logo General Electric Power Controls

General Electric Power Controls

Bielsko-Biała

Opinie o General Electric Power Controls

Pracownik 2016-10-15 21:01:03
Arnold - napisał bym ci coś ale moja klawiatura tego nie wytrzyma psychicznie Zejdź człowieku na ziemię A co do wiedzy o zarobkach innych Może ktoś był taki dobry wujek i się nimi pochwalił Widzisz nie wpadłeś na to kolego Zarobki w tym zakładzie nie są adekwatne do tego kto i co robi.
1
XXX 2016-10-15 21:04:31
Inteligentni ludzie zwłaszcza niektórzy z LEANu hahahaha
7
Eustachy 2016-10-16 23:12:50
Firma szuka oszczędności? HAHAHA to ktoś chyba patrzy a nie widzi, słucha a nie słyszy. W tej chwili te poszukiwania wyglądają tak, że łódź tonie, a załoga zamiast łatać dziurę i wylewać wodę, to wyrzuca się pokolei za burtę żeby wolniej tonęła i udają, że się nic nie dzieje. Ktoś pisał czy produkcja jest rozliczana z braków. A konstruktorzy? Najwięcej strat robią oni, co zresztą widać na mądrych słupkach i wykresach. Czy nie mogliby przeznaczyć więcej czasu na sprawdzenie projektu a mniej na siedzenie na stołówce i chodzenie po hali? Na rysunkach technicznych są trzy rubryki: AUTOR, SPRAWDZIŁ, ZATWIERDZIŁ czyli trzy osoby na kluczowych stanowiskach biorących za to niemałe pieniądze nie zauważyły tego co widzi zwykły szeregowy pracownik produkcyjny? Jeżeli faktycznie tak jest to polecam przyjść i zobaczyć jak wygląda dana maszyna, jakie ma możliwości, co ją ogranicza. Czy może lepiej potem poprawiać wszystko po sto razy, tracić czas i generować koszty? Więcej współpracy i rozmowy, a za robienie podziału biuro-produkcja to bym takiego jednego z drugim kopał jak kurczaki.
12
Smiech 2016-10-19 09:32:47
I znowu pokasowane komentarze oj nie ladnie admin nie ladnie
4
Przystosowany 2016-10-20 01:46:18
Cześć, siedzę i czytam…
Pisałem już wcześniej, lecz administrator usunął wypowiedź :/
Każdy ma trochę racji i nie da się wszystkim dogodzić. Nie zgadzam się z excel master. Wymienione przez niego sytuacje spowodowało szereg pośrednich zdarzeń. Wypisywanie ich to pisanie małego opowiadania. Tak naprawdę do póki nie będzie poprawnie stworzonych dokumentacji i zleceń projektów, do póty będzie jak jest . LECZ NIE JEST to wina wyłącznie konstruktorów. Pracują na takich narzędziach jakie daje im pracodawca. Tworzone przeróżne „nakładki” na programy są łataniem faktycznych potrzeb dla inżynierów. Narzucane z góry rozwiązania nie współdziałają z programami, na których pracują. SAP też swoje dokłada. Podczas zlecania projektu sam z siebie generuje błędy. Powiela je produkcja, magazyny itd. Nacisk na ilość paneli spowodowała skrócenie czasu na rzetelną uwagę dla projektów w poszczególnych etapach realizacji. Kiedyś było 35 paneli na tydzień, teraz jest tyle na zmianę. Wiem, wiem zaraz odpisze mi kadra, aby cieszyć się, że mamy co robić itp. ….tylko, że wg mnie spadła znacznie jakość naszych wyrobów. Na samym końcu jestem ja –monter. Tu cytat z exel master ,stoimy „ Na montażu we trzech potrafią przykręcać jedną śrubę JEDNYM KLUCZEM! po 20 minutach wracam i jest to samo” - tak nas widzą. Tylko z jakiego powodu to się dzieje? Nie mogę już sam podejść do kompa, bo co tam robię zapyta przełożony .Nie mogę podejść na rozdzielnie i spróbować wyjaśnić temat, bo co tam robię zapyta przełożony. Nie mogę zrobić tyle co wiem, ….bo „paragrafy nie pozwalają”. Tutaj poprę Bak’a nie pamiętam, aby projekt został wstrzymany z winy montera, dawniej była współpraca pomiędzy excelem a monterem, teraz jest zobojętnienie….
