Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Graser

zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-03-15 20:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy w holandi
zdjecie uzytkownika
hejo - 2014-04-22 12:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to gratuluję :P chyba dobrze trafiłeś, chociaż nie wiem czego spodziewasz się @mirek, po zostawieniu tu takiego wpisu
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-04-24 11:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! czy ktos moze powiedziec jakie sa warunki mieszkaniowe w Graserze? ile osob na domku ? czy sa godziny 40-45? czy sie ma stala prace ?prosze o odpowiedziec ,gdyz zamierzam podjac prace przez to biuro
zdjecie uzytkownika
nk43doris - 2014-05-08 16:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam, powiem ci tak, na początku mialam 34-38 godz, teraz (po 2 miesiacach pracy) zostaje ciagle w nadgodzinach, wychodze nawet 50 h/tyg. z kasa jest ok, zalezy jak trafisz, domek moglbybyc troche tanszy, ale mieszkajac tutaj widze ze wszystkie agencje maja podobne ceny. najwazniejsze to musisz byc dyspozycyjny, jak np Janusz zadzwoni ze jest opcja na druga zmiane to radze skorzystac. teraz zjezdzam sobie na urlopy kiedy chce i ustalam wszystko z pracodawcą
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-05-15 11:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki za informacje;)Ale co masz na mysli "musisz byc dyspozycyjny"?
zdjecie uzytkownika
aloha - 2014-05-20 18:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kot, podłączam się do tego pytania. Może autor lub inni pracownicy odpowiedza jak to jest w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
chinczyk - 2014-06-29 12:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam (usunięte przez administratora) Koordynatorzy Piotr ok Janusz nie za bardzo.Ponadto firma ktora zatrudnia PLAZA nie przeprowadza zadnych wprowadzen a takze treningow przed praca mowa tutaj o podtawowych zasadach pracy jakie tam obowiazuja.Duzo przemial osob nic ciekawego sami Polacy a dalej nie trzeba oipisywac chyba prawda?
zdjecie uzytkownika
aloha - 2014-06-30 12:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jezeli warunki zakwaterowania byly takie to nie zazdroszcze. chociaz z drugiej strony, nie wiele pieniedzy Cie to kosztowalo. wiem jak jest z wynajmem pokoi w Niemczech, nawet tych pokoi robotniczych. @chińczyk, napisz jeszcze z łaski swojej czy firma zegnala sie z Polakami z ich czy swojej winy?
zdjecie uzytkownika
byk z bydzi - 2014-07-09 13:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chinczyk pewnie robisz bezposrednio dla chinczyka. powiedz cos wiecej jak to wyglada z twojej strony. Ja pracuje dla Grasera 2,5 roku i gdyby mi nie pasowaly warunki czy wyplata to po miesiacu bym spadal. Od roku tu sie naprawde poprawilo, mozna nawet nadgodziny robic jak ktos bardzo bedzie meczyl przelozonych.
zdjecie uzytkownika
mlody 89@!! - 2014-07-09 13:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem przez b2work 4 miechy, porażka, w graserze troche lepiej, na poczaku w biurze wypytywali mnie czy nie boje sie ciezkiej pracy itp. teraz wiem dlaczego, ale kurcze pierwsze 2 tyg mieszkaniaa to dramat, na lóżku polowym dokoptowany w gościnnym pokoju. Wiedzialem o tym wczesniej i jakkos przezylem. teraz mamy wynajety nowy hotelik, warunki ok cyfra internet kafejka polecam
zdjecie uzytkownika
chinczyk - 2014-07-10 12:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do samej pracy dla Grasera podobno niektorzy szybko sie nie nadaja ale ja slysze tez swoje i troszke juz z agewncjami przezylem gdzie indziej.Poza tym zakwaterowanie na poczatku pokoj nie do przyjecia poza tym jestem osoba nie palaca a oto mnie nikt nie pytał.pozdrawiam.Niektore osoby interesuja sie nie tylko praca z tego co zauwazylem reszte jednak zostawie dla siebie.
zdjecie uzytkownika
maciek_26 - 2014-07-10 12:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, pojawiła się jakaś oferta na order pickera, jak widac jest praca nie tylko przy wieprzowinie :). Tylko jedna kwestia: jestem raczej takim miśkiem, raczej powolnym, ale studiowalem germanistyke. Da sobie rade taki ktos jak ja?
