brak logo

HI-Logistics Europe Sp. Z o.o

Kobierzyce

Opinie o HI-Logistics Europe Sp. Z o.o

..... 2014-03-19 03:05:54
Witam brak szacunku do pracowników, (usunięte przez administratora).... brak stabilizacji dzisiaj pracujesz jutro możesz nie pracować, (usunięte przez administratora)Brak organizacji pracy. niemiła atmosfera (usunięte przez administratora)........itd.... ogólny chaos nie polecam......
Devvv 2014-03-19 20:05:42
(usunięte przez administratora) To dlatego z nas się śmieją i uważają za największych maruderów w Europie. Ludzie weźcie się do roboty, albo załóżcie własną firmę i tam zarządzajcie grupą ludzie gdzie co najmniej 2 na 10 to zwykłe lesery bez szkoły co uważają że się im wszystko należy. Chory kraj.
dfa 2014-03-20 17:35:52
(usunięte przez administratora).... brak stabilizacji dzisiaj pracujesz jutro możesz nie pracować, (usunięte przez administratora) itd, Nagany za przysłowiowe przejechanie wózkiem przez linie poniżanie pracowników. Brak organizacji pracy. niemiła atmosfera zastraszanie ludzi........itd.... ogólny chaos nie polecam......
NSDAP 2014-03-23 04:12:49
(usunięte przez administratora).... brak stabilizacji dzisiaj pracujesz jutro możesz nie pracować, (usunięte przez administratora)Nagany za przysłowiowe przejechanie wózkiem przez linie poniżanie pracowników. Brak organizacji pracy. niemiła atmosfera zastraszanie ludzi........itd.... ogólny chaos nie polecam......
pizdy|!!!!! 2014-03-29 06:06:13
Witam brak szacunku do pracowników, (usunięte przez administratora).... brak stabilizacji dzisiaj pracujesz jutro możesz nie pracować, (usunięte przez administratora) kierowników bez jakichkolwiek podstaw komunikacji i kompetencji itd, Nagany za przysłowiowe przejechanie wózkiem przez linie(usunięte przez administratora)Brak organizacji pracy. niemiła atmosfera zastraszanie ludzi........itd.... ogólny chaos nie polecam......
Pelikan 2014-03-29 07:10:51
kocham hi logistics i wszytko zrobię żeby mi tylko płacili 7 000 cieszycie się?
Pelikan 2014-03-29 07:22:08
zam­knąć ser­ca na współczu­cie 80 mi­lionów ludzi mu­si ot­rzy­mać to, co im się praw­nie na­leży. Trze­ba za­bez­pie­czyć ich egzys­ten­cję. [Na­leży postępo­wać] z naj­większą brutalnością.
pracownik 2014-03-29 20:34:47
Któregoś dnia, przełożeni stwierdzą, że nie potrzebują takiego "człowieka". Znajdą sobie kogoś innego. A wtedy to ty znajdziesz się w roli pracownika, a nie jak dotychczas jako manager. I w tedy być może ktoś kto teraz jest twoim podwładnym lub ktoś kto był twoim podwładnym będzie twoim przełożonym doceni twoje postępowanie z pracownikami i odwdzięczy ci się. Jest jeszcze jedna Osoba. Przyjdzie taki czas - prędzej lub później - ta Osoba odpowiednio oceni twoje zachowanie i postępowanie z nami. Wiem, że śledzisz posty na tym forum. I kiedyś przypomnisz sobie mój post.
olo 2014-03-30 18:39:33
chyba raczej feta dg team
olo3 2014-03-30 18:40:22
chyba raczej feta dg team
1
były pracownik 2014-04-24 16:54:43
Omijać szerokim łukiem,idziesz na 8 godzin wracasz po 12 lub 16tu godzinach do domu. W Kątach magazyn na niemcy masakra na byłej biedronce troche lepiej.(usunięte przez administratora)
Medewerker 2014-05-20 22:49:46
Ja nie narzekam . Pracuje w Hi Lo za 6000 miesiecznie . Jestem operatorem wozka typu reach truck . Mala ròżnica jest tylko gdzie jest moje hi lo , bo nie w chorej Polsce
ktoś 2014-07-09 12:23:46
Praca na magazynie po biedronce niby OK,ale...jest tam pewna nawiedzona osoba o imieniu zaczynającym się na P...- chodzi i wydziera tylko trepa na pracowników.
No i te codzienne zebranka - miodzio -:))
ja 2014-07-09 18:02:50
Czy czasami ten ktoś, ma inicjały: P.Ł ?
Jeżeli tak, to wiem o kogo chodzi. A zebranka, to totalna porażka....
ktoś 2014-07-11 10:00:52
Witaj!Niestety nie zdążyłem poznać nazwiska osoby, o której pisałem wcześniej.
Przyszło mi tam pracować zbyt krótko,heh
Mogę dodać jedynie tyle że osobnik ten paradował w żółtej koszulce z napisem SUPERVISIOR (i nie był to manager, który był w porzo gościu)
ja 2014-07-19 12:29:15
Tam, gdzie miałem z tym gościem do czynienia (jeżeli piszemy o tym samym gościu),
nie nosił takiej koszulki, ale jest on szczupły, ma czarne włosy. Acha, jeszcze jedno. Bardzo lubi po cichu podkraść się do pracowników, np. pomiędzy "alejkami" i podsłuchiwać o czym mówią i natychmiast ich opie....ć i oczywiście karać.
1
ktoś 2014-07-19 23:17:07
Z całą pewnością myślimy o tym samym typie...Nic dodać nic ująć. A i lubi prowokacje typu schowanie u drugiej firmy np palety modułów.A ty se chodź i szukaj do usranej śmierci, a jak już to jakimś cudem znajdziesz to udaje wielce zdziwionego jak to się mogło stać...
ja 2014-07-20 15:02:36
O rzesz ty, takich numerów u nas nie robił - chodzi o chowanie modułów. Ale wszystko inne tak. Czy jego mentorem nie jest czasami niejaki "Brzostek"?
Ten wprowadził u nas taką fatalną atmosferę w pracy. Gdzie zwykły wózkowy liczy się tak, jak "wyznawca wiary mojżeszowej" podczas II wojny światowej u nazistów.
Alina 2014-07-22 13:24:24
A wie ktoś coś o pracy w biurze tam (dla logistyków)?
2
taki jeden 2014-08-24 20:52:15
jeżeli chcesz zobaczyć jak pracuje się w kraju skośnych..drzew to zatrudnij się w tej firmie. Nie życze nawet najgorszemu wrogowi pracy tam, kompletny haos i bałagan,i to nie przez włodarzy...tylko przez naszych MUZGÓW
Janek 2014-09-11 17:23:28
Polska kadra zarządzająca w tej firmie DNO! mają ludzi za śmieci
xyz 2014-09-24 11:06:22
"Witam", jeżeli chcesz uzyskać dodatkowe informacje na temat pracy w hilo, to wystarczy,że przeczytasz wszystkie posty na tym forum. Kiedyś było ich więcej, ale zostały usunięte przez admina. Ale już to, co jest na tym forum powinno ci wystarczyć.
Janek 2014-10-14 05:22:59
TO ogłoszenie odpowie Ci na nurtujące Ciebie pytanie :) powodzenia !!!
operator wózka widłowego
data przyjęcia oferty 08.10.2014.
miejsce wykonywania pracy
Biskupice Podgórne

NAZWA I ADRES PRACODAWCY

HI LOGISTICS EUROPE SP. ZO.O.



Poszukuje kandydatów na stanowisko:

OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO


Do zadań wybranej osoby będzie należało: załadunek aut wyrobem gotowym,praca na rampie,kontrola stanów magazynowych,gospodarowanie przestrzenią magazynową
Od kandydatów oczekujemy:
wykształcenie: min. podstawowe,
kierunek wykształcenia: brak
doświadczenie zawodowe: min. 3 m-ce na stanowisku,
uprawnienia/umiejętności/specjalność: uprawnienia do obsługi wózków widłowych, umiejętność sprawnej obsługi wózka widłowego
inne:
Pracodawca oferuje:
rodzaj umowy: umowa na okres próbny,
zmianowość: trzy zmiany
wysokość wynagrodzenia: 2.300,00 zł brutto

system wynagrodzenia: czasowy,
miejsce wykonywania pracy: Biskupice Podgórne,
data rozpoczęcia zatrudnienia: 08.10.2014r.
dodatkowe informacje:
ja 2014-10-14 21:17:58
Jak ktoś może to niech omija tę firmę szerokim łukiem...Wiem co piszę bo pracowałem tam..Krótko bo krótko , ale jednak. Teraz pracuję w DSV Nowa Wieś Wrocł. i jestem zadowolony - POLECAM TĘ FIRMĘ (potrzebują na magazyn). Jak ktoś się nie boi roboty to będzie miał dobrze, no i normalne kierownictwo
i ja 2014-10-15 20:29:05
Ja też tam pracowałem, tyle, że trochę dłużej - kilka lat. I zgadzam się z wszystkimi wcześniejszymi opiniami. A ten, który nie myśli normalnie (totalny i.........cyl) - ten, który podpisał się jako żądza niech się tutaj zatrudni. Szybko zrozumie, że nic się tutaj nie zmieniło na lepsze. Prosty przykład: czy w naszym kraju coś się zmienia na lepsze? Na pewno nie. Tak samo jest w HILO. Nic nie zmienia się na lepsze, dopóki władzę mają cały czas te same osoby. Jak by ich nie było, to zmiany na lepsze na pewno by zaszły.
pracuś 2014-10-20 11:55:41
A nie wiem czy wiecie że P.Ł. i pan Brzostek to familia ;P rodzinka ;PPPP
1
anonimowy 2014-10-30 00:28:17
Miałem okazję pracować w tej firmie na stanowisku biurowym w HiLo na Niemcy. Niestety komentarze, które pojawiły się na tej stronie odnośnie kierownictwa to stuprocentowa prawda. Dwójka głównych polskich menadżerów to śmiech na sali - po prostu jeden głupszy od drugiego. Ciężko o większych prostaków. Generalnie ludzi maja gdzieś i wcale tego nie kryją, ze jeśli się komuś nie podoba to niech spada i wezmą sobie kogoś innego na jego miejsce. Jeśli ktoś jest ogarnięty to szybko składa wypowiedzenie i rozpoczyna prace w innej lepszej firmie. Nikt normalny nie pozwoliłby siebie długo traktować w ten sposób, jaki można doświadczyć w tej firmie. Być może jedynie jest to dobre miejsce dla wszelkiej maści przydupasów, którzy aby zaimponować menadżerkom są w stanie dopuszczać się nawet bardzo ohydnych czynów względem innych pracowników. A później ci menadżerowie i tak zasadzą nawet i temu przydupasowi kopa. Także jeśli nie masz innego wyjścia i masz przysłowiowy "nóż na gardle" to możesz spróbować pracy w tej firmie. Aczkolwiek dopóki szefują tam te co najmniej dwa głupki, nic się tam zapewne nie zmieni na lepsze.
4
ja 2014-10-30 23:26:33
Bardzo trafna i mądra wypowiedź.Popieram w całej rozciągłości.
Ja na szczęście poszedłem po rozum do głowy w miarę szybko, bo już po miesiącu obcowania tam z tą hołotą..-NIE MAM NA MYSLI NATURALNIE TYCH BIEDNYCH NORMALNYCH ZWYKŁYCH PRACUSIÓW..
JaaHi 2014-11-25 19:26:11
Jak ktoś szuka zatrudnienia na dłużej to na pewno nie przez Pollux ! Obiecują ciągłość zatrudnienia, a zwalniają po miesiącu z dnia na dzień bez powodu żeby zatrudnić nowych pracowników i oczywiście mieć z tego kasę.Beznadzieja agencja pracy. Jeżeli chodzi o prace to nie ma tragedii zależy też gdzie się wyląduje. Można stwierdzić że nikt kto dłużej pracuje w HiLo nie jest normalny. ;) Szczególnie liderzy , straszni konfidenci robią wszystko żeby podlizać się kierownictwu. Brak szacunku do ludzi ..Bardzo ale to bardzo zła organizacja pracy.. Kwestia przyzwyczajenia. Najgorsze że wszystkie stanowiska załatwiane są po znajomości ;x
1
ro 2015-01-06 18:39:40
Bo jesteś lizusem Przemka i dupe liżesz
