Konspol Holding Sp. z o.o.

Nowy Sącz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 169 ocen.

Konspol Holding Sp. z o.o.
2 169 6 1

Opinie o Konspol Holding Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Trzezwe spojrzenie

No i sprzedali. Nie radzili sobie z zarzadzaniem to zbyli. Miejmy nadzieje na pozytywne zmiany. Moze skoncza sie uklady pociotkow z kamionki .

anonymous
@Trzezwe spojrzenie 14.09.2018 22:57

Kurcze to jakiś sen żeby prawie cała zmiana na opakowaniu była obsadzona Kamionką .Na nowego patrzą jak na kosmitę ,mam kilkanaście lat pracy po innych zakładach ale tym co doświadczyłam jestem bardzo rozczarowana i chyba zacznę żałować że przeszłam do tej firmy ....raczej klanu z Kamionki. Pozdrawiam

NsONLY

Hah koniec,Madzia wiadomo ma to gdzieś byle by kasa i ucieszona, że bogaty przejął firmę konspol z długami , Niby ludzie maja zapewnioną prace na 1 rok u nowego właściciela haha śmiech na sali , jak można tak postąpić? nie uprzedzić wcześniej ludzi ze Konspol może juz nie być Polska firmą? Ludzie którzy pracują po 30 lat co mają z tego ? gdzie do emerytury no zostaje im 3 lata a Konspol to sprzedał i co dalej ? Myśleliście o tym ? Co z młodymi ludźmi którzy parę lat dobrych pracują i maja rodziny ??? Nie nie to nie ważne! bo ważne to ze się oczysciliscie! bo nie potrafiliscie bez Taty zarządzać i daliście (usunięte przez administratora) !!!!! taka prawda ! pozdrawiam serdecznie pracowników, którzy tam dalej pracują! powodzenia

Realista

Dyrektor weź pogadaj wreszcie z kierownikiem KT bo jemu już całkiem szajba odbija. Nie można z nim normalnie pracować.

Diabeł
@Realista 30.08.2018 14:22

Idzie na urlop to odpoczniemy.

Sorry
@Realista 30.08.2018 14:22

Boziu jaki nie zadowolony.praca to praca nikt nikogo tutaj nie musi lubić a jesli nie pasuje to zmien prace a nie obrazaj nikogo. Jakoś zmiana tego Pana jest najlepsza najbardziej zgrana najbardziej sympatyczna zmiana z trzech takze sorry Dolores???? co posypia sie minusy co nie...będę plakac????

Smuteczek
@Sorry 01.09.2018 17:24

Nie pracuje na pakowni ale dobrze prawisz. Jest mi nie dobrze jak czytam te żale. Naprawde firma daje możliwości pracownikom i kto chce zarobic i jest sumienny ma to jak w banku. Placze ludzi tutaj nic nie poprawia, a nawet pogarsza. Ba, sr**a we wlasne gniazdo. Taki Jasiu czy Malgosia szuka pracy, wchodzi tutaj I czyta te zale ludzi to co sobie pomyśli. Nabor na dzialy jest caly czas , i pomyalcie ile osob noe przujdzie Was odciazyc do konspolu po przeczytaniu Waszych wypocin, czesto zreszta krzywdzacych.

Kora
@Realista 30.08.2018 14:22

Panie/Pani Realisto....coz moge powiedziec o tym wpisie....żenada. Wspolczuje ludziom ktorzy pracuja z Toba bo zachowujesz sie jak ksiezniczka na ziarnku grochu Ha????ha????ha????ha????ha????ha????ha????

