brak logo

zakłady mięsne JANO

Zabrze

Opinie o zakłady mięsne JANO

Siwa 2014-06-15 08:58
Daj cie se spokój z Jano małymi kroczkami upada lub będzie sprzedane z zadłużeniem którym mają a małe te zadłużęnie nie jest
o ogóle jak cie już przyjmą do zakładu to pamiętajcie że tyle ile Kadrowa zaproponuje odejmij 30% z wypłaty bo wiem jak mnie szmuglowali na wypłatach przez kilka lat a te kiełbasy to jopy nie mają zawartości mięsa nawed 50% całe !!Polecam dobry wybór kiełbas ktore mają zawartosć około 90 procent mięsa i są one tańsze niż z jano wystarczy iść do żapki w ziąść w ręke Morlini i zo baczycie żę co do ceny i zawartości jest lepsze i do cny niższa opakowanie i zobaczyć iść po równać i sami zdecydujecie że miałem racje Pozdrawiam
32
siwaaa 2014-06-15 09:00
o ogóle jak cie już przyjmą do zakładu to pamiętajcie że tyle ile Kadrowa zaproponuje odejmij 30% z wypłaty bo wiem jak mnie szmuglowali na wypłatach przez kilka lat a te kiełbasy to jopy nie mają zawartości mięsa nawed 50% całe !!Polecam dobry wybór kiełbas ktore mają zawartosć około 90 procent mięsa i są one tańsze niż z jano wystarczy iść do żapki w ziąść w ręke Morlini i zo baczycie żę co do ceny i zawartości jest lepsze i do cny niższa opakowanie i zobaczyć iść po równać i sami zdecydujecie że miałem racje Pozdrawiam
30
kolec 2014-07-18 19:35
Mnie się tam pracuje dobrze mogło by być lepiej ale nie narzekam mam za co żyć i co odłożyć na zasłużone wakacje
1
YOYo 2014-07-20 07:47
A może ktoś napisać gdzie ten Zakład dokładnie jest? to jest Zabrze Pyskowice ? Rokitnica ? Biskupice ?
123 2014-07-20 11:16
zabrze mikulczyce pyskowicka 14-16 tam gdzie BEST
YOYo 2014-07-21 12:07
Dziękuje za odp jeszcze jedno pytanie dojadę tam z Zabrza Autobusem numer 14 ? jest tam jakiś przystanek blisko tego ?
123 2014-07-21 23:27
tak jeden koło mostostalu zaraz za widuktem a drugi koło bumaru
Były pracownik 2014-08-15 09:33
Do pana (usunięte przez administratora)!! Jak Boss (usunięte przez administratora)daje szanse to się go nie robi drugi raz Szanuje się szefa wiesz o czym mówię wiec ja o wszystkim wiem co robisz hahaha
1
Hej 2014-09-03 10:17
Cześć w tym zakładzie pracuje się po 8 godzin czy 12 ? ile jest zmian 2 -3 ? z góry dzięki za odp !
gość 2014-09-11 09:22
A ile zarobi tam kierowca kat.B i po ile godzin pracuje ?
jo 2014-09-11 23:41
praca 8h 4-12 zarobek ok 3000-3500zł.
gość 2014-09-12 11:55
hej. napisz do mnie na e-mila jak możesz malik@10g.pl mam parę pytań jeszcze. chętnie zadzwonię lub się spotkam na mieście gdzieś, jakby była taka możliwość był bym wdzięczny. pozdrawiam
gość 2014-09-12 12:24
a jeszcze mi powiedz praca od poniedziałku do soboty ? to zarobki fajne jak na reali polskie o ile prawdziwe heh .odezwij się na tego e-mila :)
perelka 2014-12-23 21:46
Praca ok. Jeden warunek- uczciwość.
aurelia 2015-01-31 08:17
Tak perełka - zastanów się czy sam jesteś uczciwy.
Jak wymagasz tego od innych to najpierw sam bądź uczciwy wobec pracowników (nadgodziny na zeszyt, druga lista wypłat) w sprawie płacy i nadgodzin, z podatkami wobec państwa i składkami do ZUS-u.
Widać, że traktujesz innych oceniając siebie.
39
123 2015-02-01 15:27
bzdury piszesz aurelio,
123 2015-02-27 18:27
Krzyś nie wierz w te bzdury, nigdy w tej firmie nie było jakichś zeszytów z nadgodzinami
Perełka 2015-02-28 21:41
Aurelka - ty coś brałaś , bo takie bzdury opowiadasz, ze po samej flaszce to sie tak nie bredzi.
Mozna wiele rzeczy pisać ale w JANO takich praktyk nie ma .
Nie jest tak zle, a jesli Ci zle to brama otwarta .pozdrawiam
perełka 2015-03-19 22:06
Misiek - nie podoba mi sie ta @ przed moim Nickiem ale przemilcze to.
W Jano nie jest źle ale trzeba sobie zadac pytanie - czego oczekujesz?
Jeśli chcesz zarobić to trzeba coś robić! Nie można improwizowac bo to na dłuższą metę się nie sprawdzi. znam duzo gorsze firmy, które na zewnątrz robią super wrażenie , a tak naprawdę to w środku piekło. Mam nadzieję, że firma przetrwa trudne dla wszystkich czasy i bedzie jeszcze ok. Chcesz mojej opini to Ci powiem -dużo zależy od Ciebie, mnie i całej reszty.Procedury trzeba przestrzegać, ale nie ma tragedii. Mam wrażenie, że idzie ku lepszemu.
1
Perełka 2015-03-26 19:21
Sorry Misiek/ złe Cię zrozumiałam z ta @
anonim 2015-05-15 06:57
widać dawno się zwolnił (aś/eś ) bo już tak nie ma :P jak piszesz
20
yyyyy 2015-05-15 20:35
Mam pytanie jakie są zarobki na rozbiorze i po ile sie pracuje godzin. Chce zmienić pracę dlatego pytam. Z gory dziękuje.
yyyy 2015-05-16 22:06
8 godz. zależy co umiesz, zarobki ok.2-2,5tyś,
yyy 2015-05-18 17:58
tak
tylko z sobotami i nie za 8 godz.
40
xyz 2015-09-21 14:45
Witam,

