logo General Electric Power Controls

General Electric Power Controls

Bielsko-Biała

Opinie o General Electric Power Controls

łysy ty wiesz co 2016-11-03 01:05
Ku..a to jest forum na którym wyrażamy opinię o pracodawcy, a nie dyskutujemy o tym czy jeden z drugim widział jajko na stołówce. Za chwilę ktoś napisze, że widział kurę i zacznie się dyskusja co było pierwsze jajko czy kura. JPRDL proszę Was idźcie pracować gdzie indziej....
pracownik 2016-11-03 02:52
O pracodawcy oraz o warunkach pracy. W moim rozumieniu on też świadczy o warunkach pracy. Także opinie jak najbardziej na miejscu :)
leszczyński 2016-11-06 21:11
Witam chciałem zapytać szanownycy linowców,o dziecko linu miało być początkiem nowej ery GE .Kiedy przywiozą CZAKU CZAKU.......... ?z leszczyńskiej (bo wam jeszcze zardzewieje)
5
S. 2016-11-07 11:19
Hahahaha toż to bardzo dobre pytanie...
Legendarna maszynka, która pochłonęła masę pieniędzy i skończyła pod warstwą kurzu...
No więc, kiedy odpalicie czaku-czaku? :D
4
Obecny pracownik 2016-11-07 14:37
Nie wszyscy w temacie- do czego niby ta maszyna?? Że linowcy topie bezsensu pieniądze to nie nowość.
5
crocs 2016-11-15 08:41
nowa era?w pierwszej kolejności epoka kamienia łupanego musi dobiec końca ale tego ostatniego nie widać.technologiczny zaścianek łeeee
3
Sebastian 2016-11-16 22:52
Witam wszystkich, poszukuje pracowników firmy GE Power z okolic Cieszyna do wspólnego dojazdu. Pozdrawiam.
ktoś 2016-11-19 13:08
Boże kochany dziekuję Ci za tą wypowiedź. W końcu jedna mądra osoba. Tak, moim zdaniem obecne roszczeniowe zachowanie pracowników jest wynikiem otwarcia rynku pracy ale też wynikiem błędów pracodawców. Pracownicy narzekają bo chcą zarabiać więcej ale nie chcą więcej robić a gdy nie dostaną podwyżki to zamiast szukać nowej pracy to narzekają. No kurde...jeśli chcesz więcej zarabiać to złóż wniosek a jak nie dadzą podwyżki to poszukaj nowej pracy. A pracodawca niestety nie chce więcej płacić a jeszcze tych co pracują straszy zwolnieniami...i to jest chamstwo. Ale Polacy sami są sobie winni bo z takie sytuacje miały miejsce już od lat ...nawet za czasów naszych dziadków. To jest mentalnośc Polaczków...zazdroszczą innym, uważają, że każdy kto jest na innym stanowisku niż oni to nic nie robi, bo tylko oni potrafią wykonywać pracę. Tak jest pomiędzy produkcją a biurami oraz pomiedzy poszczególnymi działami biurowymi w firmach. A pozatym kazdy człowiek chce by ktoś inny był taki jaki on chce żeby był i to mocno widać w GE też. Bo wystarczy, że masz inne zdanie niż wszyscy i jak to w PRL zaraz Cię zakraczą. A co do pracy prawda jest taka, że każdy ma wykonac swoją zgodnie z zakresem obowiązków i tyle ...koniec kropka i nie podejmować decyzji, które nie leżą w jego zakresie obowiązków. Dajcie sobie spokój ludzie...przychodzicie tam do pracy a nie do domu. Te czasy co sie pracowało w jednym miejscu 30 lat sie skonczyły. Pozatym nie zachowujcie się jakby firma wam życie uratowała.
