Ochrona Juwentus
3 1224 6 1

Opinie o Ochrona Juwentus

coś

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: szanować pracowników

życzliwy

Działem windykacji zarządza obecnie typ z pod ciemnej gwiazdy bez zasad moralnych mobbingowiec Dyrektor windykacji juwentus. Pan Wojciech W. Traktuje ludzi jak śmieci, wyżywa się psychicznie i niszczy innym życie. Wyrwie kasę z firmy a zero efektu Panie prezesie szkoda pieniędzy na tego Pana. Proszę nie usuwać tego wpisu.

Olaf
@życzliwy 07.12.2018 14:56

Nie zgadzam się, wreszcie ktoś kto potrafi byś stanowczy w kulturalny sposób. Jedyne co to mógłby rzadziej palić :) A pan Adam był lepszy? Nie wydaje mnie się;) jest jeszcze parę działow w którym by się przydały roszady. W jednym dziale piją w innym się bzykaja A w jeszcze innym odchodzi handel klientami. Pozdr dla of :)

kandydat

ostatnio na pracuj.pl ogloszenia dla przedstawicieli handlowych, ktos pracowal?cos wie? czytalem te brednie o dawaniu d..y za lepsze traktowanie? prawda?

Mela

A jakie zarobki w biurze obsługi klienta w Warszawie w centrali? jaką umowę dają i kto tam pracuje, młodsi czy starsi?

Mela
@Mela 06.12.2018 14:31

Ktoś wie jak jest w biurze obsługi klienta?

życzliwy

Dyrektor windykacji juwentus nie polecam wspołpracy z tym czlowiekiem jest nie moralny, traktuje pracownika jak gó..o, stosuje mobbing na pracownikach. Nie zna się na robocie a udaje specjaliste w tej dziedzinie. Tylko szkoda mi Pana prezesa bo wyrwie kasę z firmy a nic nie odzyska.

życzliwy

Działem windykacji zarządza perfidny typ który czyjeś zasługi przypisuje sobie, nie wie co to ciężka praca bo tylko zmienia firmy na stanowisko Dyrektora bo jest nieudolny, nie potrafi zarządzać ludźmi i brak szacunku do pracownika. Traktuje ludzi jak cytryny, wycisnąć i wywalić. Nie polecam współpracy z tym człowiekiem, pozbawiony jakich kolwiek ludźkich zachowań. Prezes juwentusu popełnił ogromny błąd zatrudniając tego człowieka, narobi tylko bałaganu i praktycznie nic nie odzyska.

Romanowski

Zastanawiam się jak to możliwe że firma juwentus taka duża firma i ma kłopoty finansowe to wszystko przez to drodzy pracownicy że obiekty bierze się za 13,50zl netto na konto wplywy są ale części pieniędzy idzie dla nich ja na państwa miejscu napisał bym pismo do ministerstwa spraw wewnętrznych o przeprowadzenie kontroli oraz zgłoszenie sprawy do pefronu beda obsrani. Mój kolega u nich się zatrudnił na umowę zlecenie i dał mi ta umowę do przeczytania i szczerze mówie że podpisujecie na siebie wyrok. A znam się na tym ponieważ jestem dyrektorem działu Handlowego z jednej z warszawskich firm. Również możecie rządac od księgowości potwierdzenie czy był zrobiony przelew na wasze konto.

Helena

@Stefcio, jeżeli informacje, które podajesz są prawdą, to są one na prawdę niepokojące. Pracodawca ma obowiązek zapewnić odpowiednie narzędzia pracy swoim pracownikom w tym odpowiedni zestaw odzieży. Czy poruszałeś temat dodatków nocnych z przełożonym? Czy na innych placówkach występuje również ten problem? Może należy poinformować o tym centralę firmy Ochrona Juwentus?

kukułka
@Helena 03.09.2018 17:59

U mnie na obiekcie jest to samo zero odzieży i problem z wynagrodzeniem za godz nocne rozmawiałem z koordynatorem to mi powiedział jak chce dalej pracować to morda w kubeł

anonymous
@Helena 03.09.2018 17:59

PROSZE pisac prawde . Mundur lub garnitur jest przypisany do danej osoby.PRACUJE w Juwentusie dwadziescia lat i nigdy nie mialem problemow z wyplata i odzieza obiektowa. Pozdrawiam.

