brak logo

Dogmat - Agencja Ochrony

Elbląg

Opinie o Dogmat - Agencja Ochrony

jkh 2014-06-30 16:27:38
niektorzy mają nawet 10zl netto za imprezy
1
rom 2014-06-30 16:30:04
nawet 10zl netto na h/w zaleznosci czy sluzba porzadkowa czy inform
jacek 2014-06-30 17:21:59
Dziwi mnie bardzo ta cisza na forum, bo chyba jednak dogmat zatrudnia wielu pracowników, nie jest to 10, raczej trzy cyfrowa liczba, prawda?
kidney 2014-06-30 19:55:34
@rom, napisałes, ze nawet 10 netto/h, to jak wygladaja stawki na tej służbie porządkowej, a informacyjnej?
kji 2014-07-01 13:03:56
s.porzadk 10zl,s.inform 8zl-w zaleznosci jaki kurs posiadasz czy na porzadk czy inform -stawka napisana na umowie bedzie
dante 2014-09-30 16:39:15
Na godzine placa 4 nie 5 zl nie wprowadzajcie ludzi w blad umowa zlecenie lub o pracę ale tylko przy grupie umiarkowanej inaczej tylko zlecenie czyli smieciowa umowa wiec nie jest tak rozowo jak co niektorzy pisza placic placa bo sa nową firmą wiec muszą sie pokazać umundurowanie dają nie jest tak jak pisze jacek że gdzie indziej slabiej placą dogmat ma małe ceny a co za tym idzie jadą po kosztach musi się to odbić na stawce pracownika czysta logika
1
cekor 2014-09-30 21:09:00
Agencja Ochrony Patrol DOGMAT sp. z o. o. jest nowoczesną, prężnie rozwijającą się firmą. Posiadają wszelkie uprawnienia potrzebne do prowadzenia działalności z zakresu ochrony osób i mienia. W chwili obecnej świadczą usługi na terenie byłego województwa elbląskiego tj. miasta Elbląga, Braniewa, Morąga oraz Pasłęka.
2
Willas 2015-01-31 23:22:17
Oczywiście można się sprzeczać i zastanawiać co to znaczy, że są nowoczesną firmą. Najważniejsze jest to aby nie zatrudniali emerytów czy rencistów tylko osoby o nienagannej sprawności fizycznej i umysłowej, bo przy okazji siły fizycznej ważne jest również to co dany pracownik ma w głowie. Podejrzewam tylko, że nie jest to tania impreza dla firmy.
1
rabona 2015-02-17 15:54:11
ta prężenie rozwijająca się firma, jeszcze nowoczesna do tego i zajmująca się ochroną :) co do zatrudnainia starszych osób to przecież takie przede wszystkim dostają pracę w agencjach ochroniarskich ponieważ niewiele innych osób ma ochotę na tak nudną momentami pracę za tak małe niestety pieniądze ...
1
Ludu 2015-04-23 02:19:06
Wszystkie firmy działające na rynku polskim są prewencyjne i przy okazji jest to prężna, rozwijając się fima. Chochaiż nie wiem co w sobie takiego widzą niektórzy, że czują się od razu alfami i omegami.
Anna91 2015-09-16 21:17:19
ehh jak dla mnie każda agencja ochorny działa na podobnych zasadach, niestety często wyzyskujących ludzi, a właściwie mężczyzn tam pracujących... a jak nie raz widzę niepełnosprawnych (ale nie o chorobę tu chodzi) panów w galerii, to tylko zastanawiam się, czy faktycznie mieliby predyspozycje gdyby coś się działo, ratować ludzi
1
puka 2016-01-08 09:45:47
Firma rozwija się prężnie bo cały czas powiększa swój obszar działania. Żeby się rozwijać musi działać legalnie, płacić ludziom w terminach i zgodnie z umowami. Wystarczy zajrzeć do ich biura i przekonać się, że firma jest OK.
1
K3N 2016-01-29 14:30:16
Ludzie może i fajni ale szefostwo zadufane w sobie. Właściciel nawet z ludźmi nie potrafi rozmawiać, nieprzyjemny gość.
2
znajmowy 2016-02-04 13:16:06
Oj Maciuś...
karol 2016-02-16 20:18:21
Słyszałem, że w ochronie właściciele są zazwyczaj mało przyjemni.. Dlatego ja bym się tym tak bardzo nie przejmował @K3N. W sumie najważniejsze, że Dogmat płaci odpowiednio
7yg 2016-04-06 19:33:08
no ale to zalezy rpzeciez gdzie @karol i to tez zalezy od tego na kogo sie trafi nie mozna generalziowac przeciez kazdy czlowiek jest inny i ma inny charakter
xk 2016-05-07 21:53:47
7yg, jest jedna nadrzędna prawda odnośnie pracy na ochronie - zwykle spotyka się samych chamów albo osoby, którym nie potrzebne jest zbyt duże wynagrodzneie. Gdzieś mi isę o uszy obiło, że u nich to tylko po znajomości przyjmą na wyższe stanowisko
EuPi 2016-05-17 20:23:39
Śmieszna firma szukająca błagających o jałmużne, bo z zapłatą za prace nie ma to nic wspólnego. Co do warunków miejsca pracy dla ochrony obiektów to temat dla Inspekcji Pracy.
mloda 2016-05-19 18:51:35
Popieram marne obiekty.a ochroniarzy z dopuszczeniem do posiadania broni w tej firmie jakos malutko.zero profesjonalnej kadry -chodzi mi o zalogi interw.szef chamowaty tak jak i opryskliwe Panie z biura.atmosfera gorsza niz w kostnicy!
