TRUMPF Huettinger

Zielonka

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 224 ocen.

TRUMPF Huettinger
4 224

Opinie o TRUMPF Huettinger

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRUMPF Huettinger

Blacha

Dołączając do tej firmy popełniłem największy błąd od 2016 roku w którym to zagłosowałem na PiS. Moim zdaniem odnaleźć w tej firmie moga się wyłącznie osoby o bardzo niskich ambicjach. Ze względu na brak szkoleń i ograniczone możliwości awansu nie uważam aby było warto marnować czas na ta firmę. Bardzo śmieszne pieniądze, którymi o dziwo hucznie chwalą się w komentarzach. Czy to powód do dumy, pensja 3000 brutto przy średniej krajowej 4300 i warszawskiej 5600? Na podwyżki nie ma co liczyć, chyba ,ze takie w wysokości 100zl. Jaka płaca tacy specjaliści (czasami ręce opadają jak się słucha głupot ze strony kadry kierowniczej bez odpowiedniej wiedzy merytorycznej). Oczywiście istnieje przekonanie prezesa o wspaniałej jakości i kulturze pracy. Atmosfera w pracy jest niemiła i bardzo sztuczna, śmieszne przemówienia prezesa podczas których czasami ciężko nie parsknąć śmiechem. Oczywiście każdy boi się cokolwiek powiedzieć. Nie wiem kto startował w rankingu w ,którym uzyskali tytuł lidera HR ale jestem przekonany ,ze kolejno 2 i 3 miejsce zajmują Treblinka i Sabibor. Kultura osobista pracowników działu hr bardziej przypomina osoby pracujące w urzędzie czy warzywniaku niż departamencie szanującej się dobra reputacja firmy. Szkoda czasu, dobre miejsce dla masochistów i ludzi bez perspektyw. Nie pozdrawiam, rzygam jak patrzę na kolor niebieski.

Zdrowy na umyśle
@Blacha 08.07.2018 15:04

Ktoś ma tutaj mocny ból (usunięte przez administratora) Nie rozumiem czemu czlowiek pracuje w firmie mając o niej takie zdanie? Przecież zawsze można zmienić pracę, nikt nikogo nie trzyma na siłę... ale o czym mowa? Ktoś kto głosował na PiS nie może mieć równo pod sufitem. Jakie to typowe dla tej partii i jej wyznawców... Kokosów może nie płaca, ale w porównaniu z wieloma innymi firmami nie ma tragedii. Narzekasz na HR? To chyba nie pracowałeś / pracujesz w tej samej firmie co ja. Kadry są tu uprzejme i nigdy nie miałem problemu żeby coś załatwić. Ambicje tez można realizować, ale trzeba sobą coś reprezentować. Obrażasz tym swoim stwierdzeniem wiele zdolnych i ambitnych ludzi, którzy tu pracują!! Ja polecam pracodawcę, zresztą najlepiej sprawdzić na własnej skórze.

Wojtek

Jest ogłoszenie na stanowisko "Specjalista ds. planowania i rozliczania produkcji'. Jak atmosfera panuje w dziale i czy praca jest na jedną zmianę? Czy udostępniony pokój do relaksu i siłownia świadczą o tym, że poziom stresu w tej firmie jest bardzo wysoki i wymagane jest zaplecze relaksacyjne? Będę wdzięczny za odpowiedź oraz jakie widełki wynagrodzenia są przewidziane? Pozdrawiam, W.