Stefcio
@Helena 03.09.2018 17:59

Poruszałem temat dodatków nocnych u koordynatora to poinformował mnie ze mi nie przysługują oraz ze w firmie Juwentus się nie przyznaje dodatków nikomu . Jak chce pracować mam się o nie nie ubiegać nie pytać ani nie prosić . Każdy pisze ze posiada pełny mundur + kurtka ( u mnie 1 na 3-osoby + 1 para gumiaków na 3 osoby ) dobrze ze zakupiłem swoje białe gumiaki bo bym musiał chodzić po kimś Mam zeskanowane wszystkie grafiki oraz książkę służby od której godziny do której pracuje . Gdyż aby uniknąć płacenia dodatków nocnych pracodawca ustawia mi fikcyjny grafik systemem pracy 8-20 (12h) a fizycznie pracuje 7-7 (24h) Pracodawca kiepski jeśli chodzi o system płatności co 2 miesiące wypłata Ciagle rozglądam się z nową pracą i gdy pojawi się oferta atrakcyjnej pracy napewno z niej skorzystam i nie zostanę tu dłużej

Lis
@Stefcio 18.09.2018 12:12

Przyjmują nie letnich dużo osób na czarno jak się upomniesz o swoje to zwalniają pracowałam co drugi dzień po 12 godzin i święta 24 godz 280 godzin za 1300 zł masakra

Arturo
@Lis 08.10.2018 13:27

Nie bronie tej firmy lecz pracując co drugi dzień po 12godzin to wychodzi 180-192 godziny a pracując nawet w soboty lub niedziele po 24 zamiast 12 to dojdzie góra 60 godzin więc godzin nie da 280.Zgadzam się że jak za 1300 to oczywiście grosze. Za 240 godzin to minimum ok. 2500. Pozdrawiam.

olo
@Arturo 12.10.2018 10:55

Cały miesiąc spędzić w robocie nawet za te 2500 zł to niewiele jak długo się tak da po jakimś czasie organizm na pewno będzie sam miał dość szczególnie tego stresu pracy cały m-c za 10 zł na godz.

Greg

A prawda to że cycata i koszykarz:)? Czy tylko mury plotki niosą?

ALA

Obecnie na pracuj.pl pojawiła się oferta pracy na Młodszą Księgową , czy ktoś może udzielić informacji jak wygląda atmosfera i praca?

Ksiwgowa
@ALA 05.12.2018 18:21

Ja pracuje jako księgowa i cały czas szukam innej pracy. Znajomi mi odradzali ale nie wierzyłam i chciałam spróbować. Żałuję!!! Strasznie żałuję. Że pierwszy raz zobaczyłam tego małego wyzyskiwacza, że zobaczyłam obie przełożone. Tu wszystko jest po układzie i po znajomości. Wlazisz w (usunięte przez administratora) jesteś z rodziny jedziesz dalej. Nie i jeszcze raz nie. Niech Ci Pan Bóg chroni przed małym jego szwagrem i całym tym burdelem :) pozdr

wiJago

Czy jest szansa na uzyskanie zaliczki? Pracuję tu kilka miesięcy i jeszcze nie miałem potrzeby

ben
@wiJago 26.11.2018 19:08

Zadnych zaliczek.

nowy pracownik

witam. mam pytanie jak oceniacie firmę Juventus ? jakie sa zarobki i zatrudniają tez z orzeczeniem ??

nikt
@nowy pracownik 03.12.2018 13:27

Mniej niż zero szkoda się tam zatrudniać ta firma nie powinna istnieć i zatrudniać niepełnosprawnych bo ich tylko wyzyskują i upokarzają .Takie jest moje zdanie o firmie Juventus pracowałem tam .

ben
@nikt 04.12.2018 19:45

Koordynatorz to zenada a dyrektorzy rejonu wogole nie maja pojecia o specyfice firmy.

ben
@nowy pracownik 03.12.2018 13:27

Nie polecam tej firmy (usunięte przez administratora)

ben
@nowy pracownik 03.12.2018 13:27

(usunięte przez administratora)Nie polecam tej firmy.

ben
@nikt 04.12.2018 19:45

Masz racje

ALA

Obecnie na pracuj.pl jest prowadzona rekrutacja na stanowisko Młodsza Księgowa , czy może ktoś napisać jaka panuje atmosfera w dziale finansowym i czy warto ?

Aja

Nikomu nie polecam pracy w tej firmie. Pracowałam dwa lata w Warszawie i o dwa za długo. Dno! Rozstanie jeszcze gorsze. Żenada! Sto razy się zastanów zanim tam pójdziesz. Kadra zarządzająca z przypadku, bez wykształcenia i bez kompetencji. Dyrektor bez studiów, szok!!

Xxx
@Aja 04.12.2018 14:30

Mówisz o łysym? ;) Hihihi. podnozek rogacza. Jeden płacze po zdradzie A łysy mu łzy wyciera. Ostatnio siedział jeden z drugim i się zalil ;)

keno

Przekopałem cały int. odnosnie stawki netto ochraniarza na emeryturze i nigdzie na żadnym forum nie piszą ile ma taki ochroniarz netto do 154 gdz i za ponad 154 gdz -dziwne . Koordynatorzy tez nie wiedzą dokładnie ile taki pracownik netto zarobi przy stawce 13.70 ...może ktos z was wie jakie są stawki netto

tak

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: wiecej kontroli nad koordynatorami

Popieram
@tak 28.11.2018 14:50

Uważaja że robią Bóg wie jaka karierę w juwentusie... Śmiechu warte. A traktowanie pracownika przez liderów obiektów to porażka, traktowanie innych jak psy, cały czas zwracanie uwagi za nic mimo że sam koordynator nic nie robi albo i sam popełnia tyle błędów a musi zwalac na pracowników... Żałosne. Byłaby przyjemna praca ale przez atmosferę odechciewa się pracować.

Koordynator

-------------------------------------------------UWAGA--------------------------------------------------------------------------- Prosze pamietać że w listopadzie powinno być wypłacone za 8 godzin wiecej poniewaz 12 listopada był dniem wolnym gdy komuś naliczą mniej prosze dać znać do kadr lub koordynatorowi że za mało godzin podano do wyliczenia pensji miało być Listopad - 168 a jest 160 pamietajcie o tym i sprawdzcie swoje wypłaty za listopad bo moga sie zdarzyc pomyłki jak nie zakomunikujecie to możecie stracić pieniazki za dodadtkowe 8 godzin

Ola

Dno, słoma z butów wystaje w biurze Warszawskim. Pozdrowienia dla rogacza :)

tak

Firma super tylko koordynatorzy nie ogarniaja tematu obiektowwego.NIE WIDZA CO DZIEJE SIE NA OBIEKCIE.

Rafon

Ile płacą na rękę za godzinę pracy w ochronie, na umowie zlecenie?

Tak
@Rafon 22.11.2018 08:17

Najniższa średnia krajowa.

Pracownik

Nie polecam firmy juwentus, zero poszanowania do porządnych pracowników, natomiast poblazanie alkoholikom. Lider obiektu nieogarniety, nie umie nawet zrobić porządnie grafiku, dostosować do potrzeb pracowników, ciągle krzyczy oraz ubliza innym pracownikom. Ciągle są tworzone nowe plotki, a ochroniarz który za każdym razem przychodzi na kacu jest lepiej traktowany od reszty pracowników. Juwentus, niby wielka firma, a tak na prawdę za grosz poszanowania pracowników oraz brak normalnych umów, nie wspominając o pomijanym zusie płaconym co 2 miesiące... Stawki pracowników wszystkich są równe, nie zależnie od obowiązków pracowników... Stanowczo odradzam pracę w firmie juwentus.

Mloddy

Jak ominąć komornika z wynagtodzenia umowy zlecenia . Są na to sposoby

jano 63

solidna firma

nikt
@jano 63 25.11.2018 14:19

Ile ci zapłacili że chwalisz to co nie powinno już dawno istnieć ta firma to jedno wielkie (usunięte przez administratora) wykożysują ludzk.

kukułka

Firma chroni alkoholików na obiekcie podczas służby upija się ochroniarz obiekt zostaje bez dozoru , a ochroniarz zostaje zwolniony co ciekawe dostaje świadectwo pracy z wpisem za porozumieniem stron . TO JEST ŻAŁOSNE firma powinna takiego człowieka co szkodzi wizerunkowi firmy wyrzucić na zbity pysk a nie jeszcze go chronić . widać firmie nie zależy na dobrym wizerunku liczy się tylko zysk a inni ochroniarze na obiekcie zostają z piętnem pijaków ,takie jest moje zdanie o firmie zero poszanowania pracownika który wypełnia według regulaminu swoje obowiązki .

anonim

(usunięte przez administratora)

Mario

Generalny rogacz działu handlowego :) nagroda 2018 roku przyznan!

do zwolnienia

niestety firma żeruje na pracownikach zadnych premii podwyżek nic sie nie dostanie Moje sugestie dla Ochrona Juwentus: dajcie w koncu ludziom zarobic bo schodzicie na samo dno Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: ludzie są nerwowi bo mało zarabiają

Pracownik
@do zwolnienia 19.11.2018 15:22

Powienien przerwać ten chory uklad

janusz2134

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: listy pochwalne

Malina
@janusz2134 16.11.2018 23:35

Powinien ludzi szanować, W szczególności tych pracowitych i uczciwych, firma zenada

Ghost Rider

Obsada Juwentusu to sami emeryci, niepełnosprawni lub alkoholicy, przez co poziom świadczonych usług jest na bardzo niskim poziomie. Ta firma jest jak nowotwór w branży ochrony. Pozdrawiam i nie polecam

były

Tak juwentus traktuje ludzi chciałem wziąć urlop i jechać na groby rodziców poprosiłem koordynatora o urlop to powiedział mi że urlopu nie dostanę bo w wolny czas jaki będę miał po służbie on musi mną obstawić inny posterunek na którym jest brak ludzi .Zgłaszam sprawe do PIP i do sądu pracy nie polecam tek firmy nikomu jako pracodawcy bo to sami (usunięte przez administratora) i cwaniacy.

Łukasz
@były 31.10.2018 21:26

Może warto było jeszcze porozmawiać z kierownikiem i spróbować innego rozwiązania? Czy to był zwykły urlop, czy tak zwany urlop na żądanie? To może być istotny szczegół w ocenie całej sytuacji. Zawsze warto szukać porozumienia.

były
@Łukasz 01.11.2018 23:39

To jest urlop co mi się należy bo pracuję na umowę o pracę tak że on mi żadnej łaski nie robił przypuszczam że to tylko taka jego złośliwość aby nie dać mi tego urlopu .

Dyrektor działu Handlowego
@były 31.10.2018 21:26

Jeśli chodzi tu o zgłoszenie do PIP to nic nie da Ponieważ nic z tym nie zrobią, pracodawca ma prawo zadecydować jeśli ma luki w grafiku a pana obowiązkiem jest stawienie się do pracy, każdy pracownik ma prawo do dnia wolnego jeśli Pan pracodawcy zgłosił to za późno i z dnia na dzień może mieć Pan, pretensje do siebie tu pracodawca nie jest winien to pan ustala sobie, co miesiąc do każdego dnia 20 trzeba zgłaszać kierownikowi kiedy Pan chce mieć wolne. Jeśli chodzi tu o sąd pracy lub o pip to tak już wspomniałem nie ma sensu co kolwiek z tym zrobić bo w tym momencie Pan się ośmiesza. Wystarczy rozmowa z kierownik lub z nadzorujacym Pana obiekt. Jeśli kierownik ma luki w grafiku to jest jasna sprawa ze będzie brał ludzi z innego obiektu aby na danym obiekcie gdzie brakuje mu ludzi tylko żeby obsadzie go pracownikiem, każdy kto pracuje w ochronie zdawał sobie sprawę że to praca jest gdzie zawsze coś lub ktoś może odwalic. Wiedział Pan naco się pisze podpisując umowę. Zgadzam się ze juwentus nie płaci ludzia za nadgodziny ale jeśli ktoś nie wywiązuje się z umowy tylko na forum steka że firma a jeszcze do tej pory pracuje to jakie daje Pan przykład nie można nazwać Pana pracownik ochrony ponieważ ma Pan do samego siebie pretensje że nie zgłosił Pan prędzej że chce Pan mieć wolne, powtarzam pip ani sąd pracy nic nie pomoże tylko wy śmieją Pana.

Janusz

Co Wy gadacie, toz to porządna firma ;)

Dyrektor działu Handlowego
@Janusz 09.11.2018 21:33

Proszę pana jeśli była by porządna firma to by w terminie płaciła ludzia. A tak nie jest w oddziale w bydgoszcz co drugi pracownik odchodzi czym to jest związane ponieważ juwentus nie płaci ludzia w terminie taka sprawa dlaczego juwentus za tanie pieniądze bierze obiekty zatrudnia ludzi i wsio nie ma ich nawet nie interesują się czy ktoś jest na służbie czy nie ma. Ludzie nie dajcie się omotac bo to cwaniacy obiecują tylko. Na kujawsko pomorskie dużo tracą obiektów tym bardziej że obecny kierownik kantuje ludzi. Mówię co wiem i to są fakty

Przemek
@Janusz 09.11.2018 21:33

Hehehe, Też mam mam na imię Janusz ;) dobre ! Dno

Zostaw opinię o Ochrona Juwentus - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochrona Juwentus