (jak nie choruje, opieka) i premia od akord (marchewka na końcu kija)

Amazon
@Gozbi 10.05.2018 11:55

To już ludzie w Amazon na chorobowym mają więcej pieniędzy niż wy wypłaty

Edyta

@Gozbi, a wiesz może, jak to wygląda na innych stanowiskach? Czy można też liczyć na dodatki świąteczne i benefity pozapłacowe? Czy firma organizuje jakieś szkolenia podnoszące kwalifikacje? Czy trudno o awans wewnętrzny?

Edyta

http://pl.groclin.com/front_news/display_list/current_vacancies Pod tym linkiem możecie znaleźć aktualne oferty pracy w firmie Inter Groclin Auto. Czy ktoś z was pracował na powyższych stanowiskach? Jakich zarobków można oczekiwać? @Wkurzona, napisz proszę coś więcej na temat obecnej sytuacji w firmie.

Administrator

Czy ktoś z Was dysponuje najnowszymi ciekawostkami o Inter Groclin Auto? Dawno nikt z Was się nie udzielał w tym wątku.

Stooor

Firma trąci komunizmem, kadra to głównie wychowankowie komunistycznego systemu pracy i podejścia do zarządzania. Niestety mimo deklaracji zmiany, chęci bycia innowacyjną organizacją, beton blokuje wszystko co się da. Kadra zarządzająca jest sklecona z ludzi którzy wychowali się w Groclinie, więc skąd mogą wiedzieć jak zarządzać inaczej, lepiej skoro nie mają pojęcia co to znaczy. Przydałaby się prawdziwa restrukturyzacja, zmiany osób które siedzą na dyrektorskim fotelach a nie wdrażają żadnych zmian. Dajcie szanse ludziom z zewnątrz, młodym, ambitnym z pomysłami.

byly pracownik groclin
@Stooor 11.12.2017 10:19

racja

Obserwator
@byly pracownik groclin 02.01.2018 18:12

Masz rację, dalej to kiepsko widzę, Ci ludzie nie już wstanie osiągnąć ,zmiany na wszystkich działach by się przydały.

Wkurzona
@Stooor 11.12.2017 10:19

To co tutaj sie teraz dzieje! Na wyskokim szczeblu kazdy kryje kazdego by zachować stołek. Ludzi na produkcjach ma sie za robali.

Edyta

@incognitadalej jesteś pracownikiem Inter Groclin Auto? Dawno nie było nowych wpisów na temat tego jak wygląda praca w firmie. Mogłabyś powiedzieć coś więcej o tym jak wygląda ona obecnie? Czy w ciągu ostatnich miesięcy zaszły w niej jakieś zmiany?

incognita

Od niedawna mamy w firmie nowego kierownika i zespół do mierzenia czasów. Co o tym sądzicie ?

ja

Na pewno musisz pochwalić się znajomością języka obcego np. angielskiego albo francuskiego @ona a poza tym to patrzą na to czy potrafisz analitycznie myśleć

ona

Witam. Wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną,jako kontroler jakosci. Jakieś rady? Czy ktoś jest obecny na tym forum na tym stanowisku?

pracująca

Myślę,że wiek nie ma znaczenia-liczy się chęć do pracy.

gwiazdeczka1974

No niestety kabelki tylko do kwietnia...

pracująca

Szukają szwaczek,nawet takich do przyuczenia.Praca dwuzmianowa.

Ciekawaa

Witam, czy to prawda że szukacie ludzi do pracy??? Jakie godziny i jak płaca ??? Dzięki za info.

Pati

Witam :) chcę złożyć CV do tej firmy i czy może mi ktoś powiedzieć jakie tam są zarobki ? czy jest ciężko ? i czy osoba bez doświadczenia też się nadaje?

ktoś

nareszcie czesie zwolnili wszyscy zadowoleni :)

baba

Wy jesteście nie normalni Czesia jest ok

n

Do grudnia i koniec ludzie szukajcie sobie pracy

dość

popieprzona firma i ludzie,nie wspominajac o pani czesi

ktoś
@dość 16.11.2015 18:40

Człowieczku drogi - piszesz tu o Pani Czesi, która pracuje dla KTP nie dla Groclinu - już od lipca firmy dzięki Bogu się rozdzieliły - to jest forum Groclin S.A. - nadal tego nie rozumienie?????

ktoś

KTP -najgorsza firma jaka może być-nie polecam!!!!!!!!!!!!!

Marta

ponoć dyrektora operacyjnego szukają... o co chodzi? Kadra nie daje rady obecna? Koles ma na czyjs stołek wskoczyc czy ma zaczać wprowadzac porządek? Da w ogóle rade? Wie ktoś coś?

ja

mądrala frytka,tak ci dobrze

Frytka

"kobiety" przestańcie wypisywać głupoty. To, że wam w pracy nie idzie to nie znaczy ze trzeba innym smarować za plecami. Jak wszyscy jesteście tacy mądrzy to na zasiłek (usunięte przez administratora) i narzekać sobie bedziecie mogli. Jak macie takie świetne informacje to do trudnych spraw zapraszam

Gość

Kolego (usunięte przez administratora),napewno cię przyjmą sądzę, że zaraz wyślą cię do psychiatry po "ps"/zaświadczenie /bo teraz w zakładzie pilnie potrzebują takich ty się świetnie nadajesz!

Mądra

CO ZA KRETYN DO POTĘGI ENTEJ Z CIEBIE CZUPYRAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja

to zapraszam jak poznasz bliżej Pania dyrektor napewno bedziesz zadowolony,wiem ze moge zmienic szukam,Doświadczenie to stalowe nerwy

ja

Nie wiecie gdzie przyjmuja do pracy?nie chce w tych kablach pracować...

Zostaw opinię o Inter Groclin Auto - Grodzisk Wielkopolski

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Groclin Auto