Korona

Wieluń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 549 ocen.

Korona
3 549 6 1

Opinie o Korona

Praclwnik

Co to się Harry się oburzył i opinie usunięto? Pytałem jak tam się czuje pracownik po wypadku który jeździł wozkiem widłowy bez uprawnień? Żebra całe? A może znów wypadku nie było tak jak w przypadku Anny i Pawła i wielu innych? Śmieszni jesteście gdzie ta Maja co odpowiada za posty, czemu mój usunęła? przecież nie zawierał on niedozwolonych treści tylko wskazywał na fakty.

ihaha
@Praclwnik 15.10.2018 08:43

Opinia jest cały czas. Nikt jej nie usunął. Otwórz oczy najpierw, poszukaj, a dopiero potem pisz.

Ciekawy
@Praclwnik 15.10.2018 08:43

jakiś dowód, że chłopak nie ma uprawnień do jazdy wózkiem widłowym ??

koronczarka

Jak widze te zenujace wpisy to od razu widac ze to koledzy operatorzy, owijacze i opierdalacze ze starej hali w smierdzacych skarpetach o bardzo cienkim libido. Pies by wam nie chcial ogona uniesc, do roboty sie wezcie buraki!

Anonymous
@koronczarka 06.09.2018 10:02

Tak wogole z kąd taka myśl że to operator napisał? Koronczarko liderko bez was sobie poradzimy za to wy bez nas - no macie problem. Juz chyba lepszego wzoru do opierdalania niż wy to nie ma w tym zakładzie. My swoją pracę wykonujemy zgodnie z zakresem obowiązków a wam sugeruję odrobić prace domową i sobie przypomnieć co do was należy i za co macie dodatek. Szczerze trochę was jest ale tylko nieliczni się przykładają i choć trochę interesują się co się dzieje. A co do buraka - do twojego poziomu zniżać się nie będę bo podważe teorie ewolucji. Radzę skorzystać z fachowej pomocy specjalistycznej.

koronczarka
@Anonymous 04.10.2018 01:48

Anonymous bo tez jestem pracownikiem produkcji, nie liderem więc obserwuje zachowania operatorów, panów i władców linii produkcyjnych.

ihaha
@koronczarka 04.10.2018 10:56

to się lepiej za robotę weź a nie za obserwowanie ludzi

jaaa
@Anonymous 04.10.2018 01:48

"Z kąd"... i wszystko jasne. :)))

Anonymous
@jaaa 07.10.2018 00:50

Edit: :skąd: błąd poprawiony

koronczarka
@ihaha 04.10.2018 17:02

Ihaha uwierz mi, nie sposób nie zauważyć jesli co chwila przylatuje lider i pyta o operatora.

ihaha
@koronczarka 12.10.2018 20:27

To co to za lider, co nie wie gdzie są jego ludzie ? Umarłby tam który w kiblu, to by go na koniec zmiany dopiero znaleźli , jak by zaczęli szukać, bo by się okazało, że nie ma kto podać ile świeczek nalane.

olaaa

Witam, czy ktoś z Was był na stażu w Koronie ? Jest w ogóle taka możliwość ? Czy to co piszą na stronie to ściema ?

Pracownik

Jak tam się czuje pracownik bez uprawnień po wypadku w pracy na wózku widłowy? Czy wreszcie pan Harry odpowie dyscyplinarne za swoje czyny, a raczej głupotę?

marrruda

Świetna firma, wszystko robią na bieżąco. Jakiś tydzień temu dzwoniła do mnie pani z propozycją pracy, rozpatrzyli moją aplikację itd, chętnie mnie przyjmą. Szkoda tylko, że cv wysyłałam półtora roku temu i w tym czasie zdążyłam się już wyprowadzić z Wielunia :D zrobili mi dzień, muszę przyznać.

