Opinie o Ochrona Juwentus

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochrona Juwentus

juzwa

Ty Dzionu masz racje . Ten gościu dobry ochlapus jest i widać że ledwo widział. Jak tam z kasą , co znalazłeś przebimbałes ze swoją lampucerą . Mój brajdak też sobie nie załuje , chleje jak ma , a nie kombinuje jak koń pod gurkę .Jak wstaniesz z wyra odpisz , ja też mam wolne i też yślę żeby skoczyć po browarka -- Nara

anonim

(usunięte przez administratora)

Marian

Kolego Dzionu też pracuje w branży ochrony , podobnie jak i Ty. Z twego pisania wynika , ze jesteś bystry Facet i chyba po przeszłościach . Wspólczuję takim ludziom , co mieli czas na tzw. '' jabcoki '' , a nie mieli czasu na własną edukację . Dlatego zwrócę ci uwagę jak pisać poprawnie ;;;; zamiast - tesz , piszemy -też , zamiast pohlał , piszemy -pochlał , zamiast -- mungoł , piszemy - mongoł, zamiast --nałucz, piszemy - naucz., zamiast-- wruciłem , piszemy - wróciłem . Masz rozum , to się nie obrazisz , tylko podziękujesz .A ci ludzie co niby są kierownikami , no cóż , układy , znajomości itd.. Pozdrawiam i życzę miłego dnia .

K.

Steuen wez sie do roboty reszta tez a co wam zle ze kasa co dwa miesiące ale jest robote tez macie to nie bidolic tylko do Roboty i sie cieszyc ze je robota

jamar

Tomciu wskaż w tekście Romka, że jest wesoły. A propos żony to nie każda jest taka jak Twoja :)

Tomek

Wesoły Romku wez się lepiej za robote bo jak ci stara strajk zrobi na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze nie masz co do gara wsadzić to ciekawe czy dalej będziesz taki wesoły romek

anonim

(usunięte przez administratora)

tsta

potrzebują

Momo

Orientujecie się czy Juve potrzebuje ludzi do patroli interwencyjnych w Wawie i okolicach???

joanna

Atmosfera w pracy OK, w biurze szanowne panie jakby niezorientowane w temacie, mylą dokumenty, mrukliwe...Stawki marne, grafik ułożony bez ładu i składu. Warunki pracy (nie mówię o finansowych) mam natomiast komfortowe, pracuję na dużym obiekcie z zapleczem socjalnym i wygodami. Niemniej jednak wymiar godzin daje w kość, stawki powinny być wyższe! Jestem osobą po studiach i myślę, że dla wykształconych ludzi powinny być możliwości rozwoju w strukturach firmy, a tu tego brak.

K......

Ty cały dzioniu i tobie podobni robicie zwykłe złodziejstwo !!!!!! Kierownicy starają się was wyszkolic i ukształtowac kto tobie wiesniaku i tobie podobnym kaze pracowac pijaczyno ogarnij się ty i twoja pijana stara. Zmusza was ktos do pracy bando nierobow NIE !

ojej

No jak masz takie gabaryty i wymogi to do ochrony się nie nadajesz za cienki jestes !

Arnold

Mam pytanko. W której firmie ochroniarskiej najlepiej płacą ; Juwentus , Simply , Solid , Omega. Mam 25 l , 190 wzrostu 112 kg wagi , internet, niezły angielski, niemiecki , 3 l ćwiczeń Kraymaga , prawo jazdy.. Można któryś z mądrych kierowników by mi doradził . Interesuje mnie praca w stresie , lubię jak coś się dzieje . nielubię nudy. Dzięki z góry koledzy za informacje . Napewno nie jeden z was jest użyczliwy i potrafi podzielić się swoją wiedzą i doświadczenie

Kierownik

Stełen i stan uspokujta się wiesniaki i wezta za robote

Stan

Czytam to forum na którym piszą takie "steueny" czy inne "Kierowniki", i co drugi to dyslektyk;)).

