Gemini Polska

• Mokry Dwór
  • Radunica
  • Jankowo Gdańskie
  • Bogatka
Balin - Gemini Sp. z o.o. S.K.A.

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Gemini Polska Sp. z o.o.

Opinie o Gemini Polska Gdańsk ALEJA GRUNWALDZKA 411

Nie przegap nowości o Gemini Polska Sp. z o.o.!

Julia

29.05.2026 11:48

Sprzedaja nieoryginalne kosmetyki Nuxe (podrobki). Na reklamacje odpowjadaja, ze brak mozliwosci jej rozpatrzenia.

Pytam

29.04.2025 22:34

Ile może zarobić Kierownik Apteki ? Na jakie wynagrodzenie może liczyć mgr farm?

M.

08.05.2026 11:22

Około 8-9 k netto

BB

05.06.2025 09:17

Gemini nie da skończyć pytania jak już się odzywa nie na ten temat który Ja chcę się dowiedzieć przerywa każdą wypowiedź nie sposób czegoś się dowiedzieć nawet jak się mówi Poczekaj aż skończę i powiem ci skończyłam to wcale nie słucha To jest beznadziejne
    Cichocka62

07.07.2023 13:53

Bardzo fajna apteka .Personel jest ok. Jestem zadowolona. Z apteki Gemini na Gdańskiej w Bydgoszczy korzystam już kupę lat.
    Inka

09.01.2023 19:52

Jakie macie opinie na temat pracy jako pomoc w aptece? I ile wynosi wynagrodzenie?????
    Gabi

27.11.2022 16:22

Mi się praca w Gemini bardzo podoba. Odpowiadają mi zarówno warunki finansowe jak i atmosfera w pracy. Mamy duże wsparcie ze strony kierownictwa regionalnego i centrali. Wszystkie nowinki i zmiany prawne są nam sprawnie komunikowane. Magister farmacji ma pełne wsparcie w zakresie interpretacji prawa i przepisów, które są bardzo skomplikowane. Premie są atrakcyjne, a wyrobienie ich jest możliwe przy zaangażowanym zespole. Jasne warunki współpracy i duża obsada magisterska jest ogromnym atutem gemini, firma stawia na magistrów bo to dzięki nim apteka może być otwarta a pacjenci mogą liczyć na fachową pomoc. Przez dużą liczbę magistrów nie ma też problemów z urlopami i ze stresem z tym związanym. Poza tym, tutaj wszystkiego Cie nauczą, jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć nikt nie odmówi pomocy i wyjaśnienia czy to w kwestii obsługi programu Kamsoft czy w kwestii przepisów prawa. Firma chwali się, że można u nich pracować z dużym asortymentem, to prawda, dostępność leków i suplementów jest duża ;), nie trzeba mówić pacjentowi, że na jutro zamówisz i próbować go zatrzymać do jutra, po prostu masz to wszystko pod ręką przez co apteki gemini sa chętnie odwiedzane przez pacjentów z dużymi listami zakupów. Dla młodego magistra to idealne miejsce by zacząć swoją przygodę z apteką otwartą i nauczyć się porządnie Kamsofta. Pracowałam też w innej dużej sieci i wiem, że praca może wyglądać zupełnie inaczej niż w Gemini. W aptekach Gemini głos magistra jest słyszany, dla firmy magister farmacji to specjalista, którego opinia i uwagi mają znaczenie, co w innych sieciach jest kompletnie nieistotne, liczy się tylko jego obecność na zmiane żeby apteka mogła być otwarta. Gemini stawia na szeroko pojętą opiekę farmaceutyczną, szczepienia, pokoje do opieki farmaceutycznej, tutaj też nikt nie boi się innowacyjnej receptury. Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że to jak praca w aptece będzie wyglądać dużo zależy od tego na jaki trafi sie zespół, ludzie są na prawdę różni, ale większość ludzi w Gemini jest sympatyczna i zaangażowana w swoje obowiązki ???? piszę swoją opinię żeby przełamać trochę tradycję wylewania żali na forach przez zdesperowanych farmaceutów, mało osób dzieli się pozytywnymi opiniami. Ja polecam bardzo i daję 10/10 ????
    Klaun

19.11.2022 20:58

Standard to umowa na 33 miesiące umowa na czas określony cho może są i tacy którzy po tym czasie mogli liczyć na umowę na czas nieokreslony (usunięte przez administratora)
    Ciekawy

13.08.2022 16:52

A ja mam pytanie. Czym właściwie zajmuje się kierownik regionalny bądź młodszy kierownik regionalny? Jak wszystkie tabelki/analizy są robione przez personel? Co on robi przez te 8h? Prócz bazowania na pracy innych?
    Misia

17.09.2021 09:53

A ja napiszę od serca. Nie polecam pracy w Gemini. Jako były pracownik, który po ponad 2 latach odszedł sam , mogę powiedzieć wprost że szkoda czasu na pracę w tej firmie. Zero poszanowania dla pracownika niestety nie ma mowy o premiach- a dlaczego? Bo bardzo trudno jest wyrobić ich widzi mi się. Co miesiąc jest wyższy próg. Kwestia kierownictwa również pozostawia wiele do życzenia. Nie wspominając o marnych podwyżkach. Z miesiąca na miesiąc robi się coraz gorzej.
    Xxxx

06.06.2022 22:20

To prawda
    Gość

08.08.2022 15:39

Piszesz bzdury zależy od kierownictwa premia jest zarobki są dobre i podwyżki też są dobre.

24.05.2022 11:57

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w Apteka Gemini?
    Ktosia

04.06.2022 19:02

Umowa o pracę. Pełny etat lub 1/2 przynajmniej tak było do tej pory.

25.06.2022 09:17

W miarę dobra.
    O Matko

28.10.2021 23:36

Ewidentnie widać, że nikt nie chce niczego konkretnego napisać. Ani na temat warunków, ani zarobków. Jedynie przedstawiciele firmy od czasu do czasu wtrącają swoje "pozytywne i retoryczne" komentarze, ale nie mam pojęcia kto dałby się nabrać na tego typu zagrania. Zastanawiałam się czy złożyć CV, ale podaruję sobie tego typu przygodę.
    Mmmm

09.08.2021 20:16

Firma , która wystawia ogłoszenia, nie reaguje nastepnie na CV i co najciekawsze : w aptekach gdzie szukają pracownika kadry wmawiają że nie dostali CV. Czyli podają informacje niezgodne z prawdą.

27.09.2020 11:52

Czy pracodawca Apteka Gemini organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?
    Mysza

01.12.2020 19:51

Nie ma co liczyć na dobre szkolenia.
    Technik

28.04.2021 23:56

Tak, online
    Zawiedziona

19.10.2020 10:15

Pani, która przeprowadzała ze mna rozmowę kwalifikacyjna OBIECYWAŁA, ŻE NA PEWNO ODDZWONI Z INFORMACJA czy przyjęto mnie do pracy czy tez nie. No i oczywiście NIE ODDZWONIŁA. Czy Polska w końcu się nauczy, ze fajnie jest zadzwonić niezależnie od tego jaka jest decyzja?
    Ola

11.12.2020 10:06

Do mnie też nie zadzwonili mimo obietnic po rozmowie. W taki sposób Pani koordynator wystawia opinię o firmie.
    Zainteresowany

22.10.2020 11:07

Czy ktoś w końcu jest w stanie powiedzieć ile zarabia się na godzine czy to tak ciężko
    Mysza

01.12.2020 19:57

Ciężko odpowiedzieć na niesprecyzowane pytanie...

18.06.2020 11:40

Jaki jest styl zarządzania kadrą w Apteka Gemini?
    Odpowiedź

20.08.2020 14:55

Słaby
    D

22.04.2020 22:35

Jak mieli mniej aptek to była nawet fajna atmosfera. Obecnie to najzwyklejsze bezdusze korpo nastawione na wyciśnięcie człowieka jak cytrynę a Pani dyrektor ds rozwoju aptek chyba zatrzymała się w poprzednim ustroju, uskuteczniając ubeckie metody zastraszania i zwalniania ludzi. Odradzam
    Dyrektor?

23.04.2020 09:18

A kto to ta dyrektor? Nie znam
    Maria

19.08.2017 13:43

Równia pochyła. Coraz gorzej. Gdy jeszcze właścicielami byli farmaceuci było ok. Teraz to maszynka do robienia kasy amerykańskiemu funduszowi. Nie placówka zdrowia tylko market :( Kto lubi pracę na kafir w biedronce polecam
    As

14.02.2020 06:56

Prawda, zamienniki często nawet są suplementami, młode i krótko pracujące o.k. starsze i dłużej w obsłudze są beznadziejne zaraz tylko barachło zastępcze proponują albo nic nie warty suplement. Ceny też są wysokie. Apteka powinna sprzedawać to co lekarz zalecił a nie wciskać swoje nie wiadomego pochodzenia
    mig

05.03.2020 09:20

Przepraszam bardzo, ja chodziłam do normalnej szkoły 2letniej dla techników a nie do jakiejś prywatnej, z egzaminami z chemii itd.
    Maria

14.02.2020 05:59

Nie lubię jak wmuszają, ceny wysokie, leki zastępcze i suplementy diety
    Prawdawoczykole

29.07.2019 17:35

Przyszli pracownicy uważajcie na składaną Wam ofertę pracy i oferowane Wam warunki pracy w aptece Gemini, mianowice Koordynator proponuje przyszłym pracownikom warunki finansowe za pracę w nadgodzinach w postaci stawki 200% za extra wypracowane godziny(9h) w soboty a podstawę za 40h pracy w tygodniu na żałośnie niskim poziomie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Gemini Polska?

Kontakt - Gemini Polska Sp. z o.o.

ALEJA GRUNWALDZKA 411 80-309 Gdańsk

Gemini
    Branża główna: Inwestycje i rynki kapitałowe
    klientka

24.09.2015 17:04

bardzo było mi dziś przykro jak mnie potraktowano.....jestem w ósmym msc ciąży i poszłam kupić leki na recepte. Pani stwierdziła razem z kierownikiem, że data nie czytelna i leku mi nie sprzedały. Rozumiem ze lekarze bazgrzą, ale dla mnie ta data byla czytelna. Jak by mialy serce dla kobiety w ciąży to by nie robiły problemu. Oczywiście w innej aptece lek otrzymałam......
    Igor

29.12.2018 20:42

Techik 12 - czyli to jakby takie manko. Za źle wydany lek (zniżka), to pracownik apteki odpowiada, tak? Dobrze rozumiem.
    Aptekarka

19.07.2019 14:48

Czasami taka pani aptekarka pobiegnie poprawić receptę w swoim czasie wolnym .... i nie dla zysku :-)
    Brigitt

30.07.2018 19:49

Halo czy ktoś tu pracował jako pomoc apteczna i może się wypowiedzieć ;) ? Warto po studiach (biotechnologia) ???
    Fg

10.08.2018 01:08

Jak chcesz sprzątać i układać leki oraz dźwigać kartony, to warto
    Julita

17.05.2018 15:36

@klient, Twój nick świadczy o tym, że wypowiedziałeś się z pozycji konsumenckiej. Jednak mimo wszystko, chcę Ci przypomnieć, że to forum powinno być zapełniane tylko opiniami pochodzącymi od pracowników apteka gemini lub osób zainteresowanych współpracą z tą firmą. Każda informacja o niej jako pracodawcy będzie cenna dla innych użytkowników.
    klient

17.05.2018 18:27

A może mam się jeszcze podpisać imieniem i nazwiskiem i w której aptece pracuję:)
    klient

25.04.2018 23:08

wszystko się zmienia, Gemini też, niestety na gorsze jak cała reszta sieci
    nika

21.04.2018 09:48

ile zarabia technik w Bydgoszczy? Jakieś opinie ?
    NN

02.11.2016 11:58

Czy ktoś może konkretnie odpowiedzieć ile zarabia technik w aptece Gemini?
    NN

01.12.2016 11:48

Dziękuję za odpowiedź. Pracuję w jednej z aptek i ciekawa jestem rozbieżności w zarobkach.
    anonymous

19.04.2018 00:21

Wiola

21.07.2017 14:29

Sieciówka podzarzadem bananiarzy - niefarmacetow. To nie placówka ochrony zdrowia raczej hipermarket. Liczy się tylko sprzedaż najlepiej w ilościach hurtowych. Ciagle zmiany dyrektorów koordynatorów a praca jak na taśmie produkcyjnej

25.11.2017 10:14

Co ty za głupoty pie..... Najlepsze miejsce do pracy. Roboty jest dużo bo niskie ceny dużo pacjentów i trzeba ogarniać ruchy. Każdy pacjent jest obsłużony indywidualnie bez pośpiechu , brak limitu czasowego na pacjenta . Nie mamy przykasowek i nie musimy na chama wypychac towar. Koordynatorzy najlepsi , bardziej przyjaciele koledzy którzy chcą pomóc niż zjechać od góry do dołu. Dzięki właśnie Gemini wróciła mi nadzieja w Farmacje w tym kraju.
    Boo

06.09.2017 09:02

Bydgoszcz- doskonała apteka, porządne zarobki i warunki pracy. Tu też jest pełen asortyment i dostępność leków. Ceny - mega tanio. Konkurencyjna pseudosieć już się zamknęła i nawet nie próbuje dalej konkurować. Apteki Gemini to najlepsza sieć w Polsce profesjonalnie zarządzana przez fachowców rynku aptecznego. Tyle w temacie.
    Alfons

26.08.2017 18:45

Tak jest.

10.08.2017 12:37

Ile zarabia technik netto po stażu? Niech ktoś wreszcie odpowie...
    Olo

12.08.2017 18:57

Najłatwiej złożyć CV jeżeli jesteś zainteresowany, szczegóły na pewno się dowiesz na rozmowie.
    Xxx

24.07.2017 20:10

Nie polecam. Wg mnie praca ja w Biedronce lub Lidlu. Przerzucają pracowników z apteki do apteki. Masakra
    jacekN

19.07.2017 16:48

Lipa. Ciągle kamery, wyniki, ciśnienie. Szkoda ze Panowie to sprzedali. Teraz to równia pochyla jak dyżurna w Gdyni.

20.06.2017 12:15

Sieciówka zorientowana tylko na kasę. Jeszcze jak prowadzili to właściciele z Polski było znośnie, teraz to masakra. Nerwicy się nabawiłam. Najgorsi to tzw. koordynatorzy którzy albo czują albo nie czują chemii z pracownikiem. Nie polecam.
    Dori

25.06.2017 21:39

Kasia- czy piszesz o "rejonie-Bydgoszcz"? Bo u nas akurat "zmiany" na lepsze :) pozdr
    Eryk

26.04.2017 18:32

Ja tez się zastawiam, też mam doświadczenie z inna siecówką (nowa Farmacja) i też mi naobiecywali złotych gór a wyszło troche ponad 2 tys... O szkoleniach nie ma sensu wspominać bo wogole nie ma takiego tematu, od przedstawicieli nawet kawy nie można przyjąć.. Tak,że jestem ciekawy warunków w Gemini
    farmaceutka

21.04.2017 12:46

Zastanawiam się nad pracą tam. Niestety, mam doświadczenia z inną sieciówką (Nowa Farmacja) i również obiecywane były złote góry a wyszło... Jak z zarobkami? Jak wygląda kwestia szkoleń i awansów? Premie i dodatki?
    Hal

23.02.2017 20:58

To technik ile zarabia?
    Niki

06.01.2017 16:31

Czy może ktoś powiedzieć jakie warunki na stanowisku Koordynatora? Dostałam propozycje i zastanawiam się czy przejść. Aktualnie pracuję w firmie farmaceutycznej ( finansowo cudów nie ma ale przynajmniej spokoj) i szukam czegoś innego. Może ktoś pracował na tym stanowisku w tej firmie i skrobnie jakie są warunki.
    Muszka

13.09.2016 23:31

Czy ktos pracuje w tej aptece jako technik ? Jak sie pracuje ? Atmosfera jest ok ? Z góry dziękuję za odpowiedz
    Qazmlp

08.09.2016 17:46

Dramat ,apteka wyglada jak zakład pogrzebowy .Bylem w Gemini w Gdańsku w lipcu i myślałem ze zejdę śmiertelnie - taki zaduch i smród .Ceny moze niskie ale widziałem niższe
    Mm

19.10.2016 21:35

Dokładnie, w miejscowości, której mieszkam też otworzyła się ta apteka, kolejek nie ma nigdy, a jest mało kas . Są inne apteki, gdzie są kolejki bez względu na porę dnia . Apteka nie jest oświetlona, nie zachęca do wejścia, bardzo ponuro. Ceny w internecie są ok.
    pacjent

21.10.2016 07:38

A o jakiej aptece mówisz?
    KLIENT

13.03.2016 17:21

JEDNA Z GORSZYCH APTEK TYPOWY MOLOCH TROCHE TANIEJ A CZUJESZ SIE JA W STODOLE PELNO LUDZI A OBSŁUGA ABY WCISNAC BRAK WYCZERPUJACYCH ODPOWIEDZI NA TEMAT LEKU BRAK CZASU POCO ABY NA INNYM ZAROBIC I TAK DALEJ NA ODWAL

Zostaw merytoryczną opinię o Gemini Polska Sp. z o.o.