zdjecie uzytkownika
elektromechanik - 2014-07-14 13:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. W ofercie na elektromechanika wymagajo znajomosci języka. Napiszcie czy jak wezmę ze sobą papier z kursu z Polski przetłumaczony to zwiększę szansę na robotę.
zdjecie uzytkownika
masa - 2014-07-26 20:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chinczyk - 2014-06-29 12:54:46]:
chinczyk napisz prosze cos wiecej o koordynatorach? ja slyszalem negatywne opinie ale o chlopakach ktorzy robili jakis czas temu. teraz podobno jeden telefon i wszystko zalatwione!
zdjecie uzytkownika
grzeniu - 2014-07-29 18:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [masa - 2014-07-26 20:20:33]:
no ja tez slyszalem ze sie bardzo na plus to wszsytko pozmienialo. poza tym wiecie jak jest z niektorymi komentatorami internetowymi. ja widze aktualna oferte z dzisiejszego dnia na rzeznika wykrawacza na apeldoorn. znam trochu angielski ze szkoly, ale nie wiem czy praca przez 3 lata w markecie lapie sie na to wymagaanie znajomosci wykrawania wolowiny. w koncu sprzedawanie kurczakow, salcesonu czy kielbasy to troche inna sprawa niż krojenie takiej wiszącej tuszy. napiszcie, czy warto się pchać z takim doświadczeniem. jakby co to moge zalatwic referencje z mojego zakladu miesnego o tym, ze potrafie machać nozem i jestem robotny.
zdjecie uzytkownika
piter - 2014-09-24 06:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kot - 2014-05-15 11:59:54]:
Ja pracowalem tam przez 4 miesiace i pojechalem na urlop po3 dniach zadzwonil kochany koordynator i oswiadczyl mi ze nie pracuje juz dla nich !! i teraz musze zrobic sobie wycieczke za wlasne pieniadze po auto i reszte rzeczy
zdjecie uzytkownika
slabo - 2014-09-24 14:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to gdzies daleko pojechales Piter? w ogole dziwne, ze jak ktos idzie na urlop to go zwalniaja - slyszal ktos o podonych sytuacjach w graserze czy nie do końca? powiem wam szczerze, że nie rozumiem do końca tego wszystkiego dlaczego teraz tak się ludzi traktuje. człowiekowi się przeciez odpoczynek należy.
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-10-07 16:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, czy ktos z was pracował z tej firmy ale w Niemczech na pralni? dostałąm tego typu ofertę i chciałam zapytać na czym dokładnie ta praca polega? u mnie z niemieckim ciężko i to jest głowny powód moich wahań. proszę o komentarze osób tam pracujących :))
zdjecie uzytkownika
prac - 2014-10-09 15:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a gdzie taką oferte magda widziałaś? ja to za to nie mam problemów z niemieckim. w żaden sposób nie miałym problemów z dogadaniem się z niemcami w takiej pralni. ciekawe czy ta praca mogłaby być też dla faceta. napsizesz gdzie to ogłoszenie widzialas? generalnie jak oceniacie pracę tam, bo też jestem ciekawy.
zdjecie uzytkownika
kinia 29 - 2014-10-09 17:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, ja robie na pralni we Frankfurcie juz rok prawie, robota chyba najlepsza jaką mają, jeszcze nie było tygodnie gdzie bym pracowała mniej niż 40 godzin. czasami jest aż za dużo, mam nadzieje ze mi teraz umowe przedłuża, jeszzcze z rok tu moge popracować. Jak znasz niemiecki to wogole sie nie zastanawiaj, bo bedziesz tutaj na wstepie inaczej traktowana. aha i dla facetów tez sporo roboty maja, generalnie pozytyw. maly minus to koordynator Murat (niemol) z ktorym ciezko sie dogadac, ale slyszalam ze jego dni są policzone :):)
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-10-15 13:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, prosba o wiecej info na temat pracy w pralni w niemczech, jak wrarunki mieszkaniowe, jak z godzinami pracy, czy wychodzi sie dobrze za caly miesiac, czy roznie bywa??