znalazłem ogłoszenie na stanowisko
Serwisant Utrzymania Ruchu, Elektryk, Mechnik
możecie napisać coś o warunkach pracy i płacy

pozdrawiam

Marcin
22
Pracownik 2015-09-29 09:25
Poszukaj w googlach. Ciągle szukają mechaników, handlowców, wędliniarzy, itp.
W Jano jest duża rotacja, do 30% pracowników rocznie jest wymienianych.
37
rzeźnik 2015-11-14 11:19
Po raz kolejny w ciągu roku widzę ofertę zatrudnienia TECHNOLOGÓW I ABSOLWENTÓW O SPECJALNOŚCI TECHNOLOGIA MIĘSA.
Co się stało z poprzednikami?
Warto składać dokumenty?
23
igle 2016-01-06 08:47
Nie polecam tej firmy czlowiek nowo przyjety nie ma deputatu ani premii a pensja marna chyba dolna granica najnizszej krajowej
30
szortek 2016-01-13 18:30
szortek - 2016-01-10 15:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Atmosfera jest tu dużo gorsza jak warunki finansowe. Grubas traktuje wszystkich jako oszustów i złodziei lub potencjalnych kandydatów na nich.
Rano kapusie cudotwórcy, tworzący wyimaginowane afery zlatują się aby donieść na swoich "kolegów" z pracy. Szef bazuje swoją wiedzę o tym co dzieje się w firmie nie na swoich spostrzeżeniach i rzadkich wizytach na produkcji, lecz na cudach które dostanie podane na tacy. Dzięki tym metodą Pióropusz, Nakrapiany, Psiruch, Garnuszkowa, Franek, Sznupek potrafią (potrafili) skutecznie uprzykrzyć innym życie.
Panujący w firmie mobbing to już inna historia,
Nie polecam firmy.
34
pracuś 2016-01-14 07:54
O widzę, że firma dba o opinie, wczoraj znowu skasowali 2 strony opinii, które pokazują jak w niej się traktuje ludzi. Niestety prawda kole w oczy.
28
Perełka 2016-01-16 17:56
Dobrze piszesz- ale z tym 1100 to przesadziłeś
Perełka 2016-01-20 21:22
Orly i sokoly wzniosą się wysoko :-)
kyjo 2016-04-22 13:54
FIRMA OK ALE WIĘKSZOŚĆ ZAŁOGI[NIE WSZYSCY]TO LUDZIE ŻYJĄCY TANIMI SENSACJAMI,ROBIENIEM INNYM NA ZŁOŚĆ TYLKO DLA WŁASNEJ SATYSFAKCJI,A JAK NIE MAJĄ TEMATU TO GO SOBIE STWARZAJĄ BYLE COŚ SIĘ DZIAŁO.OBRAZ NĘDZY I ROZPACZY,ŻENADA
10
slavo 2016-05-03 12:07
nie narzekaj, po prostu robią to co od nich grubas oczekuje dla swojej satysfakcji i za co im płaci
20
Zosia 2016-05-10 12:36
Sklep w Zielonej Gorze totalna porażka .Ekspedientki nieuprzejme ,towar stary.
7
PRZEMEK 2016-06-17 20:45
Ja ta pracowałem w 2011 na rozbiorze i jakoś nikt takich zarobków nie miał
9
ŁYSY 2016-06-29 13:31
Mam pytanie.czy pracuje u was jeszcze ten majster , Wojtek chyba miał ma imię..Pracowałem tam dobrych parę lat i teraz potrzebuje namiary do niego. Z góry dzięki.Pozdrawiam Jano
renia 2016-09-25 19:44
mają na[prawdę moim zdaniem świetny smak wyrobów mięsnych, ale mogliby coś zrobić z jakością niektórych zdjęć na swojej stronie bo pikseloza, a jak wiadomo, jemy oczami. co więcej mogliby dokonać aktualizacji bo na głównej mają jakąś promocję z 2014 roku
Sławek 2016-12-26 16:49
Jak tam deputaty przedświąteczne?
13
Piotr 2017-04-04 14:29
Wlasciciele sklepow Jano, to mafia oszustow, zbieralem rachunki za zakupy, bo jak nazbieram rachunkow za 100 zl, to w kazda srode moge dostac towar za 10 zl za darmo, dzis poszedlem zrobic zakupy za 13 zl bo tyle mi brakuje to bede mial rachunkow za 300 zl i dowiedzialem sie ze juz mafia oszustow nie pozwala dolaczyc rachunku dzisiejszego do rachunkow marcowych, wiec strace 100 zl, skoro mafi tak zalezy na klientach to ja juz wiecej u tych oszustow zakupow robic nie bede, pozdrawiam mafiozwow z tej mafii
4
Pytający :) 2017-05-26 14:30
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca na wydawcę ?
4
Mechanik 2017-06-12 11:06
znalazłem w necie:

Renomowana firma branży mięsnej “Jano” w Zabrzu
zatrudni pracowników na stanowisko
Mechanik Utrzymania Ruchu
Miejsce pracy: Zabrze

napiszecie coś więcej?
jakie warunki, jaka atmosfera, jaka płaca?
nowe stanowisko, czy ktoś odszedł?
2
basienka13 2017-06-12 15:51
a co wiemy o pracy na sklepach firmowych Jano?
1
Replay 2017-06-14 23:47
Luka 2017-06-12 12:37
@Pytający :) - 2017-05-26 14:30
Nie polecam. Kazdy tam pracujacy jest traktowany jako zlodziej.
Totalna inwigilacja i nie mam tu na mysli widocznych kamer na korytarzu lub w pomieszczeniach.
Jest tam mnostwo ukrytych kamer i podsluchow. Jedna nie pochlebna opinia lub slowo i wylatujesz.
Tak skonczyli wszyscy, co o tym nie wiedzieli lub nie podejrzewali.
Jak nie wierzysz spojrzyj na wywietrznik nad drzwiami kasy w biurze wydawki.
Wszystko na zywo lub z playbacku ma wladca i jego ludzie....
2
2
kyjo 2017-06-19 13:49
prawda
2
Beatris 2017-06-22 22:36
Pracujesz 5 dni w tygodniu od 8 do 12 godzin zalezy od zmiany. Najwiecej pracy jest rano trzeba przyjac dostawe i przygotowac sklep . Kierowniczka jest ok( ja taka mam) jak pracujesz i nikt nie musi za Ciebie pracowac to sie nie masz o co martwic. Jest odpowiedzialnosc materialna, ale jak sie pilnuje dostaw, co przechodzi przez kase to manka sa male max 30zl, ale trzeba pilnowac, z drugiej strony jakby nie bylo odpowiedzialnosci to by rozkradli ta firme w tydzien. Regionalnego mamy nowego, ale facet zna sie na branzy i w tak krotkim czasie zrobil wiecej dla sklepow niz wszyscy poprzednicy razem wzieci, jest wymagajacy, ale odnosi sie do nas z szacunkiem, a to juz duzo, jak sie do niego dzwoni to zawsze pomoze. Chyba tyle bedziesz pracowac to sama wycigniesz wnioski czy pisalam prawde. Pozdrawiam
1
Pioatr 2017-07-11 19:23
Dzis po raz kolejny zostalem oszukany w sklepie Jano w Bogatyni na ul. Daszynskiego 6 zostala mi sprzadana kielbasa krycha przeterminowana
2
basia 2017-07-12 16:51
kiedy pan kupil i z jakim terminem waznosci?
1
Lubuskie 2017-07-27 22:05
koordynator to podstawa. Jak taki dobry to może my go kiedyś dostaniemy. Województwo
Lubuskie
Natalia 2017-08-07 11:52
@Lubuskie a chciałbyś powiedzieć coś więcej o pracy w tym regionie w firmie zakłady mięsne JANO? Jak wygląda praca? Macie problem ze swoim koordynatorem? Chętnie się dowiemy o pracy w tym regionie.
Zostaw swoją opinię o zakłady mięsne JANO - Zabrze
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne JANO