brak logo

Cablelettra Poland Sp. z o.o.

Mikołów

Opinie o Cablelettra Poland Sp. z o.o.

rychu 2016-11-08 19:53
Test bardzo łatwy, zaznaczasz tylko 3 prostokątny o danym wyglądzie, ze wszystkich które widać.
(znajda się delikwenci którzy ten test obleją ale to zapewne same oszołomy) Dwa pytania i cie przyjmują. Potrzebują bardzo dużo ludzi bo maja zlecenia .
rychu 2016-11-08 19:56
aha i jeszcze jedno , wysyłajcie nawet przez @ swoje cv , bądź do kadrów na ul. wyzwolenia się przejdźcie, lub bezpośrednio do liderów na kolejowej
Wiola 2016-11-08 20:01
Uśmiałam się na spotkaniu jak, powiedziano ze pracuje się na produkcji od pn-pt a sobota nie jest obowiązkowa tylko kto chce. Przy tak dużych zleceniach i zapotrzebowaniu to trzeba przyjść w sob. czy się chce czy nie chce - takie są reguły pracy na produkcji - ale tego nie powiedziano (chyba specjalnie) - podziękowałam
Wiola 2016-11-08 20:04
nie polecam , najlepiej bezpośrednio do firmy
Yolo 2016-11-11 15:53
Witam, interesuje mnie praca w tym zakładzie lecz interesuja mnie zarobki. Cosw słyszałem ze za soboty oprocz dodatko 100 % jest spora premia.
Czy moze ktoś wypowiedzieć się na ten temat?
No i jak wygląda sytuacja z podwyżkami dla pracowników pracujących kilka lat? Czy dostaje sie co roku podwyżkę,czy wszystko indywidualnie ustalane?

Pozdrawiam
Mikołaj 2016-11-15 18:23
Premie są aktualne spore ale to nie jest na stałe, jeśli się skończy duże zapotrzebowanie to i premie się zmniejsza, jeśli chodzi o podwyżki jeśli takie są to to dostaje ją każdy nie ma wyjątków czy ktoś pracuje 5czy 10 lat.
zaint 2016-11-18 16:50
a ile z tymi sobotami można wyjść w miesiącu (na rękę)?? i ile takie zamówienia mogą potrwać?
Mikołaj 2016-11-20 17:45
Nawet ok 2000 zł można wyjść więcej do wypłaty, a ile potrwa zapotrzebowanie tego nikt nie wie
A 2016-11-20 18:07
Chciałabym zatrudnić się w tej firmie ale czy oni mają w styczniu postój? (ile on trwa i czy jest płatny?)
2
Justa 2016-11-23 09:45
praca dla najbardziej zdesperowanych - bolące dłonie (bardzo) - i nie jest to kwestia braku siły :) - po prostu to takie obciążenie dla stawów ,ze nie da sie przyzwyczajic (nawet po kilu miesiącach) !
ludzie - alkoholicy, narkomani, ludzie po odwykach i z wyrokami, kibole - masakra - poziom rozmowy - sex, picie , dragi i zadymy.
pracuja tu ukraincy, turcy portugalczycy, rumuni - zbieranina - polacy przewaznie zwalniają sie po dniu, kilku dniach czy miesiącu - zostają tacy, którzy nie znajdą innej pracy.
W jadalni czy stołówce - syf totalny !
co do pracodawcy ok - zarobic sie da (ale jakim kosztem! - w wolne dni nie ruszysz rękami tak bolą)
7
walduś 2016-11-26 09:52
ale po co ci postój ? Nie idź tam pracować to też będziesz miał labę - proste
1
Ruda2687 2016-11-30 06:20
Czytałam wszystkie opinie.. zdania sa podzielone jednak mysle ze w kazdej pracy tak jest, ze jednemu trafi sie lepiej innemu gorzej.
Pracuje prawie 2 mies. w Yazaki i jestem bardzo zadowolona.. nie trafilam jeszcze na nikogo niemilego...wszscy (nawet obcokrajowcy) usmiechaja sie i witaja nawet jesli nie wiedza kim jestes !:) atmosfera super. Nie pracuje na linii jednak czesto tam zagladam i rowniez nie slyszalam by ktos sie do kogos zle odnosil...owszem czasem Panie sa irytujace, ale zmeczenie mysle robi swoje :D . Kazdy stara sie pomagac sobie wzajemnie.. obszarowi i liderzy staja na wysokosci zadania !:)
Skladajcie CV smialo !:D
Tomek 2016-12-01 18:46
A jo to pierdola
1
onaa 2016-12-02 03:10
Czy to sa na pewno opinie z Mikołów yazaki ? Bo wierzyć się nie chce ..robię tam powiem ze długo i nie słyszałam nie widziałam żebym ktoś kogoś bił ;o babki sa wredne ale ej jak to laski; jesteś miły ktoś tez jest miły . Po pierwsze da si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobić . WEEKENDY są dla chcacych! Nikt nikogo nie rucha w kiblu no ludzie ;) moja liderka jest prze kochana i ludzie na lini też jasne ze nie jedna powie : co za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to tamto ale i tak się wszystkie kochaja; sama bym stamtad nie odeszła bo szkoda tej kasy i ludzi -przyzwyczailam się . Mój mi gada ze stałam się wredna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i cieszę się ;D także no spoko jest
onaa 2016-12-02 03:13
Dziewczyno gdzie Ty pracowalas? Bo na pewno nie w Mikolowie ; o
2
Mikołaj 2016-12-02 11:53
Justa to gdzie ty prcowalas? Co za bzdury wypisujesz!!!
Kati 2016-12-03 11:29
Czy wiadomo już ile premi na święta
gagarin 2016-12-05 18:33
chcialabym sie coś zapytać prywatnie, jest możliwość
ja 2016-12-06 10:49
jak długo czeka się na przyjecie
jasiek 2016-12-08 15:05
słyszałem ze nie wszyscy tej premii nie dostana tylko ci wybitni dla f-my
onaa 2016-12-12 06:47
Wszyscy dostali premie na święta ;)
Hmmmm 2016-12-13 12:11
Praca ciężka, tzn dla rąk po miesiącu pracy nie wiem gdzie gdzie mam je włożyć. Ciepią ludźmi tam gdzie jest zapotrzebowanie, jak człowiek już coś ogarnie to przychodzi lider i zabiera Cię na inne stanowisko, i wszystko zaczyna się od nowa a normę i tego żeby się wyrabiać oczekują. Jedyny plus ze wypłata na czas i to ze zatrudnienie pod firmę.
1
maz 2016-12-14 20:20
Zona tam pracuje .zarobki fajne mozliwosci do zdrady jeszcze lepsze .juz nie jest moja zona
4
krysia 2016-12-14 20:26
Zna ktos liderke Wodecka?podobno lekkich obyczajow jest kierownictwo jej ufa bo zrobi co kaza.czy to prawda?
1
jarox 2016-12-15 19:23
wiemy o której zonie mówisz :)
Anonim 2016-12-17 12:06
Mam pytanie. Czy faceci też pracują przy produkcji tych wiązek czy robią coś innego ?
nicka 2016-12-18 10:55
Nie pracuję tam ale byłam na rozmowie. W mojej grupie przeważało więcej facetów, kobiet było chyba 4 , jeżeli masz jakieś dodatkowe uprawnienia np. na wózki to jesteś już zatrudniony
KaRoL 2016-12-22 17:21
hahaha znów są oferty pracy na necie
Marysia 2017-01-01 17:42
Ten kto się chce przyjąć do tego zakładu niech się dobrze zastanowi jeśli ma się coś lepszego na oku. Ja pracuje 2 miesiące. W sumie pierwszego dnia czułam się jak na Ukrainie (nie dlatego że dużo Ukraińców pracuje ) ale dlatego że ten budynek to komunistyczny Reżim !! Bałam się wejść po schodach, jak weszłam do stolowki to była w takim stanie ze nie potrafiłam kanapki przelknac. Po drugie syf w kiblach na maxa ! Nie załatwisz się bo deski klozetowej nie ma. Ludzie bardzo wulgarni z rana od 6stej rano juz slychac lacine. Ogólnie nie polecam. Mnie ciężko było się przyzwyczaić do warunków tam panujących. W dodatku miałam sprzecznośc z chłopakiem młodszym o parę lat, który chyba nie wie co to znaczy kultura! Ludzie niektórzy bardzo fajni a niktorzy no niestety trzeba ich przywracac do pionu.
1
vgh 2017-01-02 16:12
ile dają na początek?
Patrycja 2017-01-03 18:23
Do-Marysia 2017-01-01 17:42:30----Zwolnij sie jak Ci sie nie podoba taki z Ciebie inteligent to znajdziesz prace w jakies korporacji w Warszawie. Ty sie stołujesz w w pięcio gwiazdkowym hotelu? a w domu masz marmurowe schody? i co masz do Ukraińców tacy ludzie jak my,którzy tylko chca pracować jak my ."pracuje tam ponad 5lat" Patrycja.
5
Albanczyk 2017-01-07 16:01
Sema pracuje tam 3mc i jest super pracuje na Wyzwolenia na moletach spoko ludzie lidrke tez mam spoko a jak wiadomo w kazdej pracy trzeba robic swoje nikomu niepłacą za siedzenie w pracy albo za obijanie się. Na poczatek umowa 3 mc i 1850zl brutto a poten na 7mc i juz 2tys brutto. Są przyjęcia ciągle ale jak ktoś ma zamiar nic nie robic a zarobic to lepiej niech se dają spokój. Ja sobie chwale prace w tej Firmie.
3
A 2017-01-07 18:13
@Albanczyk czy na początek oprócz tego 1850 brutto jest jest jeszcze coś wypłacane do wynagrodzenia (np. premie za frekfencje)
Albanczyk 2017-01-10 21:16
Są premie za wyrobioną norme 50 wiazek na zmianie potem Są soboty 100% płatne albo 400 zł zalezy od zapotrzebowania na wiązki.
Albanczyk 2017-01-10 21:17
Są premie za wyrobioną norme 50 wiazek na zmianie potem Są soboty 100% płatne albo 400 zł zalezy od zapotrzebowania na wiązki.
Janek 2017-01-11 17:51
Witam. Pracje ktoś na ul. Kolejowej na zmianie u p. Agnieszki. Jaka jest atmosfera na pewno tej zmianie i czy ludzie w miarę fajnie ? Pytam gdyż mam iść ma ta zmianę. Dziękuję za odpowiedzi.
fgfhg 2017-01-16 15:15
a jak ona ma na nazwisko?
hack 2017-01-16 15:44
dają jeszcze taką wielką kasę za weekendy?
Nick 2017-01-20 12:25
Zaś przyjęcia
Janek 2017-01-22 20:26
Właśnie nie wiem ale nosi okulary i wygląda na sympatyczną kobietę :)
Patrycja 2017-01-24 17:29
Jestem obecnie na l4 (drugi tydzień) i przyjechał przedstawiciel zakladu sprawdzić czy nie symuluje,czy jestem w domu więc uwazajcie
1
Patrycja 2017-01-24 17:32
Chłopie tam nie ma z kim zdradzać same sieroty
Aliszja 2017-01-28 01:33
Nie pracuje tam długo ale jest premia 220 zł brutto za obecność (tzn brak l4 w miesiącu albo nieobecności która nie jest urlopem) plus 180 za podstawowa normę, działają związki które walczą o większe dodatki za soboty albo dwunastki. Lider i ekipa? Wszystko zależy od ludzi ale jak ktoś sam nie przedłuża sobie przerwy albo nie chodzi palić co 30 min albo nie siedzi ciągle na telefonie to nie podpanie bo każdy lider jest zależny od ludzi po sobą i jak nie ma normy to ma ochrzan od kierownika więc musi pilnować ludzi w swojej grupie
SpiDi 2017-01-30 21:43
Serio większość osób co pisze te komentarze chyba nigdy nie pracowali w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tutaj jest sielanka a jak ktoś cie obraża i dajesz sobie wejść na głowe to twoja sprawa masz buzie masz głos nie potrafisz odpyskować ? Też miałem uwagi od pań po 40 no i co nie dałem się teraz są takie milutkie tylko musisz pokazać że się nie dasz . premie w grudniu i listopadzie były 400% czyli na ręke za jedną sobote 400zł teraz normalnie 100%
kadet 2017-02-02 07:55
Są tam przyjęcia na kierowce, mechanika ewentualnie magazyniera?
Jaaa 2017-02-14 11:10
Jakieś kpiny, nie wierze co ludzie tutaj wypisują. Jeśli ktoś nie chce pracować, pracowac nie będzie. Co do zarobków jest dobrze atmosfera w porządku jeśli robisz swoje, wszystko jest dobrze a liderzy to doceniają co pózniej ma wpływ na wypłaty. Ludzie co pisza takie opinie negatywne to podejrzewam albo pracy nie lubieja albo była to pierwsza ich praca bo jeśli zachowują sie jak w szkole tez są tak traktowani. Bogaty socjal.
1
Raf 2017-02-14 11:21
Wiecie ile zarabiają na magazynie bez l4, prosze o konkretne odpowiedzi najlepiej netto ☺️
1
krucho 2017-02-15 22:36
Stasiek lider to złodziej i oszust krzyczy po ludziach uderzył mnie w pysk i kablami w szyję pozdrawiam Krzysztof
2
Mosiek 2017-02-20 16:34
Są może przyjęcia teraz?
big ben 2017-02-20 19:18
za co moga zwolnic pracownika
Zostaw swoją opinię o Cablelettra Poland Sp. z o.o. - Mikołów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cablelettra Poland Sp. z o.o.