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-10-15 21:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kinia 29 - 2014-10-09 17:12:47]:
Hejka, zdarzaja sie soboty w tej pralni i jak sa platne, oraz o ile lepiej platne nadgodziny? Czym zajmuja sie tam faceci z reguly?
zdjecie uzytkownika
czarna - 2014-10-20 11:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,od 4 miesięcy pracuje w plazie przez Grasera,obecnie jestem w kraju na 1 tydz urlopu,ponieważ więcej nie dostalam.Powiem tak (usunięte przez administratora) stare pracownice mogą robić nawet po 60h tygodniowo.Praca jest taka sobie,nie jest ciężko, ale atmosfera jest okropna!Stare pracownice nie chcą tłumaczyć nic nowym,mimo że szef każe to robić,są dwie zmiany,na jednej prowadząca jest Anita,fajna dziewczyna,za to na drugiej zmianie prowadzącą jest Marta,istny koszmar tam pracować,grozi nowym,pogania ludzi,ogólnie ma ich za nic.Przełożona Marty jest Patrycja,na pozór grzeczna i miła,ale swoje myśli i robi,bo przecież wie co Marta wyprawia a nic jej nie powie.Jak nowy pójdzie na skargę do Patrycji to już życia tam nie ma.Reasumując wszystko wesoło tam nie jest,lekko też nie,ja się wybiłam w to towarzystwo,tylko dlatego że zawsze przytakuje Marcie i Patrycji, (usunięte przez administratora) . Jeżeli chodzi o warunki mieszkaniowe to są bardzo tajne,jedyny tylko tam plus,wypłaty dla nowych to-pierwsza zmiana nawet czasami nie ma200 euro,około 150-180euro,druga zmiana 210-250euro,często są awarie w pracy i jesteś tam 7h a pracujesz 3h
zdjecie uzytkownika
fikus - 2014-10-21 12:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej tam.. przesadzacie, ja powiem wam ze 3 lata temu musialem zjechac do PL z przyczyn zdrowotnych, rok temu wyjechalem przez innego posrednika do NIemiec, tragedia, wracam do grasera, moze kiepsko trafilem nie wiem. ale prawda jest taka ze niezaleznie przez jakiego posrednika wyjedziesz to i tak lipa, jestes traktowany jak pracownik drugiej kategorii. W graserze bylo raz kiepsko raz dobrze, generalnie po tym co mialem ostatnio przez Van Kopena, to zdecydowanie chce wrócic, a wiem ze mnie tez chca. slyszalem ze koordynatorzy sie zmienili, co chwila tam sie zmieniaja.
zdjecie uzytkownika
slabo - 2014-10-23 19:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszedzie jest taka tragedia ostatnio nie wiem co to sie dzieje ja jzu chcialem 2 razy jechac izawsze cos bytlo nie tak zdeycdowanie nie mam moze szczescia ale co nie patrze na firme to cos nie tak jest. co z tym wszystkim zrobic bo nie wiem za bardzo o co chodzi teraz z tyi firmami. pozdrawiam wszystkich mam nadzieje ze nam sie uda.
zdjecie uzytkownika
siarczewski - 2014-11-07 16:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno w niemczech przez nich można się w pralni zatrudnić. ktoś się wypowie o warunkach tej pracy i ogólnie czy firma godnie tam zagranicą dba o pracownika? głownie mi chodzi o zakwaterowanie i jak firma Graser pomaga w razie jakiegoś problemu nagłego, jest z nimi wtedy jakiś kontakt i pomocni są? pozdro
zdjecie uzytkownika
!. - 2014-11-17 16:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, jest ktoś chętny na wyjazd przy pikowaniu bluszczu ? Bo się zastanawiam czy warto. A może ktoś coś wie na temat tej pracy ?