1
Obecny pracownik 2016-11-20 19:57
Brawo ty, rozumiem że jesteś pracownikiem biurowym?? Dlatego też nie wiesz jak jest na produkcji. Mówisz że mamy przychodzić do pracy i robić swoje- wiekszosc jak nie wszyscy pracownicy robią dużo więcej niż do nich należy. Operarorzy maszyn są przypisane do jednej- pracują na kilku bo akurat na jego nie ma roboty. Magazynier ma się zajmować własnym magazynem (pomijając fakt że z wózka skacze do kompa a z kompa do wózka) a musi ogarnąć wszystko łącznie z florami produkcji. Montaz- pracuje tam gdzie jest więcej pracy- kierownicy chcą mieć ludzi którzy wszystko robią a płacić najniższa w firmie. Dużo osób które mają rodzinę żyją od 10 do 10. Jedyna szansa są nadgodziny i nocki. Powiem że można iść gdzie indziej- owszem ale nawet jak masz większe pieniądze nie masz pewności że za 6 miesięcy się pracą nie skończy ( zresztą ge z partnerowcami robi tak samo). Także bez obrazy ale jak nie pracujecie na produkcji a może co najwyżej tam przechodiliscie do logistyki to nie wypowiadającie się o nas. My naprawdę nie przychodzimy na wakacje chociaż są takie osoby ale one zawsze były i zawsze będą.
6
S. 2016-11-22 12:18
@Obecny Pracownik:
100% racji! Ludzie wykonują zadania wykraczające poza swoje obowiązki, kto twierdzi inaczej nie widział produkcji na oczy...
Ludzie z tłoczni/obróbki pracujący na maszynach na blacharni, albo monterzy czyszczący szyny na gnieździe miedzi, niestety taki widok to standard.

Ludzie umiejący pracować na kilku (kilkunastu) stanowiskach często są mniej doceniani od stałych pracowników, którzy to pracują tylko na swoim stanowisku ( bo oni to pier... i nie będą się uczyć gdzie indziej). Następnie wygląda to tak że "doświadczeni" pracownicy siedzą na stanowisku nie wiedząc co ze sobą zrobić, a Ty mały trybik tego zegara jesteś rzucany z miejsca na miejsce...
5
Weteran 2016-11-24 11:32
Kolega wyżej chyba pomylił wątki na forum, lub kłamie z premedytacją. Na terenie fabryki GE Power Controls w Bielsku-Białej takie praktyki nigdy nie miały miejsca! Jestem wieloletnim szanowanym pracownikiem i uwierzcie mi, zawsze wszystko odbywa się zgodnie z prawem. Owszem, występuje taka sytuacja pod koniec czwartego kwartału, że ilość zleceń a przez co pracy koniecznej do wykonania drastycznie spada, ale ZAWSZE odbywa się to w taki sposób, że pracownicy w ramach wzajemnego szacunku i współpracy sami zgadzają się na rozwiązanie w postaci pobrania zaległych urlopów, dostępnego wolnego od pracy wynikającego z przepracowanych sobót, oraz w niektórych przypadkach pobierany jest urlop bezpłatny. My jako pracownicy rozumiemy sytuację firmy i nie chcemy jej narażać na dodatkowe, zbędne koszty. Kolega jest chyba skrajnym ignorantem, że nie bierze tego absolutnie pod uwagę! Czy ktoś na prawdę wierzy, że firma jaką jest GE Power Controls, czyli gigant światowego formatu, pozwoliłby sobie na łamanie praw pracownika? Niech każdy sam sobie odpowie na to pytanie.
6
pracownik 2016-11-24 13:16
@Weteran - popieram całą Twoją wypowiedź. Zresztą ze swojej perspektywy miło mieć dłuższy urlop akurat w najbardziej rodzinnym okresie w roku.
za weteranem 2016-11-25 08:41
Zgadzam się w 100% z weteranem. GE jest za dużym zakładem pracy by mógł łamać prawa pracownika. Wszystko jest zgodnie z regulaminem.
Od siebie dodam, że dodatkowe wolne dni w okresie, który jest najbardziej rodzinnym i przyjemnym w roku mogą tylko cieszyć :)
PIPuBram 2016-11-25 10:13
Nie dla każdego jest to najbardziej rodzinny czas w roku. Wasze myślenie dyskryminuje osoby o innych wyznaniach obchodzące najważniejsze święta w innym czasie. Zapomnieliście chyba o tym, że każdy pracownik na początku roku planuje swój urlop. Pracodawca zatwierdza ten plan. Niektórzy wykorzystali już swój urlop zgodnie z planem więc jak pracodawca może planować postój i pozostawić ludzi na lodzie zmuszając do wzięcia urlopu bezpłatnego? Ostatnio byłem świadkiem ciekawej sytuacji gdy pracownik prosi przełożonego o wydanie narzędzia służącego do pisania, a z ust innej osoby ciężko pracującej przy komputerze pada tekst "Co cię k..a na długopis nie stać?" To już jest MOBBING czy jeszcze nie?
