Korona Candles SA
3 549 6 1

Opinie o Korona Candles SA

Magazynier

Nocna zmiana na forum GOWORK- sprawdzam obecność!

Wozkkwy
@Magazynier 15.01.2019 22:02

Jestem.

ONA

Korona to nieufny pracodawca. Proszę zastanowić się milion razy czy chcesz tu przyjść. Najlepiej mają na szkle. Podgrzewacze najtrudniej. Ludzie mają niestabilne zatrudnienie. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Niech sam się domyśli

Hary nocne mary

Śpij dobrze Hary. A my na nocce walymy browary.

Robol
@Hary nocne mary 17.12.2018 00:07

Przecież on ma zdalny podgląd i wali razem z wami tylko .....

Mała

Czy kontrola jakości pracuje na 4 brygady ? Ile mogę zarobić w kontroli? Jest ogloszenie na stronie firmy

GALA KERZEN

Wiodący producent świec Korona Candles ma nowego właściciela. Jeden z największych pracodawców w Wieluniu został przejęty przez niemiecką grupę Gala Kerzen.- Zachowamy daleko idącą samodzielność – zapewnia prezes spółki Andrzej Wróbel. - Przejęcie nas nie ma absolutnie nic wspólnego ze skupowaniem podupadłych zakładów i prób ich reanimacji. Korona była i jest w dobrej kondycji finansowej. -Nie przewiduje się zmian w profilu produkcji zakładu przy ulicy Fabrycznej. Korona Candles zatrudnia ok. 1000 osób i ten poziom zostanie utrzymany. -Pozycja Korony jest w tej chwili silna, a w grupie będzie silniejsza. http://wielun.naszemiasto.pl/ TRZYMAMY ZA SŁOWO P. WRÓBEL

pracownik
@GALA KERZEN 04.05.2018 19:27

Ale wy jesteście tuki. Korona się przekształciła żeby podatków nie płacić. Ten nowy właściciel to fikcja. była kiedyś korona, potem korona zo.o potem korona s.a , potem korona candles, a teraz będzie korona gala. I dalej podatków nie będzie płacić i tak co 5 lat.

Zawodowe
@pracownik 08.05.2018 21:14

Bo na produkcji same tuki pracuja wiec bez dziwienia

GalaKoro
@pracownik 08.05.2018 21:14

Pracownik: sam jestes tuk. Co innego zmiana nazwy z korona s.a. na korona candles s.a. a co innego wykupienie udzialow przez niemieckie konsorcjum czy inny holding. Niewazne czy sprzedajesz, samochod czy "swietnie prosperujaca firme". Zapamietaj swiete slowa: DOBREGO NIKT NIE SPRZEDAJE. Pracuje tam od wielu wielu lat i nie jedno juz widzialem. Ten kibel juz dawno zalalo g...em. Zeby nas tylko niemcy w nim nie potopili.

pol
@GalaKoro 12.05.2018 22:10

czyli koniec końców Korona jest teraz niemiecka?

ihaha
@pol 28.08.2018 11:29

czyli koniec koncow korona jest nadal gowniana

AL
@pracownik 08.05.2018 21:14

Twoja wiedza nt kodeksu społek prawa handlowego oraz prawa podatkowego jest porazajaca!;). Wroze kariere;)

Pracownik
@AL 25.10.2018 20:50

Za to twoja jest taka, że cała korona się z ciebie napier...la, że taka geniuszke zatrudnia!

Praclwnik

Co to się Harry się oburzył i opinie usunięto? Pytałem jak tam się czuje pracownik po wypadku który jeździł wozkiem widłowy bez uprawnień? Żebra całe? A może znów wypadku nie było tak jak w przypadku Anny i Pawła i wielu innych? Śmieszni jesteście gdzie ta Maja co odpowiada za posty, czemu mój usunęła? przecież nie zawierał on niedozwolonych treści tylko wskazywał na fakty.

ihaha
@Praclwnik 15.10.2018 08:43

Opinia jest cały czas. Nikt jej nie usunął. Otwórz oczy najpierw, poszukaj, a dopiero potem pisz.

Ciekawy
@Praclwnik 15.10.2018 08:43

jakiś dowód, że chłopak nie ma uprawnień do jazdy wózkiem widłowym ??

Robol
@Ciekawy 17.10.2018 17:12

Zapytaj go to się dowiesz????????

koronczarka

Jak widze te zenujace wpisy to od razu widac ze to koledzy operatorzy, owijacze i opierdalacze ze starej hali w smierdzacych skarpetach o bardzo cienkim libido. Pies by wam nie chcial ogona uniesc, do roboty sie wezcie buraki!

