TRUMPF Huettinger

Zielonka

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 134 ocen.

Opinie o TRUMPF Huettinger

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRUMPF Huettinger

razek

Wszystkie negatywne opinie o pracy w firmie wywodzą się z nieumiejętności nowoczesnej pracy w nowoczesnej firmie. To, że współpracownik poinformuje przełożonych o złej pracy innego pracownika traktowane jest jako donosicielstwo wśród kolegów pracownika. To, że pracownik informuje odpowiednich zwierzchników o niedociągnięciach czy błędach innych pracowników traktowane jest jako donosicielstwo przez kolegów pracownika. A to nie jest donoszenie, tylko umiejętność pracy w firmie. W nowoczesnej firmie.

Zespół TRUMPF Huettinger
@razek 15.11.2017 21:57
Wszystkie negatywne opinie o pracy w firmie wywodzą się z nieumiejętności nowoczesnej pracy w nowoczesnej firmie. To, że współp...

@razek – Twoje spostrzeżenie jest bardzo trafne :) Donosicielstwo jest passé. Za to umiejętność dialagu pracowników z menedżerami i menedżerów z pracownikami na każdy, nawet najtrudniejszy temat jest zawsze na propsie :) Dlatego bardzo dbamy, aby głos pracowników był słyszalny. Prowadzimy systematyczne badanie satysfakcji, gdzie pracownicy anonimowo mogą wyrazić swoją opinię o pracy i zarządzania jego obszarem. Każda uwaga jest traktowana przez nas bardzo serio i przedkładana Zarządowi, który je analizuje i wdraża działania korygujące. Dotyczą one zarówno tematyki typowo biznesowej np. usprawnień w naszych halach produkcyjnych jak i firmowej codzienności - ustawienia stołu z piłkarzykami :) Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

ja
@Bias 16.11.2017 10:18
A ile tam Pracujesz ? Ze tak zapytam

Bias wyluzuj razek to nie ja

KHGJJHH

Winny tylko sie tlumaczy,Taka stara zasada. A pod...ic to trzeba umic... No ba, po to jest Psychologia no nie...

Zespół TRUMPF Huettinger
@KHGJJHH 17.11.2017 22:14
Winny tylko sie tlumaczy,Taka stara zasada. A pod...ic to trzeba umic... No ba, po to jest Psychologia no nie......

@KHGJJHH Wierzymy w zasadę "Nic o nas bez nas". Podstawą funkcjonowania GoWork.pl jest rozmowa. I my z tej okazji korzystamy :) Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

Szklana kula

Jest tylko 20% starych pracownikow,a gdzie jest reszta ?

Zespół TRUMPF Huettinger
@Bolek 19.11.2017 19:49
Łoł, z tego bełkotu mozna dojsc do wniosku, ze tam lepij niz w google czy dolinie krzemowej, a fakty sa takie, ze wpadaja tam m...

@Bolek - Jak pisaliśmy wcześniej, aktualna minimalna kwota wynagrodzenia dla osoby bez doświadczenia to 3 000 zł brutto na umowie o pracę. Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

Zespół TRUMPF Huettinger
@Szklana Kula 17.11.2017 17:33
Ciekawe połączenie,a w Zielonce ?

@Szklana kula - W Zielonce pracuje zespół TRUMPF Huettinger (w Warszawie na Połczyńskiej działa jeszcze nasza spółka siostra - TRUMPF). Nasze biuro i zakłady najlepiej widać na tym filmie: https://www.youtube.com/watch?v=XvhKEOeTnEg :) Jeśli chcesz dołączyć do naszego zespołu w Zielonce wyślij swoją aplikację przez portal Pracuj.pl - https://www.pracuj.pl/praca/TRUMPF%20Huettinger%20Sp.%20z%20o.o.;en, lub praca.pl - http://www.praca.pl/s-trumpf,huettinger,sp,z,o-o.html?p=TRUMPF+Huettinger+Sp.+z+o.o.%2C+ Czekamy na Twoją aplikację! :) Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

Szukasz pracy?

Obserwator

Az Sama firma interweniuje na forum. Jesteście nie grzeczni,tak nie wolno. Jak dać oparzyć skore to nie za 3 brutto. Byłem to wiem

Zespół TRUMPF Huettinger
@Obserwator 16.11.2017 10:41
Az Sama firma interweniuje na forum. Jesteście nie grzeczni,tak nie wolno. Jak dać oparzyć skore to nie za 3 brutto. Byłem to...