4
jarek 2016-11-25 11:19
poczytaj kodeks pracy potem pisz glupoty....
pozatym na zdrowy rozsadek - jakbys to byla Twoja hala - to ogrzewalbys, sprzatal, oswietlal takie cos w okresie kiedy to nie jest potrzebne i nie przynosi ci przychodu? to chyba logiczne ze jak sie da, to trzeba unikac takich kosztow? chyba ze w domu zostawiasz swiatlo w pustym domu jak wychodzisz do pracy ? :) Kurcze, moze troszke ogolnego zdroworozsadkowego spojrzenia na sprawy, a nie tylko pod katem jak mi pasuje... zreszta to nic nowego, kalendarza na 2016 tez nie oglosili w telewizji wczoraj - mozna bylo sobie przewidziec...
cookie 2016-11-25 15:33
To jest tylko i wyłącznie głupota osoby, która tak się zachowuje. Od tego jest ombudsperson, żeby zgłaszać wszelkie "podejrzane" zachowania...
pietrucha 2016-11-25 16:06
witajcie wszyscy piszący, przeczytałem wasze opinie i dobre i te złe ale mentalność ludzka jest jaka jest i nic nie zrobimy.chciałem się zapytać was uczciwie pracujących, którz nie przychodzą do pracy żeby podpierać ściany,narzekać jak jest źle itp. czy jako osoba która całe życie uczciwie i sumiennie pracuje, z dużym oświadczeniem w różnych dziedzinach, czy praca w GE jest aż taka h...owa bo chciałbym się przyjąć do ge do pracy, mam rozmowe w agencji w przyszłym tyg i prosiłbym o rzetelne i uczciwe opinie, i jeszcze pytanie jeśli wszystko dobrze pójdzie po jakim czasie przechodzi się pod GE?
Pracownik 2016-11-26 19:22
Jeżeli chodzi o działy produkcyjne to nikt ci nic innego nie napisze, bo wiekszość opinii jest przynajmniej częściowo prawdziwa. Ludzie z produkcji mają pracować i już, to, że masz większe doświadczenie niż inni niema absolutnie żadnego znaczenia w kwestii twoich zarobków, jeżeli się na nowo przyjmujesz. Ewentualne podwyżki jedynie z biegiem lat, jeżeli będziesz zatrudniony dłuższy czas, w innym przypadku będziesz dostawał tyle co wszyscy co roku. Sama praca nie jest ciężka ani zła, jedynie atmosfera powodowana przez kierownictwo, oraz ciągły przyrost obowiązków bez podwyższania płacy jest flustrujący. Jeżeli celujesz gdzieś wyżej i potrzebujesz chwilowej pracy, jesteś młody i potrzebujesz gdzieś zdobyć jakieś doświadczenie, lub jesteś w podeszłym wieku i nikt za bardzo nie chce cie zatrudnić to świetnie trafiłeś. Natomiast na dłuższy czas dla ambitnych odradzam (mówię cały czas o dziale produkcyjnym).
4
EvilDead 2016-11-26 19:32
W tej firmie pytanie o przejście pod GE to jak wróżenie z fusów, są tacy co przechodzą po roku czasu lub mniej, są tacy co po 2,5 roku przez pośrednika nadal mogą pomarzyć o umowie.I bynajmniej nie uzależnione jest to od pracowitości czy sumienności a od tego gdzie trafisz a w szczególności pod kogo.Są kierownicy/mistrzowie, którzy szanują dobrych pracowników i potrafią o nich zadbać, są też tacy którzy swoim podejściem dają do zrozumienia, że sam fakt iż możesz u niego pracować jest wystarczającą nagrodą.Osobiście mogę powiedzieć, że po blisko 3 latach pracy jestem na etapie szukania innego zajęcia.Dodam, że wciąż jestem zatrudniony przez pośrednika a z podwyżek to odnotowałem jedynie podwyżki normy.