Oferty Pracy odpowiedz
2014-11-15
Żródło: Gowork.pl
Nijmegen
( )
  Agencja Pracy Tymczasowej i Doradztwa Personalnego Graser Sp. z o.o., wpisana na podstawie Certyfikatu Ministra Gospodarki i Pracy do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 1978,  specjalizuję się w delegowaniu pracowników do krajów Unii Europejskiej, poszukuje osób na stanowisko: KOORDYNATOR PRACOWNIKÓW TYMCZASOWYCH Miejsce pracy: Nijmegen Nr referencyjny: 12/11/14/k   Obowiązki:
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-11-18 05:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-11-18 05:23:55]:
zatrudnić się można , (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
klienciksi - 2014-11-21 19:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie coś o wolnych stawnosikach pracy tutaj w graserze czy nie za bardzo? powiem wam szczerze, że nie za bardzo wiem czego już chce od życia możę pesymizm przezemnie przemawia, ale powiem szczerze to mam już tego dosyć. zostać w polsce czy wyjechać jak polecacie? mam doła. uciekam chyba...
zdjecie uzytkownika
Basia - 2014-11-21 19:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Czarna" pisała że często sa postoje w pracy i jest się 7 h a pracuje sie ta naprawdę 3h. Jak to potem jest rozliczane? Przecież nie jest to wina pracownika że sprzęt szwankuje bądź w ogóle sa jakies przestoje. Uważacie że kobiety dają radę na tych wyjazdach? Nie korzystałam jeszcze z pośredników pracy i nie wiem do końca czego mozna się spodziewac... :/
zdjecie uzytkownika
a - 2014-11-28 11:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. praca w Niemczech ( pralnia chemiczna ), wygląda tak że mamy nad głową licznik (usunięte przez administratora) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rst - 2014-11-28 12:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fff - 2013-06-07 16:38:19]:
mnie na koniec zrobili na 500 euro ( oszuści ). nie polecam grasera
zdjecie uzytkownika
umm - 2014-12-06 00:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest to praca na akord? a jak przebiega rekrutacja do tej firmy? przyjmują bez doswiadczenia czy z doswiadczeniem? czy cieżka to praca adekwatna do wynagrodzenia ? jakie obowiązki są przedstawiane dla przyszłego pracownika ? czy wiecej doswiadczonych osób jest aby mogły w miare mozliwosci pomóc dziekuje
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-12-06 10:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje na płazie,nie musisz mieć doświadczenia,staajesz na stanowisku pracy i robisz,szczęście ma ten co mu wytlumacza,bo w inaczej sama musisz się domyślać o co chodzi w tej pracy.To prawda z tymi przymusowymi pauzami, (usunięte przez administratora) .Koordynatorzy są dwaj Piotr i Janusz,ten Drugi to nic nie załatwić,tylko obiecuje dużo przez telefon,jednym slowemkretacz,w tyg (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
miła - 2014-12-08 09:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pralnia chemiczna,Frankfurt (usunięte przez administratora) mieszkania ok,kasa (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
miła - 2014-12-08 09:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie było ale z początku,jak chodzi o kase. To nie kokosy ,potem te 8 godz to tez mało jak była możliwńość to moglismy wiecej godz pracowac ale rzadko!potem albo mieliśmy wolne siedzieliśmy na chacie a ja przyjechałam zarobić (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Lala - 2014-12-08 14:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze ze co czlowiek to opinia, jeden zadowolony inny nie. generalnie powiem w ten sposób: pracuje od lutego na plazie, nigdy nie pracowalem mniej niz 42 godz w tyg, ale ja PRACUJE a nie gadam ogladam sie co by zrobic zeby sie nie narobic. chcieli mnie zostawic nawet na Świeta ale niestety zjezdzam na 3 tyg do PL, wroce od nowego roku i kazdemu kto chce pracowac polecam grasera. fakt nie wszystko gra na 100%, ale jeszcze nei bylem w takiej firmie zeby wszytko gralo do konca. a na piotra i janusza zlego swola nie moge powiedziec, idzie sie z nimi dogadac, jak z kazdym
zdjecie uzytkownika
miła - 2014-12-08 19:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
GALLANONIM - 2014-12-09 15:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Graser - 2014-12-10 12:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Życzę wszystkim Zdrowych Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, szampańskiej zabawy sylwestrowej, zadowolenia z życia oraz pracy. Oby wszystkim nam się pracowało w Nowym 2015 Roku co najmniej tak dobrze jak w roku minionym. Więcej optymizmu i realizmu, pozdrawiam wszystkich !
