Apteka Gemini (Gemini)

3.1 Dodaj merytoryczną opinię
baner wywiady

Opinie o Gemini

Zapraszamy do aplikowania do Centrum dystrybucyjnego Apteki Internetowej.

Dołącz do Naszej paczki lub puść tę informację w świat.

#ludzieGemini#rekrutacja#magazyn#paczka
Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 13 dni.

Czy istnieje możliwość rozwoju w Gemini?

Kandydatka, była na szczęście

Bardzo nieprofesjonalnie przeprowadzony proces rekrutacyjny, polecam omijać z daleka, niby znana firma, a przebieg rekrutacji na bardzo niskim poziomie. Jak się szanujecie, to nie polecam aplikować.

@Kandydatka, była na szczęście

Dzień dobry, prosimy o indywidualny kontakt z działem hr – hr@aptekagemini.pl. Na co dzień dokładamy wszelkiej staranności, aby wszyscy kandydaci czuli się zaopiekowani. Zależy nam na rozmowie, tak abyśmy mogli zrozumieć z czego wynika Pani opinia. Pozdrawiamy, zespół HR

kandydat
@Kandydatka, była na szczęście

Hej, możesz napisać coś więcej? Zastanawiam się nad aplikowaniem tam. Co masz na myśli przez nieprofesjonalną rekrutację?

Byłam na rozmowie
@kandydat

Hej, ja byłam na rozmowie chyba w październiku, spotkanie prowadził przyszły ewentualny szef zakupów,(usunięte przez administratora)Potwierdzam jak ktoś już tu pisał nie było nikogo z działu HR na rozmowie

Marzena
@Byłam na rozmowie

Z czego może to wynikać? Braki kadrowe? Ciekawa teraz jestem ile w sumie osób rekrutujących tutaj pracuje i na jakich warunkach. Pewnie mają jeszcze jakieś inne obowiązki, wiadomo jakie? A może rekrutuje firma zewnętrzna?

Kropka
@kandydat

U mnie takie same doświadczenie, nie poważne, nie profesjonalne podejście

Kropka
@Byłam na rozmowie

Po pozytywnej rozmowie kwalifikacyjnej otrzymałam prośbę o przesłanie danych do przygotowania umowy o pracę, po czym kolejnego dnia telefon, że jednak firma nie potrzebuje pracownika do tej apteki. Przy czym ogłoszenie do tej apteki wciąż jest aktywne na państwa stronie. (usunięte przez administratora)

Matrioszka Nowy wpis
@Kandydatka, była na szczęście

Popieram, podobne doświadczenia. Pozytywna rozmowa, za parę dni telefon, że wypadłam bardzo pozytywnie. Obiecany kontakt ze strony sieci, gdyż chcą mnie przyjąć od razu na kierownika. Brak odzewu do dzisiaj. Nigdy więcej ta sieć, tak się ludzi nie traktuje. I z szacunkiem można podziękować, ale dla Gemini to chyba za dużo :)

Smerfna zmiana

(usunięte przez administratora) Ogólnie firma dobra, może i mało płacą za to nie ma możliwości rozwoju.

Nick Nowy wpis
@Smerfna zmiana

Jakieś rozbieżności są w Twoim poście. Firma dobra ale mało płaci i nie można się rozwijać. Jedno przeczy drugiemu.

Smerfna zmiana Nowy wpis
@Nick

Gdyby administrator nie blokował niewygodnych komentarzy to by nie przeczyło drugiemu

Czy jest możliwość pracy na podstawie B2B w Apteka Gemini (Gemini)?

Nowa

Hejka. Kierownicy i liderzy w gemini na kokoszkach są w porządku? Da się z nimi pracować? Atmosfera przyjazna? (usunięte przez administratora)

Nie
@Nowa

W tej firmie zostały same omegi, normalnych ludzi już tam nie ma odeszli.

Dorota

Firma szuka właśnie Category Menagera. A jak przebiega rekrutacja? kto ją prowadzi, ile trwa? Macie jakieś info o tym?

@Dorota

Dzień dobry! Zapraszamy do aplikowania poprzez stronę https://www.geminipolska.com.pl/iera/Category-Manager~o4051. Chętnie opowiemy więcej na temat samej pracy, jak również zespołu. Pozdrawiamy, zespół HR

@Gemini

link referencyjny do zgarniecia bonusu za polecenie pracownika...

Bożena
@pracownik

Zespół HR też zgarnia ten bonus, że dają link? Ile czasu polecony pracownik musi przepracować żeby wypłacili premie za polecenie?

@Bożena

Zainteresowana

Czy ktoś pracuje / pracował na stanowisku specjalisty ds. kadr i płac? Widzę, że to już któraś rekrutacja na to stanowisko. Czym to może być spowodowane? Szybkim wzrostem i rozwojem, czy raczej rotacją?

@Zainteresowana

Dzień dobry! Zapraszamy do aplikowania poprzez stronę https://www.geminipolska.com.pl/iera/SpecjalistaSpecjalistka-ds-Kadr-i-Plac~o3408 . Chętnie opowiemy więcej na temat samej pracy, jak również zespołu. Pozdrawiamy, zespół HR

Hrowa
@Zainteresowana

Jakie wynagrodzenie w dziale kadr i płac? Są jakieś widełki ?

