zakłady mięsne JANO

Zabrze

Opinie o zakłady mięsne JANO

kolec 2014-07-18 19:35:18
Mnie się tam pracuje dobrze mogło by być lepiej ale nie narzekam mam za co żyć i co odłożyć na zasłużone wakacje
0
YOYo 2014-07-20 07:47:57
A może ktoś napisać gdzie ten Zakład dokładnie jest? to jest Zabrze Pyskowice ? Rokitnica ? Biskupice ?
0
123 2014-07-20 11:16:44
zabrze mikulczyce pyskowicka 14-16 tam gdzie BEST
0
YOYo 2014-07-21 12:07:44
Dziękuje za odp jeszcze jedno pytanie dojadę tam z Zabrza Autobusem numer 14 ? jest tam jakiś przystanek blisko tego ?
0
123 2014-07-21 23:27:18
tak jeden koło mostostalu zaraz za widuktem a drugi koło bumaru
0
Były pracownik 2014-08-15 09:33:49
Do pana (usunięte przez administratora)!! Jak Boss (usunięte przez administratora)daje szanse to się go nie robi drugi raz Szanuje się szefa wiesz o czym mówię wiec ja o wszystkim wiem co robisz hahaha
0
Hej 2014-09-03 10:17:10
Cześć w tym zakładzie pracuje się po 8 godzin czy 12 ? ile jest zmian 2 -3 ? z góry dzięki za odp !
0
gość 2014-09-11 09:22:34
A ile zarobi tam kierowca kat.B i po ile godzin pracuje ?
0
jo 2014-09-11 23:41:30
praca 8h 4-12 zarobek ok 3000-3500zł.
0
gość 2014-09-12 11:55:43
hej. napisz do mnie na e-mila jak możesz malik@10g.pl mam parę pytań jeszcze. chętnie zadzwonię lub się spotkam na mieście gdzieś, jakby była taka możliwość był bym wdzięczny. pozdrawiam
0
gość 2014-09-12 12:24:38
a jeszcze mi powiedz praca od poniedziałku do soboty ? to zarobki fajne jak na reali polskie o ile prawdziwe heh .odezwij się na tego e-mila :)
0
pak 2014-10-14 13:25:27
Interesuje mnie praca na zakładzie produkcyjnym dział logistyka. Czy ktoś może mi powiedzieć jakie są godziny pracy i ile można zarobić ? Polecacie tę firmę?
0
i co 2014-12-10 13:05:04
no widzicie i chyba nie map racy albo nie ma osob chetnych zeby komus pomoc jesli zadaje pytania. mam wrazenie ostatnio ze niestety wszyscy patrza tylko na wlasne rece i nie chca pomagac innym. tak wlasciwie to moze powiecie mi cos na temat pracy w tej firmie moze teraz sie uda. pozdrawiam i czekam na pomoc
0
perelka 2014-12-23 21:46:43
Praca ok. Jeden warunek- uczciwość.
0
aurelia 2015-01-31 08:17:03
Tak perełka - zastanów się czy sam jesteś uczciwy.
Jak wymagasz tego od innych to najpierw sam bądź uczciwy wobec pracowników (nadgodziny na zeszyt, druga lista wypłat) w sprawie płacy i nadgodzin, z podatkami wobec państwa i składkami do ZUS-u.
Widać, że traktujesz innych oceniając siebie.
31
123 2015-02-01 15:27:41
bzdury piszesz aurelio,
0
krzyś90 2015-02-27 00:01:55
a to w tej firmie są jakiekolwiek problemy z płaceniem składek zu? i o co chodzi z tą jakąś drugą listą wypłat? nie wiem czy się starać u nich o pracę i wysyłać cv jak takie jakieś tajemnicze akcje się niby odbywają... a nadgodziny na zeszyt czym są, to jakimś przekręt o którym lepiej wiedzieć czy legalna procedura?
26
123 2015-02-27 18:27:58
Krzyś nie wierz w te bzdury, nigdy w tej firmie nie było jakichś zeszytów z nadgodzinami
0
Perełka 2015-02-28 21:41:54
Aurelka - ty coś brałaś , bo takie bzdury opowiadasz, ze po samej flaszce to sie tak nie bredzi.
Mozna wiele rzeczy pisać ale w JANO takich praktyk nie ma .
Nie jest tak zle, a jesli Ci zle to brama otwarta .pozdrawiam
0
misiek 2015-03-19 13:23:56
@Perełka, Ty widzę jesteś jedną z rozsądniejszych osób w tej firmie, więc może bezpośrednio Ciebie się spytam o co chodzi w tym zakładzie mięsnym, czy naprawde warunki sa takie tragiczne i restrykcyjne się podchodzi do wszytkiego, czy te opinie są po prostu przesadzone? bo naprawde zacząłem się już martwić.
0
perełka 2015-03-19 22:06:51
Misiek - nie podoba mi sie ta @ przed moim Nickiem ale przemilcze to.
W Jano nie jest źle ale trzeba sobie zadac pytanie - czego oczekujesz?
Jeśli chcesz zarobić to trzeba coś robić! Nie można improwizowac bo to na dłuższą metę się nie sprawdzi. znam duzo gorsze firmy, które na zewnątrz robią super wrażenie , a tak naprawdę to w środku piekło. Mam nadzieję, że firma przetrwa trudne dla wszystkich czasy i bedzie jeszcze ok. Chcesz mojej opini to Ci powiem -dużo zależy od Ciebie, mnie i całej reszty.Procedury trzeba przestrzegać, ale nie ma tragedii. Mam wrażenie, że idzie ku lepszemu.
0
Perełka 2015-03-26 19:21:53
Sorry Misiek/ złe Cię zrozumiałam z ta @
0
anonim 2015-05-15 06:57:30
widać dawno się zwolnił (aś/eś ) bo już tak nie ma :P jak piszesz
13
yyyyy 2015-05-15 20:35:17
Mam pytanie jakie są zarobki na rozbiorze i po ile sie pracuje godzin. Chce zmienić pracę dlatego pytam. Z gory dziękuje.
0
yyyy 2015-05-16 22:06:55
8 godz. zależy co umiesz, zarobki ok.2-2,5tyś,
0
yyy 2015-05-18 17:58:38
tak
tylko z sobotami i nie za 8 godz.
32
jekoc 2015-06-23 00:04:41
Zarobki nie są złe, na początku jednak można liczyć raczej na te 2000 złotych netto, jednak z czasem można próbować i pytać o ewentualną podwyżkę, myślę, że nie będzie problemu aby zarobiać nawet 2500 złotych miesięcznie. No i nie oszukujmy się ta praca akurat jest warta polecenia chociażby ze względu na zarobki.
1
foks 2015-08-25 13:10:59
Nie wiem co prawda o kogo chodzi, bo sam dopiero rozwazam możliwość podjęcia pracy w zakładach mięsnych Jano, aczkolwiek myśle, że nie ma co się bac osoby, która kapuje i donosi wszystko szefowej. Chyba, że faktycznie robi się coś na szkodę firmy i próbuje ukręcić coś na boku, to i wówczas lepiej się kryć.
0
xyz 2015-09-21 14:45:54
Witam,

znalazłem ogłoszenie na stanowisko
Serwisant Utrzymania Ruchu, Elektryk, Mechnik
możecie napisać coś o warunkach pracy i płacy

pozdrawiam

Marcin
19
Pracownik 2015-09-29 09:25:07
Poszukaj w googlach. Ciągle szukają mechaników, handlowców, wędliniarzy, itp.
W Jano jest duża rotacja, do 30% pracowników rocznie jest wymienianych.
28
atreks 2015-10-24 23:38:40
Wydaje mi się, że ta duża rotacja może być spowodowana tym, że nie każdy pracownik jest przygotowany do ciężkiej pracy, a bez wątpienia praca w takiej firmie jest ciężka, trzeba być na to gotowym przy podpisywaniu umowy, a na umowie wszystkie warunki finansowe są przedstawione, także o to nie można mieć pretensji.
0
hiskor 2015-10-25 00:38:18
Ja tam jak szukałem ogłoszeń od Jano to znalazłem jedynie nieaktualne, szukali kierowcy kategorii c+e, także może rotacje wcale nie sa na takim wielkim poziomie jak piszecie. Co więcej, nie zgodzę sie, że Ci, co donosza pracuja, to raczej Ci któzy robią cos na szkodę firmy i na nich sa donosy przestają pracować.
0
rzeźnik 2015-11-14 11:19:29
Po raz kolejny w ciągu roku widzę ofertę zatrudnienia TECHNOLOGÓW I ABSOLWENTÓW O SPECJALNOŚCI TECHNOLOGIA MIĘSA.
Co się stało z poprzednikami?
Warto składać dokumenty?
17
majchnik 2015-11-25 19:40:52
hejka, wydaje mi się, że zawsze warto próbować, powiem szczerze, że nie wiem co dzieje się z poprzednikami, ale może po prostu firma się rozrasta i rozwija i dlatego ma takie potrzeby, żeby dodatkowych technologów zatrudniać, a teraz wiem, że szukają kierowcy z kategorią c+e chyba z tego co widziałem
2
igle 2016-01-06 08:47:09
Nie polecam tej firmy czlowiek nowo przyjety nie ma deputatu ani premii a pensja marna chyba dolna granica najnizszej krajowej
15
hulk 2016-01-06 15:59:54
Atmosfera jest dla mnie najważniejszą cecha przyszłej pracy. Ale nawet nie jest w stanie mi zapewnić utrzymania jeśli pieniadze są tak marne jak opisujecie
10
szortek 2016-01-13 18:30:14
szortek - 2016-01-10 15:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Atmosfera jest tu dużo gorsza jak warunki finansowe. Grubas traktuje wszystkich jako oszustów i złodziei lub potencjalnych kandydatów na nich.
Rano kapusie cudotwórcy, tworzący wyimaginowane afery zlatują się aby donieść na swoich "kolegów" z pracy. Szef bazuje swoją wiedzę o tym co dzieje się w firmie nie na swoich spostrzeżeniach i rzadkich wizytach na produkcji, lecz na cudach które dostanie podane na tacy. Dzięki tym metodą Pióropusz, Nakrapiany, Psiruch, Garnuszkowa, Franek, Sznupek potrafią (potrafili) skutecznie uprzykrzyć innym życie.
Panujący w firmie mobbing to już inna historia,
Nie polecam firmy.
19
pracuś 2016-01-14 07:54:55
O widzę, że firma dba o opinie, wczoraj znowu skasowali 2 strony opinii, które pokazują jak w niej się traktuje ludzi. Niestety prawda kole w oczy.
16
Oleksy 2016-01-16 14:58:02
No ja nie wiem. Piszecie, że zarobki są złe, ale nie określacie już jaka to jest w okolicy suma. Ja potrzebuję pracy i każdy pieniądz się dla mnie liczy, nawet te 1100 gdybym miał dostawać. Do atmosfery też się przyczepiacie - no cóż. Musicie wiedzieć, że także wy, czyli pracownicy, ją tworzycie. Jeśli zaś jest wam tak źle to przecież możecie odejść... A wtedy przynajmniej ja miałbym u nich szansę, bo słyszałem akurat inne opinie :) Podobno umowa o pracę jest i nie ma takiej tragedii.
0
Perełka 2016-01-16 17:56:31
Dobrze piszesz- ale z tym 1100 to przesadziłeś
0
Jest 2016-01-20 19:40:59
No trochę przesadził facet to akurat prawda, bo 1100 to jest dość mało, aczkolwiek jestem zdania że można spokojnie wynegocjować wyższą kasę i to dwukrotnie
0
Perełka 2016-01-20 21:22:19
Orly i sokoly wzniosą się wysoko :-)
0
arczi 2016-02-21 17:09:18
słuchajcie przecież jesli dają umowę o pracę to nie mogą w niej zapisać 1100zł bo to nie jest najniższa krajowa a taka w umowie musi być więc cos mocno naciągane to jest
1
erty 2016-04-10 13:57:01
no wiadomo ze jak masz umowe o prace to masz tez tam napisane ile bedzie wynosilo twoje wynagrodzenie plus ewentualne podwyzki/ premie..ciekawe czy beda tutaj szykac kierowcy ce bo pameitam ze taka foerta byla
0
kyjo 2016-04-22 13:54:05
FIRMA OK ALE WIĘKSZOŚĆ ZAŁOGI[NIE WSZYSCY]TO LUDZIE ŻYJĄCY TANIMI SENSACJAMI,ROBIENIEM INNYM NA ZŁOŚĆ TYLKO DLA WŁASNEJ SATYSFAKCJI,A JAK NIE MAJĄ TEMATU TO GO SOBIE STWARZAJĄ BYLE COŚ SIĘ DZIAŁO.OBRAZ NĘDZY I ROZPACZY,ŻENADA
2
slavo 2016-05-03 12:07:30
nie narzekaj, po prostu robią to co od nich grubas oczekuje dla swojej satysfakcji i za co im płaci
9
Zosia 2016-05-10 12:36:52
Sklep w Zielonej Gorze totalna porażka .Ekspedientki nieuprzejme ,towar stary.
2
kisis 2016-05-10 14:41:42
Towar stary na pewno nie jest @Zosia, z tego co wiem to codziennie jest nowy ponieważ szybko im schodzi
1
PRZEMEK 2016-06-17 20:45:56
Ja ta pracowałem w 2011 na rozbiorze i jakoś nikt takich zarobków nie miał
2
ŁYSY 2016-06-29 13:31:20
Mam pytanie.czy pracuje u was jeszcze ten majster , Wojtek chyba miał ma imię..Pracowałem tam dobrych parę lat i teraz potrzebuje namiary do niego. Z góry dzięki.Pozdrawiam Jano
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne JANO