PHOENIX CONTACT Wielkopolska

Adres: Celna 5, 64-300 Nowy Tomyśl

NIP: 7881001373 KRS: 0000012088

PHOENIX CONTACT Wielkopolska
3 1740 6 1

Opinie o PHOENIX CONTACT Wielkopolska

Filtruj opinie po kryteriach:

wkurzony dzony
 Opinia

Kiedy zostaną w końcu odwrócone zmiany? nocka- popołudnie-rano? (usunięte przez administratora) Czy ktoś normalny w końcu zajmie się tą sprawą?

Pomocna?
Cholerny maruda
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@wkurzony dzony 13.03.2019 19:37

Normalny? W tej pracy chyba nie ma normalnych osób które zrozumiałyby że to wyszłoby wszystkim na dobre oczywiście możemy podziękować za to wszystko połowie firmy która zatrzymała się w średniowieczu wraz z zarobkami

Pomocna?
Babol
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@wkurzony dzony 13.03.2019 19:37

Dokładnie tak jak mówisz dzony ???? W wielu firmach jest stosowany taki układ zmian czyli nocka-popołudnie -rano i wszyscy są zadowoleni a przede wszystkim wypoczęci na rannych zmianach a nie chodzą jak zombie ???? A później że robota nie idzie ! Jak ma iść jak wszyscy są tak niewyspani ze tylko liczą czas żeby z tamtąd (usunięte przez administratora) do domu. Firma powinna bez zgody pracowników zastosować taki układ na okres próbny (2-3 miesiące ) i później zrobić głosowanie / ankietę czy praciwniką to odpowiada a nie przed zmianą. Może niektóre „PANIUSIE” zdały by sobie sprawę ze to dla ich dobra i że wcale to nie jest złe . A takie (usunięte przez administratora) i zakładanie z góry ze będzie źle chociaż nigdy nie chodziły w takim trybie pracy jest chore !!!

Pomocna?
gruba loszka
 Opinia
@Babol 13.03.2019 20:02

Powinna jedna z drugą dostać zawał albo wylew to może by zmądrzały. Dziwię się też że pracodawca nie dba o zdrowie pracowników. Przecież to z korzyścią dla wszystkich. Proszę popatrzeć jak ludzie na rannych zmianach wyglądaja - ziewają, nie wyspani, zmęczeni i ani im myśleć o pracy. Byle odje..ć 8h a resztę (usunięte przez administratora). kurłaaaaaaaa........wrrrrrr

Pomocna?
Ojciec Mateusz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@gruba loszka 13.03.2019 20:14

Wszystkie loszki i paniusie które twardo stoją za tym żeby w firmie było coraz gorzej a nie lepiej !!! Przywołujemy was do porządku !! Ogarnijcie się (usunięte przez administratora) w końcu i pozwólcie sobie pomóc !!!!!!!

Pomocna?
Hif
 Opinia
@Ojciec Mateusz 13.03.2019 20:22

Wtedy wyspane będą miały siłę na ćwiczenia i gubienie tłuszczu z bebzola i posladow!

Pomocna?
Potłuczony łeb
 Opinia
@wkurzony dzony 13.03.2019 19:37

Raz na rannej zmianie (usunięte przez administratora) tak w stół ze przez trzy dni nie wiedziałem jak się nazywam!!!

Pomocna?
Bangladesz
 Opinia
@wkurzony dzony 13.03.2019 19:37

Kurłaaaa, spać mi się chce

Pomocna?
Cichy masturbator
 Opinia
@Bangladesz 14.03.2019 10:55

Idź do WC bo akurat jakieś loszki tez już chrapią

Pomocna?
max
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@wkurzony dzony 13.03.2019 19:37

potwierdzam, ludzie mają zaburzenia koncentracji, uwagi i świadomości. mówię do pracowników a oni albo nie rozumieją poleceń albo wykonują nie to co trzeba dramat.