Zespół TRUMPF Huettinger
@Wojtek 28.06.2018 09:15

Dzięki za pytanie. Potwierdzamy, że rekrutacja trwa. Zapraszamy Cię do aplikowania. O wysokości wynagrodzenia chętnie opowiemy na spotkaniu. Jeśli chodzi o relax room i siłownię to oba pomieszczenia powstały z inicjatywy pracowników. Cieszymy się, że chcieli oni wziąć czynny udział w wyborze sprzętu tych pokoi i ... cały czas dzięki ich pomysłom dodajemy tam nowe elementy. Z pozdrowieniami Zespół TRUMPF Huettinger

Administrator

Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność zatrudnionych osób. Czy podobnie jest w TRUMPF Huettinger? Napiszcie, co o tym sądzicie. W ten sposób możecie ułatwić innym podjęcie decyzji związanej z pracą w przedsiębiorstwie.

Zespół TRUMPF Huettinger
@Galich 03.07.2018 08:13

Nasza oferta na dzień dobry dla osób bez doświadczenia jest następująca: każdy pracownik od pierwszego dnia otrzymuje od nas na start umowę o pracę i 3000 zł brutto wynagrodzenia. Dodatkowo wszyscy pracownicy mogą korzystać z szerokiego pakietu benefitów: prywatnego ubezpieczenia medycznego, karty sportowej, ubezpieczenia grupowego, dofinansowania do nauki języków obcych, jabłek dla wszystkich pracowników i sporo okazji do integracji dla naszego zespołu i ich rodzin. Wartość tej oferty ocenią sami kandydaci :) Pozdrawiamy Zespół TRUMPF Huettinger

Ciekawski

Na jakie zarobki może liczyć osoba od razu po studiach inżynierskich ( dziennych na uczelni znajdującej się w pierwszej 10 polskich uczelni technicznych)? A na jakie po magisterskich? Jakie są minimalne pensje w takich przypadkach? Polecacie tą firmę? Za pół roku kończę studia I stopnia i zastanawiam się czy warto szkolić się dalej?

Zespół TRUMPF Huettinger
@. 04.07.2018 16:48

@. Wielkie dzięki za szczerą opinię!

Mallock

(usunięte przez administratora) zrobił szybkie obliczenia, wyszło, ze taniej bedzie wsadzić dzbana w ten dział coby pieprzył kocopoły niz becelowac za usuwanie komentarzy. Jaki ratin, 4gwiazki na 5.kiedys były 2 jak nie było tu speca od kasowania komentarzy.

Zespół TRUMPF Huettinger
@Mallock 03.07.2018 08:23

Jeśli którykolwiek z komentarzy Twoich lub innych użytkowników został usunięty prosimy o pilną informację na adres kadry@pl.trumpf.com

Była kandydatka

Niedawno byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w TRUMPF wZielonce. Ciężko powiedzieć jak wyglądałaby sama praca, natomiast odniosłam bardzo nieprzyjemne wrażenie podczas rozmowy rekrutacyjnej. Nie mam zastrzeżeń co do Dyrektora, który brał w niej udział, natomiast zachowanie Pani z Działu Personalnego pozostawiało wiele do życzenia, pytania, których już raczej nie słyszy się podczas rozmów, wtrącenia o mnie przy mnie(twarda jest,co?), zapytanie gdzie zaparkowałam (moim zdaniem tylko po to, aby zobaczyć jakim samochodem przyjechałam)… Nie otrzymałam informacji zwrotnej po spotkaniu, według mnie nawet jeśli firma nie jest zainteresowana współpracą to z uwagi na poświęcony czas wypadałoby napisać e-maila z podziękowaniami za spotkanie i informacją, że został wybrany ktoś inny (pozostawić tym samym dobre wrażenie). Nie piszę tego w ramach zemsty, że nie otrzymałam pracy. Po głębszym zastanowieniu,stwierdziłam, że nawet jeśli firma byłaby zainteresowana współpracą to nieprzyjęłabym oferty ze względu na złe wrażenie jakie odniosłam na rozmowie. Jest to forma ostrzeżenia dla firmy (może warto pomyśleć o szkoleniachi tym samym wprowadzić pewne zmiany) i dla kandydatów (proszę się przygotować na niestandardowe, wprawiające w zakłopotanie sytuacje).

Zespół TRUMPF Huettinger
@zainteresowany 15.05.2018 11:21

@Była kandydatka - dziękujemy za Twój komentarz. Przyznajemy, że Twoja relacja z rozmowy dla nas również jest niepokojąca. Jeśli chodzi o pytanie dot. parkowania - rzeczywiście pytamy o to kandydatów (robi to albo osoba przyjmująca kandydata na recepcji, albo już rekruter podczas rozmowy) z prostego powodu. Zdarzyło się, że kandydaci zostawiają auta poza terenem zakładu przy ulicy, wracając po spotkaniu odkrywali, że auto zostało uszkodzone. Chcemy takich sytuacji unikać :) Brak informacji zwrotnej po spotkaniu czy komentarz dotyczące kandydata w jego obecności są niedopuszczalne. Chcielibyśmy przyjrzeć się tej sprawie bliżej. Czy możemy prosić o Twój kontakt pod adresem mailowym kadry@pl.trumpf.com? Jeszcze raz dziękujemy za czas poświęcony na przygotowanie komentarza. Zrobimy co w naszej mocy, by zbadać tę sprawę i zweryfikować nasze wewnętrzne procedury. Z pozdrowieniami Zespół TRUMPF Huettinger

Olek

Witam Skonczylem studia mechaniczne Specjalnosc: budowa i eksploatacja obrobiarek sterowanie numerycznych!! Doswiadczenia niemam!! Czy mozecie cos zapronowac?

Zespół TRUMPF Huettinger
@Olek 02.05.2018 16:45

@Olek - Bardzo dziękujemy za Twój komentarz. Zachęcamy do zapoznania się z ofertami naszej firmy siostry - TRUMPF Polska. Tam na pewno znajdziesz coś dla siebie. Wszystkie oferty pracy dostępne są na naszej stronie www.trumpf.com w zakładce kariera. Pamiętaj, żeby wybrać lokalizację "Warszawa". Z pozdrowieniami Zespół TRUMPF Huettinger

Magda

Czy można u państwa złożyć cv szukam stałej pracy dziewczyna z marek

Zespół TRUMPF Huettinger
@Magda 06.05.2018 07:53

@Magda - dzięki za zainteresowanie. Cały czas prowadzimy rekrutacje na różne stanowiska. Warto monitorować oferty, które publikujemy na https://www.praca.pl/720862,trumpf_huettinger_sp_z_o_o,zielonka_kolo_w_wy,firma.html oraz https://www.pracuj.pl/praca/TRUMPF%20Huettinger%20Sp.%20z%20o.o.;en. Proszę napisz nam więcej o swoim doświadczeniu, a najlepiej prześlij swoje CV na kadry@pl.trumpf.com Z pozdrowieniami Zespół TRUMPF Huettinger

Hiperion

Czy ktos sie orientuje gdzie teraz mozna poczytac rzetelne komentarze i opinie? Goworek sie skundlił i usuwa te najciekawsze i rzeczowe a w ich miejsce gnoj pompuje jakis wynajety bolek

Zespół TRUMPF Huettinger
@Nick 10.04.2018 12:58

@Hiperion, @aligator - dzięki za komentarze. Staramy się odpowiadać najrzetelniej jak potrafimy. Żaden post opublikowany tutaj nie został jeszcze usunięty. Jeśli uważasz inaczej, daj nam znać na kadry@pl.trumpf.com. Jeśli chodzi o warunki to każdy pracownik bez doświadczenia na stanowisku monterskim otrzymuje od nas na start umowę o pracę, 3000 zł brutto wynagrodzenia. Wszyscy pracownicy mogą korzystać z szerokiego pakietu benefitów: prywatnego ubezpieczenia medycznego, karty sportowej, ubezpieczenia grupowego, dofinansowania do nauki języków obcych, jabłek dla wszystkich pracowników i sporo okazji do integracji dla naszego zespołu i ich rodzin. Z pozdrowieniami Zespół TRUMPF Huettinger

aaaa

Czy prowadzą państwo rekrutacje na stanowisko montera, bez doświadczenia ? Ewentualnie inne stanowisko dla student informatyki?

Zespół TRUMPF Huettinger
@aaaa 04.04.2018 16:03

@aaaa- dzięki za komentarz. Cały czas poszukujemy osób bez doświadczenia. Informacje o wszystkich aktualnie prowadzonych rekrutacjach znajdziesz na: https://www.pracuj.pl/praca/TRUMPF%20Huettinger%20Sp.%20z%20o.o.;en Rozpoczęliśmy również rekrutację na wakacyjny staż m.in. w dziale IT. Zapraszamy do aplikowania: https://www.pracuj.pl/praca/platny-staz-wakacyjny-warszawa-okolice-zielonka,oferta,5971216 Z pozdrowieniami, zespół TRUMPF Huettinger

Zespół TRUMPF Huettinger

Szanowni! Aplikujcie wszyscy, dla każdego znajdzie się miejsce, a dla tych, których nie będziemy mogli przyjąć spokojnie zwolnimy starą zasłużoną kadrę ! Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

Zespół TRUMPF Huettinger
@Zespół TRUMPF Huettinger 31.03.2018 07:50

@Zespół TRUMPF Huettinger - Oj, nie ładnie jest się podszywać pod innych i straszyć zwolnieniami :) Tym bardziej, że jesteśmy dumni ze średniego, długiego stażu pracy naszego zespołu. W grudniu 2017 roku wręczyliśmy aż 72 nagrody dla pracowników, którzy są z nami ponad 10 lat. Dodamy jeszcze, że wszystkie aktualne procesy rekrutacyjne dostępne są tutaj: https://www.pracuj.pl/praca/trumpf;kw. Z pozdrowieniami! Zespół TRUMPF Huettinger

Ochrona

Czy nie potrzebuja moze Panstwo prywatnej osoby do ochrony obiektu w charakterze straznik/ochroniarz? Pozdrawiam

Zespół TRUMPF Huettinger
@trollollo 24.03.2018 12:27

@Trollollo - Wszystkich stanowisk świata może u nas nie ma, ale fakt - otwartych rekrutacji mamy bardzo dużo. Zapraszamy do aplikowania ;) Może znajdzie się też coś dla Ciebie? Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

zainteresowana zmiana pracy

Czy znajdzie się praca dla brygadzistaki/team lidera z kilkunastu letnim doświadczeniem na produkcji ?

Zespół TRUMPF Huettinger
@zainteresowana zmiana pracy 20.03.2018 18:44

@Pomocna - dzięki za pytanie. W tej chwili nie prowadzimy takiej rekrutacji. Zachęcamy do śledzenia ofert na: https://www.praca.pl/720862,trumpf_huettinger_sp_z_o_o,zielonka_kolo_w_wy,firma.html Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

Michał

Czy prowadzą Państwo aktualnie rekrutację dla osób bez większego doświadczenia?

Zespół TRUMPF Huettinger
@Michał 22.03.2018 09:32

@Michał - dziękujemy Ci za pytanie. Aktualne oferty znajdziesz tutaj: https://www.praca.pl/720862,trumpf_huettinger_sp_z_o_o,zielonka_kolo_w_wy,firma.html Mamy nadzieję, że znajdziesz coś dla siebie. Swoje CV możesz wysłać też na kadry@pl.trumpf.com Z pozdrowieniami Zespół TRUMPF Huettinger

dt

Pensje powinny być wypłacane wcześniej. 10 dzień miesiąca następnego jest wg kodeksu pracy ostatnim dniem w którym pracownik powinien dysponować wynagrodzeniem.

