brak logo

Cablelettra Poland Sp. z o.o.

Mikołów

Opinie o Cablelettra Poland Sp. z o.o.

Kiku 2016-01-23 22:08:05
Są jakieś przyjęcia ?? Jak się dostać ..
doncia 2016-02-01 12:12:12
mam takie same pytanie czy są jakieś pzyjęcia teraz ?
jongmen 2016-02-01 13:46:40
Dzisiaj dzwoniłem to niby nie ma ...
Doncia 2016-02-02 16:07:40
Złoże papiery moze cos sie znajdzie
jongmen 2016-02-02 21:37:46
Doncia daj znac co Ci powiedzieli jak byłaś czy planują jakieś przyjęcia .
ona 2016-02-12 17:21:54
ja sie dostala i ciekawe jak bedzie.jak to widzialam to juz mam strach w oczach.macie jeszcze jakies pinie>??
jongmen 2016-02-12 20:58:24
Ona , az tak źle tam jest ?
ona 2016-02-13 19:40:39
nie wiem dopiero sie przekonam.moze diabeł taki straszny;)
Doncia 2016-02-13 19:54:58
Dlugo czekalas na przyjecie odkad zlozylas cv ?;)
ona 2016-02-13 20:53:26
hmmmm moze 2-3 tygodnie a ty dlugo czekasz???
Doncia 2016-02-14 05:16:43
Nie ja jeszcze nie bylam bo szpital mi plany zespół ;)
ona 2016-02-14 11:20:20
a chcesz zlozyc cv?
Doncia 2016-02-14 15:17:30
Tak
jongmen 2016-02-14 21:27:11
Ona , to daj znac jak po pierwszych szychtach
ona 2016-02-20 19:01:56
nara nie jest zle;) w kazdej pracy trzeba pracowac;)
1
Marta 2016-02-20 20:31:50
Ona odawalas cv osobiscie ?mowili cos ze beda szanse na przyjecie
margaryna 2016-02-21 23:33:08
Warto skladac cv?jak wyglada z atmksfera w pracy?są przyjecia??
2
ona 2016-03-05 18:16:37
składaj cv .zalezy na jaki dzial trafisz i na jakie kolezanki.... no narobic sie trzeba nie ukrywam
anonim 2016-03-29 17:22:56
Są jakieś testy?
ona 2016-03-31 08:07:01
testy czyli?? sa jak jestes juz przyjety na szkoleniu
brunetka 2016-08-26 11:23:44
Dziś jadę na rozmowę ,są przyjęcia :)
1
brunetka 2016-08-26 11:24:21
Dziś jadę na rozmowę ,są przyjęcia :)
brunetka 2016-09-01 08:28:22
Hej dziś idę już na produkcje;D miałam od pon szkolenie z bardzo fajnymi babkami . Są przyjęcia od razu mówię . Jak tam jest to napiszę wam do tygodnia . Na początku wygląda strasznie ale po co słuchać opini innych ? Lepiej iść i się przekonac . Gdyby było tak źle to nie pracowało by tam 2tys ludzi . jasne ze nie wolno sie dac ponizac i potem plakac po katach trzeba byc twardym ale tez nie wywolywac tej klotni . Trzymajcie kciuki ;)
2
bery 2016-09-02 22:57:21
To są chyba jakies jaja... wstawiłem dzisiaj komentarz o tej firmie jak znęca się nad nowymi pracownikami i wgl a on po paru godzinach został usunięty... a wiec dla tych co nie zdążyli przeczytać- liderki oraz inne pracownice znęcaja sie nad nowymi pracownikami!!! Odzywki typu Ty kur.. Ty suk.. to podstawowe słowa kierowane w Twoją strone.. nie wspomne juz o zastraszaniu i przemocy fizycznej z ktorą tez sie spotkałem. Po prostu chlew! Dziwie sie ze nie jest wamm wstyd.
9
marcin 2016-10-09 21:00:36
sa przyjecia jak cos przez posrednictwo work service w katowicach na kopernika
Marcin 2016-10-20 21:00:51
Potwierdzam. Pracuję tam od 3 miesięcy i szukam innej pracy. Lubię pracę na produkcji i takiej szukam, ale tu nie zostanę. Nie spotkałem się z wyzwiskami ze strony liderów (aczkolwiek wierzę, że inni tak), ale ze strony pracowników - tak, i to na co dzień. Jeżeli zwracasz na to liderowi uwagę, że ktoś się tak w stosunku do Ciebie zachowuje - olewa sprawę. Kierownicy? Oni to tłumaczą "presją" - presja nie zwalnia od przeciwdziałania mobbingowi. Krzyczą, obrażają, robią złośliwe uwagi - a przełożeni NIC. Z ekipy, która się ze mną przyjmowała do pracy, została 1/3 osób. Każda z tych, co odeszły, odeszły TYLKO i wyłącznie z powodu traktowania. Bo finansowo ok, pakiety socjalne dobre, wypłata na czas, a praca też nie jest ponad siły. Ale ludzie traktują się jak bydło i tu jest problem, nikt normalny nie chce w takiej atmosferze robić.
I pamiętajcie jedno - to, że TERAZ trafiliście na normalną ekipę i fajnego lidera nie oznacza, że tam zostaniecie. Bo wystarczy, że zamkną linię albo gdzie indziej zachoruje pracownik - i Twoja sytuacja dramatycznie się zmieni i trafisz właśnie na chamskiego lidera albo wrednych współpracowników. Bo ja również na początku fajnie trafiłem, ze świetną ekipą oraz wspaniałą liderką. Ale potem zamknęli linię i przenieśli nas gdzie indziej. I zaczęło się "polskie piekiełko".
8
nieznany 2016-10-21 13:49:01
nie polecam tam pracy .
8
Nick 2016-10-24 19:07:56
w jakim przedziale wiekowym ludzie tam pracują ? starsi są? po 40-ce?
4
k 2016-11-05 20:37:51
wszystko co piszecie to prawda- jestem w tym szambie kilka lat. ....paranoja paranoje goni
Monia 2016-11-06 15:22:16
Zna ktos liderke agnieszke w.taka w okularach .mam byc przydzielona do niej.
rychu 2016-11-08 19:53:59
Test bardzo łatwy, zaznaczasz tylko 3 prostokątny o danym wyglądzie, ze wszystkich które widać.
(znajda się delikwenci którzy ten test obleją ale to zapewne same oszołomy) Dwa pytania i cie przyjmują. Potrzebują bardzo dużo ludzi bo maja zlecenia .
rychu 2016-11-08 19:56:13
aha i jeszcze jedno , wysyłajcie nawet przez @ swoje cv , bądź do kadrów na ul. wyzwolenia się przejdźcie, lub bezpośrednio do liderów na kolejowej
Wiola 2016-11-08 20:01:54
Uśmiałam się na spotkaniu jak, powiedziano ze pracuje się na produkcji od pn-pt a sobota nie jest obowiązkowa tylko kto chce. Przy tak dużych zleceniach i zapotrzebowaniu to trzeba przyjść w sob. czy się chce czy nie chce - takie są reguły pracy na produkcji - ale tego nie powiedziano (chyba specjalnie) - podziękowałam
Wiola 2016-11-08 20:04:49
nie polecam , najlepiej bezpośrednio do firmy
Yolo 2016-11-11 15:53:20
Witam, interesuje mnie praca w tym zakładzie lecz interesuja mnie zarobki. Cosw słyszałem ze za soboty oprocz dodatko 100 % jest spora premia.
Czy moze ktoś wypowiedzieć się na ten temat?
No i jak wygląda sytuacja z podwyżkami dla pracowników pracujących kilka lat? Czy dostaje sie co roku podwyżkę,czy wszystko indywidualnie ustalane?

Pozdrawiam
Mikołaj 2016-11-15 18:23:56
Premie są aktualne spore ale to nie jest na stałe, jeśli się skończy duże zapotrzebowanie to i premie się zmniejsza, jeśli chodzi o podwyżki jeśli takie są to to dostaje ją każdy nie ma wyjątków czy ktoś pracuje 5czy 10 lat.
zaint 2016-11-18 16:50:57
a ile z tymi sobotami można wyjść w miesiącu (na rękę)?? i ile takie zamówienia mogą potrwać?
Mikołaj 2016-11-20 17:45:05
Nawet ok 2000 zł można wyjść więcej do wypłaty, a ile potrwa zapotrzebowanie tego nikt nie wie
A 2016-11-20 18:07:33
Chciałabym zatrudnić się w tej firmie ale czy oni mają w styczniu postój? (ile on trwa i czy jest płatny?)
1
Justa 2016-11-23 09:45:47
praca dla najbardziej zdesperowanych - bolące dłonie (bardzo) - i nie jest to kwestia braku siły :) - po prostu to takie obciążenie dla stawów ,ze nie da sie przyzwyczajic (nawet po kilu miesiącach) !
ludzie - alkoholicy, narkomani, ludzie po odwykach i z wyrokami, kibole - masakra - poziom rozmowy - sex, picie , dragi i zadymy.
pracuja tu ukraincy, turcy portugalczycy, rumuni - zbieranina - polacy przewaznie zwalniają sie po dniu, kilku dniach czy miesiącu - zostają tacy, którzy nie znajdą innej pracy.
W jadalni czy stołówce - syf totalny !
co do pracodawcy ok - zarobic sie da (ale jakim kosztem! - w wolne dni nie ruszysz rękami tak bolą)
6
walduś 2016-11-26 09:52:32
ale po co ci postój ? Nie idź tam pracować to też będziesz miał labę - proste
Ruda2687 2016-11-30 06:20:53
Czytałam wszystkie opinie.. zdania sa podzielone jednak mysle ze w kazdej pracy tak jest, ze jednemu trafi sie lepiej innemu gorzej.
Pracuje prawie 2 mies. w Yazaki i jestem bardzo zadowolona.. nie trafilam jeszcze na nikogo niemilego...wszscy (nawet obcokrajowcy) usmiechaja sie i witaja nawet jesli nie wiedza kim jestes !:) atmosfera super. Nie pracuje na linii jednak czesto tam zagladam i rowniez nie slyszalam by ktos sie do kogos zle odnosil...owszem czasem Panie sa irytujace, ale zmeczenie mysle robi swoje :D . Kazdy stara sie pomagac sobie wzajemnie.. obszarowi i liderzy staja na wysokosci zadania !:)
Skladajcie CV smialo !:D
Tomek 2016-12-01 18:46:33
A jo to pierdola
1
onaa 2016-12-02 03:10:56
Czy to sa na pewno opinie z Mikołów yazaki ? Bo wierzyć się nie chce ..robię tam powiem ze długo i nie słyszałam nie widziałam żebym ktoś kogoś bił ;o babki sa wredne ale ej jak to laski; jesteś miły ktoś tez jest miły . Po pierwsze da si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobić . WEEKENDY są dla chcacych! Nikt nikogo nie rucha w kiblu no ludzie ;) moja liderka jest prze kochana i ludzie na lini też jasne ze nie jedna powie : co za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to tamto ale i tak się wszystkie kochaja; sama bym stamtad nie odeszła bo szkoda tej kasy i ludzi -przyzwyczailam się . Mój mi gada ze stałam się wredna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i cieszę się ;D także no spoko jest
onaa 2016-12-02 03:13:40
Dziewczyno gdzie Ty pracowalas? Bo na pewno nie w Mikolowie ; o
1
Mikołaj 2016-12-02 11:53:42
Justa to gdzie ty prcowalas? Co za bzdury wypisujesz!!!
Kati 2016-12-03 11:29:07
Czy wiadomo już ile premi na święta
gagarin 2016-12-05 18:33:13
chcialabym sie coś zapytać prywatnie, jest możliwość
ja 2016-12-06 10:49:35
jak długo czeka się na przyjecie
jasiek 2016-12-08 15:05:28
słyszałem ze nie wszyscy tej premii nie dostana tylko ci wybitni dla f-my
Zostaw swoją opinię o Cablelettra Poland Sp. z o.o. - Mikołów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cablelettra Poland Sp. z o.o.