brak logo

Chiorino Sp. z o.o.

Bydgoszcz

Opinie o Chiorino Sp. z o.o.

anonim 2011-01-10 21:11
Jest to firma, która nie szanuje pracowników, która za pomocą niekorzystnych zapisów w umowie w sposób perfidny działa na niekorzyść pracownika, która działa bez jakichkolwiek sentymentów. Więc jeśli ktoś ma zamiar tam pracować niech się dobrze zastanowi czy taka cenzurka pracodawcy mu odpowiada i niech się nie godzi na niekorzystne zapisy w umowie
4
anonim 2011-01-12 19:39
W 100% się zgadzam. Nie życzę nikomu takiego pracodawcy
3
anonim 2011-04-13 14:30
nie polecam nikomu tej firmy, praca po godzinach to norma bo wymagane wszystko na wczoraj a pensja oczywiście stała i śmieszna
4
anonim 2011-10-13 19:07
prawnik i wie jak napisac umowe na niekorzyść pracownika
1
ja 2012-02-03 15:32
Witam
Czy ktoś ma jakieś aktualne info o Chiornino ?
anonimm 2012-02-08 20:46
osobiście polecam pracę w firmie chiorino, dla osób, które nie posiadają ambicji, lubią marne zarobki, stałe zmiany, niekorzystne zapisy w umowie, szefostwo, które nie radzi sobie z prowadzeniem firmy, znikome perspektywy rozwoju, atmosferę pracy pod ciągłą presją i kontrolą oraz towar produkowany, który jest jakościowo, delikatnie mówiąc słaby. 2 kroki do przodu i 3 w tył - oto główna idea przypisana do tej firmy.
2
ziom 2012-11-14 14:43
Na pewno wszędzie indziej nie bedziesz musiał pracować, a wypłata będzie dwa razy większa. Powodzenia.
Najlepiej narzekać, a od siebie nic nie dawać.
były pracownik chiorino 2013-12-13 19:41
pracowałem przy wycinaniu taś. współpracownicy - ludzie extra. ale za to kierownictwo - głównie pani "Udziałowa"nie ma pojecia o zarzadzaniu personelem - [usunięte przez moderatora] nos w kazda nawet blaha sprawe. a od kiedy jest tam pan DŁ to jużwogóle zrobila sie tragedia - [usunięte przez moderatora]
3
anonim 2014-05-28 20:11
firma działa teraz tak,ze zaczynaja sie zwalniać najstarsi pracownicy,na dniach nastepni to planuja,zarobki marne a trzeba być dyspozycyjnym 24 h i to za darmo!!!
7
qwerty 2014-07-24 12:22
Jak z tymi zwolnieniami? Odchodzą juz? Kto sie zwolnil? Niektorzy to nawer gdyby mieli 24h tam siedziec to by siedzieli
mnb 2014-07-31 07:58
Ogloszenie o ktorym piszesz "wisi non stop" chyba od poltorej roku jak nie wiecej, co z tymi zwolnieniami naprawde ludzie odchodza? Co sie tam zadzialo skoro tak atmosfera sie zagescila. Ma ktos jakies infog
1
maki 2014-11-23 19:58
Najlepszym prezesem jest ALeks potrafi klamac i obiecywać i nie dawac
2
lkj 2015-01-18 22:09
Ma ktoś aktualne info o firmie, warto pytać tam o pracę w biurze
1
Jacek 2015-03-26 08:43
Ja pracuje od 10 lat . Uczciwie pracuje i uczciwie zarabiam .
Jako przedstawiciel handlowy . Mam dobrą uczciwą pensję podstawową z prowizją i nikt mnie nigdy nie oszukał . zarabiam 5- 6 tys miesięcznie robiąc dobre obroty handlowe .
Wiec może zastanówcie się czemu jesteście tacy słabi w tym co robicie .
Może nie trzeba było kamieniami w szkołę rzucać hahahah
3
gogolik 2015-05-14 13:54
kto tu pisze o uczciwej pracy i ucziwym zarabianiu pieniędzy-nie w tej firmie.zakłamanie-i totalne olanie pracownika, tutaj o ludzi nie dba sie a Pan Aleks-młody który nie wie jak traktuje się ludzi i jak zarzadza firmą.nie polecam
1
Fedora 2015-07-04 15:52
Jak się tobie nie podoba to rzuczasz wypowiedzenie i dowidzenia. Przecież nikt na siłę cię nie trzyma. Jak masz coś do Aleksa to mu to powiedz, no chyba że jesteś takim małym, tchórzniwym człowieczkiem co tylko beczeć w internecie potrafi.
