Ochrona Juwentus
3 1217 6 1

Opinie o Ochrona Juwentus

bombel

W Juwentusie jeśli chce się iść na urlop albo jak się ma chorobowe to trzeba sobie znalsć zastępstwo czy to jest problem pracownika czy zastępstwo powinien zorganizować koordynator ale oni mają to gdzieś ma być obstawiony obiekt za wszelką cenę a jak chłopaki pracują 24/24 to nie widzą problemu grunt to aby kasę wziąć a pracownik jest tolerowany jak śmieć i tania śiła robocza

Helena

@Stefcio, jeżeli informacje, które podajesz są prawdą, to są one na prawdę niepokojące. Pracodawca ma obowiązek zapewnić odpowiednie narzędzia pracy swoim pracownikom w tym odpowiedni zestaw odzieży. Czy poruszałeś temat dodatków nocnych z przełożonym? Czy na innych placówkach występuje również ten problem? Może należy poinformować o tym centralę firmy Ochrona Juwentus?

kukułka
@Helena 03.09.2018 17:59

U mnie na obiekcie jest to samo zero odzieży i problem z wynagrodzeniem za godz nocne rozmawiałem z koordynatorem to mi powiedział jak chce dalej pracować to morda w kubeł

anonymous
@Helena 03.09.2018 17:59

PROSZE pisac prawde . Mundur lub garnitur jest przypisany do danej osoby.PRACUJE w Juwentusie dwadziescia lat i nigdy nie mialem problemow z wyplata i odzieza obiektowa. Pozdrawiam.

Stefcio
@Helena 03.09.2018 17:59

Poruszałem temat dodatków nocnych u koordynatora to poinformował mnie ze mi nie przysługują oraz ze w firmie Juwentus się nie przyznaje dodatków nikomu . Jak chce pracować mam się o nie nie ubiegać nie pytać ani nie prosić . Każdy pisze ze posiada pełny mundur + kurtka ( u mnie 1 na 3-osoby + 1 para gumiaków na 3 osoby ) dobrze ze zakupiłem swoje białe gumiaki bo bym musiał chodzić po kimś Mam zeskanowane wszystkie grafiki oraz książkę służby od której godziny do której pracuje . Gdyż aby uniknąć płacenia dodatków nocnych pracodawca ustawia mi fikcyjny grafik systemem pracy 8-20 (12h) a fizycznie pracuje 7-7 (24h) Pracodawca kiepski jeśli chodzi o system płatności co 2 miesiące wypłata Ciagle rozglądam się z nową pracą i gdy pojawi się oferta atrakcyjnej pracy napewno z niej skorzystam i nie zostanę tu dłużej

Lis
@Stefcio 18.09.2018 12:12

Przyjmują nie letnich dużo osób na czarno jak się upomniesz o swoje to zwalniają pracowałam co drugi dzień po 12 godzin i święta 24 godz 280 godzin za 1300 zł masakra

Arturo
@Lis 08.10.2018 13:27

Nie bronie tej firmy lecz pracując co drugi dzień po 12godzin to wychodzi 180-192 godziny a pracując nawet w soboty lub niedziele po 24 zamiast 12 to dojdzie góra 60 godzin więc godzin nie da 280.Zgadzam się że jak za 1300 to oczywiście grosze. Za 240 godzin to minimum ok. 2500. Pozdrawiam.

Helena

@Lis, co masz na myśli pisząc upomnieć się o swoje. Czy w tym przypadku masz na myśli wypłatę, a może umowę? Czy wysokość wynagrodzenia, z którego nie jesteś zadowolony, była dokładnie opisana w twojej umowie? Może warto to jeszcze raz dokładnie sprawdzić.

Stefan

Firma ogólnie bardzo słaba , oszczędzają gdzie się da i robią z nas zwykłych pracowników dziadów , u mnie na obiekcje posiadamy 1 kurtkę na 3 osoby oraz pare gumiaków . Nie można doprosić się aby każdy pracownik miał swoją kurtkę pare butów , beznadziejna firma

anonymous
@Stefan 02.07.2018 02:26

PROSZE NIE OSZUKIWAC TYLKO ISC DO MAGAZYNU A DOSTANIESZ WSZYSTKO CO POTRZEBA A NI NARZEKAC.