zdjecie uzytkownika
GALLANONIM - 2014-12-10 15:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
Graser
Graser
"Wywiad z Dariusz Węc - Office Manager w firmie Graser"
Coś więcej o powstaniu firmy Graser? Firma Graser sp. z o.o. powstała w 2005 roku jako córka holdingu Graser Group, która od wielu lat z sukcesami działa na holenderskim i niemieckim rynku pośrednictwa pracy. Firma rozpoczęła swoją działalność we współpracy z holenderskimi szklarniami, następnie doszła rekrutacja do sektorów produkujących żywność. Aktualnie posiadamy wiele ofert w różnych branżach, od szklarni zaczynając, poprzez magazyny, produkcje, rzeźnie, pralnie, budowlankę czy przemysł ciężki kończąc.   Siedziba firmy zmieniła się? Nie zmieniła się. Mieścimy się w Bydgoszczy na ul. 3 Maja 7/2. Siedziba firmy-matki w Holandii także jest ta sama od dziesięciu lat.   Co o tym miejscu mówią pracownicy? Chwalą umiejscowienie siedziby w centrum Bydgoszczy niedaleko ronda Jagiellonów, blisko jest komunikacja PKP oraz PKS. Także każda, nawet niezmotoryzowana osoba ma do nas pięć lub dziesięć minut drogi.   Jaka jest wizja firmy, główny cel? Generalnie naszą misją jest zabezpieczenie interesów pracodawcy i pracownika. Staramy się to robić poprzez zastosowanie sprecy...
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-12-17 16:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
rst - 2014-12-19 19:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coś dużo niepochlebnych opinii o graserze jest usuniętych przez admina..?
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-12-19 21:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda,że faceci na płazie godz maja,ale kobiety to nie maja nawet po 8h dziennie,jedynie te co są na kontrakcie w plazie to maja godz,reszta się nie liczy,tyl
ko tzw kontraktowcy
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-12-19 21:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda,że faceci na płazie godz maja,ale kobiety to nie maja nawet po 8h dziennie,jedynie te co są na kontrakcie w plazie to maja godz,reszta się nie liczy,tyl
ko tzw kontraktowcy
zdjecie uzytkownika
giero - 2014-12-20 18:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rst - 2014-12-19 19:25:59]:
może nie tyle są to niepochlebne opinie na temat Grasera co po prostu ludzie wypowiadający się na forum często używają inwektyw pod różnymi adresami czy to samej firmy czy też bezpośrednio odnosząc się do osób. Stąd chyba tak duża ilość usunięć. Także jeśli komuś zależy na tym , aby jego wpis pozostał to niech się najpierw dobrze zastanowi nad jego treścią
zdjecie uzytkownika
guti4 - 2014-12-30 13:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Chce się odnieść do Agencji pracy tym czasowej Graser,
mieszkania tragedia ale to też wina ludzi, którzy tam mieszkają.
Mimo, ze zostałem zwolniony obciążono mnie kosztami zerwania umowy, odliczono Mi koszty za ubrania mimo że dostałem tylko buty, wypłacono Mi tylko śmieszne pieniądze za drugi tydzień pracy. nie polecam tej agencji co innego mówili w Polsce co innego okazuje się na miejscu. szkoda czasu na takie agencje Pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysłałam Cv, po tygodniu zadzwoniła Pani z działu rekrutacji przedstawiła mi szczegóły oferty, miała wybór, zdecydowałam się na wyjazd. Krótka weryfikacja wybranego języka - w moim przypadku angielskiego, podpisanie dokumentów mailowo, a po tygodniu wyjazd do Frankfurtu na order picker.
Pytania: -weryfikacja języka
-dyspozycyjność
-doświadczenie
zdjecie uzytkownika
tusiak - 2015-01-04 03:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [guti4 - 2014-12-30 13:22:07]:
no dobra to piszesz o wszystkim co tam się w Graserze działo jakby to była tylko i jedynie ich wina. Wspomniałeś , że zostałeś zwolniony, także może powiesz przy okazji tych oskarżeń z jakiego powodu zerwali z Tobą współpracę ? bo czuję w kościach , że może to być istotna sprawa w tej kwestii. Mylę się?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-01-09 14:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [siarczewski - 2014-11-07 16:08:34]:
bylam w pralni i nie zaplacili mi za ostatni miesiac caly pracy bo wypowiedzenia nie dalam miesiac wczesniej to normalne?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Graser!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graser
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert