Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Graser

zdjecie uzytkownika
Diana7 - 2013-09-23 20:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z chęcią się dołączę im Nas więcej tym lepiej
zdjecie uzytkownika
tamburyn - 2013-09-25 07:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) opinie widzę wszędzie takie same... rekrutują cały czas do pracy w holandii?
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2013-10-06 11:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak rekrutuja na okraglo teraz dzwonia z biura i proponuja prace na miesiac bo sezon zbiorow sie konczy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
do oszukany - 2013-10-07 23:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orientujesz się jak długie kontrakty proponują? To jest praca tylko sezonowa czy mają również i stałe zlecenia?
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2013-10-09 21:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwonila do mnie mila pani z biura jakies 3 tygodnie temu z propozycja wyjazdu na miesiac a umowy sa na okolo 4 miesiace zazwyczaj.Wyjechalem przez ta firme i niepolecam wole pracowac w POLSCE. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
benia - 2013-10-13 23:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, osobiście nie narzekam na pracę w firmie Graser, przepracowałąm cały 2008 rok na szklarni Ossekamp przy pomidorach. Justin ok,czasem zaglądał na domek-mieszkałam w Haalderen koło Huissen, koordynatorzy(wtedy Piotr Domek, Adam Zabel co tydzień z cetelkami, właściciele szklarni w porządku. Warunki w domku całkiem przyzwoite.Myślę, że to zależy gdzie się trafi i w dużym stopniu od nas samych. Pozdrawiam i wszystkim szukającym zyczę powodzenia. Obecnie czekam na sezon pomidorowy, jak mi się uda to pojadę przez Grasera.
zdjecie uzytkownika
CZARNA - 2013-10-16 18:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
uwazajcie panstwo na firme GRASER!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
diana2304 - 2013-12-18 15:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CZARNA - 2013-10-16 18:24:21]:
popieram!!!!
zdjecie uzytkownika
diana2304 - 2013-12-18 15:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [do oszukany - 2013-10-07 23:02:15]:
Dokładnie tak jest ,cała prawda o graserze.DIANA
zdjecie uzytkownika
pw8hj - 2014-01-28 16:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirelka2364 - 2013-04-25 19:46:22]:
spkojnie jest tzw sezon niski, wiec jest nieco mniej pracy. od lutego/marca zawsze rusza wszystko
zdjecie uzytkownika
ania24 - 2014-01-28 16:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BJ - 2013-06-19 23:17:00]:
dokładnie, jestem tego samego zdania. polacy nie gęsi co prawda, ale za granica wygląda to nieco inaczej. Najlepiej jak masz jakąś sprawę, dzwoń bezpośrednio do Justina
zdjecie uzytkownika
janek PL - 2014-01-28 16:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam te opinie, jedne pozytywne inne nie i powiem wam, ze jest naprawde ok, co prawda ja pracowalem przez miesiac w Rotterdamia na pralni, teraz jestem w NIemczech i jest ok. opieka koordynatorów, szefowie przyjeżdżaja co tydzień, zalatwiaja urzedowe sprawy, mamy meldunki, nr podatkowe i wsztystkei papiery do pracy. z kierownikiem na pralni rozmawialem, tez sa zadowoleni ze wspolpracy, niedlugo ściągne żone jak sie uda, bo praca to mam nim 45 godz w tygodniu, wyplaty na konto na czas, Janusz pod telefonem zawsze. Mam nadzieje ze będzie tak dalej
zdjecie uzytkownika
egon - 2014-01-28 16:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
podzielam, początki byly ciezkie, dlugie dojazdy, ale teraz jest ok. wczesniej pracowalem w Graserze na sławnej plazie i powiem tak, ja zawsze mialem dobre godziny i dogadywalem sie z koordynatorami. ja nie robilem im pod górke a oni mi. ale jak widzialem niektórych hojraków, co mysleli ze za lezenie i palenie trawy będą im placili to sie nie dziwie ze po paru dniach plaza im podziekowala. fakt ze za chate i ubezpieczenie odciagaja, ale oplaty sa normalne, sa teraz nowi koordynatorzy którzy wsztyko tłumacza (tym co nie znają zadnego języka) bo reszta to się dowie sama. jak ktos chce i lubi prace to sie nie zawiedzie
zdjecie uzytkownika
gretta - 2014-02-20 16:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widac zależy jak kto trafi w Graser, dobrze, że jest jednak wielu zadowolonych, którzy pisza na forum, chyba sama spróbuję.
