brak logo

Slawex

Jarocin

Opinie o Slawex

BYŁY Pracuś 2013-12-10 22:18
(usunięte przez administratora) ten 1 ma najwiecej do powiedzenia najgorzej maja kierowcy jezdza po 15godzin nie wszyscy wiekszosc kasa smiech 2000tys na magazynie 1700 umowa zlecenie albo wlasna dzialalnosc tez smiech ale zbaraku pracu na przezimowanie mozna przyjsc ogolnie nie polecam kto ma dobrze to ma a kto nie to miec nie bedzie aha i wszystkie soboty pracujace za dziekuje.Nie wazne czy sie jezdzi 1 kurs czy 2 kasa ta sama wypłaty naliczne wedle widzimisie.
1
BYŁY Pracuś 2014-01-13 23:40
Ta firma to śmiech!Kierowcy jedzą po 15 godz. Praca na magazynie do przyjęcia lecz kadra kiepska kierownik magazynu zamiast zajmować się swoimi obowiązkami zajmuje się pogłoskami i zachowuje się jak większość pracowników czyli kobiet z tym tylko ze ma nieustany okres!
1
jozi 2014-03-02 03:28
Pamiętajcie jednak wszyscy że wydajecie opinię sami o sobie.Bo tak naprawdę każdą firmę tworzą ludzie.Zamiast tracić czas na wywlekanie brudów i obrzucanie się nawzajem błotem proponuję rozwiązywanie problemów twarzą w twarz.Jeżeli pracownik-pracodawcę traktujecie jak wroga a pracodawca-pracownika jak zło konieczne to nigdy do konsensusu nie dojdziecie.Pracownik powinien utożsamiać się z firmą a pracodawca dbać o pracownika,bo prawda jest jedna i nic tego nie zmieni że jedni od drugich jesteśmy zależni.Pracodawca potrzebuje pracownika a pracownik pracodawcy.Gdyby tylko każdy wykazał się dobrą wolą byłaby to najlepsza firma pod słońcem.Co do kierownika to koncepcję miał dobrą gdy chciał stworzyć rodzinną atmosferę w pracy ale do tego niezbędna jest współpraca.Szacunek dla niego że tak długo to wszystko znosi.Tylko zgoda buduje niezgoda rujnuje.Wszystkim życzę wyrozumiałości,cierpliwości i szacunku do drugiego człowieka----POZDRAWIAM:):):)
bocian 2014-03-03 00:00
Nie można stworzyć rodzinnej atmosfery tam gdzie plotki są na porządku dziennym.Poza tym nie wszystkie osoby zatrudnione ( notabene mieszkańcy okolicznych wsi) są zdolne do współpracy z poszanowaniem drugiego człowieka.'
1
bocian 2014-03-03 20:39
Bardzo optymistyczna wypowiedź. Pozytywne nastawienie potrafi zdziałać wiele ale sądzę że jest już trochę za późno. Wiele gorzkich słów padło już na forum. Nie wszystkie wypowiedzi opisują faktyczny stan ale.... ' w każdej ulotce jest ziarno prawdy ' : - )
yozi 2014-03-04 00:50
Nigdy nie jest za póżno na zmiany.Zbyt często i chętnie sądzimy zamiast wybaczać.Owszem wiele nie potrzebnych ale jednocześnie pustych słów które nie mają żadnego znaczenia bo nikt się pod nimi nie podpisuje.....
czapla 2014-03-04 13:59
Jozi, Józek czy też Mariusz bo nie wiem jak cię tam zwą:

