Black Red White

Będzin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 91 ocen.

Opinie o Black Red White

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Black Red White

Kicia

Proszę o opinię na temat salonu BRW w Poznaniu. Warto ?

Nowy

Już nie bawem nigdzie nie będzie żadnych liderów bo to ludzka głupota zeby robić takie podziały ,wszyscy będą na jednym poziomie . Oczywiście jeżeli firma BRW będzie jeszcze istnieć

Bielany Wro

Salon na bielanach wro funkcjonowałby poprawnie gdyby nie grubaszkowa i jej "elokwentny" szwagier (lider magazynu), który dzień w dzień przyjeżdża po pracy z prologisu na salon i pije sobie browarka pod rampą na oczach klientów odbierających meble - świetny dajesz nam przykład.

Pracownik szeregowy

Tak naprawdę zapieprzamy za marne grosze,a wymagania jakby płacili po 3000 zł.Ciągle zmiany, oczywiście na gorsze....nim przyzwyczaisz się do jednych już wchodzą kolejne.Premie uciete,a miało być tak cudownie tyle mieliśmy zarabiać...porobione koszyczki,a jak nie zrobisz jednego z koszyczkow to premi brak ????Góra się bogaci,ale naszym kosztem,żeby komuś dac to trzeba komuś zabrać..a tym kimś jesteśmy my,pracownicy co tak naprawdę zarabiamy na ich auta .Kiedyś ktoś mądry powiedział,..dbaj o swoich pracowników a oni będą dbać o twoją firmę....to tak dbają że 3/4 etatu masz do wyboru albo żegnam.Koneksje,brat swat,żona,nawet na salonach pracują małżeństwa.Nikt nikomu nie da krzywdy zrobić.

Boss

Pani Dominika jest napewno pracownikiem BRW skoro tak broni ta chora firmę !!!!!! A co niech się każdy dowie jaka to chora firma !!!! Nowy a tobie radzę pość gdzie kolwiek ale nie do tej firmy tym bardziej w rudzie śląskiej gdzie chory psychicznie Marek Tutaj gnębi psychicznie terroryzuje , mobinguje , zastrasza , prowokuje i łamie wszelkie przepisy BHP !!!! Pracownicy maja go nagranego jak wpada w szał i zastrasza ze obetnie premie i mobing co 2 Słowo !!!! A jego przydupas Janusz Jasicki zwany (piesek) jest taki sam jak on o ile nie gorszy każe robić rzeczy wbrew przepisa BHP I co cały Biłgoraj nie wie o tym ???!!!!!! Ludzie otwórzcie oczy !!!!

Valpargius Przebiegły

Witam. Pani Dominiko czy jest Pani pracownikiem BRW...?

Nowy

Witam niech mi ktoś powie jak jest w BRW ruda slaska (hurtownia ) bo mam ogloszenie ze są przyjęcia i chce zaczerpnąć opini innych

Juz nie pracownik

A ja wam cos powiem. Brw zatrudnilo nowych dyrektorow, menagerow i prezesow, ludzi ktorzy przyszli z innych dosc duzych firm i kazdy z nich chce sie pochwalic swoim nowym pomyslem bo u nich tak bylo to tu tez tak moze byc. Kazdy z nich przedstawia swoj slaby pomysl a mlody niedoswiadczony wlasciciel nie zastanawia sie i to wszystko zatwierdza nie patrzac na to ze dobrze wyszkoleni ludzie mu sie zwalniaja, ludzie dzieki ktorym ta firma wlasnie zarabia bo zaden nowy Prezes ani Dyrektor nie maja pojecia o sprzedazy czy przechowywaniu mebli, nie wiedza z czego sa wykonane tylko udaja wazniaka co to oni nie potrafia. Noi teraz pokazuja co potrafia-potrafia isc na L4 i nie przyznac sie do bledu, nawet nie znaja slowa przepraszam. A brw jest bogate i zatrudni znow ludzi z zewnatrz na wysokie stanowiska zamiast dac szanse ludziom, ktorzy naprawde znaja sie na wszystkim, a takich ludzi w brw jeszcze jest duzo.Dobrze ze mnie tam juz nie ma. 3majcie sie BEDZIN

Miki
@Juz nie pracownik 22.09.2017, 22:25
A ja wam cos powiem. Brw zatrudnilo nowych dyrektorow, menagerow i prezesow, ludzi ktorzy przyszli z innych dosc duzych firm i...