Justyna

Dzień dobry ! Poproszę o informacje dotyczące oferty na pracownika produkcji. Jaki system zmianowy od której do której kwestia dojazdów jak przedstawia się atmosfera oraz zarobki oraz inne kwestie o których warto wiedzieć? Bardzo proszę o pomocne opinie(wiadomo ze najlepiej wiedzą Ci którzy tam pracują/pracowali) Jak tak naprawdę wygląda sama rekrutacja oraz proces wdrażania nowego pracownika? Z góry dziękuje za informacje

ten on
@Justyna 27.09.2018 06:05

Na wszystkie Twoje pytania odpowiedź jest jedna. Daj sobie spokój. Ale żeby nie było, że tak bezpodstawnie rzucam taką odpowiedzią, napiszę coś więcej. Zmiany są uzależnione od potrzeb. Jest praca to linie pracują na cztery zmiany. Nie ma pracy to linie przechodzą na trzy zmiany, a ludzie z czwartej zostają porozrzucani po innych liniach. Dwa dni na rano, dwa na popołudnie, dwie nocki, dwa dni wolne w przypadku czterozmianówki, w trzyzmianówce normalnie. Po tygodniu na rano, popołudnie i noc. Rekrutacja? Przychodzisz, mówisz że chcesz pracować i już. Biorą wszystkich jak leci. A potem pracujesz za takich, co się do roboty za bardzo nie nadają, leserów i innych '' wynalazków ''. Transport ? Nie wypowiadam się bo jeżdżę swoim autem. Zarobki ? Bez komentarza. Atmosfera ? Dno i dwa metry mułu. Zresztą co tu pisać. Przyjdź, zobacz, jak zostaniesz dłużej niż do końca umowy próbnej to szacun dla Ciebie.

jaaa
@ten on 27.09.2018 10:56

@ten on atmosferę tworzą takie "wynalazki" i lesery jak ty.

GALA KERZEN

Wiodący producent świec Korona Candles ma nowego właściciela. Jeden z największych pracodawców w Wieluniu został przejęty przez niemiecką grupę Gala Kerzen.- Zachowamy daleko idącą samodzielność – zapewnia prezes spółki Andrzej Wróbel. - Przejęcie nas nie ma absolutnie nic wspólnego ze skupowaniem podupadłych zakładów i prób ich reanimacji. Korona była i jest w dobrej kondycji finansowej. -Nie przewiduje się zmian w profilu produkcji zakładu przy ulicy Fabrycznej. Korona Candles zatrudnia ok. 1000 osób i ten poziom zostanie utrzymany. -Pozycja Korony jest w tej chwili silna, a w grupie będzie silniejsza. http://wielun.naszemiasto.pl/ TRZYMAMY ZA SŁOWO P. WRÓBEL

pracownik
@GALA KERZEN 04.05.2018 19:27

Ale wy jesteście tuki. Korona się przekształciła żeby podatków nie płacić. Ten nowy właściciel to fikcja. była kiedyś korona, potem korona zo.o potem korona s.a , potem korona candles, a teraz będzie korona gala. I dalej podatków nie będzie płacić i tak co 5 lat.

Zawodowe
@pracownik 08.05.2018 21:14

Bo na produkcji same tuki pracuja wiec bez dziwienia

GalaKoro
@pracownik 08.05.2018 21:14

Pracownik: sam jestes tuk. Co innego zmiana nazwy z korona s.a. na korona candles s.a. a co innego wykupienie udzialow przez niemieckie konsorcjum czy inny holding. Niewazne czy sprzedajesz, samochod czy "swietnie prosperujaca firme". Zapamietaj swiete slowa: DOBREGO NIKT NIE SPRZEDAJE. Pracuje tam od wielu wielu lat i nie jedno juz widzialem. Ten kibel juz dawno zalalo g...em. Zeby nas tylko niemcy w nim nie potopili.

pol
@GalaKoro 12.05.2018 22:10

czyli koniec końców Korona jest teraz niemiecka?

ihaha
@pol 28.08.2018 11:29

czyli koniec koncow korona jest nadal gowniana

Witek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

koroniarz
@Witek 15.08.2018 20:40

Takich co zamiast iść do kadr zapytać tylko pytają na forum to firma nie potrzebuje.

pol
@koroniarz 16.08.2018 15:36

w takim razie firma jest skrajnie zacofana. ja wole się spytać 20 firm na forum, niż marnować kilka dni na jazdę po siedzibach oddalonych od siebie o wiele kilometrów firm. ale jak widać ta jeszcze nie wyszła z mentalnego prl

