Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o zakłady mięsne JANO

Pracowałeś w firmie zakłady mięsne JANO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
YOYo - 2014-07-21 12:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje za odp jeszcze jedno pytanie dojadę tam z Zabrza Autobusem numer 14 ? jest tam jakiś przystanek blisko tego ?
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-07-21 23:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jeden koło mostostalu zaraz za widuktem a drugi koło bumaru
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-08-15 09:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do pana (usunięte przez administratora)!! Jak Boss (usunięte przez administratora)daje szanse to się go nie robi drugi raz Szanuje się szefa wiesz o czym mówię wiec ja o wszystkim wiem co robisz hahaha
zdjecie uzytkownika
Hej - 2014-09-03 10:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć w tym zakładzie pracuje się po 8 godzin czy 12 ? ile jest zmian 2 -3 ? z góry dzięki za odp !
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-11 09:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile zarobi tam kierowca kat.B i po ile godzin pracuje ?
zdjecie uzytkownika
jo - 2014-09-11 23:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-09-11 09:22:34]:
praca 8h 4-12 zarobek ok 3000-3500zł.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-12 11:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jo - 2014-09-11 23:41:30]:
hej. napisz do mnie na e-mila jak możesz malik@10g.pl mam parę pytań jeszcze. chętnie zadzwonię lub się spotkam na mieście gdzieś, jakby była taka możliwość był bym wdzięczny. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-12 12:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jo - 2014-09-11 23:41:30]:
a jeszcze mi powiedz praca od poniedziałku do soboty ? to zarobki fajne jak na reali polskie o ile prawdziwe heh .odezwij się na tego e-mila :)
zdjecie uzytkownika
pak - 2014-10-14 13:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Interesuje mnie praca na zakładzie produkcyjnym dział logistyka. Czy ktoś może mi powiedzieć jakie są godziny pracy i ile można zarobić ? Polecacie tę firmę?
zdjecie uzytkownika
i co - 2014-12-10 13:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widzicie i chyba nie map racy albo nie ma osob chetnych zeby komus pomoc jesli zadaje pytania. mam wrazenie ostatnio ze niestety wszyscy patrza tylko na wlasne rece i nie chca pomagac innym. tak wlasciwie to moze powiecie mi cos na temat pracy w tej firmie moze teraz sie uda. pozdrawiam i czekam na pomoc
zdjecie uzytkownika
perelka - 2014-12-23 21:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ok. Jeden warunek- uczciwość.
zdjecie uzytkownika
aurelia - 2015-01-31 08:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [perelka - 2014-12-23 21:46:43]:
Tak perełka - zastanów się czy sam jesteś uczciwy.
Jak wymagasz tego od innych to najpierw sam bądź uczciwy wobec pracowników (nadgodziny na zeszyt, druga lista wypłat) w sprawie płacy i nadgodzin, z podatkami wobec państwa i składkami do ZUS-u.
Widać, że traktujesz innych oceniając siebie.
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-02-01 15:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bzdury piszesz aurelio,
zdjecie uzytkownika
krzyś90 - 2015-02-27 00:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
a to w tej firmie są jakiekolwiek problemy z płaceniem składek zu? i o co chodzi z tą jakąś drugą listą wypłat? nie wiem czy się starać u nich o pracę i wysyłać cv jak takie jakieś tajemnicze akcje się niby odbywają... a nadgodziny na zeszyt czym są, to jakimś przekręt o którym lepiej wiedzieć czy legalna procedura?
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-02-27 18:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzyś90 - 2015-02-27 00:01:55]:
Krzyś nie wierz w te bzdury, nigdy w tej firmie nie było jakichś zeszytów z nadgodzinami
zdjecie uzytkownika
Perełka - 2015-02-28 21:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aurelka - ty coś brałaś , bo takie bzdury opowiadasz, ze po samej flaszce to sie tak nie bredzi.
Mozna wiele rzeczy pisać ale w JANO takich praktyk nie ma .
Nie jest tak zle, a jesli Ci zle to brama otwarta .pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-03-19 13:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Perełka, Ty widzę jesteś jedną z rozsądniejszych osób w tej firmie, więc może bezpośrednio Ciebie się spytam o co chodzi w tym zakładzie mięsnym, czy naprawde warunki sa takie tragiczne i restrykcyjne się podchodzi do wszytkiego, czy te opinie są po prostu przesadzone? bo naprawde zacząłem się już martwić.
zdjecie uzytkownika
perełka - 2015-03-19 22:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misiek - 2015-03-19 13:23:56]:
Misiek - nie podoba mi sie ta @ przed moim Nickiem ale przemilcze to.
W Jano nie jest źle ale trzeba sobie zadac pytanie - czego oczekujesz?
Jeśli chcesz zarobić to trzeba coś robić! Nie można improwizowac bo to na dłuższą metę się nie sprawdzi. znam duzo gorsze firmy, które na zewnątrz robią super wrażenie , a tak naprawdę to w środku piekło. Mam nadzieję, że firma przetrwa trudne dla wszystkich czasy i bedzie jeszcze ok. Chcesz mojej opini to Ci powiem -dużo zależy od Ciebie, mnie i całej reszty.Procedury trzeba przestrzegać, ale nie ma tragedii. Mam wrażenie, że idzie ku lepszemu.
zdjecie uzytkownika
Perełka - 2015-03-26 19:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misiek - 2015-03-19 13:23:56]:
Sorry Misiek/ złe Cię zrozumiałam z ta @
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-05-15 06:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widać dawno się zwolnił (aś/eś ) bo już tak nie ma :P jak piszesz
zdjecie uzytkownika
yyyyy - 2015-05-15 20:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie jakie są zarobki na rozbiorze i po ile sie pracuje godzin. Chce zmienić pracę dlatego pytam. Z gory dziękuje.
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2015-05-16 22:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
8 godz. zależy co umiesz, zarobki ok.2-2,5tyś,
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-05-18 17:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
tak
tylko z sobotami i nie za 8 godz.
zdjecie uzytkownika
jekoc - 2015-06-23 00:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki nie są złe, na początku jednak można liczyć raczej na te 2000 złotych netto, jednak z czasem można próbować i pytać o ewentualną podwyżkę, myślę, że nie będzie problemu aby zarobiać nawet 2500 złotych miesięcznie. No i nie oszukujmy się ta praca akurat jest warta polecenia chociażby ze względu na zarobki.
zdjecie uzytkownika
pb10@onet.pl - 2015-06-24 17:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie robi tam jeszcze Franusik ten który donosi wszystko szefowej ???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady mięsne JANO

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy zakłady mięsne JANO?
Zadaj pytanie
alert