logo General Electric Power Controls

General Electric Power Controls

Bielsko-Biała

Opinie o General Electric Power Controls

Fizyczny 2017-06-12 19:47
Było zebranie z mistrzem produkcji, proszę się dowiedzieć
1
ex-majster 2017-06-13 20:57
Trzym się Misiek-podejrzewam,że to Ty :)może kiedyś coś mi podrzucisz...
Cezary 2017-06-13 20:59
Mam pytanie i może ktoś mi pomoże. Słyszałem sporo dobrego o firmie i mam zamiar aplikować na stanowisko elektryka. Potrzebuje trochę informacji od pracowników , jaka jest atmosfera w firmie? Czy można zarobić?
farfocel 2017-06-13 21:01
Mistrz produkcji???
Monter 2017-06-15 22:10
Na montażu nie ma mistrza produkcji tylko jest mistrz montażu. Ja pracuje na linii i się nie boje o pracę bo i tak osoby z GE sa na końcu, natomiast wszyscy tez wiemy ze i tak wczesniej czy późnej wylecicie z tego kiosku jak ktoś zacznie was rozliczac.
3
R1 2017-06-17 14:33
W chwili obecnej nie zatrudniają. Do końca czerwca powinno być wiadomo kto kupi zakład i wtedy ewentualnie będą jakieś przyjęcia ( jeżeli ludzi wysyłają na urlopy to raczej przyjęć nie będzie).
GE zatrudnia ludzi przez firmy: Stasica i Elektris- w "papierach" minimalna pensja reszta w kopercie i trudności w przejściu do GE. Trenkwalder & Partner- wypłata taka jak na umowie, w zależności od wydziały
przejęcie po 12-13 miesiącach lub po 3 latach.
Najlepsze zarobki mają u "Stasicy" ale tak jak napisałem do koperty. Partner płaci do 14 do 16 zł brutto na godzinę ( po szkole elektrycznej+ umiejętność czytania schematów+ SEP dostajesz górną granicę). Jeżeli przejdziesz do GE to 16 brutto plus premia miesięczna i kwartalna.
1
obiektywna 2017-06-17 21:47
Przepraszam bardzo, a kim jest "ten z góry"?
Po formie wypowiedzi wnioskuję, że jest Pani/Pan osobą oficjalnie reprezentującą firmę. Dlaczego zatem nie podpisze się Pan/Pani oficjalnie z imienia i nazwiska? W każdej szanującej się firmie, a już na pewno takiej, która jest na giełdzie, jest osoba odpowiedzialna za komunikację. Do obowiązków takiej osoby należy między innymi odpowiadanie na posty w formie oficjalnej, jak wcześniej wspomniałam - podpisanej z imienia i nazwiska lub przynajmniej nazwą działu (zazwyczaj bywa to dział HR).

Dodam jeszcze jedno. Próbujecie Państwo walczyć z pracownikami, zamiast wsłuchać się w ich potrzeby. Sugeruję ponownie przeczytać ich posty i wyciągnąć wnioski. Na pewno nie 100% jest prawdą, część jest podszyta emocjami, ale te negatywne wypowiedzi skądś się biorą. Może warto w końcu zastanowić się, dlaczego jest wśród ludzi tyle negatywnych emocji?

Odnośnie plotek, proszę się ludziom nie dziwić. Wszyscy obawiają się o przyszłość. To normalne. A Państwo trzymacie wszystkich do końca w niepewności. Brak informacji powoduje plotki. Każdy szanujący się menedżer o tym wie. Ale tutaj ponownie wracamy do tematu komunikacji w zakładzie ...
6
obiektywna 2017-06-17 21:57
Kolejny przykład profesjonalizmu firmy. Jeśli piszecie w imieniu firmy, podpisujcie się w imieniu firmy. No chyba, że pracujecie w firmie "Mis"?
4
Zewnętrzny 2017-06-18 00:41
A skąd człowieku posiadasz informację,że najniższa na papierze?nie wiesz,nie pisz bzdur!!!
1
subiektywny 2017-06-19 11:30
Forum <go-work> nie jest formalnym kanałem komunikacyjnym koncernu GE, stad brak podpisów identyfikujących osoby zamieszczające swoje wpisy. Dotyczy to tak samo osób które wrzucają tzw "hejt" jak i osób które odpowiadają na ten "hejt" lub starają się na niego odpowiedzieć. Z tego samego powodu ten portal nie będzie przedstawiał oficjalnego stanowiska firmy - nie jest po prostu zatwierdzonym formalnie sposobem komunikacji. Dlatego proszę nie sugerować, iż profil firmy (cytuje... przykład profesjonalizmu firmy) oznacza że każdy post powinien być i będzie podpisany z imienia i nazwiska. Do celów oficjalnej komunikacji z pracownikami służą chociażby komputery umieszczone na halach produkcyjnych. Proszę zadać tam pytanie/pytania, a na pewno ktoś z tzw góry oficjalnie na to pytanie odpowie. Jeżeli ma Pani/Pan "obiektywna" chociaż troszkę odwagi to proszę się podpisać z imienia i nazwiska :) Wtedy ten z góry lub Miś... skontaktuje się z Panią/Panem.
1
Zezolek 2017-06-19 22:19
Jak sie pracuje w firmie? Czy są jakieś oferty pracy? Może ktoś podzielić się wiedzą jeśli taka ma? Lubię być przygotowany przed ewentualną rozmową.?
R1 2017-06-19 23:40
Tak mi powiedziało kilka osób zatrudnionych przez Stasice ( zarówno ojca jak i syna) oraz z Elektrisu. Powiedzieli że na umowie mają minimalną pensje ( czyli 2000 brutto) a resztę otrzymują w kopercie. Można zobaczyć te kolejki które stoją co miesiąc do lunchroomu.
1
Monter 2017-06-21 19:22
Wczoraj byłem na szkoleniu które prowadził PAN inż kamil z elektrycznego i powiem ..... Kolego zostań sobie juz w tym kiosku i lepiej zamawiaj długopisy.. Ma chyba dobre układy ze jeszcze pracuje.
1
pracownik 2017-06-21 23:29
Konczy mi sie umowa w GE. przychodzi majster rzuca na stolik i mowi ; podpidujessz albo nie; po czym odchodzi. I dziwicie sie ze ludzie umow nie chca przeluzac,
7
Czubuś 2017-06-22 22:59
Czy mógłby ktoś podpowiedzieć mi kilka informacji w temacie pracy dla specjalisty ds. zakupów? Jak się wam pracuje w firmie? Czy na tym stanowisku da się zarobić godziwe pieniądze? Jaka umowa obowiązuje na poczatku? Może warto coś więcej wiedzieć o firmie?
Otello 2017-06-23 12:05
Jak tak patrze to chyba dziewczyny z zakupów i 2 rodzynki mają tu najlepszą kerowniczkę, miłą atmosferę i chyba ciekawą pracę. Kasa nie wiem jaka ale jeśli jesteś facetem to pewnie miał byś się tam całkiem nieźle ;)
Czubuś 2017-06-25 23:01
Czy potwierdzicie, że firma jest dobra i praca też. Takie słyszałem opinie o General Electric Power i chciałbym potwierdzenia. Mam zamiar aplikować na inspektora jakości.
Stach 2017-06-27 23:19
Czubuś nie potwierdzimy. Firma nie dba o podstawowe rzeczy takie jak sprawność i działanie NOWYCH urządzeń. Pojedyncze lampy na hali nie świecą - nikt się tym nie przejmuje.
Wentylator przy nagrzewnicy nie działa - tak potrzebny teraz aby powodował jakiś ruch powietrza gdy na hali temperatura przekracza 30 stopni.
Nieczynne pisuary, prysznice. Tak w skrócie wygląda nowoczesny i inteligentny zakład.

Warto powiedzieć o tworzeniu nowych technologii dla nowych wyrobów. Celowo tworzy się idiotyzmy po to aby za rok czy dwa, można było poprawić i wykazać oszczędności. Oczywiście pod parasolem pana kierownika który prowadzi taką, a nie inną politykę. Otóż pan kierownik niektóre sprawy traktuje "politycznie".
4
Pracownik 2017-06-28 06:37
Dobrze prawisz kolezanko !!! Polac jej
ten z dołu 2017-06-28 13:07
Ja uważam, że nie jest źle. Warunki są jasne i przejrzyste, na większość rzeczy są procedury. Oczywiście że można się doczepić np. do tego że pojedyncza lampa na hali nie świeci, ale to nie jest koniec świata :)
Raf S. 2017-06-29 23:12
żałosne że z firmy odchodzą wartościowi pracownicy bo nie stać jej na symboliczną złotówkę podwyżki , za to stać firme na utrzymywanie darmozjadów , którzy nie potrafią przepracować 40 godzin w tygodniu , wiecznie L4 na zmianę z opieką , przepustki itp, takich trzymają , a dobry pracownik odchodzi bo mają go gdzieś !
9
Monter 2017-07-02 10:20
Mam pytanie o nowego mistrza na montażu mechanicznym ? Wyglada na bardziej konkretnego niż ten poprzedni i pytanie jak on sobie poradzi z wiecznym L4 u niektórych pracowników.
Czubuś 2017-07-02 21:58
Pracuję tu od dość dawna i nie zgodzę się z opinią, że dobrzy pracownicy odchodzą. Nie uważam się za złego pracownika!
Mar 2017-07-03 19:40
Czubuś 2017-07-02 21:58
Pracuję tu od dość dawna i nie zgodzę się z opinią, że dobrzy pracownicy odchodzą. Nie uważam się za złego pracownika!

Czubuś 2017-06-25 23:01
Czy potwierdzicie, że firma jest dobra i praca też. Takie słyszałem opinie o General Electric Power i chciałbym potwierdzenia. Mam zamiar aplikować na inspektora jakości
3
Pracownik 2017-07-05 09:49
Prawde godo Polac mu
1
Pracownik 2017-07-05 16:39
Napisze tak Niektórzy z góry zabijają swoja głupotą No ale co zrobisz Jaki zakład taka dyrekcja
2
Fizol 2017-07-05 19:36
koniec czerwca minął i ponoć do tego czasu miało być wiadomo kto kupił.
My fizole się dowiemy ?!!
1
ten ze srodka 2017-07-05 20:11
nikt nie chce nas kupić bo na dole i na gorze ten sam poziom zacofania
1
Mentor 2017-07-06 21:54
Nawet tak dobra firmę jak General Electric Power można zniszczyć !!!
ten z dołu 2017-07-07 08:39
Sprawy własnościowe w tak dużych korporacjach bardzo często się przeciągają i nie ma w tym nic dziwnego. Nie zdziwi mnie jeśli ten temat przeciągnie się do 2018 roku.
1
Cezary 2017-07-10 10:45
Znacie więcej szczegółów tej sprzedaży? Czy dla nas coś może się zmienić na gorsze? Trochę to martwi mnie.
sims 2017-07-11 19:06
gorzej byc nie moze ;) to co sie teraz dzieje raczej nie jest zbyt normalne biorac pod uwage traktowanie pracownikow co jeszcze sie nie zmienilo i raczej watpie aby kiedykolwiek ulego poprawie ;) stawki niestety pozwole sobie tego nie komentowac chocby biorac pod uwage rzekomy "brak funduszy " pomimo starzu /doswiadczenia nowi pracownicy dostaja paradoksalnie o wiele wyzsze stawki na wejsciu niz pracownicy ktorzy pracuja w tym zakladzie dluzej wiec pozwole pozostawic te kwestje dyrekcji do przemyslenia oraz rozpatrzenia ... smutne ale prawdziwe ...
1
ten z dołu 2017-07-12 10:26
@sims ja szczerze mówiąc jestem w stanie zauważyć pozytywne zmiany, które od kilku miesięcy dzieją się w zakładzie. Jeśli chodzi o stawki to pracuję dopiero od roku więc trudno mi się do końca wypowiedzieć ale nie mogę z kolei stwierdzić bym był bardzo niezadowolony z własnej wypłaty.
Jasam 2017-07-12 19:27
Doszło to takiego paradoksu że niektóre firmy zewnętrzne ( nie wiem czy wszystkie) mają wyższe stawki niż osoby zatrudnione bezpośrednio w GE. W lipcu osoby które przechodziły z Partnera do GE dostały starą stawkę na umowie a pracownicy Partnera dostali 90 groszy/ h podwyżki. Teraz gdy ich przyjmą do GE, a stanie się to najprawdopodobnie w sierpniu będą zarabiać więcej niż osoby które przeszły od początku 2017 roku.
Pracownicy GE którzy byli zatrudnienie przed 1 stycznia 2017 dostali podwyżki, pracownicy partnera dostali 1 lipca podwyżki. Między 1 stycznia a 1 lipca zostało zatrudnionych dużo nowych osób i zostały one pominięte przy podwyżkach. Gdy próbowaliśmy interweniować to powiedziano nam że po pierwsze mamy premie a po drugie GE wypłaciło duże podwyżki i dla nowych pracowników nie ma już pieniędzy.
2
GD 2017-07-13 13:07
Jeśli dojdzie do sprzedaży to z całą pewnością zmieni się dużo. Może nie od razu będą to zmiany zauważalne ale wszędzie tam gdzie nowy właściciel zauważy błędy to będzie wprowadzał zmiany. po to robi się taki manewr żeby postawić firmę w dobrej kondycji.
kto 2017-07-14 08:51
Jestescie nauczeni starych zasad, za starych. Od lat sie mówi, ze jak chcesz podwyżkę to musisz zmienić pracę. Zawsze tak bylo, ze ludzie przychodzili z takimi wyplatami jak wynegocjowali lub jak byl rok i koniunktura. Zmieńcie prace po prostu chociaz na chwile i spróbujcie wrocic do GE ale po nowej stawce.
Norek 2017-07-22 16:35
Czy są jakieś zmiany na dobre po tej rewolucji? Krążę wokół firmy i czekam na dobry moment żeby się tu dostać do pracy. Jak się dobrze pracuje to można w firmie dostać podwyżkę!
nikt 2017-07-25 06:37
Nie mozna. Zależy na jakiego kierownika trafisz, ale raczej nie ...za bardzo boja sie o swoje stolki, żeby walczyć o dobre stawki dla Ciebie. Konkretów tutaj nie szukaj. Dobre dzialy to zakupy i materialowka. Kierowniczki obie są konkretne i rzeczowe.
Cezary 2017-07-25 22:52
Pracuje w GE i mam jak paczek w maśle. Aż boję się chwalić żeby nie zapeszyć. Dobrze trafiłem z fajnymi ludźmi.
Jasam 2017-07-27 11:14
Na jakim dziale jest tak dobrze? Chyba w biurze.
2
Kto 2017-08-03 10:06
Najlepiej jest przy maszynach szczególnie teraz jak na hali jest z 36 C. Przy takich temperaturach powinni wstrzymać pracę i zapłacić ludziom wynagrodzenie. W inteligentnej fabryce zakazują używania wentylatorów. na stanowiskach.
9
kokodżambo 2017-08-03 13:46
Przecież ponoć GE miało robić coś z tymi świetlikami na dachu i otwierać je w czasie upałów a tu nic?Dalej mamią ludzi 22 stopniami w inteligentnej fabryce i karmią litorsalem?
5
stockton 2017-08-03 23:34
Karmią litorsalem, poją kuracjuszem. W dodatku kierownik nie twojego działu rozkazuje ci co masz robić. A gdy dyrektor wychodzi na produkcję/montaże z ważnym gościem wtedy dzieją się dziwne rzeczy. Takie jak "ty, idź się gdzieś schowaj - nie możesz tu pracować" Bądź jeśli jest ryzyko, że zabraknie ci komponentów/materiałów w trakcie przejścia dyrektora - czekasz na komendę przełożonego - "idą!!!" Wtedy właśnie udajemy, (oszukujemy? ) wysokich przełożonych, że ta fabryka tak pięknie funkcjonuje.