Popieram. W naszej centrali nie było tak źle od 10 lat. Od kąd właściciel przestał pilnować firma prawie upadła. Przez głupoty centrali ,dyrektorów i prezesa z łapanki.

ryszart
@Miki 3 tygodnie temu
Popieram. W naszej centrali nie było tak źle od 10 lat. Od kąd właściciel przestał pilnować firma prawie upadła. Przez głupot...

Jeśli myślisz ,że rządzi" prezes z łapanki to mało wiesz".Prezes kolejarz nic nie może.Niestety nieudolnie rządzi zięciunio.

Boss

Życzę Agacie zeby wygryzła ten chory zasrany CAŁY BRW ludzie firma BRW to jak szatan dla ludzi oczywiście wierzących a nie dla wiary JECHOWI !!!!!!

Boss

Rys nigdy nie było tyle ofert pracy w brw , firma powoli upada prezesy i dyrektory w Biłgoraju pouciekali na l-4 czyli coś sie dzieje. Ja tej firmy bym już nawet nie polecił najgorszemu wrogowi bo to co oni z ludźmi robia to przekracza wszelkie Granice , terroryzują , szantażują , zastraszają łamią przepisy bhp wprowadzają mobing i zmuszają ludzi do donoszenia kierownikowi zakładu , a ci w biurach tylko liczą utargi i te chore przeliczniki !!! Tobie daja te oklapy a oni sie przyznawaja jak największe premie a ciebie i twoje zdrowie maja głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

ryś

Chyba załoga się posypała w brw.Tyle ofert pracy nie było jeszcze nigdy.Znając życie aplikantów niewielu. Smród się ciągnie za decyzja o 3/4 etatu i nic już nie pomoże. Ludzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stamtąd.Pracy jest w bród ,za lepsze pieniądze.Gorzej być nie może. Wiem co mówię,uciekajcie stamtąd!!!

Boss

Aktywista Rys ma racje uciekaj jak najdalej od tej sekty , tam ludzi maja za nic traktują ludzi jak śmieci !!!!

Nudny gość

Jeszcze pracujący chcesz prawdziwe(usunięte przez administratora) to zapraszam do Rudy Śląskiej Hurtownia brw tam dopiero jest obóz pracy

Stary

Fakt robi się coraz gorzej, dla tych co generują zysk dla firmy 3/4 etatu, więc zmuszają nas do szukania pracy, jedyna dobrą zmianą jest likwidacja liderów. Niech się wezmą do roboty, a nie ściemnianie przed kierownictwem, ze cos robią, a kasę biorą za naszą ciężką pracę. PASOŻYTY. Niech zobaczą co to znaczy latać za klientem za marną premię, a nie udawać że się coś umie i robi. Ich audyty świadczą o ich umiejętnościach, ale przecież zawsze jest wymówka "robiłem zamowienia wiec nie podeszłem do klienta "i takie osoby nas oceniają żal...

yyyyyyyyyyyyyyyyy

szafa trzydrzwiowa na bielanach rządzi

JustWork

A moze Prezesi i Dyrektorzy zatrudnia sie poprzez firme MBC za 12 zeta/h i zobaczcie ile kasy mozna zaoszczedzic na wyplaty dla ludzi, ktorzy naprawde cos robia w tej firmie i staraja sie aby firma miala dobre obroty. Drodzy szefowie, pokacie ze wam zalezy i poswieccie sie dla firmy, zarobcie przez pare miesiecy po 1500zl na miesiac to uratujecie nas wszystkich. Pokazcie ze macie jaja!!!

zmartwiona

To fakt.Robi się coraz gorzej a mam wrażenie,że najgorsze dopiero przed nami.Zamiast robić totalną rewolucję zwaną elegancko "Etatyzacją" można po prostu zamknąć salony kontrahentów sukcesywnie co automatycznie przełożyłoby się na zwiększenie zysków w większych placówkach a co za tym idzie nie byłoby potrzeby zwalniania i tej całej masowej rewolucji.Tak ciężko pomyśleć?Pewnie się zgodzicie,że jeżeli z waszej okolicy zniknęłyby salony "satelity" i kontrahenckie to automatem i u was byłoby więcej klientów.No niestety tak to działa.Czasem trzeba brać przykład z konkurencji i ruszyć głową.Niestety najbardziej cierpią ci,dzięki którym jakikolwiek zysk jeszcze jest.Ale do czasu.Bo niestety atmosfera się zagęszcza i ludzie nie wytrzymując presji i ogólnego chaosu albo uciekają na L4 albo szukają (i znajdują) inną pracę.I do tego ta cała chora atmosfera prowadzi do tego,że ludzie zaczynają sobie skakać do gardeł przez byle pierdoły.W takiej atmosferze nie da się pracować z chęcią co niestety zaczynają już odczuwać klienci.Bo chcąc nie chcąc naszą frustrację przenosimy właśnie na nich czy tego chcemy czy też nie.Bo ile można udawać,że wszystko jest ok?Hmmm...Mam tylko jeszcze cichą nadzieję,że jednak Pan Chmiel się obudzi i tupnie nogą bo pod jego nosem wartości,które były dla niego chyba jednak ważne i które tak chętnie nam wpajano lecą na łeb na szyję.Jednym słowem firma schodzi na psy.Bo umówmy się o dobrze wyszkolonych pracowników ,znających dobrze swoją firmę i produkty przez nią oferowane jest bardzo ciężko.To nie bułki,które mógłby sprzedać każdy.

Gruby

Poczekaj 5 minut

aktywista

gruba na bielanach wr se rozqrwiła ekipke nie ma co

qewew
@aktywista 05.09.2017, 09:32
gruba na bielanach wr se rozqrwiła ekipke nie ma co

Proszę powiedzieć czy ktoś pracował w BRW na Bielanach Wrocławskich? Jest oferta pracy, proponują 2900 brutto + premie,

ryś
@qewew 15.09.2017, 16:18
Proszę powiedzieć czy ktoś pracował w BRW na Bielanach Wrocławskich? Jest oferta pracy, proponują 2900 brutto + premie,...

Ostrzegam nie idź do tej pracy,znajdziesz lepszą ,gorzej nie może być.

derti

Czasy są takie że brakuje rąk do pracy, szczególnie w handlu. W większości rejonów Polski pewnie jak komuś się chce pracować to na pewno znajdzie szybko, przebierając samemu gdzie chce pracować . Jak chętnych do brw jest sporo to tylko pewnie temu że się mami ludzi złotymi górami, czas szybko im zweryfikuje.

Szukam pracy

Szkoda tylko, że kierownictwo nie potrafi się wstawić za własną ekipą. Chodzą, uśmiechają się jak gdyby nigdy nic. Hahaha hihihi. Przecież to nie oni dostali propozycję nie do odrzucenia. Wręcz przeciwnie - niektórzy nawet awansowali.

Tomylyjons

Na nasze miejsca jest mnóstwo chętnych do pracy. Ciekawa tylko kto teraz sprosta wymaganiom, bo rekrutacja jak na co majmniej dyrektora.

