Ochrona Juwentus

3 Dodaj opinię
Ochrona Juwentus
3 1233 6 1

Opinie o Ochrona Juwentus

Ochroniarz juwentus

Czy ktoś nie dostał jeszcze wypłaty za styczeń. Mamy już 15 a kasy brak

Maciek
@Ochroniarz juwentus 15.02.2019 12:01

Spoko u mnie tak samo heh,czekam caly dzien i nic

Paweł
@Ochroniarz juwentus 15.02.2019 12:01

Ale że ze zlecenia czy etat ? Bo etat mają czas do 10 a zlecenie do 21

Ochroniarz juwentus
@Paweł 15.02.2019 20:05

Tylko ze wypłaty były zawsze przed czasem , teraz od Nowego roku coś się pozmienialo.

Maciek
@Ochroniarz juwentus 16.02.2019 04:12

No zobaczymy czy dzisiaj coś będzie. Oby.

Maciek
@Maciek 18.02.2019 01:06

Pieniedzy jak nie bylo tak nie ma,normalka

Arturo
@Ochroniarz juwentus 15.02.2019 12:01

Pierwszą część dostałem 15-ego po południu a drugiej jak na razie nie ma a jest wieczór 18-tego. Zawsze było 13 i 17 a pod koniec miesiąca cała następna... Pożyjemy zobaczymy...

Ochroniarz juwentus
@Maciek 18.02.2019 17:50

Dzisiaj był jeden przelew, ochrona juwentus bis. Ciekawe kiedy reszta .

Karol
@Ochroniarz juwentus 19.02.2019 18:21

Jeżeli nie będzie pieniążków, idę do sądu

Pracownik juwentus

Dostał ktoś całą wypłatę za styczeń , bo coś lecą w kulki sobie .

Ochroniarz juwentus

Dostał ktoś drugi przelew, mamy 21 a kasy nie ma .

Orwell

Chcesz się zdecydować pracować jako zwykły ochroniarz to nie daj się oszukiwać! Notoryczne podpisywanie umów z datą wsteczną, albo umów z datą in blanco .Ogólnie rzecz biorąc to nie masz w ogóle pojęcia o tym że ci podsuną umowę firmy która jest pośrednikiem pracy niby nie związanej z firmą Juventus i innymi spółkami. Niejasna stawka godzinowa , wypłata co dwa miesiące .Pomniejszony ZUS co dwa miesiące.Przelewanie na twoje konto pieniędzy innych pracowników będących na rentach, żeby nie przekroczyli kwoty której mogą dorobić do renty , a potem pieniądze w gotówce dla koordynatora żeby przekazał renciście. To jest nielegalne lecz praktykowane przez firmę Juventus, tudzież koordynatorów. Oczywiście jest wiele innych rzeczy ,nieprawidłowości o których nie napisałem. Radzę dobrze się zastanowić przed podjęciem pracy w tej firmie. Pozdrawiam cycatą!

Pracownik Lublin

Dostał ktoś już wypłatę za Styczeń zlecenie, Koordynator mówił ze po 15 Lutego maja być dwie wypłaty. nadal cisza a warszawa odsyła od jednej do drugiej osoby

Pracownik

Patrole interwencyjne Warszawa, Szczecin, Gdańsk, Wrocław - czy to prawda że jezdzicie firmowymi samochodami? Całkowicie zeszli z prywatnych?

Mirek

Ktos cos wie kiedy beda wypłaty za luty?

Maciek
@Mirek 13.02.2019 18:34

To jest wypłata za styczeń.

Pracownik juwentus

Czy ktoś może wie co się dzieję z wypłatą za luty.

Mirek
@Pracownik juwentus 14.02.2019 16:31

Raczej masz na myśli za styczen dzisaj była pierwsza czesc tzw najniższa krajowa 1675zł

Maciek
@Pracownik juwentus 14.02.2019 16:31

To dziwne,ja jeszcze nie dostalem nawet pierwszej połowy,i nadal czekam...

