brak logo

Dogmat - Agencja Ochrony

Elbląg

Opinie o Dogmat - Agencja Ochrony

anonim 2010-03-10 08:50:00
jako ochrona sa ok. ale nich lepiej sprawdzaja swoich pracownikow!!!!! jak to mozliwe zeby kryminalista i do tego jeszcze narkoman pracowl w takiej firmie?????? a do tego ma jeszcze kontakt z dziecmi?!! bo stoi w szkole podstawowej nr 1 w elblagu!!!!!!
1
obserwator 2012-07-16 00:40:54
Patrząc na tą firmę i jej rozwój to były lepsze czasy osoby które mają licencje też nie zarabiają kokosów.[usunięte przez moderatora] czyli nigdy nie będzie dobrze różnica poglądów za duża.Młody niemota chce pokazać jaki to kozak przy swojej dziewczynie i co dostał by w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pożądnie na ostatniej imprezie w Pasłęku kto widział to wie o czym mowa .Dobrze że miał ochroniarza obok siebie , używając chwytów samoobrony okiełznał gnoi.Widziałem już nie jedną akcje tego gościa i jest naprawde dobry w tym co robi ,takich ludzi potrzeba do ochrony.Szef powinien doceniać takich ludzi lub premiować.ale czy go stać na to....zobaczymy
45546 2013-05-05 11:01:08
ile teraz Dogmat placi ludziom bez licencji na godzine? ile mozna zarobic na imprezach masowych?
mn 2013-06-06 21:28:16
na h -5zł,impre 8zł
anonim 2013-06-20 23:11:05
A czy są jakieś problemy na przykład z terminowością wypłat czy wszystko jest w porządku? I jeszcze mam pytanie czy obiekty które się ochrania na ogół są porządne?
kjk 2013-07-07 17:31:50
wyplata na 10go do reki lub konto-zawsze terminowo-obiekty są OK
anonim 2013-07-07 18:20:25
@ kjk - dzięki za szybkie info. A ludzie tam pracujący są spoko? Jest z kim pogadać coby nie umrzeć z nudy? :)
jkj 2013-07-14 21:54:48
najlepiej na sklepach,jest tam wporzo kierownik zmiany-zas tez ujdzie-inne obiekty dosyc ok
anonim 2013-08-06 06:38:57
A jesli ktos posiada licencje i ma duze doswiadczenie to jaka stawke wtedy proponuje Kierownik Dogmatu ?Czy noce sa extra platne???
mała 2014-01-30 15:00:55
jaki kryminalista nie lubisz chlopaka to bzdury wypisujesz jest wporzadku tak jak cala firma
1
mala 2014-01-30 15:06:02
firma wporzadku placa na czas ekipa super polecam wszystkim chetnym
1
Wh 2014-02-22 12:40:07
Ale jeżeli dają na imprezę 8zł/h to chyba nie wezmą 70letniego dziadka, bo w razie czego interwencja jest potrzebna.. A tak poza tym, stawki żałosne..
Eryk 2014-03-12 11:29:24
Nie zgodzę się co do żałosności tych stawek, taka jest branża ochroniarska, Dogmat wcale nie płaci źle, inne firmy potrafią płacić poniżej tych 8 zł.
1
radny 2014-03-25 17:53:43
te 8 zlotych to rozumiem, że wynagrodzenie brutto za godzinę? w takim razie kasa jak w każdej innej firmie ochroniarskiej
niuniaaa 2014-05-04 18:46:09
chłopaki z ochrony są dobrze przeszkoleni i wiedzą co robią ;) Stawka za imprezy 8 ziko wypłaty w terminie zawsze. I ludzie zastanówcie się co piszecie, bo tak naprawdę gówno wiecie...nawet co niektórzy tam nie pracowali a pierdzielą trzy po trzy ;)OGAR!!
jacek 2014-05-29 20:28:52
Poważnie płazą 8 zł netto? Bo to naprawde dobra kasa, konkurencja dogmat chyba płaci o wiele słabiej.
1
jacek 2014-06-18 19:39:43
Nie ma nikogo na forum, kto by to potwierdził? Przy okazji dopytam jeszcze jak to jest z umundurowaniem w dogmat?
jkh 2014-06-30 16:27:38
niektorzy mają nawet 10zl netto za imprezy
1
rom 2014-06-30 16:30:04
nawet 10zl netto na h/w zaleznosci czy sluzba porzadkowa czy inform
jacek 2014-06-30 17:21:59
Dziwi mnie bardzo ta cisza na forum, bo chyba jednak dogmat zatrudnia wielu pracowników, nie jest to 10, raczej trzy cyfrowa liczba, prawda?
kidney 2014-06-30 19:55:34
@rom, napisałes, ze nawet 10 netto/h, to jak wygladaja stawki na tej służbie porządkowej, a informacyjnej?
