brak logo

Euroimpex

Wrocław

Opinie o Euroimpex

anonim 2009-04-30 16:20:20
Słowa kojarzące się z Euroimpex solidna, profesjonalna, rozwojowa,
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako wysoki.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są rewelacyjni.. .
2009-10-15 13:22:36
Zastanawiającym jest fakt, jak łatwo niektórym ludziom, anonomowo przychodzi szkalowanie, wyśmiewanie i ubliżanie. Może warto udać się do specjalisty, np. psychologa? Ciekawe jest również to, że piszesz dopiero po otrzymaniu podpisanego wypowiedzenia. Twoja postawa jest żałosna i prymitywna - ale to twój problem.

Nie pozdrawiam - Kinga Łaszniewska
aero_smith 2009-10-16 00:35:38
a ja zgadzam się z wypowiedzią ghandiego, sam kiedyś tam pracowałem, co prawda było to dość dawno, ale zawsze tak było, że jak coś było nie po myśli prezesa to było źle, osoba, która miała odmienne zdanie, zawsze wylatywała z hukiem, słysząc przy okazji delikatnie mówiąc bardzo dziwne opinie na swój temat; zresztą każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, jaka by ona nie była, w końcu żyjemy w wolnym kraju, gdzie nie ma już cenzury i szykanowania ludzi mówiących prawdę
abc 2009-11-10 09:28:05
Kolega OWEN musiał coś zapalić przed napisaniem tych wypocin nasyconych zakompleksionym po uszy ego. A nie łatwiej było po prostu ocenić pracodawcę bez [usunięte przez moderatora] jadu utwierdzającego tylko pracodawcę, że dobrze zrobił pozbywając się tak słabej i bezużytecznej jednostki jak kolega OWEN?
Nic tylko moderować te śmieszne wypowiedzi.
Solidny 2010-05-24 15:48:18
Dariusz K Dialog. Czyli Pan Kendziora jest dyrektorem Handlowym firmy Euroimpex, to dla nie wtajemniczonych.
Nikt 2011-01-01 15:01:55
Firma rodzinna. Z wiodącą Pania [usunięte przez moderatora] która w imie swojej wizji zaprzeczy prawom ksiegowości, finansom i zdrowemu rozsądkowi byle by tylko zrealizowac swój cel.
Przez "rodzinność" firma jest zarządzana przez dyrektorów nieudaczników. Prezes zaangazowany w wizję DOCUMASTERA i jego pochodnych programów do nadzoru wydruków wyważa drzwi do lasu gdyż 95% uzyskiwanych informacji przez program jest zaszytych w standardowych sterownikach kopiarki. Natomiast nie wolno zwrócić uwagi gdyż to świętokradztwo.
Ogólnie fajne miejsce na odskocznię dalej. Pracownicy tworzą raczej zgrany zespół. Zaletą jest wypłata na czas, i pełen socjał a wadą chaos i bezdecyzyjność kadry zarządzającej oraz brak podwyżek.
lucky 2011-01-04 22:48:44
a co komu przeszkadza pani [usunięte przez moderatora]? Ma specjalne względy u prezesa ? nawet jesli tak to co? Oj widzę, ze każdy z tych psioczących tu na euroimpex chciałoby być panią [usunięte przez moderatora] ale to nie jest możliwe z wiadomych względów.
pozdrowieia Krzysiu P.
anonim 2011-01-08 12:20:55
Miałem przyjemność pracować w Euroimpexie przez blisko 3 lata, a czytając powyższe opinie zastanawiam się czy aby na pewno są one o tej samej firmie?
Ogólna, zazwyczaj dobrze rozumiana przez pracodawcę i pracownika, przyjęta zasada (pomijając występujące czasami obustronne skrajności) jest bardzo prosta - "dobra praca - dobra płaca". Ekstrapolując zaś na całość stosunku pracy można spodziewać się dobrego traktowania i benefitów w zamian za solidne i dobre wykonywanie obowiązków (tak, szanowni przedmówcy)!
W moim odczuciu w Euroimpexie- tak właśnie jest!
Prawdą jest, że firma jest rodzinna; zarządzana przez jej Prezesa. Nie jest jednak to ani wielką wadą, ani wielką zaletą, choć dzięki temu Euroimpex jest bardzo elastyczny i może łatwo adoptować się do zmian. Rozgoryczenie płynące z ust piszących to najczęściej zwyczajna nić zazdrości lub niczym niepodyktowana zemsta, a informacje o "wyważaniu otwartych drzwi" (nick: Nikt) są bzdurą, nie mającą pokrycia w rzeczywistości informatycznej.
Nie byłbym jednak do końca szczery, mówiąc, że w firmie wszystko mi się podoba i jest "cacy"- patrz. np. zwolnienie kolegi Rafała W. (w jaki fatalny czas - chwilę przed Bożym Narodzeniem!?, poza tym istniało lepsze i bardzo proste rozwiązanie), sposób prowadzenia developerki oprogramowania i zarządzania zmianami, kwestia wcześniejszych umów na wyrost (choć te w poźniejszym czasie zaowocowały) czy trochę częściej niż sporadycznego braku poszanowania dla wolnego dnia urlopowego (rozumiem: taka potrzeba).

