PHOENIX CONTACT Wielkopolska

Nowy Tomyśl

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 1732 ocen.

PHOENIX CONTACT Wielkopolska
3 1732 6 1

Opinie o PHOENIX CONTACT Wielkopolska

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Krysia

Hej i jak poprawiło się coś w firmie? Przebywam wlansie na urlopie i nie wiem czego się spodziewać po powrocie? Są jeszcze zwolnienia i czy jeszcze będą?

Rtv Agd

Dlaczego nie ma pracy? Przedstawiane Nam byly niedawno takie wizje: bedzie pracy pelno, zamowien mnostwo, bedziemy potrzebowac dziesiatki osob, nie zdazymy przerobic na czas zlecen. Ja sie pytam i co z tym sie stalo? Gdzie te obiecanki? Zrobcie zebranie. Wytlumaczcie ludziom na halach o co sie dzieje! Wytlumaczcie co planujecie, co robicie w zwiazku z obecna sytuacja. Na halach rozne plotki kraza i legendy juz powstaja. Tak trudno stanac przed pracownikami i wyjaśnic panujaca sytuacje?

max
@Rtv Agd 21.09.2018 17:04

No jak co się dzieje?! Jest tworzone DOBRE MIEJSCE PRACY! Zniesione zostają nadgodziny oraz w niedługim czasie premia. Zostaje tylko sucha stawka godzinowa. Przecież takie były m.in. postulaty pracowników, którzy byli zmęczeni ciągłymi nadgodzinami i niedzielami na niektórych działach.

Pikuś
@Rtv Agd 21.09.2018 17:04

Musisz iść do związków zawodowych.Oni wszystko załatwią.Nowe kontrakty,podniesienie płac,nie pozwolą zwalniać pracowników i na koniec powiedzą,że strajk trzeba zrobić.Jakie to żałosne.Dzisiaj nie potrzeba żadnych związków bo rynek pracy sam to reguluje.Jeżeli pracodawca nie spełnia norm to ide dalej.Po co mi płacić co miesiąc na obiboków z zz .

giru
@Rtv Agd 21.09.2018 17:04

o Premii już można zapomnieć. Nie ma zleceń nie ma pieniedzy na premie. I mimo , iż zakład się wyrabia to nie dostaniemy premii. Już jest tendencja zniżkowa... I wszystko odbije się na pracownikach... Chcecie żeby koszta zmalały to pozwalniajcie z biur. Niedługo tam bedzie więcej ludzi niż na produkcji.

Złożyłem Wypowiedzenie

z facebooka "Mike Phoenix Solidarność" cytat: "UWAGA!!! OTRZYMUJEMY OD JAKIEGOŚ CZASU WIELE SYGNAŁÓW, ŻE WIELU NASZYCH PRACOWNIKÓW MA W NAJBLIŻSZYM CZASIE ZAMIAR ZAKOŃCZYĆ SWOJĄ PRZYGODĘ Z PxCW I ZWOLNIĆ SIĘ Z PRACY. Niestety to smutne zjawisko coraz bardziej potwierdza się w rzeczywistości. DLATEGO CHCIAŁBYM POPROSIĆ TAKIE OSOBY O KONTAKT, DOSŁOWNIE 5 MINUT CZASU NA PRZEDSTAWIENIE KILKU SZCZEGÓŁÓW I KRÓTKĄ ROZMOWĘ." o jejku już jest tak źle że tylu ucieka stamtąd ? a ten Mike to sojusznik czy lizus kierownictwa ? szkoda gadać.

Byleco
@Złożyłem Wypowiedzenie 20.09.2018 14:49

Radzę zapoznać się z terminem „Związki Zawodowe” a potem komentować ;) a Mike to Pan właśnie ze Związków :)

Poleć kogoś
@Złożyłem Wypowiedzenie 20.09.2018 14:49

A ludzie z hr też sie zwalniają ?

Zuzanna Lipko

Zostałam zwolniona po 5 tygodniach pod koniec sierpnia. Oficjalnie z powodu nie wyrabiania normy, nieoficjalnie z powodu redukcji. Jak zapytałam jak miałam się tak szybko nauczyć normę wyrabiać gdzie co niektórzy po większym czasie pracy jeszcze jej nie wyrabiali to wskazano mi powód zwolnienia nr 2. Nie polecam. Ale nie żałuje, znalazłam sobie pracę na jedną zmianę bo różne pory pracy co tydzień to masakra.

