brak logo

Dogmat - Agencja Ochrony

Elbląg

Opinie o Dogmat - Agencja Ochrony

anonim 2010-03-09 12:18:30
anonim - 2009-06-05 17:23:02

Bez licencji to nigdzie dobrze nie zarobisz :) Wiadomo ze grosze placa za strozowanie :)) wszedzieQ!

pracuje tam taki kryminalista ! fakt ze jest cieciem w szkole!!! i jak taka osoba moze byc ochroniazem? chodzi o szkole nr 1 w elblagu!! jakich wy ludzi przyjmujecie do pracy????
2
anonim 2010-03-10 08:50:00
jako ochrona sa ok. ale nich lepiej sprawdzaja swoich pracownikow!!!!! jak to mozliwe zeby kryminalista i do tego jeszcze narkoman pracowl w takiej firmie?????? a do tego ma jeszcze kontakt z dziecmi?!! bo stoi w szkole podstawowej nr 1 w elblagu!!!!!!
4
obserwator 2012-07-16 00:40:54
Patrząc na tą firmę i jej rozwój to były lepsze czasy osoby które mają licencje też nie zarabiają kokosów.[usunięte przez moderatora] czyli nigdy nie będzie dobrze różnica poglądów za duża.Młody niemota chce pokazać jaki to kozak przy swojej dziewczynie i co dostał by w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pożądnie na ostatniej imprezie w Pasłęku kto widział to wie o czym mowa .Dobrze że miał ochroniarza obok siebie , używając chwytów samoobrony okiełznał gnoi.Widziałem już nie jedną akcje tego gościa i jest naprawde dobry w tym co robi ,takich ludzi potrzeba do ochrony.Szef powinien doceniać takich ludzi lub premiować.ale czy go stać na to....zobaczymy
1
45546 2013-05-05 11:01:08
ile teraz Dogmat placi ludziom bez licencji na godzine? ile mozna zarobic na imprezach masowych?
mn 2013-06-06 21:28:16
na h -5zł,impre 8zł
kjk 2013-07-07 17:31:50
wyplata na 10go do reki lub konto-zawsze terminowo-obiekty są OK
jkj 2013-07-14 21:54:48
najlepiej na sklepach,jest tam wporzo kierownik zmiany-zas tez ujdzie-inne obiekty dosyc ok
mała 2014-01-30 15:00:55
jaki kryminalista nie lubisz chlopaka to bzdury wypisujesz jest wporzadku tak jak cala firma
1
mala 2014-01-30 15:06:02
firma wporzadku placa na czas ekipa super polecam wszystkim chetnym
1
radny 2014-03-25 17:53:43
te 8 zlotych to rozumiem, że wynagrodzenie brutto za godzinę? w takim razie kasa jak w każdej innej firmie ochroniarskiej
1
niuniaaa 2014-05-04 18:46:09
chłopaki z ochrony są dobrze przeszkoleni i wiedzą co robią ;) Stawka za imprezy 8 ziko wypłaty w terminie zawsze. I ludzie zastanówcie się co piszecie, bo tak naprawdę gówno wiecie...nawet co niektórzy tam nie pracowali a pierdzielą trzy po trzy ;)OGAR!!
jkh 2014-06-30 16:27:38
niektorzy mają nawet 10zl netto za imprezy
1
rom 2014-06-30 16:30:04
nawet 10zl netto na h/w zaleznosci czy sluzba porzadkowa czy inform
jacek 2014-06-30 17:21:59
Dziwi mnie bardzo ta cisza na forum, bo chyba jednak dogmat zatrudnia wielu pracowników, nie jest to 10, raczej trzy cyfrowa liczba, prawda?
kji 2014-07-01 13:03:56
s.porzadk 10zl,s.inform 8zl-w zaleznosci jaki kurs posiadasz czy na porzadk czy inform -stawka napisana na umowie bedzie
dante 2014-09-30 16:39:15
Na godzine placa 4 nie 5 zl nie wprowadzajcie ludzi w blad umowa zlecenie lub o pracę ale tylko przy grupie umiarkowanej inaczej tylko zlecenie czyli smieciowa umowa wiec nie jest tak rozowo jak co niektorzy pisza placic placa bo sa nową firmą wiec muszą sie pokazać umundurowanie dają nie jest tak jak pisze jacek że gdzie indziej slabiej placą dogmat ma małe ceny a co za tym idzie jadą po kosztach musi się to odbić na stawce pracownika czysta logika
1
rabona 2015-02-17 15:54:11
ta prężenie rozwijająca się firma, jeszcze nowoczesna do tego i zajmująca się ochroną :) co do zatrudnainia starszych osób to przecież takie przede wszystkim dostają pracę w agencjach ochroniarskich ponieważ niewiele innych osób ma ochotę na tak nudną momentami pracę za tak małe niestety pieniądze ...
2
puka 2016-01-08 09:45:47
Firma rozwija się prężnie bo cały czas powiększa swój obszar działania. Żeby się rozwijać musi działać legalnie, płacić ludziom w terminach i zgodnie z umowami. Wystarczy zajrzeć do ich biura i przekonać się, że firma jest OK.
1
K3N 2016-01-29 14:30:16
Ludzie może i fajni ale szefostwo zadufane w sobie. Właściciel nawet z ludźmi nie potrafi rozmawiać, nieprzyjemny gość.
4
znajmowy 2016-02-04 13:16:06
Oj Maciuś...
EuPi 2016-05-17 20:23:39
Śmieszna firma szukająca błagających o jałmużne, bo z zapłatą za prace nie ma to nic wspólnego. Co do warunków miejsca pracy dla ochrony obiektów to temat dla Inspekcji Pracy.
2
mloda 2016-05-19 18:51:35
Popieram marne obiekty.a ochroniarzy z dopuszczeniem do posiadania broni w tej firmie jakos malutko.zero profesjonalnej kadry -chodzi mi o zalogi interw.szef chamowaty tak jak i opryskliwe Panie z biura.atmosfera gorsza niz w kostnicy!
3
ptaszek 2016-05-19 19:08:36
Niektorzy nie maja tam uprawnien tzn.licencji a panosza sie jakby wszystko wolno im bylo.przyklad-ochroniarz noszacy tonfe i kajdanki bez licencji nie moze ich uzyc a obwieszony gadzetami jak choinka.nie polecam pracy tam.wyzysk i chamstwo
3
byly pracus 2016-05-26 20:02:27
Pracowalem w tym czyms smiesznym kilka lat.szef zadufany w sobie gosc.ma tylko dwoch pupilkow (pana D i pana A),reszte traktuje z dystansem.placa na czas i to sie chwali ale zarobki dla osoby z wpisem KPOF wolaja o pomste do nieba.najnizsze stawki w egu wsrod branzy ochroniarskiej.niektore osoby na GI sa bez zadnych kwalifikacji,nawet nie maja prawa jazdy !to juz jest porazka!
2
brad pitt 2016-05-26 20:09:03
Popieram.firma zeszla na psy!ochroniarze bez kwalikacji poubierani jak z lapanki z ulicy obwieszeni w kajdanki ktorych nie moga uzyc.bron tam ma tylku kilku nielicznych .procz szefa ochrony moze jest jeszcze dwoch ochroniarzy ktorzy juz tam pracuja wiele lat i maja powolanie do tego zawodu.reszta buraki chamy i prostaki.firma dobra jesli chodzi o dorobienie sobie na imprezach masowych.terminowe wyplaty
1
Mikuś 2016-06-09 12:25:43
Firma na początku dużo obiecuje, stawki na obiektach 4 zł netto, brak umów, płacą do ręki w ratach.
1
Halina 2016-06-29 10:33:24
Witam. Poszukujemy pracowników kwalifikowanych i pracowników służb informacyjnych do zabezpieczenia imprezy masowej w dniach 14,15,16 lipca . Gwarantujemy dojazd, nocleg, wyżywienie. Bardzo atrakcyjne wynagrodzenie.
tel. kontaktowy : (usunięte przez administratora)
ABC..... 2016-07-22 20:09:56
DO BRADA PITA SŁUCHAJ PAJACU JESTEŚ MĄDRY TYLKO PRZED MONITOREM A BOISZ SIĘ POWIEDZIEĆ TO WSZYSTKO CO WYPISUJESZ W TWARZ BO SAM WIESZ JAKA BYŁABY REAKCJA , KAŻDY WIE KIM JESTEŚ ŚMIECIU , TY I TWÓJ PSEUDO KUZYN NADAJECIE SIĘ NA KLAWISZY ? HAHHAAHHAHA LEPIEJ BYĆ OCHRONIARZEM NIŻ FRAJEREM DO KOŃCA ŻYCIA NIE UBLIŻAJĄC INNYM STRAŻNIKOM ,WIEC NIE WYPISUJCIE TAKICH BZDUR BO SAMI TAM ROBILIŚCIE JEST DUŻO RZECZY O KTÓRYCH TEŻ MOGĘ NAPISAĆ TU NA FORUM ..........
1
marcin 2016-07-23 22:06:34
Po co zagladac do biura.panie pracujace tam procz glownej kadrowej wogole na niczym sie nie znaja.siedza jakies zastraszone .nie polecam tej firmy
1
andy33 2016-07-23 22:21:24
Popieram wypowiedz.najlepiej siedziec przed monitorem i oczerniac.ja powiem krotko: procz szefa jest moze tam 1/2 licencjonowanych co maja powolanie do tego zawodu.reszta buraki bez uprawnien! A pozatym :frajerstwo wsrod klawiszy widac ze sie szerzy!pozdro
luki 2016-07-23 23:59:55
Swieta prawda!tepic gadow!
as 2016-07-24 22:23:34
Gady teraz oczerniaja a kiedys w tym czyms sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak lyse konie.Fakt ze nie pasowali do calej ekipy i nie byli doceniani chyba zaczal im doskwierac i dymaja miedzy celami.a macius [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiec siedz cicho!pozdr
1
jack32 2016-07-26 19:21:13
Nie polecam pracy w tym kocborowie!na grupie jezdzi tam dwoch chamow :strongman i pupilek szefa. walic tylko kwity potrafia .moze takie wymagania odgorne maja ale chamstwo ze szok!nie polecam na nich trafic bo utna po wyplacie
1
laki 2016-07-26 19:36:35
Popieram.mialem stycznosc z obydwoma panami,tak jak szef zadufani w sobie czuja sie alfa i omega,to ze maja licencje to mnie akurat wali,zero szacunku do innych pracownikow szczegolnie na obiekcie ZAS
Niedziwiadek 2016-08-04 07:42:00
Witam ktoś mi powie czemu tak ludzie są wykorzystywani na obiektach jak letko przysiniesz a jest osoba niepełno sprawna i ma umiarka to morze a oni muwia ze zabieraci kase z wypłaty będą a po okresie prubnym miała byci umowa o prace a jest zlecenie gdzie durzo pod puktów jest pracodawca jest wiecej dla siebie a nie dla pracowników a po za tym nie wiem czy pracownik dostanie wypłate po okresie prubnym czy nie skoro nie podpisałem umowy dalej prosze o odpowiedzi na moje pozdrawiam
jkj 2016-08-06 18:03:02
Trzeba miec ukonczony kurs platny na sluzby porzadk.lub inform.ale nieraz niekoniecznie.zalezy od tego czy brakuje ludzi
mala 2016-08-06 18:17:23
Moze byc niewyplacona za niedotrzymanie warunkow
on222 2016-08-22 21:13:53
Wyplata na czas.atmosfera do kitu
1
polo 2016-08-23 16:44:48
Ogolnie atmosfera w tej firmie jest nieciekawa.malo placa ludziom bez licencji.sa wykorzystywani.obiekty budy za 4zl
sabik 2016-08-23 17:00:20
A o jaka atmosfere pytasz .w firmie,na konkretnych obiektach czy ogolnie?
Byly pracownik 2016-08-23 23:56:10
Kilka lat w stecz firma naprawde dobrze placila i dbala o wyglad pracownikow mundury byly nowe i na kazda robote inne a teraz tym co tam pracuja brakuje na wino
mg 2016-09-20 17:06:46
Nie
mała 2016-09-25 20:31:04
Kto jest wyszkolony?na grupie interw emerytowani policjanci lub bez licencji!dwoch mlodych tylko po egzaminie na broń ,a emeryci tyle zę zajmuja etat
1
manius 2016-10-07 16:02:50
Popieram.na grupie jest tylko 1 młody pan po egzaminie w KWP na broń.policjanci są bo są.grzeją posadkę,dogmat kiedys miał młodych łepków a teraz ich znak rozpoznawczy to emeryt haha!
lenty 2016-10-11 12:06:15
Dorzucaja jeslinjestes efektywny i to wykarzesz.atmosfera jest nieciekawa bo pracuja tam ludzie ktorzy przychodza zeby odbebnic swoje i zwinac pensje.zalezy na jaka osobe trafisz na sluzbie
jg 2016-10-12 19:23:45
Socjali nie ma zadnych.premie sa.2osoby zwolnily etat ostatnio.atmosfera jest przyjacielska ale miedzy stara kadra.wyplata na czas.jesli robisz swoje ,wyrabiasz sie na czas,nie wdajesz sie w plotki to etat bedzie ok i docenia napewno!
liroy 2016-10-12 22:53:06
Pracowqlem tam kiedys.do tego zawodu trzeba miec tez powolanie a niestety w tej firmie procz szefa ochr.moze jeden z zaligi interwenc.te powolanie ma.reszta to buraki i prostacy ktorzy sa do tego leniwi i tak jak pisali przedmowcy odbebniaja swoje i tyle i to powoduje ze atmosfera jest nieciekawa.zalezy tez wszystko na jaka osobe na sluzbie akurat trafisz.wyplaty sa na czas.premie sa takze.warunki dla osob licencjonowqnych tez ok
li 2016-10-16 16:51:53
Mam swieze info bo mam kontakt z niektorymi z firmy.ale dokladnie o jakie stanowisko ci chodzi i co chcialbys wiedziec konkretnie?
JJ 2016-10-19 19:48:24
Dogmat - Agencja Ochrony ma niezłe stawki, ogólnie jedne z najwyższych w regionie w tym momencie, ja polecam
omg 2016-11-13 13:25:54
on jest zarazem dilerem czyli zaopatrzeniowiec
Zostaw swoją opinię o Dogmat - Agencja Ochrony - Elbląg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dogmat - Agencja Ochrony