Anonymous
@koronczarka 06.09.2018 10:02

Tak wogole z kąd taka myśl że to operator napisał? Koronczarko liderko bez was sobie poradzimy za to wy bez nas - no macie problem. Juz chyba lepszego wzoru do opierdalania niż wy to nie ma w tym zakładzie. My swoją pracę wykonujemy zgodnie z zakresem obowiązków a wam sugeruję odrobić prace domową i sobie przypomnieć co do was należy i za co macie dodatek. Szczerze trochę was jest ale tylko nieliczni się przykładają i choć trochę interesują się co się dzieje. A co do buraka - do twojego poziomu zniżać się nie będę bo podważe teorie ewolucji. Radzę skorzystać z fachowej pomocy specjalistycznej.

koronczarka
@Anonymous 04.10.2018 01:48

Anonymous bo tez jestem pracownikiem produkcji, nie liderem więc obserwuje zachowania operatorów, panów i władców linii produkcyjnych.

ihaha
@koronczarka 04.10.2018 10:56

to się lepiej za robotę weź a nie za obserwowanie ludzi

jaaa
@Anonymous 04.10.2018 01:48

"Z kąd"... i wszystko jasne. :)))

Anonymous
@jaaa 07.10.2018 00:50

Edit: :skąd: błąd poprawiony

koronczarka
@ihaha 04.10.2018 17:02

Ihaha uwierz mi, nie sposób nie zauważyć jesli co chwila przylatuje lider i pyta o operatora.

ihaha
@koronczarka 12.10.2018 20:27

To co to za lider, co nie wie gdzie są jego ludzie ? Umarłby tam który w kiblu, to by go na koniec zmiany dopiero znaleźli , jak by zaczęli szukać, bo by się okazało, że nie ma kto podać ile świeczek nalane.

olaaa

Witam, czy ktoś z Was był na stażu w Koronie ? Jest w ogóle taka możliwość ? Czy to co piszą na stronie to ściema ?

Pracownik

Jak tam się czuje pracownik bez uprawnień po wypadku w pracy na wózku widłowy? Czy wreszcie pan Harry odpowie dyscyplinarne za swoje czyny, a raczej głupotę?

marrruda

Świetna firma, wszystko robią na bieżąco. Jakiś tydzień temu dzwoniła do mnie pani z propozycją pracy, rozpatrzyli moją aplikację itd, chętnie mnie przyjmą. Szkoda tylko, że cv wysyłałam półtora roku temu i w tym czasie zdążyłam się już wyprowadzić z Wielunia :D zrobili mi dzień, muszę przyznać.

Justyna

Dzień dobry ! Poproszę o informacje dotyczące oferty na pracownika produkcji. Jaki system zmianowy od której do której kwestia dojazdów jak przedstawia się atmosfera oraz zarobki oraz inne kwestie o których warto wiedzieć? Bardzo proszę o pomocne opinie(wiadomo ze najlepiej wiedzą Ci którzy tam pracują/pracowali) Jak tak naprawdę wygląda sama rekrutacja oraz proces wdrażania nowego pracownika? Z góry dziękuje za informacje

ten on
@Justyna 27.09.2018 06:05

Na wszystkie Twoje pytania odpowiedź jest jedna. Daj sobie spokój. Ale żeby nie było, że tak bezpodstawnie rzucam taką odpowiedzią, napiszę coś więcej. Zmiany są uzależnione od potrzeb. Jest praca to linie pracują na cztery zmiany. Nie ma pracy to linie przechodzą na trzy zmiany, a ludzie z czwartej zostają porozrzucani po innych liniach. Dwa dni na rano, dwa na popołudnie, dwie nocki, dwa dni wolne w przypadku czterozmianówki, w trzyzmianówce normalnie. Po tygodniu na rano, popołudnie i noc. Rekrutacja? Przychodzisz, mówisz że chcesz pracować i już. Biorą wszystkich jak leci. A potem pracujesz za takich, co się do roboty za bardzo nie nadają, leserów i innych '' wynalazków ''. Transport ? Nie wypowiadam się bo jeżdżę swoim autem. Zarobki ? Bez komentarza. Atmosfera ? Dno i dwa metry mułu. Zresztą co tu pisać. Przyjdź, zobacz, jak zostaniesz dłużej niż do końca umowy próbnej to szacun dla Ciebie.

jaaa
@ten on 27.09.2018 10:56

@ten on atmosferę tworzą takie "wynalazki" i lesery jak ty.

