brak logo

VIMUS - Przemysław M.

Łódź

Opinie o VIMUS - Przemysław M.

hostessa 2009-12-04 20:26:17
Firma ogółem zapowiadała się jako uczciwa i pozytywnie nastawiona do hostess. Do czasu wypłaty. Zwlekają z wypłatami 3-4 tygodnie!!! Nie wypłacają części pensji i obniżają wstępnie ustalone stawki!!! Jednym słowem !!!!! NIE POLECAM !!!!! tej agencji.
bla 2009-12-07 17:06:52
hahaha [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co jest są adwokaci o co wam chodzi załóżcie sprawę to [usuniete przez admina]
hostessaaaaa 2010-01-26 19:24:50
nieprawda. [usunięte przez moderatora] wyplaca pieniadze po 3 dniach albo po gora 10 dniach !
nick 2010-01-26 20:23:27
chyba wybranym laskom "swoim" a resztę vma gdzieś
Wolka 2010-03-15 21:58:50
Sknera i dusigrosz :( jest wiele innych agencji lepszych i wypłacalnych
Krzysia 2010-04-16 18:04:11
Omijać szerokim łukiem! Nie płacą!
Kto 2010-04-16 19:09:57
Ktoś a dokładnie jakaś baba orżnęła go na kasę a teraz boi się że każdy go orżnie, mało tego sam to robi niestety ale to muszę napisać.
hm... 2010-04-26 10:34:35
Nie rozumiem waszych opinii! Pracuję w tej agencji od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Pieniądze bardzo szybko są wypłacane (po 10 dniach) i ja nigdy nie miałam z tym problemów. Polecam tę agencję szczególnie tym, którzy chcą szybko odebrac swoje zarobione pieniądze.
hostessa0610 2010-04-27 22:29:44
Co wy tu za głupoty wypisujecie?? Pracuje w tej agencji juz od prawie roku i nigdy nie mialam problemów z wypłatą, wręcz przeciwnie. Pieniądze wypłacane są zawsze bardzo szybko, najpóźniej do 10 dni, a czasami nawet juz po 3 dniach. A co do stawki, przed akcja dowiadujesz sie za ile masz pracowac, jak Ci nie odpowiada mozesz zrezygnowac, nikt Cie nie zmusza...
KINGA 2010-05-18 19:33:56
Jestescie nienormalni tez pracowalam tam kupe czasu i milo wspominam dzieki niemu poznalam duzo fajnych ludzi mialam dobra prace przed kazda promocja wiedzialam za jaka stawke pracuje. Przemek mial duza akcje w M1 loterie i dyrektor M1 byl pod wielkim wrazeniem i powiedzial ze pierwszy raz od kiedy robiona jest loteria o Jeepa w M1 cala akcja przebiegla bez zadnych zastrzezen wiec to swiadczy chyba najlepiej o Przemku i jego firmie . A wyplacanie pieniedzy to tez sie zastanowcie.. przeciez on musi dostac sam te pieniadze zeby moc je wam przekazac zastanowcie sie troche nad tym co piszecie... Jeden raz byly na akcji pewnie i juz sie madruja...A fakt ze mowicie "osobiste hostessy" albo hostessy ktore bog wie co robia swiadcza tylko o was i o tym ze jestescie do bani i nie potraficie nic innego jak odrazu uzywac takich prostackich wyrazen... zal [usunięte przez moderatora] sciska...
KINGA 2010-05-18 19:38:02
Aha i jeszcze dodam ze [usunięte przez moderatora] wspolpracuje z naprawde dobrymi firmami typu Danone Wilkinson Z GOH to chyba tez o czyms swiadczy...
KAMILA 2010-05-19 11:08:14
Hmm Posiadasz dużą wiedzę jak na zwykłą hostessę, nie ośmieszajcie się już bardziej ,pracownicy firmy vimus i osobista asystenka szefa również. Hahahahha
Przemysław Musiał 2010-05-20 23:02:23
Witam wszystkich uczestników forum.
Nazywam się [usunięte przez moderatora] i jestem właścicielem firmy Vimus.
Dziękuję za opinie o mnie, moich współpracownikach i mojej firmie. Informuję, że osoby, które według mnie naruszyły dobre imię moje oraz osób ze mną współpracujących i firmy w dniu dzisiejszy dokonałem zgłoszenia na Policję.
Pozdrawiam
[usunięte przez moderatora]
anonim 2010-12-16 14:41:22
No i bardzo dobrze! ja osobiscie dawno juz nie pracowalam w takiej porzadnej ogencji maks po 10 dniach dostaje kase! ila atmosfera kasa na czas czego wiecej chciec?
To sobie pracuj dla chachmenta 2011-06-12 16:29:34
Jak nie masz wyjścia, współczujemy
aniusia 2013-02-28 14:01:03
nie mogę powiedzieć złego słowa na [usunięte przez moderatora]!!! Z kasą nie ma problemów. Jedna z niewielu agencji, która płaci szybko kasę. pracuję u nich już 3lata i nigdy nie musiałam sie prosic o kasę!!!
Ala 2014-04-01 20:14:23
Z bezpośredniego źródła wiem, że ta agencja loterii w M1 już nie obsługuje od 2 lat, więc coś jednak musiało się wydarzyć, że loteria przestała "przebiegac bez żadnych zastrzeżeń :P
wolski 2015-02-27 07:08:08
Powiedz w takim razie co takiego ta firma robi, że można się do nich zrazić bo nie specjalnie rozumiem dlaczego u nich się można zrazić a w większej firmie nie ? Przecież to powinna być kwestia tego na jakich ludzi się trafi a nie wielkości przedsiębiorstwa nie sądzisz. Poza tym dosyć ważnym aspektem dla mnie jest kwestia zarobków.
Stro 2016-05-14 11:28:12
Można się wykazać i nauczyć wielu nowych rzeczy u nich @were4. Myślę, że to dobre miejsce dla młodych ludzi.
Zostaw swoją opinię o VIMUS - Przemysław M. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VIMUS - Przemysław M.