JeszczePracujaca

Dno totalne. To co się dzieje w sieci sklepów kilka lat temu było nie do pomyślenia. Pracowników maja za nic. 3/4 etatu to zwykle złodziejstwo. Nie ma nawet czasu na zastanowienie się czy chce to podpisać czy nie. Co jest już zupełnie niezgodne z kodeksem pracy. Jeżeli mam miesięczny okres wypowiedzenia to MAM NA TO 15 DNI!!! Stracicie swoje ciepłe posadki za te wszystkie genialne pomysły. Ludzie szukajcie sobie nowej pracy. Nawet Biedronka oferuje pracownikom wyższe standardy

Ppppppp

Sto % racji po 10 latach pracy w ramach podziękowania 3/4 etatu brawo dla BRW

Bibi b

W imieniu Nas pracujących od początku w istniejących salonach. Dziękujemy za te lata świetności, dobrostanu, bo to już koniec... Skończyły się tłuste lata w Brw, dla nas i dla was...My mamy swoje wartości w przeciwieństwie do was, dla nas największą wartością jest szacunek ...dla nas i naszej pracy, a dla was...nie liczy się nikt, nie ten to inny. Fałasz i obłuda czas się zwijać. Trochę szkoda tylu lat. Nie traktujecie nas poważnie...co się ustali to się obali. Te umowy 3/4 po tylu latach szok.Niech się zarząd zastanowi kto będzie pracował na ich wille i limuzyny, bo raczej nie worki...powodzenia

My Narod

Drogi wlascicielu. Panie Tadeuszu, bardzo prosimy o interwencje, poniewaz to co zatwierdza lub wymysla Pana zięć i zarzad to sie nie miesci w glowie.widac ze dostal rozwinieta i dobrze prosperujaca firme i nie patrzy na ludzi tylko na swoje zlotowki. Mamy nadzieje ze Pan wie jak sie postepuje z takimi ludzmi jak oni i wyciagnie Pan stosowne wobec nich konsekwencje.

Bez_pracy_też_można_żyć

Wartości, wartości, wartości, pasja, zaangażowanie we wszystko co robicie, szacunek wobec siebie i innych….. litości!!! To co zarząd BRW pokazał w ostatnim czasie urąga do miary absurdu. Dziękujemy więc wam prezesi za „szacunek” wobec Nas i Naszej pracy. Dziękujemy, za „wspieracie” Nas i Naszych rodzin. Życzę wam aby kiedyś was tak, ktoś potraktował jak Nas, i dał wilczy bilet. Życzę wam abyście wyżywili swoje rodziny spędzając 10 godzin dziennie w pracy za 1500 zł netto. Nie liczcie na to, że świetnie wyszkoleni ludzie, z olbrzymią wiedzą zostaną w tej firmie. Niestety nikt wam tego nie zapomni, smród pozostanie na zawsze. Chyba zapomnieliście o najważniejszym: Podstawą każdej firmy jest PRACOWNIK najniższego szczebla. To MY zdobywamy dla was klientów tych badziwnych mebli, które nie wytrzymują 2 lat. To MY tworzyliśmy tą markę. To MY uczestniczyliśmy w wymyślonym przez was WYŚCIGU SZCZURÓW . Wasz sukces jest rezultatem nie waszej, ale NASZEJ ciężkiej pracy. To MY sprzedajemy wasze produkty. Pamiętajcie o tym spoglądając z chmur, w których bujacie!!! Tą firmę tworzyli zgrani LUDZIE - teraz twórzcie ją sami.

JeszczePracujacy

Prezesi pomozcie bo sami sobie robicie pod gorke. 3/4 etatu lub zwolnienia to nie jest rozwiazanie zaoszczedzenia pieniedzy. W tym momencie bediecie mieli mniejsze obroty w firmie bo kto niby ma cos sprzedac? Wiem ze wy wychodzicie z zalozenia ze sprzedawac maja pracownicy z MBC ale do samodzielenj pracy wyszkolisz 10 osob to zostanie jedna. To jest dorodzy Prezesi strata pieniedzy nerwow i czasu. Obudzcie sie wkoncu bo pracujemy w firmie okolo10 lat i nigdy takiej atmosfery nie bylo. Ludzie juz maja dosc bo firma nie ma stabilizacji zatrudnienia a kazdy ma rodzine i chce godnie zyc.

