Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Graser

zdjecie uzytkownika
Radek - 2013-07-26 18:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pisze wcześniej, że rekrutują do pracy sezonowej też, mi by coś takiego pasowało. na jaką pracę sezonową można się załapać?
zdjecie uzytkownika
BJ - 2013-07-27 17:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogórki, bakłażany, papryka, kwiaty
zdjecie uzytkownika
Radek - 2013-08-01 14:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kwiaty.. to brzmi nieźle. znam angielski, dogadam się, myślisz, że warto spróbować wyjechać? czy to bezpieczne?
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-08-03 19:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie!
Wcześniejsze opinie o firmie Graser są z lat 2008 - 2011, czy sytuacja w firmie od tego czasu się polepszyła? Chciałam wraz z chłopakiem wyjechać do pracy do Holandii w szklarni, ktoś może coś powiedzieć na temat tej pracy? Warunków jakie są w mieszkaniu? Koordynatorów? Bardzo proszę o odpowiedź, bo bez sensu jechać gdzieś i za tydzień wracać
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-06 14:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie, podbijam powyższe pytanie, chcę jechać z mężem, czy jest szansa, że nas nie rozdzielą? mieszkanie sami załatwiamy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-07 12:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do abc: a dlaczego takie duże koszty zakwaterowania i utrzymania? bo w ogóle jest drogo, czy firma narzuca już jakiś drogi lokal?
zdjecie uzytkownika
abc - 2013-08-08 10:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-08-07 12:19:08

do abc: a dlaczego takie duże koszty zakwaterowania i utrzymania? bo w ogóle jest drogo, czy firma narzuca już jakiś drogi lokal?
graser pobiera opłaty za zakwaterowanie , dojazdy do pracy , rower, internet ,pralnie itp . i jeszcze trzeba się jakoś utrzymać , realne zyski po odjęciu kosztów pobytu i wyżywienia nie są rewelacyjne , a w pracy odliczają każdą przerwę mp. na śniadanie czy papierosa , praca raczej dla młodych ludzi , łudzących się że dużo zarobią ??? ....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-09 20:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czy można zrezygnować z ich zakwaterowania i na własną rękę poszukać czegoś tańszego? czy na ich lokal już się w umowie trzeba zgodzić?
zdjecie uzytkownika
Diana7 - 2013-09-23 20:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z chęcią się dołączę im Nas więcej tym lepiej
zdjecie uzytkownika
tamburyn - 2013-09-25 07:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) opinie widzę wszędzie takie same... rekrutują cały czas do pracy w holandii?
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2013-10-06 11:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak rekrutuja na okraglo teraz dzwonia z biura i proponuja prace na miesiac bo sezon zbiorow sie konczy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
do oszukany - 2013-10-07 23:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orientujesz się jak długie kontrakty proponują? To jest praca tylko sezonowa czy mają również i stałe zlecenia?
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2013-10-09 21:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwonila do mnie mila pani z biura jakies 3 tygodnie temu z propozycja wyjazdu na miesiac a umowy sa na okolo 4 miesiace zazwyczaj.Wyjechalem przez ta firme i niepolecam wole pracowac w POLSCE. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
benia - 2013-10-13 23:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, osobiście nie narzekam na pracę w firmie Graser, przepracowałąm cały 2008 rok na szklarni Ossekamp przy pomidorach. Justin ok,czasem zaglądał na domek-mieszkałam w Haalderen koło Huissen, koordynatorzy(wtedy Piotr Domek, Adam Zabel co tydzień z cetelkami, właściciele szklarni w porządku. Warunki w domku całkiem przyzwoite.Myślę, że to zależy gdzie się trafi i w dużym stopniu od nas samych. Pozdrawiam i wszystkim szukającym zyczę powodzenia. Obecnie czekam na sezon pomidorowy, jak mi się uda to pojadę przez Grasera.
zdjecie uzytkownika
CZARNA - 2013-10-16 18:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
uwazajcie panstwo na firme GRASER!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
diana2304 - 2013-12-18 15:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CZARNA - 2013-10-16 18:24:21]:
popieram!!!!