Pomocna?
Buhaha
 Opinia
@wkurzony dzony 13.03.2019 19:37

Na szczęście jest to forum. Przeczytałem te wszystkie wpisy i zmienię Wam tryb pracy. Pozdrawiam Prezes

Pomocna?
Lidia mizia
 Opinia
@Buhaha 14.03.2019 19:15

Nareszcie. Jesteś (usunięte przez administratora) Buziaki przytulanki :0)

Pomocna?
R
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@wkurzony dzony 13.03.2019 19:37

A po (usunięte przez administratora) po to żebyś się wyspał po imprezie

Pomocna?
OMG
 Opinia
@R 15.03.2019 16:33

Nie po uj tylko po to żeby człowiek normalnie funkcjonował w pracy. Zależy mi tez na moim zdrowiu bo to one najbardziej na tym cierpi. Ja padniesz na twarz i poważnie zachorujesz to zakład Cię oleje. Zdrowie mamy jedno i trzeba o nie dbać. Więc zanim coś napiszesz bez sensu to zastanów się co w życiu jest najważniejsze.

Pomocna?
max
 Opinia
@wkurzony dzony 13.03.2019 19:37

przy poprzedniej ankiecie na ten temat zarząd stwierdził, że za mało osób się wypowiedziało, w związku z czym nie będzie takiej kolejności zmian. pozdrawiam z ICC.

Pomocna?
robol
 Opinia
@max 15.03.2019 23:53

Jak ludzie mieli się wypowiedzieć jak np. na logistykę ankiety nie dotarły. To znaczy może dotarły ale nie do roboli.

Pomocna?
TakNie
Xyz
 Opinia
@max 15.03.2019 23:53

No to trzeba ankietę nową przeprowadzić albo odwrócić zmiany tak jak wspomniał babol/ na 2-3 miesiące/ Ja chcę pracować i być zdrowy i chce jak najszybciej żeby odwrócili zmiany gdyż po przeczytaniu jak zmiany wpływają na człowieka to normalnie obawiam się bardzo o moje zdrowie.

Pomocna?
WTR - DC
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Xyz 17.03.2019 16:55

Niema co czekać, musimy działa, jeszcze raz ankieta dla całego zakładu w Nowym Tomyślu

Pomocna?
123
 Opinia
@wkurzony dzony 13.03.2019 19:37

No Zwiazki Zawodowe, halo!!! Czas ruszyc du.. i wziąć się za tą sprawę!!! Przecież wy nic nie robicie!!! Nygusy!!! tylko kasę co miesiąc bierzecie a nic nie załatwiacie. Trzeba wymienić związkowców bo to gapy są i nic nie umieją wynegocjować. Pilnie trzeba odwrócić zmiany!!! do roboty!!!

Pomocna?
Jack
 Opinia
@123 19.03.2019 08:46

Ankieta była przeprowadzana 3 razy. 4 raz zrób sam bo widzę że działacz z ciebie wielki. Tylko szkoda że tu. Pozdrawiam.

Pomocna?
Gapy
 Opinia
@Jack 19.03.2019 11:23

No to właśnie świadczy o Was, gapy nic więcej. Po to jestescie. Do roboty bo narazie nic nie załatwiliśmy. Bierzecie pieniążki więc w końcu zacznijcie ogarniać.

Pomocna?
Xxxd
 Opinia
@gruba loszka 13.03.2019 20:14

Ludzie chodzą odwrotnie na zmiany i też narzekają ...i ziewają i odliczają czas do wyjścia. Widocznie większości jednak taki system odpowiada .

Pomocna?
TakNie
Xxxd
 Opinia
@Hif 13.03.2019 20:26

Ciekawa jestem jak Ty wyglądasz ...albo za 20 lat jak będziesz wyglądał ???????? Tylko wyśmiewać się potraficie a w domu matka o balkoniku chodzi przez otyłość . Wstydźcie się !!!

Pomocna?
TakNie
Xxxd
 Opinia
@OMG 15.03.2019 17:09

Zawsze możesz zmienić pracę i chodzić wspak !!

