Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o zakłady mięsne JANO

Pracowałeś w firmie zakłady mięsne JANO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Oczy Kobry - 2014-03-02 18:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (20)
Oczy widzą np Czy starą cebule że razi samą pleśnią w oczy czy ktoś daje do Pasztetów Jasne ze jano. Bo to koszta a smak smakuje jak dawniej. Po 2 Gościu Który obiera cebule (albo kobieta ) jak by się postawiła że cebule taką daje juz by tam nie robiła a ludzie zjedzą czego oko nie zobaczy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
avatar - 2014-03-08 06:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co tu widze to wiekszośc wypowiedzi piszą osoby które są (usunięte przez administratora)własnego życia i tylko w ten sposób mogą si wykazac sorry za brak polskich znaków ale ma zchrzanioną klawiature
zdjecie uzytkownika
G.W - 2014-04-25 20:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tragedia się stała Haha
zdjecie uzytkownika
Pl - 2014-06-08 13:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam gdzie dokładnie jest zakład w Zabrzu ? jakim autobusem tam dojechać np z Rudy Śląskiej ? bo szukam na necie i nie do końca jestem pewny ten zakład jest w Rokitnicy ? czy pracuje się po 8 czy 12 godzin ? są jakieś bony itp z góry dziękuje za odp .
zdjecie uzytkownika
admin - 2014-06-08 22:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak bony dostaniesz jak w sobotę przyjdziesz do mycia. dokładnie to pyskowicka 14-16 życzę powodzenia
zdjecie uzytkownika
Siwa - 2014-06-15 08:58:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (20)
Daj cie se spokój z Jano małymi kroczkami upada lub będzie sprzedane z zadłużeniem którym mają a małe te zadłużęnie nie jest
o ogóle jak cie już przyjmą do zakładu to pamiętajcie że tyle ile Kadrowa zaproponuje odejmij 30% z wypłaty bo wiem jak mnie szmuglowali na wypłatach przez kilka lat a te kiełbasy to jopy nie mają zawartości mięsa nawed 50% całe !!Polecam dobry wybór kiełbas ktore mają zawartosć około 90 procent mięsa i są one tańsze niż z jano wystarczy iść do żapki w ziąść w ręke Morlini i zo baczycie żę co do ceny i zawartości jest lepsze i do cny niższa opakowanie i zobaczyć iść po równać i sami zdecydujecie że miałem racje Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
siwaaa - 2014-06-15 09:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (19)
o ogóle jak cie już przyjmą do zakładu to pamiętajcie że tyle ile Kadrowa zaproponuje odejmij 30% z wypłaty bo wiem jak mnie szmuglowali na wypłatach przez kilka lat a te kiełbasy to jopy nie mają zawartości mięsa nawed 50% całe !!Polecam dobry wybór kiełbas ktore mają zawartosć około 90 procent mięsa i są one tańsze niż z jano wystarczy iść do żapki w ziąść w ręke Morlini i zo baczycie żę co do ceny i zawartości jest lepsze i do cny niższa opakowanie i zobaczyć iść po równać i sami zdecydujecie że miałem racje Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hulk - 2014-06-15 14:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [siwaaa - 2014-06-15 09:00:19]:
to chyba na umowie miałeś określone ile kasy powinni Ci wypłacić z Jano prawda? co takiego mogli zmienić?
zdjecie uzytkownika
kolec - 2014-07-18 19:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie się tam pracuje dobrze mogło by być lepiej ale nie narzekam mam za co żyć i co odłożyć na zasłużone wakacje
zdjecie uzytkownika
YOYo - 2014-07-20 07:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może ktoś napisać gdzie ten Zakład dokładnie jest? to jest Zabrze Pyskowice ? Rokitnica ? Biskupice ?
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-07-20 11:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [YOYo - 2014-07-20 07:47:57]:
zabrze mikulczyce pyskowicka 14-16 tam gdzie BEST
zdjecie uzytkownika
YOYo - 2014-07-21 12:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje za odp jeszcze jedno pytanie dojadę tam z Zabrza Autobusem numer 14 ? jest tam jakiś przystanek blisko tego ?