zdjecie uzytkownika
Staszek34 - 2014-03-05 16:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiam wam, ze pracowałem z Graserem w 2009 roku bodajże, teraz wyjechałem drugi raz i jest o niebo lepiej. Normalni koordynatorzy, fajne mieszkania i tym razem nie czekałem tak długo jak ostatnio, chyba 2 tyg i dzwonili że jest wyjazd. P.s. pozdro dla ekipy z plazy Seal :)
zdjecie uzytkownika
fc - 2014-03-06 11:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Staszek34 - 2014-03-05 16:47:56]:
a wyszedłeś chociaż na ZERO po odjęciu wszystkich opłat , GRASER to porażka po co piszesz
zdjecie uzytkownika
kazek - 2014-03-12 21:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Staszek34, jak widzisz polecający są w mniejszości, mógłbyś napisać trochę więcej konkretów o Graser, może coś o zarobkach lub standardzie w mieszkaniach?
Graser "Wywiad z Dariusz Węc - Office Manager w firmie Graser"
Coś więcej o powstaniu firmy Graser? Firma Graser sp. z o.o. powstała w 2005 roku jako córka holdingu Graser Group, która od wielu lat z sukcesami działa na holenderskim i niemieckim rynku pośrednictwa pracy. Firma rozpoczęła swoją działalność we współpracy z holenderskimi szklarniami, następnie doszła rekrutacja do sektorów produkujących żywność. Aktualnie posiadamy wiele ofert w różnych branżach, od szklarni zaczynając, poprzez magazyny, produkcje, rze...
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-03-15 20:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy w holandi
zdjecie uzytkownika
hejo - 2014-04-22 12:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to gratuluję :P chyba dobrze trafiłeś, chociaż nie wiem czego spodziewasz się @mirek, po zostawieniu tu takiego wpisu
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-04-24 11:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! czy ktos moze powiedziec jakie sa warunki mieszkaniowe w Graserze? ile osob na domku ? czy sa godziny 40-45? czy sie ma stala prace ?prosze o odpowiedziec ,gdyz zamierzam podjac prace przez to biuro
zdjecie uzytkownika
nk43doris - 2014-05-08 16:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam, powiem ci tak, na początku mialam 34-38 godz, teraz (po 2 miesiacach pracy) zostaje ciagle w nadgodzinach, wychodze nawet 50 h/tyg. z kasa jest ok, zalezy jak trafisz, domek moglbybyc troche tanszy, ale mieszkajac tutaj widze ze wszystkie agencje maja podobne ceny. najwazniejsze to musisz byc dyspozycyjny, jak np Janusz zadzwoni ze jest opcja na druga zmiane to radze skorzystac. teraz zjezdzam sobie na urlopy kiedy chce i ustalam wszystko z pracodawcą
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-05-15 11:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki za informacje;)Ale co masz na mysli "musisz byc dyspozycyjny"?
zdjecie uzytkownika
aloha - 2014-05-20 18:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kot, podłączam się do tego pytania. Może autor lub inni pracownicy odpowiedza jak to jest w tej firmie?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-19
Żródło: Gowork.pl
Nijmegen
( )
  Agencja Pracy Tymczasowej i Doradztwa Personalnego Graser Sp. z o.o., wpisana na podstawie Certyfikatu Ministra Gospodarki i Pracy do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 1978,  specjalizuję się w delegowaniu pracowników do krajów Unii Europejskiej, poszukuje osób na stanowisko: KOORDYNATOR PRACOWNIKÓW TYMCZASOWYCH Miejsce pracy: Nijmegen Nr referencyjny: 12/11/14/k   Obowiązki:
zdjecie uzytkownika
chinczyk - 2014-06-29 12:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam (usunięte przez administratora) Koordynatorzy Piotr ok Janusz nie za bardzo.Ponadto firma ktora zatrudnia PLAZA nie przeprowadza zadnych wprowadzen a takze treningow przed praca mowa tutaj o podtawowych zasadach pracy jakie tam obowiazuja.Duzo przemial osob nic ciekawego sami Polacy a dalej nie trzeba oipisywac chyba prawda?
zdjecie uzytkownika
aloha - 2014-06-30 12:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jezeli warunki zakwaterowania byly takie to nie zazdroszcze. chociaz z drugiej strony, nie wiele pieniedzy Cie to kosztowalo. wiem jak jest z wynajmem pokoi w Niemczech, nawet tych pokoi robotniczych. @chińczyk, napisz jeszcze z łaski swojej czy firma zegnala sie z Polakami z ich czy swojej winy?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graser
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Graser?
Zadaj pytanie
x