Pomocna?
TakNie
Jack
 Opinia
@Gapy 19.03.2019 19:35

Przyjdz.Pogadamy.Bardzo cenimy pomysły innych. Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie
aga
 Opinia
@max 15.03.2019 23:53

a to ci akurat teraz odpowiem u nas w firmie dziewczyny sie nie zgodzily bo musialy by w poludnie w soboty pracowc

Pomocna?
TakNie
Peppa
 Opinia
@Xxxd 20.03.2019 07:09

Moja mama to super kobieta koleżanko

Pomocna?
TakNie
Jaaa
 Opinia

Witam.jak jest z praca w Machowie?są przyjęcia?no i jaka atmosfera?

Pomocna?
bylapxcwt
 Opinia
@Jaaa 25.01.2019 19:37

Porażka, firma nie daje poczucia stabilizacji pracownikom. Kierownik zakładu sam powiedział otwarcie do wszystkich ,że nikt nie może czuć się pewnie i że ma zielone światło żeby wymienić całą załogę jak będzie trzeba. Szczerze? Na Twoim miejscu Pilkington (tu masz przynajmniej stałą pracę ), albo kierunek Mielec. Pozdrawiam

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@bylapxcwt 28.01.2019 17:34

Takie bajki to wiesz gdzie se wsadz ... Pracuje tam i nigdy nie słyszałam takich slow!

Pomocna?
bylapxcwt
 Opinia
@Pracownik 29.01.2019 15:18

A ja bardzo dobrze to pamietam. To bylo na spotkaniu po wprowadzeniu premii grupowych. Stalismy w kacie kolo bramy mechanikow.

Pomocna?
TakNie
realistka
 Opinia
@bylapxcwt 02.02.2019 15:02

Ja też nie pamietam! Idz bajki opowiadac do przedszkola

Pomocna?
901
 Opinia
@Jaaa 25.01.2019 19:37

Hej hej No słuch są że lisek już najlepsze kury dusił tak że atmosfera super

Pomocna?
TakNie
Bardzo rozczarowana
 Opinia
@Jaaa 25.01.2019 19:37

Nie polecam! Warsztac PCC co jakas komedia! Pseudo technolog, ktory nie wie ze zyje! Lider Gwiazor, najmądrzejszy . Jak podpadniesz to jedziesz na psy, nawet jak nie podpadniesz to tez nie masz zycia! Żal... niby szacunek sie nalezy wszystkim, ciagle podnosza norme, dazac do tego by nigdy nie bylo premi.

Pomocna?
Onaja
 Opinia
@Bardzo rozczarowana 10.02.2019 22:29

Który to lider?

Pomocna?
TakNie
aga
 Opinia
@Onaja 02.03.2019 18:27

gwiazda jak u nas

Pomocna?
TakNie
aga
 Opinia
@aga 22.03.2019 21:15

wiecej kierownikow niz pracownikow

Pomocna?
NieKowal
 Opinia

Słyszałem że na CNC na narzędziowni można 3800 netto wyciągnąć. Prawda to?

Pomocna?
Alojzy Bąbel
 Opinia
@NieKowal 27.02.2019 09:21

3700 to minimum kolego praktycznie sama podstawa :-)

Pomocna?
Palcóweczka
 Opinia
@NieKowal 27.02.2019 09:21

Buhahahajaja

Pomocna?
TakNie
Ciapciarapcia
 Opinia
@NieKowal 27.02.2019 09:21

To akurat prawda, a na 2-gim poziomie to i nawet sporo więcej.