Maja

@pracownik @Jebus Wasze wypowiedzi w dalszym ciągu nie mają wiele wspólnego z wyrażaniem opinii o pracodawcy, jakim jest firma Korona. W związku z tym nie pomagają innym użytkownikom forum. Jeśli zatem posiadacie jakieś aktualne informacje dotyczące na przykład warunków pracy tam, to zachęcam do podzielenia się nimi.

kulawy Czesiek
@Maja 19.06.2018 12:01

Jak to nie ma nic wspulnego z pracą w firmie? Firma to ludzie. Ludzie to relacje. A najczenstsze relacje tam to se***s. Menżatki z mezżami za granicą to jest dopiero łatwy CEL! Nie zasp0k0j0ne same wchodzom na świece. Prostujom knota ile wejdzie...

Samanta
@kulawy Czesiek 19.06.2018 22:24

Ale byki walisz aż oczy bolą...

kulawy Czesiek
@Samanta 26.07.2018 08:07

Samanty to na roxie stojom. po stówie za numerek robiom. Nadajrsz sie hyba po wpisach sondzonc...

Anna

Przepraszam czy to forum erotyczne.... Sądząc po w pisach o ruchaniu... Wackach i innym (usunięte przez administratora)

stary-ALE-jary
@Anna 26.07.2018 08:10

Tak, forum erotyczne o ru***cha**niu. Przecież nie o lepieniu smierdzących świeczek z gó**w**na. A co?

JARY-bo-NIE-stary
@Anna 26.07.2018 08:10

Ale jak ci knota brakuje to pisz na forum. Jakiś dziadzio na niebieskich tabletach cie Z PRZYJEMNOŚCIA przybije do palety swoim gowzidziem...

Janusz

Może napisze ktoś jaką macie atmosferę w pracy? Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Sylwester.

Nic się tam nie zmieniło z tego co czytam. Może poza datą w etykieciarce.

GrubyTwarrdyProstySoczystyKNOT
@Sylwester. 17.07.2018 22:22

Jak bylo tak jest. nic nie ma zmian laski skaczom na knota. wystarczy niedużo. pogadać i twoja. a niekture zajebi%%%ste biore jak swoja. ehh zeby tylko siły wiecej bylo.

Kuba

Jak przedstawia się sytuacja w firmie po sprzedaży?

major

Wiadomo już coś o procesie Pawła i Grażyny bo coś ucichło ?

Maja

@kulawy Czesiek @Nowy Przystojniak Proszę, abyście na forum publicznym używali stosownego języka, gdyż w przeciwnym razie Wasze wpisy mogą zostać usunięte przez administratora. Jak chcecie dopowiedzieć coś (kulturalnie) o firmie Korona Candles, to zachęcam. @Arnold Ciebie również upominam o tym, iż tutaj należy używać stosownego słownictwa. Uważam, że tutaj również warto wypowiadać się o danym pracodawcy, bo to może realnie wpłynąć na czyjąś decyzję o ewentualnym zatrudnieniu się tam.

Arnold

Może z owijarek

Jebus
@Arnold 29.04.2018 19:45

Ta ruda ma kur.........ki w oczach

Jebus
@Jebus 13.05.2018 11:52

Ma fajne tatuaże na pupie

Jebus
@Jebus 13.06.2018 15:13

Duze okulary soczyste piersi i wypieta.pupe zapne ja za.hala

Nowy Przystojniak
@Jebus 15.06.2018 20:37

Ta z nocki taka soczysta oczy ku......i mega tatuaże oj zapne Cie chcesz tego koledzy czy ktorys ha juz mial czy ja bede pierwszy?

Arnold

Hej Maja przestań pieprzyć głupoty posłuchaj lepiej ogłoszeń w radiu i zastanów się dlaczego one tam są . Dlaczego firma nie potrafi utrzymać pracowników bo to chory zakład widzi ludzi jak potrzebuje a potem kopa w (usunięte przez administratora) za najniższą krajową śmiech. Proszę nie udzielaj się już bo jak to czytam to mi się chce zygac się

Krzyzstof P.