Zespół TRUMPF Huettinger
@dt 13.03.2018 09:20

@dt - Skonsultowaliśmy sytuację, którą opisujesz z obsługującym nas bankiem. Otrzymaliśmy potwierdzenie, że pieniądze zawsze docierają do banków, w których konta mają pracownicy danego dnia przed południem. Jeśli otrzymujesz wynagrodzenie z opóźnieniem chętnie wyjaśnimy tę sytuację bezpośrednio z bankiem. Prosimy, abyś zgłosił się do działu HR z dokumentem potwierdzającym opóźnione księgowanie. Zrobimy co w naszej mocy, by wyjaśnić sytuację. Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

Zadowolony

Pracuje w firmie od czerwca zeszłego roku i pomyśleć, że wahałem się z przyjęciem oferty. Spowodowane to było słabymi opiniami na tej stronie, zaufałem jednak przemiłej Pani prowadzacej rekrutacje (za co dziękuje :)) Ale do rzeczy. Firma jest porządna, dba o pracowników, czuje się doceniony. Pracy jest sporo, ale nadgodziny zawsze są płacone. Pracowałem już w różnych miejscach i bywało różnie dlatego z pełnym przekonaniem mogę polecić Trumpf jako dobrego pracodawcę. Kierownicy są Ok, koledzy i koleżanki tworzą fajna atmosferę, podwyżki miałem już dwie, a nie pracuje w firmie nawet roku. Czekam tylko na pierwsza premie bo wiem od kolegów ze jest ona bardzo wysoka, tak samo jak bony na święta. W wielu firmach nie dają nic albo marne 100 czy 200 złotych. Tu dostałem tyle ze wystarczyło na prezenty dla rodziny i zakupy przedświąteczne. Zupełnie nie rozumiem skąd ten hejt i negatywne wypowiedzi. Nowy parking tez zrobili i jak zniosą te przerwy do odpracowania to będzie super. Widać ze liczą się z głosem pracowników, robią ankiety i faktycznie coś się potem zmienia. Pozdrawiam

Zespół TRUMPF Huettinger
@Zadowolony 09.03.2018 21:17

@Zadowolony - Bardzo dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że jesteś i rozwijasz się razem z nami :) Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

P 15 sup 7 v 20

Witam Jestem zadowolony ze współpracy z tą firma,staż tez mam odpowiedni.Przetrwałem nie jedno,ale pasuje mi ta praca a czemu:? -nie zwracaja uwagi na wyksztalcenie -mam dobry dojazd -pogram sobie w Ps4 i w piłkarzyki -chodze na codzienne spotkanka,gdzie przytakne i flamastrem zakresle status powiedzmy biezacej produkcji i podam dalej,niech ktos oczywiscie tym dalej sie martwi. -dbam o jakosc Ja tak robie i jestem zadowolony,a co najwazniejsze Firma tez. A Ty co zrobisz dla poprawienia jakosci ? Polecam ta firme Pozdrawiam

Zespół TRUMPF Huettinger
@Czuonek 10.03.2018 12:48

@czuonek - dzięki za komentarz. To prawda, z budynku w którym pracują zespoły elektroniki, montażu i uruchamialni gry zostały przeniesione. Zdecydowaliśmy się na ten ruch na prośbę samych pracowników. Z naszych obserwacji wynika, że z relax roomu korzystają po równo pracownicy z wszystkich 3 budynków, ale oczywiście przyjrzymy się temu. Jeśli Ty lub Twój zespół macie pomysł na wprowadzenie usprawnień koniecznie zgłoś to w ramach programu IDO lub daj znać swojemu przełożonemu - postaramy się pomóc. Pozdrawiamy Zespół TRUMPF Huettinger

zzz

Nie potrzebna ta druga przerwa. Wystarczyła by jedna oraz czas pracy 6-14 i 14-22.