Jan Anderson

Mam pytanie, czy firma juwentus wypłaca pieniądze jak ktoś ma komornika , Czy mają swoje procedury. Czy wszyscy dostali już pieniądze za styczeń .

marto

Cz dostał już ktoś aneks do umowy zlecenie ,bo coś ta firma zwleka z tym jak do konca tygodnia nie będzie aneksu zgłaszam sprawę do PIP

marto

Mam pytanie czy dostał już ktoś z Was aneks do umowy zlecenie, bo cos ta firma kombinuje

Juraj

Ja jestem bardzo zadowolony z pracy w Juwentusie. Pieniądze wypłacane są przed terminami zawartymi w umowach, kwoty się zgadzają. Stawki też obecnie nie są najniższe jak wcześniej. Panie w biurze miłe i pomocne, czułem się potrzebny w tej firmie od pierwszego dnia. Na moim obiekcie ludzie dobierani wedle pewnych kryteriów, szef ochrony to gość z doświadczeniem, na którego mogę liczyć. Koordynator wpada i się mądrzy ale od tego jest. Usiłuje złapać na spaniu ale pojawia się na obiekcie i znika... znika jak zły sen ;-) Polecam Juwentusa i daję 10 na 10.

były

Tak juwentus traktuje ludzi chciałem wziąć urlop i jechać na groby rodziców poprosiłem koordynatora o urlop to powiedział mi że urlopu nie dostanę bo w wolny czas jaki będę miał po służbie on musi mną obstawić inny posterunek na którym jest brak ludzi .Zgłaszam sprawe do PIP i do sądu pracy nie polecam tek firmy nikomu jako pracodawcy bo to sami (usunięte przez administratora) i cwaniacy.

Łukasz
@były 31.10.2018 21:26

Może warto było jeszcze porozmawiać z kierownikiem i spróbować innego rozwiązania? Czy to był zwykły urlop, czy tak zwany urlop na żądanie? To może być istotny szczegół w ocenie całej sytuacji. Zawsze warto szukać porozumienia.

były
@Łukasz 01.11.2018 23:39

To jest urlop co mi się należy bo pracuję na umowę o pracę tak że on mi żadnej łaski nie robił przypuszczam że to tylko taka jego złośliwość aby nie dać mi tego urlopu .

Dyrektor działu Handlowego
@były 31.10.2018 21:26

Jeśli chodzi tu o zgłoszenie do PIP to nic nie da Ponieważ nic z tym nie zrobią, pracodawca ma prawo zadecydować jeśli ma luki w grafiku a pana obowiązkiem jest stawienie się do pracy, każdy pracownik ma prawo do dnia wolnego jeśli Pan pracodawcy zgłosił to za późno i z dnia na dzień może mieć Pan, pretensje do siebie tu pracodawca nie jest winien to pan ustala sobie, co miesiąc do każdego dnia 20 trzeba zgłaszać kierownikowi kiedy Pan chce mieć wolne. Jeśli chodzi tu o sąd pracy lub o pip to tak już wspomniałem nie ma sensu co kolwiek z tym zrobić bo w tym momencie Pan się ośmiesza. Wystarczy rozmowa z kierownik lub z nadzorujacym Pana obiekt. Jeśli kierownik ma luki w grafiku to jest jasna sprawa ze będzie brał ludzi z innego obiektu aby na danym obiekcie gdzie brakuje mu ludzi tylko żeby obsadzie go pracownikiem, każdy kto pracuje w ochronie zdawał sobie sprawę że to praca jest gdzie zawsze coś lub ktoś może odwalic. Wiedział Pan naco się pisze podpisując umowę. Zgadzam się ze juwentus nie płaci ludzia za nadgodziny ale jeśli ktoś nie wywiązuje się z umowy tylko na forum steka że firma a jeszcze do tej pory pracuje to jakie daje Pan przykład nie można nazwać Pana pracownik ochrony ponieważ ma Pan do samego siebie pretensje że nie zgłosił Pan prędzej że chce Pan mieć wolne, powtarzam pip ani sąd pracy nic nie pomoże tylko wy śmieją Pana.

Pracownik
@Dyrektor działu Handlowego 12.11.2018 01:20

"Łysy" , przestań bo ze mną wam ta śpiewka nie wyszła . Przegraliście w sądzie pracy sprawę , a i PiP nałożył automatycznie kary za nieścisłości jakich się dopuściliście. Szkoda że tak małe kwoty , lecz jak każdy pracownik będzie szedł do PiP i sądu pracy to wam się już nie będzie opłacało robić przekrętów .

Paweł

Czy to prawda o autach służbowych w Warszawie i Wrocławiu i Szczecinie?

Tt
@Paweł 06.02.2019 16:34

Jaki auta służbowe ?

Zainteresowany

Mam takie pytania: Czy firma Simley Service jest częścią firmy Juwenstus? I do którego dnia miesiąca są wypłaty na umowę zlecenie?

Hans

Wrocławska interwencja to tragiczny poziom pracownicy "pachną" jak gdyby nie wiedzieli o istnieniu mydła. Są chamscy w stosunku do klienta. Nie są nawet poprawnie umundurowani zero jakiego kolwiek loga nawet na polarze. Legitymacji nie chcą okazać pomimo że mają obowiazek zrobić to na wezwanie. Poziom gorszy nawet od solidu.

Łukasz
@Hans 01.02.2019 02:36

Spotkała Cię nieprzyjemna sytuacja z pracownikami zatrudnionymi w firmie Ochrona Juwentus? Myślę, że tego typu zażalenie powinieneś skierować bezpośrednio do siedziby firmy, ponieważ na forum niekoniecznie pracodawca może przeczytać akurat to, co napisałeś na temat obsługi pracowników reprezentujących firmę. Ja natomiast odwiedzając ten wątek, chciałem dowiedzieć się, czy od nowego roku wprowadzono zmiany w warunkach zatrudnienia? Wiesz coś na ten temat?

MieszkoW
@Hans 01.02.2019 02:36

Tak to prawda jest taki jeden z brodą pracownik, starszy gość siwiejacy. Ten to prysznica chyba nieodwiedzał od dziecka. Interwencja poziom tragiczny.

Helena

@Stefcio, jeżeli informacje, które podajesz są prawdą, to są one na prawdę niepokojące. Pracodawca ma obowiązek zapewnić odpowiednie narzędzia pracy swoim pracownikom w tym odpowiedni zestaw odzieży. Czy poruszałeś temat dodatków nocnych z przełożonym? Czy na innych placówkach występuje również ten problem? Może należy poinformować o tym centralę firmy Ochrona Juwentus?

kukułka
@Helena 03.09.2018 17:59

U mnie na obiekcie jest to samo zero odzieży i problem z wynagrodzeniem za godz nocne rozmawiałem z koordynatorem to mi powiedział jak chce dalej pracować to morda w kubeł

anonymous
@Helena 03.09.2018 17:59

PROSZE pisac prawde . Mundur lub garnitur jest przypisany do danej osoby.PRACUJE w Juwentusie dwadziescia lat i nigdy nie mialem problemow z wyplata i odzieza obiektowa. Pozdrawiam.

Stefcio
@Helena 03.09.2018 17:59

Poruszałem temat dodatków nocnych u koordynatora to poinformował mnie ze mi nie przysługują oraz ze w firmie Juwentus się nie przyznaje dodatków nikomu . Jak chce pracować mam się o nie nie ubiegać nie pytać ani nie prosić . Każdy pisze ze posiada pełny mundur + kurtka ( u mnie 1 na 3-osoby + 1 para gumiaków na 3 osoby ) dobrze ze zakupiłem swoje białe gumiaki bo bym musiał chodzić po kimś Mam zeskanowane wszystkie grafiki oraz książkę służby od której godziny do której pracuje . Gdyż aby uniknąć płacenia dodatków nocnych pracodawca ustawia mi fikcyjny grafik systemem pracy 8-20 (12h) a fizycznie pracuje 7-7 (24h) Pracodawca kiepski jeśli chodzi o system płatności co 2 miesiące wypłata Ciagle rozglądam się z nową pracą i gdy pojawi się oferta atrakcyjnej pracy napewno z niej skorzystam i nie zostanę tu dłużej

