Konspol Holding Sp. z o.o.

Adres: Artura Grottgera 40, 33-300 Nowy Sącz

NIP: 7341063873 KRS: 0000087441

Konspol Holding Sp. z o.o.
2 182 6 1

Opinie o Konspol Holding Sp. z o.o.

Wkurzony

Do rzeźni. Znam twoje IP

XYZ
@Wkurzony 09.01.2019 12:30

Moja odpowiedź do '' Rzeźnik'a ", który dodał post dnia 08.01.2019 roku, o godzinie 12:04. Tobie się wydaję, że jak dodasz tego typu komentarz w Internecie, to jesteś anonimowy? A raczej, anonimowa, bo doskonale wiem, kim jesteś. Jak przychodzisz do pracy, bo pracujesz właśnie na hali wysokiego ryzyka, na zmianie u P. " T.K. " ( jak zresztą sama Go opisujesz w swojej opinii ) to pasowało by Ci wnet dać wazelinę, bo tak każdemu wchodzisz do czterech liter. Mieszasz, robisz zamęt wśród ludzi, skłócasz ich, a Twoja fałszywość nie zna granic. Sama strzelasz pokazówkę przed kierownikiem, żeby pokazać, jaka jesteś najlepsza. Niejednokrotnie chodzisz do brygadzisty, którego inicjałów nie będę tutaj pisała, żeby skarżyć, PALCEM WSKAZYWAĆ, kto jest zły, niedobry, i kogo trzeba " ulać " przy pierwszej, nadarzającej się okazji. I Ty, TY masz czelność jeszcze pisać cokolwiek o kimś? Powtórzę pytanie, Ty? Byś się wstydziła. Skoro, jak to sama napisałaś, każdy widzi, jak to kierownik Was źle traktuję i tak się źle dzieje, to czemu nie będziesz tą pierwszą odważną, nie pójdziesz do Niego i Mu nie powiesz, jaki masz problem? Nikt nie reaguję. Hmm.. To może Ty coś zrób, jeśli taka jesteś zrozpaczona losem Twojej zmiany i ubolewasz nad faktem, że nikt z tym nic nie robi. No ale najlepiej jest siedzieć w domu, wypisywać komentarze na temat koleżanki z pracy, a później czytać je w szatni na przerwie, śmiejąc się z tego razem z koleżankami, pracującymi na szynkowni. " Ulubienica kierownika BEZCZELNIE romansuje z Nim na oczach wszystkich ". Nie jest bezczelnością, wypisywanie właśnie tego typu komentarzy? Po pierwsze, nie będę pisała o jaką koleżankę chodzi, bo raz, że jest coś takiego jak RODO, o ile ktoś taki jak Ty, ma w ogóle pojęcie, o czym ja mówię, a po drugie sama już to niestety zrobiłaś, aczkolwiek, skoro już zaznaczasz, że dziewczyna, ma męża i dziecko, to może właśnie nad tym, Ty tak bardzo ubolewasz? Zazdrość jest okrutna. Dziewczyna jest młoda, atrakcyjna, wykształcona, szanowana we firmie, przez osoby wyższego stanowiska, za zasłużoną, ciężką pracę i dookoła po prostu wszystkich męskie członek strzela, z zazdrości. Odwieczny problem Pań z szynkowni, co do dwóch Pań, których akuratnie nic we firmie nie interesuje, stoją po cichu i po prostu pracują. Ludzie, zastanówcie się, czy zakład pracy, jest dla Was zakładem pracy, czy może miejscem do trajkotania i wymyślania sobie co rusz jakiś nowych plotek, romansów i innych ceregieli. P.S. Nie wiem, czy jesteś świadoma, ale jeśli nie, to ja Cię oświecę, że używanie personalnych imion w tego typu komentarzach, jest upublicznianiem czyjegoś wizerunku, za co grozi odpowiedzialność karna. Więc 10 razy się zastanów, co i o kim piszesz. Poza tym... Nie boisz się obsmarowywać kochanki kierownika?! No faktycznie, MASZ JAJA DZIEWCZYNO.

Abc
@XYZ 09.01.2019 19:53

Szczera prawda. Na halach to tylko plotki ploteczki obrabianie tyłków innym i te oczy przeszywające na wylot człowieka. To wszystko to jedna wielka patologia.