Kierownik

Steuen czy jak ci tam wiesniaku kto ci da 10 zł i za co a gdzie ty masz takie stawki chora głowo

anonim

(usunięte przez administratora)

steuen

masz racje brachu , zaczykają inaczej podchodzić do ludzia. Koordynatorki i te kierowniczki co siedza w biurach są jusz pokorniejsze. Rzuca sie w oczy , że mało jest ludzi do naboru swierzego towaru i zaczyna im sie gorąco robić w gaciach.. Dopiero bedzie się dziać , jak wejdzie stawka 12zł. Napewno cholery będa kombinować jak to obejść , bo ony to mają w genach . Dobrze że moja lalunia złapała robote w lidlu , to mozna było odłożyć na gorsze czasy .Na niekturych obiektach płacą jusz 10 do ręki . Muszę pogadać ze swoimi chłopakami i też upomnieć się o wyzsze stawkę , bo jak nie to spadamy do konkurencji.

ziomalek

wyplata przed majówka czy po majówce ktos cos wie?

anonim

(usunięte przez administratora)

Stan

Po 12 złotych na umowę to będą płacić od 2017r. Znowu przesunęli termin wprowadzenia.

Adi

Witam kasę dostałem dzisiaj ale musiałem jechać do firmy osobiście po ostatnie wynagrodzenie bo ponieważ porzuciłem pracę nawet do mnie kierowniczek zadzwonił ze zaprasza do biura po wypłatę . W Poznaniu się trochę osób pozwalniało(usunięte przez administratora)

Ciuluś

Tak, mi dzisiaj o 12 wpłynęła reszta za luty.

nananana

czyli juz ktos dzisiaj wypłatę dostal ?

ochroniarz

włąsnie widze, że jest kilka nowych ofert do nich jako Kierownik zmiany ochrony biurowca w Śródmieściu i tu stawki są dobre, ale też masz komfortowe warunki pracy.

konopek

z opinii w necie @Ala to każda firma jest najgorsza... praca ochroniarza nie jest najlepiej płatna, ale jak na warunki pracy na tym stanowisku w Polsce to Juwentus ma najlepszy poziom.

biegacz

bardzo dobra odpowiedż do Kierownika.Przypuszczam ,że do niedawna pracował gdzies na obiekcie albo na sklepie pilnował na linii kas.Dostał awans i teraz się mądrzy.Jak widać z wypowiedzi"kierownika"w tej firmie ekipa rządząca czyli,koordynatorz,kierownicy i tak dalej to ludzie bez żadnej godności.Trzymajcie tak dalej to sami będziecie pracować na obiektach gdzie podpisane umowy.

Zofia

Ochrona to najgorszy sort

Kierownik

Ty i tobie podobni bujcie się o prace. Do roboty powiedziałem zle to na zieloną trawkę dziękuj ze masz pracę i co do gara wsadzic

gosc
@Kierownik 11.03.2016 14:10
Ty i tobie podobni bujcie się o prace. Do roboty powiedziałem zle to na zieloną trawkę dziękuj ze masz pracę i co do gara wsadz...

Poczekaj, poczekaj. I ty niedługo pójdziesz na zieloną trawkę :) Może już w okolicach Lipca?

Kajetan
@gosc 13.03.2016 11:02
Poczekaj, poczekaj. I ty niedługo pójdziesz na zieloną trawkę :) Może już w okolicach Lipca?

NO KIEROWNICY I INNI OD LIPCA BĘDZIECIE PŁAKAĆ JAK WEJDZIE USTAWA 12 ZŁ BRUTTO SKOŃCZĄ SIĘ PREMIE ITP, BĘDZIECIE TRACIĆ OBIEKT ZA OBIEKTEM A KIEROWNICY I INNI BĘDĄ CZĘSTO WIDZIANI W URZĘDACH PRACY ALE W KOLEJCE PO ZASIŁEK !

Kierownik

Jestescie od roboty a nie od płaczenia na ty forum DO ROBOTY nieroby tyle w temacie komu nie pasuje to aut !!!!

ktoś
@Kierownik 11.03.2016 12:43
Jestescie od roboty a nie od płaczenia na ty forum DO ROBOTY nieroby tyle w temacie komu nie pasuje to aut !!!!...

niech do Ciebie dotrze WIELKI PANIE KIEROWNIKU ,że teraz są takie czasy iż kierownik jest w obecnych czasach zwykłym pracownikiem ,tyle tylko że lepiej wynagradzanym.Więc weż się do roboty,bo okazuje się że jesteś największym leniem w tej firmie ,a jak praca za ciężka to wypad z firmy

Taras

Czyli cały juwentus nic dodac nic ując

anonim

(usunięte przez administratora)

kardi

Jak to jest przepracuiesz miesiąc w firmie a pensie wezme za dwa morze miesiące , a opłaty typu czynsz światło czy bedzie czekać na mie???..

gosc

Popisze się pisemka do PIP może nawet do prokuratury donosik?

pracownik
@gosc 27.02.2016 17:47
Popisze się pisemka do PIP może nawet do prokuratury donosik?

Pisanie do pip nie nazywaj donosem tylko walką o swoje konstytucyjne prawa do godnej pracy.Bez problemu można pisać anonimowo emiale itp

Naiwny

Na patrolach jest ok ale mam swiadomosc ze na obiektach jest dno. Latanie z posranym odbijakiem za 5 zela jest chore.5 zl na h powinno byc karane z urzedu dlugoletnim wiezieniem.Jak mozna w srodku europy w 2016r placic komus 1.5 euro na h. Nawet kulka to byloby dobrze

Naiwny

Na patrolach jest ok ale mam swiadomosc ze na obiektach jest dno. Latanie z posranym odbijakiem za 5 zela jest chore.5 zl na h powinno byc karane z urzedu dlugoletnim wiezieniem.Jak mozna w srodku europy w 2016r placic komus 1.5 euro na h. Nawet kulka to byloby dobrze

pracownik Juwentus

WEJDZIE USTAWA 12 ZŁ BRUTTO ZA UMOWĘ ZLECENIE Z FIRMY KTÓRE MAJĄ ODPISY Z PFRON BĘDĄ MUSIAŁY SIĘ NIE ZLE NAPOCIC ABY ZATRZYMAĆ U SIEBIE LUDZI Z GRUPAMI INWALIDZKIMI BO EMERYTÓW NIE BĘDZIE SIĘ OPŁACAŁO PRZYJMOWAĆ ZA 12 ZŁ BRUTTO Pytana o skutki ustawy dla polskiej gospodarki, minister podkreśliła: "Przyzwoite wynagrodzenie, na poziomie minimalnego wynagrodzenia (...), to ciężar, który polska gospodarka musi udźwignąć. Nie może być tak, by pracownik w Polsce był wynagradzany jak niewolnik". Przypomniała, że zaprezentowany projekt, który zapowiadała w expose premier Beata Szydło, jest niezmiernie ważny nie tyle dla PiS, ale "dla pracowników, którzy być może byli do tej pory wynagradzani na poziomie 5 zł za godzinę". Dziś jest szansa ucywilizowania tego - wskazała minister. Wyraziła przekonanie, że po wejściu w życie ustawa nie spowoduje istotnych skutków dla budżetu państwa, gdyż - jej zdaniem - w instytucjach publicznych nie zdarzało się, by ktoś był wynagradzany poniżej takiej stawki. Projekt nowelizacji ustawy o minimalnym wynagrodzeniu za pracę oraz ustawy o Państwowej Inspekcji Pracy ma chronić te osoby, które otrzymują wynagrodzenie na najniższym poziomie.

jamar

Z półtora roku temu byłem tak zdesperowany, że chciałem się tam zatrudnić. W ogłoszeniu 8 złotych. Podczas rozmowy dowiaduję się, że to ... pomyłka bo kierownik zmiany na tym obiekcie ma 7,5 pln więc mogą mi zaproponować 7 złociszy. Odpowiedziałem, że ... to pomyłka i na ich oczach porwałem już po części wypełnione kwestionariusze. Do dziś chwalę sobie tamten dzień choć zmarnowałem kole 1,5 h na podróż i spotkanie z tymi czubami :)

Adi

Dzisiaj już nie poszedłem do pracy miałem być na 24h i to olałem a głupia baba którą miałem zmienić tam siedzi i mówi że będzie dobrze czyli jest głupsza od cymbała a z ciuchów roboczych zrobię marzannę i na wiosnę do Warty wrzucę . Porzuciłem te pracę i mam wszystko gdzieś . I tak powinien zrobić każdy pracownik .

