Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym Dla Łódź Widzew Piotr Pietrasik

Łódź

Opinie o Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym Dla Łódź Widzew Piotr Pietrasik

ADAM Ułamek 2015-02-19 12:31:33
Nieudacznik a nie komornik nie potrafi wyegzekwować z WUKO łódzkiego ani złotego mojej zaległej 6 miesięcznej pensji.
6
cicha 2015-04-20 01:31:21
nie potrafi bo zajmuje sie zastraszaniem dluznikow za 2 tys zl,,,robi to w sposob bezczelny i arogancki..,
2
kakarotto 2015-06-08 13:59:58
Chciałbym się dowiedziec, czy da się z nim jakos normalnie dogadać .. Bo sądząc po opiniach to chyba niezbyt. I czy zabrał juz komuś jakies pieniadze z kont po egzekucji
4
lala 2015-07-27 20:24:51
komornik sadowy z lodzi piotr pietrasik sciagnal wieksza polowe mojej renty a oprucz tego mojej córki rodzinne i zasilek pielegnacyjny
4
brunetek 2015-11-10 18:33:04
jest to osoba bardzo beszczelna , straszy wejściem do mieszkania i zabrania sprzetu nie nalezacego do mnie ,dubluje egzekucje innych komorników i obciąża konta ta sama suma co poprzednik,nie ma cywilnej odwagi odpisac na maile które dotyczą egzekucji , kto mu dal licencje, ma takie same podejście jak komornik z mławy , tylko sie liczy zastraszenie i wyegzekwowanie długu ponad wszystko
6
Anna 1989 2015-11-16 16:00:52
To nie jest komornik nie zna prawa cywilnego i korzysta z przepisów wedle siebie . Mi zapierniczył całą pensję mimo zastosowania w umowie zlecenie kpc.883&1 i 2 zostawił mnie bez środków do życia nawet nie sprawdził że jest już zjecie komornicze . Zupełnie nic .Ma w dupie ale ja wpadnę do niego osobiście z mediami i zobaczymy będzie słynny .Kariera jak ta lala. Też nie odpowiedział na wiadomości od mnie choć chciałam dobrowolnie spłacać
6
Anna 1989 2015-11-16 16:03:38
Skontaktujcie się z dziennikiem łódzkim (usunięte przez administratora)
5
marek 2016-01-31 13:38:36
zlozej ktury mysli ze ktos bedzie placil za to samo ktury splasil zadluzenie u inego komornika a ten pismo wyszyla ze mam mu zaplacic 400 zl za sprawe bo mu tamten komornik nie oddal kasy
3
Olo 2016-10-12 23:26:59
Wszystkie te Pietrasikowi to takie nieudaczniki
antykomornik 2016-11-04 19:45:01
mnie po prostu okrada i nikt go za to nie zamknie np. do kaminska tam by mu du---ę przeorali
1
Zostaw swoją opinię o Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym Dla Łódź Widzew Piotr Pietrasik - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym Dla Łódź Widzew Piotr Pietrasik