7
Antek Emigrant 2016-11-26 19:37
Zgadzam się z kolegą. W GE na produkcji niema miejsca dla ludzi ambitnych i chcących się rozwijać. Jeżeli jesteś studentem zaocznym, to broń Boże się do tego nikomu nie przyznawaj! Jedynie dopiero, jak je już skończysz. Notorycznie mistrzowie robią pod górkę, jeżeli jest zjazd w weekend tj. sobota i niedziela a Ty akurat masz 3 zmiane którą kończysz w sobote rano to nagle nieda się z nikim zamienić, koniecznie musisz zostać itd, urlopu lub przepustki udzielą ci raczej mocno niechętnie. Jeżeli masz zmianę inną, to bardzo dobrze by było, gdybyś jednak akurat w tą właśnie sobotę mógł przyjść. Lepiej jest powiedzieć, że się idzie pić na imprezę, wtedy niema problemu z wyżej wymienionymi rzeczami. Słyszałem nawet o przypadku, gdzie na stwierdzenie pracownika, że poszedł na studia i własnie ma pierwszy zjazd, więc potrzebuje wyjść wcześniej z 3 zmiany, usłyszał od kierownika "Ty na studia? Ale po co?" Także GE z pewnością nie jest to miejsce dla ambitnych. Pracownik produkcyjny ma pracować a nie jakieś roszczenia, bezczelne chęci rozwoju itd. OMIJAJ SZEROKIM ŁUKIEM
6
pietrucha 2016-11-27 21:08
dzięki wielkie za rzeczowe odpowiedzi chłopaki
Pracownik 2016-11-28 15:13
Idąc tropem logiki niektórych ludzi tu piszących to przy 20 dniach urlopu praktycznie cały już od 1 stycznia musi być zaplanowany 10 dni taryfa 4 w styczniu 4 w święta ... to na cholere mi taki urlop? Nie dajcie sie ogłupiać wykorzystujcie sobie urlop a na świeta nie mają prawa was zmusić do urlopu bezpłatnego więc pozostaje albo przyjść do pracy a jak nie to postojowe i tyle. Nauczyli sie tutaj wygodnictwa wysyłając na urlopy wtedy kiedy im nie pasuje jeszcze wmawiając ludzią że to dla nich dobrze. Jest jeszcze kwestia tego iloma dniami uropu dysponuje nasz pracodawca bo o tym też się nie pamięta. Mina mistrza kiedy odmówiłem zabrania ulopu gdyż nim już nie dysponuje była taka jak by sie pierwszy raz o tym dowiedział albo ktoś dał mu porządnie w twarz to chyba najlepszy przykład..
Chciałbym doczekać tu dnia kiedy każdy zacznie wykonywać tylko swoje obowiązki za jakie mu płacą bo w tym dniu ta firma całkowicie przestała by funkcjonować.
4
zaniepokojony 2016-11-29 17:00
Drodzy pracownicy biurowi! Przechadzając się przez obszary produkcji nie rozglądamy się na wszystkie strony, nie poruszamy się z oczami wpatrzonymi w telefon komórkowy (to jest zauważalne najczęsciej) i chodzimy wyznaczoną stroną drogi. O zgrozo dotyczy się to także pracowników działu BHP. Stwarzacie zagrożenie dla siebie i innych! Powinno się Was ponownie przeszkolić.
2
Zyczliwy PIPiarz 2016-11-29 18:53
Kolega Weteran odniosl sie do mojego wpisu "kolega wyzej klamie" odnosnie wysylania na urlopy przymusowe wypoczynkowe. Jedyny problem ze mojego wpisu powyzej juz nie ma. No takie to reguly ze jesli pisac to dobrze, zle nie wolno bo skasuja. Majac to na uwadze lacze sie z kolega weteranem: my pracownicy GE z wyrazami szacunku i wzajemnego zrozumienia rezygnujemy z majowki i poswiecamy swoj urlop na okres przestoju aby nie ogrzewac niepotrzebnie hal a kadra mogla w spokoju wypoczywac w Dolomitach. Urlopu i tak jest za duzo w odniesieniu do naszych zarobkow.
4
brodacz 2016-11-30 22:59
Każdemu kto rozważa przyjęcie się do tej firmy przytoczę tylko 2 sytuacje aktualnie mające miejsce. Naszym jaśnie panującym, wielmożnym kierownikom i dyrektorom nie podoba się, że pracownik 3 minuty po skończonej pracy jest już na portierni i opuszcza teren zakładu. Niemożliwe oszukują!!! Gó..no was to obchodzi - na taki głupi zarzut pozostaje tylko głupio odpowiedzieć. Może ktoś ma przenośny teleport w kieszeni? Formułowanie takich zarzutów to modelowy przykład mobbingu. Kolejna rzecz to zachowanie kierownictwa. Siedzenie w kiosku po ciemku i polowanie na ludzi zwyczajnie nie przystoi normalnemu człowiekowi. Sami sobie wystawiacie świadectwo. Minęliście się z powołaniem - trzeba było kanarem w autobusie zostać...
12
Pracownik 2016-12-03 08:37
Panie ~brodacz, nic ujac nic dodac Swiete slowa A ja sie tylko zastanawiam po co oni zainstalowali te czytniki przy kioskach jak i tak "kierownictwo" filuje kto gdzie i kiedy sie odbija No paranoja
5
Janek 2016-12-07 21:01
A ja oczy zamykam jak widze marnotrastwo jakie sie dzieje na zakladzie Wyrzucanie wszystkiego od malych plastikowych kanbanikow przez tony przewodow, akcesoriow typu wylaczniki przekazniki mierniki po tony blachy (nawet juz pomalowanych detali) miedzi. Nie wspomne juz o meblach biurowych krzesla obrotowe komputery (lepiej to wywalic niz sprzedac pracownikom) Ile z Leszczynskiej polecialo tych rzeczy do kontenerow A tu ci dyrekcja powie ze na podwyzki nie ma kasy KPINA !!!
6
Wkurzony 2016-12-09 15:12
A ja mam pytanie. Dlaczego przy wejściu i wyjściu na bramkach, ochrona traktuje pracowników produkcji jak złodziei? Zwłaszcza podczas wejścia, nie wpuszczą do póki nie otworzy się torby/ plecaka. Co ja mogę takiego wnosić? To moja dobra wola, a w momencie kiedy odmówię okazania, ochrona zaczyna się zachowywać hamsko i agresywnie z góry szufladkując jako złodzieja. Przykry jest również fakt, że osób pracujących w biurach ten proceder nie dotyczy. Mogą dowolnie wchodzić i wychodzić z zakładu, mimo sygnałów dźwiękowych na bramkach nie są sprawdzani, gdyż ochrona wie skąd przyszli, widząc przez którą bramkę wychodzą i o jakiej porze. Tak, przez tą, która podczas końca zmian na produkcji jest zastawiona.
11
Princepolo 2016-12-09 15:24
Drogi @Wkurzony już śpieszę z wyjaśnieniami. Sądząc po twojej mizernej wypowiedzi, jesteś pracownikiem produkcji. Otóż jest ogólno wiadomym faktem, że na działach produkcyjnych pracują ludzie o niższym ilorazie inteligencji, co zwiększa prawdopodobieństwo występowania kradzieży. Wielu z was być może kradnie, a ochrona stara się temu zapobiec. Nie krzycz w sieci, tylko grzecznie wypełniaj polecenia Pana ochroniarza i wszystko będzie dobrze. Nikomu nie dzieje się krzywda.
3
Zyczliwy PIPiarz 2016-12-15 19:43
No i przyszedl koniec General Electric w Bielsku-Bialej. Czekamy na otwarcie nowego salonu sprzedazy znanej sieci IKEA, Moze szwedzi zrobia wreszcie dojazd do blaszaka i mozna bedzie jezdzic z rodzina na klopsiki.
5
Zdziwieni ? 2016-12-15 23:08
"Błogosławione są hałasy łomot nam wyostrza smak"
R1 2016-12-16 17:21
Jestem zatrudniony przez Partnera, ale od osób z GE ( montaż R1) też słyszałem co miesiąc nie zgadza im się wypłata.
IKEA gorsza nie będzie 2016-12-16 17:25
Jakbym to słyszał na szatni ;)

Dzisiaj podczas przebierania się po pracy usłyszałem rozmowę że zakładu nie sprzedadzą, bo nie da się sprzedać zakłądu bez drogi dojazdowej.
3
blacharz 2016-12-18 16:34
kor yto to nie wszystko!!!!!
nie kupować w automatach przez miesiąc
sami zadbają o klientów ja nie korzystam i żyję!!!!!
blacharz 2016-12-18 16:37
korto to nie wszystko!!!!!
nie kupować w automatach przez miesiąc
sami zadbają o klientów ja nie korzystam i żyję!!!!!
dośćtego 2017-01-11 16:37
Może wielokrotnie tu wymieniany pan kierownik to zrozumie. Wybitny przejaw pogardy i braku szacunku z pańskiej strony.