zdjecie uzytkownika
diana2304 - 2013-12-18 15:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [do oszukany - 2013-10-07 23:02:15]:
Dokładnie tak jest ,cała prawda o graserze.DIANA
zdjecie uzytkownika
pw8hj - 2014-01-28 16:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirelka2364 - 2013-04-25 19:46:22]:
spkojnie jest tzw sezon niski, wiec jest nieco mniej pracy. od lutego/marca zawsze rusza wszystko
zdjecie uzytkownika
ania24 - 2014-01-28 16:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BJ - 2013-06-19 23:17:00]:
dokładnie, jestem tego samego zdania. polacy nie gęsi co prawda, ale za granica wygląda to nieco inaczej. Najlepiej jak masz jakąś sprawę, dzwoń bezpośrednio do Justina
zdjecie uzytkownika
janek PL - 2014-01-28 16:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam te opinie, jedne pozytywne inne nie i powiem wam, ze jest naprawde ok, co prawda ja pracowalem przez miesiac w Rotterdamia na pralni, teraz jestem w NIemczech i jest ok. opieka koordynatorów, szefowie przyjeżdżaja co tydzień, zalatwiaja urzedowe sprawy, mamy meldunki, nr podatkowe i wsztystkei papiery do pracy. z kierownikiem na pralni rozmawialem, tez sa zadowoleni ze wspolpracy, niedlugo ściągne żone jak sie uda, bo praca to mam nim 45 godz w tygodniu, wyplaty na konto na czas, Janusz pod telefonem zawsze. Mam nadzieje ze będzie tak dalej
zdjecie uzytkownika
egon - 2014-01-28 16:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
podzielam, początki byly ciezkie, dlugie dojazdy, ale teraz jest ok. wczesniej pracowalem w Graserze na sławnej plazie i powiem tak, ja zawsze mialem dobre godziny i dogadywalem sie z koordynatorami. ja nie robilem im pod górke a oni mi. ale jak widzialem niektórych hojraków, co mysleli ze za lezenie i palenie trawy będą im placili to sie nie dziwie ze po paru dniach plaza im podziekowala. fakt ze za chate i ubezpieczenie odciagaja, ale oplaty sa normalne, sa teraz nowi koordynatorzy którzy wsztyko tłumacza (tym co nie znają zadnego języka) bo reszta to się dowie sama. jak ktos chce i lubi prace to sie nie zawiedzie
zdjecie uzytkownika
gretta - 2014-02-20 16:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widac zależy jak kto trafi w Graser, dobrze, że jest jednak wielu zadowolonych, którzy pisza na forum, chyba sama spróbuję.
zdjecie uzytkownika
Staszek34 - 2014-03-05 16:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiam wam, ze pracowałem z Graserem w 2009 roku bodajże, teraz wyjechałem drugi raz i jest o niebo lepiej. Normalni koordynatorzy, fajne mieszkania i tym razem nie czekałem tak długo jak ostatnio, chyba 2 tyg i dzwonili że jest wyjazd. P.s. pozdro dla ekipy z plazy Seal :)
zdjecie uzytkownika
fc - 2014-03-06 11:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Staszek34 - 2014-03-05 16:47:56]:
a wyszedłeś chociaż na ZERO po odjęciu wszystkich opłat , GRASER to porażka po co piszesz
zdjecie uzytkownika
kazek - 2014-03-12 21:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Staszek34, jak widzisz polecający są w mniejszości, mógłbyś napisać trochę więcej konkretów o Graser, może coś o zarobkach lub standardzie w mieszkaniach?
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-03-15 20:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy w holandi
zdjecie uzytkownika
hejo - 2014-04-22 12:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to gratuluję :P chyba dobrze trafiłeś, chociaż nie wiem czego spodziewasz się @mirek, po zostawieniu tu takiego wpisu
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-04-24 11:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! czy ktos moze powiedziec jakie sa warunki mieszkaniowe w Graserze? ile osob na domku ? czy sa godziny 40-45? czy sie ma stala prace ?prosze o odpowiedziec ,gdyz zamierzam podjac prace przez to biuro
zdjecie uzytkownika
nk43doris - 2014-05-08 16:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam, powiem ci tak, na początku mialam 34-38 godz, teraz (po 2 miesiacach pracy) zostaje ciagle w nadgodzinach, wychodze nawet 50 h/tyg. z kasa jest ok, zalezy jak trafisz, domek moglbybyc troche tanszy, ale mieszkajac tutaj widze ze wszystkie agencje maja podobne ceny. najwazniejsze to musisz byc dyspozycyjny, jak np Janusz zadzwoni ze jest opcja na druga zmiane to radze skorzystac. teraz zjezdzam sobie na urlopy kiedy chce i ustalam wszystko z pracodawcą
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-05-15 11:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki za informacje;)Ale co masz na mysli "musisz byc dyspozycyjny"?
