TRUMPF Huettinger

Zielonka

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 195 ocen.

Opinie o TRUMPF Huettinger

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRUMPF Huettinger

Ciekawski

Na jakie zarobki może liczyć osoba od razu po studiach inżynierskich ( dziennych na uczelni znajdującej się w pierwszej 10 polskich uczelni technicznych)? A na jakie po magisterskich? Jakie są minimalne pensje w takich przypadkach? Polecacie tą firmę? Za pół roku kończę studia I stopnia i zastanawiam się czy warto szkolić się dalej?

Zespół TRUMPF Huettinger
@Ciekawski 19.04.2018 10:47

@Ciekawski - dziękujemy za pytanie. Pensja studenta czy absolwenta zależy przede wszystkim od stanowiska na jakie aplikuje. Jeśli interesują Cię konkretne kwoty rzuć okiem na raport płacowy HAYS Poland. https://www.hays.pl/cs/groups/hays_common/documents/digitalasset/hays_2078590.pdf Przy okazji przypominamy, że w TRUMPF Huettinger ruszyła właśnie rekrutacja na programy stażowe. Może to coś dla Ciebie? https://www.pracuj.pl/praca/platny-staz-wakacyjny-warszawa-okolice-zielonka,oferta,5971216 Przygotowaliśmy dla Was: Płatny 3- miesięczny staż – zatrudnienie na umowę o praktykę absolwencką Możliwość zdobycia doświadczenia w pracy w międzynarodowej korporacji będącej światowym liderem przemysłu energoelektronicznego. Atrakcyjny, ciekawy, pełen wyzwań staż w przyjaznym środowisku pracy Wsparcie doświadczonych pracowników w wykonywaniu zadań. Na terenie firmy do dyspozycji w pełni wyposażona siłownia oraz pokój relaksu z konsolą do gier oraz HTC VIVE do regeneracji sił i odpoczynku. Codzienny dostęp do świeżych owoców dla Pracowników. Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

Hiperion

Czy ktos sie orientuje gdzie teraz mozna poczytac rzetelne komentarze i opinie? Goworek sie skundlił i usuwa te najciekawsze i rzeczowe a w ich miejsce gnoj pompuje jakis wynajety bolek

Zespół TRUMPF Huettinger
@Nick 10.04.2018 12:58

@Hiperion, @aligator - dzięki za komentarze. Staramy się odpowiadać najrzetelniej jak potrafimy. Żaden post opublikowany tutaj nie został jeszcze usunięty. Jeśli uważasz inaczej, daj nam znać na kadry@pl.trumpf.com. Jeśli chodzi o warunki to każdy pracownik bez doświadczenia na stanowisku monterskim otrzymuje od nas na start umowę o pracę, 3000 zł brutto wynagrodzenia. Wszyscy pracownicy mogą korzystać z szerokiego pakietu benefitów: prywatnego ubezpieczenia medycznego, karty sportowej, ubezpieczenia grupowego, dofinansowania do nauki języków obcych, jabłek dla wszystkich pracowników i sporo okazji do integracji dla naszego zespołu i ich rodzin. Z pozdrowieniami Zespół TRUMPF Huettinger

aaaa

Czy prowadzą państwo rekrutacje na stanowisko montera, bez doświadczenia ? Ewentualnie inne stanowisko dla student informatyki?

Zespół TRUMPF Huettinger
@aaaa 04.04.2018 16:03

@aaaa- dzięki za komentarz. Cały czas poszukujemy osób bez doświadczenia. Informacje o wszystkich aktualnie prowadzonych rekrutacjach znajdziesz na: https://www.pracuj.pl/praca/TRUMPF%20Huettinger%20Sp.%20z%20o.o.;en Rozpoczęliśmy również rekrutację na wakacyjny staż m.in. w dziale IT. Zapraszamy do aplikowania: https://www.pracuj.pl/praca/platny-staz-wakacyjny-warszawa-okolice-zielonka,oferta,5971216 Z pozdrowieniami, zespół TRUMPF Huettinger

Zespół TRUMPF Huettinger

Szanowni! Aplikujcie wszyscy, dla każdego znajdzie się miejsce, a dla tych, których nie będziemy mogli przyjąć spokojnie zwolnimy starą zasłużoną kadrę ! Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