@Obserwator Dzięki za komentarz :) Zgodnie z zasadą "Nic o nas bez nas" zdecydowaliśmy włączyć się do dyskusji. Opinia pracowników i kandydatów jest dla nas naprawdę ważna. Komentarze pozytywne cieszą, a uwagi i krytyka motywują do działania i wprowadzania zmian :) Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

cpluplusmaker

Hej, dzięki wszystkim za informacje. Jeszcze tak słabej opinii o firmie nie widziałem. Miałem startować na programistę, mam 20 lat doświadczenie i 8 języków programowania plus wszystkie ważniejsze frameworki oraz embeded ale to nie ma sensu z tego co widzę. Zostaje w mojej starej firmie. Pozdrawiam

Zespół TRUMPF Huettinger
@cpluplusmaker 13.11.2017 10:49
Hej, dzięki wszystkim za informacje. Jeszcze tak słabej opinii o firmie nie widziałem. Miałem startować na programistę, mam 20...

@cpluplusmaker Dziękujemy za informację. Mimo wszystko zachęcamy do aplikowania i sprawdzenia na własnej skórze jak wygląda rekrutacja i praca w naszej firmie. Podczas procesu rekrutacyjnego kandydat ma możliwość rozmowy nie tylko z działem HR, bezpośrednim przełożonym, ale również innymi programistami, którzy najlepiej opowiedzą o specyfice pracy i atmosferze panującej w zespole. O aktualnie prowadzonych rekrutacjach (w Polsce i zagranicą) dowiesz się ze strony: https://www.trumpf.com/pl_PL/firma/kariera/szukajpracy/osoby-posiadajace-doswiadczenie-zawodowe-oraz-absolwenci/ Pozdrawiamy! Zespół TRUMPF Huettinger

Zespół Trumpf Huettinger

Drodzy użytkownicy GoWork.pl! Dziękujemy za Wasze dotychczasowe komentarze i uwagi nt. procesu rekrutacji i pracy w TRUMPF Huettinger. W większości dotyczą one procesu rekrutacji, warunków pracy oraz wysokości pensji w naszej firmie. Tylko w ciągu ostatnich 12 miesięcy utworzyliśmy ponad 250 nowych stanowisk pracy. To dlatego możecie odnieść wrażenie, że cały czas rekrutujemy na te same stanowiska pracy. W rzeczywistości prowadzimy kilkanaście rekrutacji równolegle. Nie jest to wynik niestabilności firmy, ale jej ciągłego rozwoju. Każdy pracownik bez doświadczenia na stanowisku monterskim otrzymuje od nas na start umowę o pracę, 3000 zł brutto wynagrodzenia. Wszyscy pracownicy mogą korzystać z szerokiego pakietu benefitów: prywatnego ubezpieczenia medycznego, karty sportowej, ubezpieczenia grupowego, dofinansowania do nauki języków obcych, jabłek dla wszystkich pracowników i sporo okazji do integracji dla naszego zespołu i ich rodzin. TRUMPF Huettinger to firma rodzinna. Cieszymy się, że ponad 20 % pracowników jest z nami od co najmniej 10 lat. Prawdziwą dumę, czujemy natomiast gdy pracownicy, do pracy w naszej firmie zachęcają później swoje rodziny i znajomych. Jesteśmy tu, by rozmawiać o Waszych dobrych doświadczeniach i wyciągać wnioski z Waszych uwag. Czekamy na Wasze komentarze. Pozdrawiamy! Zespół Trumpf Huettinger

Klient

Swego czasu byłem zainteresowany praca w tej firmie,ale doszedłem do wniosku ze dam spokój-powod jeden,Bilbord koło firmy wisi z rok czasu,do tego wszędzie ogłoszenia ze zatrudnia,nawet na co 2 drzewie.Prawda jest taka ze Mercedes sie nie oglasza,a ma klientów.Takze szkoda czasu wiązać sie z kimś nie stabilnym,i widać ze mało lojalnym wobec pracownika. Pozdrawiam

BP

Nie ma co narzekać. W każdym miejscu pracy znajdą się podobne problemy - ideał nie istnieje. Indywidualne odczucia każdego, z pewnością, wiążą się z zajmowanym stanowiskiem (zwłaszcza posiadanym przełożonym i relacjami z nim i współpracownikami). Osobiście polecam tego Pracodawcę - mogę to z czystym sumieniem napisać jako były pracownik.

