Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o zakłady mięsne JANO

Pracowałeś w firmie zakłady mięsne JANO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nono - 2013-10-08 09:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tylko,ze to było na nocnej zmianie,anie o 15,30.Panie [usunięte przez moderatora].broni Pan swoja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A co do dobrego imienia to zamilcze.
zdjecie uzytkownika
jano1 - 2013-10-25 10:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jano ok.
zdjecie uzytkownika
eda - 2013-11-06 18:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [merol - 2013-08-10 07:30:38]:
Taka prawda bo pracowaliśmy razem i (usunięte przez administratora) mnie szkoliła i było naprawde super,sama bym tam wróciła jak by była możliwość.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-18 09:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (11)
Jak tam wypłata i premie po przedświątecznym nawale pracy?
Jesteście zadowoleni?
Pochwalicie się?
zdjecie uzytkownika
Szybki Bil - 2014-02-10 08:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (11)
(usunięte przez administratora)Pracowałęm tam to wiem co to za badziewia mają Pozdrawiam Szypki Bil :P:P:P:P
zdjecie uzytkownika
posuelo - 2014-02-21 13:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie towarzystwo podzielone :) na tych którzy chcą zaszkodzić JANO i całą resztę, która uczciwie pracowała
zdjecie uzytkownika
Oczy Kobry - 2014-03-02 18:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Oczy widzą np Czy starą cebule że razi samą pleśnią w oczy czy ktoś daje do Pasztetów Jasne ze jano. Bo to koszta a smak smakuje jak dawniej. Po 2 Gościu Który obiera cebule (albo kobieta ) jak by się postawiła że cebule taką daje juz by tam nie robiła a ludzie zjedzą czego oko nie zobaczy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
avatar - 2014-03-08 06:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co tu widze to wiekszośc wypowiedzi piszą osoby które są (usunięte przez administratora)własnego życia i tylko w ten sposób mogą si wykazac sorry za brak polskich znaków ale ma zchrzanioną klawiature
zdjecie uzytkownika
G.W - 2014-04-25 20:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tragedia się stała Haha
zdjecie uzytkownika
Pl - 2014-06-08 13:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam gdzie dokładnie jest zakład w Zabrzu ? jakim autobusem tam dojechać np z Rudy Śląskiej ? bo szukam na necie i nie do końca jestem pewny ten zakład jest w Rokitnicy ? czy pracuje się po 8 czy 12 godzin ? są jakieś bony itp z góry dziękuje za odp .
zdjecie uzytkownika
admin - 2014-06-08 22:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak bony dostaniesz jak w sobotę przyjdziesz do mycia. dokładnie to pyskowicka 14-16 życzę powodzenia
zdjecie uzytkownika
Siwa - 2014-06-15 08:58:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Daj cie se spokój z Jano małymi kroczkami upada lub będzie sprzedane z zadłużeniem którym mają a małe te zadłużęnie nie jest
o ogóle jak cie już przyjmą do zakładu to pamiętajcie że tyle ile Kadrowa zaproponuje odejmij 30% z wypłaty bo wiem jak mnie szmuglowali na wypłatach przez kilka lat a te kiełbasy to jopy nie mają zawartości mięsa nawed 50% całe !!Polecam dobry wybór kiełbas ktore mają zawartosć około 90 procent mięsa i są one tańsze niż z jano wystarczy iść do żapki w ziąść w ręke Morlini i zo baczycie żę co do ceny i zawartości jest lepsze i do cny niższa opakowanie i zobaczyć iść po równać i sami zdecydujecie że miałem racje Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
siwaaa - 2014-06-15 09:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
o ogóle jak cie już przyjmą do zakładu to pamiętajcie że tyle ile Kadrowa zaproponuje odejmij 30% z wypłaty bo wiem jak mnie szmuglowali na wypłatach przez kilka lat a te kiełbasy to jopy nie mają zawartości mięsa nawed 50% całe !!Polecam dobry wybór kiełbas ktore mają zawartosć około 90 procent mięsa i są one tańsze niż z jano wystarczy iść do żapki w ziąść w ręke Morlini i zo baczycie żę co do ceny i zawartości jest lepsze i do cny niższa opakowanie i zobaczyć iść po równać i sami zdecydujecie że miałem racje Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hulk - 2014-06-15 14:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [siwaaa - 2014-06-15 09:00:19]:
to chyba na umowie miałeś określone ile kasy powinni Ci wypłacić z Jano prawda? co takiego mogli zmienić?
zdjecie uzytkownika
kolec - 2014-07-18 19:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie się tam pracuje dobrze mogło by być lepiej ale nie narzekam mam za co żyć i co odłożyć na zasłużone wakacje
zdjecie uzytkownika
YOYo - 2014-07-20 07:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może ktoś napisać gdzie ten Zakład dokładnie jest? to jest Zabrze Pyskowice ? Rokitnica ? Biskupice ?
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-07-20 11:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [YOYo - 2014-07-20 07:47:57]:
zabrze mikulczyce pyskowicka 14-16 tam gdzie BEST
zdjecie uzytkownika
YOYo - 2014-07-21 12:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje za odp jeszcze jedno pytanie dojadę tam z Zabrza Autobusem numer 14 ? jest tam jakiś przystanek blisko tego ?
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-07-21 23:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jeden koło mostostalu zaraz za widuktem a drugi koło bumaru
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-08-15 09:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do pana (usunięte przez administratora)!! Jak Boss (usunięte przez administratora)daje szanse to się go nie robi drugi raz Szanuje się szefa wiesz o czym mówię wiec ja o wszystkim wiem co robisz hahaha
zdjecie uzytkownika
Hej - 2014-09-03 10:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć w tym zakładzie pracuje się po 8 godzin czy 12 ? ile jest zmian 2 -3 ? z góry dzięki za odp !
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-11 09:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile zarobi tam kierowca kat.B i po ile godzin pracuje ?
zdjecie uzytkownika
jo - 2014-09-11 23:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-09-11 09:22:34]:
praca 8h 4-12 zarobek ok 3000-3500zł.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-12 11:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jo - 2014-09-11 23:41:30]:
hej. napisz do mnie na e-mila jak możesz malik@10g.pl mam parę pytań jeszcze. chętnie zadzwonię lub się spotkam na mieście gdzieś, jakby była taka możliwość był bym wdzięczny. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-12 12:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jo - 2014-09-11 23:41:30]:
a jeszcze mi powiedz praca od poniedziałku do soboty ? to zarobki fajne jak na reali polskie o ile prawdziwe heh .odezwij się na tego e-mila :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne JANO
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x