brak logo

Slawex

Jarocin

Opinie o Slawex

yozi 2014-03-04 00:50
Nigdy nie jest za póżno na zmiany.Zbyt często i chętnie sądzimy zamiast wybaczać.Owszem wiele nie potrzebnych ale jednocześnie pustych słów które nie mają żadnego znaczenia bo nikt się pod nimi nie podpisuje.....
czapla 2014-03-04 13:59
Jozi, Józek czy też Mariusz bo nie wiem jak cię tam zwą:

ZACZNIJ NAWRACAĆ !!!!
mariusz 2014-05-09 20:22
Nie polecam nikomu pracy w tej firmie chyba ze na magazyn ale 2 tysiecynie zarobisz ale 8 godzin bron boze kierowca 15 godzin 500 600 kilometrow dziennie i wszystkie soboty o wolnym zapomnij dyspozycyjnosc 6 dni w tygodniu kasa podobna jak na magazynie pozdrawiam kierowcow ze wdaja rade jeszcze
mario 2014-05-24 21:56
Nie wiem jak teraz ale jak magazyn mieścił się w Warszawie na ulicy Heroldów czy ta tam Kolumbijskiej to w życiu bym nie polecił nawet swojemu wrogowi. Oby teraz było lepiej.
BYŁEM TAM 2014-05-27 13:23
czego wymagać od pracownika jeżeli na DZIEŃ DOBRY firma mówi mu że go nie potrzebuje ( umowa zlecenie podpisywana PO przepracowanym miesiącu )
soboty za BÓG ZAPŁAĆ
kierowcy zapieprzają po 12 godz 6 dni w tygodniu
podejście do pracownika iście z zaboru rosyjskiego ( i pensja też )
NIE polecam ( chyba że na zaczepke na parę miesięcy )
JEDYNY PLUS to że praca na magazynie w miarę lekka
1
yozi 2014-05-28 15:58
Przykro czyta się takie opinie bo nadal nic się nie zmienia ,ale uważam że trzeba zacząć od "góry" bo przykład zawsze idzie z góry .Jeśli tam panuje chaos, zamieszanie i brak wartości to na dole nic się nie zmieni. A ja wbrew wszystkim opinią gorąco, szczerze i serdecznie polecam tą firmę szczególnie kreatywnym, odważnym i niebojącym się wyzwań.Aż trudno w to uwierzyć że do tej pory nie ma takiego pracownika który by wprowadził pozytywne zmiany.Czy naprawdę w Polsce brakuje profesjonalistów? Panie szefie czy nie zależy Panu na pozytywnej opinii pracowników jeśli tak to dlaczego tak mało się Pan stara na to zasłużyć.Co do BOGA to proszę Go w to nie mieszać bo gdyby ON tam był nie królowała by tam:NIENAWIŚĆ,ZŁOŚĆ,ZAZDROŚĆ,GNIEW,CHCIWOŚĆ,POŻĄDLIWOŚĆ,WYUZDANIE,OSZCZERSTWA,EGOIZM,ZDRADA,KŁAMSTWO,PYCHA,PONIŻANIE,UPOKARZANIE,NIEDOCENIANIE,WYKORZYSTYWANIE,LEKCEWAŻENIE,NIESPRAWIEDLIWOŚĆ a to nie jest KRÓLESTWO BOŻE.Ale NADZIEJA jest zawsze można zaprosić BOGA w to bagno a ON je przemieni swoją MOCĄ w KRÓLESTWO MIŁOŚCI dokonując CUDU jak niegdyś w KANIE GALILEJSKIEJ do czego serdecznie zachęcam i życzę otwartości na współpracę z ŁASKĄ BOŻĄ.:):):)ŻYCZĘ POWODZENIA Z CAŁEGO SERCA.
mariuszek 2014-07-21 20:44
Nie polecam nikomu pensja marna firma rzadzi czlowiek po zawodowce szukaja oszczednosci ale w kieszeniach ludzi ktorzy ciezko pracuja zapieprzaja w pocie czola a firma ma cie gdzies najlepiej jak byz pracowal za bog zaplac bo w lublinie za tyle pracuja ale tam jest bieda az piszczy a tu jest poznan i ponizej 2000 to nikt im nie przyjdzie soboty wszystkie za darmo bo musisz dyrektora wiecej nie ma niz jest bo 5 robot naraz i jest tylko przed wyplata przepraszam jalmuzna ale przedzej czy pozniej musi cos pasc bo ludzie pewnego dnia moga nie wytrzymac
1
yozi 2014-09-15 16:10
Napisz:Jestem Święty po trzykroć i brzydzę się najmniejszym grzechem. Nie mogę kochać duszy, którą plami grzech, ale kiedy żałuje, to nie ma granicy dla mojej hojności, jaką mam ku niej. Miłosierdzie moje ogarnia ją i usprawiedliwia. Miłosierdziem swoim ścigam grzeszników na wszystkich drogach ich i raduje się serce moje,gdy oni wracają do mnie. Zapominam o goryczach, którymi poili serce moje, a cieszę się z ich powrotu. Powiedz grzesznikom,że żaden nie ujdzie ręki mojej. Jeżeli uciekają przed miłosiernym sercem moim, wpadną w sprawiedliwe ręce moje. Powiedz grzesznikom, że zawsze czekam na nich, wsłuchuję [się] w tętno ich serca, kiedy uderzy dla mnie. Napisz, że przemawiam do nich przez wyrzuty sumienia, przez niepowodzenie i cierpienia, przez burze i pioruny, przemawiam przez głos Kościoła, a jeżeli udaremnią wszystkie łaski moje, poczynam się gniewać(91) na nich, zostawiając ich samym sobie i daję im, czego pragną. (Dz.1728) JEZU BŁAGAM UDZIEL NAM MIŁOSIERDZIA TWEGO. ULITUJ SIĘ Z ŁASKI SWOJEJ NAD TYM NIEWIERNYM LUDEM TWOIM I WYPROWADŻ Z PRZEPAŚCI ZATRACENIA. TY ZWYCIĘŻYŁEŚ NA KRZYŻU ZWYCIĘŻAJ W KAŻDYM LUDZKIM SERCU BY MIŁOŚĆ POKONAŁA NIENAWIŚĆ A DOBRO ZWYCIĘŻYŁO ZŁO. MIŁOSIERNY JEZU WYBAW NAS...
byla pracownica 2014-10-05 20:08
Wiec tak ariela nie ma, Purola tez ,zostal Robert i chwala i czesc
1
panda 2014-10-06 10:51
Nie ma z czego się cieszyć. Nawet szczury uciekają z tonącego statku ............
1
panda 2014-10-07 14:58
Kto pracuje w Slawex ? Mieszkańcy okolicznych wsi i małych miasteczek szukających pracy w pobliżu miejsca zamieszkania. Ludzie ambitni oraz życiowe niedojdy.Praca w tej firmie nie różni się od innej przeciętnej - kierownictwo zawsze musi mieć racje .
4
byly 2014-10-18 18:38
Robota nie jest zla wiaomo pracowac treba wszedzie jednego czego chcialem t zeby wiecej placili szczegolnie kierowca ktorza jezdza po 12 godzin i robia 500 600 km dziennie a kasa byla. Jak za godzin czlowiek jedzil 2 rzuty wszystkie soboty a dostawal jak bys pracowal na magazynie 8 godzin bez sobot pozdrawiam kierowcow
122 2014-10-30 19:08
teraz się zorientowałeś Sherloku ? juz 3 mlny nawiały .Przypadek?
yozi 2014-12-13 20:40
NOSIŁ WILK RAZY KILKA PONIEŚLI I WILKA.
1
lazik 2014-12-17 21:57
Jest o wiele lepiej jak bylo wczesniej z dyrekorem nie narzekajmy wszedzie jest dobrze tam gdzie nas nie ma pracowac trzeba wszedzie ja jestem zadowolona z pracy rekawow sobi nie powyrywasz ok
1
YOZI 2014-12-22 00:42
PRACA JEST ALE CZY WSPÓŁPRACA TEŻ? NIGDY NIE JEST TAK DOBRZE ŻEBY NIE MOGŁO BYĆ LEPIEJ.PRACA TO NIE WSZYSTKO LICZY SIĘ JESZCZE ATMOSFERA W PRACY, UCZCIWOŚĆ PRACODAWCY I WSPÓŁPRACOWNIKÓW, KOMPETENCJE, UMIEJĘTNOŚĆ ORGANIZACJI PRACY, PRZESTRZEGANIE PRAWA, SZACUNEK, DOCENIANIE PRACOWNIKÓW, LOJALNOŚĆ itd.
1
byly pracus 2015-05-29 18:20
JAKA JEST RUZNICA POMOEDZY SLAWEX A INNA FIRMA?
TAKA ZE SLAWEX TO ZAKLAD PRACY CHRONIONEJ DLA NIUDACZNIKÓW I KOFIDENTOW
NAPISZE WPROST JESLI MASZ TROCHE OLEJU W GLOWIE KLADZ H.J NA TO FIRME I TA ROBOTE!
SZANUJ SIE CZLOWIEKU
kofident 2015-05-30 21:24
ruznica jest jak ch...
tak,oczywiscie 2015-05-31 13:17
HA przedstawicielem być warto? nie rozśmieszaj mnie człowieku To jest najbardziej niestabilna praca pod słońcem i nie bije tutaj w Sławka
Mariusz 2015-07-01 16:16
Z tego co wiem kierowcy są na własnej działalności ale pracują na samochodach firmy
kierowca 2015-07-21 16:16
Samochody firmowe są masakra stare gruchoty ale firma mówi że są ok.Pensja za wszystkie soboty śmieszna.Pozdrawiam wszystkich kierowców z Slawexu
była pracownica 2015-08-21 17:19
Zadam jedno pytanie do kierownika magazynu czy jest mozliwe majac w firmie kobiete promowac inna i nic z tego nie miec?

