Korona

Wieluń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 542 ocen.

Opinie o Korona

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Korona

FX-one

Ja to mam ubaw z mojego operatora. Co 30 min słyszę jak liderka drze się wołając go po imieniu. Nazwę go Męczennikiem. Bo tak jego praca jak i wszystkich operatorów tu wygląda. Sami muszą się doliczać wszystkiego. Wypraska, szkło, pigmenty, parafiny itp. Gdyby nie operatorzy to już by dawno wszyscy polecieli. Męczennik czasem mi opowiada jak to jest. Osobiście jak bym nie mogła tak pracować. Stres, nacisk, nacisk, i jeszcze raz nacisk z góry. Zarząd się zmienił. Nowi dyrektorzy i nowe zasady. Nie spełniasz ich zabrana jest premia lub drą się i maja pretensję wszyscy. Moim zdaniem nowy dyrektor powinien dostać szczotkę i sprzątać tam gdzie jest kurz. Żeby wiedział jak to jest zanim dosięgło się stanowiska nad stanowiskami. I tak z zwykłego pracownika na operatora potem na lidera dalej na kierownika aż trochę liznąć technologi i do celu. Niech popracuje po dwa miechy na każdym stanowisku. Męczennik mówił że gdyby dali czas i odpowiednio organizowali wszystko z zleceniami to nie było by problemów a tak to Męczennik codziennie wychodzi z pracy idzie wypić dwie sety i wraca do domu. Praca jest stresująca i daleko od norm psychologicznych. Mówię mu żeby odszedł z pracy ale ma rodzinę. Zarabia 2500 zł. i cała wypłata idzie na rachunki i kredyt. Jego żona ma 1800 zł. Dwójka dzieci i ciągną ledwo. Jest mi przykro jak patrze na niego. Ta praca nie jest tego warta. Tacy ludzie powinni mieć o wiele więcej płacone. Życzę mu by znalazł inna robotę.

zwykła szara mysza
@FX-one 01.02.2018 13:33

A gdzie w Wieluniu na miejscu(!) znalazłby robotę za 3000+? Nie oszukujmy się... A mobbing, wrzeszczenie na podwładnych, jest wpisane w bycie liderem. Wszędzie. Jak maja oboje z żoną robotę, i pięćset plus czy jakieś dodatki, to żyją lepiej niż wielu bez układów, z dorywczych prac.

FX-one
@Zryte berety na h1 05.02.2018 23:21

Nie rozumiem za bardzo twojej wypowiedzi. A wypowiadanie anonimowe jest bezpieczne i nie trzeba się bać. Tylko tak można wypowiedzieć prawdę. A co do pracy. Wysyłają na wolne bo czegoś nie ma a potem ściągaj bo nagle coś się zmieniło. Tak samo jest z braniem wolnego. Normalnie nie weźmiesz sobie urlopu. Tylko na żądanie bo lider inaczej ci odrzuci. A jest dwóch liderów którzy zawsze wiedzą od ciebie lepiej. W czoraj słyszałem jak nie jednego oparta wkurzala i jej zawsze na wieszku musi być. Jeśli odejdzie operator linia nie ruszy. Nie mam w ten sposób pracy na lini. Kierownik jak i lider mają problem. Linia nie ruszy nie ma zarobku. A nowo zatrudnieni ludzie na stanowisku odchodzą po miesiącu. Bo albo lider się wydziera albo zawsze stawia na swoim i wciska ci że to Ty błąd popełnilas... Trochę więcej szacunku do ludzi.

anonim

(usunięte przez administratora)

Znicze podkarpacie

Wlasnie jego pomysly.....niektore bezpojecia...

jaaa

Jak zwykle admin musiał się wpiepszyć. Nikt nikogo ni obraził. Jak chcesz napisać prawdę to usuną bo niewygodna.

migota

Witamy, czekamy, na dzień dobry przynieś placek ten co zawsze do kawusi :)

żywy79

Pracowałem kiedyś w tym zakładzie było super można było popatrzeć na fajne pupy a nawet złapać sobie za pierś.Nadal pracują tam takie fajne panie na owijaniu palet.

zaciekawiony

Witam ! Myślę przyjąć się na jakieś stanowisko biurowe, jak tam z pensjami ? Na ilę można liczyć ? Jak atmosfera w pracy ? Ludzie skaczą sobie do gardła czy raczej pracują jak zespół ? Proszę o pomoc w decyzji.

niezaciekawiony
@zaciekawiony 03.01.2018 19:09

Tak.Jeszcze mało w biurach nierobów.Jeszcze jednego potrzeba.

Pracownik
@niezaciekawiony 04.01.2018 21:10

No tak.... tylko Ty pracujesz, a jad się z Ciebie leje.....

Maja

@Prawda w oczy kole Jeśli jakiś komentarz został usunięty oznacza to, że został on zarchiwizowany przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Dlatego przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią.

To woła o pomstę do nieba!!
@Maja 26.06.2017 11:09

Niesamowite!!A usuniecie części wpisu z jego całości,i pozostawienie wygodnej dla siebie treści,co całkowicie zmienia sens pisemnej wypowiedzi,jest w porządku??Mają, ponawiam prośbę poprzednika: spitalaj z tego forum!! Ile ci płacą??

Do maji!
@To woła o pomstę do nieba!! 26.06.2017 11:34

Maja to pracownik korony!

Maja

@jaaa, odpisuje zgodnie z prawdą i przepraszam za przeoczenia, to chyba nie jest nic złego? @ciekawski, tak jak pisałam pełnię tutaj rolę moderatora i pomagam innym, więc nie widzę tutaj związku. Mogę tylko zapytać, jaki był wynik i czy pracownicy Korony są po wszystkim usatysfakcjonowani?

pracownik
@Ziobro 31.10.2017 11:44

a do których mają strzelać? i co Majeczka na forum się już nie udziela i nie komentuje tej wypowiedzi przecież ona chyba narusza regulamin ? czy do człowieka można strzelać ?

aaa
@Ziobro 31.10.2017 11:44

jakie były wyroki? napiszcie coś więcej bo na zakładzie cisza i nik nic nie wie

produkcja

A co to się stało ze kierownik W 1 dostał wypowiedzenie.

aga
@produkcja 31.05.2017 22:35

nareszcie!!!!

pracownik

Ciekawski, co to się stało, że już nie gościsz na forum ?

Pracownik

A co mnie obchodzą wyroki bylo minęło życie toczy sie dalej

Maja

Dla jasności, jestem zatrudniona przez serwis gowork i moje stanowisko jest oficjalne. Moim zdaniem jest pomoc osobom, które poszukują pracy, znaleźć rzetelne informacje na tym forum. Oczywiście nie mam możliwości ich sprawdzenia ale jeśli ktoś podaje argumenty i uzasadnienie, to zwyczajnie to widać (np. odnosi się do rodzaju umowy, czasu pracy, socjalu, urlopów, szkoleń, itp.) Co do numeru IP, przepraszam rzeczywiście ze względu na to, że były napisane małe litery, nie zrozumiałam pytania. Oczywiście jest to forum publiczne, więc odpowiedź sama się nasuwa.

Ciekawski
@Ciekawski 12.09.2017 20:53

A jak tam pan prezes? Kolejna sprawa,sprawy przegrane,więc chyba coś jest na rzeczy panie prezesie.Może najwyższą porą przestać udawać cichociemnego I nie mówić,ja nie widziałem,ja ufam ludziom,bo niebiosa już płaczą nad tą niewiedzą i niewidzeniem . Niedługo na stercie parafiny odpadowej / pozastanowej/ wywioza Pana w kierunku Częstochowy,a pan po przebudzedzeniu nadal nie będzie wiedział.Czas kończyć kleić głupa panie prezesie....