Zespół TRUMPF Huettinger
@Zespół TRUMPF Huettinger 31.03.2018 07:50

@Zespół TRUMPF Huettinger - Oj, nie ładnie jest się podszywać pod innych i straszyć zwolnieniami :) Tym bardziej, że jesteśmy dumni ze średniego, długiego stażu pracy naszego zespołu. W grudniu 2017 roku wręczyliśmy aż 72 nagrody dla pracowników, którzy są z nami ponad 10 lat. Dodamy jeszcze, że wszystkie aktualne procesy rekrutacyjne dostępne są tutaj: https://www.pracuj.pl/praca/trumpf;kw. Z pozdrowieniami! Zespół TRUMPF Huettinger

Ochrona

Czy nie potrzebuja moze Panstwo prywatnej osoby do ochrony obiektu w charakterze straznik/ochroniarz? Pozdrawiam

Zespół TRUMPF Huettinger
@trollollo 24.03.2018 12:27

@Trollollo - Wszystkich stanowisk świata może u nas nie ma, ale fakt - otwartych rekrutacji mamy bardzo dużo. Zapraszamy do aplikowania ;) Może znajdzie się też coś dla Ciebie? Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

zainteresowana zmiana pracy

Czy znajdzie się praca dla brygadzistaki/team lidera z kilkunastu letnim doświadczeniem na produkcji ?

Zespół TRUMPF Huettinger
@zainteresowana zmiana pracy 20.03.2018 18:44

@Pomocna - dzięki za pytanie. W tej chwili nie prowadzimy takiej rekrutacji. Zachęcamy do śledzenia ofert na: https://www.praca.pl/720862,trumpf_huettinger_sp_z_o_o,zielonka_kolo_w_wy,firma.html Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

Michał

Czy prowadzą Państwo aktualnie rekrutację dla osób bez większego doświadczenia?

Zespół TRUMPF Huettinger
@Michał 22.03.2018 09:32

@Michał - dziękujemy Ci za pytanie. Aktualne oferty znajdziesz tutaj: https://www.praca.pl/720862,trumpf_huettinger_sp_z_o_o,zielonka_kolo_w_wy,firma.html Mamy nadzieję, że znajdziesz coś dla siebie. Swoje CV możesz wysłać też na kadry@pl.trumpf.com Z pozdrowieniami Zespół TRUMPF Huettinger

dt

Pensje powinny być wypłacane wcześniej. 10 dzień miesiąca następnego jest wg kodeksu pracy ostatnim dniem w którym pracownik powinien dysponować wynagrodzeniem.

Zespół TRUMPF Huettinger
@dt 13.03.2018 09:20

@dt - Skonsultowaliśmy sytuację, którą opisujesz z obsługującym nas bankiem. Otrzymaliśmy potwierdzenie, że pieniądze zawsze docierają do banków, w których konta mają pracownicy danego dnia przed południem. Jeśli otrzymujesz wynagrodzenie z opóźnieniem chętnie wyjaśnimy tę sytuację bezpośrednio z bankiem. Prosimy, abyś zgłosił się do działu HR z dokumentem potwierdzającym opóźnione księgowanie. Zrobimy co w naszej mocy, by wyjaśnić sytuację. Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

Zadowolony

Pracuje w firmie od czerwca zeszłego roku i pomyśleć, że wahałem się z przyjęciem oferty. Spowodowane to było słabymi opiniami na tej stronie, zaufałem jednak przemiłej Pani prowadzacej rekrutacje (za co dziękuje :)) Ale do rzeczy. Firma jest porządna, dba o pracowników, czuje się doceniony. Pracy jest sporo, ale nadgodziny zawsze są płacone. Pracowałem już w różnych miejscach i bywało różnie dlatego z pełnym przekonaniem mogę polecić Trumpf jako dobrego pracodawcę. Kierownicy są Ok, koledzy i koleżanki tworzą fajna atmosferę, podwyżki miałem już dwie, a nie pracuje w firmie nawet roku. Czekam tylko na pierwsza premie bo wiem od kolegów ze jest ona bardzo wysoka, tak samo jak bony na święta. W wielu firmach nie dają nic albo marne 100 czy 200 złotych. Tu dostałem tyle ze wystarczyło na prezenty dla rodziny i zakupy przedświąteczne. Zupełnie nie rozumiem skąd ten hejt i negatywne wypowiedzi. Nowy parking tez zrobili i jak zniosą te przerwy do odpracowania to będzie super. Widać ze liczą się z głosem pracowników, robią ankiety i faktycznie coś się potem zmienia. Pozdrawiam