Zespół TRUMPF Huettinger
@zzz 08.03.2018 12:44

@ZZZ - koniecznie zgłoś to swojemu przełożonemu lub bezpośrednio w dziale HR. Wtedy będziemy mogli rozpocząć działanie :) Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

to_ja

A ja lubię swojego pracodawcę. Płacą uczciwie i starają się. No i doceniam, że zaczęli tu pisać. Przynajmniej interesują się tym co ludzie mówią, a nie mają pracowników w nosie.

Zespół TRUMPF Huettinger
@to_ja 08.03.2018 09:14

@to_ja Dziękujemy! Takie komentarze naprawdę motywują do działania i dodają nam skrzydeł :) Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

aaa

Witam wszystkich.Mam takie pytanie, czy praca na produkcji to godziny 6-14,14-22?

A
@aaa 21.02.2018 12:39

Tym o 5:30 zdążysz, ale trzeba będzie dość szybko iść ze stacji. Za to z Rembertowa na 6-tą to rzeczywiście nic nie ma.

Anika

A czy znajdzie się praca dla kobiet?

Zespół TRUMPF Huettinger
@Anika 19.02.2018 20:58

@Anika - oczywiście :) Panie pracują w każdym dziale naszej firmy! Dziś stanowią 13% całej załogi, ale liczba ta cały czas rośnie. Co ciekawe zdecydowana większość Pań zatrudnionych w TRUMPF Huettinger (70%) pracuje w dziale produkcji. W grudniu 2017 roku aż 7 naszych koleżanek dostało nagrodę za 10-letni staż pracy w naszej firmie (4 jest częścią zespołu produkcyjnego). Jako ciekawostkę dodamy, że niedawno nasz zespół R&D wzmocniła też pierwsza kobieta z tytułem doktora :) Ania doktorat obroniła w Narodowym Centrum Technologii HIPIMS UK na Sheffield Hallam University w Wielkiej Brytanii. I zrobiła to z prawdziwym przytupem. W listopadzie 2017, na ceremonii zakończenia studiów dostała nagrodę „National HIPIMS Technology Center” przyznawaną absolwentowi studiów doktoranckich, który wykazał się wybitnym wkładem w badania nad inżynierią powierzchni przemysłowej. O jej historii przeczytać można tu: https://www.facebook.com/kariera.trumpf/posts/859439847568409 Z pozdrowieniami! Zespół TRUMPF Huettinger

P

Problemem jest dojazd. (co ogranicza liczbę potencjalnych kandydatów). W zasadzie nie ma innej alternatywy niż własny samochód lub umówienie się na dojazd z kimś. Pociągów pasujących do godzin pracy - brak, zwłaszcza od strony Rembertowa. Od strony Warszawy Wileńskiej można dojechać, stacja PKP jest w odległości ok 1,5 km od firmy. Komunikacja autobusowa nie dociera, ani prywatna ani ZTM. Przydało by się wystosować petycje do Kolei Mazowieckich i ZTM.

Zespół TRUMPF Huettinger
@Mike 16.02.2018 19:41

@Mike - Nasze godziny pracy to: 6:00-14:15; 13:45-22:00. Mamy 2 przerwy 15 minutowe - 1 wliczana do czasu pracy a druga nie wliczana - stąd te 15 minut :) . Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

były pracownik

Pracowałem parę lat w tej firmie na paru stanowiskach. Ogólnie niesmak został, kiedy się zwalniałem. Pani kadrowa , która wtedy pracowała nie wiem czy jeszcze pracuje robiła pod górkę , obłudna i zakompleksiona, zastraszała. Firmy jako stała praca nie polecam. Słabe zarobki , wieczny nacisk psychiczny, obłuda i wiocha. Proponuję Warszawski firmy o podobnym temacie na rynku. Tej ww. najgorszemu wrogowi nie życzę.

Zespół TRUMPF Huettinger
@jrdyn 09.02.2018 20:00

@były pracownik - W ciągu ostatnich kilku lat firma bardzo się rozwinęła, powstało kilkaset nowych miejsc pracy. Naprawdę wiele się zmieniło. Z naszej strony gwarantujemy - minimalną pensję dla osób bez doświadczenia na poziomie 3000 zł brutto. Dodatkowo każdy od pierwszego dnia może korzystać z pakietu benefitów (m.in. opieka zdrowotna, ubezpieczenie, karta sportowa czy darmowe owoce dla pracowników). Na pewno jednak nie chcemy spoczywać na laurach. Gdybyś chciał pogadać o elementach, które warto zmienić daj nam znać na kadry@pl.trumpf.com. Dzięki! Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

Zainteresowany

Witam jestem zainteresowany żeby złożyć tu CV i zainteresowało mnie stanowisko Montera za 3000 brutto i Montera płyt RCA i ile by na tym stanowisku można by zarobić i jaka jest różnica pomiędzy tymi stanowiskami ? Jaka jest realna możliwość podniesienia wypłaty i w jakim czasie ? Moje doświadczenie z elektroniką to jedynie praktyka zawodowa przy montażu elementów elektronicznych tak zwanych montaż przewlekany i elementów smd ukończona szkoła to technik elektronik

Zespół TRUMPF Huettinger
@Zainteresowany 14.02.2018 00:08

@Zainteresowany - dzięki za zainteresowanie :) Niezależnie czy mówimy o stanowisku Montera czy Montera płyt PCB wyjściowa stawka wynagrodzenia dla osoby bez doświadczenia to 3000 zł brutto. Jeśli kandydat posiada już doświadczenie, kwota rośnie. Oczywiście zależy to od umiejętności, które sprawdzamy podczas testu na rozmowie kwalifikacyjnej. Późniejszy wzrost wynagrodzenia zależny jest od tego, jak szybko pracownik nauczy się poprawnie wykonywać swoje obowiązki. Pamiętajmy też, że wszystkich pracowników TRUMPF obejmuje roczna premia zależna od wyników finansowych Spółki. Ze stanowiska monterskiego możesz awansować na stanowisko Technika. Tutaj potrzebne jest jednak większe doświadczenie i wiedza z zakresu elektroniki i energoelektroniki. Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

Tweeker

Frontalny atak hitlerowca: usuwanie komentarzy + oddelegowanie dzbana do pisania jak cudnie jedt w tym chlewie. Szkoda, ze nie ma mirrora, bo te usuniete kometarze to kopalnia wiedzy o tym (usunięte przez administratora) Podstawowa informacja dla wszystkich inzynier zarabia tam 3000 brutto

Panie
@Zespół TRUMPF Huettinger 30.01.2018 09:30

Dzbanu, to inzynierem sie człowiek staje po zdobyciu doświadczena zawodowego? myslałem, ze po ukonczeniu wyzszej uczelni. To ile wg ciebie zarabia inżynier?

X.

Na chwilę obecną: - uczciwa umowa o pracę z firmą TRUMPF Huettinger (nie żadnym partnerem), - 8 godzin dziennie 5 dni w tygodniu (wolne weekendy), - rozsądne wynagrodzenie (adekwatne do wykształcenia i przepracowanych lat), podwyżki, roczne premie, talony na święta, - pensja zawsze na czas, - pracownicy traktowani z szacunkiem, brak mobbingu, - w pełni wyposażone kuchnie i stołówki pracownicze + kawa, herbata, cukier, mleko + jabłuszka na stołówkach (witaminki dla pracowników), - pakiet medyczny, siłownia, strefa rozrywki, - wentylacje i klimatyzacje na obszarach, - imprezy firmowe dla pracowników i ich rodzin, - wysoka kultura osobista współpracowników, - atmosfera jak w domu rodzinnym (czasami aż się nie chce wychodzić z pracy :)) ). Minusem jest brak miejsc parkingowych gdy przyjeżdża się samochodem na drugą zmianę - mamy ogromną nadzieję, że niedługo to się zmieni :)

P
@X. 02.12.2017 17:32

Poważnym minusem jest brak dojazdu, zwłaszcza od strony Rembertowa.