XYZ
@Abc 10.01.2019 08:40

No ale niestety, taką atmosferę sami sobie tworzą pracownicy. Jedni drugim bezsensownie patrzą na ręce i prowadzą idiotyczne rywalizacje pomiędzy stanowiskami. A jak jest jakiś problem dotyczący przełożonych, to zamiast iść i na spokojnie wyjaśnić, to się rozmawia po cichu między sobą, czekając na cud, aż te plotki zaczną w jakikolwiek sposób działać i pomagać.

Diabeł
@XYZ 09.01.2019 19:53

Rodo..... Wiem....o co chodzi.... Ale prawda boli. Rycerz na bialym koniu chroni swoją księżniczkę.

Realista
@Diabeł 12.01.2019 03:08

Ludzie czy wy naprawdę nie macie nic innego do roboty tylko wypisywać takie głupoty. Jeżeli tak to wasza inteligencja jest poniżej zera. Zajmijcie się swoimi sprawami swoimi rodzinami a dajcie spokój innym. Niech każdy pilnuje swojego "ogródka". Przecież zdajecie sobie sprawę że żaden z nas nie jest święty.

XYZ
@Diabeł 12.01.2019 03:08

Mam pewnego rodzaju, skromną propozycję... Jak nie wiesz, czego dana dyskusja dotyczy, nie wchodź między wódkę, a zakąske, bo się później ludzie z tego śmieją; )

XYZ

Wooow, ale Ty jesteś błyskotliwy... Albo błyskotliwa :D Faktycznie, określenie adresu IP w dzisiejszym 21 wieku jest nadrzędnie uzasadnionym argumentem do zastraszania.

Rzeźnik

Najgorsze jest to, że każdy wie i widzi jaka jest sytuacja w firmie A nikt nie robi z tym porządku. Ileż można użerać się z tym tyranem jakim jest nasz słynny (usunięte przez administratora) Czyżby ktoś chciał zasmakować władzy?

Gal Anonim

Co do poniższych wypowiedzi to sądzę ,że ludzie którzy otrzymali " wspaniałe podziękowanie...szklanki + karafka " a doszły mnie słuchy że jeszcze parasolki i termosy - jak i wszyscy pracownicy którzy tworzą tą firmę i przez tak długi okres pracowali nad jej wizerunkiem i dobrobytem właścicieli , powinni złożyć wizytę nowemu właścicielowi i serdecznie go przywitać wręczając mu miły i bardzo wymowny "......."upominek pokazując ,że wszyscy w tej firmie są wspaniałymi pracownikami , ludźmi i zasługują na równie dobre traktowanie a co za tym idzie odpowiednie wynagradzanie za przepracowane lata jak i za aktualną pracę. Patrząc na to co się dzieje wewnątrz i na to jak przełożeni dbają tylko i wyłącznie o swoje "dupska" żal mi się robi tych wszystkich pracowników . Panuje tam tylko zastraszanie , krzyk i wyścig szczurów- zasiany przez przełożonych , którzy to powinni scalać wszystkie działy w całość aby przyjście do pracy i tworzenie było dla nich czymś przyjemnym a nie kolejnym i kolejnym , itd dniem walki o przetrwanie. Zwracam się do Pani Magdaleny , która została aby prowadzić tą firmę aby poważnie potraktowała tą wypowiedź, gdyż jak przypuszczam w dalszym ciągu wierzy ludziom którzy siedzą na stołkach od bardzo wielu lat i nic nie robią aby firma się rozwijała jak i aby pracownicy identyfikowali się z nią i chwalili sobie pracę w niej. Poza tym może nadszedł czas na zmiany na stanowiskach dyrektorów, gdyż swoimi rządami napychają sobie tylko i tak już bardzo pełne kieszenie a pracownicy nie dostają nic poza wezwaniem do pracy w soboty i niedziele a gdy się upominają o zapłatę to dostają informację że dyrektor zarządzający produkcją nie podpisał nadgodzin i będą musieli sobie odebrać wolne a i tak nawet owego dnia wolnego czasami nie mogą wybrać. W taki sposób nic się nie zmieni i dalej nieodpowiedni ludzie będą udawać ,że umieją zarządzać tak dużą firmą stosując swoje stare metody .

