3.4/5

• Kim jesteśmy?
  • Dlaczego warto do nas dołączyć?
  • Kogo szukamy?
  • Rekrutacja
  • Zobacz co u nas słychać

Kim jesteśmy?

Dlaczego warto do nas dołączyć?

Kogo szukamy?

• Nadma

3. Opinie o pracodawcach Zielonka
  5. Opinie o TRUMPF Huettinger

Opinie o TRUMPF Huettinger Zielonka

Nie przegap nowości o TRUMPF Huettinger!

gienek

18.08.2024 00:45

A podwyżek niet.... 25 miliardów przychodu to widocznie za mało dla właściciela firmy... wstyd! Wszędzie piszą że średnia krajowa rośnie, wszędzie podwyżki tylko tutaj tania (usunięte przez administratora)siła robocza...
    sa

18.08.2024 22:49

no i ludzie idą, bo wypowiedzenia się sypią
    Japa

25.08.2024 22:02

100zl brutto dodatku
    Alf

27.02.2024 21:22

Kobyłka pytanie do was, czy żeby móc udać się do wc trzeba poinformować o tym fakcie przełożonego lub współpracowanika ?
    Luk

22.07.2024 15:36

A jak zostaniesz minutę dłużej to płacą?
    luk2

23.07.2024 10:10

TAK
    Aj aj

15.07.2024 06:54

I co z tego ze firma się rozrosła o nowe oddziały w różnych częściach ,jak nie mogą utrzymać przeszkolonego pracownika Zniknęły ogłoszenia,bilbordy na każdym słupie …
    Merytoryczna Opinia

24.06.2024 20:34

"Trumpf nagrodził w konkursie najlepsze prace dyplomowe studentów i absolwentów polskich uczelni. Do autorów najlepszych prac trafiło 90 000 złotych". Kiedy z benefitów firma daje pracownikom możliwość zalogowania się do platformy my benefit, żeby popatrzeć sobie co inne firmy dają innym pracownikom (bez punktów do wykorzystania) ale w tym samym czasie w mediach chwali się, że właśnie przepuści 100k na studentów polibudy.
    xxxxxx

26.06.2024 17:41

Nawet jeśli w skali firmy to nic to prostu to jest niekonsekwencja i wygląda to po prostu źle, że tną koszty dosłownie na wszystkim co związane jest z pracownikami ale puszczają 100 k na studentów, co nie jest wydatkiem pierwszej potrzeby.
    acha

27.06.2024 06:41

obecna sytuacja nie trwa od 3 dni
    Zniechęcony

04.02.2024 22:34

Wydawało się że to dość duża firma z aspiracjami. Okazuje się jednak ze tak nie jest. Wynagrodzenie 5000 tys. brutto, na dzień dzisiejszy bez możliwości podwyżki a do tego dochodzą ciągłe zwolnienia. To nie napawa optymizmem. Pozdrawiam
    SmutnyPan

27.05.2024 22:43

Nikt nie jest zwalniany. Odbywa się to na zasadzie ''dokręcenia śruby'' zakaz wszystkiego i poganiania szybciej, szybciej pomimo braku materiałów, z których mamy coś wykonać. Pracownikom z dłuższym stażem nie przedłuża się umów, jeżeli brygadzista nie wystosuje stosownego listu, aby to rozpatrzeć. Podwyżki nie mają miejsca i nie ma różnicy czy ktoś pracuje rok, dwa czy dłużej. Jedyną metodą jest doproszenie się wyższego stanowisk monter -> starszy monter -> technik montażu  jest to różnica kilkuset złotych.