kji 2014-07-01 13:03:56
s.porzadk 10zl,s.inform 8zl-w zaleznosci jaki kurs posiadasz czy na porzadk czy inform -stawka napisana na umowie bedzie
dante 2014-09-30 16:39:15
Na godzine placa 4 nie 5 zl nie wprowadzajcie ludzi w blad umowa zlecenie lub o pracę ale tylko przy grupie umiarkowanej inaczej tylko zlecenie czyli smieciowa umowa wiec nie jest tak rozowo jak co niektorzy pisza placic placa bo sa nową firmą wiec muszą sie pokazać umundurowanie dają nie jest tak jak pisze jacek że gdzie indziej slabiej placą dogmat ma małe ceny a co za tym idzie jadą po kosztach musi się to odbić na stawce pracownika czysta logika
cekor 2014-09-30 21:09:00
Agencja Ochrony Patrol DOGMAT sp. z o. o. jest nowoczesną, prężnie rozwijającą się firmą. Posiadają wszelkie uprawnienia potrzebne do prowadzenia działalności z zakresu ochrony osób i mienia. W chwili obecnej świadczą usługi na terenie byłego województwa elbląskiego tj. miasta Elbląga, Braniewa, Morąga oraz Pasłęka.
1
Willas 2015-01-31 23:22:17
Oczywiście można się sprzeczać i zastanawiać co to znaczy, że są nowoczesną firmą. Najważniejsze jest to aby nie zatrudniali emerytów czy rencistów tylko osoby o nienagannej sprawności fizycznej i umysłowej, bo przy okazji siły fizycznej ważne jest również to co dany pracownik ma w głowie. Podejrzewam tylko, że nie jest to tania impreza dla firmy.
rabona 2015-02-17 15:54:11
ta prężenie rozwijająca się firma, jeszcze nowoczesna do tego i zajmująca się ochroną :) co do zatrudnainia starszych osób to przecież takie przede wszystkim dostają pracę w agencjach ochroniarskich ponieważ niewiele innych osób ma ochotę na tak nudną momentami pracę za tak małe niestety pieniądze ...
1
Ludu 2015-04-23 02:19:06
Wszystkie firmy działające na rynku polskim są prewencyjne i przy okazji jest to prężna, rozwijając się fima. Chochaiż nie wiem co w sobie takiego widzą niektórzy, że czują się od razu alfami i omegami.
Anna91 2015-09-16 21:17:19
ehh jak dla mnie każda agencja ochorny działa na podobnych zasadach, niestety często wyzyskujących ludzi, a właściwie mężczyzn tam pracujących... a jak nie raz widzę niepełnosprawnych (ale nie o chorobę tu chodzi) panów w galerii, to tylko zastanawiam się, czy faktycznie mieliby predyspozycje gdyby coś się działo, ratować ludzi
1
puka 2016-01-08 09:45:47
Firma rozwija się prężnie bo cały czas powiększa swój obszar działania. Żeby się rozwijać musi działać legalnie, płacić ludziom w terminach i zgodnie z umowami. Wystarczy zajrzeć do ich biura i przekonać się, że firma jest OK.
1
K3N 2016-01-29 14:30:16
Ludzie może i fajni ale szefostwo zadufane w sobie. Właściciel nawet z ludźmi nie potrafi rozmawiać, nieprzyjemny gość.
1
znajmowy 2016-02-04 13:16:06
Oj Maciuś...
karol 2016-02-16 20:18:21
Słyszałem, że w ochronie właściciele są zazwyczaj mało przyjemni.. Dlatego ja bym się tym tak bardzo nie przejmował @K3N. W sumie najważniejsze, że Dogmat płaci odpowiednio
7yg 2016-04-06 19:33:08
no ale to zalezy rpzeciez gdzie @karol i to tez zalezy od tego na kogo sie trafi nie mozna generalziowac przeciez kazdy czlowiek jest inny i ma inny charakter
xk 2016-05-07 21:53:47
7yg, jest jedna nadrzędna prawda odnośnie pracy na ochronie - zwykle spotyka się samych chamów albo osoby, którym nie potrzebne jest zbyt duże wynagrodzneie. Gdzieś mi isę o uszy obiło, że u nich to tylko po znajomości przyjmą na wyższe stanowisko
EuPi 2016-05-17 20:23:39
Śmieszna firma szukająca błagających o jałmużne, bo z zapłatą za prace nie ma to nic wspólnego. Co do warunków miejsca pracy dla ochrony obiektów to temat dla Inspekcji Pracy.
mloda 2016-05-19 18:51:35
Popieram marne obiekty.a ochroniarzy z dopuszczeniem do posiadania broni w tej firmie jakos malutko.zero profesjonalnej kadry -chodzi mi o zalogi interw.szef chamowaty tak jak i opryskliwe Panie z biura.atmosfera gorsza niz w kostnicy!