Ziomal
@Ciekawski 12.09.2017 21:08

Ciekawski jak byłeś przy kory_cie to Ci to nie przeszkadzało a jak od kory_ta Cię odsuneli to takie wylewny się zrobiłes?

Maja

@Pracownik, jak pisałam, jestem moderatorem więc nie mam możliwości sprawdzenia na własnej skórze warunków panujących w Korona. Nie mam nic przeciwko negatywnym opiniom - podaj tylko fakty i konkretne przykłady, tak żeby były one wiarygodne. @Ja o jakie numery chodzi?

Prl
@Zgaśnij korono 31.08.2017 10:58

Mają zza szklanej kurtyny!!!!!

jaaa
@Maja 30.08.2017 11:35

Moderator i nie wie co to jest numer ip?

Pracownik

A czemu z biura mają takie r-je zgaszone?

jaaa

Maja jaka jest szansa ze jak coś się napisze to pracodawca nie dostanie numeru ip?

Nowaosoba

Witam, odbiegne od tematu. Jak jest z praca na konfekcji? Jestem osoba uczaca sie i chcialabym sie zatrudnic przy pakowaniu swiec

Brak slow
@Nowaosoba 23.08.2017 13:40

Maja,to przestaje już być zabawne.Czy ty uważasz,że pracownicy Korony,obecni i byli,to są ludki cichociemne???Zmień chociaż styl babo Jago.Nie wiem jak w Warszawie,ale w Wieluniu to absolwent gimnazjum rozpoznał by z kim tańczy.

Maja

Pytam ze względu na to, że na forum Korony brakuje takich informacji @Muchozol. Jestem pracownikiem serwisu gowork.pl i pełnię rolę moderatora, w żaden sposób tego nie ukrywałam i staram się pomóc innym poszukującym pracy w uzyskaniu konkretów na temat pracy w firmie.

Pracownik
@Maja 22.08.2017 10:37

Przyjdź sama popracuj miesiąc i wyrób sobie opinie,zdanie, po czym opisz swoje wnioski na forum . Najlepszy sposób!!!!! może jeszcze byś otrzymała mega słynna, wypasiona wypłatę ???? Zapraszamy drzwi od hali stoją dla Ciebie otworem!!!!!

Spocony pracownik

Jaka moze byc atmosfera w pracy gdy na hali jest 40 stopni przezyc 8 h w takiej atmosferze to dopiero hardcore

Pracownik
@Spocony pracownik 12.08.2017 18:34

Nie wiecie co można zrobić zadzwońcie do pip i sanepidu to atmosfera i temperatura w biurze zza szklanej kurtyny podskoczy, a na hali nam spadnie????

Muchozol
@Pracownik 15.08.2017 23:55

Zapytajcie Maję co zrobić:) Ona na pewno Wam podpowie,bo przecież pyta o atmosferę w pracy,o stosunki miedzyludzkie,to ona na pewno jest jak balsam na nasze ciała:) Płatna, upierdliwa komarzyca, niczym mędoweszka:)

Pracownik

Mialo byc 20 lecie ale nie bo Stany ruszaly powiedzieli ze bedzie 25 lecie a teraz tez nie szkoda

Nowy Dyrektor

Dziękuję. Mam się dobrze.

aaa

Jak tam nowy dyrektor?

Pracownik

Przecież wiadomo, że jesteśmy gorszego sortu. Swietowanie hhheee a co swietowac? Pracę za mniej niż najniższa krajowa ? Dali by reszcie podwyżki to byśmy mogli świętować jak by się miało chociaż najniższa krajowa plus premie . Świętować to sobie mogą ci zza szkła .

jaaa

Wiecie coś na temat 25ciolecia? Będzie świętowanie bo podpisy zbierali?

KoronaMyLife
@jaaa 17.07.2017 13:36

Jak robisz w biurach to poświętujesz. Jak nie to też poświętujesz tylko że u siebie w domu.

Pijanica
@KoronaMyLife 18.07.2017 07:09

Albo za świerkiem u kasi. Do porzygania.

Nowy

Witam. Może ktoś sie wypowiedzieć na temat pracy na magazynie,(wózek widłowy) jakie zarobki,warto tam iść ?

XYZ

Udanego '' postojowego'' wypoczynku dla wszystkich Koroniaków i Koroniaczek ;)

Nowa

Witam, chce sie przyjac do pracy do Korony i moje pyt jest takie jakie sa warunki placy , jaka atmosfera i ogólnie czy polecacie ta firmę? Z góry bardzo dziękuję

Kompritacja
@Nowa 27.06.2017 21:32

Ogarnij się Maja,bo to co robisz,to żenada!!!

Maja

@To woła o pomstę do nieba!! Dziękuję za uwagę. Jeśli poprzez ingerencję administratora wpis stracił swój sens i wprowadza obecnie w błąd, to bardzo proszę o zgłoszenie tego faktu na adres admin@gowork.pl. Przejrzałam komentarze z tego roku i nie mogłam znaleźć wpisów, o których mówisz. Jedyne zmiany jakie zauważyłam, to ukrycie obecnych w niektórych komentarzach wulgaryzmów. Jeśli widzisz wpis, o którym wspominasz w swoim komentarzu, to będziemy wdzięczni za informacje. Zależy nam, aby to forum było źródłem rzetelnych informacji i służyło pomocą osobom, które szukają informacji na temat firmy Korona jako potencjalnego pracodawcy, a nie wprowadzało w błąd.

Prawda w oczy kole

Usuwajcie wpisy,usuwajcie.Prawdy nie usuniecie. Prawdę znają Pracownicy,obecni i byli.Nie wszystko można kupić!!

Quiz

Odp b . są zakopane pod halą bo utylizacja byla za droga a drugie koło rowu ? Jaka jest nagroda za prawidłową odpowiedź ? Podać konto bankowe na przelew ?

I ja tam z goscmi bylem....
@Quiz 20.06.2017 13:23

Jezus Maria;i ze oni się nie bali????

Swiadek koronny

Ôuiz historyczny_zabawa/ na podstawie wymyślonej sytuacji????????/ W początkach działalności na lokalnym rynku pracy firmy handlowej nazwijmy ja umownie A.S.A. ,która na wspólnych wlosciach prowadziła swoją działalność z bratnia firma produkująca świece,nazwijmy ja umownie "Ko...."sprowadzono na potrzeby rozruchu produkcyjnygo ,pod postacią parafiny odpadowej toksyczne odpady z ...np.niemieckiej firmy" Halter....".Przybyła do miejsca składowania tych paskudztw,prezna ekipa handlowców ze stolicy,wyposażona była w licznik Geigera-Mullera.Pytanie brzmi następująco?Co się stało z pojemnikami z toksycznymi odpadami,które w bardzo szybkim czasie zniknęły z wiaty magazynowej?Są trzy odpowiedzi:A/ zostały zwrócone dostawcy????????????B/ zostały Zakopane na terenie fabryki????????C/ wyparowaly??????????????????Komentarz do odpowiedzi C- czego absolutnie wykluczyć nie można!!!????????????

007

Czemu post o zleceniu na rzekoma Anne co Małgorzata się zwała został usunięty ? Ciekawe której pani za szkła było to nie na rękę ?

Swiadek koronny
@007 18.06.2017 09:45

Tej pani co ja zatrudniła,pani zza szklanej kurtyny,specjalistce od lania piwa w pubie w Białej,a obecnie pani magister od prawa i administracji????????Boże,a Ty widzisz i nie grzmisz????No bo jak tak można,że mamusie się zatrudnia na fikcyjne umowę zlecenie jako studentke? no każdy może się uczyć,studiować,nikt nie zabroni,nawet po 50 tce,ale jak to jest z tymi podatkami,kto inny pracuje,a kto inny korzysta z ulg podatkowych,jakoś kupy się to nie trzyma.A Pracownika za parę używanych rękawiczek zwolniono z powodu utraty zaufania.No to jak tu jest z tym prawem w koronie??nie kumam,bo nie jestem fachowcem od nalewania piwa..????????