stefan
@anonymous 04.07.2018 06:41

mam 150 km jechać do magazynku kiedy koordynator nie potrafi mi tego zabrać

anonymous
@Stefan 02.07.2018 02:26

TO IDZ DO MAGAZYNU I SOBIE POBIERZ A NIE STEKARZ

Kudłaty
@anonymous 17.07.2018 18:26

Przecież Stefan wyraźnie napisał 9 lipca że do magazynu ma 150 km!!! Naucz się czytać ze zrozumieniem,wyłącz tego caps locka a najlepiej to wróć do podstawówki bo robisz takie błędy że obciach a ludzi próbujesz pouczać.Żenada!

anonymous
@anonymous 17.07.2018 18:26

Tak,tak mądra głowo analfabeto z włączonym caps lockiem.150 km na piechotę do magazynu ma iść?

anonymous
@Stefan 02.07.2018 02:26

PROSZE NIE KLAMAC TYLKO ISC DO MAGAZYNU

anonymous
@anonymous 22.07.2018 09:43

IDZIE SIE PO PRACY A JAK JESTES DOBRYM PRACOWNIKIEM TO CI KOORDYNATOR PRZYWIEZIE NA OBIEKT. WIDOCZNIE JESTES LICHYM PRACOWNIKIE.CO TYLKO NARZEKA.MILEGO.

KPOF
@anonymous 23.07.2018 20:08

Facet weź przestań się kompromitować ANALFABETO,lichy to jesteś ty w swoim głupowatym rozumowaniu...Po pracy ma iść 150 km do magazynu.Druga sprawa jak jest lichym pracownikiem to się go zwalnia...Jak tam pracują takie talenty jak ty to współczuję firmie....

anonymous
@Stefan 02.07.2018 02:26

jezeli powiesz kooordynatorowi to napewno kazdy dostanie. U mnie nie bylo problemu. Pozdrawiam.

anonymous
@KPOF 24.07.2018 10:31

Wez sie za prace a nie narzekaj. JA PRACUJE JUZ 25 LAT W FIRMIE. Pozdrowienia nieudaczniku.

anonymous
@anonymous 17.07.2018 18:26

Durniu kiedyś każdy pracownik miał swoją kurtkę. Teraz jest kurtka obiektowa Firma oszczędza. Buty są teraz na dwa lata iz pracownikiem robią co chcą pracuję w tej firmie prawie 20 lat

anonymous
@anonymous 23.07.2018 20:08

kretynie koordynator nigdy nie przywiezie ci ciuchów potrzebny jest twój podpis

BOBO
@anonymous 04.07.2018 06:41

to on ma sam chodzic do magazynu-myslalem ze na poczatku pracy powinni dawac ubrania.Widze ze sam sie przyznales ze nie dajecie na poczatku pracy ha ha ha

booos
@anonymous 26.07.2018 17:52

to emerytury sie nie doczekasz albo jesteś inwalido co z pefronu ciągnie a do do kurtki i odzieży to potwierdzam u nas to samo

Helena

@kukułka, może warto zwrócić się z tym pytaniem bezpośrednio do firmy Ochrona Juwentus? Podejrzewam, że jesteś zainteresowany pracą w tej firmie na stanowisku ochroniarza? Czy zapoznałeś się już komentarzami na forum GoWork.pl? Niektóre z nich zawierają wiele cennych informacji i warto się z nimi zapoznać.

kukułka

Mam pytanie czy Juwentus jest zakładem pracy chronionej/

Hoolo

Jest możliwość otrzymania zaliczki?

Paweł

Wiecie coś na temat stawek od nowego roku na GI tylko netto a nie brutto ?

Helena

@Pracownik., czy możesz wyjaśnić co miałeś na myśli? Może chciałeś napisać coś na temat podwyżek wynagrodzenia w firmie Ochrona Juwentus? Dlaczego uważasz, że inne osoby mogą być z tego faktu niezadowolone? Dobra współpraca istnieje wtedy, kiedy jedna i druga strona stosuje się do ustalonych zasad i zależy jej na poprawie warunków pracy.

Pracownik.

14,7 zł brutto od 2019r. Będzie płacz w zarządzie?

Helena

@niki, czy masz na myśli pracę także na nocnych zmianach? Czy próbowałeś zwrócić się z tymi pytaniami bezpośrednio do firmy Ochrona Juwentus i zapytać o stawkę? Czasami w bezpośrednim kontakcie można dowiedzieć się znacznie więcej niż podane jest w opiniach. Obecnie firmy starają się ujawniać zarobki jeszcze przed rekrutacją. Może warto zadzwonić i zapytać o interesujące Ciebie stanowisko?

niki

Jaka jest stawka po wyżej 240 godz ?