Zespół TRUMPF Huettinger
@Zadowolony 09.03.2018 21:17

@Zadowolony - Bardzo dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że jesteś i rozwijasz się razem z nami :) Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

P 15 sup 7 v 20

Witam Jestem zadowolony ze współpracy z tą firma,staż tez mam odpowiedni.Przetrwałem nie jedno,ale pasuje mi ta praca a czemu:? -nie zwracaja uwagi na wyksztalcenie -mam dobry dojazd -pogram sobie w Ps4 i w piłkarzyki -chodze na codzienne spotkanka,gdzie przytakne i flamastrem zakresle status powiedzmy biezacej produkcji i podam dalej,niech ktos oczywiscie tym dalej sie martwi. -dbam o jakosc Ja tak robie i jestem zadowolony,a co najwazniejsze Firma tez. A Ty co zrobisz dla poprawienia jakosci ? Polecam ta firme Pozdrawiam

Zespół TRUMPF Huettinger
@Czuonek 10.03.2018 12:48

@czuonek - dzięki za komentarz. To prawda, z budynku w którym pracują zespoły elektroniki, montażu i uruchamialni gry zostały przeniesione. Zdecydowaliśmy się na ten ruch na prośbę samych pracowników. Z naszych obserwacji wynika, że z relax roomu korzystają po równo pracownicy z wszystkich 3 budynków, ale oczywiście przyjrzymy się temu. Jeśli Ty lub Twój zespół macie pomysł na wprowadzenie usprawnień koniecznie zgłoś to w ramach programu IDO lub daj znać swojemu przełożonemu - postaramy się pomóc. Pozdrawiamy Zespół TRUMPF Huettinger

zzz

Nie potrzebna ta druga przerwa. Wystarczyła by jedna oraz czas pracy 6-14 i 14-22.

Zespół TRUMPF Huettinger
@zzz 08.03.2018 12:44

@ZZZ - koniecznie zgłoś to swojemu przełożonemu lub bezpośrednio w dziale HR. Wtedy będziemy mogli rozpocząć działanie :) Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

to_ja

A ja lubię swojego pracodawcę. Płacą uczciwie i starają się. No i doceniam, że zaczęli tu pisać. Przynajmniej interesują się tym co ludzie mówią, a nie mają pracowników w nosie.

Zespół TRUMPF Huettinger
@to_ja 08.03.2018 09:14

@to_ja Dziękujemy! Takie komentarze naprawdę motywują do działania i dodają nam skrzydeł :) Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

aaa

Witam wszystkich.Mam takie pytanie, czy praca na produkcji to godziny 6-14,14-22?

A
@aaa 21.02.2018 12:39

Tym o 5:30 zdążysz, ale trzeba będzie dość szybko iść ze stacji. Za to z Rembertowa na 6-tą to rzeczywiście nic nie ma.

Anika

A czy znajdzie się praca dla kobiet?

Zespół TRUMPF Huettinger
@Anika 19.02.2018 20:58

@Anika - oczywiście :) Panie pracują w każdym dziale naszej firmy! Dziś stanowią 13% całej załogi, ale liczba ta cały czas rośnie. Co ciekawe zdecydowana większość Pań zatrudnionych w TRUMPF Huettinger (70%) pracuje w dziale produkcji. W grudniu 2017 roku aż 7 naszych koleżanek dostało nagrodę za 10-letni staż pracy w naszej firmie (4 jest częścią zespołu produkcyjnego). Jako ciekawostkę dodamy, że niedawno nasz zespół R&D wzmocniła też pierwsza kobieta z tytułem doktora :) Ania doktorat obroniła w Narodowym Centrum Technologii HIPIMS UK na Sheffield Hallam University w Wielkiej Brytanii. I zrobiła to z prawdziwym przytupem. W listopadzie 2017, na ceremonii zakończenia studiów dostała nagrodę „National HIPIMS Technology Center” przyznawaną absolwentowi studiów doktoranckich, który wykazał się wybitnym wkładem w badania nad inżynierią powierzchni przemysłowej. O jej historii przeczytać można tu: https://www.facebook.com/kariera.trumpf/posts/859439847568409 Z pozdrowieniami! Zespół TRUMPF Huettinger