22.05.2024 20:05

pracuję w RnD jako energoelektronik od około roku, praca tutaj jest bardzo elastyczna, nikt nie gania ani nie patrzy na ręce. Zadania najczęściej dają dużą swobodę co to sposobu ich wykonania. Nie ma problemu aby wybierać sobie samemu co chce się robić, specjalizować się w konkretnych podzespołach zasilaczy które nas interesują, a potem dokształcać kolegów swoim doświadczeniem i mieć kluczowy wpływ na wygląd przyszłych projektów. Dla prawdziwego inżyniera który lubi wyzwania i samodzielne tworzenie elektroniki ta praca jest niesamowicie satysfakcjonująca.
    Slaw

23.05.2024 18:42

Jeśli fajnie to niech będzie jeszcze fajniej! Dobry kierunek, wrócą lepsze nastroje i motywacja...
    Dove

24.05.2024 11:07

To wiadomo. Mogło by tak być na wszystkich lokalizacjach, ale to chyba nie jest realne ... Pozdrawiam.
    kandydatka

10.05.2024 14:43

Planuje złożyć CV do Państwa. Pracownicy, jak wygląda system pracy na działach produkcyjnych przy prostych czynnościach? Jak z możliwością pracy nadplanowej aby więcej dorobić oraz premią miesięczną za pracę?
    kandydatka

13.05.2024 11:39

dlaczego? ludzie polecają. Źle traktują kobiety na produkcji ?
    Kandydatko

17.05.2024 15:19

Ponadto firma nie zatrudnia aktualnie pracowników, trend jest raczej odwrotny.
    Adamo

31.03.2024 12:29

Moge tylko potwierdzic, ze nowi pracownicy nie sa dopuszczani do projektow. Jestem od roku zatrudniony jako inżynier projektant i ciagle nie wolno mi czytac dokumentacji, nie wolno mi uczestniczyc w spotkaniach projektowych. Jestem po prostu dyskryminowany. (usunięte przez administratora) na moje skargi nie reaguje.
    japa

31.03.2024 22:47

...ale każdego 10-tego kasa na konto wpływa ? Wpływa. Nie rozumiem po co płaczesz, tu na tym portalu. Próbowałeś się dopytać dlaczego nie dopuszczają cię do projektów ? Jakie są tego powody ? Pracodawca wykorzystuje twój potencjał w takim zakresie jaki jest mu potrzebny. Jeżeli czujesz się niedowartościowany w tej firmie to nie płacz jak mazgaj, po prostu zmień pracę. Ofert dla elektronikó3 jest w naszym województwie do oporu.

02.04.2024 09:56

Dzień dobry, Prosimy o zgłaszanie i sygnał przy każdej takiej sytuacji - albo poprzez skrzynki kontaktowe HR albo wiadomość email wysłaną z dowolnego adresu na [email protected] Pozdrawiamy Zespół TRUMPF Huettinger
    Koncentryk

15.05.2024 10:35

Z plusów na produkcji to fajni ludzie, profesjonalny sprzęt i można się coś nauczyć/dopytać o elektronice. Z minusów to przełożeni strasznie spięci, mało elastyczni. Trzeba tłumaczyć się z każdej minuty, na przerwie nie można wyjść zapalić a 15 min przerwy to 15 min przerwy, mimo że osoby z biura siędzą sobie troszke dłużej i to pokazuje duży kontrast w podejściu do pracownika. (usunięte przez administratora) praca monotonna, słaba pensja. Do tego brak możliwości przejścia do innego działu ( w moim przypadku), mimo przebytych rekrutacji do innych działów, informacje o rezultacie zostały ukryte przede mną, za to mam wielki żal. Dopiero jak złożyłem wypowiedzenie to chcieli rozmawiać i przypomnieli sobie o moich rekrutacjach. Praca dobra i stablina dla osoób które nie lubią zmian i lubią robić powtarzalne czynności. Natomiast jeżeli chce się przejść do innego działu z produkcji to mozna odbić się o ścianę, co jest nie zrozumiałe dla mnie bo firma powinna promować rozwój pracowników, którzy chcą zostać dłużej i chcą coraz o nowych wyzwań. Od czasu kiedy to nie pracuje dostałem trzy oferty od was do RnD, ale przez to że sparzyłem się strasznie na produkcji, wolne pracować dla kogoś innego. Nie mam do was zaufania... Z tego co wiem co moja sytuacja też spotkała duże liczbę pracowników.... Co do innych działów nie wiem jak jest, więc się nie wypowiadam, wiem jedynie z rozmów wewnętrznych że jest duża lepsza atmosfera...
    Elżbieta

30.04.2024 20:04

Inżynier RF (k/m) skoro według oferty może zacząć pracę w elastycznych godzinach to właściwie ma jakąś okresloną liczbę godzin, które trzeba wysiedzieć? Czy bardziej pracodawca podchodzi projektowo na zasadzie "jak się skończy"? Tak bardziej lubię, ale no to moje preferencje tylko i nie wiem, czy mają wpływ na rzeczywistośc.
    eMeM

01.05.2024 17:04

Nie wysiedzieć lecz przepracować. Nikt za siedzenie nie płaci. Logicznym jest, że trzeba przepracować 8 h dziennie. Oczywiście możliwa jest praca w trybie zdalnym na niektórych stanowiskach. Nie wiem czy pracodawca udostępnia np. oprogramowanie do projektowania RF podczas pracy zdalnej.
    Justa

13.04.2024 14:10

Czym się różni spotkanie online od spotkania na żywo w rekrutacji specjalisty ds. zarządzania zamówieniami klienta z niemiecki? Ktoś inny prowadzi te spotkania i co się na nich omawia? Z opisu wynika, że nie jest to zamienne, tylko rozmowa na żywo to kolejny etap po onlinie. Dlatego pytam :) Ps. jakie kursy językowe firma proponuje, online, grupy, czy indywidualne?
    just

16.04.2024 09:17

dofinansowanie 2k raz na rok na wybrany język (ale tylko ten który może mieć uzasadnienie do używania w pracy czyli w praktyce tylko angielski i niemiecki)

13.04.2024 00:19

Dove

13.04.2024 10:28

Witam. W obecnej chwili nie ma żadnych przyjęć do firmy,więc nie musisz aplikować. Poza tym nie chcemy osoby w swoim zespole, który wypisuje takie bzdury. Pozostań w swoim wschodnim zakładzie pracy !
    Bricoman

26.03.2024 12:38

Czy w Kobyłce planowana jest ankieta zadowolenia pracownika? @Pracodawca

02.04.2024 09:57

Dzień dobry, Ankieta pracownicza będzie przeprowadzana wśród wszystkich pracowników bez podziału na lokalizacje. Pozdrawiamy Zespół TRUMPF Huettinger
    Zinger

29.02.2024 13:18

Komuś płacą za usuwanie komentarzy, czy jak? Niedogodne są zawsze usuwane... Usuwajcie dalej aż wkoncu doczekacie sie filmu promującego na jakiejś platformie z ktorej nie usuniecie niedogodności.
    KandydatzOkęcia

12.02.2024 14:24

Rekrutacja nie profesjonalna telefony z pytaniami o to samo. Brak konkretów

30.01.2024 22:46

Witam bardzo serdecznie Intrygujące bardzo że negatywne opinie są usuwane np. Dotyczące zwolnień pracowników i osoby pracujące na umowę na czas określony nie mogą się czuć pewnie ponieważ umowy nie są przedłużane. I niestety mója opinia jako pracownika jest również nieprzychylna. Niestety obecnie sytuacja dla pracowników jest ciężka , stres , presją , i wszystko owiane tajemnicą , skracane czasy wiążą się ze słabsza jakością. To dobrze się nie skończy
    Retu

01.02.2024 00:45

Bo to prawda od kiedy zmieniono dyrektora liczba osób biurowych się zwiększa a nowych zamówień nie ma. Skracanie czasy, zwolnienia, tylko 1sza zmiana, żeby ni płacić dodatku za drugą,już słychać że większość młodych pracowników że stażem i umiejętnościami odejdzie. Może o to chodzi, tylko w tedy można gasić światło.

