brak logo

hospitality sports

Warszawa

Opinie o hospitality sports

bolo23 2010-11-15 18:44:05
ja mam dobra opinie... Pra cowałem, dostałem kase. Nie wiem o czym mowicie. :)
ona 2012-12-31 19:09:39
A co powiecie o kioskach w Koszalinie?
Pracował tam ktoś?
Kamil... 2013-01-29 11:30:29
Czytam komentarze i się dziwie....Pracuje w Sports Hospitality od roku i wszystko jest wporzadku...
aga 2013-03-17 18:20:53
Pracuje dla sport hospitality. Jestem bardzo zadowolona, przełożeni są przyjaźnie nastawieni do pracowników, panuje miła atmosfera, wynagrodzenia przychodzi na konto w terminie. Polecam
xxx 2013-04-11 14:45:41
Ewidentnie podstawiona osoba. Przykre jest to że firma która uważa się za wspaniałą i tak pewną siebie nie potrafi nic. Nie będę wspominać o zaopatrzeniach i warunkach pracy oraz o tym, że niezadowoleni klienci pretensje kierują do kasjerów i kucharzy, bo niestety nie mają do kogo gdyż nikt nie stawi im czoła i nie powie 'tak, to ja jestem odpowiedzialny/a za to jak wygląda obsługa'. Wspomnę jedynie o wynagrodzeniach które w zasadzie NIGDY nie są w terminie. Skoro zleceniodawca nie potrafi wywiązać się z JEDNEGO punktu z umowy to dlaczego zleceniobiorca ma przestrzegać wszystkie?? Syf
1
pracownik 2013-04-12 17:52:47
Jestem kasjerem na Stadionie w gdańsku PGE Arena. Pracuje dla Sport Hospitality. Pracuję od Euro i od samego poczatku były problemy.
Wypłaty za pracę na meczach Euro albo nie przychodziły albo były za małe. Teraz podczas meczy sezonowych, w roku 2012 było jeszcze dobrze, choć były problemy z kasami bo sie psuły ale organizacja była nie najgorsza. Wypłaty przychodziły na czas albo 2-3 dni później.
Teraz w sezonie wiosennym 2013 zmieniły się kordynatorki i wszystko się zmieniło. Chciały mieć porządek a mają jeden wielki syf.
Pracuję na kiosku gastronomicznym. Nie dostajemy wypłat na czas. Wcześniej Lider ( osoba która zarzącała swoja grupą pracownikow na danym kiosku ) był traktowany poważnie. Gdy wysyłał liste z kim chce pracowac to wszyscy pracowali tak jak on to ustalił. a teraz w sezonie wiosennym 2013 ani razu nie pracowaje ze swoim Liderem ani ze swoją grupą i jest wielki syf.
Rozdzielają ludzi i rzucają ich po byle jakich kioskach, obiecują i nie dotrzymują ani jednej swojej obietnicy, jakies testy robią a same nie umieją utrzymac porządku na swoim stanowisku.
Generalnie robią to co im się podoba.
Nie polecam pracy w takiej atmosferze za marne 60 zł za prace, gdzie trzeba przyjsc 4 godziny przed meczem i po zakonczeniu meczu trzeba zostac od 2 do 3 godzin i czekać na rozliczenie. za 60 zł w takim stresie i nieprzyjemnej atmosferze się nie opłaca.
+ najlepiej ogarnietych ludzi traktują jak g*wno.

Praca mi się bardzo, ale to BARDZO podobały, do czasu kiedy nowe kordynatorki nie zrobiły "rewolucji". w roku 2012 o wiele lepiej się pracowało. a niezadowolony pracownik to zły pracownik, więc moża pora coś zmienić?

Jeżeli zmieni się coś to napiszę opinie, która by to prostowala, jak narazie jest jeden wielki syf.
2
Lider 2013-04-13 22:36:21
Pracuję na Pge Arenie od samego początku od otwarcia. I to co piszecie to jakieś bzdury wypłaty były zawsze na czas, zdarzały się pojedyncze sytuacje kiedy się przelewy spóźniały co było spowodowane dużą ilością pracowników lub po prostu złościwością rzeczy martwych. Co do koordynatorek to miałam również przejmność pacować kolejno z każdą z dziewczyn. Nigdy nie spotkała mnie nieprzyjemność z ich strony, jeśli pracownik wykonuje swoje obowiązki to ich nie ma ! Atmosfera również jest ok! Więc nie rozumiem waszych problemow. Czasem warto zająć się swoją pracą....
ehh 2013-04-14 11:40:07
Czasem warto jest mieć swoje zdanie, a nie mówić to co chcieliby usłyszeć przełożeni. Prawda jest taka, że rola Lidera nie jest zbyt męcząca, po za przyniesieniem ciuchów, kasy i ewentualnych braków w trakcie, nie robicie nic. Resztą, najgorszą robotą zajmują się pracownicy -kasjerzy, kucharze. Organizacja na Pepsi Arena godna jest 100% krytyki, to przykre. Nikt na ten temat się nie wypowiada, bo szkoda słów.
1
pracownik 2013-04-17 11:03:41
czytam i czytam, komentarz wystawcie sami. Wynagrodzenie DO
10-tego, dziś 17-ty, pieniędzy jak nie było tak nie ma, wyjaśnień również.
1
Polonia bydgoszcz 2013-05-10 12:24:29
Nie polecam za bardzo tej firmy.A te osoby co dają dobre opinie to lizusy.Brak organizacji-wielu kierowników,nie wiadomo kogo słuchać.Jeden wielki kogiel-mogiel.Wiecej ludzi rządzi niż pracuje...
2
Dari 2013-05-14 10:46:50
Podczas meczy Euro 2012 pracowałam w tej firmie. Zdecydowanie nie polecam, do dnia dzisiejszego nie otrzymałam wynagrodzenia. Wszyscy byli dla ciebie mili dopóki nie przyszedł dzień wypłaty, a wtedy zero odpowiedzi na telefony, mejle.
1
tiko 2013-11-19 10:03:27
firma totalnie nie rzetelna brak kasy!!!!!!! uważajcie na nią !!!!
1
asdf 2013-12-14 09:30:37
Mówicie o tej w Warszawie? Czyli nic się nie zmieniło?
3
praca 2014-01-05 23:06:42
Ja z tą firmą jestem związany od ponad 2 lat i miło mi się z nimi współpracuję. Nie narzekam na nikogo. Fajni liderzy, pracownicy i koordynator. Fakt pieniądze nie zawsze przychodzą na czas ale to się nie zdarza tylko w tej firmie bo i w innych. No i nie wiem tak jak napisał "pracownik" w gdańsku przychodzi się 4 godziny wcześniej na mecz w W-wie przychodzi się 2-3 godziny wcześniej a wychodzi się około godziny no półtorej po meczu no chyba że jest się na trybunie gości wtedy ten czas się przedłuża o dodatkową godzinę.
1
jasnosc 2014-01-28 20:00:17
To chyba jakaś żart! Żeby pensja była na koncie w terminie to by było superextra! Nie wspominając już o innych rzeczach.
1
Kamiś 2014-02-25 23:43:20
Pracowałem tam i nie polecam pracy. Teraz sprawę będą mieli w sądzie??? Sprzedają stara kiełbasę jeszcze z Woodstock-u.
2
Alexkrk 2014-03-03 14:49:49
Witam, a może coś o Stadionie Cracowi i firmie hospitality sports
;( 2014-03-04 19:54:24
Karmią klientów przeterminowanymi kilka miesięcy kiełbasami/parówkami. Ilekroc nie byłam w pracy wszystkie produkty były po upływie daty waznosci. Kompletny brak organizacji przelozonych i zainteresowania tym co sie dzieje aktualnie na kioskach. Wypłaty przychodzą często z miesięcznym opóźnieniem. Stanowczo nie polecam.
1
b.kucharz 2014-03-13 12:02:43
sport-hospitality gdańsk to najwiekszy syf gastronomiczny miasta.Drogo i byle jak.
Prawdziwych kucharzy nie ma już od roku.Odeszli po cięciach finasowych i atmosferze na kuchni,którą serwuje "szef"kuchni.Teraz gotują dzieci na praktykach,za darmo. Ciągła ściema finasowa,7-8 zł/godz,brak podzialu obow.
1
pok 2014-05-29 19:24:39
Jak wygląda obecnie sytuacja w oddziale w Warszawie?
1
.... 2014-06-10 13:32:22
Czy ktoś ma może numer do koordynatora z warszawy na legii ?
1
ak 2014-07-25 15:43:12
pieprz**** bzdury i tyle kasa prawie zawsze jest 10 bez żadnych problemow chyba ze ktos ma w innym banku konto, te negatywy to pewnie z tego ze zostaliscie wyrzuceni albo cos wam nie spasowalo. Jak ktos wykonuje dobrze prace to wszystko jest w porzadku nie mowiac o tym ze teraz wszystko jest super wiec jak nie pracujecie juz to sie nie wypowiadajcie bo tylko sie osmieszacie
1
gt 2015-02-24 21:40:59
jakie ta firma proponuje wynagrodzenie czy ktos doswiadczony pomoze w tej niezmiernie waznej dla mnie kwesti.. czy premie rowniez sa i czy praca jest na korzystnych warunkach dla obu stron jak to jest z waszej perspektywy pomozecie i wogole czy oferuja sciezki rozwoju dla nowych pracowników dziekuje za odpowiedzi
1
pracownik... 2015-06-03 13:58:51
Po pierwsze to firma ta oferuje pracę dla STUDENTÓW, pracę raz na tydzień lub dwa. W Krakowie szkolą pracowników na dane stanowisko (kasjer, kucharz, pomoc) i jeżeli się wykażesz i ogarniasz wszystko na punkcie gastronomicznym to możesz zostać "liderem". Ja osobiście dostaję 10 zł/h będąc kasjerką, a słyszałam że lider 2x więcej dostaje. Dla mnie firma jest okej i nigdy nie narzekam na brak przelewu, fakt może czasami jest 11 dnia jeżeli wypada jakiś weekend ale nie robię z tego afery. Polecam
Kateblack 2015-06-25 08:27:34
A do kogo trzeba sie zglosic zeby dostac prace w Warszawie? Wiecie kto tam zatrudnia?
jola monola 2015-07-13 12:47:33
moge powiedziec ze atmosfera jest , kucharze sa doswiadczeni sa tez i mlodzi kucharze generalnie praca i wynagrodzenie na umowie jest ok, wsciekam sie z wynagrodzeniem jak wynagrodzenie ma byc do 10 tego to do 10 tego chyba ze jest weekend jednak jak przelew zostanie puszczony rano nawet 10 tego to nawet jezeli ktos ma konto w innym banku bedzie o 18 tej najpozniej tego samego dnia . Jezeli tak beda traktowali ludzi to nikt tam nie przyjdzie.
jola monola 2015-07-13 12:49:08
moge powiedziec ze atmosfera jest , kucharze sa doswiadczeni sa tez i mlodzi kucharze generalnie praca i wynagrodzenie na umowie jest ok, wsciekam sie z wynagrodzeniem jak wynagrodzenie ma byc do 10 tego to do 10 tego chyba ze jest weekend jednak jak przelew zostanie puszczony rano nawet 10 tego to nawet jezeli ktos ma konto w innym banku bedzie o 18 tej najpozniej tego samego dnia . Jezeli tak beda traktowali ludzi to nikt tam nie przyjdzie i widze, ze nie tylko ja tam mialem ten problem
jola monola 2015-07-13 14:46:13
ale nawet jak zaplaca dzien pozniej to placa i to sie liczy, chodz troche to denerwuje, takze mam nadzieje ze jeszcze kiedys jak bede mial wolne w swoim hotelu to pojde tam dorobic
Aniak 2015-12-14 21:25:48
mi spóźnienia do pracy nie wybaczają, wiec ja nie będe wybaczał nieterminowych penscji
Student 2016-08-25 00:06:46
Stawki są przystępne i jeżeli chodzi o umowę zlecenie to naprawdę bardzo przyzwoite. Wynagrodzenie jest za imprezę. Za mecz rozegrany na Stadionie Legii jest 60 zł. Praca trwa średnio 5-6 godzin, więc naprawdę w porządku. Istnieje również czasem możliwość wyjazdów do innych miast, które są powiązane z firmą. Osobiście pracuję w tej firmie jakiś czas i naprawdę nie mogę mieć zastrzeżeń. Jeżeli nie jest się osobą oczekującą nie wiadomo jakiego wynagrodzenia i nie chodzi się z nosem zadartym do góry, to naprawdę jest bardzo miła i przyjazna atmosfera. Oczywiście często zależy ona od klienteli, która jak na miejsce imprezy jest zmienna ;)
Podsumowując, jeżeli ktoś chce sobie dorobić to naprawdę warto.
Pozdrawiam
1
alo 2016-10-16 15:27:25
Student, jak dla osoby ktora chce sobie dorobic to podejrzewam, ze może i dobra praca jednka na pełny etat to nie wiem czy jest szansa by się dostał?
justyn 2016-11-24 15:56:43
A jak jest w Gdańsku? cos sie zmienilo?
Zostaw swoją opinię o hospitality sports - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie hospitality sports