Pini Polonia

Kutno

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 463 ocen.

Opinie o Pini Polonia

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pini Polonia

odin

ODIN CONNECT Obecnie, dla naszego klienta, największego producenta mięsa w Skandynawii, rozpoczynamy nabór na doświadczonych rzeźników - wykrawaczy do pracy w sezonie letnim w Szwecji. Rzeźnik - Wykrawacz Region: Szwecja Opis stanowiska Będziesz pracował w zespole kolegów przy linii produkcyjnej.  W ramach grupy wykonywane czynności będą się zmieniały. Miejsce pracy: praca w Szwecji w Kristianstad (mięso wieprzowe) lub Linkoping (mięso wołowe). Doświadczenie i kwalifikacje Poszukujemy osób z solidnym doświadczeniem w uboju i przy rozbiorze mięsa wieprzowego i wołowego (praca z nożem, wykrawanie, trybowanie, i inne). Doświadczenie w pracy za granicą przy podobnej pracy będzie dodatkowym atutem. Musisz sprostać wysokiemu tempu i wymogom dokładności w pracy.  Doświadczenie z pracy przy linii produkcyjnej jest dużym plusem, jednak nie jest absolutnie konieczne.  Praca wymaga dobrej kondycji fizycznej, koncentracji i odporności na stres.  Powinieneś być szybki, dokładny, odpowiedzialny i otwarty na wykonywanie różnych zadań. Dla naszego klienta bardzo ważne jest zapewnienie bezpieczeństwa w środowisku pracy, dlatego poszukujemy osób odpowiedzialnych, gotowych do pracy fizycznej. Na terenie zakładu produkcyjnego obowiązuje zakaz spożywania alkoholu i innych środków odurzających.  Oferujemy Jest to praca sezonowa do 4 miesięcy z możliwością stałego zatrudnienia. Możliwość uzyskania zarobków do 10.000 zł netto. Dodatkowo możliwe są nadgodziny. Niskie opodatkowanie. Zatrudnienie w oparciu o umowę ze szwedzką firmą na obowiązujących w tym kraju warunkach Pracodawca zapewnia odpłatne zakwaterowanie oraz załatwienie wszystkich niezbędnych dokumentów do podjęcia pracy. Ze względu na możliwe oddalenie miejsca zamieszkania od miejsca pracy, dodatkowym atutem będzie posiadanie samochodu. Na miejscu zapewniona jest opieka polskiego koordynatora przez cały okres zatrudnienia. Proszę o przesłanie swojego CV na 4antoni@gmail.com Kontakt z koordynatorem naboru pod tel. 537 711 115

Serus
@odin 01.04.2017 18:41
ODIN CONNECT Obecnie, dla naszego klienta, największego producenta mięsa w Skandynawii, rozpoczynamy nabór na doświadczonych...

Nie dość że samemu dojechać mieć doświadczenie zapłacić za wszystko to jeszcze nadgodziny walić i mieć końskie zdrowie aaaa i być odpornym na stress hehe żenada

Bolo
@odin 01.04.2017 18:41
ODIN CONNECT Obecnie, dla naszego klienta, największego producenta mięsa w Skandynawii, rozpoczynamy nabór na doświadczonych...

Mam 10 letnie doświadczenie zaczynałem od pomocy wedliniarza później wedliniarz operator maszyn brygadzista obecnie Mistrz produkcji posiada uprawnienia na wózki widłowe i prawo jazdy B liczne szkolenia chętnie wyjade za granicę pracować w zawodzie

Marta

@aaa w jaki sposób na zwierzętach? Co masz na myśli? Możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Teraz firma Pini Polonia poszukuje Zastępcę Głównego Księgowego http://www.gowork.pl/praca/pini-polonia;pr Oferują atrakcyjne wynagrodzenie i stabilną pracę na pełen etat, w oparciu o umowę o pracę. Ktoś chętny?

Robot

A pytanie takie mam. Te autka Skody Rapid z firmy Iberis to dla Pini Jeździły?

były

Co słychać w Pini po przejęciu udziało przez animex? Produkcja idzie ?

