Black Red White

Będzin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 99 ocen.

Black Red White
2 99

Opinie o Black Red White

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Black Red White

anonymous

Dzień dobry, brałam udział w rekrutacji na stanowisko produkt managera. Przeszłam wszystkie etapy, natomiast Panie które prowadziły rekrutację nawet nie pofatygowały się, aby wygenerować automatycznego maila z informacją, że dziękują za poświęcony czas, ale nie niestety nie mogą mnie zatrudnić. Wystarczy!!! Odrobinę szacunku! Nie polecam.

normalny
@anonymous 15.07.2018 12:47

mysle ze sam prezes powinien zadzwonic i podziekowac za wizyte

Dominika

@anonymous, czy dobrze rozumiem, że nie dostałaś żadnej odpowiedzi zwrotnej od firmy Black Red White? Może warto było po prostu zadzwonić i zapytać co dalej z Twoją kandydaturą? Czasami firmy prowadzą kilka rekrutacji jednocześnie, mają wielu kandydatów. W tej sytuacji dobrze widzianym gestem jest po prostu wysłać maila z zapytaniem lub zadzwonić i dopytać. Pokazujemy w ten sposób, że na prawdę zależało nam na tej ofercie.

Robert

Meble wykonane tak zebysmy mosieli ponad polowe zareklamować i Kilka elementow z zakupionych mebli były mocno uszkodzone.Po zgloszeniu bardzo długi czas oczekiwania na otrzymanie nowych.Na dodatek wysłali sms zeby przyjechać i odebrać osobiscie.Pierwszy i osratni raz robilismy u nich zakupy.Nie polecam nikomu

ciekawski
@Robert 13.07.2018 06:34

co to ma wspolnego z opinią o PRACODAWCY?

Pracownik

Racja ten cały Bączek tylko wszystko psuję robi zmiany o których nie ma zielonego pojęcia. Przez niego mieliśmy przestuj z braku mebli ,tak ulepszał stolarnie...

Iława Brw Sofa

Może ktoś się zajmie naciskiem na Ludzi w Iławie. Przyjęli Pana Bączka i każdy kto może ucieka z tej firmy.Gdy nie było tego Pana pracowało się dobrze.Ten Cały Bączek jest taki wspaniały że nawet własny brat go zwolnił że swojej firmy Amex Bączek.

Paweł

Idealnych firm nie ma ale pracowników również!!

Koronowana Głowa

Cześć :) Czy ktoś z Was wie, ile zarabia kierownik salonu z grupy G12? Chodzi mi o podstawę, bez premii za dowiezienie budżetu.

Gość

Nikomu nie polecam pracy w tej żałosnej firmie !!!!! W czwartek pracownik hurtowni brw w rudzie śląskiej nie wytrzymał psychicznie nacisku ze strony kierownictwa i odebrał sobie życie !!!!! Ktoś musi za to odpowiedzieć !!!!

Ciekawski.
@Gość 01.07.2018 22:23

Coś więcej na temat?

Aga

Czyżby ktoś pomylił forum?

Mars

Nie polecam pracy w tej firmie. Szefostwo straszy pracowników, zero motywacyjne rozmowy ze strony szefa... Magazynierzy odchodzą. Bo nie mają czasu na wyrobienie planu.. Ostro szwankuje logistyka... Ale co tu sie dziwić... Ich Jechowa sprawa:-)

ak
@Mars 24.11.2017 16:57

Tam Jehowa nie ma nic . Tam napchało się różnego tałatajstwa co podszywa się pod świadków Jehowy a wielki Tadeo skapcaniał i stał się pajacem takich wilków .Tyran despota i pajac a to bardzo niebezpieczna mieszanka bo daje się tumanić różnym cwaniakom oszustom.

Norbert

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Kura

@Dominika 28.04.2018 13:19 Atmosfera jest jak w handlu, musisz wyrobic plany narzucone przez firme, jak wyrabiasz to jest okej, ale jak nie wyrobisz to jestes pod obserwacja, dlatego doradcy wyrywaja sobie klientow, obgaduja sie nawzajem ze ten sprzedal tyle a tyle ze ona podebrala mi klientow itp itd, czyli slabo.Na magazynie jest duzo pracy a malo chlopakow. Co chwile ktos jest na L4 bo ilez mozna dzwigac. Co do benefitow to jest dofinansowanie do OKSystem i tylko to. Nie ma zadnych bonow na swieta. Aha jest ubezpieczenie grupowe za ktore trzeba placic oraz kawa, herbata i cukier, ktorego czasem brakuje tak jak mydla, papieru do rak i do d..y. Tak poza tym jest okej. Umowa o prace jest bo nie oplaca sie juz trzymac kogos na zlecenie.

Dominika

@Kura, a jaka jest atmosfera wśród pracowników? Czy pracodawca zapewnia dodatkowe benefity dla pracowników? Czy zapewniają umowę o pracę? Czekamy na opinie.

Kura
@Dominika 28.04.2018 13:19

Atmosfera jest jak w handlu, musisz wyrobic plany narzucone przez firme, jak wyrabiasz to jest okej, ale jak nie wyrobisz to jestes pod obserwacja, dlatego doradcy wyrywaja sobie klientow, obgaduja sie nawzajem ze ten sprzedal tyle a tyle ze ona podebrala mi klientow itp itd, czyli slabo.Na magazynie jest duzo pracy a malo chlopakow. Co chwile ktos jest na L4 bo ilez mozna dzwigac. Co do benefitow to jest dofinansowanie do OKSystem i tylko to. Nie ma zadnych bonow na swieta. Aha jest ubezpieczenie grupowe za ktore trzeba placic oraz kawa, herbata i cukier, ktorego czasem brakuje tak jak mydla, papieru do rak i do d..y. Tak poza tym jest okej. Umowa o prace jest.

Ja

Witam Jakie opinie o Będzinie? Jak atmosfera i kierownictwo?

mw

Witam, mam pytanie do pracowników Brw, czy od doradcy klienta wymagane jest zaświadczenie o niekaralności? Dzięki z góry za info.

Tymon

Konkurencja chce oczernić firmę i pisze takie bzdury?

byly pracownik

Nie polecam pracy w BRW w Elblągu. MOBING I JESZCZE RAZ MOBING.Pracownicy boją się wyjść do toalety oraz na przerwe aby nie narażać się przełożonym. Przełożeni traktują swoich pracownik jak śmieci. Na rozmowie o pracę były podawane inny warunki pracy niż w rzeczywistości. Nie polecam

Pozdrawiam

W pewnej pomorskiej miejscowości tragedia. Od początku roku zwolniły się trzy czy cztery osoby, które pracowały w salonie przez kilka ładnych lat. Dorabianie premii po znajomości (gdyby regionalni o tym wiedzieli, poleciałyby etaty) mobbing, przekładanie spraw prywatnych ponad pracę, kółka wzajemnej adoracji. Jedynymi okresami, gdy wszystko działa jak powinno, a ludzie uśmiechają się do siebie, są dni kiedy regionalny wpada na wizytę. Na start proponują minimum, potem z łaski dają 2300 - 2500 brutto, kiedy wszędzie indziej dają po 2800 - 3000. Na salonie klasy B, gdzie pracownik obsługuje klientów, skręca meble, gdy nie ma magazyniera (zwalniają się, był tylko jeden który wytrzymał dłużej niż kwartał), sprząta, przyjmuje dostawy itp. Zero szacunku do pracownika, do tego wymuszają zgodę na 3/4 etatu. Nie polecam :)

Pracownik BRW

Drogi Zarzadzie BRW z siedziba w Bilgoraju. W imieniu wszystkich pracownikow na najnizszych szczeblach chcielibysmy sie zapytac KIEDY BEDA DLA NAS PODWYZKI. Nadmieniamy ze inni pracodawcy np Lidl, Ikea, Biedronka itp na przelomie kilku lat podnosza podstawy co roku lub dwa razy w roku a my dalej po 10 latach nie mamy nic. Zajmijcie sie wkoncu tez nami.

Borex
@Pracownik BRW 10.04.2018 13:52

Nie licz na podwyżki, ta firma upada.

BYŁY PRACOWMIK

Firma leci na dno. Zięciu robi wszystko aby to rozwalić.Za kilka miesięcy sprzeda TRAX i tak systematycznie będzie wszystko sprzedawał .Teraz dobrał sobie do pomocy prezesa KTÓRY ROZWALIŁ NOMI .Panie TADEUSZU nie widzi PAN co ONI robią z FIRMA.Budował PAN FIRMĘ ponad 30 lat a ONI rozwala to za 3 lata.Wiem że potrafi PAN podjąć męską decyzję i pogonić to TOWARZYSTWO które przyszło do firmy aby się tylko nachapać.

Atomix
@BYŁY PRACOWMIK 14.04.2018 09:01

Kolejne "cudaczenia" w Mielcu. Połączenie hal 18 i 37, wprowadzenie 3 zmian (h37) teraz jakieś zwolnienia 60 osób. Wszyscy odnoszą wrażenie ze to się wszystko sypie.

Kura

Jesli chodzi o godziny pracy to najczesciej jest to 10h dziennie. W wekendy pracujace rowniez.

Kura

Pracownik dostaje umowe na pol roku a na niej pare stowek wiecej niz najnizsza krajowa, premia wyplacana od obrotu. Jesli chodzi o umowy to ludzie pracuja tu od samego poczatku istnienia firmy czyli okolo 10lat i nie maja umow na stale, zawsze zrobia jakies obejscie. WSTYD. Jak nie wyrobisz planu to masz kare i idziesz na dywanik do przelozonego gdzie po kilku ladnych latach pracy nie zapyta sie ciebie czy masz jakies problemy tylko, ze jak tak dalej bedzie to sie rozstaniemy. Taki wlasnie szacunek do drugiego czlowieka maja przelozoni w BRW.

Dominika

@Niewolnik, a na jaka umowę można liczyć? Praca pewnie odbywa się również w weekendy? @Kamil, zdecydowałeś się złożyć CV? Napisz proszę jak przebiegał proces rekrutacji? (o ile oczywiście byłeś). Zachęcam Was do pozostawienia na tym forum aktualnych informacji dotyczących tej firmy jako pracodawcy. Wszystkie Wasze uwagi będą służyć jako pomoc dla osób, które planują zatrudnienie w Black Red White.

Kura

Firma raczej rekrutacji nie prowadzi. Jesli ktos sie zwolni to jest im to na reke bo maja zaoszczedzona kolejna wyplate a pracownicy i tak beda robic wsstko a tych ktorych nie ma i to za taka sama kase. Jesli chodzi o pieniadze to jest jak wszedzie. Nie jest to najnizsza krajowa tylko sporo wiecej bo zmusil ich do tego rynek i premie co miesiac kilka ladnych stowek. Jesli chodzi o pieniadze to za to co sie tam robi to wg mnie jest okej, ale atmosfera tragedia.

Kamil

Podpowiedzcie czy firma prowadzi może rekrutacje? Czy do podstawy macie jakieś dodatki?

oO

czy tylko ja zauważyłem, że firma nie dostała nigdy nagrody dla dobrego Pracodawcy czy podobnej?

Poczek

Kto teraz Andrychów. Biłgoraj. Przeworsk.etc.

Wofam

Biłgoraj ucinaja stawki nie mowisz dlatego samo musisz sie domyslic nie polecam wof.. Mowili zlota robota..

produkcja

no nie przesadzajcie dział informatyczny jest na miano wzoru są tam ludzie po podstawówce i ciągną jakoś to to znaczy z konta Tadeusza

Niewolnik

Mk mebel Biłgoraj to takze najgorsze co moze spotkac pracownika. Stawki tak wyzylowane ze wychodzi tylko najniższa krajowa za pracę na akord i zapierd.... za tego typu pracę powinno być minimum 3tyś brutto co miesiąc. Nom stop dzwiganie i schylanie.

Zostaw opinię o Black Red White - Będzin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Black Red White