brak logo

zakłady mięsne JANO

Zabrze

Opinie o zakłady mięsne JANO

pan 2013-10-02 20:48:02
Ale to była niedziela,wiec mozna było przyjechac pijany do pracy,on był sam kierownikiem,nikt [usunięte przez moderatora] nie kontrolował.A do do domu miał blisko...
1
2013-10-05 00:25:18
Panowie[usunięte przez moderatora] macie bardzo skromne informacje, nie piszcie głupot a jak macie coś do tego panna to załatwcie to między sobą, w niedzielę 15.09. o godz. 15,30 na kontroli byli właściciele czyli szef z swoją matką,rozmawiali z panem [usunięte przez moderatora] , gdyby był pijany jak piszecie na pewno by z roboty wyleciał, dlatego zastanówcie się co piszecie. I nie szkalujcie czyjegoś dobrego imienia.
ps. chyba zdrowo dostaliście w [usunięte przez moderatora], że próbujecie się odgryść no i klapa,
nono 2013-10-08 09:54:36
tylko,ze to było na nocnej zmianie,anie o 15,30.Panie [usunięte przez moderatora].broni Pan swoja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A co do dobrego imienia to zamilcze.
2
jano1 2013-10-25 10:21:19
jano ok.
1
eda 2013-11-06 18:06:30
Taka prawda bo pracowaliśmy razem i (usunięte przez administratora) mnie szkoliła i było naprawde super,sama bym tam wróciła jak by była możliwość.
anonim 2014-01-18 09:02:13
Jak tam wypłata i premie po przedświątecznym nawale pracy?
Jesteście zadowoleni?
Pochwalicie się?
30
Szybki Bil 2014-02-10 08:50:17
(usunięte przez administratora)Pracowałęm tam to wiem co to za badziewia mają Pozdrawiam Szypki Bil :P:P:P:P
32
Oczy Kobry 2014-03-02 18:23:44
Oczy widzą np Czy starą cebule że razi samą pleśnią w oczy czy ktoś daje do Pasztetów Jasne ze jano. Bo to koszta a smak smakuje jak dawniej. Po 2 Gościu Który obiera cebule (albo kobieta ) jak by się postawiła że cebule taką daje juz by tam nie robiła a ludzie zjedzą czego oko nie zobaczy. Pozdrawiam
24
avatar 2014-03-08 06:40:25
z tego co tu widze to wiekszośc wypowiedzi piszą osoby które są (usunięte przez administratora)własnego życia i tylko w ten sposób mogą si wykazac sorry za brak polskich znaków ale ma zchrzanioną klawiature
G.W 2014-04-25 20:58:06
Tragedia się stała Haha
1
Pl 2014-06-08 13:46:11
Witam gdzie dokładnie jest zakład w Zabrzu ? jakim autobusem tam dojechać np z Rudy Śląskiej ? bo szukam na necie i nie do końca jestem pewny ten zakład jest w Rokitnicy ? czy pracuje się po 8 czy 12 godzin ? są jakieś bony itp z góry dziękuje za odp .
3
admin 2014-06-08 22:42:13
tak bony dostaniesz jak w sobotę przyjdziesz do mycia. dokładnie to pyskowicka 14-16 życzę powodzenia
1
Siwa 2014-06-15 08:58:27
Daj cie se spokój z Jano małymi kroczkami upada lub będzie sprzedane z zadłużeniem którym mają a małe te zadłużęnie nie jest
o ogóle jak cie już przyjmą do zakładu to pamiętajcie że tyle ile Kadrowa zaproponuje odejmij 30% z wypłaty bo wiem jak mnie szmuglowali na wypłatach przez kilka lat a te kiełbasy to jopy nie mają zawartości mięsa nawed 50% całe !!Polecam dobry wybór kiełbas ktore mają zawartosć około 90 procent mięsa i są one tańsze niż z jano wystarczy iść do żapki w ziąść w ręke Morlini i zo baczycie żę co do ceny i zawartości jest lepsze i do cny niższa opakowanie i zobaczyć iść po równać i sami zdecydujecie że miałem racje Pozdrawiam
27
siwaaa 2014-06-15 09:00:19
o ogóle jak cie już przyjmą do zakładu to pamiętajcie że tyle ile Kadrowa zaproponuje odejmij 30% z wypłaty bo wiem jak mnie szmuglowali na wypłatach przez kilka lat a te kiełbasy to jopy nie mają zawartości mięsa nawed 50% całe !!Polecam dobry wybór kiełbas ktore mają zawartosć około 90 procent mięsa i są one tańsze niż z jano wystarczy iść do żapki w ziąść w ręke Morlini i zo baczycie żę co do ceny i zawartości jest lepsze i do cny niższa opakowanie i zobaczyć iść po równać i sami zdecydujecie że miałem racje Pozdrawiam
26
kolec 2014-07-18 19:35:18
Mnie się tam pracuje dobrze mogło by być lepiej ale nie narzekam mam za co żyć i co odłożyć na zasłużone wakacje
1
YOYo 2014-07-20 07:47:57
A może ktoś napisać gdzie ten Zakład dokładnie jest? to jest Zabrze Pyskowice ? Rokitnica ? Biskupice ?
123 2014-07-20 11:16:44
zabrze mikulczyce pyskowicka 14-16 tam gdzie BEST
YOYo 2014-07-21 12:07:44
Dziękuje za odp jeszcze jedno pytanie dojadę tam z Zabrza Autobusem numer 14 ? jest tam jakiś przystanek blisko tego ?
123 2014-07-21 23:27:18
tak jeden koło mostostalu zaraz za widuktem a drugi koło bumaru
Były pracownik 2014-08-15 09:33:49
Do pana (usunięte przez administratora)!! Jak Boss (usunięte przez administratora)daje szanse to się go nie robi drugi raz Szanuje się szefa wiesz o czym mówię wiec ja o wszystkim wiem co robisz hahaha
1
Hej 2014-09-03 10:17:10
Cześć w tym zakładzie pracuje się po 8 godzin czy 12 ? ile jest zmian 2 -3 ? z góry dzięki za odp !
gość 2014-09-11 09:22:34
A ile zarobi tam kierowca kat.B i po ile godzin pracuje ?
jo 2014-09-11 23:41:30
praca 8h 4-12 zarobek ok 3000-3500zł.
gość 2014-09-12 11:55:43
hej. napisz do mnie na e-mila jak możesz malik@10g.pl mam parę pytań jeszcze. chętnie zadzwonię lub się spotkam na mieście gdzieś, jakby była taka możliwość był bym wdzięczny. pozdrawiam
gość 2014-09-12 12:24:38
a jeszcze mi powiedz praca od poniedziałku do soboty ? to zarobki fajne jak na reali polskie o ile prawdziwe heh .odezwij się na tego e-mila :)
perelka 2014-12-23 21:46:43
Praca ok. Jeden warunek- uczciwość.
aurelia 2015-01-31 08:17:03
Tak perełka - zastanów się czy sam jesteś uczciwy.
Jak wymagasz tego od innych to najpierw sam bądź uczciwy wobec pracowników (nadgodziny na zeszyt, druga lista wypłat) w sprawie płacy i nadgodzin, z podatkami wobec państwa i składkami do ZUS-u.
Widać, że traktujesz innych oceniając siebie.
35
123 2015-02-01 15:27:41
bzdury piszesz aurelio,
123 2015-02-27 18:27:58
Krzyś nie wierz w te bzdury, nigdy w tej firmie nie było jakichś zeszytów z nadgodzinami
Perełka 2015-02-28 21:41:54
Aurelka - ty coś brałaś , bo takie bzdury opowiadasz, ze po samej flaszce to sie tak nie bredzi.
Mozna wiele rzeczy pisać ale w JANO takich praktyk nie ma .
Nie jest tak zle, a jesli Ci zle to brama otwarta .pozdrawiam
perełka 2015-03-19 22:06:51
Misiek - nie podoba mi sie ta @ przed moim Nickiem ale przemilcze to.
W Jano nie jest źle ale trzeba sobie zadac pytanie - czego oczekujesz?
Jeśli chcesz zarobić to trzeba coś robić! Nie można improwizowac bo to na dłuższą metę się nie sprawdzi. znam duzo gorsze firmy, które na zewnątrz robią super wrażenie , a tak naprawdę to w środku piekło. Mam nadzieję, że firma przetrwa trudne dla wszystkich czasy i bedzie jeszcze ok. Chcesz mojej opini to Ci powiem -dużo zależy od Ciebie, mnie i całej reszty.Procedury trzeba przestrzegać, ale nie ma tragedii. Mam wrażenie, że idzie ku lepszemu.
Perełka 2015-03-26 19:21:53
Sorry Misiek/ złe Cię zrozumiałam z ta @
anonim 2015-05-15 06:57:30
widać dawno się zwolnił (aś/eś ) bo już tak nie ma :P jak piszesz
17
yyyyy 2015-05-15 20:35:17
Mam pytanie jakie są zarobki na rozbiorze i po ile sie pracuje godzin. Chce zmienić pracę dlatego pytam. Z gory dziękuje.
yyyy 2015-05-16 22:06:55
8 godz. zależy co umiesz, zarobki ok.2-2,5tyś,
yyy 2015-05-18 17:58:38
tak
tylko z sobotami i nie za 8 godz.
37
xyz 2015-09-21 14:45:54
Witam,