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

A jak tam Halinka Osińska pracuje jeszcze? A informatyk Kuba z Pini?

Jakub
@nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 16.08.2017 20:20
A jak tam Halinka Osińska pracuje jeszcze? A informatyk Kuba z Pini?

Informatyk ma się dobrze :)

ja
@Jakub 21.08.2017 14:49
Informatyk ma się dobrze :)

Kuba jedyny właściwy na odpowiednim stanowisku. szacun chłopie bo masz wiedze i umiejętności.

Marta

Są tu osoby na stanowisku reprezentanta handlowego w firmie Pini Polonia? Bo aktualnie jest prowadzona rekrutacja na to stanowisko (https://pinipolonia.com/4-panele/kariera/) i osoby chcące aplikować mogą być zainteresowane jak wygląda praca, jakie są warunki zatrudnienia.

××××××?

A truskawa to jako kto tam pracuję?

Xxxxxx

To pini polonie już zamknęli???biedny haha

Byly

Zaklad nie powinien juz funkcjonowac cofnęli piniemu wszystkie pozwolenia na wywoz nie czystości. ..na stronie Kutna było opisane

Nieznajomy

Czy to prawda że wstrzymują rozbiór?

Nieznajomy

Tam nikt porządny nie pracuje

valkiria28

ej ludziska ten Adam to jeszcze tam robi? bo slyszalem ze nie bo bym wrocil

pracownik
@valkiria28 01.07.2017 18:22
ej ludziska ten Adam to jeszcze tam robi? bo slyszalem ze nie bo bym wrocil

dalej pracuje

Pracownik

Czy ta szuja Daniel W z łopatki jeszcze tam robi?

Xxxx
@Pracownik 30.06.2017 19:09
Czy ta szuja Daniel W z łopatki jeszcze tam robi?

Robi przy tasmie

Pracownik
@Xxxx 09.07.2017 03:12
Robi przy tasmie

Tak nisko upadł haha i dobrze powinien podłogi czyścić

Oreip

Polonia tez niby pod mlotek idzie. Hamburger polska i chicken sprzedane.

BHRM

RZEŹNICY – PRACA OD ZARAZ FIRMA BHRM POSZUKUJE RZEŹNIKÓW, TRYBOWNIKÓW ( BELGIA, FRANCJA). JEŚLI POSIADASZ DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE RZEŹNIKA. NIE ZASTANAWIAJ SIĘ, DZWOŃ!!! KAŻDY KANDYDAT JEST INDYWIDUALNIE ROZPATRYWANY. ZAROBKI W ZALEŻNOŚCI OD UMIEJĘTNOŚCI (MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI). WIĘCEJ INFORMACJI POD NR TEL. 570-501-314

Nick

Witam. Kto jest w temacie, czy jest praca obecnie w zakładzie na produkcji, czy płacą na czas, jakie warunki oferują?

Nick

a nie wiecie co się dzieje z tymi hurtowniami co pootwierali ? Stoją zamniete czy ktoś tam pracuje ?

Nick

Truskawa otworzył jakiś rozbiór mięsa z Michałem M. z tym co wcześniej był dyrektorem w Iberisie Elżbiety M. Przy najmniej tak mówią na Kutnie.

niuśka

Czy to prawda że zakład przez cały maj nie działa?

Byly

No to Adamek pakuj się powoli z pini lecisz na bruk a razem z Tobą ten Twój przydupas z łopatki wielki mi brygadzista dobze ze już tam nie pracuje

pracownkkkk

mam pytanie niewiecie gdzie truskawa z pini poloni majster z łopatki otworzył rozbiór?

Z sokolowa

Cale te przejecie pini przez firme animex bylo zaplanowane... Spraw jest bardzo tajemnicza i smierdzaca.