Na to wszystko nakłada się niepewność, tak ,tak. Zdecydowanie pomniejszenie obszarów montażu szaf w stosunku do poprzedniej lokalizacji generuje skupienie pracowników w strefie, co jest odbierane jako niedozwolone pogaduchy….nie ma sensu się tłumaczyć, wysłucham opinii „biegłego” gdy zwraca uwagę, co mi pozostaje? Nic. Niepewność wtłacza LEAN. Pogardę jaką ma szef tej komórki do pracownika montażu przyprawia mnie o mdłości. Wypowiedzi i wizje tego pana przytaczane na spotkaniach dotyczących planowania produkcji ewidentnie wykazują brak jakiegokolwiek szacunku, ukłonu w stronę fizoli. Zastanawiam się czy Dyrektor Naczelny pokłada w nim nadzieje, czy tylko toleruje jego fantazje, tak on też musi coś robić, w końcu też chce dostać wypłatę . Wieczne zmiany ustawień regałów, maszyn, stanowisk montażu nie dają poczucia pewności, wracają na obszary jak bumerangi …idą, skurcz w klacie, narasta niechęć, nie mam ochoty słuchać ponownie o idealnym, cudownym, wspaniałym nowym pomyśle jakim zostaniemy wspaniałomyślnie obdarowani…BLUEEEE, odbiło mi się.
Pozdrawiam
Przystosowany
7
XXX 2016-10-20 10:08:17
Napisze tylko tyle BRAWO TY !!! i za ta wypowiedz dalbym ci nagrode w postaci karty VIP ale ze nie mam takich kompetencji to musisz mi wybaczyc Uscisk dloni id wiekszosci pracownikow powinien wystarczyc
2
espirituu 2016-10-20 23:31:30
Hmm mówisz światowy rynek zapytałem kilku znajomych ze stanów rpa czy Brazylii niestety nikt nie wiedział co to jest A co do pracowników działów produkcyjnych hmmm nie licząc hałasu problemów z komunikacją obrobka-magazyn-montaż oraz licznymi bledami zlecen oraz osobami ktore pomimo swiadomosci ze plan aktualnie jest taki a nie inny gnebia szarych pracownikow bo pracuja za wolno lub czekaja na detale ....co do liderow wg mnie mylisz sie twierdzac ze 90% minelo sie z powolaniem osobiscie znam jednego lidera ktory dosłownie nadaje się do zamiatania hali a co do reszty myślę że mają większe pojęcie o tym co robią niż połowa pracowników biurowych w tym zakładzie ... co do stawek to temat który wśród pracowników fizycznych zawsze będzie tematem nerwowym podam przykład pracownik z załóżmy szescioletnim stażem w fabryce zarabia tyle co partnerowiec który nie ma bladego pojęcia o tym co robi więc nie wiem na jakim Ty pracujesz stanowisku lub co zrobiles aby to osiągnąć ale uwierz mi sama ideą rodziny to Ty nie wykarmisz ani rachunków nie zapłacisz ... A co do traktowania pracowników to zastanów się ze jeżeli to firma "mlekiem i miodem " płynąca ze świetną renomą to czemu większość pracowników się zwalnia ? I pokaż mi inną fabrykę tego typu gdzie pracownicy partnera czekają po 2-3 lata na transfer pod ge? Sorki ale masz za dobra posadę i za mało wiesz i wg mnie żyjesz w jakiejś wyimaginowanej świadomości i pogladzie na to co się dzieje po za twoim obszarem ...