Pomocna?
aga
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Alojzy Bąbel 27.02.2019 12:35

u nas tez sie nie zle zarabialo .. ale to koniec wszystkie op. zostaly usuniete

Pomocna?
TakNie
aga
 Opinia
@aga 22.03.2019 21:18

teraz ani premi ani nic nie mamy

Pomocna?
TakNie
aga
 Opinia
@aga 22.03.2019 21:18

dzieci nie pchajcie sie do tej roboty bo nie ma przyszlosci

Pomocna?
TakNie
dość tego
 Opinia

Niech sobie prezes ze swoją świtą pracują na czterobrygadówkach sami w soboty nie przychodzą do pracy tacy są zmęczeni w kieszeni co miesiąc tysiące a głupi robole (usunięte przez administratora) bo Niemcy muszą 4 miliardy osiągnąć Euro w tym roku do pracy rodacy a związki jak zwykle nic głupia mina do złej gry nie wspomnę już o radzie pracowniczej nie dosyć że prezes ma ich gdzieś to tak nie są wstanie pomóc innym

Pomocna?
Tu jest POLSKA
 Opinia
@dość tego 09.03.2019 10:22

Święta prawda. ZZ do bani i rada tak samo. Pracujemy we firmie niemieckiej ale naszym prezesem,kierownictwem w PXC wielkopolska w Polsce to Polacy i zamiast być prawdziwym Polakiem i być za nami to wolą lizać wiadomo co niemcą. Gdzie tu Polska??? Na dodatek wolą Ukrainę zatrudnić niż swoich rodaków. Chifa pod tym względem jest lepsza,bo tam na miejscu pierwszym do zatrudnienia są Polacy A nie Ukraina. W Chifie nie pracuje Ukraina. Masakra.

Pomocna?
Młody
 Opinia
@Tu jest POLSKA 10.03.2019 08:41

Brawo :-) brawo dawaj dawaj jeszcze trochę

Pomocna?
Prawda
 Opinia
@dość tego 09.03.2019 10:22

Zmień umowę o pracę na umowę o dzieło i odrazu ci kasa przybędzie . Ci na wiejskiej zabierają ci 50 % wypłaty , glosujesz na tych co ci zabierają to co się dziwisz że co raz mniej zarabiasz . Na jesień możesz to zmienić . nie ma coś takiego jak zjeść ciastko i mieć ciastko.

Pomocna?
Śmieszne te wpisy
 Opinia
@dość tego 09.03.2019 10:22

Śmiech na sali. Czuję, że prezes po przeczytaniu tego wpisu da wszystkim podwyżki i obniży normy. Nygusy weźcie się z pracę,a nie na forum narzekać :-)

Pomocna?
Hakuna matata
 Opinia
@Prawda 10.03.2019 16:51

Jeb...ać PIS

Pomocna?
Hakuna matata
 Opinia
@Śmieszne te wpisy 10.03.2019 22:29

Nygus to Cię wychował majster

Pomocna?
TakNie
aga
Nazwa działu: IT
 Opinia
@dość tego 09.03.2019 10:22

a to samo u nas jest

Pomocna?
TakNie
Gośc
 Opinia

Oddział w Tarnobrzegu, robi się coraz gorzej, jeden z liderów dla swoich chorych ambicji specjalnie daje najgorsze zlecenia drugiej zmianie tylko po to żeby ,,jego,, zmiana była najlepsza, to jest nie normalne bo wszyscy pracujemy na wspólną premie i praca powinna być rowno rozdzielona a nie faworyzowanie niektórych a reszcie (usunięte przez administratora) kierownik nie reaguje na skargi i tłumaczenia bo ,,lider,, ma rację, lepiej się przyjrzyjcie sprawie bo ludzie będą się zwalniać z chorych pobudek 1 typa , widocznie musi swoje ego podbudować dreczac innych, taki sposób traktowania jest uznawany już jako mobbing i nekanie a tagrze celowe zaniżanie innym norm i tym samym dzialanie na szkodę firmy co również przekłada się na opinie wśród pracowników i innych ludzi !!! Zmiencie kierownika albo jednego z liderów , pewnie każdy wie o kogo chodzi!!!

Pomocna?
55
 Opinia
@Gośc 11.03.2019 10:04

Jednego i drugiego

Pomocna?
mecenas z wlkp.
 Opinia
@Gośc 11.03.2019 10:04

Proszę te Wszystkie negatywne uwagi o wyższej randze w pracy zgłosić jak najszybciej do O.I.P.Poznań.Oni natychmiast zadziałają.Proszę Was Pracownicy abyście nie dali zastraszyć się (usunięte przez administratora)firmy.Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Pomocna?
Pani.M
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Gośc 11.03.2019 10:04

Z tego co mi wiadomo to lider ma plan i z niego wydaje zlecenia bo musi go realizować a nie wydawać co chce i kiedy chce a lider po nim przejmuje zlecenia z planu bo gdyby miał te najgorsze z poza planu to by sobie zmienił bo musi realizować plan, więc coś tu się nie zgadza i raczej to się komuś nie chce pracować i szuka pomysłów na wytłumaczenie słabej efektywności na swojej zmianie. Kierownik też jest rozliczany z planu i nie pozwoli by robić coś co nie jest potrzebne !!! Praca jest jaka jest, trzeba zasuwać a nie marudzić, zawsze można zmienić pracę bo po co się męczyć !!!

Pomocna?
Gość
 Opinia
@Pani.M 13.03.2019 07:12

Lider robi sobie co chce i wydaje zlecenia jakie mu się podobają bo owinął sobie kierownika wokół palca!!! A jak druga zmiana wyrobi więcej normy od jego to już jest jazda i odgrazanie że to jest przegiecie juz

Pomocna?
Gumisiowy sok
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pani.M 13.03.2019 07:12

Wszyscy pamiętają zebranie na którym byłyśmy zapewniane że jeśli będziemy dobre dla lidera, lider będzie dobry dla nas i faktycznie zlecenia były luks wydajność efektywność aż (usunięte przez administratora)rączki zacierał . Może jesteśmy pracownikami produkcji ale rozum mamy i widzimy więcej niż niektórym się wydaje pozdrawiam.

Pomocna?
Gumisiowy sok
 Opinia
@Gośc 11.03.2019 10:04

Oj kierownik zmienił taktykę teraz zastrasza tylko czekać aż przybije gwoździa i powiesi na nim pas ????

Pomocna?
TakNie
gość
 Opinia
@Gośc 11.03.2019 10:04

Ludzie z Tarnobrzegu rozjebia każdy system. Sytuacja była do przewidzenia po tych cyrkach które miały tu miejsce. A Wy dziewczynki z produkcji???? Nadal zabieracie robotę do domu????? Hahaha wiem że niektóre panie brały części żeby składać w domu ten (usunięte przez administratora) razem z rodzinami hahahahaha.....chałupnictwo!!!! Jesteście żałośni, zresztą jak cała ta firma! A co do plotek o odchodnym prezesa??? Bardzo dobrze! Krzyżyk mu na drogę bo (usunięte przez administratora) się własnego cienia boi. Tyle w temacie!

Pomocna?
Gumisiowy sok
 Opinia
@gość 20.03.2019 22:43

Witamy reprezentanta biura jednak to żałosne że osoba która nie skała się ciężka praca wypowiada się na temat produkcji pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
O la Boga
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Wiosna i Love Phoenix

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Ty
 Opinia

Nie chce, kurde i bajek nie wciskaj, Maciej. Kasy masz po uszy faktycznie.

Pomocna?
Madziak 89
 Opinia

Jest szansa że w Machowie wyciągnąć można 3200 na rękę?

Pomocna?
TakNie
@&
 Opinia
@Madziak 89 05.03.2019 15:50

No chyba jak kierownik poganiacz

Pomocna?
Madziak 89
 Opinia
@@& 07.03.2019 09:23

Ile można wyciągnąć na lini, są teraz jakieś przyjęcia? Dziękuję za odpowiedz

Pomocna?
TakNie
@&
 Opinia
@Madziak 89 07.03.2019 10:37

2000zl do 2500zl jak szybko robisz i nie łazisz

Pomocna?
Ona ina
 Opinia
@@& 07.03.2019 12:48

Jak masz duzo nadgodzin to nawet 3500, bo bez nadgodzin to wyplata marniutka....