Romuald
@Zuzanna Lipko 11.09.2018 13:03

Standardowe procedury, opcjonalnie wskazują wyjście z użyciem suwmiarki :)

Melisa xd
@Zuzanna Lipko 11.09.2018 13:03

ty się chwalisz czy żalisz? :)

Zuzanna Lipko
@Melisa xd 18.09.2018 15:45

Nie chwalę się ani nie żalę. Po prostu dobrze się stało że mnie zwolnili, stwierdzam że wolę pracować na jedną zmianę i tyle. Mam prawo przekazać swoją opinię. Co do sposobu zwolnienia - uważam to za dziwaczną sytuację.

Natalia

@PRowiec, to pytanie nie do mnie, ponieważ ja nie zajmuje się tym, co opisałeś w swoim komentarzu. Interesują mnie tylko i wyłącznie rzetelne i uzasadnione opinie na temat pracy w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska. @Fajna firma, zdarzały się sytuacje w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska, że osoby, które rozpoczynały pracę na najniższych stanowiskach w tej firmie, z czasem awansowali na stanowiska kierownicze? Znasz takie przypadki? Reszcie użytkownikom przypominam, że jest to forum publicznie, gdzie zabrania się obrażania i wyzywania innych uczestników dyskusji. Pamiętajcie o tym, pisząc posty na ten temat.

X

Hej świnki

Fajna firma

Polecam, każdy może awansować i zostać kierownikiem, chyba nawet bez matury. Na produkcji to faceci a baby albo nie ogarniają albo co innego w głowie mają.

ja
@Fajna firma 16.09.2018 20:42

Jak już to kobiety i to one ogarniają lepiej niż nie jeden facet. Nie raz to kobiety mają większe jaja niż faceci. Koledzy na papierosie a za plecami (usunięte przez administratora) obrabiają a powiedzieć coś w oczy to już nie potrafią. Ja jestem "babą" z jajami...

Koleżanka
@ja 17.09.2018 19:49

No raczej wieśniarą bez matury z pod Nowotomyskiej miejscowości

U
@Koleżanka 18.09.2018 07:29

Skąd Wiesz ze nie mam matury? I kto to pisze

Koleżanka
@U 18.09.2018 09:34

Osoba która nie ma swojego życia tylko żyje plotkami i szuka skandalu a na resztę sama sobie odpowiedzieć możesz

Abc
@Koleżanka 18.09.2018 10:22

No to chyba ty jestes taka osoba :) . Bo rozsądny człowiek nie wypisuje takich bzdur Na forum tylko mówi wprost tej osobie widocznie brakuje Ci odwagi na tyle aby to zrobić ( paranoja) .

Haha
@Koleżanka 18.09.2018 07:29

co za Buractwo

Idioci w pcw
@Koleżanka 18.09.2018 10:22

No więc Dlaczrgo nie powiesz tego tej osobie prosto w twarz? Zabrakło odwagi czy co ?

Andrzy
@Koleżanka 18.09.2018 07:29

Dlaczego miastowa Świnia obraża ludzi ?mądra pewnie tylko w necie , Bo w rzeczywistości głąb haha brak słów!

Natalia

@XYZ, nie jestem w stanie odpowiedzieć Ci na pytanie, które mi zadałeś, ponieważ nie jestem pracownikiem, który pracuje w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska, więc nie mam pojęcia, jak rozwinie się dalej sytuacja, którą opisałeś. Twoje pytanie najlepiej, jakbyś zadał szefostwu firmy, które najlepiej wie, co w tym przypadku zrobić. @Poleć kogoś haha, dlaczego tak uważasz? Masz jakieś wątpliwości co do funkcjonowania tego działu w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska? @Jak?, nie bardzo rozumiem, o czym piszesz? Możesz bardziej szczegółowo napisać? @Phoenix to pe***, bardzo, proszę, aby na forum publicznym nie używać takich zwrotów i słów obraźliwych, ponieważ swoim komentarzem łamiesz zasady, które panują na forum https://www.gowork.pl/regulamin

PRowiec
@Natalia 14.09.2018 09:05

jeśli nie jesteś pracownikiem to ile można dorobić robiąc im pozytywny PR? szukam dodatkowej roboty. możesz mnie polecić?

Phoenix to penis

A ja powiem o tej firmie coś co tam się odpiera.dala to masakra ludzie wykształceni pewnie po zerówce (chodzi o górę) którzy nie umieją zarządzać firmą debile kierownicy którzy kazali chodzić na nadgodziny soboty i niedziele a teraz (usunięte przez administratora) nie ma roboty a my musimy brać urlopy (usunięte przez administratora) ludzie... Następnie po przeprowadzce na icc jest taki gnój że idź do (usunięte przez administratora) ...

Poleć kogoś
@Phoenix to penis 13.09.2018 23:13

Było trzea kogoś polecić !

Fokus

książkę można by napisać po 13 latach pracy o Phoenix Contact nie ma idealnej firmy nawet z własną działalnością są problemy . Są gorsze i lepsze firmy ,a o co się rozchodzi o pieniądze każdy by chciał jak najwięcej ale nie zawsze tędy droga zdrowia i najbliższych nie kupisz. Zawsze możesz powiedzieć nie i nikt ci tego nie zabroni bo co ci zrobi czytajcie kodeks .Pozdrawiam

max

w życiu nie pracowałem w większej gimeli jak teraz jest na WTR ICC.

Poleć kogoś
@max 12.09.2018 12:42

Poleć kogoś, bo nie poleconych to już nie !!!

wungiel
@max 12.09.2018 12:42

Podobno kierasy mega ogarniają ha ha

Natalia

@One, interesuje mnie ta kwestia, ponieważ może to być ciekawa alternatywa pracy dla osób, które rozważają podjęcie pracy w firmie. Dlatego, jeżeli zostało już coś o tym wspomniane to wymagałoby, abyś to uzasadnił, jeżeli posiadasz wiedzę na ten temat. @Mimi, było jakieś uzasadnienie Twojego zwolnienia z pracy w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska? @Nowa, jakie kryteria należy spełnić, żeby móc być kwalifikowanym do otrzymania premii uznaniowej za pracę w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska? @kunta kinte, każda osoba przed podjęciem pracy w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska chciałaby poznać opinie, które są dodawane przez osoby posiadające doświadczenie związane z pracą w tej firmie, dlatego pomagam tym osobom, żeby miały jasny obraz sytuacji, która obecnie panuje w tym miejscu pracy.

Jak?
@Natalia 04.09.2018 08:55

Natalio ? Czy mozna odbic koleżankę z zmiany idąc po skończonej pracy do domu? Zaczyna to powoli być irytujące 1 osoba odbija 2-3 osoby.

Monia
@Jak? 10.09.2018 06:44

Ze się wtrące.Nie powinno tak być.Chodzi o zajęcie miejsc w autobusie.

Tak nie moze byc!
@Monia 10.09.2018 12:06

dokładnie tak zA to powinni również zwalniać z pracy.. No bez przesady! Jak to jest ze jedni muszą stać do 22 drugi sobie przed 22 idzie prosto do autobusu! Niech ktoś sie tym zajmie w końcu!

Monia
@Tak nie moze byc! 10.09.2018 14:51

Było poruszane.Kierowcy 5 min.po skonczonej pracy mieli dopiero otwierać drzwi do autobusu.2 dni to funkcjonowało.Ha ha. Z drugiej strony jak widzicie miejsca zajęte a wy musicie stać to bierzesz bluze,torebke.Cokolwiek tam leży i siadasz.Bo troche panie same nauczyły.Musicie brać sprawy w swoje ręce.

klemens

zaklad z roku na rok schodzi coraz bardziej na psy. awansują wazeliniarze i miernoty to co sie dziwić że jest jak jest. no i ciekawe kiedy bedzie nowy filmik promocyjny dla naiwnych.

Poleć kogoś haha

Pierwsze co powinni zrobić to pozwalniać cały dział hr.

Turururu
@Poleć kogoś haha 09.09.2018 13:46

a później wykopy pod internet ha ha aha ha a aa !!!

Etam

A co tam slychac na icc wtr pan wydziarany jakaś nowa kolezanka czy coś???