znalazłem ogłoszenie na stanowisko
Serwisant Utrzymania Ruchu, Elektryk, Mechnik
możecie napisać coś o warunkach pracy i płacy

pozdrawiam

Marcin
19
Pracownik 2015-09-29 09:25:07
Poszukaj w googlach. Ciągle szukają mechaników, handlowców, wędliniarzy, itp.
W Jano jest duża rotacja, do 30% pracowników rocznie jest wymienianych.
32
rzeźnik 2015-11-14 11:19:29
Po raz kolejny w ciągu roku widzę ofertę zatrudnienia TECHNOLOGÓW I ABSOLWENTÓW O SPECJALNOŚCI TECHNOLOGIA MIĘSA.
Co się stało z poprzednikami?
Warto składać dokumenty?
18
igle 2016-01-06 08:47:09
Nie polecam tej firmy czlowiek nowo przyjety nie ma deputatu ani premii a pensja marna chyba dolna granica najnizszej krajowej
23
szortek 2016-01-13 18:30:14
szortek - 2016-01-10 15:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Atmosfera jest tu dużo gorsza jak warunki finansowe. Grubas traktuje wszystkich jako oszustów i złodziei lub potencjalnych kandydatów na nich.
Rano kapusie cudotwórcy, tworzący wyimaginowane afery zlatują się aby donieść na swoich "kolegów" z pracy. Szef bazuje swoją wiedzę o tym co dzieje się w firmie nie na swoich spostrzeżeniach i rzadkich wizytach na produkcji, lecz na cudach które dostanie podane na tacy. Dzięki tym metodą Pióropusz, Nakrapiany, Psiruch, Garnuszkowa, Franek, Sznupek potrafią (potrafili) skutecznie uprzykrzyć innym życie.
Panujący w firmie mobbing to już inna historia,
Nie polecam firmy.
28
pracuś 2016-01-14 07:54:55
O widzę, że firma dba o opinie, wczoraj znowu skasowali 2 strony opinii, które pokazują jak w niej się traktuje ludzi. Niestety prawda kole w oczy.
22
Perełka 2016-01-16 17:56:31
Dobrze piszesz- ale z tym 1100 to przesadziłeś
Perełka 2016-01-20 21:22:19
Orly i sokoly wzniosą się wysoko :-)
kyjo 2016-04-22 13:54:05
FIRMA OK ALE WIĘKSZOŚĆ ZAŁOGI[NIE WSZYSCY]TO LUDZIE ŻYJĄCY TANIMI SENSACJAMI,ROBIENIEM INNYM NA ZŁOŚĆ TYLKO DLA WŁASNEJ SATYSFAKCJI,A JAK NIE MAJĄ TEMATU TO GO SOBIE STWARZAJĄ BYLE COŚ SIĘ DZIAŁO.OBRAZ NĘDZY I ROZPACZY,ŻENADA
4
slavo 2016-05-03 12:07:30
nie narzekaj, po prostu robią to co od nich grubas oczekuje dla swojej satysfakcji i za co im płaci
15
Zosia 2016-05-10 12:36:52
Sklep w Zielonej Gorze totalna porażka .Ekspedientki nieuprzejme ,towar stary.
4
PRZEMEK 2016-06-17 20:45:56
Ja ta pracowałem w 2011 na rozbiorze i jakoś nikt takich zarobków nie miał
5
ŁYSY 2016-06-29 13:31:20
Mam pytanie.czy pracuje u was jeszcze ten majster , Wojtek chyba miał ma imię..Pracowałem tam dobrych parę lat i teraz potrzebuje namiary do niego. Z góry dzięki.Pozdrawiam Jano
renia 2016-09-25 19:44:17
mają na[prawdę moim zdaniem świetny smak wyrobów mięsnych, ale mogliby coś zrobić z jakością niektórych zdjęć na swojej stronie bo pikseloza, a jak wiadomo, jemy oczami. co więcej mogliby dokonać aktualizacji bo na głównej mają jakąś promocję z 2014 roku
Zostaw swoją opinię o zakłady mięsne JANO - Zabrze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne JANO