8
bennyhill 2016-10-21 08:20:02
Witam co poniektórzy widzę że naprawdę błyszczą tutaj inteligencją godną mojego psa którego nie mam . Czy wy drodzy"inteligentni" przedstawiciele firmy widzicie co piszecie ?oszczerstwa wobec pracowników? na prawdę na poziomie gdybym nie wiem czy zdajecie sobie sprawę z tego ze gdyby nie my pracownicy fizyczni niektorzy przerastajacy wiedzą i umiejętnościami was nie mielibyście grosza przy duszy ani pracy tutaj bo jak mi dobrze wiadomo pracownik biurowy raczej nie wytwarza wyrobów które potem sprzedajecie. był dyrektorem i dowiedział bym się kto takie rzeczy wypisuje które trafiają nie tylko do pracowników ale też do ludzi którzy chcieli by tu pracować od razu z miejsca miałbyś wyciągnięte konsekwencje swoich bardzo inteligentnych komentarzy. Pracuję tu dość długo by dostrzec jak to wszystko wygląda i nie ma kolorowo. Takze jeśli macie chodź trochę oleju w głowie radzę zastanowić się nad tym co piszecie i co sądzicie o pracownikach zapraszam na linie montażowe popatrzcie jak się ciężko pracuje a może sami spróbujcie skoro tak wszystko dobrze wiecie i umiecie;) pozdrawiam
10
zbulwersowany 2016-10-21 09:50:16
Drodzy forumowicze! Nie dajcie się sprowokować trollowi! Widać, że ta osoba nie jest tu po to by dyskutować lecz tylko żeby się kłócić i obrażać innych. Dajmy sobie z nim po prostu spokój.
2
pracownik666 2016-10-21 11:33:59
Troll czy nie ale i tak obraził ludzi i ich rodziny. Osobiscie proponuje aby zglosic tego osobnika do szefostwa aby wyciagli odpowiednie konsekwencje.. I najlepiej koles przeprosi publicznie wszystkich za glupoty co nawypisywał.
Niewiem jak wy ale ja sie niepozwole obrazac..
Po zakladzie juz krazy wydruk z tej strony z tymi wpisami.. Niewiem kto przynies do pracy ale dobrze zrobil.
8
Człowiek 2016-10-21 11:37:53
zaczyna się od nazywania ludzi bydłem a kończy się na obozach zagłady...
5
XXX 2016-10-21 15:07:03
Do daro007 ~ synek nie strasz, nie strasz bo sie zesrasz
1
anubis 2016-10-21 15:28:41
od człowieka który czekał na stołowce jest wózkowym i co zatkało kakao?
Raf_s 2016-10-21 16:45:32
własnie tacy ludzie ja Ty nie mają najmniejszego pojęcia o produkcji !
za to ludzie Twojego pokroju przychodzą na hale aż w trójke ciągnąć za sobą
wózek z zaledwie trzema obrazkami ,które kładą na ziemię bo nawet z
przymocowaniem sobie nie radzą ! to jest dopiero praca !
nie mierz innych swoją miarą !zajmij sie swoją pracą , nie jesteś od oceniania.
2
D.M 2016-10-21 19:13:22
Ta strona chyba nie należy do obrażania pracowników czy to biurowych czy fizycznych ani pisania oszczerstw na temat zakładu zastanówcie się co wy robicie
espirituu 2016-10-21 22:33:36
Jeśli fizycznie wyszloby kto to pisze to uwierz mi ze miałby spory problem z pracownikami heh wrecz wydaje mi się ze byłaby to pierwsza w historii masowa sprawa o mobing lub nadużycie siły w stosunku do jednostki :/
1
BOLO 2016-10-21 22:56:37
TO,ŻE GDZIEŚ JEST GORZEJ TO VPOWALONE TŁUMACZENIE. W LAOSIE,SYRII,I W WIELU KRAJACH LUDZIE GŁODUJA I UMIERAJĄ. MAM SIE CIESZYĆ,ŻE W POLSCE ŻYJE/ ,WALĄ ZWYKŁYCH LUDZI PO GRZBIETACH JAK CHCĄ? CO TY PISZESZ?
2
whyyy 2016-10-21 23:55:16
Hmm praca jest pewne osoby na forum mogłyby trochę zwazyc na słowa jednakże w porównaniu nowy zakład A stare poczciwe miko jednak wybrałbym przeszłość pod względem chociażby podejścia pracowników niestety na nowy zakładzie "góra" troszke przesadza ale to taki szczegół nie ma w sumie co narzekać po głębszych przemyśleniach przynajmniej mamy się z czego pośmiać ;)
1
xyz 2016-10-24 17:31:12
Chciałem skomentować wypowiedz odnośnie grania na telefonach i obijania sie pracowników.