1
ptaszek 2016-05-19 19:08:36
Niektorzy nie maja tam uprawnien tzn.licencji a panosza sie jakby wszystko wolno im bylo.przyklad-ochroniarz noszacy tonfe i kajdanki bez licencji nie moze ich uzyc a obwieszony gadzetami jak choinka.nie polecam pracy tam.wyzysk i chamstwo
1
byly pracus 2016-05-26 20:02:27
Pracowalem w tym czyms smiesznym kilka lat.szef zadufany w sobie gosc.ma tylko dwoch pupilkow (pana D i pana A),reszte traktuje z dystansem.placa na czas i to sie chwali ale zarobki dla osoby z wpisem KPOF wolaja o pomste do nieba.najnizsze stawki w egu wsrod branzy ochroniarskiej.niektore osoby na GI sa bez zadnych kwalifikacji,nawet nie maja prawa jazdy !to juz jest porazka!
1
brad pitt 2016-05-26 20:09:03
Popieram.firma zeszla na psy!ochroniarze bez kwalikacji poubierani jak z lapanki z ulicy obwieszeni w kajdanki ktorych nie moga uzyc.bron tam ma tylku kilku nielicznych .procz szefa ochrony moze jest jeszcze dwoch ochroniarzy ktorzy juz tam pracuja wiele lat i maja powolanie do tego zawodu.reszta buraki chamy i prostaki.firma dobra jesli chodzi o dorobienie sobie na imprezach masowych.terminowe wyplaty
Mikuś 2016-06-09 12:25:43
Firma na początku dużo obiecuje, stawki na obiektach 4 zł netto, brak umów, płacą do ręki w ratach.
hgyh 2016-06-15 19:25:10
@Mikuś prtzeciez to niemozliwe, bo 4 zł netto to nawet nie wychodzi minimalna krajowa. Taka prawda...
Halina 2016-06-29 10:33:24
Witam. Poszukujemy pracowników kwalifikowanych i pracowników służb informacyjnych do zabezpieczenia imprezy masowej w dniach 14,15,16 lipca . Gwarantujemy dojazd, nocleg, wyżywienie. Bardzo atrakcyjne wynagrodzenie.
tel. kontaktowy : (usunięte przez administratora)
hu 2016-07-10 22:33:09
Samochody zawsze sa sprawne, a żeby znaleźć zatrudnienie zawsze warto posiadać odrobinę doświadczenia. CIekawe tylko czy atmosfera teraz dopisuje. Pozdrawiam
ABC..... 2016-07-22 20:09:56
DO BRADA PITA SŁUCHAJ PAJACU JESTEŚ MĄDRY TYLKO PRZED MONITOREM A BOISZ SIĘ POWIEDZIEĆ TO WSZYSTKO CO WYPISUJESZ W TWARZ BO SAM WIESZ JAKA BYŁABY REAKCJA , KAŻDY WIE KIM JESTEŚ ŚMIECIU , TY I TWÓJ PSEUDO KUZYN NADAJECIE SIĘ NA KLAWISZY ? HAHHAAHHAHA LEPIEJ BYĆ OCHRONIARZEM NIŻ FRAJEREM DO KOŃCA ŻYCIA NIE UBLIŻAJĄC INNYM STRAŻNIKOM ,WIEC NIE WYPISUJCIE TAKICH BZDUR BO SAMI TAM ROBILIŚCIE JEST DUŻO RZECZY O KTÓRYCH TEŻ MOGĘ NAPISAĆ TU NA FORUM ..........
1
marcin 2016-07-23 22:06:34
Po co zagladac do biura.panie pracujace tam procz glownej kadrowej wogole na niczym sie nie znaja.siedza jakies zastraszone .nie polecam tej firmy
1
andy33 2016-07-23 22:21:24
Popieram wypowiedz.najlepiej siedziec przed monitorem i oczerniac.ja powiem krotko: procz szefa jest moze tam 1/2 licencjonowanych co maja powolanie do tego zawodu.reszta buraki bez uprawnien! A pozatym :frajerstwo wsrod klawiszy widac ze sie szerzy!pozdro
luki 2016-07-23 23:59:55
Swieta prawda!tepic gadow!
as 2016-07-24 22:23:34
Gady teraz oczerniaja a kiedys w tym czyms sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak lyse konie.Fakt ze nie pasowali do calej ekipy i nie byli doceniani chyba zaczal im doskwierac i dymaja miedzy celami.a macius [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiec siedz cicho!pozdr
1
jack32 2016-07-26 19:21:13
Nie polecam pracy w tym kocborowie!na grupie jezdzi tam dwoch chamow :strongman i pupilek szefa. walic tylko kwity potrafia .moze takie wymagania odgorne maja ale chamstwo ze szok!nie polecam na nich trafic bo utna po wyplacie
1
laki 2016-07-26 19:36:35
Popieram.mialem stycznosc z obydwoma panami,tak jak szef zadufani w sobie czuja sie alfa i omega,to ze maja licencje to mnie akurat wali,zero szacunku do innych pracownikow szczegolnie na obiekcie ZAS
hu 2016-08-01 16:51:16
Ciekawe jakie zarobki ma taki quality manager, wiecie?
Niedziwiadek 2016-08-04 07:42:00
Witam ktoś mi powie czemu tak ludzie są wykorzystywani na obiektach jak letko przysiniesz a jest osoba niepełno sprawna i ma umiarka to morze a oni muwia ze zabieraci kase z wypłaty będą a po okresie prubnym miała byci umowa o prace a jest zlecenie gdzie durzo pod puktów jest pracodawca jest wiecej dla siebie a nie dla pracowników a po za tym nie wiem czy pracownik dostanie wypłate po okresie prubnym czy nie skoro nie podpisałem umowy dalej prosze o odpowiedzi na moje pozdrawiam
kamil 2016-08-04 20:38:20
no w robocie to przysypiać nie wypada przeciez, i bardzo dobrze! ciekawe czy u was na imprezy masowe trzeba mieć jakieś specjalne pozwolenia albo uprawnienia żeby zatrudnienie dostać, napiszcie proszę
1
jkj 2016-08-06 18:03:02
Trzeba miec ukonczony kurs platny na sluzby porzadk.lub inform.ale nieraz niekoniecznie.zalezy od tego czy brakuje ludzi
hu 2016-08-06 18:07:16
Może wiecie jakich zarobków może się spozdiewać java software developer? Pewnie, że można liczyć na dobre premie do tego, a odpowiednie doświadczenie i znajomość angielskiego posiadam, więc spróbuję się załapać.
1
mala 2016-08-06 18:17:23
Moze byc niewyplacona za niedotrzymanie warunkow
hu 2016-08-06 22:29:29
Ja to się zastanawiam czy atmosfera teraz dopisuje, bo przecież relacje między pracownikami opierają się na przyjacielskich stosunkach jeszcze. A wypłata?
on222 2016-08-22 21:13:53
Wyplata na czas.atmosfera do kitu
1
bigos 2016-08-23 10:11:29
a co twoim zdaniem sprawia że taka właśnie atmosfera jest?
polo 2016-08-23 16:44:48
Ogolnie atmosfera w tej firmie jest nieciekawa.malo placa ludziom bez licencji.sa wykorzystywani.obiekty budy za 4zl
sabik 2016-08-23 17:00:20
A o jaka atmosfere pytasz .w firmie,na konkretnych obiektach czy ogolnie?
Byly pracownik 2016-08-23 23:56:10
Kilka lat w stecz firma naprawde dobrze placila i dbala o wyglad pracownikow mundury byly nowe i na kazda robote inne a teraz tym co tam pracuja brakuje na wino
hu 2016-08-30 11:33:32
Pewnie, że szkolenia są całkiem przydatne, ale najważniejsze jest to, że można u nich w pełni liczyć na stabilne zatrudnienie. Ciekawe tylko czy wypłata terminowa, bo jednak zalezy mi na tym, żeby dostawać na czas.
mg 2016-09-20 17:06:46
Nie
Am 2016-09-23 23:16:49
No jesli chodzi o dogmat to moim zdaniem firma jest dość mocno w porządku, nie zalega z płatnościami, ludzie są całkiem dobrze wyszkoleni, ogólnie chyba jak na naszą branżę i sam fakt tego gdzie pracujemy to ok
mała 2016-09-25 20:31:04
Kto jest wyszkolony?na grupie interw emerytowani policjanci lub bez licencji!dwoch mlodych tylko po egzaminie na broń ,a emeryci tyle zę zajmuja etat
1
An 2016-09-27 15:17:36
Ogólnie jesśli chodzi to policjantów to oni akurat są chyba wyszkoleni, tak przynajmniej sądzę, nie wydaje mi sie, aby to był jakiś specjalny problem, a to że mają już pewien wiek? Tak działa branża, oni są tylko oczami, a ekipy w samochodach są od innych rzeczy
Zostaw swoją opinię o Dogmat - Agencja Ochrony - Elbląg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dogmat - Agencja Ochrony