ZACZNIJ NAWRACAĆ !!!!
mariusz 2014-05-09 20:22
Nie polecam nikomu pracy w tej firmie chyba ze na magazyn ale 2 tysiecynie zarobisz ale 8 godzin bron boze kierowca 15 godzin 500 600 kilometrow dziennie i wszystkie soboty o wolnym zapomnij dyspozycyjnosc 6 dni w tygodniu kasa podobna jak na magazynie pozdrawiam kierowcow ze wdaja rade jeszcze
mario 2014-05-24 21:56
Nie wiem jak teraz ale jak magazyn mieścił się w Warszawie na ulicy Heroldów czy ta tam Kolumbijskiej to w życiu bym nie polecił nawet swojemu wrogowi. Oby teraz było lepiej.
BYŁEM TAM 2014-05-27 13:23
czego wymagać od pracownika jeżeli na DZIEŃ DOBRY firma mówi mu że go nie potrzebuje ( umowa zlecenie podpisywana PO przepracowanym miesiącu )
soboty za BÓG ZAPŁAĆ
kierowcy zapieprzają po 12 godz 6 dni w tygodniu
podejście do pracownika iście z zaboru rosyjskiego ( i pensja też )
NIE polecam ( chyba że na zaczepke na parę miesięcy )
JEDYNY PLUS to że praca na magazynie w miarę lekka
1
yozi 2014-05-28 15:58
Przykro czyta się takie opinie bo nadal nic się nie zmienia ,ale uważam że trzeba zacząć od "góry" bo przykład zawsze idzie z góry .Jeśli tam panuje chaos, zamieszanie i brak wartości to na dole nic się nie zmieni. A ja wbrew wszystkim opinią gorąco, szczerze i serdecznie polecam tą firmę szczególnie kreatywnym, odważnym i niebojącym się wyzwań.Aż trudno w to uwierzyć że do tej pory nie ma takiego pracownika który by wprowadził pozytywne zmiany.Czy naprawdę w Polsce brakuje profesjonalistów? Panie szefie czy nie zależy Panu na pozytywnej opinii pracowników jeśli tak to dlaczego tak mało się Pan stara na to zasłużyć.Co do BOGA to proszę Go w to nie mieszać bo gdyby ON tam był nie królowała by tam:NIENAWIŚĆ,ZŁOŚĆ,ZAZDROŚĆ,GNIEW,CHCIWOŚĆ,POŻĄDLIWOŚĆ,WYUZDANIE,OSZCZERSTWA,EGOIZM,ZDRADA,KŁAMSTWO,PYCHA,PONIŻANIE,UPOKARZANIE,NIEDOCENIANIE,WYKORZYSTYWANIE,LEKCEWAŻENIE,NIESPRAWIEDLIWOŚĆ a to nie jest KRÓLESTWO BOŻE.Ale NADZIEJA jest zawsze można zaprosić BOGA w to bagno a ON je przemieni swoją MOCĄ w KRÓLESTWO MIŁOŚCI dokonując CUDU jak niegdyś w KANIE GALILEJSKIEJ do czego serdecznie zachęcam i życzę otwartości na współpracę z ŁASKĄ BOŻĄ.:):):)ŻYCZĘ POWODZENIA Z CAŁEGO SERCA.
mariuszek 2014-07-21 20:44
Nie polecam nikomu pensja marna firma rzadzi czlowiek po zawodowce szukaja oszczednosci ale w kieszeniach ludzi ktorzy ciezko pracuja zapieprzaja w pocie czola a firma ma cie gdzies najlepiej jak byz pracowal za bog zaplac bo w lublinie za tyle pracuja ale tam jest bieda az piszczy a tu jest poznan i ponizej 2000 to nikt im nie przyjdzie soboty wszystkie za darmo bo musisz dyrektora wiecej nie ma niz jest bo 5 robot naraz i jest tylko przed wyplata przepraszam jalmuzna ale przedzej czy pozniej musi cos pasc bo ludzie pewnego dnia moga nie wytrzymac
1
yozi 2014-09-15 16:10
Napisz:Jestem Święty po trzykroć i brzydzę się najmniejszym grzechem. Nie mogę kochać duszy, którą plami grzech, ale kiedy żałuje, to nie ma granicy dla mojej hojności, jaką mam ku niej. Miłosierdzie moje ogarnia ją i usprawiedliwia. Miłosierdziem swoim ścigam grzeszników na wszystkich drogach ich i raduje się serce moje,gdy oni wracają do mnie. Zapominam o goryczach, którymi poili serce moje, a cieszę się z ich powrotu. Powiedz grzesznikom,że żaden nie ujdzie ręki mojej. Jeżeli uciekają przed miłosiernym sercem moim, wpadną w sprawiedliwe ręce moje. Powiedz grzesznikom, że zawsze czekam na nich, wsłuchuję [się] w tętno ich serca, kiedy uderzy dla mnie. Napisz, że przemawiam do nich przez wyrzuty sumienia, przez niepowodzenie i cierpienia, przez burze i pioruny, przemawiam przez głos Kościoła, a jeżeli udaremnią wszystkie łaski moje, poczynam się gniewać(91) na nich, zostawiając ich samym sobie i daję im, czego pragną. (Dz.1728) JEZU BŁAGAM UDZIEL NAM MIŁOSIERDZIA TWEGO. ULITUJ SIĘ Z ŁASKI SWOJEJ NAD TYM NIEWIERNYM LUDEM TWOIM I WYPROWADŻ Z PRZEPAŚCI ZATRACENIA. TY ZWYCIĘŻYŁEŚ NA KRZYŻU ZWYCIĘŻAJ W KAŻDYM LUDZKIM SERCU BY MIŁOŚĆ POKONAŁA NIENAWIŚĆ A DOBRO ZWYCIĘŻYŁO ZŁO. MIŁOSIERNY JEZU WYBAW NAS...
byla pracownica 2014-10-05 20:08
Wiec tak ariela nie ma, Purola tez ,zostal Robert i chwala i czesc
1
panda 2014-10-06 10:51
Nie ma z czego się cieszyć. Nawet szczury uciekają z tonącego statku ............
1
panda 2014-10-07 14:58
Kto pracuje w Slawex ? Mieszkańcy okolicznych wsi i małych miasteczek szukających pracy w pobliżu miejsca zamieszkania. Ludzie ambitni oraz życiowe niedojdy.Praca w tej firmie nie różni się od innej przeciętnej - kierownictwo zawsze musi mieć racje .
4
byly 2014-10-18 18:38
Robota nie jest zla wiaomo pracowac treba wszedzie jednego czego chcialem t zeby wiecej placili szczegolnie kierowca ktorza jezdza po 12 godzin i robia 500 600 km dziennie a kasa byla. Jak za godzin czlowiek jedzil 2 rzuty wszystkie soboty a dostawal jak bys pracowal na magazynie 8 godzin bez sobot pozdrawiam kierowcow
122 2014-10-30 19:08
teraz się zorientowałeś Sherloku ? juz 3 mlny nawiały .Przypadek?
yozi 2014-12-13 20:40
NOSIŁ WILK RAZY KILKA PONIEŚLI I WILKA.
1
lazik 2014-12-17 21:57
Jest o wiele lepiej jak bylo wczesniej z dyrekorem nie narzekajmy wszedzie jest dobrze tam gdzie nas nie ma pracowac trzeba wszedzie ja jestem zadowolona z pracy rekawow sobi nie powyrywasz ok
1
YOZI 2014-12-22 00:42
PRACA JEST ALE CZY WSPÓŁPRACA TEŻ? NIGDY NIE JEST TAK DOBRZE ŻEBY NIE MOGŁO BYĆ LEPIEJ.PRACA TO NIE WSZYSTKO LICZY SIĘ JESZCZE ATMOSFERA W PRACY, UCZCIWOŚĆ PRACODAWCY I WSPÓŁPRACOWNIKÓW, KOMPETENCJE, UMIEJĘTNOŚĆ ORGANIZACJI PRACY, PRZESTRZEGANIE PRAWA, SZACUNEK, DOCENIANIE PRACOWNIKÓW, LOJALNOŚĆ itd.
1
byly pracus 2015-05-29 18:20
JAKA JEST RUZNICA POMOEDZY SLAWEX A INNA FIRMA?
TAKA ZE SLAWEX TO ZAKLAD PRACY CHRONIONEJ DLA NIUDACZNIKÓW I KOFIDENTOW
NAPISZE WPROST JESLI MASZ TROCHE OLEJU W GLOWIE KLADZ H.J NA TO FIRME I TA ROBOTE!
SZANUJ SIE CZLOWIEKU
kofident 2015-05-30 21:24
ruznica jest jak ch...
tak,oczywiscie 2015-05-31 13:17
HA przedstawicielem być warto? nie rozśmieszaj mnie człowieku To jest najbardziej niestabilna praca pod słońcem i nie bije tutaj w Sławka
Mariusz 2015-07-01 16:16
Z tego co wiem kierowcy są na własnej działalności ale pracują na samochodach firmy
kierowca 2015-07-21 16:16
Samochody firmowe są masakra stare gruchoty ale firma mówi że są ok.Pensja za wszystkie soboty śmieszna.Pozdrawiam wszystkich kierowców z Slawexu
była pracownica 2015-08-21 17:19
Zadam jedno pytanie do kierownika magazynu czy jest mozliwe majac w firmie kobiete promowac inna i nic z tego nie miec?