mko 2015-02-02 16:50:41
Witam , ja pracuje w LG Mława , a od kwietnia ma nas przejąć HI-Logistics , może ktoś napisać o np zarobkach , premiach , socjalnym ?
Jakieś dodatki funkcyjne ?
ile procent premii miesięcznie ?
Jakie stawki ?
itp
Z góry dziękuje
prsc 2015-02-03 19:29:32
Jeżeli dotrze do was brzostek lub łoński, to będziecie mieli piekło. Natychmiast wprowadzą terror, brak poszanowania dla pracowników. Zaczną się zwolnienia i rotacje pracowników.Głupie zebrania przed i po pracy. Natomiast zarobki i premie w każdym oddziale są inne. Prawdopodobnie nie ulegną zmianie. Jeżeli te dwa orły do was nie dotrą (a wasza firma dała im popalić jak oni byli w LG Biskupice Podgórne), to raczej nic się nie zmieni.
2
gostek 2015-02-13 16:00:48
pracowalem w hi lo w 2009r zarobki wtedy wynosily 1550 zl netto jezeli oczywiscie Pelikan nie zabral premi obecnosciowej bo mu sie cos nie spodobalo.brak poszanowania dla pracownikow pretensje o to ze na dziale serwis jest krzywo ulozony karton a przeciez czlowiek po paru godzinach przezucania 37 i wiekszych paneli lcd juz nie zwraca uawagi czy poukladal to rowno czy nie niech 1 z 2 sam przyjdzie poprzezuca troche 42 i zobaczy czy to tak lekko, organizowane byly zebrania na koniec zmiany by nam powiedziec jak zle pracujemy i wgle ogolnie atmosfera do kitu. nie polecam
1
tryty 2015-03-18 21:00:43
Wiecie cos na temat pracy w Katach na czesciach serwisowych w Hilo.
Podobno tam jest lepiej i potszebuja do pracy.
de 2015-03-31 09:31:27
Całkiem spoko atmosfera, kasa, jak się zsumuje wszystko to całkiem nie najgorzej,
Kierownictwo się czepia, ale ogólnie to starają się dbać o pracowników.
Pracowałem na nowym magazynie na Chomiczej u P.Ł, ale również pracowałem w Kątach na częściach serwisowych i jest zdecydowanie o niebo lepiej w Kątach
Azali 2015-04-23 21:22:56
Taaa :-)
bfzbzfdbz 2015-05-06 10:09:27
czyli ile można wyciągnąć na rekę skoro nie jest najgorzej?
Juzek 2015-06-15 23:22:18
Jak się postarasz to 6 miliardów euro z groszami......
Luzik 2015-06-17 17:00:41
Robota nie ciężka, kasa spoko, dodatkowo dojazd.
Jak ktoś chce to zawsze znajdzie jakieś minusy.
Robie dwa lata i jest ok/
Obecenie na Chomicza w Nowej Wsi.
rekrutacja 2015-06-18 11:24:52
Obecnie prowadzimy rekrutację do naszych magazynów w Kątach Wrocławskich i Nowej Wsi Wrocławskiej.
Stanowiska: operator wózka widłowego, pracownik magazynu, administrator magazynowy.
Oferujemy: umowę o pracę, premie miesięczne, prywatną opiekę medyczną, karty Multisport, bony świąteczne, imprezy integracyjne, zorganizowany dojazd, pyszną kawę :)
Kontakt: 71 736 71 37
pieknie 2015-06-23 23:39:19
to wynika teraz, iz jest to najlepsza firma na swiecie. ha ha haa
hi hi hilo 2015-06-29 15:05:39
a co slychać w hi lo electronix?
3
Antek 2015-09-21 21:50:02
na początek dostajesz umowę na próbę na 3 miesiące.. później na rok a później na 3 lata, opieka medyczna w enelmedzie tylko 1 zł meisiecznie. multisport jakoś niecałe 18 zł miesięcznie. Imprezy integracyjne są co jakieś pół roku więc źle nie jest ;)
paci 2015-09-25 16:52:14
brygadzista K to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
brygadzista K 2016-02-05 22:49:13
Jest 3 brygadzistów na K i nie wiadomo o którego chodzi. Można sprecyzować?
1
warszawska gitara 2016-02-10 07:34:53
Jakieś romanse na magazynie są ? Ktoś z kimś?
Normalnie :-)Mariusz 2016-03-16 17:49:49
Żaaaaadnych romansów :-) a co do brygadzistów są najlepsi , normalnie są super :-) :-) :-)
red 2016-07-12 14:01:56
Piotrek z magazynu admin.. mmmm.... niezłe ciacho
artue 2016-09-04 19:23:24
@trt no dla mnie to ewidentnie świadczy o braku rotacji wśród pracowników HI-Logistics Europe Sp. Z o.o. To bardzo dobry znak, no bo pracownicy sami chcą tu zostać na dłużej
Mariusz 2016-11-09 21:03:23
Co ty piszesz za brednie jakie imprezy jaką umowa na 3 lata ?!
1
Zostaw swoją opinię o HI-Logistics Europe Sp. Z o.o - Kobierzyce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HI-Logistics Europe Sp. Z o.o