Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Graser


Oceniono 57 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Graser
ul 3 Maja
85-016 Bydgoszcz
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
CZARNA - 2013-10-16 18:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
uwazajcie panstwo na firme GRASER!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
diana2304 - 2013-12-18 15:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CZARNA - 2013-10-16 18:24:21]:
popieram!!!!
zdjecie uzytkownika
diana2304 - 2013-12-18 15:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do oszukany - 2013-10-07 23:02:15]:
Dokładnie tak jest ,cała prawda o graserze.DIANA
zdjecie uzytkownika
pw8hj - 2014-01-28 16:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirelka2364 - 2013-04-25 19:46:22]:
spkojnie jest tzw sezon niski, wiec jest nieco mniej pracy. od lutego/marca zawsze rusza wszystko
zdjecie uzytkownika
ania24 - 2014-01-28 16:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BJ - 2013-06-19 23:17:00]:
dokładnie, jestem tego samego zdania. polacy nie gęsi co prawda, ale za granica wygląda to nieco inaczej. Najlepiej jak masz jakąś sprawę, dzwoń bezpośrednio do Justina
zdjecie uzytkownika
janek PL - 2014-01-28 16:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam te opinie, jedne pozytywne inne nie i powiem wam, ze jest naprawde ok, co prawda ja pracowalem przez miesiac w Rotterdamia na pralni, teraz jestem w NIemczech i jest ok. opieka koordynatorów, szefowie przyjeżdżaja co tydzień, zalatwiaja urzedowe sprawy, mamy meldunki, nr podatkowe i wsztystkei papiery do pracy. z kierownikiem na pralni rozmawialem, tez sa zadowoleni ze wspolpracy, niedlugo ściągne żone jak sie uda, bo praca to mam nim 45 godz w tygodniu, wyplaty na konto na czas, Janusz pod telefonem zawsze. Mam nadzieje ze będzie tak dalej
zdjecie uzytkownika
egon - 2014-01-28 16:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
podzielam, początki byly ciezkie, dlugie dojazdy, ale teraz jest ok. wczesniej pracowalem w Graserze na sławnej plazie i powiem tak, ja zawsze mialem dobre godziny i dogadywalem sie z koordynatorami. ja nie robilem im pod górke a oni mi. ale jak widzialem niektórych hojraków, co mysleli ze za lezenie i palenie trawy będą im placili to sie nie dziwie ze po paru dniach plaza im podziekowala. fakt ze za chate i ubezpieczenie odciagaja, ale oplaty sa normalne, sa teraz nowi koordynatorzy którzy wsztyko tłumacza (tym co nie znają zadnego języka) bo reszta to się dowie sama. jak ktos chce i lubi prace to sie nie zawiedzie
zdjecie uzytkownika
gretta - 2014-02-20 16:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widac zależy jak kto trafi w Graser, dobrze, że jest jednak wielu zadowolonych, którzy pisza na forum, chyba sama spróbuję.
zdjecie uzytkownika
Staszek34 - 2014-03-05 16:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiam wam, ze pracowałem z Graserem w 2009 roku bodajże, teraz wyjechałem drugi raz i jest o niebo lepiej. Normalni koordynatorzy, fajne mieszkania i tym razem nie czekałem tak długo jak ostatnio, chyba 2 tyg i dzwonili że jest wyjazd. P.s. pozdro dla ekipy z plazy Seal :)
zdjecie uzytkownika
fc - 2014-03-06 11:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Staszek34 - 2014-03-05 16:47:56]:
a wyszedłeś chociaż na ZERO po odjęciu wszystkich opłat , GRASER to porażka po co piszesz
zdjecie uzytkownika
kazek - 2014-03-12 21:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Staszek34, jak widzisz polecający są w mniejszości, mógłbyś napisać trochę więcej konkretów o Graser, może coś o zarobkach lub standardzie w mieszkaniach?
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-03-15 20:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy w holandi
zdjecie uzytkownika
hejo - 2014-04-22 12:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to gratuluję :P chyba dobrze trafiłeś, chociaż nie wiem czego spodziewasz się @mirek, po zostawieniu tu takiego wpisu
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-04-24 11:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! czy ktos moze powiedziec jakie sa warunki mieszkaniowe w Graserze? ile osob na domku ? czy sa godziny 40-45? czy sie ma stala prace ?prosze o odpowiedziec ,gdyz zamierzam podjac prace przez to biuro
zdjecie uzytkownika
nk43doris - 2014-05-08 16:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam, powiem ci tak, na początku mialam 34-38 godz, teraz (po 2 miesiacach pracy) zostaje ciagle w nadgodzinach, wychodze nawet 50 h/tyg. z kasa jest ok, zalezy jak trafisz, domek moglbybyc troche tanszy, ale mieszkajac tutaj widze ze wszystkie agencje maja podobne ceny. najwazniejsze to musisz byc dyspozycyjny, jak np Janusz zadzwoni ze jest opcja na druga zmiane to radze skorzystac. teraz zjezdzam sobie na urlopy kiedy chce i ustalam wszystko z pracodawcą
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-05-15 11:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki za informacje;)Ale co masz na mysli "musisz byc dyspozycyjny"?