Parafrazując powyższe - w Euroimpexie pracuje wielu niepowiązanych z Prezesem ludzi, którzy staż mają o wiele większy i pracę oceniają dobrze. Byli tu także ludzie, którzy doczekali spokojnej emerytury. Niech to będzie wyznacznikiem dobrej oceny, przy którym popełniane niekiedy błędy i czasami "dziwny" sposób postępowania [usunięte przez moderatora] mają mniejsze znaczenie.

Osobiście na swojej drodze nie spotkałem Pracodawcy (a było już ich sporo), któremu mógłbym wystawić tak pozytywną opinię - robię to pierwszy raz i na pewno zasłużenie.

W tym miejscu chciałbym jeszcze podzielić się pewną kołaczącą się w mojej głowie myślą - kto pisze opinie o pracodawcy? Czy są to zwyczajowo osoby zadowolone z pracy czy raczej na odwrót? Moim skromnym zdaniem każda globalna ocena przedsiębiorcy w "jobportalach" jest niemiarodajna, zafałszowana i przeważnie krzywdząca.

Serdeczne pozdrowienia dla Czytelnika i wszytskiego najlepszego dla aktualnie zatrudnionych!
Trzymajcie się ciepło, unikajcie stresów!
qwerty 2011-09-03 03:35:10
Właściciele nie powinni się wpisywać ponieważ piszą bzdury
obserwator 2011-09-03 03:41:51
Praca w tej tzw firmie jest niestety obarczona znęcaniem się psychicznym przez [usunięte przez moderatora] której słoma z butów wychodzi pomimo ich maskowania francuskim obuwiem. Ta pani wyżej sobie ceni podlizuchów i [usunięte przez moderatora] niż normalnego spokojnego pracownika. NIE POLECAM TEJ FIRMY.!!!!!! no chyba że masz złudną nadzieję pracy w zgranym zespole. Uśmiech na ustach a w duszy diabeł siedzi. polecana dla tych co łokciami prą do przodu i chamów.
anonim 2011-09-03 04:20:12
anonim - 2011-01-08 12:20:55