Gdyby ktoś się przyglądał można zauważyć ile razy dziennie niektórzy pracownicy biurowca robią sobie wycieczki do kantyny rano śniadanko potem kawka potem obiadek nie wspominając już że to nie są wyjścia 5 minutowe. Nie skomentuje ich pracy w biurowcu bo jej nie widziałem ale po tym fakcie można się domyślać jak bardzo intensywna jest :) Oczywiście nie mówie o wszystkich bo są jeszcze osoby które na prawdę zapieprzają i zapewne jeszcze nadrabiają za tych wycieczkowiczów :)
Niestety przykrym faktem jest że te osoby zapieprzające za siebie i innych w wiekszości przypadków zarabiaja drastycznie mniej niż ci co intensywnie dyskutują w kantynie przy obiedzie czy na fajce bo czy biurowiec czy produkcja zasada jest taka sama.
7
Pracownik 2016-10-25 11:40:50
A ja sie zapytam tak Kiedy szanowna dyrekcja GE zmieni operatora kantyny firme Eurest?? Przeciez to jedzenie ktore oni nazwijmy to serwuja nawet nie stalo kolo prawdziwego jedzenia !! Codziennie jedno i to samo i to na dodatek odgrzewane albo przerabiane na cos innego. Kielbasa parowka kielbasa parowka czasami kaszanka albo "gulasz" i do tego kajzerki o konsystencji bulki tartej. Aaa najlepsze .... CENY .... to z kosmosu maja !!!
A nie wspomne o maszynach ktore kasuja za napoje czlowiek dostaje albo sama wode albo czasem nic nie dostanie (tak wiem to znowu inna firma tymi maszynami zarzadza)
Dlazego GE robiac taka kantyne nie poszla w slady za stolowka z Leszczynskiej ?? Za 13zl byl porzadny dwu daniowy obiad A tu za 10 zl dostaniesz 3 kielbaski i jajko
6
Alojz 2016-10-26 18:31:32
Nie rozumiem trochę wpisu poprzednika, ale ja też chciałem kogoś pozdrowić, a mianowicie nowego Dyrektora z działu Mechanicznego. W końcu ktoś z dobrymi chęciami i olejem w głowie! Tak trzymać Panie Dyrektorze!
3
polany 2016-10-31 19:26:20
widziales tam kiedys jajko na stolowce ?? :D
Pracownik 2016-11-02 14:44:43
No jasne ze byly Polowki jajek w jakies salatce (nie wiem moze to byly jajka w majonezie) czasami same jajka
łysy ty wiesz co 2016-11-03 01:05:05
Ku..a to jest forum na którym wyrażamy opinię o pracodawcy, a nie dyskutujemy o tym czy jeden z drugim widział jajko na stołówce. Za chwilę ktoś napisze, że widział kurę i zacznie się dyskusja co było pierwsze jajko czy kura. JPRDL proszę Was idźcie pracować gdzie indziej....
pracownik 2016-11-03 02:52:26
O pracodawcy oraz o warunkach pracy. W moim rozumieniu on też świadczy o warunkach pracy. Także opinie jak najbardziej na miejscu :)
leszczyński 2016-11-06 21:11:59
Witam chciałem zapytać szanownycy linowców,o dziecko linu miało być początkiem nowej ery GE .Kiedy przywiozą CZAKU CZAKU.......... ?z leszczyńskiej (bo wam jeszcze zardzewieje)
5
S. 2016-11-07 11:19:04
Hahahaha toż to bardzo dobre pytanie...
Legendarna maszynka, która pochłonęła masę pieniędzy i skończyła pod warstwą kurzu...
No więc, kiedy odpalicie czaku-czaku? :D
4
Obecny pracownik 2016-11-07 14:37:53
Nie wszyscy w temacie- do czego niby ta maszyna?? Że linowcy topie bezsensu pieniądze to nie nowość.
