Opinie o Kancelaria Windykacyjna Kazuar Sp. z o.o. w Częstochowa

Poniżej przeczytasz opinie byłych i obecnych pracowników o pracodawcy Kancelaria Windykacyjna Kazuar Sp. z o.o.. Zobaczysz tutaj też opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Kancelaria Windykacyjna Kazuar Sp. z o.o. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Doradcy biznesowi

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Kancelaria Windykacyjna Kazuar Sp. z o.o. w Częstochowa

baner wywiady
Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 42 dni.

Czy w Kancelaria Windykacyjna Kazuar Sp. z o.o. pracuje się na open space?

Pytanie Nowy wpis

Co jaki czas w Kancelaria Windykacyjna Kazuar Sp. z o.o. można ubiegać się o podwyżkę?

krzysiek Nowy wpis
@Pytanie

w zależności ile nakradniesz

W jaki sposób są weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w Kancelaria Windykacyjna Kazuar Sp. z o.o.?

krzysiek Nowy wpis
@Pytanie

pierwsze i podstawowe - czy umie (usunięte przez administratora) klijentow

Krzysiek

Poszukujemy osób (usunięte przez administratora) przez Kazuar - jest nadzieja aby poszła siedzieć

Irena
@Krzysiek

Jak to wyglądało, ona sama dzwoniła, czy byli jacyś ludzie od tych windykacyjnych telefonów? I spółka jest aktywna, a wg Was chyba już zamknięta? Czy źle zrozumiałam..

@Irena

sama dzwoniła.Na oddanie jakichkolwiek pieniędzy nie ma co liczyć . Nie wiem ile Pani straciła ale już jest kilka osób . Próbujemy ja wsadzić Sprawę można zgłosić do Radcy Prawnego Mariusz Turek. tel 663316047 W kupie siła

Dorota
@krzysiek

Poważnie? Czyli co jak się wpłaciło pieniądze to już po ptakach? A to co, macie zamiar sprawę w sądzie zakładać?

@Dorota

Tak poważnie to (usunięte przez administratora) U mnie jest już po sprawie sadowej z prawomocnym wyroku po komorniku teraz będzie miała sprawę karna. jak sie chce Pani przyłączyć to proszę. tylko im nie płacić to (usunięte przez administratora)

Zastraszony
@Krzysiek

(usunięte przez administratora) które kupiły dług którego nie było zastraszają ludzi koksami którym płacą.Typowe wymuszenia straszą rodziny.SW.Rocha Jasnogórska Cmentarna DH Kwadraty zmieniają miejsca.Wobec klientów mają groźby karalne jest na nie dokumentacja...jeśli ktoś w podobnej sytuacji proszę o wpis.

@Zastraszony

W opiniach jest nr telefonu prawnika P. Mariusz Turek kilka osób chce ja wsadzić im więcej tym lepiej nie boj się w kupie siła

Zastraszony

Dziękuję zadzwonię i podjade

Jolanta
@Zastraszony

I jak wygląda sytuacja, udało się udowodnić coś?

Agata
@Zastraszony

ale jak straszą? w jaki sposób grożą? co takiego mówią? i jeszcze rodzinę w to wciągają pracownika?!

@Agata

jest w opiniach telefon prawnika - dzwonić

@Jolanta

wygląda dobrze dzwon do prawnika jak jesteś poszkodowana tel w opiniach

@Krzysiek

Trzymam kciuki. Nas też oszukały na całkiem sporą kwotę. Oby karma szybko do nich wróciła

@anonim

Najlepiej siedzieć na (usunięte przez administratora) i trzymać kciuki 13 04 mam wezwanie na komendę podaj adres telefon to może je wsadza - im więcej tym lepiej o zwrocie pieniędzy zapomnij niektórych zrobiły na kilkaset tyś. masz honor by innych nie oszukały to kont ze mną 602512856

Marzena
@Krzysiek

Udało się komuś z was odzyskać swoje pieniądze?

@Marzena

nikomu nie udało się odzyskać w środę mam wezwanie na policje zadzwoń 602512856 podasz adres ja przekażę policji pod. ci swoj numer 602512856

Justyna
@Krzysiek

a czy w to wszystko byli zamieszani też pracownicy czy ta kobieta działała sama??

Pp
@Justyna

Nie działa sama. To cała grupa z radca prawnym w tle

@Justyna

Wszyscy są umoczeni - straciłaś kasę jak chcesz to zadzwoń 602512856

Iwona
@Pp

Radcą prawnym? On też poniesie konsekwencje za to wszystko?

@Iwona

A coś zrobiłaś żeby poniosły konsekwencje czy jak większość daje się bezkarnie (usunięte przez administratora)

Iwona
@Krzysiek

Ja coś zrobiłam? Tylko spytałam, nikomu niczego nie narzucam. Ogólnie to się jakoś rozwinęło tak właściwie czy temat ucichł?

pp
@Iwona

poniósł znikome konsekwencje do całego procederu

Jak szybko otrzymałeś odpowiedź zwrotną po rozmowie w Kancelaria Windykacyjna Kazuar Sp. z o.o.? Czy rekruter skontaktował się z Tobą, w szczególności w przypadku odpowiedzi odmownej?
logo firmy Manager Marketingu
Piotr Jakóbczak Jakóbczak Studio
(7 opinii)
logo firmy INŻYNIER TECHNICZNO-HANDLOWY
Częstochowa
VALIANS INTERNATIONAL Sp. z o.o.
(4 opinie)
Wyślij CV
logo firmy Praca kurier Uber Eats - elastyczny czas pracy!
Częstochowa
Udriver Poland sp. z o.o. sp.k.
(74 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
krzysztof

Dwie Panie udaja windykacje a po prawdzie to sa (usunięte przez administratora) - nie odzyskasz długu i stracisz swoje pieniadze

Ania
@krzysztof

Panie Krzysztofie mógłby Pan coś więcej napisać? Jestem w podobnej sytuacji.

Pp
@Ania

Proszę o kontakt jest wielu (usunięte przez administratora) . Powołują się na wpływy w sądzie i w prokuraturze w Częstochowie. Wspólnie ich zamkniemy

Agnieszka
@Pp

I na czym sprawa stoi? Co na to prokuratura? Czytam niżej że miał być składany wniosek

@Agnieszka

w mediach nie bede pisał co i jak 602512856

Krzysiek

Jesteśmy w trakcie złożenia wniosku do prokuratury . Pr emek zadzwoń 602512856 w kupie siła

krzysztof

Pani zadzwoni podam nr adwokata będzie Pani 3 (usunięte przez administratora) osoba co zajmuje się mój prawnik. Ludzie nie zgłaszają do prawnika bo już nie maja pieniędzy dają się tak nabierać jak ja one udają ze maja znajomości Ato są w sadzie a to w prokuraturze są tak bezczelne ze nawet nabrały swoja adwokatkę na Jasnogórskiej na kilka m-cy czynszu ona tez będzie zeznawać. Nie odpuszczać takich ludzi jest więcej. Ciekawym na ile Panią oskubały. Nie bać się dzwonić

krzysztof

Tak proszę Panią podam nr telefonu 602512856 proszę zadzwonić porozmawiamy one juz maja wyrok sadowy i komornika na głowie uciekają od odpowiedzialności jest paragraf i ja to zrobię . dopóki żyje będę je głębił .Zwykłe (usunięte przez administratora) ,teraz będą miały sprawę karna

krzysiu

Zwykłe (usunięte przez administratora) to nie jest prawdziwa kancelaria windykacyjna Kazuar- oskubią (usunięte przez administratora)

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Kancelaria Windykacyjna Kazuar Sp. z o.o. - Częstochowa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Kancelaria Windykacyjna Kazuar Sp. z o.o.
1/5 Na podstawie 14 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Cmentarna 6
    42-200 Częstochowa
  • NIP: 9492229120 REGON: 380209642 KRS: 0000731884
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. pracuj.pl 4 476 708
  2. GoWork.pl 3 989 574
  3. linkedin.com 3 495 960
  4. olx.pl - praca 3 386 448
Kancelaria Windykacyjna Kazuar Sp. z o.o.
Przejdź do nowych opinii