zdjecie uzytkownika
aloha - 2014-05-20 18:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kot, podłączam się do tego pytania. Może autor lub inni pracownicy odpowiedza jak to jest w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
chinczyk - 2014-06-29 12:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam (usunięte przez administratora) Koordynatorzy Piotr ok Janusz nie za bardzo.Ponadto firma ktora zatrudnia PLAZA nie przeprowadza zadnych wprowadzen a takze treningow przed praca mowa tutaj o podtawowych zasadach pracy jakie tam obowiazuja.Duzo przemial osob nic ciekawego sami Polacy a dalej nie trzeba oipisywac chyba prawda?
zdjecie uzytkownika
aloha - 2014-06-30 12:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jezeli warunki zakwaterowania byly takie to nie zazdroszcze. chociaz z drugiej strony, nie wiele pieniedzy Cie to kosztowalo. wiem jak jest z wynajmem pokoi w Niemczech, nawet tych pokoi robotniczych. @chińczyk, napisz jeszcze z łaski swojej czy firma zegnala sie z Polakami z ich czy swojej winy?
zdjecie uzytkownika
byk z bydzi - 2014-07-09 13:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chinczyk pewnie robisz bezposrednio dla chinczyka. powiedz cos wiecej jak to wyglada z twojej strony. Ja pracuje dla Grasera 2,5 roku i gdyby mi nie pasowaly warunki czy wyplata to po miesiacu bym spadal. Od roku tu sie naprawde poprawilo, mozna nawet nadgodziny robic jak ktos bardzo bedzie meczyl przelozonych.
zdjecie uzytkownika
mlody 89@!! - 2014-07-09 13:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem przez b2work 4 miechy, porażka, w graserze troche lepiej, na poczaku w biurze wypytywali mnie czy nie boje sie ciezkiej pracy itp. teraz wiem dlaczego, ale kurcze pierwsze 2 tyg mieszkaniaa to dramat, na lóżku polowym dokoptowany w gościnnym pokoju. Wiedzialem o tym wczesniej i jakkos przezylem. teraz mamy wynajety nowy hotelik, warunki ok cyfra internet kafejka polecam
zdjecie uzytkownika
chinczyk - 2014-07-10 12:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do samej pracy dla Grasera podobno niektorzy szybko sie nie nadaja ale ja slysze tez swoje i troszke juz z agewncjami przezylem gdzie indziej.Poza tym zakwaterowanie na poczatku pokoj nie do przyjecia poza tym jestem osoba nie palaca a oto mnie nikt nie pytał.pozdrawiam.Niektore osoby interesuja sie nie tylko praca z tego co zauwazylem reszte jednak zostawie dla siebie.
zdjecie uzytkownika
maciek_26 - 2014-07-10 12:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, pojawiła się jakaś oferta na order pickera, jak widac jest praca nie tylko przy wieprzowinie :). Tylko jedna kwestia: jestem raczej takim miśkiem, raczej powolnym, ale studiowalem germanistyke. Da sobie rade taki ktos jak ja?
zdjecie uzytkownika
elektromechanik - 2014-07-14 13:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. W ofercie na elektromechanika wymagajo znajomosci języka. Napiszcie czy jak wezmę ze sobą papier z kursu z Polski przetłumaczony to zwiększę szansę na robotę.
zdjecie uzytkownika
masa - 2014-07-26 20:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chinczyk - 2014-06-29 12:54:46]:
chinczyk napisz prosze cos wiecej o koordynatorach? ja slyszalem negatywne opinie ale o chlopakach ktorzy robili jakis czas temu. teraz podobno jeden telefon i wszystko zalatwione!