ICC W3

Czy ktoś może ruszyć te stare stażem pracy święte krowy a nie że robią najlepsze artykuły i siedzą stale na jednej lini?

Roberto
@ICC W3 21.06.2018 23:04

Ech na IFC to samo, wystaczy dobry układ z liderem i już święte krowy i stare wygi mają najlepsze zlecenia. A reszta z braku roboty musi się bujać od lidera do lidera po całej hali w poszukiwaniu roboty, oczywiście na swoim czasie .... Uciekajcie stamtąd jak najszybciej.

W7
@ICC W3 21.06.2018 23:04

Na W7 ICC też jest to samo.

Czarna owca
@W7 21.07.2018 19:05

Na W5 ICC wcale nie jest inaczej! Najlepsze, ze kierownicy wiedza, a nic nie robia!

?????
@ICC W3 21.06.2018 23:04

pracuje w firmie juz pare lat i nie widziałam jeszcze starych Krów ....

zdziwiona
@Czarna owca 09.08.2018 01:05

Dziwne . Ja jestem na W5i niczego takiego nie zauważylam....

Bolen
@zdziwiona 31.08.2018 08:15

A bagażnik zamknij na Super Glue :)

Madra
@zdziwiona 31.08.2018 08:15

Bo nie chcesz????

XYZ

Pani Natalio, jak długo jeszcze nie będzie pracy? To co się dzieje, to po prostu istny cyrk. Przerzucają ludzi z innych warsztatów, gdzie obecna załoga nie ma w co ręce włożyć... Kiedy kierowcy mają zamiar wyjść do ludzi? Poinformować o całej sytuacji w firmie???

Madra
@XYZ 05.09.2018 15:54

W Tarnobrzegu dzieje się to samo obiecanki cacanki a teraz umów nie przedłużaja chyba zwina żagle ????

abc
@XYZ 05.09.2018 15:54

a co ty sie pytasz jak nie znasz osoby odpowiedziec to jej nie łaska, bo nie wie, bo niby skąd ma wiedzieć ale wyciagać informacje o firmie to pierwsza pyta

Madra
@abc 06.09.2018 09:38

Nie rozumiem wcale to co napisałeś nie wiem do czego to a czy się pyta kogoś czy nie to jest forum to się każdemu można wypowiedzieć więc!!

Bonzo

Czy tylko ja nie dostałem paska z wypłata na e-mail ?

~pomoc
@Bonzo 07.09.2018 14:23

Sprawdź w spamie

Leon

Beda dalej zwalniac. Pracownicy z niska wydajnoscia, tych co robia buble i sciemniaczy L4. Ponoc tych co urlopy nadciagali sobie L-kami maja im dziekowac za prace. Pisze tylko co sie dowiedzialem. I to nie dotyczy ICC ale calej firmy.

Kaja
@Leon 05.09.2018 22:46

Ludzie opamietajcie się,sami sobie nakręcacie taką atmosferę. Ile kryzysów już było w tej w firmie i z każdego wychodziliśmy obroną ręką

Co za patologia
@Leon 05.09.2018 22:46

Po co piszesz takie bzdury? Zwalniaja tylko osoby które miały niska wydajność.

Jigswa

Zwalniali tylko Ukraincow czy Polakow tez? Ile osob polecialo? Legendy juz kraza ze 100osob nawet. Na jakiej zasadzie zwalniaja? Starszych stazem czy nowych pracownikow?

Aasd
@Jigswa 29.08.2018 15:54

Ile dokładnie ludzi to nie wiem, ale z każdej zmiany po kilka osób. Tak zarówno Polaków i Ukrainę zwalniali, większości nie przedluzali umów lub przenosili na IFC, ale mówią że to nie koniec

Orra
@Jigswa 29.08.2018 15:54

Zamkną cały zakład.

alibaba
@Jigswa 29.08.2018 15:54

Chyba więcej już poleciało i to nie koniec

Terefere
@alibaba 29.08.2018 23:11

Tylko z jednej hali czy z innych hal tez poleca osoby?

kaki
@Terefere 29.08.2018 23:31

na hali nr. 2 też coś kombinują - wydaje mi się że to nie koniec przeniesień na gorsze stanowiska lub zwolnień

Abraham
@Jigswa 29.08.2018 15:54

Do końca roku 500 osób jeszcze poleci

anonymous
@Jigswa 29.08.2018 15:54

Jak otwierali firmę w Tarnobrzegu to kierownicy na zebraniu na hali 6 w jednej ze salek na balkoniku zapewniali nam że nie mamy czego się obawiać że zabraknie dla nas pracy , mało tego że napewno nikogo nie zwolnią. I co ? Ery bajery. Długo nie czekaliśmy.