Komedia, Miś, Bareja...
11
Pracownik 2017-08-04 19:24
Ludzie przy maszynach się nie liczą a najwspanialszy kierownik z produkcji martwi się tylko o słupki. Są wskazniki są pochwały....
1
Pracownik 2017-08-04 20:43
Caly ten zaklad idzie na dno jak Amber Gold
3
ktoś 2017-08-06 10:35
A Wam się nadal wydaje, że dyrektor nie wie, że go oszukują. On wie tylko na to przyzwala. On ich opierdzieli na spotkaniu ...powie, że takich jak oni to on może mieć na pęczki a jak po coś przyjdą to powie, że kasy nie ma ale robota ma być zrobiona. Albo on albo oni. Luz i wiedza co do tego co nalezy do Twojego zakresu obowiązków. Jak bedziesz niepotrtzebny to i tak Cie zdegradują lub wywalą. Tylko zamiast powiedzieć, że jest redukcja etatów to Ci powiedzą, że to Twoja wina, że Cie degradują lub zwalniaja bo jestes taki siaki i owaki. :D
1
Maruda 2017-08-07 11:28
Czy w tym zakładzie są osoby z kierownictwa/dyrekcji które robią coś dla pracowników? Z wpisów wynika że wszyscy są do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A może konkursik na najlepszego i najgorszego mistrza/kierownika/dyrektora?
4
Magazynier 2017-08-07 22:02
Chyba najgorszego bo najlepszego nie ma. Co do swietlikow- otwieranie ich w dzień przy tych upadłych to jeszcze gorsze rozwiązanie, powinny być otwierane w nocy zresztą jak i bramy (nieraz w nocy otwieralem jedno i drugie). Co do temperatur- w magazynie pod sufitem jest jeszcze gorzej niż przy maszynie o oczywiście masz mieć okulary (które tak są znane potem ze palety latają). Dla dyrektora liczą się słupki, reszta jest niewazna- a jak wchodzi na hale to mają pracowac- nawet jeżeli to nie ma nic wspólnego z twoim stanowiskiem. Pomysły majątków, kierowników, Lean i bhp już nawet nie wspominam bo to jest śmiech ma sali, wprowadzanie narzędzi systemowych które nie były testowane i nie działają. Ja osobiście nie miałem problemu jeszcze z kierownikiem nie mojego działu ale też słyszałem że były takie akcje. Ogolnie- najlepiej przyjść odrobić 8 godzin i po tym czasie nie myśleć o zakładzie
1
ten z dołu 2017-08-09 09:41
Jak każda fabryka - tak i tutaj najlepiej przyjść na 8 godzin i za bramką zapomnieć o pracy :)
1
Opionek 2017-08-11 18:59
Jeśli jest tak źle to po co jeszcze tu pracujecie , przepraszam udajecie, że pracujecie!
Zostaw swoją opinię o General Electric Power Controls - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie General Electric Power Controls