brak logo

Cablelettra Poland Sp. z o.o.

Mikołów

Opinie o Cablelettra Poland Sp. z o.o.

Anonim 2016-12-17 12:06
Mam pytanie. Czy faceci też pracują przy produkcji tych wiązek czy robią coś innego ?
1
nicka 2016-12-18 10:55
Nie pracuję tam ale byłam na rozmowie. W mojej grupie przeważało więcej facetów, kobiet było chyba 4 , jeżeli masz jakieś dodatkowe uprawnienia np. na wózki to jesteś już zatrudniony
KaRoL 2016-12-22 17:21
hahaha znów są oferty pracy na necie
Marysia 2017-01-01 17:42
Ten kto się chce przyjąć do tego zakładu niech się dobrze zastanowi jeśli ma się coś lepszego na oku. Ja pracuje 2 miesiące. W sumie pierwszego dnia czułam się jak na Ukrainie (nie dlatego że dużo Ukraińców pracuje ) ale dlatego że ten budynek to komunistyczny Reżim !! Bałam się wejść po schodach, jak weszłam do stolowki to była w takim stanie ze nie potrafiłam kanapki przelknac. Po drugie syf w kiblach na maxa ! Nie załatwisz się bo deski klozetowej nie ma. Ludzie bardzo wulgarni z rana od 6stej rano juz slychac lacine. Ogólnie nie polecam. Mnie ciężko było się przyzwyczaić do warunków tam panujących. W dodatku miałam sprzecznośc z chłopakiem młodszym o parę lat, który chyba nie wie co to znaczy kultura! Ludzie niektórzy bardzo fajni a niktorzy no niestety trzeba ich przywracac do pionu.
1
vgh 2017-01-02 16:12
ile dają na początek?
Patrycja 2017-01-03 18:23
Do-Marysia 2017-01-01 17:42:30----Zwolnij sie jak Ci sie nie podoba taki z Ciebie inteligent to znajdziesz prace w jakies korporacji w Warszawie. Ty sie stołujesz w w pięcio gwiazdkowym hotelu? a w domu masz marmurowe schody? i co masz do Ukraińców tacy ludzie jak my,którzy tylko chca pracować jak my ."pracuje tam ponad 5lat" Patrycja.
5
Albanczyk 2017-01-07 16:01
Sema pracuje tam 3mc i jest super pracuje na Wyzwolenia na moletach spoko ludzie lidrke tez mam spoko a jak wiadomo w kazdej pracy trzeba robic swoje nikomu niepłacą za siedzenie w pracy albo za obijanie się. Na poczatek umowa 3 mc i 1850zl brutto a poten na 7mc i juz 2tys brutto. Są przyjęcia ciągle ale jak ktoś ma zamiar nic nie robic a zarobic to lepiej niech se dają spokój. Ja sobie chwale prace w tej Firmie.
5
A 2017-01-07 18:13
@Albanczyk czy na początek oprócz tego 1850 brutto jest jest jeszcze coś wypłacane do wynagrodzenia (np. premie za frekfencje)
1
Albanczyk 2017-01-10 21:16
Są premie za wyrobioną norme 50 wiazek na zmianie potem Są soboty 100% płatne albo 400 zł zalezy od zapotrzebowania na wiązki.
1
Albanczyk 2017-01-10 21:17
Są premie za wyrobioną norme 50 wiazek na zmianie potem Są soboty 100% płatne albo 400 zł zalezy od zapotrzebowania na wiązki.
Janek 2017-01-11 17:51
Witam. Pracje ktoś na ul. Kolejowej na zmianie u p. Agnieszki. Jaka jest atmosfera na pewno tej zmianie i czy ludzie w miarę fajnie ? Pytam gdyż mam iść ma ta zmianę. Dziękuję za odpowiedzi.
fgfhg 2017-01-16 15:15
a jak ona ma na nazwisko?
hack 2017-01-16 15:44
dają jeszcze taką wielką kasę za weekendy?
Nick 2017-01-20 12:25
Zaś przyjęcia
Janek 2017-01-22 20:26
Właśnie nie wiem ale nosi okulary i wygląda na sympatyczną kobietę :)
Patrycja 2017-01-24 17:29
Jestem obecnie na l4 (drugi tydzień) i przyjechał przedstawiciel zakladu sprawdzić czy nie symuluje,czy jestem w domu więc uwazajcie
1
Patrycja 2017-01-24 17:32
Chłopie tam nie ma z kim zdradzać same sieroty
2
Aliszja 2017-01-28 01:33
Nie pracuje tam długo ale jest premia 220 zł brutto za obecność (tzn brak l4 w miesiącu albo nieobecności która nie jest urlopem) plus 180 za podstawowa normę, działają związki które walczą o większe dodatki za soboty albo dwunastki. Lider i ekipa? Wszystko zależy od ludzi ale jak ktoś sam nie przedłuża sobie przerwy albo nie chodzi palić co 30 min albo nie siedzi ciągle na telefonie to nie podpanie bo każdy lider jest zależny od ludzi po sobą i jak nie ma normy to ma ochrzan od kierownika więc musi pilnować ludzi w swojej grupie
SpiDi 2017-01-30 21:43
Serio większość osób co pisze te komentarze chyba nigdy nie pracowali w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tutaj jest sielanka a jak ktoś cie obraża i dajesz sobie wejść na głowe to twoja sprawa masz buzie masz głos nie potrafisz odpyskować ? Też miałem uwagi od pań po 40 no i co nie dałem się teraz są takie milutkie tylko musisz pokazać że się nie dasz . premie w grudniu i listopadzie były 400% czyli na ręke za jedną sobote 400zł teraz normalnie 100%
kadet 2017-02-02 07:55
Są tam przyjęcia na kierowce, mechanika ewentualnie magazyniera?
Jaaa 2017-02-14 11:10
Jakieś kpiny, nie wierze co ludzie tutaj wypisują. Jeśli ktoś nie chce pracować, pracowac nie będzie. Co do zarobków jest dobrze atmosfera w porządku jeśli robisz swoje, wszystko jest dobrze a liderzy to doceniają co pózniej ma wpływ na wypłaty. Ludzie co pisza takie opinie negatywne to podejrzewam albo pracy nie lubieja albo była to pierwsza ich praca bo jeśli zachowują sie jak w szkole tez są tak traktowani. Bogaty socjal.
1
Raf 2017-02-14 11:21
Wiecie ile zarabiają na magazynie bez l4, prosze o konkretne odpowiedzi najlepiej netto ☺️
1
krucho 2017-02-15 22:36
Stasiek lider to złodziej i oszust krzyczy po ludziach uderzył mnie w pysk i kablami w szyję pozdrawiam Krzysztof
4
Mosiek 2017-02-20 16:34
Są może przyjęcia teraz?
big ben 2017-02-20 19:18
za co moga zwolnic pracownika
mąż 2017-03-03 19:59
nie jestem pewny czy aby na pewno podaj inicjały to potwierdze lub zaprzecze
kkkkkkkjijjj 2017-03-04 19:39
Co to za pierdoły- albańczyk ni by nie umie napisac po polsku zdania ale ą napisal- jacyś podstawieni do pisania pozytywów widze...
l*** 2017-03-04 19:59
dokładnie k-zgadzam sie a najgorsze ze mianuja ciagle nowych liderow i kierownikow i ich język i kultura osobista kierowana do pracownikow produkcji ktorzy przeciez robią tą czarną robote pozostawia wiele do zyczenia. Zal patrzec i sluchac. Szkoda ze kierownictwo nie czyta opini o Yazaki ze strony personelu- moze by przejzalo na oczy ze kolezanke to ma sie poza zakladem a nie mianowac ja liderem czy kierownikiem jak z jej powodu ludzie odchodza, Na co byly te szkolenia z motywacji? Wyrzucone pieniadze
1
Pracownik 10 lat 2017-03-07 06:14
Jaką wy możecie napisać opinię,Wy świeżaki , ile tam pracujecie co wy możecie wiedzieć o tej firmie,wasze wypowiedzi są masakryczne lepiej do roboty się weźcie a nie takie głupoty wypisujecie!!!!
pracownik 2017-03-07 15:58
Czyli twierdzdzisz ze A.Woznia..jest liderem bo jest dobra kolezanka szefostwa?
2
misiu 2017-03-11 20:15
Znam Staśka lidera i jest ok
1
ali 2017-03-14 12:40
a my trafiłyśmy pod Panią Dominikę W. z Cz-ki i powiem tak jedna wielka masakra, laska dopiero pół roku lideruje a daje upomnienia, nie puszcza na przepustki nawet w sytuacjach naprawdę ważnych (dzieci i itp.) traktuje nas z góry, dogadać się nie można, zabiera premie koleżankom z którymi nie dawno pracowała , kto wybiera takich liderów? nie pamięta wół jak cielęciem był
wcześniej była super liderka i bez problemów a teraz szkoda gadać
7
Aezakmi 2017-03-16 14:50
Nie polecam.
4
madz 2017-03-16 15:17
wiem o kim mowa, blondynka taka, to jest tragedia bym powiedziała, napiszcie jakąs skargę wyżej może pomoże bo z tego co wiem to wiele osób za nią nie przepada.
Ogóleni praca ok. Wypłaty dobre, wczasy pod grusza niezłe i inne dodatki ale właśnie przez takie osoby aż się człowiekowi nie chce tam jeździc
3
Hercules 2017-03-16 18:00
Ja na pracę nie narzekam. Pracuję na Moletach .. Tylko zachowanie (czuję się jak w przedszkolu, ale nie będę się dłużej wypowiadać... Szkoda słów a i kryć się z tym co piszę nie będę, Bo jak wiem każdy mnie na pewno zna. Ludzie są różni niektórzy zachodzą za skórę. Czasem wybuchnę... Ale nie pozwolę sobie na pewne rzeczy. Pytacie czy pracuję na produkcji faceci ... Tak pracują. Pracę oceniam dobrze i ekipa z jaką pracuję jest spoko ... mamy nowych i się wyrabiają... Powiem jeszcze tyle .. Że ten kto chce pracować... Ten będzie, a kto nie to oleje pracę i będzie tylko narzekać.... Fakt są upadki i wzloty, ale cóż takie życie.. Kto mnie zna pozdrawiam a kto nie to niech pozna... Moja ekipa wie o kim mowa....
Sylwia 2017-03-17 07:50
Witam serdecznie. Gdzie wysłać CV do tej firmy? Możecie podać jakiegoś maila? I czy można z Tychów jakoś do niej dojechać autobusem?
5
Hercules 2017-03-25 08:47
Zlikwidujcie w końcu tę palarnie. Bo się normalnie wytrzymać nie da. Pierdolenie o Chopenie ....
Jak będzie postój.. A palaczy zamiast ubywać to przybywa.... Jak czegoś z tym nie zrobią to ja sam wezmę siekierę i rozpierniczę ją w drzazgi ....
6
Anka 2017-03-30 18:32
Pozdrawiam wszystkich zakłamanych ludzi z Yazaki, które rozpowiadają nieprawdziwe plotki tylko po to żeby inni mogli się z tych obrzuconych gównem ludzi śmiać i drwić. Przypominam jeśli zapomnieliście. Jesteście Polakami i powinniście szanować drugiego Polaka, możecie kogoś nie lubić bo nikt nie musi od razu kogoś kochać, tylko nie siejcie nieprawdziwych plotek tylko po to żeby mieć jakieś zajęcie przez 8 godzin pracy. Z moich obserwacji to więcej plotkują kobiety i z tego faktu że sama jestem kobietą jest mi wstyd za niektóre panie. Najlepiej poznac daną osobe a nie wyrabiać sobie zdania przez ķłamliwe plotki. Szanujcie się a nasze miejsce pracy będzie lepszym miejscem. Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe.
6
mala 2017-04-11 22:35
Jeśli ktoś nie szanuje Ciebie, Ty nie szanujesz jego, proste, karma prędzej czy później wraca. W każdej plotce jest ziarno prawdy. Pozdrawiam serdecznie :-)
1
Aleksandra 2017-04-13 08:34
Pani Aniu prawda jest taka, że plotkują zarówno kobiety i mężczyźni. Polak nie Polak, podwładny, czy lider każdy powinien szanować drugą osobę bez względu na cokolwiek. Więc Jeśli ktoś tego nie robi to dostaje w zamian to samo, najwyraźniej na to zasłużyła, bo rozumiem, że koleżanka stanęła w obronie Pani D. Znam ją osobiście i niestety to co było wyżej napisane jest prawdą, zakłamana, niesprawiedliwa, bardzo złośliwa w stosunku do innych... Przykre ale prawdziwe... No i może wróćmy do warunków pracy bo chyba tego tu ludzie oczekują .
pOZDRAWIAM
1
Anka 2017-04-19 18:54
No niestety nie w każdej plotce jest ziarnko prawdy bo niektóre plotki są wyssane z kosmosu i wogole nie miały miejsca w rzeczywistości. A inni sobie je wymyślają a jeszcze inni w to wierzą. I nie chodzi mi o żadna panią D. bo takiej osoby nie znam, chyba że z widzenia, ale nie osobiście. Chodzi mi tylko o to by nie rozpowiadać fałszywych plotek ( sama padłam ofiarą takiej plotki, która była nie prawdziwa ) i sama się dziwiłam, że ludzie są na tyle zdolni żeby takie coś wymyślić i na tyle okrutni aby to rozpowiadać wszystkim a potem to już wiadomo co się dzieje. Pracuje tam 10 lat i wiem co można komuś wyrządzić taka nieprawdziwa plotką. Już nie jedno widziałam w tej pracy i wiem co pisze. Wiec na koniec taki apel aby nie wierzyć w plotki bo są nieprawdziwe a można tylko komuś zaszkodzić. Pozdrawiam.
5
DevillDoll 2017-04-27 17:25
Hej.
Kilka pytań odnośnie zarobków:
- ile średnio zarabia operator na krajalni (powiedzmy taki z 5-letnim stażem), ile magazynier, a ile pracownik utrzymania ruchu?
- jakie i w jakiej wysokości są premie i dodatki do wynagrodzenia zasadniczego (premia frekwencyjna, premia roczna, świąteczna, itp.)
- jakie są świadczenia z funduszu socjalnego i w jakiej wysokości (wczasy pod gruszą, dofinansowanie pobytu dzieci w przedszkolu...)

Będę wdzięczny za rzeczowe odpowiedzi, a jeśli ktoś chce sobie pożartować to niech sobie daruje ;)
Kawalkada 2017-04-28 13:46
Znajomy podrzucił CV prawie miesiąc temu,żadnego odzewu,dzisiaj byłem sam, ale mogłem złożyć CV tylko na portierni albo na ochronie...ciekawe co z tego wyjdzie. A może od razu odrzucają CV bez zdjęcia?
Xona 2017-05-02 19:31
Ja zostawilam na portierni i po 15 minutach juz mi dzwonili. Cv bez zdjęcia
Ozyrys 2017-05-07 18:56
Zdjęcie możesz donieść to nie rekrutacja modeli tylko profil na przepustce
Kawalkada 2017-05-08 17:50
Może miałaś doświadczenie w podobnej Pracy?:) No i z tego co mi wiadomo, bardzo dużo kobiet przyjmują ;)
1
Ja 2017-05-16 20:18
Znam jedną sierote haha
Krysia75 2017-05-29 22:04
Hej wiecie może czy jest autobus który dowozi do pracy i jaka jest jego trasa ?
Dobry Franek 2017-05-30 04:44
Tak jest kilka busów. A skąd jesteś?
1
ghh 2017-06-04 00:36
są jakieś ekstra dodatki za weekendy?
1
Zostaw swoją opinię o Cablelettra Poland Sp. z o.o. - Mikołów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cablelettra Poland Sp. z o.o.