Witek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

koroniarz
@Witek 15.08.2018 20:40

Takich co zamiast iść do kadr zapytać tylko pytają na forum to firma nie potrzebuje.

pol
@koroniarz 16.08.2018 15:36

w takim razie firma jest skrajnie zacofana. ja wole się spytać 20 firm na forum, niż marnować kilka dni na jazdę po siedzibach oddalonych od siebie o wiele kilometrów firm. ale jak widać ta jeszcze nie wyszła z mentalnego prl

Maja

@pracownik @Jebus Wasze wypowiedzi w dalszym ciągu nie mają wiele wspólnego z wyrażaniem opinii o pracodawcy, jakim jest firma Korona. W związku z tym nie pomagają innym użytkownikom forum. Jeśli zatem posiadacie jakieś aktualne informacje dotyczące na przykład warunków pracy tam, to zachęcam do podzielenia się nimi.

kulawy Czesiek
@Maja 19.06.2018 12:01

Jak to nie ma nic wspulnego z pracą w firmie? Firma to ludzie. Ludzie to relacje. A najczenstsze relacje tam to se***s. Menżatki z mezżami za granicą to jest dopiero łatwy CEL! Nie zasp0k0j0ne same wchodzom na świece. Prostujom knota ile wejdzie...

Samanta
@kulawy Czesiek 19.06.2018 22:24

Ale byki walisz aż oczy bolą...

kulawy Czesiek
@Samanta 26.07.2018 08:07

Samanty to na roxie stojom. po stówie za numerek robiom. Nadajrsz sie hyba po wpisach sondzonc...

Anna

Przepraszam czy to forum erotyczne.... Sądząc po w pisach o ruchaniu... Wackach i innym (usunięte przez administratora)

stary-ALE-jary
@Anna 26.07.2018 08:10

Tak, forum erotyczne o ru***cha**niu. Przecież nie o lepieniu smierdzących świeczek z gó**w**na. A co?

JARY-bo-NIE-stary
@Anna 26.07.2018 08:10

Ale jak ci knota brakuje to pisz na forum. Jakiś dziadzio na niebieskich tabletach cie Z PRZYJEMNOŚCIA przybije do palety swoim gowzidziem...

Janusz

Może napisze ktoś jaką macie atmosferę w pracy? Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Sylwester.

Nic się tam nie zmieniło z tego co czytam. Może poza datą w etykieciarce.

GrubyTwarrdyProstySoczystyKNOT
@Sylwester. 17.07.2018 22:22

Jak bylo tak jest. nic nie ma zmian laski skaczom na knota. wystarczy niedużo. pogadać i twoja. a niekture zajebi%%%ste biore jak swoja. ehh zeby tylko siły wiecej bylo.

Kuba

Jak przedstawia się sytuacja w firmie po sprzedaży?

major

Wiadomo już coś o procesie Pawła i Grażyny bo coś ucichło ?

Maja

@kulawy Czesiek @Nowy Przystojniak Proszę, abyście na forum publicznym używali stosownego języka, gdyż w przeciwnym razie Wasze wpisy mogą zostać usunięte przez administratora. Jak chcecie dopowiedzieć coś (kulturalnie) o firmie Korona Candles, to zachęcam. @Arnold Ciebie również upominam o tym, iż tutaj należy używać stosownego słownictwa. Uważam, że tutaj również warto wypowiadać się o danym pracodawcy, bo to może realnie wpłynąć na czyjąś decyzję o ewentualnym zatrudnieniu się tam.

Arnold

Może z owijarek

Jebus
@Arnold 29.04.2018 19:45

Ta ruda ma kur.........ki w oczach

Jebus
@Jebus 13.05.2018 11:52

Ma fajne tatuaże na pupie

Jebus
@Jebus 13.06.2018 15:13

Duze okulary soczyste piersi i wypieta.pupe zapne ja za.hala

Nowy Przystojniak
@Jebus 15.06.2018 20:37

Ta z nocki taka soczysta oczy ku......i mega tatuaże oj zapne Cie chcesz tego koledzy czy ktorys ha juz mial czy ja bede pierwszy?

Arnold

Hej Maja przestań pieprzyć głupoty posłuchaj lepiej ogłoszeń w radiu i zastanów się dlaczego one tam są . Dlaczego firma nie potrafi utrzymać pracowników bo to chory zakład widzi ludzi jak potrzebuje a potem kopa w (usunięte przez administratora) za najniższą krajową śmiech. Proszę nie udzielaj się już bo jak to czytam to mi się chce zygac się

Krzyzstof P.