Maja

@WUAK co sprawia, że masz taką opinię na temat firmy? Merytoryczne komentarze, które pokazują co wpływa na Twoją opinię będą bardziej przydatne dla osób, które trafiły na ten wątek szukając informacji na temat firmy jako pracodawcy.

Maja

Korona poszukuje aktualnie osób do pracy na stanowisku kierownik ds. produkcji. Jako obecni pracownicy. co możecie powiedzieć na temat tego czego mogą spodziewać się osoby, które myślą o firmie jako potencjalnym miejscu pracy?

Były
@Maja 13.06.2017 13:04

Korona to miejsce pracy dla desperatow,szkoda tych Ludzi,bo jeść muszą,ale szukajcie gdzie indziej,niczego gorszego nie znajdziecie????

Miła

A ja nie narzekam...

007
@Miła 08.06.2017 09:27

Z ciemnego pokoju jesteś to nie narzekasz . Czereśnia dawaj te główne dania , żeby mogli do weekendu przetrawić.

Ciekawski

Zabolało? A przecież były to tylko przystawki, i to nie wszystkie!!!Dania główne serwowane miały być później????

Pracownik

Robotę skończyłem a pytania brak? Co to strajkujesz czy wolne masz ?

007
@Produkcyjny 08.06.2017 08:40

Nic nie znika, on się rozkręca ładuję akumulatory , ciekawe jak się trzymają podmioty tych dań . Może już kropelką do stołka się na wszelki wypadek przykleili, bo piąteczek już blisko a co się robi w piąteczek z kp?

NapolLeonBoNaParterzezimno
@007 08.06.2017 15:14

MAGAZYN PRZEMÓWIŁ.

zainteresowany

Jeżeli to prawda to nasuwa się pytanie : gdzie szły z tego pieniądze? ktoś się z kimś dzielił ?przecież można podważyć każdą umowę, bo zapewne w kontraktach jest chroniony znak graficzny tych świec. Świece są produkowane pod logo danej firmy i ten wzór to własność innej firmy haha ha . Czekamy na więcej !

Ciekawski

Zgodnie z obietnicą kolejne pytania: Czy w firmie,wzorem kilkunastu ostatnich lat ,wystawiane są nadal fikcyjne protokoły zniszczeń świec?Czy nadal te teoretycznie uszkodzone,nie nadające się do sprzedaży świece,w stanie nienaruszonym,oryginalnie zapakowane,wywozone są z magazynu pod wiatę, a stamtąd w takim samym stanie do klienta ,jako masa odpadowa do przerobu? Czy nadal ta masa odpadowa wystawiana jest do sprzedaży

Ciekawski

Ile tych protokołów już wystawiono,ile setek nieuszkodzonych palet ze świecami sprzedano pod postacią parafiny odpadowej,i ze że nikt się nie bał?Korona nie jest zakładem pracy chronionej,nie zatrudnia niewidomych,więc nie można było nie widzieć!! A tak na marginesie,czy nie można od ciągłego odwracania się w przeciwną stronę dostać kręczu szyi? Czy naprawdę istnieje nieograniczoną tolerancją w stosunku do wybrańców???Wierzyć się nie chce!!

Bonaparte

Czekamy nieustannie na nowe zapytania może w końcu ktoś naprawi te nazwijmy "niedociągnięcia". Wytłumaczeniem braku podwyżek zawsze był brak środków, to może jak by wreszcie naprawiono te " niedociągnięcia " to by się okazało że niezła kasa jest do rozdysponowania dla pracowników . Może warto pochylić się nad tym problemem upłynniania środków. Przecież zapewne to nie jedyny problem nie jedyne zapytanie ? Czekamy na dalsze zapytania, do jutra, zgodnie z zapowiedzią autora ciekawostek :)

Bonaparte

Halo, Panie Ciekawostka czekamy na kolejne pytania ? Proszę pisać, bo ponoć jest zatrudniona nowa osoba do sprawdzania takich spraw, tzw. trudnych :) więc poda mu Pan wytyczne na tacy. Jeszcze Panu podziękuję, a może nawet właściciel podziękuję za wewnętrzny audit :)

Ciekawski
@Bonaparte 05.06.2017 16:40

Akurat Właściciela darzę dużym szacunkiem,ale nie o wdzięczność mi chodzi,tylko o normalność. proszę bardzo: Czy w dalszym ciagu rozliczanie rachunków wystawionych przez usługodawców odbywa się na zasadzie pobierania z kasy firmowej zaliczek przez "osobę odpowiedzialną" i osobistego wypłacania firmowych pieniędzy usługodawcy?Czy ktoś zadał sobie chociaż raz trud i sprawdził,czy całą należną kwotą trafia do właściwych rąk,a jeśli nie,to dlaczego,o ile mniej trafia,czy w ogóle trafia?Może z tymi ludźmi trzeba choć raz porozmawiać,tak w cztery oczy,bo może będzie potrzeba pokornego przyznania się do niedopatrzen,i zadośćuczynienia im???? ć.d.n

Spragniony wiedzy

Do Pana ciekawostki, najlepiej swoje wywody opisać i wysłać do prokuratury, a odpis wysłać do rąk własnych właścicielowiW . On by już ich rozliczył za to .... Niemniej jednak z utęsknieniem czekam na nową wiadomość w sprawie nowych wiadomości a wszczegolnosci jak to można na boku sobie dorobić do etatu kierowniczego i nie po godzinach rzecz jasna i na czym ?Może coś więcej o tym stolarzu, o paletach , o produktach w galeriach C...... , O sprzedaży no poczytajmy.

Ciekawski
@Spragniony wiedzy 03.06.2017 16:28

Z tym zamiarem noszę się już od dawna,ale ze względu na powiązania z firmą,już nie bezpośrednie,ale jednak,troszkę to musi jeszcze poczekać.Dziękuję za podpowiedź,nie jest Pan pierwszym,który mi to sugeruje,tym bardziej,że jest o czym się wywodzic.Trzymam kciuki za dwójkę Walczakow,którzy próbują sprawiedliwości dociec w sądzie,bo istnieją granice,których przekroczyć nie można.Skoro zwalniaja pracownika bezpodstawnie,jedynie dlatego,że staje się niewygodnym,to jaki wymiar kary powinien spotkać winnych autentycznych nadużyć,szwindli i jaki tych,którzy na takie postępowanie dają ciche przyzwolenia? Nie mnie to osądzać,niech faktycznie zajmą się tym odpowiednie komórki.

Ciekawski

Jak w waszej firmie funkcjonuje rozliczanie rachunków wystawianych przez usługodawców? Opowiadał mi znajomy,że w jego firmie przez lata wyglądało to następująco: osoba odpowiedzialna / nie mylić z odpowiedzialnoscia za czyny

Ciekawski

Jak w waszej firmie funkcjonuje rozliczanie rachunków wystawianych przez usługodawców? Opowiadał mi znajomy,że w jego firmie przez lata wyglądało to następująco: osoba odpowiedzialna / nie mylić z odpowiedzialnoscia za czyny

powietrze

całą ta logistykę i magazyn jedynie za orać można... kierownik robi wszystko pod górkę pracownikom ... pracował obok i tam miał przesrane i przyszedł do korony i wielki bóg się zrobił ... jedynie zastępca kierownika jest bardzo w porządku

Ciekawski

Pytanie do pani B, czy w logistyce nadal remontujecie więcej palet,niż jest na stanach magazynowych i w obiegu razem wziętych,czy też jak zwykle nie umie pani na to pytanie odpowiedzieć,a za co ta ciężka kasa???

Ciekawski
@Ciekawski 02.06.2017 18:39

I czy biedna stolarzowa z jej mężem Antkiem przeżyli te remonty,przez wiele lat pracując za pół darmo dla dobra" pseudowlodarzy " korona s.A.???

Ciekawski
@Ciekawski 02.06.2017 19:00

Codziennie kolejne pytania,bo mam o co pytać po wielu latach pracy....

Ad

Popytajcie co owad i ptaszek powiedzieli koń by się uśmiał z glupoty.

zrozpaczony

oooobahhh , no no to się popisał, ja wiem o kogo chodzi, bo rozmawiałem z powodami .No się dzieje, ale chyba po wczorajszym to się nie podniosą z głupoty . Robią kolejki jak do konfesjonału tylko zawnioskowani wierni chyba zaczęli mówić prawdę , wreszcie !!!! brawo . Trochę mi smutno, że mnie nie poprosili , tez bym prawdę powiedział .

Przyjdzie na to czas
@zrozpaczony 31.05.2017 19:07

A czego się spodziewajcie,jaki pan,taki kram,przecież ryba psuje się od głowy!! Ćwirćwirek swój despotyzm zaszczepil wszystkim swoim slugusom,którzy nawet pod przysięgą powiedzą,że czarne jest białe.Ale znajdzie się pała na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] generała!!!

pracownik

Mam nowe wieści w sprawie . Ponoć Pan "Strączkowy " powiedział w sądzie, że to nie jest szkodliwe , ciekawe . Szybko Pan zmienia front bo jak był pan na wylocie to informował pan jaki to syf leją . Trzeba być i..... , zeby takie coś mówić . Czy może Pan Pawłowi w oczy teraz spojrzeć ? bo jak Pan był na wylocie to to sam się pan skontaktował z Pawłem. Paweł nam opowiadał jak to przed kościołem na osiedlu, pan mu swoje łaski i żale opowiadał jak pana chcą zniszczyć . Posadka przywrócona , bo tymczasowo pana potrzebowali do procesu to się przed Sądem głupoty mówi i nieprawdę ? no bo gdzie się zarobi, jak i.... brak . Jak pan był na wylocie to wtedy się pan nie zakrywał swoją tajemnicą zawodowa i mówił co tam jest nie halo, a teraz słyszymy , że w sądzie sie pan tajemnicą zakrywa, o rety no i jeszcze ponoć po angielsku ... szkoda że nie po szwabsku ....... . Ponoc Panie po rozprawie z ciebie zadowolone teraz, to teraz pytanie na jak długo do drugiego procesu, aż coś się znów spie..... i znów postraszą zwolnieniem . Przyjdzie czas ..... . , bo pan od telefonu i popychania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już mówi , że na wydziale chemicznym "masakra" dosłownie takie jego słowa mogą usłyszeć inni . No ale przecież donosiło się na porządnych pracowników a teraz może trzeba trochę w zakładzie popracować, bo przeciez inwestycja w młodych zawodzi , tydzień dwa i pa, tak mówią za taka stawkę pracować w smrodach nie będziemy . Po weekendzie mają już inną robotę hahah . Pan kierownik kiedyś mówił nie pasuję ci to wy... za bramą stoi 10 na twoje miejsce i co pytam się teraz stoi czy wy niedługo będziecie zap.... za pracowników bo inaczej linia stanie . przyjdzie czas że roboli w końcu docenią . Miłej pracy bo ja dziś mam wolne.

Były
@pracownik 31.05.2017 17:22

Niczym Jaś Fasola ten soja

Pracownik

Co tam słychać po procesie ?

Praca

O co chodzi z tym wilkiem . Kogoś wywalili?

jaaa

nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka

Zostaw opinię o Korona - Wieluń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Korona