5
crocs 2016-11-15 08:41:49
nowa era?w pierwszej kolejności epoka kamienia łupanego musi dobiec końca ale tego ostatniego nie widać.technologiczny zaścianek łeeee
3
Sebastian 2016-11-16 22:52:06
Witam wszystkich, poszukuje pracowników firmy GE Power z okolic Cieszyna do wspólnego dojazdu. Pozdrawiam.
ktoś 2016-11-19 13:08:57
Boże kochany dziekuję Ci za tą wypowiedź. W końcu jedna mądra osoba. Tak, moim zdaniem obecne roszczeniowe zachowanie pracowników jest wynikiem otwarcia rynku pracy ale też wynikiem błędów pracodawców. Pracownicy narzekają bo chcą zarabiać więcej ale nie chcą więcej robić a gdy nie dostaną podwyżki to zamiast szukać nowej pracy to narzekają. No kurde...jeśli chcesz więcej zarabiać to złóż wniosek a jak nie dadzą podwyżki to poszukaj nowej pracy. A pracodawca niestety nie chce więcej płacić a jeszcze tych co pracują straszy zwolnieniami...i to jest chamstwo. Ale Polacy sami są sobie winni bo z takie sytuacje miały miejsce już od lat ...nawet za czasów naszych dziadków. To jest mentalnośc Polaczków...zazdroszczą innym, uważają, że każdy kto jest na innym stanowisku niż oni to nic nie robi, bo tylko oni potrafią wykonywać pracę. Tak jest pomiędzy produkcją a biurami oraz pomiedzy poszczególnymi działami biurowymi w firmach. A pozatym kazdy człowiek chce by ktoś inny był taki jaki on chce żeby był i to mocno widać w GE też. Bo wystarczy, że masz inne zdanie niż wszyscy i jak to w PRL zaraz Cię zakraczą. A co do pracy prawda jest taka, że każdy ma wykonac swoją zgodnie z zakresem obowiązków i tyle ...koniec kropka i nie podejmować decyzji, które nie leżą w jego zakresie obowiązków. Dajcie sobie spokój ludzie...przychodzicie tam do pracy a nie do domu. Te czasy co sie pracowało w jednym miejscu 30 lat sie skonczyły. Pozatym nie zachowujcie się jakby firma wam życie uratowała.
1
Obecny pracownik 2016-11-20 19:57:57
Brawo ty, rozumiem że jesteś pracownikiem biurowym?? Dlatego też nie wiesz jak jest na produkcji. Mówisz że mamy przychodzić do pracy i robić swoje- wiekszosc jak nie wszyscy pracownicy robią dużo więcej niż do nich należy. Operarorzy maszyn są przypisane do jednej- pracują na kilku bo akurat na jego nie ma roboty. Magazynier ma się zajmować własnym magazynem (pomijając fakt że z wózka skacze do kompa a z kompa do wózka) a musi ogarnąć wszystko łącznie z florami produkcji. Montaz- pracuje tam gdzie jest więcej pracy- kierownicy chcą mieć ludzi którzy wszystko robią a płacić najniższa w firmie. Dużo osób które mają rodzinę żyją od 10 do 10. Jedyna szansa są nadgodziny i nocki. Powiem że można iść gdzie indziej- owszem ale nawet jak masz większe pieniądze nie masz pewności że za 6 miesięcy się pracą nie skończy ( zresztą ge z partnerowcami robi tak samo). Także bez obrazy ale jak nie pracujecie na produkcji a może co najwyżej tam przechodiliscie do logistyki to nie wypowiadającie się o nas. My naprawdę nie przychodzimy na wakacje chociaż są takie osoby ale one zawsze były i zawsze będą.
3
S. 2016-11-22 12:18:46
@Obecny Pracownik:
100% racji! Ludzie wykonują zadania wykraczające poza swoje obowiązki, kto twierdzi inaczej nie widział produkcji na oczy...
Ludzie z tłoczni/obróbki pracujący na maszynach na blacharni, albo monterzy czyszczący szyny na gnieździe miedzi, niestety taki widok to standard.

Ludzie umiejący pracować na kilku (kilkunastu) stanowiskach często są mniej doceniani od stałych pracowników, którzy to pracują tylko na swoim stanowisku ( bo oni to pier... i nie będą się uczyć gdzie indziej). Następnie wygląda to tak że "doświadczeni" pracownicy siedzą na stanowisku nie wiedząc co ze sobą zrobić, a Ty mały trybik tego zegara jesteś rzucany z miejsca na miejsce...
