apteka gemini

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 44 ocen.

Opinie o apteka gemini

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie apteka gemini

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w apteka gemini?

Gregor

Macie powód, żeby nie pisać na forum?

Wiola

Sieciówka podzarzadem bananiarzy - niefarmacetow. To nie placówka ochrony zdrowia raczej hipermarket. Liczy się tylko sprzedaż najlepiej w ilościach hurtowych. Ciagle zmiany dyrektorów koordynatorów a praca jak na taśmie produkcyjnej

1235
@Wiola 21.07.2017 14:29

Co ty za głupoty pie..... Najlepsze miejsce do pracy. Roboty jest dużo bo niskie ceny dużo pacjentów i trzeba ogarniać ruchy. Każdy pacjent jest obsłużony indywidualnie bez pośpiechu , brak limitu czasowego na pacjenta . Nie mamy przykasowek i nie musimy na chama wypychac towar. Koordynatorzy najlepsi , bardziej przyjaciele koledzy którzy chcą pomóc niż zjechać od góry do dołu. Dzięki właśnie Gemini wróciła mi nadzieja w Farmacje w tym kraju.

Maria

Równia pochyła. Coraz gorzej. Gdy jeszcze właścicielami byli farmaceuci było ok. Teraz to maszynka do robienia kasy amerykańskiemu funduszowi. Nie placówka zdrowia tylko market :( Kto lubi pracę na kafir w biedronce polecam

Kate
@Pracowita mrowka 01.11.2017 07:18

Nie gadaj głupot Najlepsze apteki w Polsce Mega tanie leki Super fachowcy farmaceuci

Marcin
@Maria 19.08.2017 13:43

Nie mam nic wspólnego z Gemini, ale chamski wpis osoby traktującej ludzi z innym wykształceniem niż magister jako jakichś tępaków, wart jest skomentowania i wyśmiania. Jest wielu techników, którzy są o wiele bardziej ogarnięci niż nie jeden magister. Przez takie osoby jak sfrustrowana @Maria (19.08.2017 13:43) w aptekach potrafi być zła atmosfera. Nie ma to jak uważać się za lepszą... Sama sobie kupuj w drogich aptekach jak cię na to stać, ale nie każdy Polak ma tyle pieniędzy co ty. P.S. @Maria to wyraźny wpis osoby, której eldorado marż i sprzedaży leków skończyło się od kiedy apteka sieciowa pojawiła się w sąsiedztwie jej apteki.

Boo

Bydgoszcz- doskonała apteka, porządne zarobki i warunki pracy. Tu też jest pełen asortyment i dostępność leków. Ceny - mega tanio. Konkurencyjna pseudosieć już się zamknęła i nawet nie próbuje dalej konkurować. Apteki Gemini to najlepsza sieć w Polsce profesjonalnie zarządzana przez fachowców rynku aptecznego. Tyle w temacie.

Alfons

Tak jest.

Marcin

Ile zarabia technik netto po stażu? Niech ktoś wreszcie odpowie...

Olo
@Marcin 10.08.2017 12:37

Najłatwiej złożyć CV jeżeli jesteś zainteresowany, szczegóły na pewno się dowiesz na rozmowie.

Julita

@Xxx czemu nie polecasz pracy w tej firmie?powiedz coś więcej . Czy tylko to przeszkadza Ci, że przerzucają pracowników czy coś więcej? W każdej firmie znajdą się jakieś minusy, może ten nie jest taki zły jeśli np jesteś zadowolona z pensji. Kiedyś to się może też unormować i będzie stałe miejsce pracy.Czasami warto poczekać.

Xxx

Nie polecam. Wg mnie praca ja w Biedronce lub Lidlu. Przerzucają pracowników z apteki do apteki. Masakra

jacekN

Lipa. Ciągle kamery, wyniki, ciśnienie. Szkoda ze Panowie to sprzedali. Teraz to równia pochyla jak dyżurna w Gdyni.

Kasia

Sieciówka zorientowana tylko na kasę. Jeszcze jak prowadzili to właściciele z Polski było znośnie, teraz to masakra. Nerwicy się nabawiłam. Najgorsi to tzw. koordynatorzy którzy albo czują albo nie czują chemii z pracownikiem. Nie polecam.

Dori
@Kasia 20.06.2017 12:15

Kasia- czy piszesz o "rejonie-Bydgoszcz"? Bo u nas akurat "zmiany" na lepsze :) pozdr

Eryk

Ja tez się zastawiam, też mam doświadczenie z inna siecówką (nowa Farmacja) i też mi naobiecywali złotych gór a wyszło troche ponad 2 tys... O szkoleniach nie ma sensu wspominać bo wogole nie ma takiego tematu, od przedstawicieli nawet kawy nie można przyjąć.. Tak,że jestem ciekawy warunków w Gemini

farmaceutka

Zastanawiam się nad pracą tam. Niestety, mam doświadczenia z inną sieciówką (Nowa Farmacja) i również obiecywane były złote góry a wyszło... Jak z zarobkami? Jak wygląda kwestia szkoleń i awansów? Premie i dodatki?

Hal

To technik ile zarabia?

Niki

Czy może ktoś powiedzieć jakie warunki na stanowisku Koordynatora? Dostałam propozycje i zastanawiam się czy przejść. Aktualnie pracuję w firmie farmaceutycznej ( finansowo cudów nie ma ale przynajmniej spokoj) i szukam czegoś innego. Może ktoś pracował na tym stanowisku w tej firmie i skrobnie jakie są warunki.

NN

Czy ktoś może konkretnie odpowiedzieć ile zarabia technik w aptece Gemini?

MM
@NN 02.11.2016 11:58

Powiem tak, rewelacji nigdy nie było jeśli chodzi o kasę dla technika. Tak jak piszą w ogłoszeniu, że zarobki "adekwatne do posiadanych kompetencji", a raczej powiedziałabym od układów z szefostwem. Są osoby, które pracują tylko w biurze (czyli bardziej uprzywilejowane - lepsza kasa), a nie jest to obsadzane wg kompetencji (ogarnięcia) danej osoby ale od widzimisię kierownika vel szefa. Tak samo przeniesienie do "lżejszych aptek". Ja poszłam do innej apteki praca duużo spokojniejsza, a kasa taka sama bez nadgodzin, które tam musiałam tam wyrobić ;)

NN
@MM 10.11.2016 22:29

Dziękuję za odpowiedź. Pracuję w jednej z aptek i ciekawa jestem rozbieżności w zarobkach.

Muszka

Czy ktos pracuje w tej aptece jako technik ? Jak sie pracuje ? Atmosfera jest ok ? Z góry dziękuję za odpowiedz

Qazmlp

Dramat ,apteka wyglada jak zakład pogrzebowy .Bylem w Gemini w Gdańsku w lipcu i myślałem ze zejdę śmiertelnie - taki zaduch i smród .Ceny moze niskie ale widziałem niższe

Mm
@Qazmlp 08.09.2016 17:46

Dokładnie, w miejscowości, której mieszkam też otworzyła się ta apteka, kolejek nie ma nigdy, a jest mało kas . Są inne apteki, gdzie są kolejki bez względu na porę dnia . Apteka nie jest oświetlona, nie zachęca do wejścia, bardzo ponuro. Ceny w internecie są ok.

pacjent
@Mm 19.10.2016 21:35

A o jakiej aptece mówisz?

KLIENT

JEDNA Z GORSZYCH APTEK TYPOWY MOLOCH TROCHE TANIEJ A CZUJESZ SIE JA W STODOLE PELNO LUDZI A OBSŁUGA ABY WCISNAC BRAK WYCZERPUJACYCH ODPOWIEDZI NA TEMAT LEKU BRAK CZASU POCO ABY NA INNYM ZAROBIC I TAK DALEJ NA ODWAL

anonim

(usunięte przez administratora)

Fado

A mają może w planach otwarcie apteki w Warszawie ?

anonim

(usunięte przez administratora)

agusia

Ingi, myślisz, że na stanowisku księgowej można u nich dostać na początek 3-4 tys?

elunia

To ile się zarabia w Gemini?! Standardowo? Czy może jednak da się coś więcej wynegocjować?!

wow

A jak tam z zarobkami? Są jakieś widełki?!

anonim

(usunięte przez administratora)

jarosław

w Łukowie apteka się rozbujała na dobre, kolejki przez większość dnia dziewczyny milutkie a bracia Borkowscy ... no cóż, ktoś ulice dalej strzelił se niezłego samobója

łukbut

a u nas do Łukowa weszło sobie gemini, zrobili najniższe ceny, łyknęli najlepszych magistrów, kolejki mają coraz większe i wszyscy się cieszą, no może poza konkurencją

anonim

(usunięte przez administratora)

mgr

...jakby miały serce to by NFZ i tak miał to gdzieś. To jest dokument. Recepta to nie świstek i wszystko musi być tip top, inaczej farmaceuta wyciąga kasę z własnej kieszeni. A w innej aptece albo ktoś nie zauważył i będzie miał problem, albo ma dobry kontakt z lekarzem i u niego poprawi.

klientka

bardzo było mi dziś przykro jak mnie potraktowano.....jestem w ósmym msc ciąży i poszłam kupić leki na recepte. Pani stwierdziła razem z kierownikiem, że data nie czytelna i leku mi nie sprzedały. Rozumiem ze lekarze bazgrzą, ale dla mnie ta data byla czytelna. Jak by mialy serce dla kobiety w ciąży to by nie robiły problemu. Oczywiście w innej aptece lek otrzymałam......

Una
@klientka 24.09.2015 17:04

Bo aptekarki z innej pobiegną do lekarza poprawić Twoją receptę. Dla nich to zysk. A w Gemini takich jak klientów jak Ty mają na pęczki więc nikt nie będzie walczył o Twoją receptę.

klientka

niektore panie bez uśmiechu, pracują za kare.Słabo u nich z doradzaniem.....

s

Luk to jest forum o Gemini jako pracodawcy a nie jaka jest obsługa

Luk

Super apteka, Panie pomocne i bardzo miłe, apteka trzyma swój poziom i niskie ceny, polecam

MM

A w jakim mieście chciałabyś pracować w Gemini? Ja pracowałam tam przez kilka lat. Ogólnie szefostwo traktuje Cię jak powietrze, jeśli już pojawi się w aptece. Wychodzi z założenia, że jak nie Ty to kto inny. Jeśli chodzi o kierowników to zależy gdzie trafisz. Jeśli chodzi o umowę, to kilka lat temu ja dostałam od razu na czas nieokreślony. Teraz chyba jest tak, że dostajesz na próbny, na pół roku, potem na rok a następnie ewentualnie na czas nieokreślony. Ogólnie nastaw się, że ruch w tych aptekach jest mega duży (naprawdę MEGA), kasa średnia jak za taką harówkę (nieporównywalna do zmęczenia fizycznego i psychicznego)

NN
@MM 21.08.2015 16:13

Zgadzam się Z tą opinią, pracowałam dosyć długo w tej firmie. Anonimowość w stosunku do pracowników, przeciętne zarobki, wymagania b.wysokie.

NN
@MM 21.08.2015 16:13

Zgadzam się Z tą opinią, pracowałam dosyć długo w tej firmie. Anonimowość w stosunku do pracowników, przeciętne zarobki, wymagania b.wysokie.

vaga bond

apteka tania na maxa!a jeszcze sie taki nie narodził co by każdemu... tanio i to sie liczy chyba że ktos lubi przepłacać

XYZ

Masakra, płacenie pod stołem, wymaganie obowiązkowych nadgodzin- wszystkich sobót, 12 godzinnej pracy (harówki), do tego FAWORYZOWANIE LIZUSÓW (jak w szkole podstawowej). Poziom podejścia do pracownika poniżej przeciętnej- traktuje się go jak niewolnika. To nie miejsce pracy tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Tajga
@XYZ 28.06.2015 22:10

BZDURA, BZDURA I JESZCZE RAZ BZDURA Jestem pracownikiem, o płaceniu pod stołem mowy nie ma, wręcz przeciwnie! Wszystko legalnie i na papierze. Soboty płatne dodatkowo, więcej chętnych niż potrzeba.

Karol

Ceny takie jak wszędzie indziej a nawet czasami wyższe niż w innych aptekach. Te super opinie to jakaś pomyłka albo reklama.

aaaaaaaaaaaaa

no cóż ceny sa nizsze jak w innych aptekach ale nie sadze aby pracownicy byli zadowoleni,panie wyglądają na baaaardzo zmęczone

anonim

(usunięte przez administratora)

Czort

Dziwny zbieg okoliczności data postu zbieżna z data odejścia pracownika....

farma

super apteka!!!! super atmosfera pracy, super pracodawcy!!! polecam!!!

Jaras
@farma 14.01.2015 00:42

A zarobki jakie, bo słyszałem, że byle jakie?

optymistka

Byłam w tej aptece,panie uśmiechnięta-a pracownik to wizytówka firmy-tanio,podoba mi sie.zyczę włascicielom duzych obrotów i dbajcie o swoich pracowników,wynagradzajcie odpowiednio-to bardzo wazne.

mania
@optymistka 17.11.2014 12:09

Widać firma umieszcza na swój temat same wspaniałe opinie.

foryo

Kiedy dowiedziałem się ,że jest otwarta nowa apteka /SIEĆ POMORSKA/zaraz pobiegłem.Byłem pozytywnie zaskoczony,czysto,przejrzyście i schludnie.TANIO!!!!!!!!!!!! Jestem emerytem:)/nic dodać/

INŻYNIER

TO PRAWDA CO PISZE SIĘ O TEJ APTECE.Dobrze,że z Pomorza apteka w Bydgoszczy otworzyła dla nas drzwi.Musi być konkurencja.Ceny są na poziomie każdej kieszeni,szczególnie emerytów biednych.Więcej takich aptek.Mam nadzieje ,ze magistrowie i technicy farmacji też są zadowoleni z wynagrodzenia.Myślę,że osoby kompetentne ,miłe powinny przyzwoicie zarabiać.Jestem pewien,że tak jest,życzę właścicielowi i personelowi wszystkiego dobrego.

mama

Podoba mi się obsługa w tej aptece-absolutna kompetencja,ceny tańsze niż w aptekach sąsiednich.Takiej apteki było nam trzeba w Bydgoszczy,więcej prosimy,panie magister farmacji przemiłe i kompetentne a pani kierownik apteki bardzo rzeczowa osoba.Przyjemnie robić zakupy w tej aptece.

klientka

apteka super,panie magister urocze,kompetentne i czysciutkie,przemiłe

Zostaw opinię o apteka gemini - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie apteka gemini