Gemini Polska

• Dziewięć Włók
  • Wiślina
  • Mokry Dwór
  • Radunica
Balin - Gemini Sp. z o.o. S.K.A.

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Gemini Polska Sp. z o.o.

Opinie o Gemini Polska Gdańsk ALEJA GRUNWALDZKA 411

Nie przegap nowości o Gemini Polska Sp. z o.o.!

19.01.2016 20:55

Fado

29.01.2016 23:05

A mają może w planach otwarcie apteki w Warszawie ?

16.01.2016 17:53

agusia

19.01.2016 20:50

Ingi, myślisz, że na stanowisku księgowej można u nich dostać na początek 3-4 tys?
elunia

11.01.2016 18:41

To ile się zarabia w Gemini?! Standardowo? Czy może jednak da się coś więcej wynegocjować?!
wow

17.12.2015 10:46

A jak tam z zarobkami? Są jakieś widełki?!

08.12.2015 15:26

jarosław

08.01.2016 21:34

w Łukowie apteka się rozbujała na dobre, kolejki przez większość dnia dziewczyny milutkie a bracia Borkowscy ... no cóż, ktoś ulice dalej strzelił se niezłego samobója
łukbut

24.11.2015 22:48

a u nas do Łukowa weszło sobie gemini, zrobili najniższe ceny, łyknęli najlepszych magistrów, kolejki mają coraz większe i wszyscy się cieszą, no może poza konkurencją

19.10.2015 12:13

mgr

28.06.2016 13:05

...jakby miały serce to by NFZ i tak miał to gdzieś. To jest dokument. Recepta to nie świstek i wszystko musi być tip top, inaczej farmaceuta wyciąga kasę z własnej kieszeni. A w innej aptece albo ktoś nie zauważył i będzie miał problem, albo ma dobry kontakt z lekarzem i u niego poprawi.
klientka

24.09.2015 16:55

niektore panie bez uśmiechu, pracują za kare.Słabo u nich z doradzaniem.....
s

02.09.2015 11:49

Luk to jest forum o Gemini jako pracodawcy a nie jaka jest obsługa
Luk

30.08.2015 11:04

Super apteka, Panie pomocne i bardzo miłe, apteka trzyma swój poziom i niskie ceny, polecam
MM

21.08.2015 16:13

A w jakim mieście chciałabyś pracować w Gemini? Ja pracowałam tam przez kilka lat. Ogólnie szefostwo traktuje Cię jak powietrze, jeśli już pojawi się w aptece. Wychodzi z założenia, że jak nie Ty to kto inny. Jeśli chodzi o kierowników to zależy gdzie trafisz. Jeśli chodzi o umowę, to kilka lat temu ja dostałam od razu na czas nieokreślony. Teraz chyba jest tak, że dostajesz na próbny, na pół roku, potem na rok a następnie ewentualnie na czas nieokreślony. Ogólnie nastaw się, że ruch w tych aptekach jest mega duży (naprawdę MEGA), kasa średnia jak za taką harówkę (nieporównywalna do zmęczenia fizycznego i psychicznego)
NN

09.10.2016 21:01

Zgadzam się Z tą opinią, pracowałam dosyć długo w tej firmie. Anonimowość w stosunku do pracowników, przeciętne zarobki, wymagania b.wysokie.
NN

09.10.2016 21:01

Kontakt - Gemini Polska Sp. z o.o.

ALEJA GRUNWALDZKA 411 80-309 Gdańsk

Gemini
Branża główna: Inwestycje i rynki kapitałowe
vaga bond

20.07.2015 20:48

apteka tania na maxa!a jeszcze sie taki nie narodził co by każdemu... tanio i to sie liczy chyba że ktos lubi przepłacać
XYZ

28.06.2015 22:10

Masakra, płacenie pod stołem, wymaganie obowiązkowych nadgodzin- wszystkich sobót, 12 godzinnej pracy (harówki), do tego FAWORYZOWANIE LIZUSÓW (jak w szkole podstawowej). Poziom podejścia do pracownika poniżej przeciętnej- traktuje się go jak niewolnika. To nie miejsce pracy tylko (usunięte przez administratora)
Tajga

21.01.2017 12:58

BZDURA, BZDURA I JESZCZE RAZ BZDURA Jestem pracownikiem, o płaceniu pod stołem mowy nie ma, wręcz przeciwnie! Wszystko legalnie i na papierze. Soboty płatne dodatkowo, więcej chętnych niż potrzeba.
Karol

25.06.2015 10:42

Ceny takie jak wszędzie indziej a nawet czasami wyższe niż w innych aptekach. Te super opinie to jakaś pomyłka albo reklama.
aaaaaaaaaaaaa

24.05.2015 21:57

no cóż ceny sa nizsze jak w innych aptekach ale nie sadze aby pracownicy byli zadowoleni,panie wyglądają na baaaardzo zmęczone

31.03.2015 20:12

Czort

18.04.2015 23:04

Dziwny zbieg okoliczności data postu zbieżna z data odejścia pracownika....
farma

14.01.2015 00:42

super apteka!!!! super atmosfera pracy, super pracodawcy!!! polecam!!!
Jaras

23.06.2015 00:42

A zarobki jakie, bo słyszałem, że byle jakie?
optymistka

17.11.2014 12:09

Byłam w tej aptece,panie uśmiechnięta-a pracownik to wizytówka firmy-tanio,podoba mi sie.zyczę włascicielom duzych obrotów i dbajcie o swoich pracowników,wynagradzajcie odpowiednio-to bardzo wazne.
mania

15.01.2015 00:12

Widać firma umieszcza na swój temat same wspaniałe opinie.
foryo

17.11.2014 12:05

Kiedy dowiedziałem się ,że jest otwarta nowa apteka /SIEĆ POMORSKA/zaraz pobiegłem.Byłem pozytywnie zaskoczony,czysto,przejrzyście i schludnie.TANIO!!!!!!!!!!!! Jestem emerytem:)/nic dodać/
INŻYNIER

13.11.2014 20:26

TO PRAWDA CO PISZE SIĘ O TEJ APTECE.Dobrze,że z Pomorza apteka w Bydgoszczy otworzyła dla nas drzwi.Musi być konkurencja.Ceny są na poziomie każdej kieszeni,szczególnie emerytów biednych.Więcej takich aptek.Mam nadzieje ,ze magistrowie i technicy farmacji też są zadowoleni z wynagrodzenia.Myślę,że osoby kompetentne ,miłe powinny przyzwoicie zarabiać.Jestem pewien,że tak jest,życzę właścicielowi i personelowi wszystkiego dobrego.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Gemini Polska?

mama

13.11.2014 20:16

Podoba mi się obsługa w tej aptece-absolutna kompetencja,ceny tańsze niż w aptekach sąsiednich.Takiej apteki było nam trzeba w Bydgoszczy,więcej prosimy,panie magister farmacji przemiłe i kompetentne a pani kierownik apteki bardzo rzeczowa osoba.Przyjemnie robić zakupy w tej aptece.
klientka

13.11.2014 14:43

apteka super,panie magister urocze,kompetentne i czysciutkie,przemiłe

Zostaw merytoryczną opinię o Gemini Polska Sp. z o.o.