1
Weteran 2016-11-24 11:32:00
Kolega wyżej chyba pomylił wątki na forum, lub kłamie z premedytacją. Na terenie fabryki GE Power Controls w Bielsku-Białej takie praktyki nigdy nie miały miejsca! Jestem wieloletnim szanowanym pracownikiem i uwierzcie mi, zawsze wszystko odbywa się zgodnie z prawem. Owszem, występuje taka sytuacja pod koniec czwartego kwartału, że ilość zleceń a przez co pracy koniecznej do wykonania drastycznie spada, ale ZAWSZE odbywa się to w taki sposób, że pracownicy w ramach wzajemnego szacunku i współpracy sami zgadzają się na rozwiązanie w postaci pobrania zaległych urlopów, dostępnego wolnego od pracy wynikającego z przepracowanych sobót, oraz w niektórych przypadkach pobierany jest urlop bezpłatny. My jako pracownicy rozumiemy sytuację firmy i nie chcemy jej narażać na dodatkowe, zbędne koszty. Kolega jest chyba skrajnym ignorantem, że nie bierze tego absolutnie pod uwagę! Czy ktoś na prawdę wierzy, że firma jaką jest GE Power Controls, czyli gigant światowego formatu, pozwoliłby sobie na łamanie praw pracownika? Niech każdy sam sobie odpowie na to pytanie.
6
pracownik 2016-11-24 13:16:58
@Weteran - popieram całą Twoją wypowiedź. Zresztą ze swojej perspektywy miło mieć dłuższy urlop akurat w najbardziej rodzinnym okresie w roku.
za weteranem 2016-11-25 08:41:26
Zgadzam się w 100% z weteranem. GE jest za dużym zakładem pracy by mógł łamać prawa pracownika. Wszystko jest zgodnie z regulaminem.
Od siebie dodam, że dodatkowe wolne dni w okresie, który jest najbardziej rodzinnym i przyjemnym w roku mogą tylko cieszyć :)
PIPuBram 2016-11-25 10:13:00
Nie dla każdego jest to najbardziej rodzinny czas w roku. Wasze myślenie dyskryminuje osoby o innych wyznaniach obchodzące najważniejsze święta w innym czasie. Zapomnieliście chyba o tym, że każdy pracownik na początku roku planuje swój urlop. Pracodawca zatwierdza ten plan. Niektórzy wykorzystali już swój urlop zgodnie z planem więc jak pracodawca może planować postój i pozostawić ludzi na lodzie zmuszając do wzięcia urlopu bezpłatnego? Ostatnio byłem świadkiem ciekawej sytuacji gdy pracownik prosi przełożonego o wydanie narzędzia służącego do pisania, a z ust innej osoby ciężko pracującej przy komputerze pada tekst "Co cię k..a na długopis nie stać?" To już jest MOBBING czy jeszcze nie?
2
jarek 2016-11-25 11:19:49
poczytaj kodeks pracy potem pisz glupoty....
pozatym na zdrowy rozsadek - jakbys to byla Twoja hala - to ogrzewalbys, sprzatal, oswietlal takie cos w okresie kiedy to nie jest potrzebne i nie przynosi ci przychodu? to chyba logiczne ze jak sie da, to trzeba unikac takich kosztow? chyba ze w domu zostawiasz swiatlo w pustym domu jak wychodzisz do pracy ? :) Kurcze, moze troszke ogolnego zdroworozsadkowego spojrzenia na sprawy, a nie tylko pod katem jak mi pasuje... zreszta to nic nowego, kalendarza na 2016 tez nie oglosili w telewizji wczoraj - mozna bylo sobie przewidziec...
cookie 2016-11-25 15:33:04
To jest tylko i wyłącznie głupota osoby, która tak się zachowuje. Od tego jest ombudsperson, żeby zgłaszać wszelkie "podejrzane" zachowania...
pietrucha 2016-11-25 16:06:26
witajcie wszyscy piszący, przeczytałem wasze opinie i dobre i te złe ale mentalność ludzka jest jaka jest i nic nie zrobimy.chciałem się zapytać was uczciwie pracujących, którz nie przychodzą do pracy żeby podpierać ściany,narzekać jak jest źle itp. czy jako osoba która całe życie uczciwie i sumiennie pracuje, z dużym oświadczeniem w różnych dziedzinach, czy praca w GE jest aż taka h...owa bo chciałbym się przyjąć do ge do pracy, mam rozmowe w agencji w przyszłym tyg i prosiłbym o rzetelne i uczciwe opinie, i jeszcze pytanie jeśli wszystko dobrze pójdzie po jakim czasie przechodzi się pod GE?