P

Problemem jest dojazd. (co ogranicza liczbę potencjalnych kandydatów). W zasadzie nie ma innej alternatywy niż własny samochód lub umówienie się na dojazd z kimś. Pociągów pasujących do godzin pracy - brak, zwłaszcza od strony Rembertowa. Od strony Warszawy Wileńskiej można dojechać, stacja PKP jest w odległości ok 1,5 km od firmy. Komunikacja autobusowa nie dociera, ani prywatna ani ZTM. Przydało by się wystosować petycje do Kolei Mazowieckich i ZTM.

Zespół TRUMPF Huettinger
@Mike 16.02.2018 19:41

@Mike - Nasze godziny pracy to: 6:00-14:15; 13:45-22:00. Mamy 2 przerwy 15 minutowe - 1 wliczana do czasu pracy a druga nie wliczana - stąd te 15 minut :) . Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

były pracownik

Pracowałem parę lat w tej firmie na paru stanowiskach. Ogólnie niesmak został, kiedy się zwalniałem. Pani kadrowa , która wtedy pracowała nie wiem czy jeszcze pracuje robiła pod górkę , obłudna i zakompleksiona, zastraszała. Firmy jako stała praca nie polecam. Słabe zarobki , wieczny nacisk psychiczny, obłuda i wiocha. Proponuję Warszawski firmy o podobnym temacie na rynku. Tej ww. najgorszemu wrogowi nie życzę.

Zespół TRUMPF Huettinger
@jrdyn 09.02.2018 20:00

@były pracownik - W ciągu ostatnich kilku lat firma bardzo się rozwinęła, powstało kilkaset nowych miejsc pracy. Naprawdę wiele się zmieniło. Z naszej strony gwarantujemy - minimalną pensję dla osób bez doświadczenia na poziomie 3000 zł brutto. Dodatkowo każdy od pierwszego dnia może korzystać z pakietu benefitów (m.in. opieka zdrowotna, ubezpieczenie, karta sportowa czy darmowe owoce dla pracowników). Na pewno jednak nie chcemy spoczywać na laurach. Gdybyś chciał pogadać o elementach, które warto zmienić daj nam znać na kadry@pl.trumpf.com. Dzięki! Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

Zainteresowany

Witam jestem zainteresowany żeby złożyć tu CV i zainteresowało mnie stanowisko Montera za 3000 brutto i Montera płyt RCA i ile by na tym stanowisku można by zarobić i jaka jest różnica pomiędzy tymi stanowiskami ? Jaka jest realna możliwość podniesienia wypłaty i w jakim czasie ? Moje doświadczenie z elektroniką to jedynie praktyka zawodowa przy montażu elementów elektronicznych tak zwanych montaż przewlekany i elementów smd ukończona szkoła to technik elektronik

Zespół TRUMPF Huettinger
@Zainteresowany 14.02.2018 00:08

@Zainteresowany - dzięki za zainteresowanie :) Niezależnie czy mówimy o stanowisku Montera czy Montera płyt PCB wyjściowa stawka wynagrodzenia dla osoby bez doświadczenia to 3000 zł brutto. Jeśli kandydat posiada już doświadczenie, kwota rośnie. Oczywiście zależy to od umiejętności, które sprawdzamy podczas testu na rozmowie kwalifikacyjnej. Późniejszy wzrost wynagrodzenia zależny jest od tego, jak szybko pracownik nauczy się poprawnie wykonywać swoje obowiązki. Pamiętajmy też, że wszystkich pracowników TRUMPF obejmuje roczna premia zależna od wyników finansowych Spółki. Ze stanowiska monterskiego możesz awansować na stanowisko Technika. Tutaj potrzebne jest jednak większe doświadczenie i wiedza z zakresu elektroniki i energoelektroniki. Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

Tweeker

Frontalny atak hitlerowca: usuwanie komentarzy + oddelegowanie dzbana do pisania jak cudnie jedt w tym chlewie. Szkoda, ze nie ma mirrora, bo te usuniete kometarze to kopalnia wiedzy o tym (usunięte przez administratora) Podstawowa informacja dla wszystkich inzynier zarabia tam 3000 brutto

Panie
@Zespół TRUMPF Huettinger 30.01.2018 09:30

Dzbanu, to inzynierem sie człowiek staje po zdobyciu doświadczena zawodowego? myslałem, ze po ukonczeniu wyzszej uczelni. To ile wg ciebie zarabia inżynier?

X.

Na chwilę obecną: - uczciwa umowa o pracę z firmą TRUMPF Huettinger (nie żadnym partnerem), - 8 godzin dziennie 5 dni w tygodniu (wolne weekendy), - rozsądne wynagrodzenie (adekwatne do wykształcenia i przepracowanych lat), podwyżki, roczne premie, talony na święta, - pensja zawsze na czas, - pracownicy traktowani z szacunkiem, brak mobbingu, - w pełni wyposażone kuchnie i stołówki pracownicze + kawa, herbata, cukier, mleko + jabłuszka na stołówkach (witaminki dla pracowników), - pakiet medyczny, siłownia, strefa rozrywki, - wentylacje i klimatyzacje na obszarach, - imprezy firmowe dla pracowników i ich rodzin, - wysoka kultura osobista współpracowników, - atmosfera jak w domu rodzinnym (czasami aż się nie chce wychodzić z pracy :)) ). Minusem jest brak miejsc parkingowych gdy przyjeżdża się samochodem na drugą zmianę - mamy ogromną nadzieję, że niedługo to się zmieni :)

P
@X. 02.12.2017 17:32

Poważnym minusem jest brak dojazdu, zwłaszcza od strony Rembertowa.

Dudi

Dzień dobry, Mam kilkunastoletnie doświadczenie w logistyce a dokładniej w magazynie, jako zastępca kierownika. Czy była by dla mnie praca. wyrazy szacunku

Zespół TRUMPF Huettinger
@Dudi 18.01.2018 12:33

@Dudi - dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Nasze wszystkie oferty możesz na bieżąco śledzić na stronie www.trumpf.com oraz http://www.praca.pl/720862,trumpf_huettinger_sp_z_o_o,zielonka_kolo_w_wy,firma.html Aktualnie w obszarze logistyki poszukujemy na stanowisko magazyniera-pakowacza. Prosimy jednak, żebyś przesłał swoje CV na adres kadry@pl.trumpf.com. Zapiszemy je w naszej bazie, która w razie potrzeby jest regularnie sprawdzana przez nasz zespół rekruterów. Z pozdrowieniami Zespoł TRUMPF Huettinger

lambada

"Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej." Co to za ..ujnia? przeciez to jest wasz model byźmesowy. Dlaczego ludzi wprowadzacie w błąd. Ten cały kibel miał tyle negatywnych opinii, ze dyski trzeba było dokupować, zeby pomieścic, a teraz puchy, wyczyszczone do prawie do zera, do tego jakieś pały z hujtingera wtrydalają sie w każdą opinie i weź człowieku sie czegoś dowiedz.

BP
@lambada 10.01.2018 02:04

Negatywne opinie rzeczywiście nie są usunięte. W czym przeszkadza ingerencja firmy (nawet jak nic nie wnosi :) )? Wypowiedzieć może się każdy.

zainteresowany

Witam, Czy procesowiec z 3 letnim doświadczeniem w branży produkcyjnej(automotive) znalazłby tutaj dla siebie pracę na dłużej? Minimum 3 lata, z zarobkami zgodnymi z raportem płacowym w woj mazowieckim? Pozdrawiam,

Zespół TRUMPF Huettinger
@Nick 01.01.2018 15:30

@Nick - Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą! O podsumowanie obowiązków Inżyniera Procesu poprosiliśmy jednego z nich. Marek, pracuje w naszej firmie już 6 lat i jak sam mówi - "Zakres naszych obowiązków to optymalizacja procesu montażu z wykorzystaniem narzędzi Lean Manufacturing, analiza błędów montażowych w celu poszukiwania działań eliminujących przyczyny źródłowe błędów oraz wprowadzanie nowych wyrobów do produkcji seryjnej." Z naszej strony możemy obiecać, że prócz ciekawych wyzwań, w pracy nie brakuje doskonałej atmosfery i bardzo bogatego pakietu socjalnego. Zapraszamy i pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

Młody

Tez nie widzę powodów do narzekania,rynek pracy jest otwarty. Ja pracowałem w tej firmie,niestety nie było mi dane otrzymać talonów bo zabraklo mi kilku tygodni do "ustawowego roku". W grudniu po 2 tyg w nowej pracy już na mnie czekały :) Co kraj to obyczaj:) Pozdrawiam

Zespół TRUMPF Huettinger
@Młody 28.12.2017 08:12

@Młody - Dziękujemy za miłe słowa! Obecnie talony świąteczne otrzymują pracownicy zatrudnieni min. 6 miesięcy. Ale masz rację - co firma, to inne zasady obowiązywania ZFŚS (Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych). My np. już od pierwszego dnia dajemy pracownikom pakiet medyczny, kartę sportową i ubezpieczenie grupowe. Z doświadczenia wiemy, że inni pracodawcy proponują je np. dopiero po zakończeniu okresu próbnego. Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

Zespół Profesjonalistów

Widać ze firma zabrala głos. Tylko pytanie czemu ? Jest to mało profesjonalne. Zamiatanie pod dywan brudów Liczą sie opinie pracownikow bądź osób które miały kontakt z firma.

Zespół TRUMPF Huettinger
@Zespół Profesjonalistów 12.12.2017 09:32

@Zespół Profesjonalistów - My po prostu lubimy rozmawiać, a opinie pracowników i kandydatów są dla nas niezwykle ważne. I to właśnie dlatego zdecydowaliśmy się zabrać głos na Gowork.pl. Za dobre komentarze dziękujemy, uwagi bierzemy sobie do serca i próbujemy wprowadzić zmiany (tak dzieje sie np. w kontekście zbyt małego parkingu przy zakładzie, o którym pisał niedawno jeden z użytkowników), a sygnały o złych praktykach sprawdzamy wewnętrznie. Nie boimy się żadnych pytań i na każde z nich staramy się odpowiadać jak najbardziej szczegółowo i konkretnie. Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

Mikołaj

Polecam tym co chcą przezimować albo nie maja wyjścia.Doswiadczony pracownik to Zly pracownik,aby sztuka, spychologia.Tam liczy sie wykres i tabelka "Jeśli komuś nie pasuje nie trzymamy "-Słowa Brygadzisty .Spoko nie ma problemu

Zespół TRUMPF Huettinger
@Mikołaj 04.12.2017 08:23

@Mikołaj - Dzięki za opinię. My póki co wierzymy, że TRUMPF to praca na dłużej. Potwierdzają to liczy - 20% naszego zespołu stanowią osoby, które są z nami ponad 10 lat, 19% - ponad 3 lata. To prawda, jest spora grupa osób zatrudnionych krócej, ale wynika to z faktu, że tylko w ciągu ostatnich 12 miesięcy uruchomiliśmy 250 nowych miejsc pracy. Gro naszych pracowników zwyczajnie nie zdążyło się u nas jeszcze zadomowić. Nowych osób będzie więcej, bo planujemy tworzenie kolejnych miejsc pracy. I bardzo nas to cieszy - w grupie i różnorodności siła :) Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

Szklana kula

Jest tylko 20% starych pracownikow,a gdzie jest reszta ?

Zespół TRUMPF Huettinger
@Znajomy 30.11.2017 22:21

Warto pamiętać, o dwóch kwestiach - kwota 3000 zł brutto, jest naszą płacą minimalną dla osób bez jakiegokolwiek doświadczenia zawodowego. Po drugie, na wynagrodzenie warto patrzeć nie tylko przez pryzmat zarobków, ale również warunków zatrudnienia, bonusów i benefitów poza płacowych, które w TRUMPF otrzymuje każdy pracownik już pierwszego dnia pracy, a nie np. po zakończeniu okresu próbnego. W skład naszych świadczeń wchodzą m.in. umowa o pracę, prywatne ubezpieczenie medyczne, karta sportowa, ubezpieczenie grupowe, czy dofinansowanie do nauki języków obcych. Dla wielu naszych pracownikiem benefitem są też liczne okazje do wspólnej, rodzinnej integracji np. podczas Mikołajek, czy Family Days. Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