Poznań
@JeszczePracujacy 27.08.2017, 09:31
Prezesi pomozcie bo sami sobie robicie pod gorke. 3/4 etatu lub zwolnienia to nie jest rozwiazanie zaoszczedzenia pieniedzy. W...

Święte słowa ja w Poznaniu pracowałem za ( usunięte przez administratora ), było super , wyjazdy , imprezy , jak nas przejęło BRW to wszystko co dobre się skończyło , atmosfera jak w obozie , szkoda bo kiedyś było fajnie

ryś

Nawet Malajkat nie pomoże.Ludzie nie bójcie się ,nie siedźcie w tym syfie.Na zwolnienie i szukajcie innej pracy.Wszędzie jest lepiej niż w tej firmie w której "dbają o dobrą atmosferę i ludzie lubią swoją pracę". Brw dla pracownika skończyło się wraz z odejściem prezesa Bosaka. To już koniec.

derti

dokładnie , nie ma mnie w tej firmie ze dwa miechy a zwalniają się kolejni, pomnie poszły 2 osoby i chyba jeszcze ktoś zaraz czmychnie (salon grupy b) czasami obsada załogi wynosi tyle co nic. Brak obsługi = nieobsłużeni klienci którzy pewnie nie wrócą.

anonim

(usunięte przez administratora)

NowyStary

Pajacu nie podszywaj sie pod ludzi.

JeszczePracujacy

Noi zadziewa sie juz to o co chodzilo Prezesom Zarzadu, ludzie uciekaja na L4, szukaja nowej pracy i sie zwalniaja. Prezesi i Dyrektorzy maja pracownikow za idiotow bo daja propozycje pracy na 3/4 etatu nie do odrzucenia z mysla ze ludzie to podpisza, a jesli nie to do zwolnienia. Moje zdanie jest takie: nie bojcie sie, nie musicie nic podpisywac, nie moga nas wszystkich zwolnic bo Prezes nie kupi nowej fury.

Dominika
użytkownik zarejestrowany

@derti - skąd tak czarna wizja przyszłości Black Red White? Opinie użytkowników o firmie jako pracodawcy nie są zbyt pochlebne, ale mimo wszystko pojawiają się na rynku kolejne oddziały, co nie wskazuje na złą sytuację firmy. Czy masz konkretne argumenty, które pozwalają wyciągać takie wnioski? Informacja na ten temat będzie cenna dla osób poszukujących stabilnego zatrudnienia u pracodawcy o mocnej pozycji na rynku.

ryś
@Dominika 22.08.2017, 23:05
@derti - skąd tak czarna wizja przyszłości Black Red White? Opinie użytkowników o firmie jako pracodawcy nie są zbyt pochlebne,...

Co ty kobieto piszesz.Stabilne zatrudnienie?Jaja sobie robisz.Pracodawca może i ma mocną pozycję ,ale ma ludzi za śmieci i idiotów .Pracownicy z salonów odpływają .Nie ma głupich.3/4 etatu -sama sobie pracuj za 1400-1500. Zresztą to jest może zamierzone.Redukcja zatrudnienia w salonach bo i tak już prawie nie ma klientów w salonach.Nawet bezvat nie chwyta.

derti

a ja wam przepowiadam ta firma upadnie i zostanie sprzedana

ryś

Prezes kiedyś napisał jak dobrze pamiętam ,że do 2018 czy 19 firma urośnie dwukrotnie .Mnie się wydaje ,że do tego czasu przez zięciunia firma się zawinie .

JeszczePracujacy

A teraz do drogich Prezesow Zarzadu Brw Sp.zoo Drodzy Dyrektorzy i Prezesi, my wszyscy rozumiemy ze musicie sobie kupic nowe auta i podwyzszyc sobie pensje, ale my-zwykli ludzie pracujacy najnizej tez mamy rodziny i potrzebujemy pieniedzy aby wykarmic dzieci. Jak w dzisiejszych czasach czlowiek moze zarabiac 1400zl a firma sie preznie rozwija.Jak sie zwolnia najlepsi doradcy przez umowy 3/4 etatu to kto wam zarobi na te podwyzki i nowe auta? Drogi wlascicielu firmyBRW Sp.zoo- jak to czytasz to zastanow sie prosze w jakim swietle stawiasz swoim dobrych pracownikow. Mielismy miec tu dobrze a robi sie balagan. Niech ktos to wkoncu powstrzyma bo konkurencja nie spi.

JeszczePracujacy

Drodzy forumowicze. Niedawno Kierownicy salonow zakomunikowali swoim pracownikom, ktorzy pracuja po 9, 10 lat w firmie prace na 3/4 etatu. Przmujac sie do pracy 10lat temu bylo nam wszystkim obiecane ze beda co jakis czas podwyzki, ze bede i ila atmosfera pracy, ze bedzie poprostu super. Noi doczekalismy sie, w nagrode dostajemy 3/4 etatu i czlowiek, ktory ma na utrzymaniu rodzine bedzie zarabial 1400 -1500zl.

ja

omijajcie z daleka, traktują ludzi jak śmieci, zamiast podwyżek po 9 latach pracy- narzucenie 3/4 etatu za naprawdę głodową stawkę albo do widzenia. 9 lat ciężkiej pracy, okropne godziny pracy , zero docenienia, zero szacunku, brak umowy na stałe. Szok, firma zeszła na psy.

Pracownik
@ja 11.08.2017, 22:14
omijajcie z daleka, traktują ludzi jak śmieci, zamiast podwyżek po 9 latach pracy- narzucenie 3/4 etatu za naprawdę głodową sta...

Obudzą się jak będzie za późno, bo jak ludzie się zwolnią to kto będzie pracował "prezesik" który nie ma bladego pojęcia jak się sprzedaje......halo prezesi pobudka!!!!

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

ryś

Nie idź tam,idź gdzie do innej pracy ,na pewno będziesz mieć lżej i lepszą pensję.

CIPKA

BRW INOWROCŁAW - LUDZIE UCIEKAJCIE JEŚLI WAM ŻYCIE MIŁE.

qwe

salon C (mały) doradca klienta 2200 brutto (1570 netto) plus premie która raz jest raz nie ma od 0 do 500 zł netto. Średnia pensja po roku pracy 1700 netto na miesiąc.

Andrzej

Powstaje coraz więcej AGAT mam na myśli sieć Agata Meble to właśnie ta firma niszczy brw sâ tam lepsze warunki płacowe I lepsza atmosfera w pracy mam porównanie .

rozowaswieczka
@Andrzej 13.04.2017, 19:30
Powstaje coraz więcej AGAT mam na myśli sieć Agata Meble to właśnie ta firma niszczy brw sâ tam lepsze warunki płacowe I lepsz...

Czy ja wiem? Słyszałam,że dobry pracownik wytrzymuje tam rok,po czym jest tak zniszczony,że odchodzi.Także nie wydaje mi się,żeby było tam tak lepiej...

ŁDz

W Łodzi: Praca na umowe zlecenie a jak załapiesz się na sprzedaż to 2500brutto + premia. Ale plany mało realne, dodatkowo kilka osób ściga sie z Tobą na każdym piętrze. Plus tajemniczy klient, sprawdzają starych pracowników jakby sprzedawać nie umieli. Atmosfera syf, nic tylko plany i wyliczanie tabelek, a żeby premię dostać trzeba w kilku kategoriach uzyskać określoną sprzedaż. kierowników więcej od pracowników a podstawowej roboty nie ma komu robić. Wymagania ogromne.

rozowaswieczka
@ŁDz 12.01.2017, 22:13
W Łodzi: Praca na umowe zlecenie a jak załapiesz się na sprzedaż to 2500brutto + premia. Ale plany mało realne, dodatkowo kilka...

Kierowników więcej niż pracowników?W jakiego typu salonie pracujesz? To ja Ci może uzmysłowię: Salon typu A: 1.Kierownik Salonu. 2.Kierownik Handlowy. 3.Kierownik Magazynu 4.Kierownik Studia Kuchni 5.Kierownik Magazynu 6.Kierownik d/s Operacyjnych 7.Kierownik AWW+oświetlenie typu B: 1.Kierownik Salonu 2. Jeden Lider Typu C: 1.Kierownik salonu Więc wytłumacz mi proszę,jak może być więcej kierowników?Byłeś kiedyś na takim stanowisku?Wiesz z czym się to wiąże?Bo premię doradca jest w stanie szybciej wyrobić,aniżeli kierownik.

ryś
@rozowaswieczka 26.03.2017, 21:53
Kierowników więcej niż pracowników?W jakiego typu salonie pracujesz? To ja Ci może uzmysłowię: Salon typu A: 1.Kierownik Sal...

Nie kompromituj się .Firma syf i tyle

wojtek

Witam Nie polecam pracy w black red white emka meble w zduńskiej woli Wyzysk za śmieszne pieniądze Kierowniczka nie ma zielonego pojęcia o przyjmowaniu towaru i wydawaniu Pozatym potrafi tylko oszukiwać pracowników i klientów Jest ordynarna do klientow

hb
użytkownik zarejestrowany

@ PW a z czym się miało udać? szukają projketna do Zabrza

Bob

Jak pracują tam tacy spece jak P.drwal to wiadomo że jest syf !

...

Nie polecam, wręcz odradzam. Zarobki bez rewelacji. Ludzie, którzy traktują współpracowników jak zło konieczne. Nie licz na to, że czegokolwiek cię w tej firmie nauczą. Nie jesteś w stanie samodzielnie wszystkiego się nauczyć. Wykazujesz chęci ale z czasem dochodzisz do wniosku, że ta firma to nie twój poziom. Każą uczyć się wartości na pamięć a tak naprawdę sami te wartości mają głęboko w duszy. Praca dla ludzi mało ambitnych, bez rozwoju. Tyle w temacie!

Aneta

Witam. Mam pytanie - jak wygląda drugi etap rozmów o prace w BRW. Podobno trwa ponad godzinę i biorą w niej udział oprócz kandydatów jeszcze 3-4 osoby z BRW. Z góry dziękuje za odpowiedż

kelner

to ja cos dodam ,pracuje już kilka lat - bo wyjscia nie mam -pracuje w Biłgoraju na pakowaniu z kasą jest różnie -zazwyczaj zle - mamy płacone od akordu ,brak podstawy-niechcielismy chodzic w soboty , to dowalił nam nasz łysy kierownik 2 zmiany i dowal ludzi efekt- kasa mniejsza od sredniej 1320 zł . muszą nam teraz dodać od siebie . majster jest do dupy ,chodzi skłóca ludzi, straszy,zastrasza obgaduje - pan rysio z biszczy,podobnie łysy artur kierownik ,- oni mają na nas wyjebane ,oni mają płacone od metrow , przekroczą 100 tys metrów premia mają dużą, ludzie dla nich są nikim, jak ktos cos powie arturek go przeniesie na inną hale. Ludzie ta praca to obłed,majster zarabia 5-6 tys na czysto, kierownik zapewne wiecej a pracownicy teraz za cały miesiąc zapierdalania 1300!!!!!! coś tu nie halllooo na MK MEBEL wczoraj pakowacze strajkowali -stali 2 godz - bo im 800 zł zajebali, a w niedługim czasie pracownicy z biurowca głównego mają 2 -dniową opłaconą za naszą kase -impreze w wynajetym lokalu poza biłgorajem- my przynajmniej zajmiemy się naszym majstrem -pozew zbiorowy do sądu pracy i chyba kierownika

Majsro

Jak tam? przyjeli kogos ostatnio na jakies stanowisko? jak to z tymi rotacjami, po noc masakryczne?

Zostaw opinię o Black Red White - Będzin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Black Red White