Johny 2015-07-24 15:12
Internetowi hejterzy są najlepsi, czlowieku masz problem - idz porozmawiaj i wyjasnij niedomówienia lub powiedz co cie boli... troche odwagi.
spanch bob 2015-11-19 09:43
Znam firmę od początku lat 2000, i ten co napisał o zarobkach 5-6 tyś. to jest chyba jedynym handlowcem w chiorino, który tak zarabia. jak na 10 lat pracy dla jednej rodziny to i tak jest słabo doceniony..Gdyby było wszystko ok, to by ludzie nie pisali...
2
byly 2015-11-21 21:01
Musisz miec prawo jazdy,ale nie pchaj sie w bagno bo cie dojadą
2
Fedora 2016-03-23 16:41
Wydaję mi się że pomyliły Ci się firmy bo ja pracuję w Chiorino parę lat i żadnego szkolenia sobie nie przypominam.
1
Obiektywny pracownik 2016-05-06 23:55
Firma ogólnie spoko.Jeśli robi się swoją robotę i nie kombinuje to i dogadać się można w zasadzie każdej kwestii.Negatywne opinie nt.pracy na warsztacie a w szczególności pracy w serwisie wg.mnie wypisują byli lub obecni pracownicy, którym nie chce się pracować a zarabiać chcieliby co najmniej 3000pln/netto.Za czasów kierownika ( usunięte przez administratora )ciągle było im mało a teraz jak go nie ma to nie potrafią dogadać się tak naprawdę między sobą i próbują zrzucać winę na nadzór produkcji w osobach( usunięte przez administratora )Głównym "mieszajacym" był zawsze i wciąż jest ( usunięte przez administratora )k a teraz również jego "( usunięte przez administratora )
Podsumowując,jeśli ktoś nie boi się pracy ( naprawdę nie wyrywającej rękawów) i ma choć trochę orientacji technicznej (obsługa miary i suwmiarki w zakresie podstawowym) myślę że spokojnie da sobie radę i pensję na poziomie 2000 brutto/podstawa/8h/5dni spokojnie "łyknie"
Pozdrawiam
( usunięte przez administratora )
7
ja 2016-05-16 19:47
Bo co
1
123 2016-06-20 12:56
pytanie mam jakie zarobki podstawa jakie narzędzia dają na stanowisku Doradca Techniczno Handlowy
3
Stalin 2016-07-07 18:23
Ludziska warto tam probowac? dostalem tel z propozycja pracy na produkcji, czy to warte zachodu?. Jak kasa ile idzie wyciagnac z uczciwej pracy? jak ludzie? atmosfera itd. Ciekawi mnie kiedy kasa wyplacana skoro proponuja umowe zlecenie
1
bn njklk 2016-07-07 22:21
@ Stalin zawsze warto chociaz isc na rozmowe kwalifikacyjną, żebyś potem nie załował że coś straciłeś
1
koles od tasm transportowych 2017-01-17 00:00
pracowałem tam jakis czas temu jak dowodzil jeszcze stary krab a mlody zaczynał. pani udziałowa to totalne dno !!! stanowczo nie polecam !!!
7
Agata 2017-07-23 18:55
@koles od tasm transportowych, dlaczego nie polecasz? Argumentujcie wszyscy swoje wpisy, ponieważ forum jest bazą wiedzy na temat firmy, zainteresowane osoby odwiedzają forum by dowiedziec się czegos więcej na temat funkcjonowania. Piszcie, jeżeli pojawią sie też aktualne oferty pracy .
Kajetan 2017-07-25 20:19
Ja tez mam jakies nalecialosci i scysje w pracy, ale nie przyszloby mi do glowy szkalowac kogos anonimowo. Sa zasady. Ten u gory to jakis podczlowiek z zaburzonym ego i miekki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jek.
Jak juz piszecie te opinie i oczerniacie kogos, to miejscie tyle odwagi by podpisac sie imieniem chociaz, bo takie wpisy jak ten powyzej sa troszke ponizej pasa.
1
Zostaw swoją opinię o Chiorino Sp. z o.o. - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Chiorino Sp. z o.o.