1
ptaszek 2016-05-19 19:08:36
Niektorzy nie maja tam uprawnien tzn.licencji a panosza sie jakby wszystko wolno im bylo.przyklad-ochroniarz noszacy tonfe i kajdanki bez licencji nie moze ich uzyc a obwieszony gadzetami jak choinka.nie polecam pracy tam.wyzysk i chamstwo
1
byly pracus 2016-05-26 20:02:27
Pracowalem w tym czyms smiesznym kilka lat.szef zadufany w sobie gosc.ma tylko dwoch pupilkow (pana D i pana A),reszte traktuje z dystansem.placa na czas i to sie chwali ale zarobki dla osoby z wpisem KPOF wolaja o pomste do nieba.najnizsze stawki w egu wsrod branzy ochroniarskiej.niektore osoby na GI sa bez zadnych kwalifikacji,nawet nie maja prawa jazdy !to juz jest porazka!
1
brad pitt 2016-05-26 20:09:03
Popieram.firma zeszla na psy!ochroniarze bez kwalikacji poubierani jak z lapanki z ulicy obwieszeni w kajdanki ktorych nie moga uzyc.bron tam ma tylku kilku nielicznych .procz szefa ochrony moze jest jeszcze dwoch ochroniarzy ktorzy juz tam pracuja wiele lat i maja powolanie do tego zawodu.reszta buraki chamy i prostaki.firma dobra jesli chodzi o dorobienie sobie na imprezach masowych.terminowe wyplaty
Mikuś 2016-06-09 12:25:43
Firma na początku dużo obiecuje, stawki na obiektach 4 zł netto, brak umów, płacą do ręki w ratach.
hgyh 2016-06-15 19:25:10
@Mikuś prtzeciez to niemozliwe, bo 4 zł netto to nawet nie wychodzi minimalna krajowa. Taka prawda...
Halina 2016-06-29 10:33:24
Witam. Poszukujemy pracowników kwalifikowanych i pracowników służb informacyjnych do zabezpieczenia imprezy masowej w dniach 14,15,16 lipca . Gwarantujemy dojazd, nocleg, wyżywienie. Bardzo atrakcyjne wynagrodzenie.
tel. kontaktowy : (usunięte przez administratora)
hu 2016-07-10 22:33:09
Samochody zawsze sa sprawne, a żeby znaleźć zatrudnienie zawsze warto posiadać odrobinę doświadczenia. CIekawe tylko czy atmosfera teraz dopisuje. Pozdrawiam
ABC..... 2016-07-22 20:09:56
DO BRADA PITA SŁUCHAJ PAJACU JESTEŚ MĄDRY TYLKO PRZED MONITOREM A BOISZ SIĘ POWIEDZIEĆ TO WSZYSTKO CO WYPISUJESZ W TWARZ BO SAM WIESZ JAKA BYŁABY REAKCJA , KAŻDY WIE KIM JESTEŚ ŚMIECIU , TY I TWÓJ PSEUDO KUZYN NADAJECIE SIĘ NA KLAWISZY ? HAHHAAHHAHA LEPIEJ BYĆ OCHRONIARZEM NIŻ FRAJEREM DO KOŃCA ŻYCIA NIE UBLIŻAJĄC INNYM STRAŻNIKOM ,WIEC NIE WYPISUJCIE TAKICH BZDUR BO SAMI TAM ROBILIŚCIE JEST DUŻO RZECZY O KTÓRYCH TEŻ MOGĘ NAPISAĆ TU NA FORUM ..........
1
marcin 2016-07-23 22:06:34
Po co zagladac do biura.panie pracujace tam procz glownej kadrowej wogole na niczym sie nie znaja.siedza jakies zastraszone .nie polecam tej firmy
1
andy33 2016-07-23 22:21:24
Popieram wypowiedz.najlepiej siedziec przed monitorem i oczerniac.ja powiem krotko: procz szefa jest moze tam 1/2 licencjonowanych co maja powolanie do tego zawodu.reszta buraki bez uprawnien! A pozatym :frajerstwo wsrod klawiszy widac ze sie szerzy!pozdro
luki 2016-07-23 23:59:55
Swieta prawda!tepic gadow!
as 2016-07-24 22:23:34
Gady teraz oczerniaja a kiedys w tym czyms sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak lyse konie.Fakt ze nie pasowali do calej ekipy i nie byli doceniani chyba zaczal im doskwierac i dymaja miedzy celami.a macius [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiec siedz cicho!pozdr
1
jack32 2016-07-26 19:21:13
Nie polecam pracy w tym kocborowie!na grupie jezdzi tam dwoch chamow :strongman i pupilek szefa. walic tylko kwity potrafia .moze takie wymagania odgorne maja ale chamstwo ze szok!nie polecam na nich trafic bo utna po wyplacie
1
laki 2016-07-26 19:36:35
Popieram.mialem stycznosc z obydwoma panami,tak jak szef zadufani w sobie czuja sie alfa i omega,to ze maja licencje to mnie akurat wali,zero szacunku do innych pracownikow szczegolnie na obiekcie ZAS
Zostaw swoją opinię o Dogmat - Agencja Ochrony - Elbląg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dogmat - Agencja Ochrony