zdjecie uzytkownika
aloha - 2014-05-20 18:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kot, podłączam się do tego pytania. Może autor lub inni pracownicy odpowiedza jak to jest w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
chinczyk - 2014-06-29 12:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam (usunięte przez administratora) Koordynatorzy Piotr ok Janusz nie za bardzo.Ponadto firma ktora zatrudnia PLAZA nie przeprowadza zadnych wprowadzen a takze treningow przed praca mowa tutaj o podtawowych zasadach pracy jakie tam obowiazuja.Duzo przemial osob nic ciekawego sami Polacy a dalej nie trzeba oipisywac chyba prawda?
zdjecie uzytkownika
aloha - 2014-06-30 12:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jezeli warunki zakwaterowania byly takie to nie zazdroszcze. chociaz z drugiej strony, nie wiele pieniedzy Cie to kosztowalo. wiem jak jest z wynajmem pokoi w Niemczech, nawet tych pokoi robotniczych. @chińczyk, napisz jeszcze z łaski swojej czy firma zegnala sie z Polakami z ich czy swojej winy?
zdjecie uzytkownika
byk z bydzi - 2014-07-09 13:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chinczyk pewnie robisz bezposrednio dla chinczyka. powiedz cos wiecej jak to wyglada z twojej strony. Ja pracuje dla Grasera 2,5 roku i gdyby mi nie pasowaly warunki czy wyplata to po miesiacu bym spadal. Od roku tu sie naprawde poprawilo, mozna nawet nadgodziny robic jak ktos bardzo bedzie meczyl przelozonych.
zdjecie uzytkownika
mlody 89@!! - 2014-07-09 13:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem przez b2work 4 miechy, porażka, w graserze troche lepiej, na poczaku w biurze wypytywali mnie czy nie boje sie ciezkiej pracy itp. teraz wiem dlaczego, ale kurcze pierwsze 2 tyg mieszkaniaa to dramat, na lóżku polowym dokoptowany w gościnnym pokoju. Wiedzialem o tym wczesniej i jakkos przezylem. teraz mamy wynajety nowy hotelik, warunki ok cyfra internet kafejka polecam
zdjecie uzytkownika
chinczyk - 2014-07-10 12:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do samej pracy dla Grasera podobno niektorzy szybko sie nie nadaja ale ja slysze tez swoje i troszke juz z agewncjami przezylem gdzie indziej.Poza tym zakwaterowanie na poczatku pokoj nie do przyjecia poza tym jestem osoba nie palaca a oto mnie nikt nie pytał.pozdrawiam.Niektore osoby interesuja sie nie tylko praca z tego co zauwazylem reszte jednak zostawie dla siebie.
zdjecie uzytkownika
maciek_26 - 2014-07-10 12:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, pojawiła się jakaś oferta na order pickera, jak widac jest praca nie tylko przy wieprzowinie :). Tylko jedna kwestia: jestem raczej takim miśkiem, raczej powolnym, ale studiowalem germanistyke. Da sobie rade taki ktos jak ja?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-14
Żródło: Gowork.pl
Kleve
( )
  Agencja Pracy Tymczasowej i Doradztwa Personalnego Graser Sp. z o.o., wpisana na podstawie Certyfikatu Ministra Gospodarki i Pracy do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 1978,  specjalizuję się w delegowaniu pracowników do krajów Unii Europejskiej, aktualnie poszukuje osób chętnych do pracy na stanowisku: Order Picker Miejsce pracy: Niemcy, Kleve   Obowiązki: Osoba pracująca na ty
zdjecie uzytkownika
silllll - 2014-07-11 09:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijajcie to biuro z dalekaaaa!!!! patrzą tylko jak każdego oskubać te ich śmieszne umowy są nie dla pracownika tylko przeciw pracownikowi żadnych płatnych urlopów żadnych podwyżek nawet składek emerytalnych nie opłacają nie dają należnych kolejnych faz tylko zmieniają na umowie nazwe biura na tzw. Vije która wogóle nie istnieje byleby by pracownikowi dodatkowych pieniędzy nie płacić czy się pracuje u nich miesiąc czy 4 lata nic się nie zmienia to biuro dosłownie pluje ludzią w twarz!!!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
elektromechanik - 2014-07-14 13:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. W ofercie na elektromechanika wymagajo znajomosci języka. Napiszcie czy jak wezmę ze sobą papier z kursu z Polski przetłumaczony to zwiększę szansę na robotę.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graser
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x