@Zainteresowana

Czy jest możliwość pracy na podstawie B2B w Apteka Gemini (Gemini)?

@Pytanie

Dzień dobry, prosimy o indywidualny kontakt z działem hr – hr@aptekagemini.pl. Na co dzień dokładamy wszelkiej staranności, aby wszyscy kandydaci czuli się zaopiekowani . Pozdrawiamy, zespół HR

X

Pozdrawiam nowych, świetnych kierowników na PP ????????

Niestety, potwierdzam - brak jakiejkolwiek informacji zwrotnej - od mojej rozmowy minęły już 2 mce. Obserwując profil na Linkedin jestem mega zdziwiony, że aplikacja po 2 mcach nadal ma status rozpatrywana, a info żadnego. Dodatkowo dziwnie przebiegała rozmowa - brak osoby z HR, jedynie osoba z działu do którego się aplikuje, która na koniec z ironią odpowiada na pytanie o wynagrodzenie, że gdyby to od niej zależało, to dałaby 2 tyś... do profesjonalizmu daleko...

@Kandydat

Brak informacji zwrotnej po rozmowie rekrutacyjnej, lekceważące podejście do potencjalnego pracownika.

@Kandydat

felix

Rozdano nagrody dla Pracodawców przyjaznych pracownikom. Dlaczego Gemini po raz kolejny nie znalazło się w gronie finalistów ? :P

Zapraszamy do aplikowania do Centrum dystrybucyjnego Apteki Internetowej.

Dołącz do Naszej paczki lub puść tę informację w świat.

#ludzieGemini#rekrutacja#magazyn#paczka
Maciek

Hej, zastanawiam się nad pracą w magazynie Gemini, ale mam pytanie. Czy pracownicy mają zniżki na np leki w aptece?

@Maciek

Nie mamy.

chętna
@5221

a jakie sa widełki płacowe w firmie Gemini tzn. np. kierowniczka w BOK- statnie ogłoszenie Gdańsk albo pracownik działu księgowosci prosze napisać czego mozna sie spodziewać.

hehe
@chętna

kokosy płacimy, zapraszamy

chętna
@hehe

od 5000 brutto czy mniej? specjalista ds. nieruchomości ile dostanie na starcie z doświadczeniem?

Magda
@Maciek

Nie ma zniżek, bo niestety prawo farmaceutyczne tego zabrania.

Anna
@Magda

To prawda.

Marzena
@Anna

A to słabo akurat no ale prawo to prawo. To co w zamian magazynierom może tu przysługiwać?

Mery

Proces rekrutacyjny przebiegł bardzo szybko i w sympatycznej atmosferze. Pracuję tu dopiero kilka miesięcy, ale wiem, że dobrze trafiłam. Ludzie są pomocni i mili. Nikt nie stoi nad Tobą z batem. Każdy wie co ma robić. U poprzedniego pracodawcy ciągle dostawałam zlecenia, które nie wchodziły w zakres moich obowiązków. Tutaj tego nie ma. Pensja też jest w porządku.

Pomyłka
@Mery

Ktoś tu chyba pisze o (usunięte przez administratora), albo się (usunięte przez administratora)

Maria
@Mery

Możesz powiedzieć kilka słów o rozmowie kwalifikacyjnej? Pytali o coś szczególnego ?

Cześć :) Chciałabym dowiedzieć się od ludzi pracujących w sieci Gemini bądź byłych pracowników czy są zadowoleni z wyboru pracy ?? Czy warunki pracy są korzystne ?

Ricky

Ciekawe jaką paczkę dostaniemy ma święta. (usunięte przez administratora)

Irena
@Ricky

A były dotychczas w ogóle jakieś? Właśnie miałam pytać, jak wygląda kwestia nie tylko podstawy, ale różnych dodatków i benefitów. Także jakbyś chciał rozwinąć i coś mi opowiedzieć, to naprawdę byłoby super.

@Irena

Dzień dobry, prosimy o indywidualny kontakt z działem hr – hr@aptekagemini.pl. Pozdrawiamy, zespół HR

Jak długo czekaliście na odzew z Gemini? Oddzwaniają zawsze?

Lubią wstawiać ogłoszenia, że szukają do miast do których w rzeczywistości nie potrzebują pracownika, a w rzeczywistości chcą tylko zwabić kogoś żeby zatrudnić w innej miejscowości do której ciężko kogoś znaleźć. (usunięte przez administratora)

Śliwkarobaczywka

Czy po rekrutacji do firmy dostaje się odpowiedź zwrotną niezależnie od wyniku?

@Śliwkarobaczywka

Przekazujemy feedback każdemu, po więcej informacji zapraszamy do kontaktu z działem HR - hr@aptekagemini.pl.

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Gemini - Gdańsk

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w Gemini?

Zobacz opinie na temat firmy Gemini tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 849.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Gemini?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 797, z czego 222 to opinie pozytywne, 219 to opinie negatywne, a 356 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Gemini?

Kandydaci do pracy w Gemini napisali 3 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Gemini
Przejdź do nowych opinii