BP2
@BP 18.10.2017 23:41
Cenię sobie poczucie humoru ;) Trochę czasu już minęło, odkąd mnie tam nie ma, ale chyba firmowy "język urzędowy" jes...

A jaki był powód ze Odszedłeś ?

BP
@BP2 19.10.2017 08:06
A jaki był powód ze Odszedłeś ?

Udzielenie odpowiedzi byłoby równoznaczne z podpisaniem się imieniem i nazwiskiem :)

Hanna

@Paweł nikt Ci przez te kilka miesięcy nie odpowiedział. Czy mimo braku odpowiedzi zdecydowałeś się na aplikację? A może nawet dostałeś pracę, bo nie widzę żadnych ogłoszeń z tym stanowiskiem w TRUMPF Huettinger? Jeżeli tak to opowiedziałbyś jak wyglądała rekrutacja? Teraz firma TRUMPF Huettinger szuka osób na stanowiska: Młodszy Inżynier RF, Monter, Monter płyt PCB, Technik energoelektronik, Technik montażu automatycznego płyt PCB, New business development Spezialist, Specjalista ds. controllingu i Energoelektronik dostępne na serwisie gowork.pl i przygotowanie do rekrutacji będzie pomocne.

Paweł

Widziałem ostatnio ogłoszenia na konstruktora, jak wygląda praca na tym stanowisku w tej firmie. Jakich pieniędzy można się spodziewać? Pozdrawiam.

Hanna

http://www.pl.trumpf.com/pl/praca.html - znajdziecie tu wszystkie aktualne oferty pracy do TRUMPF Huettinger :)

Elektronik

Dają chociaż normalną umowę o prace na pełny etat, czy jakies zlecenia, dzieła, 3/4 etatu itp cuda niewidy?

ccc
@Elektronik 23.02.2017 22:57
Dają chociaż normalną umowę o prace na pełny etat, czy jakies zlecenia, dzieła, 3/4 etatu itp cuda niewidy?...

Elektronik, dają umowy przez pośredników. Umowa o pracę na czas nieokreślony i to w firmie Trumpf jest nagrodą dostępną tylko dla samej "góry"

Robot
@Elektronik 23.02.2017 22:57
Dają chociaż normalną umowę o prace na pełny etat, czy jakies zlecenia, dzieła, 3/4 etatu itp cuda niewidy?...

Mi dali pełen etat i swoją umowę ale ja wysyłałem CV bezpośrednio na ich ogłoszenie a kumpel wcześniej przesłał CV przez Partnera i nie miał ich umowy. Ale obecnie też ma już umowę bezpośrednio z nimi.

Bla bla

Nie polecam wszechobecna spychologia do tego dziesiątki tabelek wypelnianych każdego dnia. Dojazd też nie zachwyca 2 km od stacji PKP.

j.

Kilka lat temu ta firma (najpierw przez agencję rekrutacyjną) chciała mnie ściągnąć na wysokie stanowisko. . Odmówiłem ze względu na fatalny dojazd oraz bardzo negatywne opinie (na tej stronie). Po kilku dniach od mojej odmowy szefowa HR z TH ubłagała mnie, abym przyjechał na rozmowę - gdyż byłem rzekomo jednym z dwóch kandydatów na to stanowisko. Ogólne wrażenie o firmie - pozytywne; czysto, porządek, a rozmowy były rzeczowe. Po wszystkim - absolutny brak feedbacku. I tak bym się nie zdecydował na tę ofertę, ale brak poinformowania o wyniku rozmowy (zwłaszcza przy takim stanowisku i tak "zaawansowanym" procesie rekrutacji) dziwi. Po jakimś czasie okazało się, że mój kolega miał identyczne doświadczenia z tą firmą - kuszenie na wysokie stanowisko, przekonywanie że jest się jednym z nielicznych, a potem zero odzewu. Reasumując - strata czasu .

power rangers

Praca dobra dla studentów i dziadków na emeryturze. 2300 brutto hahahaha!!! Podziwiam idiotów którzy pracują tam od 10 lat :) xD rotacja wielka, zatrudniają ludzi chyba nawet po humanie i zawód typu malarz, tynkarz akrobata bo normalni ludzie omijają ten syf szerokim łukiem. WZYSK!

Dario

Za dużo jest tam kierowników i brygadzistów, którzy nic nie robią przy produkcji tylko przeglądają ciągle CV nowych kandydatów do pracy. Czas pracy rozliczają co do minuty. Są 2 przerwy, ale jedną każą odpracowywać. Reżim nadzwyczajny za kiepskie pieniądze.

Były
@Dario 02.01.2017 21:55
Za dużo jest tam kierowników i brygadzistów, którzy nic nie robią przy produkcji tylko przeglądają ciągle CV nowych kandydatów...

Kiedyś, kiedyś była 1 przerwa ale większość jarała fajki i zażyczyła sobie drugą przerwę i później kilka razy chcieliśmy ją znieść ale było nas mniej, ach ta........ demokracja. Chociaż jak pamiętam to chyba były przerwy w minutach więc idzie przeżyć bo jak kumpel ma 1h przerwy zwaną lunchem to dopiero strata własnego czasu bo o tyle musi dłużej siedzieć w robocie.

Binder

ta gównofirma już ma renomę na całe województwo :) podejrzewam ze zostali tam sami niedacznicy i życiowe niedojdy co zgodzą sie tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i po 10h dziennie jak dadzą za darmo żryć

bardziejpomocny

@pomocny są ogłoszenia przecież dostępne na inżyniera, elektromontera i montera nie wiem czemu piszecie, że nic nie ma

pomocny

Nie prawda!!!! Szukaja duzo ludzi na roznych stanowiskach! Sprawdz na praca . pl 15 pazdziernika maja dzien otwarty warto sie wybrac program maja na fb

anonim

(usunięte przez administratora)

loll

dziewczyno daj sobie spokoj. Z wielu wzgledów...

poraszka

niestabilne zatrudnienie we wszystkich działach. Tak jak ktoś wyżej napisał - są zamówienia, są zatrudnienia. Chwilowo kończy się praca to zwalniają 3/4 załogi tylko po to, żeby do nich wydzwaniać miesiąc później bo znów coś wpadło i potrzeba ludzi.

Bolo

Tak są pączki w tłusty czwartek :-)

sniper

firma bardzo niestabilna , sezon ogórkowy się zaczyna to zatrudniają mnóstwo osób, w okresie braku zamówień przez miesiąc, masowe zwolnienia. Cwaniackie umowy i rotacja jak w makdonaldzie.

qwer

Niedawno tamtędy przejeżdżałem i widziałem, że powstała kolejna hala. Wygląda na to, że APS już nie ma a dziwne bo jeszcze z 2 miesiące temu był a budynek po nim zrobiony jest w takim samych barwach jak pozostałe dwa Huettingera .

Mobius

te brudasy chyba nie wiedzą o istnieniu tej strony :) kogokolwiek zapytam to jakimś cudem słyszał i czytał opinie o tej firemce i współpracującej z nią gównofiremce do naganiania ludzi - "partner" czy jakos tak, ciągle szukającej darmowych roboli. Chyba za te ochłapy to nawet do tych naganiaczy nie mogą znaleźć nikogo sensownego, kto myśli i ma coś do powiedzenia. jedyne co tam mozna znaleźć to jakieś dziołchy z podwarszawskich wioseky wyuczone kilku frazesów i wajhujące nimi na przemian. Szambo umysłowe. Parówa zamiast w rozmowie telefonicznej powiedzieć jakie jest wynagrodzenie, to łona zaprasza na spotkanie :D Chce bym dymał dziesiątki kilometrów, zeby usłyszeć od jakiegoś łaka, ze dajo 2500 brutto :D Oczywiscie o zwrocie kosztów podrózy nie ma mowy. Z taką mentalnoscią to bedą szukać i szukać i szukać. Podejrzewam, ze rotacja tam jest większa niż w makdonaldach

anonim

(usunięte przez administratora)

yórek

PREMII I PROWIZJI :D :D Zejdz na ziemie

Aaa

Tam sie nigdy nie dzieje nic wartosciowego...

liwiaX

skoro pytasz o oferty pracy, to domyslam sie ze tam nie pracujesz. skad w takim razie wiesz ze to sa bezsensowne plotki? moze to prawda?