Operatorka
@Abraham 30.08.2018 20:25

I niech zwalniają!

Lola
@Operatorka 31.08.2018 00:10

Jak mnie to cieszy że ten zakład pada na zbity pysk :) Te zmuszanie do nadgodzin odbiło im się czkawką.

H2o
@Lola 03.09.2018 15:46

Moja propozycja zakładać więcej związków zawodowych.Są one gwarantem otrzymania nowych kontraktów i załatwienia następnych podwyżek płacowych.A to że zakład może mieć problemy lub jak to napisałaść paść na.........to już nie nasz problem?Zastanawiam się tylko co dalej?

Że co ?
@Abraham 30.08.2018 20:25

Skąd masz takie informacje ? Potwierdzone źródło?

Monia
@Że co ? 03.09.2018 23:40

Zwolnili ok 40 osób w tym pracowników Ukrainy.15 osób za niskie wskażniki od dłuższego czasu.A przeniesienia były po to aby zachować miejsce pracy.Uważam że rozsądne działania podjęli.

Pnt
@Monia 04.09.2018 08:22

I jak w BERO założyłaś już związki?

Monia
@Pnt 04.09.2018 20:58

Sami muszą chcieć i założyć.Ja mogę trochę pomóc.

Jolaś

A jak sytuacja przedstawia się w Tarnobrzegu, ktoś coś powie?. Jak atmosfera, jakie zarobki i czy są przyjęcia.

Monia
@Jolaś 30.08.2018 09:29

Sytuacja taka sama jak u nas.

Natalia

@Szczera, nie czerpię z tego żadnej przyjemności, jednak zauważ, że opinie osób, które wypowiadają się na forum są później czytane przez osoby, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska. Dzięki temu mają jasny obraz tego, jak wygląda praca w tej firmie. @nie polecam tej pracy.., czytam dokładnie Wasze wpisy, ponieważ chcę, aby każdy z nich był merytoryczny i odpowiednio uzasadniony. W swoim komentarzu napisałaś o "13", która jest możliwa do wypracowania w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska. Możesz przedstawić, jak wyglądają warunki na otrzymanie tego bonusu do wynagrodzenia? @W ciazy, proszę, aby na forum nie podawać pełnych danych personalnych, czy to swoich, czy osób, które są związane z pracą w danej firmie. @Wolny, jak dobrze wnioskuję po Twoim komentarzu to obecnie w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska pracownicy mają wolne piątki? Od jak dawna jest wprowadzone takie zarządzenie?

One
@Natalia 28.08.2018 15:47

Jak nie polecasz tej firmy to co cię interesują wolne piątki w tej firmie zajmij się swoimi sprawami.

Nowa
@Natalia 28.08.2018 15:47

Nie ma trzynastki!!! To jest premia uznaniowa!!! W tej firmie często są takie sytuacje a prawdą jest to,że z pracownikiem nikt się nie liczy. Jesteś numerkiem na liscie.

kunta kinte
@Natalia 28.08.2018 15:47

a Co Ciebie obchodza inni ludzie, którzy chcą sie zatrudnić? Niech sie sami pzrekonaja jak jest, sa osoby, które liżą rowy liderom i im sie zawsze bedzie podobac, bo liderzy z kolei im lizą i kółka wzajemnej masturbacji powstają, a są tacy których nie da sie przerobić w sposób zeby się ktoś przejmował praca nawet jak w niej nie jest, zrobi swoje co musi, 8h odwali żeby jakaś norma była i do wiedzenia. Płacą Ci za te wpisy, czy jesteś tak opętana przez firme ze życ poza praca nie mozesz bez niej i napierniczasz tu posty.