2
nickt 2015-10-19 19:05
hej, mam pytanie czy wiadomo co się stało, że poszukują nowego kierownika magazynu? Stary odszedł sam, czy musiał odejść?
Byłykierowca 2015-11-12 20:21
Znalazł lepsza i przede wszystkim normalną pracę i bez wachania się zwolnił.
rr 2015-11-13 20:18
co nie wszędzie dają przedstawicielowi narzędzia pracy? gdzie np?i bez szkoleń? -)człowieku chyba sobie robisz jaja To nie są żadne przywileje . Żadne
f 2016-02-07 15:35
a jakby nie dawali to kto by pracował ?pksem jezdziłbys do klientów.... jaki plus? psi obowiązek. Plus byłby gdyby to były wysokiej klasy auta
hh 2016-02-10 17:37
Przynosiłby =bo w tej pracy najważniejsza jest motywacja! .Wykształcenie i umiejętności są na znacznie dalszym planie. Myślisz , że po co te wszystkie firmy dają przedstawicielom insignie, najnowsze toyoty itp.? inaczej nikt by tego nie robił. Praca przedstawiciela sama w sobie jest okropna. Są to najtrudniejsze stanowiska do obsadzenia na całym świecie.
ff 2016-02-15 17:06
ambitne sobie postawiłeś cele..
byly pracus 2016-03-08 13:06
poprzedni kierownik byl nie feer ale tem to dopiero przegiecie bierze wolne bo ma spotakanie z kolegami a ludziom kze przyjsc w noc na liczenie serii i ma czelnosc ich sprawdzac choc czuc od niego ewidetnie alkohol to jest kirownik magazynu w sieroslawiu
3
kasia 2016-05-10 20:27
A czy prawdą jest że wszyscy pracownicy w tej firmie muszą po 3 miesiącach pracy na umowę zlecenie założyc działalność gospodarczą,czy tak jest w każdym oddziale Slawex.
7
filo 2016-10-21 20:12
a ja pracuje od niedawna jako ph i jestem b. zadowolona - przede wszystkim plus dla przesympatycznych ludzi i kierownikow- praca jak praca, nie jest łatwo, ale do ogarnięcia, kasa powiedzialabym ze na przeciętnym, nienajgorszym poziomie, ogólnie polecam, ja mam zamiar długo tu tu pracować:)
ala 2016-10-31 11:25
a jakie zarobki na magazynie przy pakowaniu leków, czy tez praca zmianowa i czy trzeba zakładać działalność gospodarczą? Czy są jakieś premie?
Całe_szczęście_były_pracownik 2016-12-02 18:44
Ta "firma" jest jawną porażką. Rotacje we wszystkich oddziałach i działach takie, że ludzie wytrzymują max. 3 miesiące, samochody, które się rozpadają, telefony, które były modne w '97 roku ( stare nokie z klawiszami), dyrektor o imieniu proszku do prania, który wykańcza ludzi psychicznie przez swoją władczość,czepialstwo i skąpość. Panie i Władco - ludzie to nie cyferki w Excelu, zarówno ci pracujący w firmie, jak i ci za ladą w aptece. W Nowym Sączu była/ jest cudowna grupa ludzi, niestety kierownictwo i dyrektorzy z centrali powinni przemyśleć swoje podejście. Firmę buduję się od domu, tak jak dom buduje się od fundamentów, a nie od dachu. Niestety "góra" w tej firmie całkowicie o tym zapomniała. W mojej ocenie dzięki temu podejściu upadnie. Szkoda, firma kiedyś liczyła się na rynku, a dzięki szybkiej windykacji aptek i podejściu dyrektorów do pracowników ( klient widzi co 3 miesiące nowego przedstawiciela - jak ma zaufać hurtowni?) poszła w świat opinia, notabene prawdziwa jak słaba i źle zarządzana jest to hurtownia. Nie polecam pracy, zwolnicie się tak, jak ja, bądź zostaniecie wyrzuceni za błahostkę.
18
jebslawex 2016-12-10 13:05
Odział Białystok- szkoda czasu na tą firmę, najniższa krajowa i robienie nadgodzin za które nie płacą. Wałek goni wałek. Ludzie uczciwie tam pracujący mają przejeb***. Rządzi tam jedynie komunitywa i układziki. Nie ma szans na jakikolwiek awans. Tyrasz po 12 godzin i dostajesz łaskawie 1400 gdzie inne obiboki o większej płacy się opierdala**. Odział od kilku miesiecy bez kierownika. ODRADZAM
7
Szuflak 2017-01-01 12:44
Zgadzam się w stu procentach. Nic dodać nic ująć. Były z oddziału Lublin pozdrawia piszącego, nic się nie zmieniło.
5
Maciek88 2017-01-14 17:01
Pracuje w białostockim Slawexie od wrzesnia i rzeczywiscie nie placa zawrotnie ale skad stek bzdur na tym portalu pomysłu nie mam. Praca nienajciezsza w dobrej atmosferze.
2
SpajdermenBiałystok 2017-01-14 19:30
Między półkami słychać ciche szepty: tysiąc czterysta, tysiąc czterysta... Niczym ulotna mgiełka pojawiają się i znikają.. tysiąc czterysta.. tysiąc....
Białystok pozdrawiam!
Administrator 2017-01-18 18:27
Proszę bardzo na tym forum Administrator nie usuwa wiadomości które są prawdziwe:

https://opiniafirm.pl/przedsiebiorstwo-dystrybucji-farmaceutycznej-slawex-sp-z-o-o,lublin,f
Zuzanna 2017-03-01 13:57
@Maciek88 czyli sama praca nie jest ciężka? Na jakim stanowisku pracujesz? Atmosfera w firmie jest rzeczywiście ważna. Co według Ciebie tworzy tą dobrą atmosferę?
Jam ci jest 2017-03-02 15:57
Słyszałem ostatnio,że Lublinie rodzinka pana dyrektora o nazwie proszku do prania jest usuwana z firmy, najpierw szwagier (zwolniony bez podania przyczyny), teraz recepcjonistka (kuzynka żony dyrektora), został jeszcze kierownik przedstawicieli ( mąż kuzynki żony dyrektora ) a na końcu kto..?
1
ookkii 2017-03-04 18:18
Potwierdzam :)
Edzio 2017-03-05 19:39
To ciekawe że ze wszystkich tematów właśnie o ten który jest najmniej ważny, ktoś próbuje wyciągnąć informacje.

Był ciekawy temat o tym że leki stoją na paletach pod namiotem na energetyków w minusowych temperaturach to go usunięto...

Żenujący jest ten portal
Rybson 2017-03-05 21:20
Za ta atmosfere odpowiadaja ludzie, nie ma na co narzekac. Magazyn w Bialymstoku na wypasie. Kierownicy pomocni i w porzadku. Pieniadze w zaleznosci od miesiaca przecietne. Na razie chyba nie szukaja.
1
Maria N. 2017-03-06 17:36
Proszę o jakieś opinie o oddziale w Poznaniu/Sierosławiu. Szczególnie interesuje mnie praca na stanowiskach managerskich, podobno trwa właśnie rekrutacja na stanowisko kierownika sprzedaży.
Zuzanna 2017-03-08 09:47
@Edzio chętnie poznamy również Twoją opinię na temat innych aspektów pracy w firmie.
Elka 2017-04-10 20:08
Masakra jest w oddziale Nowy Sącz. Ludzie uciekają z stamtąd jak mogą. Przyczyna kiepskie zarobki, uznaniowe premie ktore dostaje najczęściej kierownik zmiany lub jego rodzinka i koledzy, nepotyzm i wyzyskiwanie podwładnych. Umowy śmieciówki albo własna działalność... Problem z jakimikolwiek urlopami. Spróbuj zachorować 30 danego miesiąca, świetny powód żeby urwać Ci premię całkowicie. Klimat kiepski, ciągle ktoś na kogoś wrzuca - najczęściej za plecami... Nie bez powodu ciągle emitują ogłoszenia o pracę, szkoda tylko że nie przyznają się że trzeba pracować co drugą sobotę i jedną niedzielę w miesiącu.. A za nadgodziny nie płacą. Taki to wspaniały pracodawca...
4
Zuzanna 2017-04-11 09:39
@Elka co uważasz, że należałoby poprawić w firmie, by pracowało się lepiej?
Jelopy 2017-04-11 22:45
Przeciez napisala ci wszystko powyżej! !!
1
Zuzanna 2017-04-12 09:15
@Jelopy @Elka napisała o tym co w firmie się według jej obserwacji dzieje. A warto pomyśleć o tej kwestii z drugiej strony. Co chcielibyście od pracodawcy, jakie warunki zatrudnienia sprawiłyby, że będzie Wam lepiej się pracować?
Elka 2017-04-14 17:41
Problem jest trochę bardziej złożony. Wszyscy oprócz właścicieli firmy chyba zdają sobie sprawę z nieudolnego zarzadzania w tym oddziale przez kierownika oddziału NS. Dlaczego firma nie ma praktycznie rzecz biorąc żadnych aptek w NS i okolicy( nie mówię o pojedynczych niedobitkach które jeszcze nie przeszły do Neucy). Gdzie są przedstawiciele? Gdzie nowi klienci? Kto stoi w miejscu ten wiadomo... Problem jest na górze, a szukanie oszczednosci w pracownikach odzziału nie zbawi. Zresztą siłą każdej firmy jest utożsamiająca się z nią załoga, czego chyba Pan kierownik nie wie... Szkoda bo wie to już każdy student kierunku zarządzanie i marketing. Dlaczego ludzie pracują za pensję niewiele większą niż minimalna krajowa? Ciągle na śmieciówkach? Jak tu się utożsamiać z takim pracodawcą? NIE DA SIĘ. Dlatego jest taki klimat i są takie kwasy. 1800 zł podstawy nie zmieniło się od paru lat a pracy przybyło bo ubyło sporo ludzi. świat poszedł do przodu... I to pokazuje właśnie ta rotacja ludzi jaką macie. Każdy na początku nabiera się na ładne słowa a rzeczywistość jest właśnie taka. Każdy widzi jak ten oddział umiera. Jak się traktuje tu ludzi... I jest zwyczajnie wstyd że się pracuje w takim miejscu. Więc co bym zmieniła aby pracowało się lepiej? Zmieniła bym kierownictwo. Niechby marketingiem i planowaniem zajęli się kompetentni menadżerowie... Wszak każdy wołałby pracować w dobrej prestiżowej firmie a nie w upadającym trupie zarządzanym wg zasad rodem z post socjalizmu. Ludziom bym dała jasne zasady finansowe i godniejsze pieniądze. Choć ważniejsze są normalne umowy. I przede wszystkim normalne traktowanie przez kierownictwo. Bo zwyczajnie nawet po ludzku jest przykro jak nie ma komu złożyć załodze życzeń świątecznych... Czy zwyczajnie odpowiedzieć dzień dobry. Smutno.
5
Zostaw swoją opinię o Slawex - Jarocin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Slawex