Zespół Trumpf Huettinger

Drodzy użytkownicy GoWork.pl! Dziękujemy za Wasze dotychczasowe komentarze i uwagi nt. procesu rekrutacji i pracy w TRUMPF Huettinger. W większości dotyczą one procesu rekrutacji, warunków pracy oraz wysokości pensji w naszej firmie. Tylko w ciągu ostatnich 12 miesięcy utworzyliśmy ponad 250 nowych stanowisk pracy. To dlatego możecie odnieść wrażenie, że cały czas rekrutujemy na te same stanowiska pracy. W rzeczywistości prowadzimy kilkanaście rekrutacji równolegle. Nie jest to wynik niestabilności firmy, ale jej ciągłego rozwoju. Każdy pracownik bez doświadczenia na stanowisku monterskim otrzymuje od nas na start umowę o pracę, 3000 zł brutto wynagrodzenia. Wszyscy pracownicy mogą korzystać z szerokiego pakietu benefitów: prywatnego ubezpieczenia medycznego, karty sportowej, ubezpieczenia grupowego, dofinansowania do nauki języków obcych, jabłek dla wszystkich pracowników i sporo okazji do integracji dla naszego zespołu i ich rodzin. TRUMPF Huettinger to firma rodzinna. Cieszymy się, że ponad 20 % pracowników jest z nami od co najmniej 10 lat. Prawdziwą dumę, czujemy natomiast gdy pracownicy, do pracy w naszej firmie zachęcają później swoje rodziny i znajomych. Jesteśmy tu, by rozmawiać o Waszych dobrych doświadczeniach i wyciągać wnioski z Waszych uwag. Czekamy na Wasze komentarze. Pozdrawiamy! Zespół Trumpf Huettinger

Zespół TRUMPF Huettinger
@nieznajomy 02.12.2017 14:18

@Znajomy @nieznajomy - Jeśli chodzi o pracowników z Ukrainy stanowią oni mniej niż 2% całego zespołu i przebiega ona bez większych problemów. Chyba nie ma na świecie przedsiębiorstwa, z którego nie odchodzą pracownicy. Czasem nawet Ci najlepsi, najcenniejsi i najdrożsi odchodzą. Dlatego staramy się, ze wszystkich sił, by takie sytuacje ograniczyć do minimum. Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

BP

Nie ma co narzekać. W każdym miejscu pracy znajdą się podobne problemy - ideał nie istnieje. Indywidualne odczucia każdego, z pewnością, wiążą się z zajmowanym stanowiskiem (zwłaszcza posiadanym przełożonym i relacjami z nim i współpracownikami). Osobiście polecam tego Pracodawcę - mogę to z czystym sumieniem napisać jako były pracownik.

Zespół TRUMPF Huettinger
@Były 01.12.2017 13:25

@Były - takie zachowania nie są zgodne z naszymi wartościami. Twój komentarz jest również niepokojący i na pewno nie zostanie pozostawiony bez odpowiedzi. Zachęcamy do kontaktu mailowego (kadry@pl.trumpf.com) lub telefonicznego pod nr 227613837 w celu wyjaśnienia szczegółów tej sytuacji. Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

razek

Wszystkie negatywne opinie o pracy w firmie wywodzą się z nieumiejętności nowoczesnej pracy w nowoczesnej firmie. To, że współpracownik poinformuje przełożonych o złej pracy innego pracownika traktowane jest jako donosicielstwo wśród kolegów pracownika. To, że pracownik informuje odpowiednich zwierzchników o niedociągnięciach czy błędach innych pracowników traktowane jest jako donosicielstwo przez kolegów pracownika. A to nie jest donoszenie, tylko umiejętność pracy w firmie. W nowoczesnej firmie.

ja
@Bias 16.11.2017 10:18

Bias wyluzuj razek to nie ja

KHGJJHH

Winny tylko sie tlumaczy,Taka stara zasada. A pod...ic to trzeba umic... No ba, po to jest Psychologia no nie...

Zespół TRUMPF Huettinger
@KHGJJHH 17.11.2017 22:14

@KHGJJHH Wierzymy w zasadę "Nic o nas bez nas". Podstawą funkcjonowania GoWork.pl jest rozmowa. I my z tej okazji korzystamy :) Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

Zostaw opinię o TRUMPF Huettinger - Zielonka

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRUMPF Huettinger