@Realista 30.08.2018 14:22

Glupi skrytykuja mądrzejszych, choć powinni sie od nich uczyc. Niechciani zechca sciagnac z piedestalu popularnych, choc powinni dazyc do tego aby stanac obok nich. Zawistni opluja reputacje LIDERA, choc powinni podazac za nim a potem stac sie lepsi. Chamscy podetna skrzydla zyczliwemu choc powinni go wspierac. I choc by skaly sraly nie zostaniesz polubiany przez tych ktorzy Ci zazdroszcza. Nie dotrzesz do tych ktorzy sie Ciebie boja. Nie przemowisz do tych co nie chca sluchac. Nie przekonasz tych ktorzy wybieraja znane ograniczenia zamiast nieznanych mozliwosci... Dla opluwajacych tutaj kazdego madre slowa Pana Mateusza Grzesiaka

lubudubu lubudubu niech ....
@Smuteczek 01.09.2018 18:47

zal sciska 4litery premia się zgadza na koncie po tym wpisie

anonymous

Witam wszystkich bardzo serdecznie .Czytam komentarze i zastanawiam się jak to naprawdę jest ....Dostałam tel z firmy że moga mnie przyjąć do pracy z uwagi że nie miałam wtedy jeszcze badań nie zostałam przyjęta ...tak bywa .Teraz czytając to wszystko zaczynam się zastanawiać czy dalej ubiegać się o pracę i jakie tam są realne wynagrodzenia na rękę .Jeśli ktoś może mi odpowiedzieć będę wdzięczna ,pozdrawiam .

mówisz i masz 577euro
@anonymous 07.09.2018 10:24

to może powiesz na jakie stanowisko a z drugiej strony idziesz do pracy i nie wiesz za ile

anonymous
@mówisz i masz 577euro 09.09.2018 10:35

Zapytałam tak ogólnie odnośnie wynagrodzenia ...przecież chyba pracownik nie ustala sobie wypłaty .Ja pracowałam wcześniej po 10 h dziennie za 11 zł i wiem co to znaczy ciężka praca dlatego nie wydaje mi się żeby tu mogło być gorzej

anonymous
@mówisz i masz 577euro 09.09.2018 10:35

Jak dziś pytałam o pracę to nie ma wolnych miejsc .A podobno tak wszyscy narzekacie że jest źle ...no chyba nie do końca

mówisz i masz 577euro
@anonymous 10.09.2018 17:05

tak bo pracują z Ukrainy lub cyganie za połowę tego co piszesz , powiedz jeszcze na jakie stanowisko bo ogłoszeń jest pełno rotacja duża i nie ma rąk do pracy nikt nie chce tu pracować

ETK

-Praca 7dni w tygodniu, nie przyjdziesz to kara. - Urlop? Tylko planowany - Nie ważne czy jesteś dobrym pracownikiem czy najwiekszą "ciamajdą" i tak umowe dostaniesz bo chodzi o ilość nie jakość pracowników co za tym idzie jak jestes dobry musisz zapierd***ć za tych którym sie robić nie chce a i tak tego nikt nie doceni. - Dyrektor uważa się za najlepszego i takiego co błędów nie popełnia, sprzeciwić sie oczywiście nie wolno bo jest wyżej i ma zawsze racje nie to co my niewolnicy - Kierownik rozpieszcza swoją ulubienice i powoli się robi kolejna mądra. brygadzistce z kompletacji chyba rowniez brakuje milosci. Mozna wymieniac i wymieniać Czy nikt tego nie widzi? Powoli to się robi (usunięte przez administratora) a nie zakład!!! Otworzcie oczy ludzie!! Z dnia na dzien jest tylko gorzej jesli ktos sie chce zatrudnic to niech to powaznie przemysli!!!!! Tragedia

Anna
@ETK 06.09.2018 04:04

Ta firma nie szanuje ludzi, pracowników a to oni zap..... byś miał/a na waciki

ok
@ETK 06.09.2018 04:04

Szczera prawda jeżeli dalej tak będzie to niestety ludzie będą się dalej zwalniać bo coraz więcej osób o tym mówi. A prawda jest taka że na miejsce jednego dobrego pracownika potrzeba conajmniej 5 ciamajd i nie wiem czy sobie poradzą. Wystarczy spojrzeć w kamery aby zobaczyć jak wygląda praca praktycznie każdego pracownika. Może warto spojrzeć w ekran.

Sprawiedliwy

Ej Bosz Co z was za ludzie brygadzisci pożal sie Boze...z kazda pierdula maja problem nic nie ogarniaja gdyby nie kierownicy to by nie wiedzieli czy mrugnąć...a dypcuc po kątach jacy to oni biedni to jak widac po niżej umieją...biedactwa zwlaszcza. diabel....smiechu warte

Diabeł
@Sprawiedliwy 06.09.2018 20:57

Taki mądry sprawiedliwy a ciekawe czy potrafi to samo co kierownicy i brygadzisci czy brygadzistki. Kierownictwo się słucha i tu nie ma nic do gadania. Jest ok. W każdej firmie jest tak samo. Spruboj szczęścia.

Gosc

Konspol to żenada. Nie umia wyplacac wypłat w terminie.

łapacz pokemonów
@Gosc 20.08.2018 18:39

Masz 100% racji , do 10 każdego miesiąca i co, 11..12.. i nic .. no szlag może trafić 10tego powinna kasa być na koncie i nie ma tłumaczenia że masz konto w innym banku porażka dziecko zrozumie, a tu beton

Diabeł

Prawda ludziska?!!!!

Diabeł

Cisza spokój bez presji 3 albo 2 tygodnie.

szajka

kierownik z produkcji! robi co chce z ludźmi i nikt nie może zareagowac! !! Ocenia pracowników i robi co chce tylko szkoda że nie zacznie od siebie ! Bo sam co robi z pracownica ze swojej zmiany po kątach....DNO !!!!!

Nick
@szajka 31.08.2018 23:14

Ano wielki bajzel w tym zakladzie. Kolejny weekend roboczy przed nami. Tutaj nie ma szans na poprawe. Trzeba cieszyc sie malymi rzeczami -np elektronik po 1,5 roku naprawil nam leja do ishidy i teraz bardzo fajnie wibruje. Nie trzeba reka przepychac bo mozna wibracje zwiekszyc. Niech coraz wiecej zamowien przyjmuja ktorych nie sa w stanie przerobic maszynami ktore chodza non stop ,ze nawet czasu na przeglady nie ma .

Hahaha
@szajka 31.08.2018 23:14

Ooooo a co takiego robi z tą pracownicą???? Wszyszystkich to bardzo ciekawi. Może by tak książkę napisać będzie bestsellerem hahaha.

słowo na wrzesień

"Dopóki mój szef myśli że ja dużo zarabiam dopóty ja będę tak robił/a żeby on myślał, że ja dużo robię."

Niezadowolony

Co za wspanialy zaklad w ktorym ludzie zmuszani sa wrecz do pracy w niedziele a dac pracownikom jakas premie to juz nie laska (a nowe umowy przewiduja ja) Praca wnet 7 dni w tygodniu a wyplata min. Trzeba bedzie szukac cos innego bo pracownicy w saczu sa poszukiwani -tylko Konspol ludzi traktuje jak bydlo.

anonymous
@Niezadowolony 20.08.2018 17:01

To prawda premi nie ma za dodatkowe dni ale jest wskaźnik. Tylko kierownik go udziela ale daje tym co mu (usunięte przez administratora) Liza. Nalepjoki Góra.

Realista
@anonymous 25.08.2018 00:14

No tak tylko z Nalepiokami kierownik umie rozmawiać reszta załogi to dla niego ludzie niegodni uwagi. Ale do czasu pracownicy w końcu rusza z tym do dyrektora bo ileż można wytrzymac.

Alek
@Realista 27.08.2018 19:44

Masz 100 % rację!!!!!!!!

Marek B

Chciałbym zatrudnić się w Konspolu bo słyszałem że warunki pracy dość dobre i wypłata ponoć nie najgorsza mówi kierownik że na produkcji na początek może mi dac około 2700do2850 na rękę bez sobót i nadgodzin a z nadgodzinami to spokojnie ponad 3 tys zarobie.plus podobno ekstra premie.Praca podobno lekka i fajna atmosfera w poniedziałek zaczynam.Wcześniej pracowalem w Belgii.Pozdrawiam. I

a walizka sama po peronie za.p
@Marek B 23.08.2018 19:56

powiedz kierownikowi z którym rozmawiałeś by zmienił lekarza lub odstawił prochy

Ja
@Marek B 23.08.2018 19:56

No to zacznij to sie dowiesz prawdy

Było minęło....

W Konspolu sama rodzina czyli tzw. "klika" pracują same rodziny....ciotki,wujki itd. kierownicy tzw. "technolodzy" robią co chcą między sobą! Gdzie nikt wyżej nie wie o pewnych sytuacjach co się w KONSPOLU dzieje ! Sama szajka! A pracownicy się boją postawić bo boją się o pracę! Oby kiedyś nadszedł ten czas, kiedy Pani prezes dowie się o "cichych i ciemnych działaniach oraz postępowaniach wobec ludzi, z którymi robią co chca" !!!!!! To tak zwani TECHNOLODZY! ! którzy siedzą u góry a później chwalą się, który to najlepszy ze zmiany, a tak naprawdę chwalą się nie swoją pracą! Bo wykonują ja pracownicy którzy, chcą żyć godnie i utrzymywać swoje rodziny!!!

Karolina

@Karolina, imię Karolina jest bardzo popularne jednak dla przejrzystości dyskusji warto dodać do nicku cyfrę bądź nieco go zmodyfikować. Którą z moich wypowiedzi uznajesz za "bzdury" i z jakiego powodu? Nie jestem pracownikiem Konspol Holding, zatem firma mi w żaden sposób nie płaci. Na forum nikt nie będzie w stanie pomóc Ci z Twoim problemem dotyczącym produktu - wyłącznie osoby decyzyjne w firmie mogą przyczynić się do poprawy sytuacji.

Realista
@Karolina 19.08.2018 14:50

Wolne żarty.

Karolina

@Karolina, ja, tak samo jak niektórzy użytkownicy forum, jeszcze lub już niewspółpracujący z firmą, nie wiedzą jakie warunki pracy rzeczywiście panują w tym miejscu. Dlatego tak bardzo istotne są merytoryczne opinie i dyskusje na forum. Warto dzielić się opiniami, ponieważ każdy rzeczowy komentarz może pomóc innym użytkownikom. Jeśli masz zastrzeżenia co do produktów, czy zgłosiłeś ten fakt szefostwu? Na forum niewiele osób będzie mogło pomóc Ci rozwiązać problem dotyczący jakości produktu, gdyż jest mała szansa, że spotkasz tu osoby decyzyjne w firmie.

Karolina
@Karolina 12.08.2018 13:33

Karolina ile płaci Tobie firma by pisać takie bzdury , masz więcej wpisów niż pracownicy

Karolina
@Karolina 12.08.2018 13:33

tak zgłosiłam fakt iż produkty docierają do klienta z pleśnią i nie nadają się do spożycia

Karolina

Czy ktoś może podpowiedzieć coś użytkownikowi @Magazynier? @Magazynier, a może znasz już odpowiedź na swoje pytania i możesz się nimi z nami podzielić? @Gb, jesteś obecnie pracownikiem Konspol Holding? Możesz wypowiedzieć się na temat atmosfery panującej w tym miejscu pracy?

minionek gruby w okularach
@M 04.07.2018 17:07

"Im myśl jest głębsza, tym bardziej wydaje się dziecinna."

Karolina
@Karolina 04.07.2018 10:22

karolina idź do pracy w tej firmie to się dowiesz , przeżyjesz niesamowita przygodę swojego życia z produktami które się bombażują oraz naturalnie pleśnieją

Olaf

Ludzie ludzie co się dzieje w tej budzie. Naprawdę nie dziwię się że dobrzy pracownicy odchodzą. Zacznijcie reagować na głosy zwykłych pracowników bo może być ich więcej a na ich miejsce nie zawsze przyjdą tacy dobrzy.

coś o tym wiem
@Olaf 04.08.2018 20:37

Olaf pracownik w tej firmie nie ma imienia a ni nazwiska jest sztuką , numerem, cyfrą która ma się zgadzać w ogólnm rozrachunku nikt nie zwraca uwagi co umiesz i jak długo pracujesz ,czy dobrze pracujesz .liczy się sztuka i pełna obsada maszyn tyle i nic więcej ......wykorzystają Cię na maxa a potem nawet Ci dziękuje nie powiedzą ....

Amatorka pierożków z serem

Gdybym była właścicielem takiej firmy to już bym się ze wstydu spaliła, ale widać nikt nie wyciąga wnioskôw.i opinia idzie w świat i jak to się ma do produktów, skoro wszystie opinie są takie ?

Big
@Amatorka pierożków z serem 22.07.2018 11:51

Co tam odpowiedź. Jeżeli chodzi o smak konspolu to wszystko jeden "ten". Reszta jest milczeniem wszystkich, od góry ,nikt nic dobrego tam nie wymyślił i już nie wymyślił. Za tempi są!

Kolo

Może wreszcie ktoś weźmie się za młodzież pracująca bo to jak pracują wola o pomstę do nieba jak nie chcą pracować to niech sobie zrobią wakacje a nie denerwują ludzi. Poza tym brygadziście i kierownicy może zaczęli y zwracać uwagę na ich pracę. Oczywiście są wyjątki ale mało.

wróżbita maciej
@Kolo 28.07.2018 09:10

ale po co , chodzą słuchy że jest kupiec z Chin , lepiej zainwestować w lekcje języka chińskiego

Big
@Kolo 28.07.2018 09:10

NAJPIERW SIĘ NAUCZ PISAĆ, A POTEM PATRZ JAK KTO NA CIEBIE ROBI.

Karolina

@Amatorka pierożków z serem, co dokładnie masz na myśli? Czy jesteś pracownikiem firmy? A może wypowiadasz się z perspektywy klienta Konspol Holding? @pracownik, apeluje o zachowanie kultury wypowiedzi. Nawet najbardziej niepochlebną opinię można przekazać w sposób kulturalny. Obrażanie osób trzecich nie jest zgodne z regulaminem forum GoWork.pl. W celu rozwiania Twoich wątpliwości przesyłam link: https://www.gowork.pl/regulamin

zostań FAKRO

3000pln zarobisz jak będziesz tańczył jak Ci zagrają praca na 3 zmiana w soboty i niedziele jak wypadnie ....

pracownik
@zostań FAKRO 17.07.2018 18:13

to prawda tylko wybrańcy i dupo lizy zarabiają lepiej ,jak pracujesz dobrze i dużo a nie spełniasz tych warunków to zawsze będziesz zarabiał mniej .chory system płac ,o twoich zarobkach decydują ,,bogowie ,,a nie stawka za godzinę ,na danym stanowisku .jak to jest możliwe w xxi wieku ? .CZY PANI PREZES WIE NA JAKIEJ ZASADZIE SĄ WYNAGRADZANI JEJ PRACOWNICY -SZCZERZE W TO WĄTPIĘ .KAŻDY DZIAŁ DOSTAJE PULĘ W DANYM MIESIĄCU A ,,BOGOWIE ,, DZIELĄ WEDLE SWOJEGO UZNANIA ŻAŁOSNE LECZ PRAWDZIWE ŻADNEJ KONTROLI ROBIĄ CO CHCĄ MASAKRA najpierw rodzina ,sąsiedzi ,dupo lizy,kochanice,itd........ zgroza,,,,,,,

Karolina

@zostań FAKRO, możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków pracy w tym miejscu? Jaka atmosfera panuję w firmie? @XxX, dziękuje za opinię na temat warunków finansowych i pracy w firmie. Na pewno będzie ona bardzo pomocna dla użytkowników forum a w szczególności dla osób szukających zatrudnienia w firmie. Powiesz nam jak wygląda kwestia benefitów pozapłacowych w firmie? Czy takowe są dostępne dla pracowników?

Twardy

Witajcie. Jak z zarobkami na produkcji? Chcialbym u Was sprobowac szczescia?Jak umowy? W Fakro praca od poniedzialku do piatku na 1-szą albo 2-gą zmianę + 2 soboty mam 3134 zł na reke.

XxX
@XxX 16.07.2018 22:17

Proszę zmienić nick

XxX
@XxX 16.07.2018 22:17

Proszę zmienić nick

JBB

hej, PH rejon mazowieckie. moze ktos przyblizyc warunki? samchod, paliwo? benefity? jak wyglada praca?

mówisz i masz 577euro
@JBB 10.07.2018 11:40

dostajesz aplikacje mobilną i działasz , toyota yaris lub auris no czasami avensis :0), paliwo 100 km /mc do jazdy prywatnej powyżej płacisz z własnej kieszeni ( boli bardzo:0()weryfikacja na podstawie GPS, na BN oraz WN dostajesz deputat w postaci mięsa .

Karolina

Czy ktoś może podpowiedzieć coś użytkownikowi @JBB? @JBB, czy znasz już odpowiedzi na swoje pytania? Mógłbyś się nimi z nami podzielić? Powiedz nam coś więcej na temat warunków pracy w tym miejscu. Twoja odpowiedź będzie dużą pomocą dla użytkowników forum. @obiektywnie, czy możesz wypowiedzieć się na temat warunków pracy w tym miejscu? Jak wygląda kwestia benefitów pozapłacowych w firmie?

Magazynier

Witam. Jak wygląda praca na magazynie? Jest gorzej niż na produkcji czy lepiej? W jakich godzinach są zmiany i jakie jest mniej / więcej wynagrodzenie? Z góry dzięki za odp!

Misiek
@Magazynier 04.07.2018 09:51

Praca na magazynie też do lekkich nie należy tak jak i na produkcji ale jeżeli ktoś nie boi się pracy i należy do osób którym zależy na pracy to zapewne się przyzwyczai do tej pracy ale niestety na stres należy być odporny ale to chyba wszędzie tak jest.

obiektywnie
@Misiek 04.07.2018 19:34

na magazynie to najlepsza fucha w tej firmie tam pracują sami protegowani (ciotki wujki itp)i stękają że ciężko a na produkcje jak by mieli iść to od razu się zwalniają ha ha .....szpece z magazynu wiecznie o robieni......

proboszcz

ej ludziska mechanikami się przejmujecie zamiast powalczyć o wolne soboty i lepsze pensje ,ja już was całkiem nie rozumiem ,oni mają swojego dyr.który się o nich troszczy tam się im krzywda nie dzieje a stękają najbardziej ze wszystkich...

aspirant
@Ministrant 29.06.2018 12:56

a w fakro czy w dako pracują w nocy w zimnie i przeciągach w soboty i niedziele ????????? ogarnij się ministrant bo wydaje się ze jesteś z tych co by oko szatana wylizali w zamian za 2pln więcej ......

Gb
@Ministrant 29.06.2018 12:56

Dobrze piszesz bo Polak Polakowi wszędzie jest Polakiem nawet na emigracji, gdzie trzech rodaków pracuje to dwóch chce tym jednym rządzić

Ewcia

I kolejny mechanik nam się zwolnił z hali pakowania. A ponoć za dużo ich -tylko czemu non stop jednego widac i jeszcze niedziela za niedzielą. Niech jego braknie to ciekawość kto bedzie na hali u nas? Czemu mechanicy z jubilatki im nie pomagają a oni muszą im ? Cos pasuje zaradzic na braki personalne.

Jola
@pracownik kołchozu 12.06.2018 08:33

Kto w Konspolu nie ma rodziny? Od czasu do czasu moglbys przejsc po hali i spytac czy wszystko dziala a nie przesiedziec cala zmiane i tylko unikac zeby ktos o cos Cie nie poprosil. Jak Ci nie pasuja nadgodziny w weekend to nie oczekuj lepszej premii i nie wypominaj innym.

Gieniu
@pracownik kołchozu 12.06.2018 08:33

Ciekaw jestem skad masz taka wiedze -moze sam bys sie za robote wzial a nie siedzial i w kompach grzebal jesli do Ciebie nie naleza -kto Ci dal dostep. Trzeba sprawdzic kto ma podglad a potem ferment sieje.

PIP

żeby nie było potem problemów kamera na stołówce jest nie zgodna z przepisami .jak nie zostanie zdemontowana będzie kara ////

Zostaw opinię o Konspol Holding Sp. z o.o. - Nowy Sącz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konspol Holding Sp. z o.o.