OGŁOSZENIE!!! Sprzedam ś***eczki! HURT-DETAL Ceny niższe niż u producenta! (Przy zamówieniach paletowych rabat 20%) Oferta ważna aż do wyczerpania zapasów!

pracownik
@Krzyzstof P. 26.05.2018 22:38

to chyba spod wiaty s

Maja

@Jebus Twoja wypowiedź odbiega od głównego tematu tego wątku, czyli od opinii na temat pracodawcy, jakim jest Korona Candles. W związku z tym nie mówi nic osobom, które wchodzą tutaj po to, by zaczerpnąć informacji o nim. Jeśli jednak masz coś merytorycznego do przekazania, to zachęcam.

Maja

@To forum rządzi Zapewniam Cię, że jestem moderatorem forum, ale nie z Korony. Jeszcze raz upominam Cię, byś przestrzegał regulaminu Gowork. Jeśli masz coś merytorycznego do dodania o pracy w Koronie - zachęcam. @Krzyzstof P. Do czego odnosi się Twój post? Masz coś do powiedzenia użytkownikom forum o wyżej wymienionym pracodawcy?

Maja

@to forum rządzi! Twój komentarz nie ma nic wspólnego z głównym tematem tego wątku, czyli z opiniami na temat pracy w Koronie. Jeśli masz coś do powiedzenia odnośnie tego pracodawcy - to bardzo Cię do tego zachęcam. Twoje uwagi mogą okazać się pomocne dla innych.

To forum rządzi
@Maja 24.05.2018 15:02

Dobra dobra. Pani "moderator" z Korony. Pasujesz do tej roboty jak bat do d**py. NAWET jesli jestes moderatorka na TYM forum- na twoum miejscu wstydzilabym sie przyznac do tego znajomy. A co dopiero rodzinie. Lepiej mow ze jestes bezrobotna i starszy pan cie utrzymuje w zamian za towarzystwo- mniejsze zlo, mniejszy wstyd

Maja

Upominam niektóre z osób wypowiadających się poniżej, że komentarze nie mające związku z rzeczową dyskusją na temat pracy w Korona, a pisane w wulgarnym i obraźliwym tonie, mogą być zgłoszone do administratora forum i usunięte. Wasze wypowiedzi, ich forma i treść, są niedopuszczalne. Jeśli ktoś z Was zechciałby podzielić się swoją merytoryczną i rzeczową opinią na temat pracy w Korona w Wieluniu - zachęcam.

Była
@Maja 13.05.2018 20:51

Brak słów, co za hasła tu sie wypisuje... Ludzie piszcie o pracy a nie o D...pie „Maryny”...

syf
@Maja 13.05.2018 20:51

No i nie usunęłaś tych wpisów od tygodni. A ja zgłaszałam adminowi i też ma to gdzieś. Nie macie nawet przycisku ZGŁOŚ. To forum to (usunięte przez administratora) Niepotrzebnie macie pracę, dziewczyny, skoro nic nie robicie! I pewnie zarabiacie tyle co ja po studiach, czyli najniższą.

to forum rządzi!
@syf 19.05.2018 19:02

Hahaha!! Tamtych wpisów nie usuneli ale za to twój ocenzurowali!! Śmiech na hali hahaha!!! Hulaj dusza piekła nie ma

jjjjjjjjjjjjjj

żałosne

DEUTSCHER LORD

JA! JA! JA! WIR MACHEN ZU KORONA DEUTSCH ORDNUNG!!! JA WOHL!!!! POLEN ZU ARBEITEN SCHNELLA SCHNELLA JA WOHL!!! ARBEIT ARBEIT SPRECHEN NICHT! JA! JA! JA!

ogier89

...Ale warto było...

Jebus
@ogier89 15.04.2018 19:52

643

zniesmaczona

Szkoda, że z tego forum niektórzy robią rynsztok a później dziwią się że ich wpis usunięto!!!