2
nickt 2015-10-19 19:05
hej, mam pytanie czy wiadomo co się stało, że poszukują nowego kierownika magazynu? Stary odszedł sam, czy musiał odejść?
Byłykierowca 2015-11-12 20:21
Znalazł lepsza i przede wszystkim normalną pracę i bez wachania się zwolnił.
rr 2015-11-13 20:18
co nie wszędzie dają przedstawicielowi narzędzia pracy? gdzie np?i bez szkoleń? -)człowieku chyba sobie robisz jaja To nie są żadne przywileje . Żadne
f 2016-02-07 15:35
a jakby nie dawali to kto by pracował ?pksem jezdziłbys do klientów.... jaki plus? psi obowiązek. Plus byłby gdyby to były wysokiej klasy auta
hh 2016-02-10 17:37
Przynosiłby =bo w tej pracy najważniejsza jest motywacja! .Wykształcenie i umiejętności są na znacznie dalszym planie. Myślisz , że po co te wszystkie firmy dają przedstawicielom insignie, najnowsze toyoty itp.? inaczej nikt by tego nie robił. Praca przedstawiciela sama w sobie jest okropna. Są to najtrudniejsze stanowiska do obsadzenia na całym świecie.
ff 2016-02-15 17:06
ambitne sobie postawiłeś cele..
byly pracus 2016-03-08 13:06
poprzedni kierownik byl nie feer ale tem to dopiero przegiecie bierze wolne bo ma spotakanie z kolegami a ludziom kze przyjsc w noc na liczenie serii i ma czelnosc ich sprawdzac choc czuc od niego ewidetnie alkohol to jest kirownik magazynu w sieroslawiu
3
kasia 2016-05-10 20:27
A czy prawdą jest że wszyscy pracownicy w tej firmie muszą po 3 miesiącach pracy na umowę zlecenie założyc działalność gospodarczą,czy tak jest w każdym oddziale Slawex.
5
filo 2016-10-21 20:12
a ja pracuje od niedawna jako ph i jestem b. zadowolona - przede wszystkim plus dla przesympatycznych ludzi i kierownikow- praca jak praca, nie jest łatwo, ale do ogarnięcia, kasa powiedzialabym ze na przeciętnym, nienajgorszym poziomie, ogólnie polecam, ja mam zamiar długo tu tu pracować:)
ala 2016-10-31 11:25
a jakie zarobki na magazynie przy pakowaniu leków, czy tez praca zmianowa i czy trzeba zakładać działalność gospodarczą? Czy są jakieś premie?
Całe_szczęście_były_pracownik 2016-12-02 18:44
Ta "firma" jest jawną porażką. Rotacje we wszystkich oddziałach i działach takie, że ludzie wytrzymują max. 3 miesiące, samochody, które się rozpadają, telefony, które były modne w '97 roku ( stare nokie z klawiszami), dyrektor o imieniu proszku do prania, który wykańcza ludzi psychicznie przez swoją władczość,czepialstwo i skąpość. Panie i Władco - ludzie to nie cyferki w Excelu, zarówno ci pracujący w firmie, jak i ci za ladą w aptece. W Nowym Sączu była/ jest cudowna grupa ludzi, niestety kierownictwo i dyrektorzy z centrali powinni przemyśleć swoje podejście. Firmę buduję się od domu, tak jak dom buduje się od fundamentów, a nie od dachu. Niestety "góra" w tej firmie całkowicie o tym zapomniała. W mojej ocenie dzięki temu podejściu upadnie. Szkoda, firma kiedyś liczyła się na rynku, a dzięki szybkiej windykacji aptek i podejściu dyrektorów do pracowników ( klient widzi co 3 miesiące nowego przedstawiciela - jak ma zaufać hurtowni?) poszła w świat opinia, notabene prawdziwa jak słaba i źle zarządzana jest to hurtownia. Nie polecam pracy, zwolnicie się tak, jak ja, bądź zostaniecie wyrzuceni za błahostkę.
16
jebslawex 2016-12-10 13:05
Odział Białystok- szkoda czasu na tą firmę, najniższa krajowa i robienie nadgodzin za które nie płacą. Wałek goni wałek. Ludzie uczciwie tam pracujący mają przejeb***. Rządzi tam jedynie komunitywa i układziki. Nie ma szans na jakikolwiek awans. Tyrasz po 12 godzin i dostajesz łaskawie 1400 gdzie inne obiboki o większej płacy się opierdala**. Odział od kilku miesiecy bez kierownika. ODRADZAM
7
Szuflak 2017-01-01 12:44
Zgadzam się w stu procentach. Nic dodać nic ująć. Były z oddziału Lublin pozdrawia piszącego, nic się nie zmieniło.
4
Maciek88 2017-01-14 17:01
Pracuje w białostockim Slawexie od wrzesnia i rzeczywiscie nie placa zawrotnie ale skad stek bzdur na tym portalu pomysłu nie mam. Praca nienajciezsza w dobrej atmosferze.
1
SpajdermenBiałystok 2017-01-14 19:30
Między półkami słychać ciche szepty: tysiąc czterysta, tysiąc czterysta... Niczym ulotna mgiełka pojawiają się i znikają.. tysiąc czterysta.. tysiąc....
Białystok pozdrawiam!
Administrator 2017-01-18 18:27
Proszę bardzo na tym forum Administrator nie usuwa wiadomości które są prawdziwe:

https://opiniafirm.pl/przedsiebiorstwo-dystrybucji-farmaceutycznej-slawex-sp-z-o-o,lublin,f
Zuzanna 2017-03-01 13:57
@Maciek88 czyli sama praca nie jest ciężka? Na jakim stanowisku pracujesz? Atmosfera w firmie jest rzeczywiście ważna. Co według Ciebie tworzy tą dobrą atmosferę?
Jam ci jest 2017-03-02 15:57
Słyszałem ostatnio,że Lublinie rodzinka pana dyrektora o nazwie proszku do prania jest usuwana z firmy, najpierw szwagier (zwolniony bez podania przyczyny), teraz recepcjonistka (kuzynka żony dyrektora), został jeszcze kierownik przedstawicieli ( mąż kuzynki żony dyrektora ) a na końcu kto..?
ookkii 2017-03-04 18:18
Potwierdzam :)
Edzio 2017-03-05 19:39
To ciekawe że ze wszystkich tematów właśnie o ten który jest najmniej ważny, ktoś próbuje wyciągnąć informacje.

Był ciekawy temat o tym że leki stoją na paletach pod namiotem na energetyków w minusowych temperaturach to go usunięto...

Żenujący jest ten portal
Rybson 2017-03-05 21:20
Za ta atmosfere odpowiadaja ludzie, nie ma na co narzekac. Magazyn w Bialymstoku na wypasie. Kierownicy pomocni i w porzadku. Pieniadze w zaleznosci od miesiaca przecietne. Na razie chyba nie szukaja.
1
Maria N. 2017-03-06 17:36
Proszę o jakieś opinie o oddziale w Poznaniu/Sierosławiu. Szczególnie interesuje mnie praca na stanowiskach managerskich, podobno trwa właśnie rekrutacja na stanowisko kierownika sprzedaży.
Zuzanna 2017-03-08 09:47
@Edzio chętnie poznamy również Twoją opinię na temat innych aspektów pracy w firmie.
Zostaw swoją opinię o Slawex - Jarocin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Slawex