do nowych właścicieli
@Gal Anonim 05.01.2019 10:30

oni maj nas głęboko w d...e.i nie ma co liczyć że się coś zmieni do puki nie wywalą na dobre to całe towarzystwo wzajemnej adoracji począwszy od sąsiadów różnej maści chrześników ,brygadzistów ,kierowników ,dyrektorów i byłych wł......i najłatwiej nic nie widzieć nic nie słyszeć byle się kasa zgadzała a fizole co mnie obchodzą fizole niech się cieszą że prace mają .... głęboko w to wierze że amerykńce jak załapią o co chodzi to pozbędą się tego towarzystwa i karta się odwróci i ;; kolejarze wrócą tam gdzie ich miejsce ;; może wtedy będziemy wiedzieli za ile pracujemy i będziemy szanowani ,doceniani ... ; ''

Życzliwy
@Gal Anonim 05.01.2019 10:30

Do puki pan pezgan senior zyje, doputy zmian na stolkach nie bedzie. Dużo zdrowia panie prezesie w nowym roku.

Szukasz pracy?

żenada

czy to jest prawda .czy to jest możliwe żeby za 30 lat ciężkiej pracy styrany fizycznie i psychicznie pracownik .który zostawił kawał swojego życia i zdrowia niejednokrotnie tyrając w świątek piątek i sobotę ,w zamian w ramach podziękowania dostał CZTERY TANDETNE SZKLANKI +KARAFKA ........oceńcie sami ......

za górami za lasami
@żenada 30.12.2018 14:13

Jaka firma taka odprawa

zagadka

dlaczego słynny WOJTEK NIE CHODZI NORMALNIE TYLKO CAŁY CZAS TAK JAK BY BIEGAŁ A- CHCĘ MU SIĘ SIKU B-CHCĘ MU SIĘ KUPĘ C-NADRABIA BRAK INTELIGENCJI D-TNIE ASA

Wesołych swiat
@zagadka 20.12.2018 17:02

Jest jaki jest ale przynajmniej nie myśli(usunięte przez administratora)

dobre dobre
@zagadka 20.12.2018 17:02

obstawiam wszystkie odpowiedzi są poprawne a szczególnie C i (usunięte przez administratora)

LUZIK
@zagadka 20.12.2018 17:02

ABCD -ODGADŁEM ???

zdziwiona
@Wesołych swiat 24.12.2018 20:08

co to znaczy jest jaki jest ? to znaczy że może robić co chce i jak chce co to jakiś nad człowiek czy co.?

4+KARAFKA

co za ironia Polak szklanki a Amerykaniec parasolki ..... Na to wygląda że oni myślą że ludzie w konspolu to jeszcze żyją głębokimi latami 70 tymi...ciekawe po czym ONI NAS oceniają ......wiem na pewno po PARKINGU.

Hehe

Nie wiecie czy w najbliższym czasie będą przyjęcia? Bo w kadrach nie umieją się wypowiedzieć na ten temat

ZSRR
@Hehe 02.01.2019 11:15

w najbliższym czasie to będzie wycinka starych dębów i to wraz z korzeniami tak żeby już nigdy się nie zasiały............ciąć równo i korzenie karczować .........WITOJCIE AMERKAŃCY RUBTA TU PORZĄDEK ..........NIECH ŻYJE USA..................

Nela

Może nowi właściciele zainteresują się ludźmi którzy pracują tam w trudnych dla zdrowia warunkach za marne pensje bo 3000 zł za prawie siedem dni w tygodniu pracy na okrągło to jest żałosne na te czasy i drozyzne w sklepach. To jest mało naprawdę. Niech ktoś doceni tych ludzi. Bo to dzięki nim ta firma działa.

Xyz

Coś tu ostatnio cicho czyżby nic ciekawego w Konspol się nie działo? Romanse zakończyły się już czy nadal trwają, a może kwitną jak kwiaty na wiosnę

Xyz
@Xyz 03.12.2018 20:38

Trwają. Ale może wymyślisz jakiś inny nick niż mój

Xyz
@Xyz 03.12.2018 21:15

Karolina na pewno masz wgląd w ip. Pomożesz?

No name
@Xyz 03.12.2018 20:38

No faktycznie to na tym forum jest najwazniejsze

Karolina

@Xyz, co możesz powiedzieć nam na temat warunków pracy w firmie? Bo domyślam się, że jesteś jej pracownikiem. Czy zgadasz się z opiniami na forum czy może masz zupełnie inne zdanie? Czekamy na Twoją odpowiedź.