Miałem przyjemność pracować w Euroimpexie przez blisko 3 lata, a czytając powyższe opinie zastanawiam się czy aby na pewno są one o tej samej firmie?
Ogólna, zazwyczaj dobrze rozumiana przez pracodawcę i pracownika, przyjęta zasada (pomijając występujące czasami obustronne skrajności) jest bardzo prosta - \
To tobie chyba jakąś premię dali za tego typu peany pochwalne bo ja znam ich z innej strony . przykre to ale to jest rodzina nieudaczników uważających się za super bohaterów od handlu i zarządzania, w szczególności [usunięte przez moderatora] to jedno wielkie nieporozumienie. [usunięte przez moderatora] ogólnie chamówa jakich jeszcze nie spotkałem , ona powinna pracować jako wykidajło a nie dyrektor " celowo piszę z małej litery" bo się by podnieciła jak bym ją z dużej potraktował. No i by obrosła w piórka, a jej [usunięte przez moderatora]. Winna się w piekle smażyć a próbuje na salony wchodzić. Nie widzi jak z niej łacha za plecami robią.
nick 2011-12-06 23:48:45
archaik, firma cofa się w rozwoju, jedynie[usunięte przez moderatora]kwitnie, ale i plastik się topi, a jej głupota nieba sięga...
2
idiotka wg szefowej 2013-08-04 10:36:53
firma kogucik szefowa psychoinfantylna baba śmigająca w obłokach z parciem na szkło z dużą potrzebą medalowania własnej osoby nedościgniona perwersyjna baba co tylko na radnego lub poseła by poszedła cytat z niej samej
dupa nie szefowa 2013-08-04 10:44:02
Stara sflaczała i nie do [usunięte przez moderatora] baba co tylko w tv chce występować i medaliki od prezydęta dostawać znęca się psychicznie nad pracownikami, dąży do celu po trupach i nawet własną matkę by sprzedała za 5 min w tv ogólnie sama sobie wpisy robi na tym forum (oczywiście pozytywne) no bo przecie jak się ze [usunięte przez moderatora] i słoma z buta, nawet ze szpilką wystaje a mowa niełacna to co tu jeszcze o niej mówić [usnięte przez moderatora] a poziom intelektu to [usunięte przez moderatora] (nie obrażam porównuję) ma wyższą.
TIA 2013-08-05 17:48:10
odpowiem krótko, jak Ci brakuje na waciki to możesz podjąć pracę w tej firmie. Jeśli chcesz zarobić, daj sobie lepiej spokój.
1
2013-09-03 11:18:31
Tymczsowa - jak najbardziej.
Konkretnie do czasu uzyskania rozstroju nerwowego.
1
sama Pokorna 2014-04-13 17:02:25
bo ja jestem niePokorna i dlatego lucie wylatuja s mej cuchniutkiej firmy panowie i panie, nie ma piekniejszego ni piekniejszej nadem mnoł b-śa
1
poczik 2015-01-13 09:36:51
Szkoda, że na bieżąco nikt tu się nie wypowiada. Teraz również i ja dołączam do grona poszukujących pracy, więc bardzo chętnie wesprę się na czyimś zdaniu, o ile jest prawdziwe. Zastanawiam się na jakie pieniądze można u nich liczyć i jakie są szanse przyjęcia zaraz po zakończeniu studiów. Czy potrzebują nie wiadomo ile doświadczenia zawodowego?
kaśka 2015-03-27 14:14:35
grono poszukujących właśnie się poszerzyło, dołączam do was bo stwierdziłam że w obecnej firmie za mało zarabiam. i postanowiłam że wezmę na celownik właśnie Euroimpex bo plotki krążą że tutaj się na starcie proponuje najlepsze warunki finansowe w tej branży - czy ktoś to może potwierdzić? pozdrawiam
NDW 2015-08-28 03:23:07
Żadnych opinii? Rzeczywiście musi w tej firmie panować dyktatura i "zamordyzm". A może firma w likwidacji? Napiszcie coś o warunkach, pracy i płacy.
apollo1 2016-01-12 06:07:10
nie ma nowych opinii bo prawdopodobnie są usuwane!!! szefowa pokorny barbara, dalej szaleje, procesuje się z każdym nawet z rodziną męża!
maciek 2016-03-15 22:23:13
jeden z wypowiadających się chyba miał racje, posty i opinie są usuwane!!! a celebrytka bez matury barbara p. ma się całkiem dobrze, żeby obniżyć koszta w euroimpexie założyła własną firmę jednoosobową i na dodatek doradczą, lekka kpina!!!
edgar 2016-05-09 05:54:44
to nic nie stoi na przeszkodzie żebyś tam pracował! jedno jest pewne, że jak coś wymyślisz nowego co przyniesie korzyść firmie to cię z tego ograbią i kopa w d... zaliczysz
romano 2016-05-09 11:01:46
na razie nie widze oferty pracy jak na razie u nich.
Zostaw swoją opinię o Euroimpex - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euroimpex