anonim

(usunięte przez administratora)

wqpq

w każdej plotce jest chociaż szczypta prawdy :D, przekonał się każdy , kto pracuje nie pierwszy rok ;D

wqpq

kadrowa..... to jest ewenement firmy..... niezłe ziółko , wstydu nie ma i w ogóle napędza tamtejszy syf

skoczek

już pały nie mają w kim przebierać :) "Poszukujemy Elektroników z doświadczeniem także z Ukrainy Praca w Zielonce"

niggaz

kto to pisze o przyjacielskich relacjach, kadrowa?

anonim

(usunięte przez administratora)

stylez

hahahahahaha te twoje przyjacielskie relacje beda opierac sie na oj_baniu gały przełożonemu :) ale bedziesz miał wpis w portfolio

Polśinger

BAGNO!!! OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!

Zawiedziony

Też byłem ostatnio i okazało się, że wynagrodzenie zależy niby od doświadczenia i od poziomu zdania testu a że byłem zdenerwowany robiąc ten ....test, to moje oczekiwania...... strzelił. Pocieszające jest to, że nie ja jeden jak widzę nie otrzymałem tego co chciałem :-).

ProtoN

Cześć, Mam doświadczenie i wykształcenie. Byłem ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej. Zaproponowano mi 3000 brutto, więc nie jest najgorzej - jeśli ktoś mieszka w okolicy z rodzicami, ale to niestety nie w moim przypadku. Więc szukam dalej - teraz jest dobry czas na zmianę pracy, dużo lepszych finansowo ofert :) Pozdrawiam!

Element

Polecam zerknąć http://www.moja-pensja.pl/zarobki/703,ile-zarabia-Monter-elektronik, a tymczasem: Montaż i uruchamianie płyt PCB, Prowadzenie prac konstrukcyjnych przy prototypach dla płyt PCB. Wykształcenie zasadnicze/średnie techniczne elektroniczne lub elektryczne. Doświadczenie zawodowe min. 2 lata na w/w stanowisku. Uprawnienia SEP do 1 KV. Pod hasłem "Atrakcyjne wynagrodzenie " kryje się kwota brutto: do 2 500 PLN :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D (skisłem) Nie dziwię się, że dosłownie wszędzie szukają pracowników. Widziałem ostatnio ogłoszenia typu "Panie/Panów na produkcję Zielonka" - jak do zbioru truskawek, byle taniej. Pracowałem tam kiedyś... krótko ;) I radzę innym - szanujmy się, swój czas, doświadczenie i Polski rynek pracy, bo tu nic się nie zmienia do lat, a przecież jesteśmy w Europie!!! W Niemczech za taką pracę płaci się min. 10 euro/h (nie licząc diet, a czasami nawet mieszkania zapewnianego przez pracodawce). Jeśli znasz trochę j. niemiecki i umiesz lutować, prace masz od zaraz.

ankieter
@Element 26.04.2016 17:42
Polecam zerknąć http://www.moja-pensja.pl/zarobki/703,ile-zarabia-Monter-elektronik, a tymczasem: Montaż i uruchamianie...

Takie raporty to też super pomysł na życie, polecam;-)

Baby Face Killer :)

Moja pierwsza praca po studiach. 2300zł na rękę. Nigdy nie zapomnę pewnego zebrania z dyrektorem: "Mamy kryzys i w związku z tym obniżamy wszystkim pensję o 15%, musimy się poświęcić dla dobra firmy!". Tych co się nie zgodzili na obniżkę - zwolnili (oczywiście nie w jednym miesiącu, bo wtedy musieliby zapłacić odprawę za zwolnienia grupowe). W zeszłym tygodniu widziałem, że postawili nowy budynek obok :) Wyzysk i bardzo zła atmosfera.