19.01.2024 08:19

Znalazłem w internecie ofertę pracy na stanowisko programisty układów programowalnych FPGA. Czytam, że jest to praca hybrydowa. W takim razie, ile dni w przeciągu całego tygodnia pracuje się z domu? I które to są? :) Widzę również, że firma oferuje elastyczne rozpoczęcie pracy między 7 a 10. Trzeba to zgłaszać jakoś wcześniej? Czy można każdego dnia zacząć pracę o innej porze? :P
    a

31.01.2024 19:38

To zależy. Niektórzy programiści pracują tylko zdalnie, niektórzy hybrydowo. Pewnie zależy jak się dogadasz. Łatwiej się pracuje jednak na miejscu, bo widzisz od razu jak działa zasilacz po wprowadzeniu zmian.
    Waluś

27.01.2024 11:44

Jak obecnie wygląda sytuacja w firmie ? Na jakie zarobki można liczyć na stanowisku konstruktor mechanik ? Jakie widełki ?

04.12.2023 22:50

Kiedy zaczynałem pracę w tej firmie - poleciłbym ją każdemu i jeszcze wystawił tutaj pozytywny komentarz. Sporo się zmieniło głównie przez ściąganie pracowników z jednej firmy - wszyscy wiemy o czym/kim mówię. Wprowadzają w firmie niezdrową niefajną, atmosferę, która odbija się na pracy w każdym dziale. Osoby odpowiedzialne za zatrudnianie osób powinny zastanowić się x2 czy warto ściągać ludzi z firmy, która ma tak złą opinię - bo z czegoś się bierze to że wszyscy stamtąd uciekają na każdym szczeblu.
    lupo

20.12.2023 10:26

dokładnie oznacz to ,że jednego dnia możesz pracować 5 godzin a innego 12.W ten sposób firma zlikwidowała możliwość nadgodzin.
    Git

26.01.2024 21:58

Popieram w całej rozciągłości. Od momentu zmiany osób kierujących nagle ilość inżynierów wzrosła a ilość pracy( zamówień) zmalała. Niemożna doprosić się od nich podstawowych rzeczy za, które podobno odpowiadają. Ogólnie pracownicy na montażu codziennie przychodzą do pracy i nie wiedzą czy to nie ich ostatni.mimo to są tam na dole fajni i wartościowi ludzie

20.12.2023 09:05

Na jakie wsparcie w TRUMPF Huettinger mogą liczyć kobiety w ciąży? Czy przestrzegane są ich prawa wynikające z Kodeksu pracy?
    Stary pracownik

20.12.2023 09:45

Wszystko zgodnie z prawem, zazwyczaj teraz wszystkie panie w ciąży idą na zwolnienia lekarskie dosyć szybko.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TRUMPF Huettinger?

Kontakt - TRUMPF Huettinger

Marecka 47 05-220 Zielonka

Branże: Energetyka i elektrotechnika

Xyx

03.12.2023 01:03

Firma od pocztaku byla spoko fajna atmosfera, fajni ludzie..Teraz siejecie strach przed utrata pracy niestety
    Potezny pracownik

02.12.2023 22:48

Firma sama w sobie całkiem przyjemna, jednak ostatnio uwypukla się coraz więcej bolączek. Lekka posucha produkcyjna, ze względu na którą pracownik nie jest pewien, czy za miesiąc jeszcze tu będzie pracować. Ciągłe roszady brygadzistów po różnych nitkach oczywiście na plus, bo pokazuje to, jak bardzo są niezastąpieni. Świetnym pomysłem jest również nieprzerwany nabór inżynierów procesu, to właśnie dzięki wprowadzonym przez nich optymalizacjom pracownicy produkcyjni tak szybko uporali się z pracą, że pozostało już tylko siedzieć i czekać, aż będzie coś do zrobienia. Nie mogę się również doczekać wigilii firmowej, która odbywa się we wtorek w trakcie dnia pracy, tak by każdy miał sprawiedliwie możliwość popracowania sobie przez parę godzin.
    ***** kierownictwo