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-07-21 23:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jeden koło mostostalu zaraz za widuktem a drugi koło bumaru
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-08-15 09:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do pana (usunięte przez administratora)!! Jak Boss (usunięte przez administratora)daje szanse to się go nie robi drugi raz Szanuje się szefa wiesz o czym mówię wiec ja o wszystkim wiem co robisz hahaha
zdjecie uzytkownika
Hej - 2014-09-03 10:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć w tym zakładzie pracuje się po 8 godzin czy 12 ? ile jest zmian 2 -3 ? z góry dzięki za odp !
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-11 09:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile zarobi tam kierowca kat.B i po ile godzin pracuje ?
zdjecie uzytkownika
jo - 2014-09-11 23:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-09-11 09:22:34]:
praca 8h 4-12 zarobek ok 3000-3500zł.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-12 11:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jo - 2014-09-11 23:41:30]:
hej. napisz do mnie na e-mila jak możesz malik@10g.pl mam parę pytań jeszcze. chętnie zadzwonię lub się spotkam na mieście gdzieś, jakby była taka możliwość był bym wdzięczny. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-12 12:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jo - 2014-09-11 23:41:30]:
a jeszcze mi powiedz praca od poniedziałku do soboty ? to zarobki fajne jak na reali polskie o ile prawdziwe heh .odezwij się na tego e-mila :)
zdjecie uzytkownika
pak - 2014-10-14 13:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Interesuje mnie praca na zakładzie produkcyjnym dział logistyka. Czy ktoś może mi powiedzieć jakie są godziny pracy i ile można zarobić ? Polecacie tę firmę?
zdjecie uzytkownika
i co - 2014-12-10 13:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widzicie i chyba nie map racy albo nie ma osob chetnych zeby komus pomoc jesli zadaje pytania. mam wrazenie ostatnio ze niestety wszyscy patrza tylko na wlasne rece i nie chca pomagac innym. tak wlasciwie to moze powiecie mi cos na temat pracy w tej firmie moze teraz sie uda. pozdrawiam i czekam na pomoc
zdjecie uzytkownika
perelka - 2014-12-23 21:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ok. Jeden warunek- uczciwość.
zdjecie uzytkownika
aurelia - 2015-01-31 08:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (25)
Odpowiedź na: [perelka - 2014-12-23 21:46:43]:
Tak perełka - zastanów się czy sam jesteś uczciwy.
Jak wymagasz tego od innych to najpierw sam bądź uczciwy wobec pracowników (nadgodziny na zeszyt, druga lista wypłat) w sprawie płacy i nadgodzin, z podatkami wobec państwa i składkami do ZUS-u.
Widać, że traktujesz innych oceniając siebie.
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-02-01 15:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bzdury piszesz aurelio,
zdjecie uzytkownika
krzyś90 - 2015-02-27 00:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (20)
a to w tej firmie są jakiekolwiek problemy z płaceniem składek zu? i o co chodzi z tą jakąś drugą listą wypłat? nie wiem czy się starać u nich o pracę i wysyłać cv jak takie jakieś tajemnicze akcje się niby odbywają... a nadgodziny na zeszyt czym są, to jakimś przekręt o którym lepiej wiedzieć czy legalna procedura?
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-02-27 18:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzyś90 - 2015-02-27 00:01:55]:
Krzyś nie wierz w te bzdury, nigdy w tej firmie nie było jakichś zeszytów z nadgodzinami
zdjecie uzytkownika
Perełka - 2015-02-28 21:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aurelka - ty coś brałaś , bo takie bzdury opowiadasz, ze po samej flaszce to sie tak nie bredzi.
Mozna wiele rzeczy pisać ale w JANO takich praktyk nie ma .
Nie jest tak zle, a jesli Ci zle to brama otwarta .pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-03-19 13:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Perełka, Ty widzę jesteś jedną z rozsądniejszych osób w tej firmie, więc może bezpośrednio Ciebie się spytam o co chodzi w tym zakładzie mięsnym, czy naprawde warunki sa takie tragiczne i restrykcyjne się podchodzi do wszytkiego, czy te opinie są po prostu przesadzone? bo naprawde zacząłem się już martwić.
zdjecie uzytkownika
perełka - 2015-03-19 22:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misiek - 2015-03-19 13:23:56]:
Misiek - nie podoba mi sie ta @ przed moim Nickiem ale przemilcze to.
W Jano nie jest źle ale trzeba sobie zadac pytanie - czego oczekujesz?
Jeśli chcesz zarobić to trzeba coś robić! Nie można improwizowac bo to na dłuższą metę się nie sprawdzi. znam duzo gorsze firmy, które na zewnątrz robią super wrażenie , a tak naprawdę to w środku piekło. Mam nadzieję, że firma przetrwa trudne dla wszystkich czasy i bedzie jeszcze ok. Chcesz mojej opini to Ci powiem -dużo zależy od Ciebie, mnie i całej reszty.Procedury trzeba przestrzegać, ale nie ma tragedii. Mam wrażenie, że idzie ku lepszemu.
zdjecie uzytkownika
Perełka - 2015-03-26 19:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misiek - 2015-03-19 13:23:56]:
Sorry Misiek/ złe Cię zrozumiałam z ta @
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-05-15 06:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
widać dawno się zwolnił (aś/eś ) bo już tak nie ma :P jak piszesz
zdjecie uzytkownika
yyyyy - 2015-05-15 20:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie jakie są zarobki na rozbiorze i po ile sie pracuje godzin. Chce zmienić pracę dlatego pytam. Z gory dziękuje.
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2015-05-16 22:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
8 godz. zależy co umiesz, zarobki ok.2-2,5tyś,
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-05-18 17:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (25)
tak
tylko z sobotami i nie za 8 godz.
zdjecie uzytkownika
jekoc - 2015-06-23 00:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki nie są złe, na początku jednak można liczyć raczej na te 2000 złotych netto, jednak z czasem można próbować i pytać o ewentualną podwyżkę, myślę, że nie będzie problemu aby zarobiać nawet 2500 złotych miesięcznie. No i nie oszukujmy się ta praca akurat jest warta polecenia chociażby ze względu na zarobki.
zdjecie uzytkownika
foks - 2015-08-25 13:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem co prawda o kogo chodzi, bo sam dopiero rozwazam możliwość podjęcia pracy w zakładach mięsnych Jano, aczkolwiek myśle, że nie ma co się bac osoby, która kapuje i donosi wszystko szefowej. Chyba, że faktycznie robi się coś na szkodę firmy i próbuje ukręcić coś na boku, to i wówczas lepiej się kryć.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-09-21 14:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (15)
Witam,

znalazłem ogłoszenie na stanowisko
Serwisant Utrzymania Ruchu, Elektryk, Mechnik
możecie napisać coś o warunkach pracy i płacy

pozdrawiam

Marcin
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-09-29 09:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (22)
Poszukaj w googlach. Ciągle szukają mechaników, handlowców, wędliniarzy, itp.
W Jano jest duża rotacja, do 30% pracowników rocznie jest wymienianych.
zdjecie uzytkownika
atreks - 2015-10-24 23:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że ta duża rotacja może być spowodowana tym, że nie każdy pracownik jest przygotowany do ciężkiej pracy, a bez wątpienia praca w takiej firmie jest ciężka, trzeba być na to gotowym przy podpisywaniu umowy, a na umowie wszystkie warunki finansowe są przedstawione, także o to nie można mieć pretensji.
zdjecie uzytkownika
hiskor - 2015-10-25 00:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam jak szukałem ogłoszeń od Jano to znalazłem jedynie nieaktualne, szukali kierowcy kategorii c+e, także może rotacje wcale nie sa na takim wielkim poziomie jak piszecie. Co więcej, nie zgodzę sie, że Ci, co donosza pracuja, to raczej Ci któzy robią cos na szkodę firmy i na nich sa donosy przestają pracować.
zdjecie uzytkownika
rzeźnik - 2015-11-14 11:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (13)
Po raz kolejny w ciągu roku widzę ofertę zatrudnienia TECHNOLOGÓW I ABSOLWENTÓW O SPECJALNOŚCI TECHNOLOGIA MIĘSA.
Co się stało z poprzednikami?
Warto składać dokumenty?
zdjecie uzytkownika
majchnik - 2015-11-25 19:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hejka, wydaje mi się, że zawsze warto próbować, powiem szczerze, że nie wiem co dzieje się z poprzednikami, ale może po prostu firma się rozrasta i rozwija i dlatego ma takie potrzeby, żeby dodatkowych technologów zatrudniać, a teraz wiem, że szukają kierowcy z kategorią c+e chyba z tego co widziałem
zdjecie uzytkownika
igle - 2016-01-06 08:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Nie polecam tej firmy czlowiek nowo przyjety nie ma deputatu ani premii a pensja marna chyba dolna granica najnizszej krajowej
zdjecie uzytkownika
hulk - 2016-01-06 15:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Atmosfera jest dla mnie najważniejszą cecha przyszłej pracy. Ale nawet nie jest w stanie mi zapewnić utrzymania jeśli pieniadze są tak marne jak opisujecie
zdjecie uzytkownika
szortek - 2016-01-13 18:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
szortek - 2016-01-10 15:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Atmosfera jest tu dużo gorsza jak warunki finansowe. Grubas traktuje wszystkich jako oszustów i złodziei lub potencjalnych kandydatów na nich.
Rano kapusie cudotwórcy, tworzący wyimaginowane afery zlatują się aby donieść na swoich "kolegów" z pracy. Szef bazuje swoją wiedzę o tym co dzieje się w firmie nie na swoich spostrzeżeniach i rzadkich wizytach na produkcji, lecz na cudach które dostanie podane na tacy. Dzięki tym metodą Pióropusz, Nakrapiany, Psiruch, Garnuszkowa, Franek, Sznupek potrafią (potrafili) skutecznie uprzykrzyć innym życie.
Panujący w firmie mobbing to już inna historia,
Nie polecam firmy.
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2016-01-14 07:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
O widzę, że firma dba o opinie, wczoraj znowu skasowali 2 strony opinii, które pokazują jak w niej się traktuje ludzi. Niestety prawda kole w oczy.
zdjecie uzytkownika
Oleksy - 2016-01-16 14:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja nie wiem. Piszecie, że zarobki są złe, ale nie określacie już jaka to jest w okolicy suma. Ja potrzebuję pracy i każdy pieniądz się dla mnie liczy, nawet te 1100 gdybym miał dostawać. Do atmosfery też się przyczepiacie - no cóż. Musicie wiedzieć, że także wy, czyli pracownicy, ją tworzycie. Jeśli zaś jest wam tak źle to przecież możecie odejść... A wtedy przynajmniej ja miałbym u nich szansę, bo słyszałem akurat inne opinie :) Podobno umowa o pracę jest i nie ma takiej tragedii.
zdjecie uzytkownika
Perełka - 2016-01-16 17:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze piszesz- ale z tym 1100 to przesadziłeś
zdjecie uzytkownika
Jest - 2016-01-20 19:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No trochę przesadził facet to akurat prawda, bo 1100 to jest dość mało, aczkolwiek jestem zdania że można spokojnie wynegocjować wyższą kasę i to dwukrotnie
zdjecie uzytkownika
Perełka - 2016-01-20 21:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orly i sokoly wzniosą się wysoko :-)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie zakłady mięsne JANO!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne JANO

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert