Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład miesny JANO

Pracowałeś w firmie Zakład miesny JANO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
merol - 2013-08-10 07:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
pracowałem tam swojego czasu na rozbiorze.
nie polecam - istny [usunięte przez moderatora] za smieszne pieniądze.
buty, noze i caly osprzęt dostałem używane (po kims)
ubrania potargane, nikt oto nie dba.
Wspolpracownicy - banda wiesniakow z kierownikiem [usunięte przez moderatora] na czele - nie wiem czy ten imbecyl jeszcze tam pracuje bo rozne pogłoski slyszalem.
nie dziwie się ze szukają ciagle pracownikow
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-12 16:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej, a ile płacą w zakładzie Jano? jakies konkretne kwoty, ile dają na początek i jaką umowę dla nowych?
zdjecie uzytkownika
Mikule - 2013-08-23 07:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam w dzisiejszym opisie porady dla szukających pracy tak więc jeśli zaczynasz kariere w jano .. trafiasz albo nawydawke albo na jakis dzial produkcja , ochrona przyprawy lub stanowiska kierownicze ..
umowa zlecenie np do konca miesiaca ,,, pozniej na okres probny umowa o prace ..ogolnie narobisz sie o to standard na 7 dniowy tydzien ty pracujesz 5 dni po srednio 11 godzin ... tylkno na nocki .. kadra nkierownicza smieje sie z ciebie ... kazdy ma cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kasa jesli robisz 8h na dzien masz te 1300/1400 na reke na start jesli walczysz do upadlego po 10/12 nikiedy po 13 h masz 1600/1700 daja premie i deputat po 3,5 miesiacach .. na te 12 h .. w pracy powinienes byc hmm gdzies z 6/7/8 a jestes 10/11/12 bo maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy ty masz swoje zycie prywatne dla nich liczy sie to ze maja cie za niewolnika skoro juz do niech przyszedles to traktuja cie jak smiecia i bd wykorzystywac .. bo do nich przyszedles robic ,,, zwiazki zawodowe nie dzialaja ,,, kodeks pracy nie dziala ... [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
jaro - 2013-08-23 15:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do mikule: a czy jakieś kontrole inspekcji pracy bywają? Czy to w ogóle jest mało realne? Cała przygoda z JANO polega na byciu niewolnikiem? Czy potem naprawdę nie da się gdzieś w tej hierarchii zajść wyżej?
zdjecie uzytkownika
flądra - 2013-08-24 20:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam pytanie odnośnie współpracy z zakładem JANO, czy współpracują może oni z jakimiś firmami świadczącymi usługi np. w pośrednictwie pracy?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-01 09:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] nie nudzi ci się podszywać pode mnie, jako ja bym to miał pisać.
Złap się lepiej za robotę i nie myśl o facetach. Pozdrowienia dla Kierownictwa.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-17 21:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy Jano zatrudnia bezpośrednio czy przez pośredników? wyżej jest już to pytanie, ale bez odpowiedzi..??
zdjecie uzytkownika
szczery - 2013-09-21 10:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Po lekturze wpisów powinieneś zauważyć, że firma oszczędza na wszystkim. Wniosek: nie korzysta z pośrednictwa, chyba, że jest to darmowe pośrednictwo Urzędu Pracy. Przy tak dużej rotacji kadr kosztowało by to fortunę.
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
justus - 2013-09-21 10:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
anonim - 2013-08-12 16:02:44

hej, a ile płacą w zakładzie Jano? jakies konkretne kwoty, ile dają na początek i jaką umowę dla nowych?
nikt ci nie odpowie, bo w tej firmie wpisują bezprawnie do umowy zakaz ujawniania wynagrodzeń przez pracownika.

Ujawnienie informacji o wysokości wynagrodzenia pracownika przez pracodawcę stanowi również naruszenie dóbr osobistych i rodzi odpowiedzialność odszkodowawczą na mocy przepisów kodeksu cywilnego. Samo wprowadzenie obowiązku zachowania w tajemnicy wynagrodzenia, jest ingerencją w dobra osobiste człowieka, widać tu bowiem wyraźne ograniczenie pracownika, tymczasem dóbr osobistych człowieka w żadnym stosunku międzyludzkim ograniczać nie można.

Warto zwrócić również uwagę na przepis kodeksu pracy, który stanowi iż postanowienia umów o prace mniej korzystne niż przepisy kodeksu pracy są nieważne. W związku z faktem, iż w kodeksie pracy, nie ma przepisu zabraniającego pracownikom ujawniania wysokości o swoim wynagrodzeniu, a zapis taki ograniczałby ich w ich dobrach osobistych, postanowienia umowne ustanawiające tajemnicę wynagrodzenia w stosunku do nich są nieważne.

cytat zaczerpnięty z:

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-21 19:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
yyy widziałem wyżej, że ktoś pisał, że zabrali mu za papier toaletowy, przyznam szczerze, nie rozumiem.. ????
zdjecie uzytkownika
jacek - 2013-09-22 09:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
kolega, ktory dostal w kopercie mniej, tez nie rozumie dlaczego.
w firmie panuje zwyczaj, ze wpierw podpisujesz liste, a pozniej dostajesz koperte. potracenia odbywaja sie miedzy tymi czynnosciami.
zdjecie uzytkownika
do szczery - 2013-09-22 12:15:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czasami bywa tak, że przy rekrutacji pośredniczą normalne firmy, nie koniecznie urząd pracy. a takie firemki pośredniczące ciągną kaskę z Twojej wypłaty, nie koniecznie od pracodawcy :) stąd moje pytanko ;)
zdjecie uzytkownika
ujek - 2013-09-28 19:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka jest szansa na awans z pracowni na kierownika zmiany bądź osobę pracującą w przy biurku? Dzięki
zdjecie uzytkownika
papa - 2013-10-02 20:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Awansowac mozna zawsze na kierowniczym stanowisku.Bedziesz mial fajowo.Kierownik zmianowy na nocce przychodzi pijany jak bela.Pisze o kierowniku [usunięte przez moderatora].,Caly zaklad wie o tym i cisz jest,wiec mozna pic i pasc.Tylko jak on wjechal na zaklad w takim stanie,zmienili ochrone,a Panu [usunięte przez moderatora]. udalo sie wjechac narabany jak swinia na zaklad,i co...wyjechac prze polnoca do domu.i za to mu ploaca...to jest zycie.
zdjecie uzytkownika
pan - 2013-10-02 20:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale to była niedziela,wiec mozna było przyjechac pijany do pracy,on był sam kierownikiem,nikt [usunięte przez moderatora] nie kontrolował.A do do domu miał blisko...
zdjecie uzytkownika
ulka - 2013-10-04 16:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hmm.. a taka osoba pod wplywem alkoholu to normalnie pracuje a maszynami itd? Przeciez to duze zagrozenie dla tej osoby i pracownikow..
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-05 00:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie[usunięte przez moderatora] macie bardzo skromne informacje, nie piszcie głupot a jak macie coś do tego panna to załatwcie to między sobą, w niedzielę 15.09. o godz. 15,30 na kontroli byli właściciele czyli szef z swoją matką,rozmawiali z panem [usunięte przez moderatora] , gdyby był pijany jak piszecie na pewno by z roboty wyleciał, dlatego zastanówcie się co piszecie. I nie szkalujcie czyjegoś dobrego imienia.
ps. chyba zdrowo dostaliście w [usunięte przez moderatora], że próbujecie się odgryść no i klapa,
zdjecie uzytkownika
nono - 2013-10-08 09:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tylko,ze to było na nocnej zmianie,anie o 15,30.Panie [usunięte przez moderatora].broni Pan swoja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A co do dobrego imienia to zamilcze.
zdjecie uzytkownika
jano1 - 2013-10-25 10:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jano ok.
zdjecie uzytkownika
eda - 2013-11-06 18:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [merol - 2013-08-10 07:30:38]:
Taka prawda bo pracowaliśmy razem i (usunięte przez administratora) mnie szkoliła i było naprawde super,sama bym tam wróciła jak by była możliwość.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-18 09:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
Jak tam wypłata i premie po przedświątecznym nawale pracy?
Jesteście zadowoleni?
Pochwalicie się?
zdjecie uzytkownika
Szybki Bil - 2014-02-10 08:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
(usunięte przez administratora)Pracowałęm tam to wiem co to za badziewia mają Pozdrawiam Szypki Bil :P:P:P:P
zdjecie uzytkownika
posuelo - 2014-02-21 13:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie towarzystwo podzielone :) na tych którzy chcą zaszkodzić JANO i całą resztę, która uczciwie pracowała
zdjecie uzytkownika
Oczy Kobry - 2014-03-02 18:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczy widzą np Czy starą cebule że razi samą pleśnią w oczy czy ktoś daje do Pasztetów Jasne ze jano. Bo to koszta a smak smakuje jak dawniej. Po 2 Gościu Który obiera cebule (albo kobieta ) jak by się postawiła że cebule taką daje juz by tam nie robiła a ludzie zjedzą czego oko nie zobaczy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
avatar - 2014-03-08 06:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co tu widze to wiekszośc wypowiedzi piszą osoby które są (usunięte przez administratora)własnego życia i tylko w ten sposób mogą si wykazac sorry za brak polskich znaków ale ma zchrzanioną klawiature
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
40 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład miesny JANO
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x