brak logo

NORMAZET Sp. z o.o. Sp. k.

Wrocław

Opinie o NORMAZET Sp. z o.o. Sp. k.

FELIX 2010-09-02 14:19:30
NORMAZET- JA TAM PRACUJE,MYŚLE ,ŻE MASZ RACJĘ.SZUKAM JUZ DŁUGO COŚ INNEGO.PRACA TAM TO ( usunięte przez administratora ).TO COŚ NAPRAWDĘ DO TELEWIZJI,ALBO PROKURATORA
kropka 2010-10-21 22:43:05
ale głupoty wypisujesz.. z palca wyssane. Ciekawe na jakiej podstawie tak sądzisz.. No cóż są gusta i guściki. Zajmij się lepiej czymś pożyteczym. Pzdr.
kropa 2010-10-24 15:22:03
to nie są głupoty tylko PRAWDA, i to wy zajmijcie się lepiej,czymś łatwiejszym.Proponuje handel na świebodzkim,oczywiście nie chce obrazić ludzi ze świebodzkiego.dobrze ktoś napisał,i ( usunięte przez administratora ),klienci też od was już odchodzą powodzenia i pozdr.
dobry znajomy 2010-11-01 10:41:41
tak to prawda.pracowałem tam kiedyś.dziękuje BOGU,że mam to już za sobą.znalazłem lepszą pracę i jestem teraz szczęśliwy.szkoda mi tylko tych chłopaków co zostali i muszą patrzeć na tę( usunięte przez administratora )co ten ( usunięte przez administratora )sobie myśli,że tak bezkarnie będzie wykorzystywał tych biednych ludzi? trzeba o tym donieść gdzie trzeba
Banda złodziei i decydentów 2011-03-11 10:15:23
Stanowczo nie polecam tej firmy. W ogłoszeniu piszą że kasa w przedziale ( usunięte przez administratora ) Gdzie się pytam? Max ( usunięte przez administratora )dostaniesz ale to raz na jakiś czas. Szczególnie [usunięte przez moderatora] praca w zimę! Pozdrawiam kolegów z magazynu.
Normazet opinia 2011-10-25 08:47:50
Ja pracuje w Normazet od kilku miesięcy i chciałem podzielić się swoja opinią. Na pracę nie można narzekać , atmosfera i warunki są ok. Firma dba o klientów jak i swoich pracowników. Szef przyjazny i złego słowa powiedzieć nie można.Pensja zawsze na czas co jest dla mnie dużym atutem mojego pracodawcy. Polecam Normazet jako pracodawcę.
sąsiad 2011-12-22 12:09:15
Witam, ja słyszałem całkiem inna wersję, ponoć biedny Pan [usunięte przez moderatora] odszedł, ponieważ już dużo wcześniej założył własną firmę (o czym nawet nie poinformował ojca) i wreszcie postanowił pójść na swoje. Natomiast jego biedna małżonka była znana z tego, że w czasie pracy robiła wszystko tylko nie pracowała, z resztą i tak rzadko przychodziła, więc powinna się cieszyć, że mogła sama się zwolnić a nie została zwolniona.
sąsiad 2011-12-22 12:10:38
,, Zadowolony Pracownik ,, - 2011-12-17 16:08:57

Jestem niesamowicie zbulwersowany postawą właściciela firmy NORMAZET. Słuchy potwierdzone wydarzeniami autentycznymi , które dochodzą z różnych stron są jak dla mojej osoby - SZOKUJĄCE. Trzeba to opisać, żeby inni w końcu poznali prawdę. Najbardziej jest mi żal Pana [usunięte przez moderatora], że został tak dotkliwie potraktowany przez właściciela firmy, a mianowicie przez własnego ojca. Facet podobno szukał haków na własnego syna, żeby tylko się go pozbyć z tej firmy. Więc zagroził mu dyscyplinarką, a asystentka przygotowała mu wypowiedzenie ! Cała Graniczna o tym trąbi !!! Nie podobało mu się, ze syn miał inne podejście do zarządzania tą firmą. (zdrowe i właściwe podejście do firmy ) Facet potraktował własnego syna jak ,, ścierkę do podłogi ,, Zresztą co można spodziewać się po gościu, który najpierw daje, a potem zabiera w najgorszy sposób jaki tylko istnieje. Dlatego też nie dziwię się teraz dlaczego Pani [usunięte przez moderatora] odeszła z tej firmy. Facet woli zadawać się z pijakami i gośćmi ,, różnej maści ,, a rodzinę, firmę i porządnych pracowników traktuje jak wrogów. Dlatego wspieram działania Pana [usunięte przez moderatora] i jego przemiłej żony. Życzę im jak najlepiej i trzymam kciuki  Współczuję rodzinie, wieloletnim pracownikom tej firmy, a nowym pracownikom chciałbym dać do zrozumienia, że nie warto poświęcać swojego talentu dla tej firmy Normazet. Chciałem jeszcze dodać, że firma Normazet była kiedyś uważana za - naprawdę – dobre i szanowane przedsiębiorstwo… ale kiedy to było…. Teraz niestety sypie się i to okrutnie. Bardzo ważny jest szacunek do drugiego człowieka. Niestety w tej firmie tego szacunku nie ma, bo to widać. Możliwe jest, że i Ci ludzie trafią w końcu pod dobre skrzydła nowego i dobrego pracodawcy . Facet ze wstydu powinien się schować ! Wiecznie jest niezadowolony. Wmawia, że firma się nie kręci przez pracowników, że wiecznie źle pracują i też całą winę zwala na pracowników. A czy Pan [usunięte przez moderatora] jest dobrym pracownikiem i dobrze zarządza swoją firmą ??? Niech każdy się tak zastanowi … firma z dwudziestoletnim doświadczeniem wygląda jak BARAK na Świebodzkim. Facet ogłosi bankructwo na własne życzenie, bo ile można zaciągać tych kredytów…. i to w najbliższym czasie ! Moi drodzy, zacznijcie rozglądać się za nową pracą ! Dobrze radze 