Pomocna?
Hakuna matata
 Opinia
@Ona ina 13.03.2019 09:26

Jeżeli zrobisz w miesiącu 32 nadgodziny to są 4 soboty będziesz napieprzał na lini jak robo kop to może tyle wyciągniesz, tylko czy warto za te marne grosze???

Pomocna?
TakNie
Gość
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Madziak 89 05.03.2019 15:50

Chyba że za 2 miesiące

Pomocna?
TakNie
ROBCIO
 Opinia

Nie pracuje tam już od ponad roku ale lubię tutaj zerknąć i przekonać się po komentarzach że mimo szumnych zapowiedzi itd itp od kierownictwa nic się nie zmieniło ..... Czytam że zmiany ciągle ułożone w nienaturalny sposób, czytam że jest nacisk na przychodzenie w soboty czy 6 nockę. Nie zapomnę Pana lidera jak mnie wyśmiał gdy mu powiedziałem ze czuje się zmuszany do nadgodzin ... Jednym słowem super że mnie już tam nie ma.

Pomocna?
Yola
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@ROBCIO 20.03.2019 15:17

Dokladnie. Ja takze tam pracowałam kilkanaście lat, a nadal tu zaglądam, na szczęscie coraz rzadziej. Na początku dlatego, zeby się upewnić chyba, czy podjęłam dobrą decyzję zwalniając się z firmy. Później dla rozrywki, a teraz już tylko wspöłczuję pracownikom, którzy tam pracują. Ta firma na każdym odciska piętno, a ja czuję się jakbym uciekła z jakiejś sekty. Na szczęście to była najlepsza decyzja w moim życiu. Wykonuję pracę, którą kocham i zarabiam wreszcie normalnie, choć praca jest ciężka i odpowiedzialna. Wszystkim pracownikom Phoenix Contact życzę zdrowia i wytrwałości, a tym bardziej ambitnym odwagi w podejmowaniu decyzji????

Pomocna?
Filip
 Opinia

Cześć, Czy mógłby może ktoś powiedzieć jak wyglądają praca i zarobki na stanowisku Inżynier R&D lub utrzymania ruchu ?

Pomocna?
gosc
 Opinia
@Filip 19.03.2019 08:26

R &D w zaleznosci od umiejetnosci 5.5k-7.5k brutto. a w utrzymaniu ruchu troszke mniej

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
h
 Opinia

Idiota!!!

Pomocna?
TakNie
Zarabianie
 Opinia

Jeżeli nudzi cię praca lub mało zarabiasz, możesz się zająć zarabiać przez internet. Wejdź na mój profil instagram: @zarabiajprzyinternecie lub na moją stronę internetową: www.zarabiajprzyinternecie.pl.tl

Pomocna?
TakNie
Wtf?
 Opinia
@Zarabianie 14.03.2019 11:04

Erdol weź (usunięte przez administratora) ...

Pomocna?
TakNie
Adek
 Opinia

Cała firma huczy o tym że prezes odchodzi bo nie umie zarządzać i będą szukać kandydata na nowego prezesa. Jeśli jest ktoś chętny to niech się zgłosi do kadr.

Pomocna?
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Masakra wypłaty z miesiąca na miesiąc coraz mniejsze... normalnie jakaś zapomoga bo już inaczej nir idzie tego nazwać.

Pomocna?
Doberman
 Opinia
@Pracownik 08.03.2019 09:41

wypłaty kiepskie i czterobrygadowki jeszcze☺

Pomocna?
Mechanik
 Opinia
@Pracownik 08.03.2019 09:41

To co Cię tam trzyma? Idź tam gdzie mają lepiej ☺️

Pomocna?
andrzej
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Porażka z tą kanalizą na hali nr. 1 remont hali za miliony a (usunięte przez administratora)pływają po korytarzu

Pomocna?
Z
 Opinia
@andrzej 06.03.2019 19:49

To wołają Dit i chłopaki jadą z koksem a raczej z gównem

Pomocna?
Q
 Opinia
@Z 07.03.2019 08:21

Ale śmieszne, przecież nie oto chodzi żeby non stop odtykać i uważać żeby na tym gównie się poślizgnąć

Pomocna?
Lunatyk
 Opinia

Trzecia w nocy a człowiek nie śpi. Budzik za godzinę zadzwoni a ja jak neptyk. Zasnąć po nocnych zmianach to nie na łeb. A w pracy kierownictwo dziwi się że ludzie norm nie wyrabiają. Jak pracować skoro człowiek zmęczony i nie wyspany? Zamiast odwrócić zmiany, z nocki na popołudnie to nie. A za chwilę ludzie zaczną chorować na zawały, arytmie, udary. Proszę poczytać o wpływie pracy trójzmianowej na zdrowie człowieka. Teraz bym sobie zasnęła i do 9-10 można spać i człowiek byłby i do życia i do pracy a tak to zostaje zmęczenie, nie wysłanie a i praca jest gdzieś... Każdy patrzy by chwilę się zdrzemnąć.

Pomocna?
Z
 Opinia
@Lunatyk 07.03.2019 03:11

Piparapa biała mewa ucha uccha papahaha

Pomocna?
Leon
 Opinia

Panie BHP skoro tak panu przeszkadzaja auta na terenie firmy to moze zwroci pan uwage na szanownego pana z ZZ jak jezdzi po terenie firmy i gdzie parkuje auto.

Pomocna?
Zz
 Opinia
@Leon 01.03.2019 09:42

Można zwracać uwage, na okrągło o tak parkuje.

Pomocna?
TakNie
Leon
 Opinia
@Zz 02.03.2019 12:57

Nie zgrywaj cwaniaka tylko wez sie do roboty bo efektow nie widac. Puste obietnice.

Pomocna?
dex
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Leon 01.03.2019 09:42

Tych behpowców chyba jest za dużo bo czepiają się absurdalnych rzeczy, pewnie nie mają co robić i wymyślają

Pomocna?
Młody
 Opinia
@dex 04.03.2019 08:46

No tego grubego smieszka to już całkiem mam nadzieję że zna takie powiedzenia że za bramą są wszyscy równi

Pomocna?
Były
 Opinia
@Leon 01.03.2019 09:42

Tak wszyscy najgorsi wszystko źle od kierownika po BHP po produkcje aż do prezesa, nie ma to jak wszystkich obgadać zamist robić. Szkoda slow na ta firme. Jak tym a cokolwiek dzialac jak kazdy na kazdego patrzy z byka. Dlatego odeszłem bo nie jest dobrze pracować w firmie gdzie ludzie żyja ze siba jak na wojnie.

Pomocna?
Gary
 Opinia
@Leon 01.03.2019 09:42

A Natali włosy się krencom

Pomocna?
Koleżanka
 Opinia
@Gary 04.03.2019 22:57

A na dole też co za pudel

Pomocna?
Indiana Monsz
 Opinia
@Koleżanka 05.03.2019 06:47

Będziecie wywoływać milicje od XV wieku wstecz buahauahahaaaahaha!!!

Pomocna?
TakNie
Ciapciarapcia
 Opinia

Co to są za różne standardy zwolnień i informacji!!!. Jak zwalniali pana z wąsem to cały referat na pocztę wysłali co i dlaczego i że nie będą tego tolerować i że będą się sądzili, a jak zwalniają kierowniczka z IFC to cisza ! Niech też napiszą o jego sprawach w sądzie o (usunięte przez administratora)i jak traktował ludzi.

Pomocna?
4567
 Opinia
@Ciapciarapcia 01.03.2019 18:46

A o jakiego kierownika chodzi z IFC proszę o info.

Pomocna?
TakNie
Kunta Kinte
 Opinia
@4567 01.03.2019 19:51

Dobrze wiesz (usunięte przez administratora) a podjudzasz walni się w łeb

Pomocna?
Leon
 Opinia
@Ciapciarapcia 01.03.2019 18:46

Jaki dzial taki standard hahaha zenada

Pomocna?
fred
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Ciapciarapcia 01.03.2019 18:46

Tak samo było z panią (usunięte przez administratora) też nie napisali za co ją zwolnili (co zrobiła)

Pomocna?
AgNeS
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czas zabrać się za kolejna osobe Anne Ch . . . Ją też pozwać o (usunięte przez administratora)! Pisze anonim do (usunięte przez administratora)o jej wyczynach .

Pomocna?
Pikolo
 Opinia
@AgNeS 02.03.2019 16:46

Sama na siebie napisz krowo a nie na kogoś lepszego zazdrości Pani niechęć każdy powinien patrzeć na siebie :-)

Pomocna?
anna.maria
 Opinia

witam, jak z praca w Machowie? Ile można zarobić? Są jakieś przyjęcia?

Pomocna?
Aga
 Opinia
@anna.maria 11.02.2019 12:12

PORAŻKA

Pomocna?
Jaaa
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Kiedy będą rozdawać PIT-y?

Pomocna?
TakNie
Młody
 Opinia

Bo (usunięte przez administratora)to bardzo miła Pani jedna z niewielu w tej firmie

Pomocna?
Jaa
 Opinia

Jak już to Pani (usunięte przez administratora);)

Pomocna?
TakNie
Śmieszne
 Opinia
@Młody 19.02.2019 08:00

Hahaha bardzo śmieszne.

Pomocna?
Chętny
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Jaaa 17.02.2019 19:12

Witam średnie zarobki dla operatorów maszyn ile wynoszą?

Pomocna?
TakNie
Pikolo
 Opinia
@Chętny 19.02.2019 19:52

3500

Pomocna?
TakNie
Ooo
 Opinia
@Jaaa 17.02.2019 19:12

Hej buty i buraki są PPity

Pomocna?
TakNie
Młody
 Opinia
@Pikolo 20.02.2019 08:04

Na którym dziale tyle dają?, chętnie się przeniosę z Wtr.

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia
@Chętny 19.02.2019 19:52

Tyle co reszty załogi a wnagrode idziesz w sobotę i niedzielę do pracy za poniedziałek wolny psychoza

Pomocna?
TakNie
Barak ZZ
 Opinia

Halo Związki. I jak tam wam idzie dobro dla pracowników??? Hmmm niech no chwilkę pomyślę.... Nic nie wywalczycie dla nas jak zwykle. No i tą gadka "No nic nie dało rady załatwić bo to bo tamto" srają muchy będzie wiosna. Słuchy krążą że jesteście na pensji zakładowej. Więc kto kumaty to wie o co chodzi. Dziękuję za porażki. Tylko latanie i udawanie z waszej strony jak wy to walczycie srutututu majtki z drutu.

Pomocna?
Ooo
 Opinia
@Barak ZZ 22.02.2019 07:25

Prawda brawo ale im dałeś

Pomocna?
Stokrotka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Barak ZZ 22.02.2019 07:25

Jak jesteś taki kumaty to idz z nimi na spotkanie.Każdy ma prawo.Podzielisz się TUTAJ co tam zdziałałeś,bo tylko w ukryciu na forum widzę morda ci chodzi.(usunięte przez administratora)jest otwarty człowiek.(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Po prostu pytam
 Opinia

Jak tam lamusiki pracuje się w kołchozie ???? Buhahahahhah

Pomocna?
Ooo
 Opinia

A co to za dwa trolle przyklejone do szyby na hali 3 jeden łysy a drugi nie stoją i patrzą jak szpaki w (usunięte przez administratora) kompletny brak profesjonalizmu

Pomocna?
Kis
 Opinia
@Ooo 22.02.2019 08:51

To są kierownicy na miarę Pxcw bynajmniej tak im się wydaje

Pomocna?
Aaaaaa
 Opinia
@Ooo 22.02.2019 08:51

Ogladaja swoich nierobow z fdc