Protector Ochrona Sp. z o.o.

Myszków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 29 ocen.

Opinie o Protector Ochrona Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Protector Ochrona Sp. z o.o.

Były Pracownik

Pracując w tej firmie przez pare lat zaobserwowałem, że pracownik który posiada wiedzę w zakresie branży ochrony i doświadczenie jest zagrożeniem dla chorych ambicji Rafała M i musi być przedstawiony w złym świetle Szefowi i pani Prezes w celu pozbycia się go z firmy stosując metody pomówień i mobingu. Zarząd firmy jest tyle samo warty co pan Rafał nie szanują ludzi. Postrzegają ludzi przez pryzmat kasy i znajomości. Oszukują klientów przedstawiając brednie o ich mobilności i zasobach. Przedstawiciel Handlowy p Sebastian N opowiada bajki o kilku uzbrojonych patrolach interwencyjnych , gdzie na co dzień nie ma kto wypisać książki broni bo nie ma tam ludzi z uprawnieniami

chudy

Czesiu co ty za bzdury opowiadasz, gdyby Rafała nie było w firmie to stałaby ona coraz lepiej, przede wszystkim zwróć uwagę, że nie ma tam już nikogo z pracujących 2 , 3 lata wcześniej, w chwili obecnej nie ma już nawet kto broni pobierać bo nie ma ludzi z pozwoleniem bo tych co byli do wymieniony powyrzucał. Czyli co wychodzi na to że wszystkie te osoby to nieroby a on jest super, zastanów się nad tym. Większość ludzi przeszła do Ekotrade i z tego co wiem mają się dobrze i są zadowoleni z pracy. A poza tym ludzie pracujący na obiektach w Protektorze mają stawki po 8,5 netto, skąd oni wzięli takie stawki jak ustawowo jest prawie 10 zł netto. Ludzie nie dajcie się wykorzystywać jak firma nie ma funduszy na zarobki dla pracowników to powinna został zlikwidowana.

czesiek

A ja uwazam ze gdyby nie Rafal M. to tej firmy by juz nie bylo,jest wymagajacy i czepia sie ale cos z tego jest,nie podoba sie to ludziom bo musza troche popracowac a nie polezec to jest problem i płacza na goworku,a Bialy wie co ma

Lolo
@czesiek 11.08.2017 00:36
A ja uwazam ze gdyby nie Rafal M. to tej firmy by juz nie bylo,jest wymagajacy i czepia sie ale cos z tego jest,nie podoba sie...

Dawno nie byłem na tym Forum ale Czesiu masz rację, może Rafał M. jest bucem uważającym się za najpiękniejszego, najmądrzejszego i co najmniej o kilka poziomów przewyższających inteligencją innych pracowników ale to on jest faktycznym Szefem trzymającym firmę w ryzach. Co do wiedzy z zakresu funkcjonowania firmy to trzeba przyznać, że ją ma ale nie potrafi lub nie chce jej przekazać pracownikom a w relacjach pracowniczych stawia się zawsze w pozycji Pan / sługa ( może nie zdaje sobie sprawy z tej postawy) ale to rodzi konflikty i niesnaski. Co do Szefa Arka B. to jest on zapatrzony w Rafała jak w obrazek i chociażby ten odciął mu głowę to i tak przyznałby mu rację. Co do zatrudnianych ludzi to niestety ekonomia bierze górę nad kwalifikacjami i tu zatrudnia się najpierw ludzi którzy przynoszą zysk a nie ludzi posiadających wiedzę i umiejętności

Alicja

Zainteresowani pracą w Protector Ochrona Sp. z o.o.? Na stronie internetowej firmy możecie znaleźć oferty pracy: http://www.protector-security.pl/praca.php Macie już jakieś doświadczenia z pracą na stanowisku - pracownik ochrony?

Rodu

Mam pytanie . Czy ten sam kierownik tyran jeszcze pracuje w tej firmie ? Czy może coś się zmieniło

J

Z tego co wiem to są jedną z najlepszych firm ochroniarskich w regionie, generalnie polecałbym. @Kasia niestety nie wiem, ale zapytam i wrócę do Ciebie z opowiedzią jak najszybciej, a po co Ci taki pośpiech?

obiektyw

o jakim mobingu wy tu gadacie,robisz 300g bo im wiecej godzin tym wieksza kasa logiczne nie,ludzie wszedzie tak jest,cos za cos,nie pasuje to szukajcie innej roboty

znajomy
@obiektyw 14.04.2016 21:07
o jakim mobingu wy tu gadacie,robisz 300g bo im wiecej godzin tym wieksza kasa logiczne nie,ludzie wszedzie tak jest,cos za cos...

pieniądze w życiu nie są ,,najważniejsze''przynajmniej nie kosztem rodziny ,niedzielnej mszy itp uważam ,że 40 g/tydzień to jest norma i większość pracowników tego właśnie pragnie a osoby które pracują te 300 g to większość z przymusu i dotyczy to przedewszystkim branży ochroniaarskiej i latem budowlanej [specyfika klimatu]

anonim

(usunięte przez administratora)

wiki

wydaje mi się że pracownicy się do tego ,,mobingu przyzwyczaili'' i jest im z tym dobrze albo to co piszą jest lekko przesadzone albo trzecia sprawa to dalej pracować te 300 g/m [prawie 2/m w miesiącu ale to ich sprawa no i może PIP] bo nie widzą dla siebie innych prespektyw

anonim

(usunięte przez administratora)

interwał

biuro jest na ul słowackiego na przeciw królika ni wiem jaki tam jest numer ale na pewno parzysty

Skierniewice

Pracowałem w Protector w Skierniewicach wyrzucili mnie bo zmiennik coś nagadał kierownikowi na mnie i on mu uwierzył.Tam rządzi pracownik a nie biuro.Zobaczymy czy mi wypłaca za te dni które przepracowałem.

interwał
@Skierniewice 05.02.2016 12:54
Pracowałem w Protector w Skierniewicach wyrzucili mnie bo zmiennik coś nagadał kierownikowi na mnie i on mu uwierzył.Tam rządzi...

może by tak właściciel firmy dokonał zmiany wizytówki firmy na właściwy adres bo przyjeżdżam w sprawie pracy NA UL KRASICKIEGO a firmy nie ma,ale i tak zrezygnowałem bo dowiedziałem sie ,że nadal tam rządzi rafał m.

Robalowski
@Skierniewice 05.02.2016 12:54
Pracowałem w Protector w Skierniewicach wyrzucili mnie bo zmiennik coś nagadał kierownikowi na mnie i on mu uwierzył.Tam rządzi...

Pamientam kilka lat temu, mam ochote nawyzywac od [usunięte orzez administratora] i wszystkiego co najgorsze, wtedy chcialo mi sie ryczec, nie mialam sily sie podniesc, totalna depresja plus pernamentna presja w pracy/nauce. I [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja to wszystko rozumialam,nie mam nawet ochoty od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ich wyzywac.chociaz mam ochote zabic.nie musze wystawiac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cyckow [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wierzch zeby udowodnic ze cos potrafie, szef byl [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedynie koordynator do rzeczy, drugi szef na etapie poznawczym... Celem jest awans na szefa ochrony, na szczescie pod okiem koorynatora - nie bylego szefuncia. ja serio na wspolprace moglabym isc. w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mam reszte,eyrabianie komus ooini dz*wki swiadczy o nich samych. :-D Pozdro security safe - płochliwa sarna z wisienką na torcie.

gruby

Wierzcie mi pracowałem już w wielu firmach nie tylko ochrony ale w innych też i pracowali tam różni ludzie ale takiej osoby jak Rafał M nigdy nie spotkałem, żeby się przekonać o czym mówię to trzeba by z nim popracować choć kilka dni i samemu się przekonać.

nikt

Mając już porównanie możemy ocenić jaka to była praca w tym miejscu i z takim kierownikiem.

xxx

a ja sie dziwie ze tak wam sie chce tu wszystkim marudzic i narzekac...pracuja ludzie młodzi a pisza jak to maja zle,sa biedni,kierownik ich kontroluje,gnebi itd...ja pierd....ale sieroty z siebie robicie heheh nikt wam nie kaze robic po 300godzin,zmiencie sobie roboty to zobaczycie w innych miejscach jacy potrafia byc kierownicy

lenny

Trafnie napisane. Firma to jego jedyna miłość, mając żonę chyba nie byłby w stanie jej zaspokoić bo kiedy. Współczuję takiego kierownika ,bo chyba na takim stanowisku wypadało by ograniczyć swój czas pracy,zająć się życiem a Wam dać odetchnąć.

open
@lenny 01.02.2016 23:05
Trafnie napisane. Firma to jego jedyna miłość, mając żonę chyba nie byłby w stanie jej zaspokoić bo kiedy. Współczuję takiego k...

czytając te wpisy dziwię się tym osobom które obecnie pracują jak dają radę wytrzymać z takim kierownikiem no chyba że to nie prawda lub przyzwyczaili się albo olewają go lub nie mają wyboru bo praca 300 g za marne pieniądze to koszmar.już IKEA WPROWADZIŁA MIN.PŁACE 15 ZŁ/H

gruby

Jeśli chodzi o właściciela to taka osoba mu pasuje, bo prawie cały czas spędza w pracy, najwyraźniej z tego co widać jego jedyna miłość to Protector i po co mu żona, żeby musiał z nią przebywać zamiast w pracy, urlopu też nie potrzebuje bo po co. Panowie to się nazywa poświęcenie dla firmy, choć można byłoby to nazwać całkiem inaczej, nie bedę używał słów nieprzyzwoitych.

spidi

ci co najmniej robia to najwiecej piszą,ciagle te same osoby truja,młody gruby,gruby młody i tak w kółko......wy nie macie swojego zycia,nie macie co robic? do obrzydzenia jestescie

młody

No patrz, to samo pomyślałem. Wydała go pisownia

gruby

romku atomku w żadnym solidzie nie pracowałem chyba ci się podupiło z kimś innym a jesli chodzi o wódę to nie piję, mam wrażenie, że po stronie pseudokierownika stoi ciagle ta sama osoba czyli sam pseudokierownik.

Poszukujący

Co z tym kierownikiem jest nie tak, że tak narzekacie? nie daje żyć??

wojak

Po to jest właśnie ten serwis żeby wyrażać swoje opinie. Każdy jeśli ma jakąś wiedzę na temat zakładu o którym mowa może to tu zamieścić i o to chodzi. A, że akurat w tym wypadku niewiele dobrego można powiedzieć to tak to wyglada marnie. Mam tylko nadzieję, że właściciel to przeczyta i wyciągnie wnioski.

brunet

łooo jakis ty biedny...to po co to przerabiasz,soba sie zajmij

romek atomek

gruby nic dziwnego - wyleciałeś za wódkę tak jak w solidzie wiec nie robisz

gruby

Pewno,że poszukałem bo już dawno w tym syfie nie pracuję, a swoją drogą jak to jeden człowiek potrafi wprowadzić tak zasraną atmosferę w pracy

młody

Przecież w tej robocie to same lasery tylko pan kierownik pracuje

brunet

a Ty gruby jak i inni twoi kumple jestes leser do roboty....w wielu miejscach tak jest i trzeba przezyc,jak Ci tak zle bo narzekanie to wszystkim tu najlepiej wychozi to poszukaj innej pracy skoro jestes taki mądry

gruby

Hej brunet widzę żeś ty kumpel pseudokierownika, weż po uwagę że jak pracujesz w miesiącu 300 godzin i w większości nocki to kiedy masz się wyspać, więc naturalne jest dla organizmu ludzkiego , że na którejś kolejnej nocy ci sie oko przymknie ale widzę że ty jesteś cyborg i snu nie potrzebujesz, niech płacą po 15 zł na godzine to ludzie będą pracowali po mniej godzin i będą mieli czas na sen.

młody

Ja nie mam problemu z zasypianiem i nie o sobie tu pisałem

brunet

szkoda ze jeszcze robisz,powinni Cie wypieprzyc...bedziesz mial czas na spanie hehehe załosni sa tacy jak Ty

siwek

melon - 2016-01-12 16:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Odpowiedź na: [Nax - 2016-01-12 03:05:00]: czy jest fajnie,zależy jakie kto ma podejście do pracy no i jeszcze jedno musisz być przygotowany na 300 h/m-ąc płaca jak prawie wszędzie w branży.ale jak umiesz i chcesz robić coś innego to się tu nie pchaj to znaczy ,że jest dobrze bo odradzasz mu przyjść by Ci roboty nie zabrał - widać tutaj jak musi być "źle" ha ha ha

brunet

w takiej robocie sie chłopie nie spi,co Ty pieprzysz..jeszcze jak sam pilnujesz obiektu,chcesz pospac to spij w domu.to jest za duza odpowiedzialnosc.kontrola musi byc,kto za to obrywa jak Ty nawalisz.no kto?chyba nie masz człowieku pojecia co to znaczy pracowac

gruby

Tak będziesz pracował jakieś 300 godzin miesięcznie dostaniesz za to 1500 zł w domu będziesz gościem a kierownik Rafał M będzie cię ciągle kontrolował czy aby w nocy ci sie oko nie przymknęło. Zastanów się chłopie nad tym.

anonim

(usunięte przez administratora)

melon

czy jest fajnie,zależy jakie kto ma podejście do pracy no i jeszcze jedno musisz być przygotowany na 300 h/m-ąc płaca jak prawie wszędzie w branży.ale jak umiesz i chcesz robić coś innego to się tu nie pchaj

lenny

Dokładnie jest odpowiedzialność, przecież nie bez powodu część osob ma licencję. Różne sytuacje na dniowce się zzdarzają. Najlepiej powiedzieć,ze wszyscy nie nadają się do niczego,a zrobić z siebie wszechwiedzącego i wszystkoumiejącego,niezastąpione bożyszcze.

melon
@lenny 07.01.2016 19:16
Dokładnie jest odpowiedzialność, przecież nie bez powodu część osob ma licencję. Różne sytuacje na dniowce się zzdarzają. Najle...

polak potrafi,protektor jak i inne firmy z branży jakoś sobie poradzą ,zawsze znajdą jakąś lukę prawną czarnej strefy nigdy się nie zlikwiduje a jedynie ograniczy,protektor ma dużo prywatnych posesji a to wystarczy

gruby

Poczekajcie jeszcze trochę wprowadzą minimalną stawkę 12 zł na godzinę to takie firmy jak Protector natychmiast upadną i nie będzie Rafała M i nie będzie Protectora.

młody

Panu kierownikowi życzymy żeby w Nowym Roku był bardziej człowiekiem niż świnią

lenny

No jak widać wszyscy są happy. A połowa komentarzy wzięła się z powietrza. Większość narzeka ale kasa się zgadza to każdy się trzyma.

melon
@lenny 30.12.2015 12:04
No jak widać wszyscy są happy. A połowa komentarzy wzięła się z powietrza. Większość narzeka ale kasa się zgadza to każdy się t...

a gdzie mają iść ludzie którzy nic nie umieją robić i na niczym się nie znają są leserami ,nierobami to posiedzieć za 5 zł lub pojeżdzić samochodem za 7zł to żadna filozofia[A JAK ŻYĆ ZA TAKIE PIENIĄDZE TO NIE WIEM] a myszków i okolice to raczej spokojny teren to i interwencji mało i nie zbyt niebezpieczne w stosunku do dużym miast a jak się ma jeszcze emeryturkę policyjną to pasi

ojciec dyrektor

Są tacy kierownicy,którzy wykonują polecenia szefostwa ale robią to z głową i tak,by pracownicy równiez go szanowali . By mógł spojrzeć im w oczy nie zastanawiając się nad tym,czy jak się odwróci to ktoś nie wybije mu w plecy noża.

zul

Wystarczyłoby trzymać z pracownikami a nie z szefową

emeryt

człowieku nigdzie nie ma idealnie,pracowałem w paru miejscach i wszedzie jest jedna zasada..to szef własciciel ustala decyduje rządzi itp a kierownicy wykonuja tylko jego polecenia,niestety nikt o tym nie pomysli tylko odgrywa sie na kierowniku,tez nim kiedys byłem w pewnej firmie i wierzcie mi nie ma czego pozazdroscic

ojciec dyrektor

Emeryt co chyba dobrze Ci robi skoro stajesz w jego obronie!

ktoś

Jeden zadowolony! To już coś. zresztą nie trudno zgadnąć który

emeryt

ludzie a raczej chamidła, przestancie komus zatruwac zycie a wezcie sie za robote.myslicie ze praca w ochronie polega na lezeniu ,siedzeniu na internecie i wozeniu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] słuzbowym samochodem udajac cwaniaków? ja na miejscu szefostwa juz dawno bym was [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z pracy..nie pasuje wam to sie zwolnijcie .Tez pracuje w tej firmie i zapewniam ze wcale tak nie jest jak tu pisza,głupim szczeniakom sie w głowach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o ale mysle ze czytają to normalni ludzie.

Kasia
@emeryt 23.12.2015 19:32
ludzie a raczej chamidła, przestancie komus zatruwac zycie a wezcie sie za robote.myslicie ze praca w ochronie polega na lezeni...

Czy ktoś z Państwa wie w jakim banku forma PROTECTOR ma swe konto, z kórego nasze pensjesa przelewane? Chce założyć konto w tym samym banku, co firma ma konto by pensja już o 11 rano byłana mym koncie. Dziękuję za odp. jeśli ktoś wie. Pozdrawiam aisak8@wp.pl to mój email

uprzejmy
@emeryt 23.12.2015 19:32
ludzie a raczej chamidła, przestancie komus zatruwac zycie a wezcie sie za robote.myslicie ze praca w ochronie polega na lezeni...

Zwracam się z prośbą do Państwa Białych - jeżeli chcecie by wasza miała dobra opinię zastanówcie się czemu ludzie nie chcą u Państwa pracować - tylko i wyłącznie przez Pana Rafała M. Zarówno nie ma dobrej opini wśród współpracowników jak jak okolicznych firm. Dla mnie porażką byłoby jako szefa że nikt nie chce pracować w mojej firmie. Dlaczego to do Państwa nie dochodzi?

fachowiec

Ha,która wytrzymała by z kimś takim. Traktując was w taki sposób jednocześnie podnosi swoje ego i dowartościowuje się. Z drugiej strony po co mu kobieta jeśli już znalazł miłość - protector.A skoro sperma bije mu na mózg,to może poradźcie mu do pomocy chociaż koleżankę łapkę.!Prowadząc te swoje "dyktatury" firma na tym traci.Ludzi obecnie pracujących nie zastąpisz lepszymi.Bez zgranego zespołu będzie Ci ciężko kierowniku,więc może już zacznij gromadzić słonecznik.

Tomek

On się już nie zmieni. Takim świnią i lizusem trzeba się urodzić. Nie może sobie baby znaleźć to mu sperma do łba uderza i odgrywa się na nas, pracownikach.

ojciec dyrektor

Chyba nie czasy na dyktaturę. .to nie lata 80. Trzeba mieć zasady. A szef protectora ma wyprany mózg,więc myśli ze jest wszystko ok nie patrząc na to,iż najważniejszy jest zespół.

xyz

Bo przy byciu kierownikiem trzeba zachować normalność i być człowiekiem, czego temu panu jak widać ewidentnie brakuje. A dalsze loty zweryfikuje życie. Nie tacy mocni byli.

kierownik
@xyz 20.12.2015 15:21
Bo przy byciu kierownikiem trzeba zachować normalność i być człowiekiem, czego temu panu jak widać ewidentnie brakuje. A dalsze...

dla właściciela firmy widocznie taki kierownik pasuje bo rządzi jak dyktator a pracownicy przecież mogą wystąpić o odwołanie no chyba że to koleś ze służby w milicji czy policji lub przyspawany do stołka.Ale skoro uczniowie doprowadzili do odwołania dyrektorki szkoły to warto spróbować.

Tomek

Myślicie, że na panu kierowniku robią wrażenie wasze opinie ?? otóż jestem przekonany, że NIE!!! Pluć świni w oczy to powie, że deszcz pada. I z nim właśnie tak jest !!!

fachowiec

Cała prawda..można by napisać wiele więcej..ale on sam musi dostrzec,dlaczego ma tylu wrogów.Cóż kierownikiem się bywa..wszystko kiedyś mija

gruby

Witam. To co piszecie o Rafale M to czysta prawda, i tak został opisany przez was w sposób bardzo kulturalny. Jeżeli Protector upadnie lub zostanie sprzedany innemu właścicielowi to nikt go do pracy w ochronie nie przyjmie nawet za ciecia bo jest on znany przez wiele osób jak nie osobiście to ze słyszenia a przecież każdy pracodawca chce mieć normalnych ludzi do pracy. Także módl się Rafał, żeby twój kuzyn prowadził tą firmę do twojej emerytury.

Chudy

Zabolało? Gdybyś nie miał nic na sumieniu nie szukał byś w takich miejscach rozgrzeszenia!

inspektor
@Chudy 23.11.2015 23:25
Zabolało? Gdybyś nie miał nic na sumieniu nie szukał byś w takich miejscach rozgrzeszenia!

nazwa ładna pochodzenia greckiego ,zresztą jak wiele nazw obcojęzycznych w polsce ,stawki i umowy podobne jak wszędzie,praca godz. 2 miesiące w miesiącu,atmosfera pożal się boże a kto pracuje w takich firmach emeryci milicyjni [policyjni] no i nieudacznicy,leserzy którzy na niczym się nie znają, nic nie umieją robić i siedzą 300g no bo za nominalny czas pracy dostali by taką wypłatę że nie wiadomo jak dać żonie czy samemu wyżyć a emeryt szczególnie policyjny jak dorobi to suma sumarów już coś jest pozdrawiam

Zostaw opinię o Protector Ochrona Sp. z o.o. - Myszków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Protector Ochrona Sp. z o.o.