Witam, ja słyszałem całkiem inna wersję, ponoć biedny Pan [usunięte przez moderatora] odszedł, ponieważ już dużo wcześniej założył własną firmę (o czym nawet nie poinformował ojca) i wreszcie postanowił pójść na swoje. Natomiast jego biedna małżonka była znana z tego, że w czasie pracy robiła wszystko tylko nie pracowała, z resztą i tak rzadko przychodziła, więc powinna się cieszyć, że mogła sama się zwolnić a nie została zwolniona.
ciekawość 2012-03-30 13:00:24
"Ciesze się ze coraz więcej ludzi ma odwage o tym rozmawiac" hehe, niby tyle osób się wypowiada a wciąż ten sam adres IP...
dalia 2014-03-10 23:38:15
Niektóre komentarze są tworzone przez jedną osobe, zbyt duża zbieżność godzin pisania, chyba, że dwie osoby koło 2-3 w nocy pisały w tym samym czasie o normazet, bo nie dawał im spać.
norin 2014-03-14 19:14:50
Zamiast dociekac, kto jakie komentarze pisze, to napiszcie lepiej jak normazet traktuje przedstawicieli handlowych, bo widze, że akurat jednego szukają.
Kmiotek 2014-03-19 21:56:34
Może jest jakiś niepokorny były pracownik. Ale to świadczy również o tym, jakich ludzi można się spodziewać w Normazecie, chyba że to jakiś wyjątek.
Mirek 2014-03-23 22:58:56
Na stronie normazet nie tylko szukają przedstawicieli handlowych, ale także handlowców na rynek czeski oraz magazynierów.
grubson 2014-04-07 22:19:12
hej, nie mam żadnego wykształcenia kierunkowego np. na magazyniera, ale na robocie się znam, przyjmą mnie, czy muszę mieć papier?
dekor 2014-04-11 22:34:15
może się nie znam, ale w jaki sposób niby można zdobyć wykształcenie kierunkowe na magazyniera? nie ma chyba czegoś takiego
aplikant 2014-05-22 12:19:37
hej, ludzie w tym wątku :) jak tam teraz w normazet, napiszcie cos wiecej o wadach, zaletach, bo chce aplikowac.
Tupac 2014-12-05 01:01:04
Może dotknę tym tekstem niektórych - ale trudno - stanowisko magazyniera jest zwykle najniższym możliwym poziomem w firmach, więc jakie niby trzeba byłoby posiadać kwalifikacje i doświadczenie aby pracować na takim stanowisku - zastanówmy się i nie róbmy żartów. Mając odpowiednie ambicje trzeba iść dalej i wyżej niż stanowisko magazyniera.
Wozu 2015-02-25 05:34:34
Normazet to hurtownia z artykułami metalowymi takimi jak śruby, nakrętki, podkładki, wkręty, nity etc. Generalnie rzecz biorąc bogata oferta zostaje przedstawiona klientowi indywidualnie. Zastanawiam się tylko jak dużo mają klientów, bo przyznam szczerze, że chciałbym się wyspecjalizować w tej branży i zacząć poznawać to wszystko od podstaw.
mała kasia 2015-03-12 12:45:41
a ogólnie to bardziej preferują zatrudnianie mężczyzn czy kobiet? bo ja mimo tego że jestem tylko kobietą to bardzo się interesuję własnie taką branżą i produktami, w domu bardzo dużo majsterkuję i takie tamy, znam sie na tym, to moja pasja - czy w takim razie mam szansę na zatrudnienie w NORMAZET Sp.J.?
Figiel 2015-03-26 21:38:58
Nie żebym dyskryminował kobiety ale jeśli chodzi o prace fizyczne to średnio sobie widzę kobiety w takiej branży. Nic do nich nie mam no ale siła fizyczna stoi po stronie mężczyzn. Pozostają Ci tylko takie drobne sprawy którymi mogłabyś się zająć, lub jakieś prace biurowe. Ja za to chętnie bym się podjął pracy siłowej. Są jakieś wakaty ?
kmicic 2016-04-07 13:42:34
Abstrahując już od poziomu firmy, takie pytania, panie "ciekawski" są zdecydowanie nie na miejscu.
kromera 2016-07-31 23:27:46
Pracowałem w Normazecie przez kilka lat, ostatnio sytuacja zmusiła mnie do wyjazdu do Anglii i chcialbym sie podzielić z wami moją opinią. Powiem tak: jeśli ktoś chce pracować to nie będzie narzekał. Szef jest wymagający, ale potrafi docenić prace. Ostatnio zmienia sie wiele na lepsze (zima sa chocby zapewnione posilki), nawet zarobki. Wprawdzie podstawa nie jest oszałamiajaca, ale sa wysokie premie uznaniowe i co wazne pojawiają się regularnie co miesiąc, a nie są uzależnione od widzimisie prezesa.
spartakus 2016-08-07 12:03:20
beznadziejna to jest ta firma razem z tymi pracownikami nawet dobrze ze nie robie tam bo to najgorszy magazyn jakiwidzialem w zyciu
xxx 2016-08-07 13:13:40
Hej, a jaka aktualnie panuje atmosfera u nich? Każdy dba o dobre relacje między pracownikami, to dobry znak.
Zostaw swoją opinię o NORMAZET Sp. z o.o. Sp. k. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NORMAZET Sp. z o.o. Sp. k.