były pracownik

Pierd...ić tą firmę , nie ma co :D

plater

Szukasz pracy jako monter elektronik? Nie masz dużego doświadczenia na takim stanowisku? Jesteś osobą skrupulatną, precyzyjną i cierpliwą? Nie nudzi Cię monotonna praca i masz podzielną uwagę? Mamy dla Ciebie pracę w wiodącej firmie w swojej branży, z perspektywą stałego zatrudnienia oraz atrakcyjnym regularnym wynagrodzeniem. Oferta pracy tymczasowej hahahahahaha, tłumacząc na zrozumiały język - lubisz brać w d_pę? lubisz pracować za damski ch_j? lubisz prace monotonną przy ktorej kazdy dostaje zajoba po miesiącu? jeśli tak to potenżna korporacja z pczyjemnościo cie zatrudni na miesiąc za 2000 brutto :) no oczywiscie z możliwością przedłużenia "kontraktu" o kolejny miesiąc Te brudasy z niemiec juz sie nawet nie krygują, zaczynają głośno mówić: tak chcemy cie wyje_bać, bedziesz orał tak, jak wasi przodkowie, za miche kartofli po 10h dziennie, a ja bede liczył gruby hajsik, polski dziadzie

trałowiec

Obowiązki: - obsługa linii do montażu automatycznego i uzupełniający montaż ręczny płyt PCB, - regularne rozliczanie powierzonej pracy, - dbanie o powierzone mienie (maszyny, narzędzia, materiały do produkcji) będące własnością pracodawcy, - dbanie o porządek na stanowisku pracy i w całej firmie w zakresie wykonywanych prac, - przestrzeganie norm BHP, regulaminów, zakładowych instrukcji, zarządzeń i procedur, - utrzymanie ścisłej współpracy z wszystkimi komórkami organizacyjnymi w celu wdrażania i realizacji obowiązków wynikających z: ISO9001, TPM, przepisów BHP, Regulaminu Pracy i innych wewnętrznych procedur, - wykonywanie innych czynności zleconych przez przełożonego lub zarząd, - automatyczny i ręczny montaż płyt PCB zgodnie z dokumentacją i otrzymanymi wytycznymi, tworzenie i nadzór nad dokumentacją, - prowadzenie prac konstrukcyjnych przy prototypach: dla zasilaczy: zagospodarowanie wnętrza, prowadzenie tras kablowych, dla podzespołów i płytek PCB: wdrażanie nowych rozwiązań, - aktualizacja dokumentacji poprodukcyjnej: przekazywanie informacji o dokonanych zmianach (schematy, wsad materiałowy) w zakresie mechanicznym, elektrycznym i technologii montażu, - dbanie o podnoszenie poziomu technicznego montowanych płyt PCB poprzez przekazywanie wszelkich uwag i propozycji do kierownika działu i działu jakości, - poprawę jakości produkowanych płyt PCB i prace nad optymalizacją procesu montażu, - wyjaśnianie wątpliwości technologicznych i problemów dot. produkowanych wyrobów, - wdrażanie nowych metod testowania produkowanych wyrobów, - sporządzanie, aktualizowanie nadzór nadzór nad instrukcjami wykorzystywanymi w procesie produkcji, - nadzór nad stanem technicznym podległych narzędzi, maszyn i urządzeń, wykonywanie przeglądów zgodnie z harmonogramem i przyjętymi zasadami, - wyszukiwanie i wprowadzanie nowych rozwiązań w zakresie organizacji produkcji, ergonomii, BHP itp. - aktywne uczestniczenie w szkoleniach zawodowych oraz efektywne wykorzystywanie nabytej wiedzy. Wymagania: - wykształcenie wyższe lub średnie kierunkowe (elektronik, elektryk, technolog), - umiejętność czytania schematów elektrycznych, - znajomość procesu montażu automatycznego płyt PCB, - znajomość obsługi maszyn do montażu automatycznego i ręcznego płyt PCB, - umiejętność lutowania cyną bezołowiową, - umiejętność ustalania priorytetów, - samodzielność, - bardzo dobra organizacja pracy, - znajomość pakietu MS Office, - znajomość języka angielskiego/niemieckiego - będzie dodatkowym atutem, - świadectwa poświadczające zdobyte wykształcenie i doświadczenie w innych firmach, - znajomość normy IPC-610. Oferujemy: - zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę tymczasową, - pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, - stałe wynagrodzenie, - szkolenia prosze bardzo, cała litania obowiązków, oczekiwań i wymagań... a co w zamian [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> 2500 brutto

999
@trałowiec 09.04.2016 19:35
Obowiązki: - obsługa linii do montażu automatycznego i uzupełniający montaż ręczny płyt PCB, - regularne rozliczanie powierzo...

Wszędzie tak jest niestety. Wymagania zawsze jakby płacili 8 tys na rękę a w rzeczywistości proponują max 2 tys.

kop

To co uslyszysz na rozmowie a co dostaniesz do podpisu to 2 rozne rzeczy. Dotyczy to i formy zatrudnienia, i stawki

kop

Potwierdzam, w rnd zatrudniaja przez posrednikow, chociaz na rozmowie beda sie zarzekac ze to nieprawda

cccc

Nadal zatrudniają tylko przez pośrednictwo pracy? Na produkcji było tak od zawsze, a z tego co wiem to i do rnd zatrudniali przez pośredników, żenada

były pracownik

Znam na wylot te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z większości działów (prawie wszystkich), takich prawilnych ludzi zwalniają lub sami spiepszają z tego syfu. W 90% zostają lizodupy, tzw podpierdalaczo-spiskowcy itp. elementy, którzy za 300 zł podwyżki łykają te siusiaki dyrektorów. Ta firama to jeden wielki ch.... ;D Naszło mnie :D, przez przypadek zakładkę zauważyłem przeglądając pocztę :D. Wesołych Świąt

xXx

Zbyś, niezła propaganda i to pisana w godzinach pracy...

qwpq
@xXx 21.03.2016 20:28
Zbyś, niezła propaganda i to pisana w godzinach pracy...

ty też dobry szpicel jesteś :D , po babci czy dziadku ?

anonim

(usunięte przez administratora)

były pracownik

przekonasz się :)

karmazin

janusz, jaki rozwój? klepanie tego samego w kółko rozwija? chyba tylko ciebie. Ale faktycznie, ludzie bez doswiadczenia i bez swiadomosci jaki to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chętnie pojdą tam zeby miec cokolwiek w cv. Ale nie sądze, by mozna było budowac marke wysługując sie niedosiwadczonymi i praktycznie nic nie umiejącymi ludźmi ktorzy jak sie zorientują, ze to kiła, zawiną sie od razu. Ten kołchoz przypomina mi ctl na ursusie, tamci też sie obesrali po uszy ale zupelnie im to nie przeszkadza, ciągle zawadiacko szukają, jakby nigdy nic

były pracownik

Pracowałem parę lat w tej firmie na paru stanowiskach. Ogólnie niesmak został, kiedy się zwalniałem. Pani kadrowa , która wtedy pracowała nie wiem czy jeszcze pracuje robiła pod górkę , obłudna i zakompleksiona, zastraszała. Firmy jako stała praca nie polecam. Słabe zarobki , wieczny nacisk psychiczny, obłuda i wiocha. Proponuję Warszawski firmy o podobnym temacie na rynku. Tej ww. najgorszemu wrogowi nie życzę.

xXx

Duży plus? Człowieku, szukają taniej siły roboczej bo nikt już tu nie chce pracować. Ciągłe poganianie, nerwy, praca w niedoczasie, to się może podobać praktykantowi na studiach a nie komuś kto szuka poważnej firmy. Ja już zrezygnowałem

kursant

byłem 2 razy na "interview" w tym syfie. Generalnie spostrzeżenia strzeszcze w jednym zdaniu: ch_j w mogiłe tej gównofiremce, ale z drugiej strony, jak ktos mieszka w zielonce, czy gdzies w jakiejs wsi blisko i do tego ze starymi, to mozna tam pobować szczęścia. Generalnie ta gównofirma to ch_j na kaczych łapach, hitler sie zasadził, ze nawet programisci VHDL nie zobaczą wiekszego hajsu niż 3k pln netto :D gdzie u hitlerowca na tym stanowisku zarabia sie 5k EUR netto Jak dla mnie to jest absolutnie niepojęte, niezrozumiałe, ze jest tylu .... tyle ludzi, ktorzy mimo, ze śmieć im pluje w pysk, pchają sie do tego łajna. To, ze fasada nowa, w srodku po kazdym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uprzątniete nie czyni tej gównofirmy niczym wiecej niż zwykła gównofirmą z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kundlami ktorzy pilnują zeby robole przypadkiem nie opierdalały sie

szv
@kursant 12.03.2016 03:26
byłem 2 razy na "interview" w tym syfie. Generalnie spostrzeżenia strzeszcze w jednym zdaniu: ch_j w mogiłe tej gówno...

Dzięki ci za sugestywne opinie. Pozdrawiam.

Zostaw opinię o TRUMPF Huettinger - Zielonka

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRUMPF Huettinger