Dudi

Dzień dobry, Mam kilkunastoletnie doświadczenie w logistyce a dokładniej w magazynie, jako zastępca kierownika. Czy była by dla mnie praca. wyrazy szacunku

Zespół TRUMPF Huettinger
@Dudi 18.01.2018 12:33

@Dudi - dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Nasze wszystkie oferty możesz na bieżąco śledzić na stronie www.trumpf.com oraz http://www.praca.pl/720862,trumpf_huettinger_sp_z_o_o,zielonka_kolo_w_wy,firma.html Aktualnie w obszarze logistyki poszukujemy na stanowisko magazyniera-pakowacza. Prosimy jednak, żebyś przesłał swoje CV na adres kadry@pl.trumpf.com. Zapiszemy je w naszej bazie, która w razie potrzeby jest regularnie sprawdzana przez nasz zespół rekruterów. Z pozdrowieniami Zespoł TRUMPF Huettinger

lambada

"Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej." Co to za ..ujnia? przeciez to jest wasz model byźmesowy. Dlaczego ludzi wprowadzacie w błąd. Ten cały kibel miał tyle negatywnych opinii, ze dyski trzeba było dokupować, zeby pomieścic, a teraz puchy, wyczyszczone do prawie do zera, do tego jakieś pały z hujtingera wtrydalają sie w każdą opinie i weź człowieku sie czegoś dowiedz.

BP
@lambada 10.01.2018 02:04

Negatywne opinie rzeczywiście nie są usunięte. W czym przeszkadza ingerencja firmy (nawet jak nic nie wnosi :) )? Wypowiedzieć może się każdy.

zainteresowany

Witam, Czy procesowiec z 3 letnim doświadczeniem w branży produkcyjnej(automotive) znalazłby tutaj dla siebie pracę na dłużej? Minimum 3 lata, z zarobkami zgodnymi z raportem płacowym w woj mazowieckim? Pozdrawiam,

Zespół TRUMPF Huettinger
@Nick 01.01.2018 15:30

@Nick - Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą! O podsumowanie obowiązków Inżyniera Procesu poprosiliśmy jednego z nich. Marek, pracuje w naszej firmie już 6 lat i jak sam mówi - "Zakres naszych obowiązków to optymalizacja procesu montażu z wykorzystaniem narzędzi Lean Manufacturing, analiza błędów montażowych w celu poszukiwania działań eliminujących przyczyny źródłowe błędów oraz wprowadzanie nowych wyrobów do produkcji seryjnej." Z naszej strony możemy obiecać, że prócz ciekawych wyzwań, w pracy nie brakuje doskonałej atmosfery i bardzo bogatego pakietu socjalnego. Zapraszamy i pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

Młody

Tez nie widzę powodów do narzekania,rynek pracy jest otwarty. Ja pracowałem w tej firmie,niestety nie było mi dane otrzymać talonów bo zabraklo mi kilku tygodni do "ustawowego roku". W grudniu po 2 tyg w nowej pracy już na mnie czekały :) Co kraj to obyczaj:) Pozdrawiam

Zespół TRUMPF Huettinger
@Młody 28.12.2017 08:12

@Młody - Dziękujemy za miłe słowa! Obecnie talony świąteczne otrzymują pracownicy zatrudnieni min. 6 miesięcy. Ale masz rację - co firma, to inne zasady obowiązywania ZFŚS (Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych). My np. już od pierwszego dnia dajemy pracownikom pakiet medyczny, kartę sportową i ubezpieczenie grupowe. Z doświadczenia wiemy, że inni pracodawcy proponują je np. dopiero po zakończeniu okresu próbnego. Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

Zostaw opinię o TRUMPF Huettinger - Zielonka

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRUMPF Huettinger