OGŁOSZENIE!!! Sprzedam ś***eczki! HURT-DETAL Ceny niższe niż u producenta! (Przy zamówieniach paletowych rabat 20%) Oferta ważna aż do wyczerpania zapasów!

pracownik
@Krzyzstof P. 26.05.2018 22:38

to chyba spod wiaty s

Maja

@Jebus Twoja wypowiedź odbiega od głównego tematu tego wątku, czyli od opinii na temat pracodawcy, jakim jest Korona Candles. W związku z tym nie mówi nic osobom, które wchodzą tutaj po to, by zaczerpnąć informacji o nim. Jeśli jednak masz coś merytorycznego do przekazania, to zachęcam.

Maja

@To forum rządzi Zapewniam Cię, że jestem moderatorem forum, ale nie z Korony. Jeszcze raz upominam Cię, byś przestrzegał regulaminu Gowork. Jeśli masz coś merytorycznego do dodania o pracy w Koronie - zachęcam. @Krzyzstof P. Do czego odnosi się Twój post? Masz coś do powiedzenia użytkownikom forum o wyżej wymienionym pracodawcy?

Maja

@to forum rządzi! Twój komentarz nie ma nic wspólnego z głównym tematem tego wątku, czyli z opiniami na temat pracy w Koronie. Jeśli masz coś do powiedzenia odnośnie tego pracodawcy - to bardzo Cię do tego zachęcam. Twoje uwagi mogą okazać się pomocne dla innych.

To forum rządzi
@Maja 24.05.2018 15:02

Dobra dobra. Pani "moderator" z Korony. Pasujesz do tej roboty jak bat do d**py. NAWET jesli jestes moderatorka na TYM forum- na twoum miejscu wstydzilabym sie przyznac do tego znajomy. A co dopiero rodzinie. Lepiej mow ze jestes bezrobotna i starszy pan cie utrzymuje w zamian za towarzystwo- mniejsze zlo, mniejszy wstyd

Maja

Upominam niektóre z osób wypowiadających się poniżej, że komentarze nie mające związku z rzeczową dyskusją na temat pracy w Korona, a pisane w wulgarnym i obraźliwym tonie, mogą być zgłoszone do administratora forum i usunięte. Wasze wypowiedzi, ich forma i treść, są niedopuszczalne. Jeśli ktoś z Was zechciałby podzielić się swoją merytoryczną i rzeczową opinią na temat pracy w Korona w Wieluniu - zachęcam.

Była
@Maja 13.05.2018 20:51

Brak słów, co za hasła tu sie wypisuje... Ludzie piszcie o pracy a nie o D...pie „Maryny”...

syf
@Maja 13.05.2018 20:51

No i nie usunęłaś tych wpisów od tygodni. A ja zgłaszałam adminowi i też ma to gdzieś. Nie macie nawet przycisku ZGŁOŚ. To forum to (usunięte przez administratora) Niepotrzebnie macie pracę, dziewczyny, skoro nic nie robicie! I pewnie zarabiacie tyle co ja po studiach, czyli najniższą.

to forum rządzi!
@syf 19.05.2018 19:02

Hahaha!! Tamtych wpisów nie usuneli ale za to twój ocenzurowali!! Śmiech na hali hahaha!!! Hulaj dusza piekła nie ma

jjjjjjjjjjjjjj

żałosne

DEUTSCHER LORD

JA! JA! JA! WIR MACHEN ZU KORONA DEUTSCH ORDNUNG!!! JA WOHL!!!! POLEN ZU ARBEITEN SCHNELLA SCHNELLA JA WOHL!!! ARBEIT ARBEIT SPRECHEN NICHT! JA! JA! JA!

ogier89

...Ale warto było...

Jebus
@ogier89 15.04.2018 19:52

643

zniesmaczona

Szkoda, że z tego forum niektórzy robią rynsztok a później dziwią się że ich wpis usunięto!!!

Ja123
@zniesmaczona 20.04.2018 18:26

Zgadzam się z przedmówczynią. Dziwi mnie również to, że te płytkie wypowiedzi nadal są na forum. Dodajcie możliwość zgłoszenia niewłaściwej wypowiedzi. A do, tak ich nazwę "gawędziarzy ": niespełnione fantazje seksualne wypisujcie sobie gdzie indziej albo najlepiej zachowajcie dla siebie

Rolnik
@zniesmaczona 20.04.2018 18:26

Same sie pchota a tero zale

Jebus
@Ja123 20.04.2018 23:01

Luzik taka prawda jest i byla

Zostaw opinię o Korona Candles SA - Wieluń

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Korona Candles SA