Uczciwa pracownica

Ciekawe czy szefostwo wie ze na hali 6 pracownicy prowadza handel

Icc
@Uczciwa pracownica 07.08.2018 16:09

Czym? Bo to że brygadzistka w czasie pracy dorabia sobie na avonie to już dawno wiadomo. Najlepsze jest to że brygadzistka zwróci ci uwagę o byle gów. no a sama robi gożej niż my. I to w trakcie czasu pracy. Puźniej jak podejdziesz do niej po coś np. żeby przynoisła kartony z innwgo warsztatu bo nie ma to ci odpowiada że musisz ty iść bo ona nie ma czasu. Ogólnie grupowa , brygadzistka i liderka za takie bieganie i załatwianie części z innych warsztatów mają płacone i jest to ich obowiązkiem a tak naprawdę to biegają pracownicy sami.

Ciekawe
@Uczciwa pracownica 07.08.2018 16:09

Za mało macie roboty, że o Wszystkie g ó w n a się będziecie czepiać ? ... Monitoringi p i e r d o l o n e?

Lola
@Ciekawe 07.08.2018 20:47

A co cię tak boli ? Nie możesz handlować przez to ? HAHAHA nie ma to jak lizus liderki na forum. One mają na wszystko czas poza pracą.

!!!
@Icc 07.08.2018 19:35

następnym razem weż słowniczek ortograficzny.

ChujCieTo
@Uczciwa pracownica 07.08.2018 16:09

Handlujące brygadzistki dobre! ???? Zwolnić tego szlaufa.

Colas

Czy przyjmują teraz nowych pracowników.?

cokee
@Colas 28.08.2018 09:21

Nie właśnie zaczynają zwalniać.

Wolny

Hej wie ktoś jak długo potrwaja piątki wolne i dlaczego nie ma prac na działach

Młody
@Wolny 26.08.2018 12:23

Ponoć magazyn w Bloomberg pęka w szwach i nie przyjmują towaru proponuję więcej pracujących sobót

CIEKAWY
@Wolny 26.08.2018 12:23

Na jakiej zasadzie będą te wolne piątki? Tzn czy będą jakieś zmiany w umowach na 3/4 etatu czy poprostu urlopy lub postojowe?

Monia
@Wolny 26.08.2018 12:23

W środę komunikacja z pracownikami na ten temat. We wtorek z pracownikami z Ukrainy.

Ciekawski
@Monia 27.08.2018 12:40

dotyczy to wszystkich pracowników czy tylko poszczególnych działów/hal?

Monia
@Ciekawski 27.08.2018 22:32

Na razie poszczególnych działów.

Suzi
@Monia 27.08.2018 12:40

Coś wiadomo po tym spotkaniu z pracownikami Ukrainy?

Monia
@Suzi 28.08.2018 15:35

Dostali wypowiedzenia

Róża
@CIEKAWY 27.08.2018 11:34

I po co były nadgodziny chyba żeby ludzi pozwalniac

Ona

W Nowym Tomyślu też zwalniają ,choć tydzień temu mówili że zwolnień nie będzie, aż tu nagle trach i z dnia na dzień dziękują za współpracę. Nie wiem tylko jak można przyjechać na nocke i powiedzieć ludziom "od jutra Pani nie pracuje,a dziś może już Pani jechać do domu " jak Ci ludzie niby mają wrócić do domu jak przyjechali autobusem , kierownicy po raz kolejny pokazali jak im zależy na pracowniku.Brawo.

Mimi

Zatrudnilam sie w fili w chmielowie obiecali ze bedzie praca zrezygnowalam z pracy gdzie mialam umowe na stale po 3 miesiacach mnie zwolnili zaklad zachowal sie w stosunku do mnie fatalnie nie polecam przestrzegam wszystkich co chca tam podjac prace !!!!!!

Nicolas

Czy trwa u was rekrutacja?

Ciekawy

Skoro jest teraz jak jest. To dlaczego poprzyjmowali nowe osoby??? Dlaczego? Na jeden ze znanych mi dzialow, ktory nie ma teraz prawie pracy przyszlo kilka nowych osob. Potrafi ktos to wytlumaczyc?!

123

Powiedzcie sami ile moze isc tego towaru?? Juz mamy piatki miec wolne a nastepne to beda zwolnienia i to Polacy poleca bo sa drosi w utrzymaniu....

Zostaw opinię o PHOENIX CONTACT Wielkopolska - Nowy Tomyśl

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska