brak logo

Nidec Motors

Niepołomice

Opinie o Nidec Motors

!!!;;;;;; 2016-05-04 20:33:44
Tak to prawda czarnulka jest bardzo ladna sympatyczna bystra
..... 2016-05-04 21:06:02
I zapomnieliście dodać że ma świetne poczucie humoru,podejrzewam że gdyby była w radzie to nie jedno by nam zalatwila może jakie dodatki bo obecna rada nic nie działa jest gorzej nic nie walcza by ludziom bylo lepiej wszystko pozabierali, nie ma kto walczyć dla nas
Stary 2016-05-09 23:44:14
Nowi operatorzy przychodzą maja 2200 na rękę i robić im się nie chce a ty zapiepszasz za miskę ryżu
old 2016-05-09 23:58:26
Nowi operatorzy przychodzą maja 2200 na rękę i robić im się nie chce a ty zapiepszasz za miskę ryżu
zły 2016-05-10 08:48:20
Tak to prawda stary masz rację jeszcze na palarni caly czas przesiadują z tej chali ets non stop je widać chyba 5 razy jak nie czarna mama gruba paszczur to blondynka to i na okolo mlodzi stażem pracownicy a starsi maja rygor,normalna porażka papierosek i telefon
umo 2016-05-11 08:14:21
to wszystko co piszecie ,to sama prawda aż się żyg... chce.Zliczyć im te pseldo przerwy na papieroska do kupy i niech to odrobią może wtedy przyjdzie im do głowy że ktoś za nich zapier....
stara 2016-05-11 22:07:05
do zły i umo po 1- patrzcie na soje ręce a nie rozglądajcie się po hali kto i gdzie ile razy wychodzi po 2 - od zwracania uwagi jest kierownik a nie zazdrośnicy którzy też mieli szanse zgłoszenia sie do pracy na hali EPS po 3- proszę nie obrażać koleżanek bo to świadczy tylko o waszej niskiej samoocenie i o chamstwie względem drugiego człowieka po 4 - my starzy pracownicy zapewniamy u nas wszystko ok ale dzięki za troskę po 5- nowi operatorzy pozdrawiają
Gosc.. 2016-06-15 23:25:55
Witam
Znalazłam ogłoszene fimry Nidec dotyczące miejsc pracy jako: Operator lini produkcyjnej.
Moze mi ktos napisac jakie są mniej wiecej zarobki, i czy praca jest bardzo cięzka ? Łatwo jest się przystosować ?
Jak wyglada przyjęcie, jest jakas rozmowa kwalifikacyjna?
6
abdul 2016-07-01 13:39:49
Praca ciezka, chyba ze trafisz na epsa, zarobki to zenada
nick 2016-07-01 21:58:31
hej
nick 2016-07-01 22:07:41
witam kojarzy ktoś taką szczuplutką czarną młodą dziewczyne chyba pracuje na magazynie prosze o odpowiedz
Abdul 2016-07-08 15:04:11
Na początek nie zarobisz dużo,będzie pracował ponad godziny za ta sama kasę dadzą 100wiecej na pocieszenie
Olaf 2016-07-08 15:10:52
Czytam wasze forum i zastanawia mnie jedno jak mogą do pracy dopuścić narkomanów i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to aż taka rekrutacja i nieoplacalna praca że margines społeczeństwa przyjmują widocznie tragiczne zarobki
Pracownik 2016-07-08 16:35:54
Zastanawia mnie jedno to ze pracuja rozni ludzie jako operatorzy z roznych szczebli spolecznych, nie rozumiem jednego co robi tam taka dziewczyna jak wioleta ona ma doslownie wszystko i nie przeszkadza jej ta praca umie doskonale rozmawiac z ludzmi nie unosi sie na jej poziomie spolecznym to tacy ludzie jak ona to wogole by nie musieli pracowac a co dopiero rozmawiać z takimi jak my.Po co jej to????Niechce się wierzyc że są tacy jeszcze ludzie którym kasa nie odbila do Glowy czyli nie jest aż tak źle ze sami Cyt.najgorsi tu pracują bo są różni ludzie i nie należy ich oceniać tylko trzeba poznać
Pracownik 2016-07-08 16:40:47
Zastanawia mnie jedno to ze pracuja rozni ludzie jako operatorzy z roznych szczebli spolecznych, nie rozumiem jednego co robi tam taka dziewczyna jak wioleta ona ma doslownie wszystko i nie przeszkadza jej ta praca umie doskonale rozmawiac z ludzmi nie unosi sie na jej poziomie spolecznym to tacy ludzie jak ona to wogole by nie musieli pracowac a co dopiero rozmawiać z takimi jak my.Po co jej to????Niechce się wierzyc że są tacy jeszcze ludzie którym kasa nie odbila do Glowy czyli nie jest aż tak źle ze sami Cyt.najgorsi tu pracują bo są różni ludzie i nie należy ich oceniać tylko trzeba poznać
121 2016-07-08 16:55:21
Pewnie jeszcze wolne jest satnowisko zglos się lub zadzwoń dopytaj
1111111 2016-07-08 18:49:00
Jedni rujnują drudzy budują swa opinia zaklad caly nidec nic się tam nie zmieniło
Alan 2016-07-08 20:18:07
Takich wlaśnie ludzi nam brakuje w naszym zakładzie a jak są to WYJATKI
Xxx 2016-07-18 11:11:59
Witam, czy praca jest na 3 zmiany na produkcji przez manpowera?
Niepołomice 2016-07-18 13:54:05
Witam :) Właśnie zastanawiam się nad tym czy składać CV w sprawie pracy. Powiedzcie mi szczerze, czy dziewczyna da sobie radę? Nie jestem osobą o mocnym charakterze, wręcz przeciwnie :) Jak wygląda sprawa zarobków? Jakie stanowisko jest najlepsze? Słyszał ktoś coś o busie... dojazdach do pracy? :)
Niepołomice 2016-07-18 14:01:35
Wiesz może jak jest z przyjęciami? Przyjmują bez problemu? :) czy trzeba mieć wykształcenie wyższe, licencjat, doświadczenie 100 letnie, znajomość 5 języków? haha :)
1
xxx 2016-07-22 19:40:04
na AIRF na zmianie C sa osoby z ktorymi nie da sie pracowac. Szczegolnie jedna. Przemadzala, wszystkie rozumy zjadla, najmadrzejsza. Robi wszystko by kierownik widzial jaka to ona jest (usunięte przez administratora) A tak naprawde to sie (usunięte przez administratora)Tylko geba jej sie ne zamyka i na pol zakladu ja slychac. Zapieprza tylko wtedy jak kierownik sie kolo niej kreci
6
Strabag 2016-07-25 08:57:54
Witam chciałem się zapytac jak wypadają zmiany u was? W tamtym tygodniu zmiana ranna ma na?????jaki system zmianowy?Macie piękne pracowniczki na tej malej chali nie mozna się napatrzeć!!jest tam dziewczyna która do szaleństwa wpadka koledze w oko i nawet nie wiem Ile ma lat czy zajęta nawet nie wie jak ma na imię ale ma bardzo wybitną urodę i czarne wlosy widać że dziewczyna z charakterem
1
enter 2016-07-30 11:28:49
Staszek na ulotkach jest podany mail: rekrutacja@nidec-ma.com
1
Gosc.. 2016-07-30 19:08:01
Niedawno pytalam o warunki w Nidecu
Nie otrzymalam duzo odpowiedzi, wiec teraz sama napisze cos dla innych :)
Trafilam na eps (na moje szczescie :)), praca calkiem calkiem tylko wynagrodzenie niskie.
Od wrzesnia wprowadzaja 12-godzinne zmiany, łacznie +550 do wyplaty brutto.
Wiec polecam zainteresowanym, bo szukaja ludzi na nową zmiane
6
gośc 2016-07-30 20:55:30
Ale te 12 godzin to co drugi dzien czy codziennie?
Gosc.. 2016-07-31 10:40:32
Pierwszy tydzien praujesz: pon, wtorek,piatek,sobota niedziela
Drugi tydzien pracujesz : sroda,czwartek
Wiec calkiem sporo wolnego
Słyszałam, ze wyplata na czas.
gość 2016-07-31 13:20:51
A jesli to jest umowa przez agencję to jak jest z umową?to zleceniówka?
nikt89 2016-08-10 13:32:17
Powie mi ktoś co się tam robi? Ciężko jest? Z laskami tez się pracuje? :P ile miesięcznie się wyciąga? Jest jakiś podział typu to robią kobiety a to męszczyźni?
5
nikt89 2016-08-10 15:52:55
a co robi operator linii bo w tym mi pracę proponuja, kobiet po prostu unikam.
1
kobieta 2016-08-10 18:09:12
a co boisz sie nas my operatorki nie gryziemy i pozdrawiamy
1
ur 2016-08-11 14:27:48
Tak nie raz wspoominala że proces nic nie robi i sama musi to naprawiać i zamiast żeby maszyny szly to stoimy przez to jeszcze dłużej bo grzebie a później nie wie co ustawia
ur 2016-08-11 15:56:42
Jeżeli chce grzebac to niech robi to z głową bo psuje maszyny a później są postoje długie i cierpi na tym produkcja i zaklad maja na swoje życzenie osobę nie kompetentna Malo tego nie powinna wchodzić w drogę procesowi
operatorzy 2016-08-11 20:03:00
Widać że mowa o Iwonie pani lider ktora nie najlepiej pracuje z nami operatorami bo krzyczy na nas
3
nikcl 2016-08-11 23:10:14
Czy pracowników dowozi autobus firmowy do strefy niepołomickiej?
nikt89 2016-08-12 09:08:41
nie przyjeli mnie :( za tępy jestem....
1
KtoszProdukcji 2016-08-13 21:27:47
Co to za ciemnowlosa dziewczyna z Dzialu Jakosci? Taka wysoka i calkiem nowa. Kojarzy ktos? Fajna jest?
Promati 2016-08-26 00:17:20
Nie moge spac bo sie chyba zakochalem,dzis ja obserwowalem piekna o ciemnej karnacji czerwonych ustach,kolczykiem w brwi.Zaimponowala mi bo jest kobieta a ma niesamowite pojecie o maszynach z tego co widzialem jest rozchwytywana kazdy chce by cos tlumaczyla,malo tego najciekawsze jest to ze kazdy przy niej ma usmiech na twazy,zdradzcie mi chociaz jak ma na imie
E.P 2016-08-26 10:54:37
:) Ja wiem o kogo chodzi o naszą czarnuleczke, maskotka epsa wszyscy ja bardzo lubią bo bardzo dobrze tlumaczy i jest dla ludzi pomoże gdy trzeba nigdy nie odmówi pomocy a i co ważne ma pojecie o maszynach a jest kobietą
Robi 2016-08-29 17:56:56
ale gdzie to sprawdzic zeby byc na bieżąco z ofertami. jaka stronka??
1
robi 2016-09-01 11:14:33
szukam szukam i nie moge znalezc.!!! poprosze o konkretny link...
Jan 2016-09-28 07:07:22
Witam , co mozecie powiedzieć o pracy na dziale Sol , warto spróbować ?
ogor 2016-09-30 09:00:44
Socjalnego będzie po 200zl podobno brutto
saturn 2016-09-30 10:43:40
mimo niektórych komentarzy i tak bardzo chętnie będę próbowała się dostać do was do was do firmy na stanowisko Inżynier Ds. Jakości w Projekcie, nie widzę dla siebie lepszej opcji w Niepołomicach, tak jak chcą mam2 lata doświadczenia w pracy na samodzielnym stanowisku inżynierskim w dziale jakości w firmie produkcyjnej
Wiem to powiem 2016-10-26 14:01:14
Na stanowiska biurowe ogłaszają się na pracuj.pl na stanowiska na produkcję ogłaszają się przez Randstad
Wiem to powiem 2016-10-26 14:02:01
Na stanowiska biurowe ogłaszają się na pracuj.pl na stanowiska na produkcję ogłaszają się przez Randstad
nowy rekruter 2016-11-11 06:43:01
Witam
Właśnie odbyłem rozmowę kwalifikacyjna na stanowisko technika utrzymania ruchu. Czy mógłby ktoś coś więcej napisać na temat warunków zatrudnienia. Jak wygląda ten system 12 godzinny? Dlaczego umowa jest za pośrednikiem pracy a nie bezpośrednia od Nidecu? Proszę o informacje.
były magazynier SOL 2016-11-25 17:14:50
jestem byłym pracownikiem jak widzę nic się nie zmieniło zarobki stoją w miejscu, 6 lat temu odchodziłem a tylko problemy robili przy zwalnianiu się, kadry masakra tylko pod górkę robią wszystkim, trzeba się pilnować bo jak wszędzie nie wiadomo kto cię za parę groszy do wypłaty sprzeda do kierownictwa. 6 lat temu przy 40-48 godzinach tygodniowo wychodziłem 2000-2200zł/mc więc szału przez ten czas nie robią tylko się agencje pracy, które dostarczają ludzi zmieniają. Reguła jest taka, że trzymają przez agencję pracownika przez rok do półtorej i wtedy przejmują (znam wyjątki, że tego nie robią) z comiesięcznymi umowami. Pozdrawiam mojego byłego kierownika Piotrusia jedyny w porządku na magazynie .
Xxx 2016-11-25 21:31:42
Czy praca na produkcji przez agencje jest na 3 zmiany?
Xyz 2016-11-26 09:26:42
Albo na trzy zmiany albo na dwie po 12godzin
Zostaw swoją opinię o Nidec Motors - Niepołomice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nidec Motors