Helena

@Ko, Twoja opinia zawiera poważne oskarżenia wobec firmy Juwentus, czy jesteś pewien, że masz na nie odpowiednie argumenty? W innym przypadku pozostali użytkownicy mogą ją zinterpretować jako pomówienie! Podasz proszę odpowiednie argumenty lub opisz dokładniej sytuację jaka Cię spotkała, żeby inne osoby mogły ją również ocenić.

Ko

Nieuczciwa firma - nie polecam jako pracodawcy i tym bardziej jako klienta

kanikula

Witajcie, zastanawiam się nad aplikowaniem do firmy Juwentus. Powiecie mi, którego dnia są wypłaty z umowy zlecenie? To dla mnie bardzo ważne ze względu na dzień spłaty kredytu i rachunki. Pozdrawiam!

PersonelSzary
@kanikula 04.09.2018 14:54

Za lipiec dostajesz do 15 sierpnia pieniadze, a do 30 sierpnia za sierpien. Potem znow 1.5 miesiaca bez pieniedzy. Trzeba sie pilnowac z kasa. Czesc na ozusowana umowe zlecenie, czesc na nieozusowana stad rozbierznosci w terminach. Trzeci przelew z nadgodzinami tez do 30.

Adam
@PersonelSzary 06.09.2018 21:29

Etat co miesiąc do 10-tego, reszta kasy do 25-tego, ale zawsze płacą wcześniej.

Pracownik juwentus

Czy ktoś coś wie na temat wypłaty za sierpień , mamy koniec miesiąca a kasy brak ????????????

Areo
@Pracownik juwentus 29.08.2018 17:51

W tym miesiącu z wypłatami się jakoś spozniają. Za lipiec a teraz za sierpień... Jakoś jest nie halo bo jak do tej pory było ok. Też czekam a tu nic. Mam nadzieję że nie przywalą w klocka i nie będzie dopiero jakiegoś 3 lub 4 września....

PersonelSzary
@Pracownik juwentus 29.08.2018 17:51

Ty w ogole pracujesz w juwentusie. Tu sie ma kase w praktyce co dwa miesiace za dwa miesiace na raz w trzech transzach.

Paweł

Czy ktoś wie coś o podwyżkach bo mi się obiło o uszy że niby coś mają dołożyć od września a później koordynator mówi że dopiero od stycznia ? Wogule jak wasze płace w innych regionach bo w KRK od dwóch lat nic się nie zmienia ????

Stefcio

Firma oszukuje na każdym kroku jak tyko może oraz oszczędza :( na umówię o prace nie dostajemy dodatków nocnych , podam przykład : Pracuje systemem 24/48 posiadam umowę o prace a nie dostaje dodatków nocnych ponieważ koordynator rozpisuje ze pracuje ciagle po 12h np 8-20 a nie tak jak ma to miejsce 7-7 przykład kolejny gdzie idę do lekarza medycyny pracy płace 100 zł koordynator pisze mi bajkę ze będę miał pieniądze zwrócone firma zwraca mi po 3 msc gdzie o swoje pieniądze musiałem się prosić i ciagle dzwonić . Zebrałem bardzo dużo dowodów na to aby poinformować odpowiednie służby o oszustwie przez firmę pracowników z dodatków za godziny nocne (każdy pracownik który pracuje na umówe o prace i ma godziny nocne w miesiącu jest oszukiwany na 120-150 zł co w skali roku daje nam 1440- 1800zl) Firma naprawdę kiepska bardzo dużo słyszę od innych pracownikach ze na obiekcie maja np kortke oraz buty na 3-5 osób

kukułka
@Stefcio 31.08.2018 13:56

Masz rację kolego oszukują jak tylko mogą .

Helena

@bob budowniczy, proszę opanuj negatywne emocje i nie obrażaj inne osoby na forum. Nie jest to potrzebne nikomu z nas i nie wpływa pozytywnie na merytoryczność dyskusji. Zapoznaj się proszę z regulaminem forum GoWork.pl Czy ktoś z Was w ostatnim czasie zatrudnił się w firmie Ochrona Juwentus? Podobno wszystko zależy tak na prawdę od obiektu, na którym się pracuje. Są obiekty bardziej wymagające, ale też i takie, przy których pracy jest mniej. Czy zgadzacie się z tą opinią?

anonymous
@Helena 26.08.2018 14:21

masz racje sa mniej wymagajace obiekty jak i te prestizowe typ biura.

Helena

@jack 62, Łatwo doradzić zmianę firmy, ale trudniej wnieść pozytywny wkład do firmy. Każdy pracownik powinien dbać o dobrą atmosferę w pracy oraz o dobro i rozwój firmy. Przecież pracując w jednej firmie wszyscy tak na prawdę stanowią zespół grający do jednej bramki! Czy Ochrona Juwentus zapewnia dodatki pozapłacowe, na przykład kartę sportową?

Jack 62
@Helena 13.08.2018 10:47

Nie wiem czy ostatnią część swojej odpowiedzi Kierowałaś do mnie ,ale ja nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie. Tak uważam ,że masz rację mówiąc o jednej drużynie ,ale niekulturalne wypowiedzi naszych kolegów powodują,że image drużyny jest mocno nadszarpnięty. Z tego co przeczytałem głównym powodem nieporozumień jest kwestia terminowości wypłat. Niech koledzy spojrzą w swoje umowy ,a tam powinien być punkt dotyczący terminów wypłat. Podchodząc czysto ekonomicznie do tematu pozapłacowych dodatków myślę że dużo zależy od wielkości obiektu i ilości zatrudnionych na tymże obiekcie agentów. i wypracowanych pieniędzy.Powiem krótko w momencie wejścia przepisu o wysokości minimalnej stawki godzinowej nikt nie zadał sobie trudu ,żeby zastanowić się jak ci niedoceniani koordynatorzy musieli się nagimnastykować żeby wynegocjować stawkę o zapewne 50% większą. Niektórym się to nie udało i dziś już nie ma tam ochrony . I dlatego uważam ,że masz rację pisząc o dodatkach ale bierzmy też pod uwagę zaznaczam możliwości finansowe na danym obiekcie. Ja tez bym chciał ,żeby każdy agent posiadał kwalifikację zrobioną przy pomocy firmy Juventus bo nie każdego jest na to stać Kończąc było bardzo miło rozpocząć z Tobą dyskusję na forum. POZDRAWIAM Jack 62

anonymous
@Helena 13.08.2018 10:47

ZADNYCH KART NIE MA

pawik
@Helena 13.08.2018 10:47

nie docenienie kordynatorzy heheh żal w (usunięte przez administratora) ściska a jak każdemu wmawiano że zus będzie a tu co 2 miesiac minimalna stawka akurat ci panowie to mają zwykłego pracownika w (usunięte przez administratora) aby ktoś stał na obiekcie i maja to gdzieś czasem te wpisy na forum to ktoś pisze z biura albo kolo co nagania hehe

bubu
@pawik 23.08.2018 21:47

Masz rację kolego koordynatorzy traktują pracowników jak śmieci

bob budowniczy
@Jack 62 15.08.2018 21:47

Facet lecz się bo bzdury opowiadasz

bubu

Firma zatrudnia osoby niepełnosprawne kasuje pieniądze z PEFRONU a potem ich traktuje jak śmieci trzeba prosić się o własne zarobione pieniądze to jest upokarzanie osób niepełnosprawnych .Firma deklaruje że każdy pracownik ma mieć pomoc koordynatora to jest bzdura ,koordynator jest wtedy słodki jak poza grafikiem trzeba obstawić obiekt a potem pracownika ma daleko w (usunięte przez administratora) tak wygląda nasza praca zero szacunku.

anonymous
@bubu 20.08.2018 11:25

CALKOWITA PRAWDA

lordoza

spokojnie wypłata ma byc w poniedzialek

seba
@lordoza 19.08.2018 08:24

ciekawe że część osób dostała w czwartek a część czeka troche to dziwne

piotr
@lordoza 19.08.2018 08:24

dzisiaj kasy nie będzie

BoBaS

Mam w umowie, że do 25 następnego miesiąca, a więc czekam spokojnie. Czytajcie umowy.

pisior
@BoBaS 18.08.2018 18:33

to co ty za umowę masz bo u mnie raz na rok kasa ma być

kukułka
@BoBaS 18.08.2018 18:33

To czekaj dalej i daj się doić Juwentusowi życzę powodzenia.

Ala

Kiedy będzie druga część wypłaty za lipiec ?

NINA

PRACOWAŁAM W TEJ FIRMIE W ODDZIALE SZCZECIN. FIRMA SUPER. KOORDYNATORZY SUPER. WYPŁATY TERMINOWE. POZDRAWIAM PRACOWNIKÓW FIRMY ZE SZCZECINA.

jantar
@NINA 28.05.2018 20:30

Najwidoczniej w Szczecinie sie staraja :)) Tez jestem zadowolony:)

hajsman

Dostaliście już wypłatę za lipiec?

seba
@hajsman 13.08.2018 14:51

nie będzie pewnie jutro

jack 62

to jest to nasze polskie piekiełko kolego weż sobie to autko laptopik i życze powodzenia Ja mam zasadę nie pasuje mi praca to ją zmieniam Zasady wynagradzania są takie chodzi mi o dwie pensje w jednym miesiącu są takie na jakie pozwala państwo polskie. Nie dziwmy się więc że agencja je stosuje.Praca w agencji jest w miarę w porządku.Koordynatorzy nie wystawiam im laurki ale też są tylko pracownikami ochrony.Proponowałbym tych największych krzykaczy wsadzić do tej wspaniałej limuzyny żeby. objeżdzili rejony gdzie jeden śpi a drugi nie wie o co chodzi.Zgadzam się ,że kultura wypowiedzi powinna być zachowana.Jeżeli chodzi o umundurowanie w pełni zgadzam się z wypowiedzią koordynatora Płaca zgodna z przepracowanymi godzinami coś a,la akord. Więcej godzin wyższa pensja. Dam Wam koledzy przykład pracownik produkcji w tej firmie ,którą chroni Juventus zarabia około 2700 zł i musi się natyrać. My przy 240 godzinach wiadomo ile .Prosty rachunek. Wiem podniesie się zaraz krzyk o kwestię ilości godzin ale ochrona to specyficzny rodzaj pracy.Brutalnie wracam do twierdzenia nie podoba się praca to ją zmień.Reasumując możesz się zatrudnić w firmie JUVENTUS.

borrr

Gdzie jest kasa darmozjady najgorsza firma jeżeli chodzi o wypłacanie kasy

anonymous
@borrr 18.06.2018 17:38

trzeba dobrze pracowac to bedzie kasa. darmozjad to chyba jestes ty.

koko
@anonymous 22.06.2018 08:51

ku......w ty pa.....l zaj....lizesz (usunięte przez administratora) kierownictwu

Pyrlandia

Robię w ochronie ładnych kilka lat , niedługo już będzie 10-lecie :) Pracowałem w firmie Asysta Bis ze Świebodzina mIło wspominam . Lecz nie można było w tamtej firmie pracować niż 168h w miesiącu aby na rachunki zarobić :) po poszukiwaniach i rozmowie telefonicznej podpisałem z Juwentusem śmieciówkę ciągle mając umowę o prace a Asystą . Po 4 miesiącach pracy na dwa etaty ustaliłem z pracodawcami iż przejdę do juwe na umowę o prace aby być w jednej firmie i mieć określoną liczbę godzin 300h /mc z czego 168h to UP a reszta śmieciówka. Jako świeżak na obiekcie , zresztą na każdym, (brak przeszkolenia przez przełożonego , brak zakresu obowiązków na obiekcie ) , dochodziło do sytuacji których końcowym efektem jest "zawsze " winny pracownik który nie ma żadnych praw. Przykłady Poznań ul kościelna wspólnota mieszkaniowa , zarządca z Astmy dostarczył miejsca parkingowe które nie zostały wykupione i nikt nie ma prawa tam stać podczas obchodu zauważono kolejny raz na tym samym miejscu te same pojazdy powiadomiono administratora który wydał zgodę telefoniczną na zamieszczenie informacji na pojazdach (naklejka na szybę z około100 elementami czyli 1h skrobania) aby tu nie parkowali bo to nie ich miejsce . Sprawa skończyła się tym iż zostałem oskarżony o niszczenie czudzej własności a administrator wyparł się rozmowy a koordynatorzy zrobili to co umią tylko w tej firmie zabrać pracownika gdzie indziej i zastąpić go innym . następny obiekt to siłownia gdzie zarządzająca nią kobieta pozostawiła na stołówce dokumenty i idąc na przerwe chcąc nie chcąc siedzę przy jedynym stoliku i jem patrząc na te dokumenty z których jeden dotyczył mojej osoby nawet nie dotykając przeczytałem co na mój temat pisze okazało się nieprawdą więc spytałem się administratorki kto takie kłamstwa pisze na mój temat to zero odpowiedzi i następnej służby już nie było. Kolejny obiekt to ponownie wspólnota tu akurat firmy już nie chcieli za całokształt bo tatuś był w radzie wspólnoty a synek był ochroniarzem w juwentusie i jak każdy wie ucho prezesa wszystko notowało i przekazywało posłusznie tatusiowi ,więc nie przedłużono umowy . kolejna wspólnota była z moich działań zadowolona że nawet po zabraniu mnie z obiektu wysyłali e-mail do firmy o to bym wrócił a przyczyną było po raz kolejny "gumowe ucho prezesa " tym razem to inna osoba, oraz deweloper który na sąsiedniej działce stawiał budynki. Pomimo iż budowa nie ma nic wspólnego ze wspólnotą mieszkaniową ich zdanie na mój temat było bardzo mile widziane w juwentusie. Przyczyna jaką podaje koordynator jest mówienie przyszłym lokatorom o wadach na jakie muszą się nastawić przyszli właściciele bo deweloper przecież nie powie że 2/3 razy w miesiącu bedzie pani zalana bo rury bez atestu i zawory z czasów Gierka zamontowaliśmy. Lepiej niech te 200 000- 500 000 zł umoczy klient niż mu powiedzieć co go czeka a że niektórych żal mi było to i na zadane pytanie czy są tu awarie odpowiadałem i to sporo według faktów i radziłem aby brali na ostatniej kondygnacji wtedy mogą spać spokojnie .Jak widać niesienie pomocy innym odbija się czkawką na nas samych . kolejny obiekt to budowa tu pomimo krótkiego pobytu (koniec budowy) kierownik był ze mnie bardzo zadowolony . Gdy bylem na w/w budowie miałem iść na zastępstwo za super stawkę 15zł na rękę na McDonalda 24h/7d na głównym w Poznaniu gdzie tylko na noc 19-7 była służba . Kobieta pełniąca funkcje kierownika obiektu to zwykła rodzinka na fotelu . Lecz problem polegał na tym iż jest to lokal gastronomiczny a ona zrobiła z niego noclegownie i caritas dla bezdomnych i podróżnych nie raz bezdomny przyszedł i załatfił swoje potrzeby fizjilogiczne w MC -u na fotelu spokojnie śpiąć jedząc resztki lub siorbać kawe przez całą noc aby się ogrzać najeść za darmo i zeszczać na fotel bo zachlany w 3 du py jak to żul . Lecz to był mały problem większym byli podróżni którzy z walizami okupowali mcdonald od 20 do 4 rano w oczekiwaniu na pociąg nie dokonując żadnych zakupów. Takie zachowanie było akceptowane przez kierowniczkę jak i menadzerki/ów co więcej zamiast darmozjadów wywalić z lokalu to jeszcze nie raz w ich obronie stawali . Dodam iż to okres zimowy więc legły do mcdonalda jak muchy do gówna bo nic w okolicy nie było otwarte . Po mcdonaldzie na przemian z budową skierowano mnie na magazyn gdzie ku mojemu zdziwieniu po pewnym czasie koordynator pochwalił moją pracę bo napisał kierownik magazynu do niego . Ta sielanka długo nie trwała bo pracownicy byli bezkarni i co róż łamali zasady na obiekcie i rzecz jasna kradli w biały dzień . O tych nieścisłościach byli informowani kierownicy zmian jak i sam kierownik magazynu lecz wszystko było "zamiatane pod dywan " Również kradzież przez jednego z kierowców złapanego w biały dzień i przekazanemu kierownikowi magazynu sprawa została zamieciona pod dywan a po pewnym czasie inny kierowca zaczął grozić mojej osobie obrażając mnie i naruszając moją nietykalność CDN...

sztaplarz

stargard ochrona we firnie eurocasch.wiecznie pijany adam k. moralny magister.wieczna ofiara mobingu.i nie ma na niego bata.nikt nie reaguje

Zostaw opinię o Ochrona Juwentus - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochrona Juwentus