Dynamo
@Adi 21.02.2016 23:31
Dzisiaj już nie poszedłem do pracy miałem być na 24h i to olałem a głupia baba którą miałem zmienić tam siedzi i mówi że będzie...

Brawo Adi jesteś dla mnie kozak ja też zrobię z ciuchów roboczych marzannę a ta baba jest faktycznie głupia pozdrawiam Cię Adi gdyby wszyscy pracownicy byli tacy jak ty to ro......li by to całe draństwo w try migi

Adi

Pracuje w firmie od 13 października i kasa była normalnie a od nowego roku się usrało i jutro już do pracy nie idę i nawet ich nie powiadomię powiem zmiennikowi że ma zamykać budę i ma nie czekać .

Szukam pracy

Witam. Czy orientujecie się ile bym dostał w juwentusie za godzine. Nie mam żadnego doświadczenia w pracy w ochronie. Mam kartę studencką. Chodzę do szkoły policealnej na kierunku ochrony osób i mienia ludzkiego. Jeśli ktoś się orientuje to proszę o wiadomość:)

No dawaj
@Szukam pracy 19.02.2016 23:26
Witam. Czy orientujecie się ile bym dostał w juwentusie za godzine. Nie mam żadnego doświadczenia w pracy w ochronie. Mam kartę...

Studenciaku przeczytaj co napisał KARO to morze cię oświeci to taki nick nad twoim jak nie kumasz

anonim

(usunięte przez administratora)

gosc

Jak to co dwa miesiące? Taki zapis zawiera umowa?

TOMAS 25

WITAM PRACOWALEM W TEJ FIRMIE 10 MIESIECY ,MIALEM DOBRY OBIEKT BIUROWY WYPLATA NA CZAS ZAWSZE DO 21 KAZDEGO MIESIACA , ALE TO CO ZROBILI OD STYCZNIA 2016 TO SIE W GLOWIE NIEMIESCI WYPLATA ZA STYCZEN DO 3 MARCA . JA ZACZOLEM PRACE W FIRMIE ZAGRANICZNEJ NA ETACIE I WRESZCIE PRACODAWCA ZACZOL NORMALNIE TRAKTOWAC CZLOWIEKA ZA STYCZEN PIENIADZE MIALEM JUZ 8 LUTEGO ,DOSTALEM PIENIADZE ZA SZKOLENIE,UMOWE DALI MI PRZED ROZPOCZECIEM PRACY TAK POWINNO BYC W NORMALNEJ FIRMACH ALE COZ POLAK ZAWSZE ZROBI TAK ABY OBEJSC PRAWO ,NAJLEPIEJ JEST ZATRUDNIAC STUDENTOW ,EMERYTOW BO NIETRZEBA ODPROWADZAC SKLADEK . JA ROZUMIEM ZE W OCHRONIE PRACUJE LUDZIE WYKRZTALCENI ALE I TEZ BEZ ALE DO DIABLA ZACZNIJCIE SZANOWAC WRZYSTKICH BO KAZDEMU CZLOWIEKOWI NALEZY SIE SZACUNEK.NAJBARDZIEJ MNIE IRYTUJE ZE W TYM KRAJU DAJA CZASAMI UMOWY O PRACE EMERYTOM WOJSKOWYM , POLICJANTOM TO JEST CHORE POWINNI DAC IM UMOWE O DZIELO ALBO JAKIS KONTRAKT I TYLE A LUDZIOM MLODYM CYWILNYM POWINNI NORMALNE UMOWY DAWAC

Parówa

Jakie stawki daje juwentus na patrolach w Warszawie i okolicach? Jakie warunki są na tym stanowisku, da rade wytrzymac?

Jony

Miało być prawy coś około 8.20

Jony

Witam jaką stawkę macie na zalogach w tej firmie ? Szczecin ma 9.20 netto kierowca pracy coś koło 8.20

Magda

Witam czy ktoś pracował w centrum monitoringu na Poloneza? jesli tak to niech da znac jak tam jest:. Pozdrawiam

kaska

nie daja kopii umow,od nowego roku wyplaty co 2 miesiace!!!!!porzy rezygnacji z pracy trzeba oddawac za buty uwazajcie na ta firme!!

Tadek
@kaska 03.02.2016 10:42
nie daja kopii umow,od nowego roku wyplaty co 2 miesiace!!!!!porzy rezygnacji z pracy trzeba oddawac za buty uwazajcie na ta fi...

Kwiczycie żalicie się dodrze wam tak po ch....ja pracujecie w tej firmie kazał wam ktoś na siłę was trzyma NIE... to mordy w kubeł i do roboty !!!! A nie biadolić !!!! Nie słyszałem żeby z jakiegoś obiektu ludzie zeszli to co pier....cie głupoty i oczerniacie firmę godzicie się na coś to to robić !!!

pracownik
@Tadek 04.02.2016 08:19
Kwiczycie żalicie się dodrze wam tak po ch....ja pracujecie w tej firmie kazał wam ktoś na siłę was trzyma NIE... to mordy w ku...

Właśnie biadolicie tu skomlicie narzekacie a robicie w tej firmie a jak kierownik przyjedzie to macie czarne języki w ustach po butach od kierowników lizusy.Same czopki zrobią wszystko żeby tylko pracować i za 4 zł na godzinę netto i wołacie po 240-300 godzin,jeden na drugiego gadacie żałosne ,zawistne małe ludziki.Kto was trzyma w tej formie ? macie kule u nogi z łańcuchem ?

tsubasa

Ogrodzone osiedle.4 bloki,około 150 mieszkań.80 punktów do odbicia (szkoda że nie przy każdym mieszkaniu).Pracownicy mówią że często się zdaża brak odbicia ale niestety nikt nie raczy poinformować którego czyli ponad godzinna wycieczka od nowa.Średnia wieku 60+.Stawka 4.50 podobno netto.Juwentus zapomniał panom dać tylko białych opasek ze słońcem na czoło "Kamikadze-boski wiatr".Ku radości bo i takie tu są w jednym bloku można się ubezpieczyć a w drugim jest zakład pogrzebowy.Polecam wszystkim co kochają pisze wycieczki i pielgrzymki donikąd.

ale kicha

5zł brutto ale dno ja na pewno będe omijał tą firme szerokim łukiem tradedia jakas

pracownikowiec

dziwne ja jestem w Juwe pracownikiem i nir mialem szkolenia od prawie 2 lat (tyle ile pracuje) na poprzednim obiekcie ( usunięte przez administratora ) tabforma jest chora... Robimy tu wszystko nawet za zlota raczke. ( usunięte przez administratora )

Madry

Wszystkie te smieszne firmy to zero i nul pod kazdym wzgledem.Ochrony to potrzebuja pracownicy ochrony.

pracownik

Tak prawda jest że co dwa miesiące będziesz miał pensje i to jeszcze w dwóch ratach pierwsza jak piszesz kolo 3 natomiast druga kolo 22 marca wszystko aby nie zapłacić za zus. gdyż jak w lutym nie dostaniesz kasy to nie występuje ozusownie czy pracując rok czasu zapłacą za Ciebie ZUS tak jakby za pół roku i oszczędzają na tobie!!!

kary

chłopie uciekaj z tej firmy będziesz widział kase ze zlecenia co 2-3 miesiące całe hordy ludzi się przenoszą do innych firm a ty tkwisz tu nadal szukaj coś innego

Arek

Zuza a ty połykasz to daj namiar koniecznie

anonim

(usunięte przez administratora)

do wert

kto wróci kogo masz na myśli ha ha ha ciężkie myślenie a jak myślisz ?

anonim

(usunięte przez administratora)

panorama

DO JACKA - PATRZYSZ CZASEM W GÓRĘ ? PATRZ CZĘSTO NA PEWNO PO CIEBIE WRÓCĄ !!!

Zostaw opinię o Ochrona Juwentus - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochrona Juwentus