24.09.2023 13:01

Nowe osoby zarządzające chyba mocno szukają oszczędności w firmie. Były imprezy integracyjne teraz cisza. Pracownicy po kolei dostają kwity przez co nie będzie im się należała premia roczna. Nadgodziny zabronione. Pierwsze zmiany tak, żeby przypadkiem nie trzeba było płacić +30% za drugie zmiany. Czasy kręcone tak żebyś nie miał czasu skorzystać nawet z WC. Wody to najlepiej nie pij a jak już to na podłogę postaw, żeby nie stała na stanowisku. Chory system. Kierownictwo jeden za drugim przychodzą z innej firmy w której razem pracowali. Każdy dostaje ciepły stołeczek. Kasa czuć że rozchodzi sie tylko po osobach zarządzających. (usunięte przez administratora)
    trixi

08.11.2023 09:18

Firma nie jest okropna, po prostu ostatnio zaczyna się źle dziać. Poczekajmy na efekty i zobaczymy kto miał rację.
    GGG

24.11.2023 16:29

Pytanie z gatunku ile kosztuje samochod????‍♂️
    Julia

25.09.2023 11:43

Pytanie do Pań pracujących na Annopolu przy maszynach. Czy to prawda, że aby móc pójść do ubikacji trzeba znaleźć zmienniczke na stanowisku przy maszynie?
    Julia

30.09.2023 12:24

To dobrze, że to tylko plotka
    Marki

17.10.2023 21:42

Przerwy są ustalone z góry, palenie tylko na przerwie, inaczej jak przyłapią to kwity wlepiają. W 15 minut trzeba zjeść, napoić, zapalic ;) Do łazienki się chodzi przed przerwą żeby nie tracić cennych minut.
    M.

04.10.2023 14:31

Dzień dobry, proszę o informację dot. działu IT - jaka jest atmosfera, czy jest możliwość pracy hybrydowej oraz jakie są widełki na stanowisku Specjalisty ds. Wsparcia It? Dodatkowo, czy w IT jest przydzielany budżet szkoleniowy dla danego pracownika oraz czy są rekrutacje wewnątrzne? Pozdrawiam.

28.02.2023 11:29

Hej! Na co można liczyć aplikując na stanowisko planisty produkcji w TRUMPF? Jak wyglądają zarobki, atmosfera itp
    zzzzz

07.03.2023 20:16

Polecam, atmosfera super. Ludzie są naprawdę ok. Co do zarobków to jak wszędzie - indywidualna sprawa.

11.09.2023 22:12

atmosfera - na prawdę super! wszyscy są fajnymi ludźmi :)
    Hunta

01.08.2023 17:31

Czy u państwa do przyjęcia do pracy jest potrzebne świadectwo o niekaralności ?

11.09.2023 22:09

na biurowe stanowisko nie trzeba było

01.09.2023 17:55

W wyniku nowelizacji rozporządzenia od 1 września pracodawca może dofinansowywać wyżywienie dla pracowników w kwocie do 450zł miesięcznie, bez ponoszenia kosztów ubezpieczeń ZUS. Czy firma planuje w związku z tym jakieś działania?

04.09.2023 13:07

Dzień dobry, W sprawach i zapytaniach pracowniczych prosimy o kontakt z adresu służbowego na skrzynkę [email protected]. Pozdrawiamy Zespół TRUMPF Huettinger
    pracownik 2

11.09.2023 22:04

miejmy nadzieję, że tak! właściwie dofinansowania czy lunch karty to standard w innych firmach tej wielkości a u nas nadal nic...
    lipton

21.08.2023 14:21

Nie polecam wgl podchodzić do rekrutacji. Marnowanie czasu rekruter przestaje się odzywać bez powodu. Straciłem tylko godzinę życia na do niczego nie prowadzące rozmowy. Pozdrawiam

29.08.2023 17:32

Pani Ewo Dziś zweryfikowaliśmy ww. skrzynkę i nie znaleźliśmy żadnej wiadomości dotyczącej tej ani żadnej podobnej sprawy z brakiem feedbacku po rozmowie rekrutacyjnej.. Nie chcemy zostawić tego na tym etapie, dlatego prosimy jeszcze raz nadesłać maila na adres [email protected]. Dołożymy starań, aby taka sytuacja, jeśli się rzeczywiście wydarzyła nie powtórzyła się w przyszłości. Pozdrawiamy Zespół TRUMPF Huettinger

04.09.2023 12:54

Po kontakcie z kadrami ja swoją odpowiedz otrzymałam, dziękuję.

01.08.2023 16:36

Do tej pory słyszałam same pozytywne opinie na temat firmy @Pracodawca. Niestety sama poczułam rozczarowanie, bo po odbyciu 2-óch etapów rekrutacji, kontakt z firmą całkowicie się urwał. Szkoda, bo będąc tak profesjonalną firmą, oczekiwałoby się krótkiego feedbacku do kandydata o statusie jego kandydatury na dane stanowisko. Bez odpowiedzi pozostał również mój mail, w którym zapytałam jaki jest status rekrutacji. Jak dla mnie to nieprofesjonalne ze strony @Pracodawca.

29.08.2023 17:32

04.09.2023 12:53

Skontaktowałam się z Państwa kadrami i otrzymałam informację zwrotną. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam

17.08.2023 22:40

Firma to porażka. Po miesiącu pracy dali mi wypowiedzenie bo według nich słabo poszło mi szkolenie. Gdy wspomniałem o tym ze po szkoleniu jest już lepiej dostałem odpowiedz ze ich to nie obchodzi. Podejście do pracownika żałosne. Gdy poprosiłem o rozmowę przełożonego aby wytłumaczył mi dokładnie powody dlaczego dostałem wypowiedzenie jedyne co usłyszałem, ze sprawa zamknięta i nie chce ze mną na ten temat rozmawiać. Odradzam każdemu ta prace.

22.08.2023 08:57

Dzień dobry, Taka sytuacja nie miała miejsca. Na rozmowie z przełożonym oraz opiekunem obszaru HR w dniu 16.08 bardzo dokładnie zostały przedstawione powody wypowiedzenia umowy. Jeśli nie zostały przedstawione w wystarczająco jasny sposób, zgodnie z prośbą otrzyma Pan pisemne wyjaśnienie do końca tygodnia. Zespół TRUMPF Huettinger

22.08.2023 09:03

TimPit

17.08.2021 08:36

Jestem po rekrutacji…i…wrazenia jak najbardziej pozytywne. Najpierw przeprowadzono ze mną rozmowę rekrutacyjna dot. tematow miękkich (klasyka) i oczekiwań finansowych. Następnie były pytania merytoryczne. Atmosfera w trakcie bardzo mila. Warto przed spotkaniem przygotować sie do rozmowy i poczytać o profilu firmy. Jest ciekawy. Managerowie wymagający ale stawki konkurencyjne. Stawiają na wiedzę i rozwoj. Chęć rozwoju. Z zainteresowaniem słuchali. Byli elastyczni podczas rozmowy- to rzadkość. Następnie czekałem kilka dni na info, ze widza mnie w kolejnym etapie. Teraz już czekam na ostateczny feedback…zobaczymy. Wrażenie z rekrutacji bardzo pozytywne. Pani pomogła się wdzwonić (bo miałem problem). Ogólnie spoko.