"Siadanie na czyimś biurku, a nawet samo opieranie się o nie dolną częścią pleców (także wspieranie się na nim dłońmi lub łokciami), świadczy o braku kultury osobistej, a także lekceważeniu pracującej przy nim osoby. Niestosowność wykorzystywania cudzego biurka jako stanowiska do prowadzenia rozmowy z osobą siedzącą naprzeciw, pozostaje poza wszelką dyskusją. Mam tu na myśli sytuację, w której za naszymi plecami, przy biurku, na którym przysiedliśmy, siedzi człowiek"
3
romek 2017-01-11 17:21
Ten portal schodzi na psy... zamiast pisac o tematach zwiazanych z zatrudnieniem w zakladzie, zaczyna sie wytykanie palcami konkretnych osob. Jezeli kultura osobista budzi zastrzezenia to prosze temat zglosic do osoby ktorej temat dotycz lub do dzialu personalnego lub jezeli to nie pomaga do osoby ktora dba o takie i podobne tematy w zakladzie... Natomiast opisywanie takie spraw na forum zle swiadczy o tobie chyba najbardziej
1
pracownik 2017-01-12 17:29
Myślisz, że ktoś posłucha zwykłego pracownika? Naprawdę jesteś aż tak naiwny?
6
Poinformowany 2017-01-12 17:34
Krążą plotki i to od samej góry, że firma jest już prawdopodobnie jedną nogą w Chinach a oferta sprzedaży została wystosowana tylko dla dopełnienia formalności.
1
Kryptograf 2017-01-12 18:19
Człowieku, jakim dialektem ty piszesz, rozumiem co drugie słowo. Kup sobie słownik ortograficzny.
1
Realista 2017-01-12 18:19
Chinczyk, Jankes co za różnica? Zrobić swoje i do domu.
romek2 2017-01-12 21:39
Człowieku weź zgłoś tu sprawę anonimowo. Chełpią się, że skrzynka wisi na stołówce do której można wrzucać zażalenia do Ombudperson. Tylko może pracownicy nie chcą tego robić gdyż kamera na stołówce jest idealnie nakierowana na tę skrzynkę, a dla owego wspomnianego kierownika przeglądanie kamer to ulubione zajęcie. Info potwierdzone u ochrony.
4
Czubuś 2017-01-13 10:16
Mam pytanie czy w chwili obecnej są przyjęcia do GE? Jak przedstawiają się zarobki i ogólnie jaka jest atmosfera do pracy? Interesuje mnie praca elektryka automatyka. Nigdzie nie mogę się dowiedzieć. Może wiecie coś, byłbym wdzięczny za pomoc, martwi mnie ta sprzedż.
Pracownik 2017-01-15 13:10
Amerykany wyprali gruuuuuba kase to teraz chca sie pozbyc kulawej nogi ... mafia tez tak robi
1
spokojny 2017-01-16 11:37
Paradoksalnie mam wrażenie, że sprzedaż może nam wszystkim wyjść na dobre więc wcale nie panikuję.
Lepiej poczekać spokojnie na rozwój wydarzeń! :)
1
pan_nikt 2017-01-18 22:09
Szafę rozdzielczą 1000/ 1200 z setką lub 200 zaciskami odpływów ogarniam w tydzień, a dwu szafową automotive ponad 300 zacisków plus sterowniki w dwa tygodnie...
|
Proszę o poważne odpowiedzi.
|
V
Ile można w tej firmie zarobić na produkcji?
Młodzik 2017-01-22 18:07
Czy GE prowadzi dalej staże w dziale produkcyjnym?
1
pyrpyr 2017-01-28 04:09
a ilu tych miszczów masz teraz?
Mieszko Kulawy 2017-01-28 04:14
to do ApenaRemont prędzej,w ge tylko produkcja na poziomie Piasta Kołodzieja...
2
Bury 2017-01-30 20:31
Czy GE Power ma teraz zapotrzebowanie na staże w dziale BHP? Podobno są one płatne i pytanie w jakiej wysokości? Na co można liczyć po stażu? Czy stawki są już całkiem przyzwoite? Staż wolałbym mieć w Łodzi, może coś wiecie. Proszę o informację, wdzięczny.
Zostaw swoją opinię o General Electric Power Controls - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie General Electric Power Controls