Lis
@Stefcio 18.09.2018 12:12

Przyjmują nie letnich dużo osób na czarno jak się upomniesz o swoje to zwalniają pracowałam co drugi dzień po 12 godzin i święta 24 godz 280 godzin za 1300 zł masakra

Arturo
@Lis 08.10.2018 13:27

Nie bronie tej firmy lecz pracując co drugi dzień po 12godzin to wychodzi 180-192 godziny a pracując nawet w soboty lub niedziele po 24 zamiast 12 to dojdzie góra 60 godzin więc godzin nie da 280.Zgadzam się że jak za 1300 to oczywiście grosze. Za 240 godzin to minimum ok. 2500. Pozdrawiam.

olo
@Arturo 12.10.2018 10:55

Cały miesiąc spędzić w robocie nawet za te 2500 zł to niewiele jak długo się tak da po jakimś czasie organizm na pewno będzie sam miał dość szczególnie tego stresu pracy cały m-c za 10 zł na godz.

ben
@Lis 08.10.2018 13:27

Koordynatorzy trzesa portkami przed swoimi przelozonymi. Nic ci nie zalatwia oszukuja na godzinach nocnych.

robol
@Helena 03.09.2018 17:59

Wszyscy sa tacy sami prezes dyrektorzy koordynatorzy jak potrzebuja pomocy zeby isc na dodatki to malo w tylek ci nie wejda a jak ty potrzebujesz pomocy to mowia ze jestes roszczeniowy.D ZIADOSTWO

kandydat

nie jest to firma idealna, ale wypłaty zawsze w terminie- a o to nam wszystkim przeciez chodzi! Panie z kadr pomocne, dziewczyny z rekrutacji przesympatyczne, chętne do pomocy- nie spotkałem się z sytuacją kiedy odmówiłyby pomocy. Na moje oko wygląda to tak, że działy biurowe świetnie się dogadują. Byłem na wielu rozmowach rekrutacyjnych w ochronie, ale tylko w juwentusie nie bylem potraktowany jak zło konieczne. Zatrudniono mnie pracuje i mam sie swietnie, odchodzic nie mam zamiaru

seba
@kandydat 16.01.2019 13:29

w terminie nie bądź śmieszny ja dostaje wypłatę co półtora miesiąca to jest chora firma

Łukasz
@kandydat 16.01.2019 13:29

Fajnie, że jesteś zadowolony z zatrudnienia. Mógłbyś przybliżyć warunki pracy w firmie Ochrona Juwentus? Wcześniejsze komentarze nie były napisane w pochlebnym tonie. A jakie Ty widzisz plusy w zatrudnieniu? Czy umowa jest stabilna i długoterminowa, a grafik pracy elastyczny? Możliwość ułożenia go według potrzeb pracownika jest bardzo ważna, bo daje możliwość łączenia pracy z innymi obowiązkami.

zdziwenie

Już się zaczeły ciche kontrole na obiektach kordynatorzy któży nigdy nie przyjedziaja w sobory na obiekt wpadaja i siedza sobie 20 minut nic ci nie mowia po co przyjechali trzesą portkami przed prawdziwa kontrola z ministerstwa spraw wenetrznych i admnistracji zaczeło się

były
@zdziwenie 19.01.2019 20:46

Najwyższy czas aby kontrole zaczęły działać w tej pseudo firmie jaką jest Juventus okradają pracowników za pracę w godz. nocnych ,zmuszają pracownika do pracy poza grafikiem,pobierają opłatę za korzystanie ze służbowego telefonu na obiekcie nie dają żadnych odcinków za co i ile jest odbijane z wypłaty w danym miesiącu wszystko w tej firmie jest tajemnicą a pracownik jak chce pracować to niema się o nic dopominać bo inaczej zostanie zostanie zwolniony bez podania konkretnego powodu.NIKOMU NIE POLECAM TEJ FIRMY JAKO PRACODAWCY TA FIRMA POWINNA BYĆ ZLIKWIDOWANA .Mam nadzieję że kontrole do tego doprowadzą albo firma zmieni swoje postępowanie wobec pracowników

FRANEK

PISZECIE PISZECIE I DALEJ W TYM (usunięte przez administratora) SIĘ OBRACACIE TA PSEUDO PRACA TO DLA NIEUDACZNIKÓW ŻYCIOWYCH TA PRACA TO DLA NIEROBÓW I BRUDASÓW KTÓRZY PO 24 H I WIĘCEJ PRZESIADUJĄ W SAMOCHODACH TAM ŚPIĄ SR,,Ą I BYLE CZAS MINĄŁ NIE NAZYWAJCIE SIĘ OCHRONĄ BO TO DZIADOSTWO DO UBEZPIECZALNI A NIE OCHRONA WY MYLICIE POJĘCIA ,,,,POPATRZCIE NA TYCH DZIADKÓW W MARKETACH CZY NA NIBY GRUPY INTERWENCYJNE LUDZIE TO CO REPREZENTUJECIE TO PORAŻKA I IE MA CO SIĘ DZIWIĆ FIRMOM BO NASZE KOCHANE PAŃSTWO TAK ZROBIŁO ŻE JAK NIE MASZ OCHRONY TO NIE MASZ UBEZPIECZENIA A JAK KTOŚ WIE COŚ WIĘCEJ TO PROSZĘ O KOMENTARZ ŻE TAK NIE JEST POZDRO I WSZYSTKIEGO DOBREGO W POSZUKIWANIU NORMALNEJ PRACY A ,,,CIECIEM,,,,ZAWSZE MOŻNA ZOSTAĆ TYLKO TROCHĘ SZACUNKU DO SIEBIE I AMBICJI

Seman
@FRANEK 03.01.2019 15:06

Musisz to powiedzieć ludziom ode mnie z obiektu. Mają wszyscy stopnie oficerskie z wojska. Pracujemy po 24 h. Ja to robię bo mi tak wygodnie. Żona bardzo dobrze zarabia, wynajmujemy dwa mieszkania ludziom, a ja nie mam ochoty na styk z zawistnymi robolami i dorobienie się garba. Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka bo za mało widać wiesz.

robol

Firma zrobi z pracownika dziada.Obiecuje stala umowe a proponuje prace agencji tymczasowej.Żenada

ben
@robol 28.12.2018 20:30

Zmieniaja umowe o prace z innej agencji nie informujac pracownika. Koordynator przywozi umowe o prace po terminie nawet nie masz do kogo sie odwolac.DZIADOSTWO Z DUZEJ LITERY.

robol
@robol 28.12.2018 20:30

Prosze o nowe opinie a piszcie wkolko te same. Zenada

Endriu

Witam,jaike zarobki na patrolu ??,pozdrawiam

kandydat

ostatnio na pracuj.pl ogloszenia dla przedstawicieli handlowych, ktos pracowal?cos wie? czytalem te brednie o dawaniu d..y za lepsze traktowanie? prawda?

Marcin
@kandydat 07.12.2018 23:57

Witam serdecznie Pracowałem dwukrotnie dla tej Firmy w oddziale Wrocławskim. Pierwszy raz w latach 2009-2011 jako przedstawiciel handlowy a drugi okres 3 miesięczny w 2018 roku jako specjalista ds. klientów kluczowych. Podczas mojego pierwszego pobytu w firmie pracowali Ludzie kompetentni i wszystko było poukładane. Natomiast po powrocie w 2018 roku niestety okazało się, że z Firmy poodchodziło sporo osób a nowo zatrudnieni w Warszawie (między innymi Pan Snopkiewicz) kompletnie nie mają pojęcia o tym co robią. Brak im kompetencji adekwatnie do zakresu obowiązków. Szkoda, że wieloletnia i ciężka praca Prezesa (Właściciela) zostaje marnotrawiona. Chociaż z drugiej strony jak się chce rozwijać to trzeba płacić dobrym pracownikom a nie dawać minimalną krajową na umowę i marne prowizję na zlecenie.

Byly
@kandydat 07.12.2018 23:57

Pracowałem w dziale handlowym idwa lata i powiem tak: (usunięte przez administratora) nikt nie daje, ale wazelina jest i to ostra. Chcesz mieć łatwiej musisz schować dumę w kieszeń i w (usunięte przez administratora) włazić, ale że sex? to raczej nie :) bo niby z kim;)?

żenada

Powiem tak żenada i dno kordynator jak ludzi nie umie znaleść bo mu obiekt się posypał to niech sam stanie a nie człowiek po 24H SŁUZBIE i że mu bedzie kazał stawać na inny obiekt dlatego każdy kordynator powinien byc traktowany jak zwykły ochroniarz a nie jak jakis prezes ludzie zaczna odchodzic prosze tego nie kasowac niech dotrze to do góry w firmie ......

ANODA
@żenada 26.12.2018 20:55

PODOBAJĄ MI SIĘ W POZNANIU CI PSEUDO OCHRONIARZE Z FIREMKI ,,,,,JUWENTUS,,,,AKCJA I W GACIACH NASRANE UWALĄ SIĘ W AUCIE I ŚPIĄ JAK SUSŁY 24 H W AUCIE TO WY NAZYWACIE OCHRONĄ CZY ,,,,,BRUDASAMI,,,,

ROman

Może mi ktoś napisać, ile w ochronie jest płacone netto za godzinę pracy przy umowie zlecenie z Juventus oraz przy umowie zlecenie z Simply? Przy wypłatach ciężko jest się doliczyć stawki godzinowej. Koordynator chyba sam do końca nie potrafi podać konkretnej stawki lub nie chce.

Remik

Może mi ktoś napisać, ile w ochronie jest płacone netto za godzinę pracy przy umowie zlecenie z Juventus oraz przy umowie zlecenie z Simply Service? Przy wypłatach ciężko jest się doliczyć stawki godzinowej. Koordynator chyba sam do końca nie potrafi podać konkretnej stawki lub nie chce.

Remik

Może mi ktoś napisać, ile w ochronie jest płacone netto za godzinę pracy przy umowie zlecenie z Juventus oraz przy umowie zlecenie z Simply Service? Przy wypłatach ciężko jest się doliczyć stawki godzinowej. Koordynator chyba sam do końca nie potrafi podać konkretnej stawki lub nie chce.

Rafon

Ile płacą na rękę za godzinę pracy w ochronie, na umowie zlecenie?

Tak
@Rafon 22.11.2018 08:17

Najniższa średnia krajowa.

Koko
@Rafon 22.11.2018 08:17

11,50mam

Stefan

Witam Czy wie ktoś może jakie dostaniemy umowy od nowego roku i ile wyjdzie podwyżka za godziny ?

MARTO

Przyjmując się do Juventusu myślałem że to jakaś normalna firma ale się pomyliłem w tej firmie panuje totalny chaos .Pracownicy są zmuszani do pracy poza grafikiem ,jest tolerowane picie alkoholu na obiekcie koordynatorzy niedouczeni nie mają zielonego pojęcia o kierowaniu pracownikami ,ludzie z kompletnego obiektu są przenoszeni na inny obiekt .Kierownictwo firmy chciałoby aby pracownik był na obiekcie 24/24 a oni by tylko zgarniali kasę .Przyjmują ludzi z orzeczeniami oniepełnosprawnosci biorą kupę kasy z PEFRONU a firmy tych ludzi tylko wyzyskuje i upokarza .takie jest moje zdanie na temat tej firmy .Nikomu nie polecam tej firmy jako pracodawcy,postanowiłem w trybie natychmiastowym zerwać umowę z tą firmą a pracuję na umowę o pracę.NIECH SIĘ DYREKCJA FIRMY ZASTANOWI JAK CHCE MIEĆ PRACOWNIKÓW CO W FIRMIE TRZEBA ZMIENIĆ JEŚLI TEGO NIE ZROBIĄ TO CZEKA ICH UPADŁOŚĆ BO ŻADEN NORMALNY PRACOWNIK NIE PODPISZE UMOWY Z TAK NIERZETELNĄ FIRMĄ.

Zostaw opinię o Ochrona Juwentus - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochrona Juwentus