Pracownik 2016-11-26 19:22:57
Jeżeli chodzi o działy produkcyjne to nikt ci nic innego nie napisze, bo wiekszość opinii jest przynajmniej częściowo prawdziwa. Ludzie z produkcji mają pracować i już, to, że masz większe doświadczenie niż inni niema absolutnie żadnego znaczenia w kwestii twoich zarobków, jeżeli się na nowo przyjmujesz. Ewentualne podwyżki jedynie z biegiem lat, jeżeli będziesz zatrudniony dłuższy czas, w innym przypadku będziesz dostawał tyle co wszyscy co roku. Sama praca nie jest ciężka ani zła, jedynie atmosfera powodowana przez kierownictwo, oraz ciągły przyrost obowiązków bez podwyższania płacy jest flustrujący. Jeżeli celujesz gdzieś wyżej i potrzebujesz chwilowej pracy, jesteś młody i potrzebujesz gdzieś zdobyć jakieś doświadczenie, lub jesteś w podeszłym wieku i nikt za bardzo nie chce cie zatrudnić to świetnie trafiłeś. Natomiast na dłuższy czas dla ambitnych odradzam (mówię cały czas o dziale produkcyjnym).
3
EvilDead 2016-11-26 19:32:34
W tej firmie pytanie o przejście pod GE to jak wróżenie z fusów, są tacy co przechodzą po roku czasu lub mniej, są tacy co po 2,5 roku przez pośrednika nadal mogą pomarzyć o umowie.I bynajmniej nie uzależnione jest to od pracowitości czy sumienności a od tego gdzie trafisz a w szczególności pod kogo.Są kierownicy/mistrzowie, którzy szanują dobrych pracowników i potrafią o nich zadbać, są też tacy którzy swoim podejściem dają do zrozumienia, że sam fakt iż możesz u niego pracować jest wystarczającą nagrodą.Osobiście mogę powiedzieć, że po blisko 3 latach pracy jestem na etapie szukania innego zajęcia.Dodam, że wciąż jestem zatrudniony przez pośrednika a z podwyżek to odnotowałem jedynie podwyżki normy.
5
Antek Emigrant 2016-11-26 19:37:33
Zgadzam się z kolegą. W GE na produkcji niema miejsca dla ludzi ambitnych i chcących się rozwijać. Jeżeli jesteś studentem zaocznym, to broń Boże się do tego nikomu nie przyznawaj! Jedynie dopiero, jak je już skończysz. Notorycznie mistrzowie robią pod górkę, jeżeli jest zjazd w weekend tj. sobota i niedziela a Ty akurat masz 3 zmiane którą kończysz w sobote rano to nagle nieda się z nikim zamienić, koniecznie musisz zostać itd, urlopu lub przepustki udzielą ci raczej mocno niechętnie. Jeżeli masz zmianę inną, to bardzo dobrze by było, gdybyś jednak akurat w tą właśnie sobotę mógł przyjść. Lepiej jest powiedzieć, że się idzie pić na imprezę, wtedy niema problemu z wyżej wymienionymi rzeczami. Słyszałem nawet o przypadku, gdzie na stwierdzenie pracownika, że poszedł na studia i własnie ma pierwszy zjazd, więc potrzebuje wyjść wcześniej z 3 zmiany, usłyszał od kierownika "Ty na studia? Ale po co?" Także GE z pewnością nie jest to miejsce dla ambitnych. Pracownik produkcyjny ma pracować a nie jakieś roszczenia, bezczelne chęci rozwoju itd. OMIJAJ SZEROKIM ŁUKIEM
4
pietrucha 2016-11-27 21:08:44
dzięki wielkie za rzeczowe odpowiedzi chłopaki
Pracownik 2016-11-28 15:13:45
Idąc tropem logiki niektórych ludzi tu piszących to przy 20 dniach urlopu praktycznie cały już od 1 stycznia musi być zaplanowany 10 dni taryfa 4 w styczniu 4 w święta ... to na cholere mi taki urlop? Nie dajcie sie ogłupiać wykorzystujcie sobie urlop a na świeta nie mają prawa was zmusić do urlopu bezpłatnego więc pozostaje albo przyjść do pracy a jak nie to postojowe i tyle. Nauczyli sie tutaj wygodnictwa wysyłając na urlopy wtedy kiedy im nie pasuje jeszcze wmawiając ludzią że to dla nich dobrze. Jest jeszcze kwestia tego iloma dniami uropu dysponuje nasz pracodawca bo o tym też się nie pamięta. Mina mistrza kiedy odmówiłem zabrania ulopu gdyż nim już nie dysponuje była taka jak by sie pierwszy raz o tym dowiedział albo ktoś dał mu porządnie w twarz to chyba najlepszy przykład..
Chciałbym doczekać tu dnia kiedy każdy zacznie wykonywać tylko swoje obowiązki za jakie mu płacą bo w tym dniu ta firma całkowicie przestała by funkcjonować.
4
zaniepokojony 2016-11-29 17:00:17
Drodzy pracownicy biurowi! Przechadzając się przez obszary produkcji nie rozglądamy się na wszystkie strony, nie poruszamy się z oczami wpatrzonymi w telefon komórkowy (to jest zauważalne najczęsciej) i chodzimy wyznaczoną stroną drogi. O zgrozo dotyczy się to także pracowników działu BHP. Stwarzacie zagrożenie dla siebie i innych! Powinno się Was ponownie przeszkolić.
1
Zyczliwy PIPiarz 2016-11-29 18:53:44
Kolega Weteran odniosl sie do mojego wpisu "kolega wyzej klamie" odnosnie wysylania na urlopy przymusowe wypoczynkowe. Jedyny problem ze mojego wpisu powyzej juz nie ma. No takie to reguly ze jesli pisac to dobrze, zle nie wolno bo skasuja. Majac to na uwadze lacze sie z kolega weteranem: my pracownicy GE z wyrazami szacunku i wzajemnego zrozumienia rezygnujemy z majowki i poswiecamy swoj urlop na okres przestoju aby nie ogrzewac niepotrzebnie hal a kadra mogla w spokoju wypoczywac w Dolomitach. Urlopu i tak jest za duzo w odniesieniu do naszych zarobkow.
3
brodacz 2016-11-30 22:59:57
Każdemu kto rozważa przyjęcie się do tej firmy przytoczę tylko 2 sytuacje aktualnie mające miejsce. Naszym jaśnie panującym, wielmożnym kierownikom i dyrektorom nie podoba się, że pracownik 3 minuty po skończonej pracy jest już na portierni i opuszcza teren zakładu. Niemożliwe oszukują!!! Gó..no was to obchodzi - na taki głupi zarzut pozostaje tylko głupio odpowiedzieć. Może ktoś ma przenośny teleport w kieszeni? Formułowanie takich zarzutów to modelowy przykład mobbingu. Kolejna rzecz to zachowanie kierownictwa. Siedzenie w kiosku po ciemku i polowanie na ludzi zwyczajnie nie przystoi normalnemu człowiekowi. Sami sobie wystawiacie świadectwo. Minęliście się z powołaniem - trzeba było kanarem w autobusie zostać...
6
Pracownik 2016-12-03 08:37:58
Panie ~brodacz, nic ujac nic dodac Swiete slowa A ja sie tylko zastanawiam po co oni zainstalowali te czytniki przy kioskach jak i tak "kierownictwo" filuje kto gdzie i kiedy sie odbija No paranoja
3
Janek 2016-12-07 21:01:46
A ja oczy zamykam jak widze marnotrastwo jakie sie dzieje na zakladzie Wyrzucanie wszystkiego od malych plastikowych kanbanikow przez tony przewodow, akcesoriow typu wylaczniki przekazniki mierniki po tony blachy (nawet juz pomalowanych detali) miedzi. Nie wspomne juz o meblach biurowych krzesla obrotowe komputery (lepiej to wywalic niz sprzedac pracownikom) Ile z Leszczynskiej polecialo tych rzeczy do kontenerow A tu ci dyrekcja powie ze na podwyzki nie ma kasy KPINA !!!
3
Zostaw swoją opinię o General Electric Power Controls - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie General Electric Power Controls