Artur Kutno

Odpowiedź na oszczerstwa poważnej firmy w 21 wieku w centralnej europie w państwie prawa i cprawiedliwosci – Osoby, które zebrały się w dniu dzisiejszym przed naszym zakładem nie są ani nie były pracownikami Pini Polonia. Osoby te wykonują pracę na rzecz naszego byłego podwykonawcy – firmy, która świadczyła dla nas usługi pakowania i z którą zakończyliśmy współpracę z dniem 31.01.2017 roku. Chcieli oni rozmawiać z Prezesem Spółki, dla której pracowali. Na miejsce przyjechał zawiadomiony przez nas Pełnomocnik rzeczonej firmy, który poinformował zebrane osoby o trybie planowanej wypłaty ich wynagrodzenia za miesiąc styczeń 2017. Pełnomocnik oświadczył, że wynagrodzenia te będą wypłacane i to w trybie przyspieszonym, do poniedziałku 6 lutego. Po uzyskaniu takiej deklaracji zebrani rozeszli się – poinformowała Halina Osińska, dyrektor generalny ubojni. – Na miejsce przyjechała również wezwana przez nas policja, ale ponieważ rozmowy przebiegły spokojnie i cała sytuacja nie wpłynęła na dezorganizację pracy w zakładzie, żadna interwencja służb nie była potrzebna – dodaje.

john

Pini ucieka jak szczur w Polski.Sprzedaje co popadnie I bardzo dobrze tej wstretnej osobie.Obym go już w życiu nie spotakał

Gosia
@john 04.04.2017 14:24
Pini ucieka jak szczur w Polski.Sprzedaje co popadnie I bardzo dobrze tej wstretnej osobie.Obym go już w życiu nie spotakał...

To musiało się tak skończyć.....

Stary

Z tego co wiem to pinia ma być przeniesiona na Ukrainę A w Kutnie jej nie będzie

Kutnowicz

Z czego sie cieszycie. Zamiast wlocha przyjdzie chinczyk. Bedziecie tyraz za miske ryzu. Wtedy dopiero zatesknicie za panem Piero

nickeleodon

Kto wynajmuje mieszkania pracownikom Pini przez Meat Pros. Nie macie opóźnień w płatnościach?

kermit

"każdy się ślini na wędliny pini" a miała być taką fajną reklama :):):):)::):):)::):):):)):);):);) ) ) hehehehehhehehehehehehehehe. Bardzo mie ta wiadomość o zamnięciu ucieszyła hehehehehehehhehehehhehejehehehehehehheehhehehehehhhh hehehehehhhheheh

sara

Pini, wstętny chamie... Kiedy wracasz za kratki ??? Z niecierpiliwościa na to czekamy.... Chyba jeszcze nie spotalem w życiu takiego chama ?

Zadowolony

Jedyna rzetelna firma zajmująca się sektorem mięsnym w Europie to Select Werving&Selectie , poszukują rzeźników do każdego rodzaju mięsa. Praca w całej Europie.

Sara

Czy ktoś coś wiem co dalej z Iberisem ? Czy ktoś tak w ogóle jeszcze jest? Potrzebuje PIT za ubiegły rok a nie wiadomo z kim się kontaktować?

Piniak

Ponoc hamburger idzie pod mlotek

alina

chyba nie jest tak żle, starzy pracownicy wracają

Marcyś

z tego co mi wiadomo od byłych pracowników z Ukrainy którzy teraz przyjechali Na dolny śląsk pracować zgineło tak 10 pracowników z Ukrainy (masakra) A gdy o tym wspominali tamtejszej policji to policja na to że to jeszcze Ukraincy zostana ukarani. Fakt taki że pracowali na czarno nie ma raczej wiekszegoznaczenia. I nic o tym nie jest wspomniane na stronach. Ciekawe czy CBŚ sie za to też wezmie

Sam

Nie ma żadnego kontaktu z Iberis od czasu aresztowań. Ja zgłosiłem sprawę do PIP oraz sądu pracy. Sprawa dotyczy zaległych należności niewyplaconych pracownikowi L.

nowa

siedzi i posiedzi ,nosił wilk razy kilka poniesli i ...

ania

Czy P.Elżbieta dalej siedzi w areszcie ?

jan

Witam, piszę książkę o przemyśle mięsny i szukam osób, które pracowały lub pracują w Pini i chciałyby opowiedzieć, o tym jak wygląda taka praca. Najchętniej porozmawiał z osobami pracującymi w ubojni, ale nie tylko. Osoby, które chciałyby opowiedzieć o zaletach, wada takie pracy oraz swoich z nią przygodach, proszę o kontakt: polskiemieso2@gmail.com Pozdrawiam.

emi

mam tam zacząć pracę - proszę o opinię

Iro
@emi 02.01.2017 12:19
mam tam zacząć pracę - proszę o opinię

Mało ci opini, które są powyżej? Skoro masz problem z czytaniem i myśleniem to idealna praca dla ciebie.

emi

czy ktoś pracuje w pini salami ? jak tam jest ?

emi
@emi 02.01.2017 12:14
czy ktoś pracuje w pini salami ? jak tam jest ?

Super praca.Smakujesz sobie Salami i oceniasz czy dobre ,czy nie,w ciagu dnia masz 8 przerw 30to minutowych,na wyrzyganie tego co posmakowalas,takie to dobroci tam produkuja,no i oczywiscie musisz byc dauuunem zeby sie tam zatrudnic.

Select

Pamietaj Arek że Pini otwiera teraz ubojnię w Korytach i panie zapewne mocno teraz rywalizuja zeby wejść ze swoimi ludżmi na nowy zakład

Arek

Podobno tą aferę z ukraincami nakreciło APP intenso z Pini Polska żeby pozbyć się Elki i wejść z ukraincami na teren Pini Polonia, ale to się okaże z czasem.

Tomek

A jak tam hurtownie firmowe ? Elke skasowali to teraz na bruk. Najpierw Skałecka pościągała nas do tego syfu obiecując złote góry i praktycznie błagając na kolanach, potem ją usunęli i zastąpili Elką, teraz czeka nas pójście na bruk. niepewna przyszłość, czy otworzą na nowo czy nie, póki co czekamy. co za banda kretynów w tych wszystkich powiązanych z pinim firmach.

b.pracownica pini
@Tomek 16.12.2016 10:16
A jak tam hurtownie firmowe ? Elke skasowali to teraz na bruk. Najpierw Skałecka pościągała nas do tego syfu obiecując złote gó...

Ale z ciebie półmózg,!!!!!!!1 debil to cię zrobił, u psychopaty debila pracujesz a winy doszukujesz się w innych ,czy to objaw piniozy!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehhehehehheeehhh

byly pracowniczek

Kupę lat pracowałem w Pini. Potwierdzam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Majątku sie tam nie dorobisz, zdrowie stracisz. Uciekajcie z tej formy.

szpieg

Drodzy koledzy z pini jak macie trochę rozumu w głowie spier z tond jak ja firma już nie istnieje kary jakie inspekcja pracy nałoży plus skarbówka załatwią wszystko zakład pociągnie z 2 miech ogłosi upadłość a wy będziecie płakać ż kasy nie wypłacą . Kierownicy i brygadziści srajcie w gacie niebawem po was też cbś przyjdzie.

dziadek mroz

Bardzo dobrze Elce niech zobaczy co to sprawiedliwosc.powinna isc do pierdla,ja jej nie zaluje.byly jej pracownik

dziadek mroz

Bardzo dobrze Elce niech zobaczy co to sprawiedliwosc.powinna isc do pierdla,ja jej nie zaluje.byly jej pracownik

dziadek mroz

Bardzo dobrze Elce niech zobaczy co to sprawiedliwosc.powinna isc do pierdla,ja jej nie zaluje.byly jej pracownik

Magwel

Teraz ciekawe kto kucharzom zapłaci

vulgaris

Albo się komuś Pini mocno naraził, albo jest ktoś chętny do przejęcia jego zakładów, teraz będzie zajęcie rachunków bankowych, wniosek o upadłość, firmą zajmie się syndyk a za jakiś czas, jak wszystko przycichnie, ktoś kupi cały majątek za kilka procent jego wartości. Nie raz już to przerabiano w naszym pięknym kraju. A jak będzie naprawdę, czas pokaże...

Zostaw opinię o Pini Polonia - Kutno

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pini Polonia