zdjecie uzytkownika
grzeniu - 2014-07-29 18:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [masa - 2014-07-26 20:20:33]:
no ja tez slyszalem ze sie bardzo na plus to wszsytko pozmienialo. poza tym wiecie jak jest z niektorymi komentatorami internetowymi. ja widze aktualna oferte z dzisiejszego dnia na rzeznika wykrawacza na apeldoorn. znam trochu angielski ze szkoly, ale nie wiem czy praca przez 3 lata w markecie lapie sie na to wymagaanie znajomosci wykrawania wolowiny. w koncu sprzedawanie kurczakow, salcesonu czy kielbasy to troche inna sprawa niż krojenie takiej wiszącej tuszy. napiszcie, czy warto się pchać z takim doświadczeniem. jakby co to moge zalatwic referencje z mojego zakladu miesnego o tym, ze potrafie machać nozem i jestem robotny.
zdjecie uzytkownika
piter - 2014-09-24 06:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kot - 2014-05-15 11:59:54]:
Ja pracowalem tam przez 4 miesiace i pojechalem na urlop po3 dniach zadzwonil kochany koordynator i oswiadczyl mi ze nie pracuje juz dla nich !! i teraz musze zrobic sobie wycieczke za wlasne pieniadze po auto i reszte rzeczy
zdjecie uzytkownika
slabo - 2014-09-24 14:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to gdzies daleko pojechales Piter? w ogole dziwne, ze jak ktos idzie na urlop to go zwalniaja - slyszal ktos o podonych sytuacjach w graserze czy nie do końca? powiem wam szczerze, że nie rozumiem do końca tego wszystkiego dlaczego teraz tak się ludzi traktuje. człowiekowi się przeciez odpoczynek należy.
Graser
Graser
"Wywiad z Dariusz Węc - Office Manager w firmie Graser"
Coś więcej o powstaniu firmy Graser? Firma Graser sp. z o.o. powstała w 2005 roku jako córka holdingu Graser Group, która od wielu lat z sukcesami działa na holenderskim i niemieckim rynku pośrednictwa pracy. Firma rozpoczęła swoją działalność we współpracy z holenderskimi szklarniami, następnie doszła rekrutacja do sektorów produkujących żywność. Aktualnie posiadamy wiele ofert w różnych branżach, od szklarni zaczynając, poprzez magazyny, produkcje, rzeźnie, pralnie, budowlankę czy przemysł ciężki kończąc.   Siedziba firmy zmieniła się? Nie zmieniła się. Mieścimy się w Bydgoszczy na ul. 3 Maja 7/2. Siedziba firmy-matki w Holandii także jest ta sama od dziesięciu lat.   Co o tym miejscu mówią pracownicy? Chwalą umiejscowienie siedziby w centrum Bydgoszczy niedaleko ronda Jagiellonów, blisko jest komunikacja PKP oraz PKS. Także każda, nawet niezmotoryzowana osoba ma do nas pięć lub dziesięć minut drogi.   Jaka jest wizja firmy, główny cel? Generalnie naszą misją jest zabezpieczenie interesów pracodawcy i pracownika. Staramy się to robić poprzez zastosowanie sprecy...
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-10-07 16:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, czy ktos z was pracował z tej firmy ale w Niemczech na pralni? dostałąm tego typu ofertę i chciałam zapytać na czym dokładnie ta praca polega? u mnie z niemieckim ciężko i to jest głowny powód moich wahań. proszę o komentarze osób tam pracujących :))
zdjecie uzytkownika
prac - 2014-10-09 15:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a gdzie taką oferte magda widziałaś? ja to za to nie mam problemów z niemieckim. w żaden sposób nie miałym problemów z dogadaniem się z niemcami w takiej pralni. ciekawe czy ta praca mogłaby być też dla faceta. napsizesz gdzie to ogłoszenie widzialas? generalnie jak oceniacie pracę tam, bo też jestem ciekawy.
zdjecie uzytkownika
kinia 29 - 2014-10-09 17:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, ja robie na pralni we Frankfurcie juz rok prawie, robota chyba najlepsza jaką mają, jeszcze nie było tygodnie gdzie bym pracowała mniej niż 40 godzin. czasami jest aż za dużo, mam nadzieje ze mi teraz umowe przedłuża, jeszzcze z rok tu moge popracować. Jak znasz niemiecki to wogole sie nie zastanawiaj, bo bedziesz tutaj na wstepie inaczej traktowana. aha i dla facetów tez sporo roboty maja, generalnie pozytyw. maly minus to koordynator Murat (niemol) z ktorym ciezko sie dogadac, ale slyszalam ze jego dni są policzone :):)
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-10-15 13:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, prosba o wiecej info na temat pracy w pralni w niemczech, jak wrarunki mieszkaniowe, jak z godzinami pracy, czy wychodzi sie dobrze za caly miesiac, czy roznie bywa??
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-10-15 21:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kinia 29 - 2014-10-09 17:12:47]:
Hejka, zdarzaja sie soboty w tej pralni i jak sa platne, oraz o ile lepiej platne nadgodziny? Czym zajmuja sie tam faceci z reguly?
zdjecie uzytkownika
czarna - 2014-10-20 11:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,od 4 miesięcy pracuje w plazie przez Grasera,obecnie jestem w kraju na 1 tydz urlopu,ponieważ więcej nie dostalam.Powiem tak (usunięte przez administratora) stare pracownice mogą robić nawet po 60h tygodniowo.Praca jest taka sobie,nie jest ciężko, ale atmosfera jest okropna!Stare pracownice nie chcą tłumaczyć nic nowym,mimo że szef każe to robić,są dwie zmiany,na jednej prowadząca jest Anita,fajna dziewczyna,za to na drugiej zmianie prowadzącą jest Marta,istny koszmar tam pracować,grozi nowym,pogania ludzi,ogólnie ma ich za nic.Przełożona Marty jest Patrycja,na pozór grzeczna i miła,ale swoje myśli i robi,bo przecież wie co Marta wyprawia a nic jej nie powie.Jak nowy pójdzie na skargę do Patrycji to już życia tam nie ma.Reasumując wszystko wesoło tam nie jest,lekko też nie,ja się wybiłam w to towarzystwo,tylko dlatego że zawsze przytakuje Marcie i Patrycji, (usunięte przez administratora) . Jeżeli chodzi o warunki mieszkaniowe to są bardzo tajne,jedyny tylko tam plus,wypłaty dla nowych to-pierwsza zmiana nawet czasami nie ma200 euro,około 150-180euro,druga zmiana 210-250euro,często są awarie w pracy i jesteś tam 7h a pracujesz 3h
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysłałam Cv, po tygodniu zadzwoniła Pani z działu rekrutacji przedstawiła mi szczegóły oferty, miała wybór, zdecydowałam się na wyjazd. Krótka weryfikacja wybranego języka - w moim przypadku angielskiego, podpisanie dokumentów mailowo, a po tygodniu wyjazd do Frankfurtu na order picker.
Pytania: -weryfikacja języka
-dyspozycyjność
-doświadczenie
zdjecie uzytkownika
fikus - 2014-10-21 12:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej tam.. przesadzacie, ja powiem wam ze 3 lata temu musialem zjechac do PL z przyczyn zdrowotnych, rok temu wyjechalem przez innego posrednika do NIemiec, tragedia, wracam do grasera, moze kiepsko trafilem nie wiem. ale prawda jest taka ze niezaleznie przez jakiego posrednika wyjedziesz to i tak lipa, jestes traktowany jak pracownik drugiej kategorii. W graserze bylo raz kiepsko raz dobrze, generalnie po tym co mialem ostatnio przez Van Kopena, to zdecydowanie chce wrócic, a wiem ze mnie tez chca. slyszalem ze koordynatorzy sie zmienili, co chwila tam sie zmieniaja.
zdjecie uzytkownika
slabo - 2014-10-23 19:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszedzie jest taka tragedia ostatnio nie wiem co to sie dzieje ja jzu chcialem 2 razy jechac izawsze cos bytlo nie tak zdeycdowanie nie mam moze szczescia ale co nie patrze na firme to cos nie tak jest. co z tym wszystkim zrobic bo nie wiem za bardzo o co chodzi teraz z tyi firmami. pozdrawiam wszystkich mam nadzieje ze nam sie uda.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Graser!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graser
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert