W brw panuje ustrój bardzo totalitarny,króluje nepotyzm i sianie oszczerstw przez pociotków Wielkiego Szubrawca .Ofiary są załatwiane i wrabiane za plecami nie tylko w firmie ale zdziwili byście się gdzie jeszcze . Kłamliwe pociotki wykorzystują patologie robienia się murem przez Zarząd /i Wielkiego Szubrawca/dla ich ofiar i bezczelnie jadą na tym .Nawet Wielki Szubrawiec zamiast wysłuchać stron to zaplecowo załatwia i pierwszy wydaje wyrok a zdeprawowane pociotki mają korupcyjne wsparcie organów i dalej gnębią swe ofiary wymyślaniem cudów z bilokacją/zobaczcie sobie w wikipedii co to bilokacja. Wielokrotnie byłem poddawany temu zjawisku :-) / . W BRWSA pierwsi wydają kłamliwe wyroki i one się stają. Ujawnioną prawdę każe korupcyjnie zniszczyć !!! i ofiary załatwić.Nawet sędzie mają w rodzinie i ta się babrze do odstawiania cudów.
Prezesom wystarczy puścić fałszywą wieść, że ktoś jest wariatem i następuje nie tylko blokada ale i zaplecowy atak na ofiarę dla ofiary pomówień i wrobień w cuda z wielkimi tupetami .
Wielki Szubrawiec*- potraficie się domyśleć kto to taki ?? To Wam podpowiem. Jego wyborną zabawą jest bycie niewidzialnym i podczas tych jego zabaw ani drgnie ,żeby się ofiara nie skapowała, że to on.Bez jego wiedzy nie można nawet pierdnąć na korytarzu w firmie,ignorancja to jego drugie imię ... i długo by wyliczać ale na razie daruję Wam opisy.
!!!!!!!!!!!!!!!!
I najważniejsze to firma bardzo haniebnie wielokrotnie łamie UODO !!!!
Zaskarżeni w tej sprawie w sądzie to pozwowi nie został bardzo celowo nadany bieg i inne cuda z tym związane np giną pisma procesowe. Domyślcie się jak na razie.
=======================
Nad Dyrekcją tej firmy to powinno wisieć hasło przewodnie
,, Z każdego zrobimy wariata ,wchodzisz do firmy i już jesteś wariat bez wielu praw bożych i konstytucyjnych .Tu prawo nie obowiązuje ani zdrowy rozsądek "
Co można nakłamać na kogoś,żeby obcy nieznani ludzie przestępcy pracownicy też kłamali nie tylko w firmie ??
-no to macie odpowiedź .A co ? odpowiem wszystko co najgorsze byle Ci na Ciebie kłamali Ci co nic nie widzieli i cię nie znają . Tak się objawia nepotyzm w tej firmie-urągowni.
Wszyscy z Zarządu z Prezesami włącznie są pajacami kłamliwych pociotków z rozkazu Wielkiego Szubrawca z nim samym włącznie ślizgają się na jego korupcyjnych plecach.
Rozmowa Kwalifikacyjna
kierownik budowy
Przebieg rekrutacji: Jak najlepsze. Osoba ze mną rozmawiająca to osoba prawa i prawdomówna .Nie kłamał na mnie w sądzie.
Podczas rozmowy pełna kultura i profesjonalność .
Pytania: Nie było takich ,nie było tzw głupich pytań albo tzw zapędzających w kozi róg.
Było pytanie w kwestii uczciwości i prawdomówności o czym w odpowiedzi zapewniłem swoim dobrym życiem ,prawowiernością .
Byłem w trakcie załatwiania przyjęcia do pracy a w tym czasie przestępczy pracownicy /pociotka/ nakłamała na mnie jakichś cudów które myślę, że nie o wszystkich wiem .Ale firma nagle zacichała i zrobiła się bezczelnym murem i czynnie wspierali przestępców pracowników.
Otrzymałem przyrzeczenie pracy i ,,Szef" jechał do mnie i nie dojechał a potem były cuda .Bo salon to ten w Zabrzu.
adrian _keys - 2015-07-05 09:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podczas wychodzenia z tej strony wyświetliła i zniknęła mi tabelka czy byłem na rozmowie kwalifikacyjnej .
Byłem i wszytko było cacy super !!!
Wielokrotnie słyszałem, że z nieba im spadłem bo takiej osoby potrzebują .
Miałem być kierownikiem budowy dużego Salonu meblowego.
Ale zostałem szpetnie wrabiany i pomawiany przez pociotków niebyłymi incydentami .
Dziś dziękuję Bogu na kolanach, że nie pracowałem bo jak pięć pracowników potrafi się zmówić i perfidnie łgać cudami takimi ,prezesi zachowywać się jak niespełna rozumu. Dziś wiem że w tej formie mogą wrobić we wszystko !!!
i nawet gdy prawda była by ujawniona i tak by znikła i ofiara bez szans .
Wyobrażacie sobie znika towar na budowie na kwotę a niech tam malizna 100 000 pln albo w papierach coś znika na podobną kwotę i pięć pracowników się bezczelnie zmawia w przestępczej zmowie na polecenie Wielkiego Szubrawca ???
Ja sobie nie wyobrażam ja widziałem cudów bezliku z mą wielokrotną bilokacją włącznie i wiele osób kłamliwie zaświadczało .
W książce opisałem bardzo dokładnie .
Pisma skargi giną ,Sekretarki Główne odstawiają pokazy nierozwagi ,łączą do nikąd a w tle słychać głupie śmiechy firma ignoruje pisma ....
Szczyt popisu to bojówki ,nawet na to ich stać .