Ja123
@zniesmaczona 20.04.2018 18:26

Zgadzam się z przedmówczynią. Dziwi mnie również to, że te płytkie wypowiedzi nadal są na forum. Dodajcie możliwość zgłoszenia niewłaściwej wypowiedzi. A do, tak ich nazwę "gawędziarzy ": niespełnione fantazje seksualne wypisujcie sobie gdzie indziej albo najlepiej zachowajcie dla siebie

Rolnik
@zniesmaczona 20.04.2018 18:26

Same sie pchota a tero zale

Jebus
@Ja123 20.04.2018 23:01

Luzik taka prawda jest i byla

ogier89

żywy79 A ja jednej wsadziłem język do ci*ki a palec do du*y. Albo odwrotnie... Chyba odwrotnie, bo palec miałem mokry a język brązowy... :(

Wacus
@ogier89 15.04.2018 19:48

To poszedles fajne sa mezatki dawaja na zyczenie dup...y patrza tylko byc dobrze zaspokojone przez mlodsze pokolenie oj juz paremamusiek w Koeronie zaliczylem

Lody
@Wacus 17.04.2018 13:09

Ja dupcze studentkę za podwozke po 2 zm robi mi loda w samochodzie ma. duze cyce i. Ciasna cip..nie

Ho ho

Gdzie ona robi ta ruda może wiem która

Jebus
@Ho ho 22.04.2018 16:23

Jak gdzie w Koronie jak dach rudy to pienica mokra

Jebus
@Jebus 22.04.2018 22:55

Moj kaliber ja dojdzie

FX-one

Ja to mam ubaw z mojego operatora. Co 30 min słyszę jak liderka drze się wołając go po imieniu. Nazwę go Męczennikiem. Bo tak jego praca jak i wszystkich operatorów tu wygląda. Sami muszą się doliczać wszystkiego. Wypraska, szkło, pigmenty, parafiny itp. Gdyby nie operatorzy to już by dawno wszyscy polecieli. Męczennik czasem mi opowiada jak to jest. Osobiście jak bym nie mogła tak pracować. Stres, nacisk, nacisk, i jeszcze raz nacisk z góry. Zarząd się zmienił. Nowi dyrektorzy i nowe zasady. Nie spełniasz ich zabrana jest premia lub drą się i maja pretensję wszyscy. Moim zdaniem nowy dyrektor powinien dostać szczotkę i sprzątać tam gdzie jest kurz. Żeby wiedział jak to jest zanim dosięgło się stanowiska nad stanowiskami. I tak z zwykłego pracownika na operatora potem na lidera dalej na kierownika aż trochę liznąć technologi i do celu. Niech popracuje po dwa miechy na każdym stanowisku. Męczennik mówił że gdyby dali czas i odpowiednio organizowali wszystko z zleceniami to nie było by problemów a tak to Męczennik codziennie wychodzi z pracy idzie wypić dwie sety i wraca do domu. Praca jest stresująca i daleko od norm psychologicznych. Mówię mu żeby odszedł z pracy ale ma rodzinę. Zarabia 2500 zł. i cała wypłata idzie na rachunki i kredyt. Jego żona ma 1800 zł. Dwójka dzieci i ciągną ledwo. Jest mi przykro jak patrze na niego. Ta praca nie jest tego warta. Tacy ludzie powinni mieć o wiele więcej płacone. Życzę mu by znalazł inna robotę.

Jaaa
@FX-one 01.02.2018 13:33

Bzdury gadasz! Gdyby nie liderzy to ten twój męczennik siedziałby ciagle w kiblu na fajce. Jak tak dba o rodzine to niech nie pije za kioskiem tylko zapiernicza do domu do żony i dzieci. A jeżeli nie potrafi policzyć czy mu starczy wypraski czy mieszakni albo barwnika to zwykła ciapa a nie operator. Zlecenia zależa od kliejentów. to ich wymagania masz spełniać i za to bierzesz pieniądze. dziwisz się że ktoś ci premie zabierze za niedopełnienie twoich zadań? Tak jest w każdym zakładzie. W Wieluniu są zakłady gdzie o wypłacie 2500 na rękę (bo o takiej tu mówimy czyli prawie 4000brutto) można pomarzyć. Na koniec ten kwiatek "Tacy ludzie powinni mieć o wiele więcej płacone" KAŻDY w tym kraju powinien mieć o wiele więcej płacone ale za dobrą robotę.

Bakłażan
@Jaaa 02.02.2018 19:44

Praca jak praca. Są wzloty i upadki. Jak nie pasuje to można się zwolnić. Nikt na siłę nie trzyma. Jak ma się problem to się zgłasza liderowi lub kierownikowi. Zawsze można napisać podanie o zmianę lub przeniesienie na inne stanowisko. Pracę można znaleźć wszędzie. Zależy od nas jak to będzie. Czy damy radę czy też nie.

koroniarz
@Jaaa 02.02.2018 19:44

Gdyby nie liderzy to ten zakład byłby całkiem spoko. I na pewno nikt by się po kiblach nie chował. A 2500 na rękę nie daje brutto nawet 3500 a co dopiero 4000. Z powrotem do szkoły na matematykę.

koroniarz
@Bakłażan 02.02.2018 20:57

Nikt na siłę nie trzyma ? No ciekawe. Zwolnić za porozumieniem stron się nie da. Na siłę trzeba robić na wypowiedzeniu. Jak się ma problem to lepiej zachować go dla siebie bo lider ani kierownik Ci nie pomoże a cały zakład za pół dnia będzie wszystko wiedział. Podanie o zmianę stanowiska albo przeniesienie to sobie możesz napisać ale nikt Cie nigdzie nie przeniesie.Prędzej zwolni. A pracę faktycznie można znaleźć wszędzie.

FX-one
@koroniarz 03.02.2018 09:53

Zależy od lidera i jakie ma podejście. Ale większość się czepia. Są krzyki i kłótnie. Nie raz można usłyszeć jak jakiś operator z starszym stażem o coś się kłóci. Młodzi i nowi nie wiedzą jeszcze ile mogą. Niech odejdzie z 4 operatorów lub kilku pracowników którzy robią trochę więcej niż inni. Już są problemy. Niedługo będą patrzeć czy linie wg ruszyły. A co do wypłaty. Zabierają takie 19%. Więc 2500 plus 19% to takie 2975 zl. A jeśli chodzi o problemy to lepiej w pracy nikomu nic nie mówić. Błędy pracy ukryć i jak najszybciej naprawić. Niech tylko coś wyjdzie. Człowiek psychicznie nie wytrzymuje bo tylko krzykiem się załatwia sprawy. A pracownicy i tak wiecej robią niż powinni na niektórych stanowiskach. Wystarczy zapytać kogoś jakie ma obowiązki na umowie a jakie faktycznie robi rzeczy.

xxx
@koroniarz 03.02.2018 09:59

cała prawda

Zryte berety na h1
@FX-one 01.02.2018 13:33

Szalejcie tak dalej z tymi wpisami to za szklanej kurtyny zombi dwie się wynurzą i wywiad środowiskowy będą robić na hali jak w sprawie naszych co przez hale produkcyjną musieli przejść z wypowiedzeniami za wielkie starania w obliczu domagania się podwyżek. Ale co tam przeszli się to przeszli, podwyżki musieli dać , ale jeszcze jaką prawdę udowodnili , to już pracodawca nie głosi tak jak na szkoleniu bhp.

zwykła szara mysza
@FX-one 01.02.2018 13:33

A gdzie w Wieluniu na miejscu(!) znalazłby robotę za 3000+? Nie oszukujmy się... A mobbing, wrzeszczenie na podwładnych, jest wpisane w bycie liderem. Wszędzie. Jak maja oboje z żoną robotę, i pięćset plus czy jakieś dodatki, to żyją lepiej niż wielu bez układów, z dorywczych prac.

FX-one
@Zryte berety na h1 05.02.2018 23:21

Nie rozumiem za bardzo twojej wypowiedzi. A wypowiadanie anonimowe jest bezpieczne i nie trzeba się bać. Tylko tak można wypowiedzieć prawdę. A co do pracy. Wysyłają na wolne bo czegoś nie ma a potem ściągaj bo nagle coś się zmieniło. Tak samo jest z braniem wolnego. Normalnie nie weźmiesz sobie urlopu. Tylko na żądanie bo lider inaczej ci odrzuci. A jest dwóch liderów którzy zawsze wiedzą od ciebie lepiej. W czoraj słyszałem jak nie jednego oparta wkurzala i jej zawsze na wieszku musi być. Jeśli odejdzie operator linia nie ruszy. Nie mam w ten sposób pracy na lini. Kierownik jak i lider mają problem. Linia nie ruszy nie ma zarobku. A nowo zatrudnieni ludzie na stanowisku odchodzą po miesiącu. Bo albo lider się wydziera albo zawsze stawia na swoim i wciska ci że to Ty błąd popełnilas... Trochę więcej szacunku do ludzi.

Anonim
@FX-one 01.02.2018 13:33

To niech się zwolni. Niech podniesie swoje kompetencje i poszuka innej pracy. Wszyscy narzekają w tym kraju i chcą tylko żeby państwo im pomagało. Ludzie po studiach zarabiają 3000 netto we Wrocławiu. Zamiast na picie niech oszczędza na dzieci i żonę i niech się weźnie w garść.

panstwotomy
@Anonim 10.03.2018 09:49

studia kosztuja kilkadziesiat tys zl i pelno mgrek robi w marketach na kasach, na jedno miejsce do biedronki jest kilkaset podań ludzi po studiach. Wroclaw jest bardzo drogi i zarabianie tam 3 kół to jak zarabianie dwóch w wieluniu. Pisanie tu nie jest anonimowe bo maja nry naszych urzadzen i mogą w kazdej chwili dac te namiary organom scigania. Z jednej strony chcecie by panstwo nam dalo socjal, z drugiej żeby wiecej zarabiac np nie placac tylu podatkow. panstwo to my, pieniadze z naszej prscy. a administracja panstwa zarabia mniej od was (stazystki, sekretarki na najnizszej krajowej cale zycie) i nie robi tylko 8h dziennie a bywa że 12 i żeby jechac na urlop na tydzien to siedzi w pracy przed urlopem od rana do wieczora. za 1500zl netto. Liderka w Koronie zarabia dwa razy tyle. I chyba nie musi byc po studiach, jak urzednik.

Ups
@panstwotomy 11.03.2018 05:33

Zobacz sobie jak pracuje administracja, kawka herbatka nikt ich nie goni od idiotek broń cię nie nazywa

Ups
@panstwotomy 11.03.2018 05:33

A ile w koronie zarabia administracja ? Tego to nie napiszecie . Niektóre treści to aż rażą wiadomo, że piszą je te zza szkła !

Bm
@Ups 13.03.2018 12:49

To trzeba bylo sie uczyc a nie zawodowke tylko konczyc

Bm
@Bm 02.04.2018 13:28

I tak macie za duzo płacone za ta scieme to 1700 max

Pracownik
@Bm 02.04.2018 13:28

z biura monalizy sie odezwaly a wy jakie studia pokończyłyście lizania d..

Hihi
@Pracownik 02.04.2018 17:19

Nie masz szkoly to zapier

indian
@Bm 02.04.2018 13:28

Twój dyplom nie świadczy o inteligencji. Nie popisałaś się tym wpisem.

Rocco
@FX-one 01.02.2018 13:33

Wole cos na boku liznac

ogier89

Lody: Do tej studentki to końcówkę numeru mi podaj, bo chyba o tej samej rozmawiamy, bo ostatnio "podobno" transport zmieniła. Ale cała reszta pasuje- gała po królewsku- wiadomo. Kiedyś młodego studenta z konfekcji podwoziłem do korony i taka sama sytuacja... Ale chłopaki to już nie na moje zdrowie... Ci młodsi z liceum to jeszcze-jeszcze ale studenty to już hardkor. Odkurzacz nawet przy nich wsiada...

zaciekawiony

Witam ! Myślę przyjąć się na jakieś stanowisko biurowe, jak tam z pensjami ? Na ilę można liczyć ? Jak atmosfera w pracy ? Ludzie skaczą sobie do gardła czy raczej pracują jak zespół ? Proszę o pomoc w decyzji.

niezaciekawiony
@zaciekawiony 03.01.2018 19:09

Tak.Jeszcze mało w biurach nierobów.Jeszcze jednego potrzeba.

Pracownik
@niezaciekawiony 04.01.2018 21:10

No tak.... tylko Ty pracujesz, a jad się z Ciebie leje.....

Obserwator
@Pracownik 05.01.2018 22:45

Kisiel dziolchy mota w majtach az czuc ble

Zostaw opinię o Korona - Wieluń

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Korona