30.08.2021 13:57

Bardzo Ci dziękujemy za tę opinię. Prowadząc rekrutacje w TRUMPF, kładziemy duży nacisk na profesjonalizm, dobrą komunikację z kandydatami. Pilnujemy również, by wszelkie informacje docierały do nich jak najszybciej, a przede wszystkim - w ustalonym terminie.
    Hunta

04.08.2023 16:34

Czy wymagane jest świadectwo o niekaralności do przyjęcia do pracy do firmy?

14.07.2023 12:09

Witam, czy w najbliższym czasie nie będzie szukać kogoś do działu handlowego/sprzedaży - back office?

14.07.2023 12:23

Dzień dobry, Dział kontaktu z klientem poszukuje teraz osób na dwa stanowiska: https://zajrzyjzciekawosci.pl/oferty/mlodszy-inzynier-energoelektronik-ds-rozwoju-produktu-k-m/ https://zajrzyjzciekawosci.pl/oferty/product-owner-k-m/ Proszę sprawdzić wszystkie aktualne ogłoszenia na stronie https://zajrzyjzciekawosci.pl/#oferty-pracy Pozdrawiamy Zespół TRUMPF Huettinger
    Lokos

23.06.2023 15:51

@Pracodawca po jakim czasie od rozmowy rekrutacyjnej HR daje odpowiedź?

26.06.2023 15:24

Dzień dobry, Jest to zależne od procesu rekrutacyjnego, natomiast pierwszy kontakt po pozytywnej analizie CV powinien odbyć się w ciągu kilku dni po wysłaniu aplikacji. Proszę pamiętać, że kontaktujemy się z wybranymi kandydatami. Pozdrawiamy Zespół TRUMPF Huettinger
    Przemek @pracodawca

20.06.2023 19:19

Jakie są zarobki na stanowisku monter urządzeń energoelektronicznych ( widełki) . @pracodawca

26.06.2023 15:21

Wszystkie szczegóły dotyczące warunków zatrudnienia (takich jak: zakres, lokalizacja, wynagrodzenie, benefity, tryb pracy) na danym stanowisku można uzyskać podczas wstępnej rozmowy z rekruterem lub podczas procesu rekrutacyjnego.. Pozdrawiamy Zespół TRUMPF Huettinger
    XXX

26.01.2023 20:37

Źle się dzieje w Markach, przenieśli najlepszego BRYGADZISTĘ na Targówek. Teraz już nikomu nie można tu zaufać. Sami nowi na górze a reszta się boi.
    jshsbdjdi

20.06.2023 10:26

na umowie masz 3 miejsca pracy, mogą cię przerzucać jak im się podoba. tutaj nie masz najmniejszej wartosci dla przełożonych

20.06.2023 12:06

Dzień dobry, Przenosiny między zakładami pracy między lokalizacjami (Marki, Zielonka, Targówek, Białołęka) są w głównej mierze dla chętnych pracowników, są to delegacje tymczasowe na czas zwiększonego zapotrzebowania na innym obszarze. Zawsze zdanie ostateczne co do przenosin ma sam pracownik. Pozdrawiamy Zespół TRUMPF Huettinger.
    Przemek

12.06.2023 10:14

Jak są widełki płac jeśli chodzi o monter urządzeń energoelektronicznych? W jakich godzinach się pracuję na tym też stanowisku?
    Kicek

29.04.2023 12:07

Dobra robota dla tych co chcą mieć opłacony ZUS i w ciepłe przesiedzieć zimę a reszta wiadomo Polecam

15.04.2023 11:09

tede

16.04.2023 12:04

Tyle, na ile zasłużysz swoją pracą, umiejętnościami, zaangażowaniem. Nie ma jednej, takiej samej płacy dla wszystkich.
    Rec

26.04.2023 21:52

Skąd wiesz?
    Nero

11.04.2023 01:35

Bardzo dobra praca żeby nie to że wybierani są brygadziści przypadkowo którzy nie umieją rozmawiać z grupą i stosują (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o TRUMPF Huettinger