Xyz
@Karolina 16.10.2018 10:29

Szkoda słów

Karolina
@Xyz 25.11.2018 17:22

Istnieją sytuacje, w których warto oszczędzać słowa, ale zdecydowanie nie dotyczy to wypowiedzi na forum. Tutaj możesz podzielić się z nami wszelkimi spostrzeżeniami na temat pracy w Konspol Holding. I warto, abyś to zrobił, ponieważ każdy merytoryczny komentarz jest bardzo istotny dla użytkowników forum.

Xyz
@Karolina 26.11.2018 11:01

OnA mnie wyręczyła

Xyz
@Xyz 28.11.2018 00:22

Widzę że post OnA został usunięty więc nie ma sensu pisać gdy prawda jest kasowana

Karolina
@Xyz 28.11.2018 19:11

Wszystko można napisać w sposób kulturalny i merytoryczny, a także zgodny z regulaminem. Na forum usunięte mogą być tylko te komentarze, które łamią regulamin forum lub/i polskie prawo. Tak stanowią zasady serwisu, które musiałeś zaakceptować, nim opublikowałeś swój komentarz. Zapoznaj się ponownie z regulaminem serwisu https://www.gowork.pl/regulamin

Xyz
@Karolina 03.12.2018 15:44

Ok. Tylko to co w poście OnA było niecenzuralne zostało usunięte. A poza tym wszystko się zgadzało. Ale masz rację regulamin to regulamin. W konspolu też niby obowiązują zasady i nawet kodeks pracy. Przynajmniej w teorii ale praktyka to co innego. Jak przychodzi do jakiejkolwiek kontroli i rozmów z pracownikami to są oni podstawiani. A po fali krytyki dostaliśmy zakaz wypowiedzi na temat firmy. Ogłoszenia wisiały na zakładzie. Proponujecie pomóc prawną ale my np. mamy zakaz używania telefonów w pracy więc nie ma jak zrobić zdjęcia. Jak zesmy sie zaczely upominac o to jak szkola ma sie z nami kontaktowac w sprawie dzieci jak jestesmy w pracy to nie mieli odpowiedzi. Ta firma mogła by być jednym z liderów na rynku ale... pracownicy to jest zło konieczne

Nela

Wzrok i słuch każdemu siada od huku maszyn . Nie ma okien , jest zimno ,żadnego dodatku szkodliwego. Poprostu praca niewolnicza. Zarobki poprostu oplakane w takich warunkach . Terror psychiczny.

Nela

Jeśli robisz praktycznie 7dni w tygodniu to 3000 zarobisz. Rozpacz. Ludzie nie mają czasu odpocząć. Zapierdalaja na okrągło żeby zarobić. Bo inaczej 2000 na wypłatę i zero premi.

Pracownicy

Kierownik z HP daje urlopy tylko swoim (usunięte przez administratora) reszta ludzi go nie interesuje. Trzeba chyba zacząć chodzić po urlopy do dyrektora on nie będzie robił problemów pracownikom. Kierownik dobra rada zacznij wreszcie normalnie traktować pracowników bo już teraz nie zostawiają na tobie suchej nitki.

Xyz
@Pracownicy 12.10.2018 16:42

Ktory? Jest ich trzech a wlasciwie czworo

szajka

kierownik z produkcji! robi co chce z ludźmi i nikt nie może zareagowac! !! Ocenia pracowników i robi co chce tylko szkoda że nie zacznie od siebie ! Bo sam co robi z pracownica ze swojej zmiany po kątach....DNO !!!!!

Nick
@szajka 31.08.2018 23:14

Ano wielki bajzel w tym zakladzie. Kolejny weekend roboczy przed nami. Tutaj nie ma szans na poprawe. Trzeba cieszyc sie malymi rzeczami -np elektronik po 1,5 roku naprawil nam leja do ishidy i teraz bardzo fajnie wibruje. Nie trzeba reka przepychac bo mozna wibracje zwiekszyc. Niech coraz wiecej zamowien przyjmuja ktorych nie sa w stanie przerobic maszynami ktore chodza non stop ,ze nawet czasu na przeglady nie ma .

Hahaha
@szajka 31.08.2018 23:14

Ooooo a co takiego robi z tą pracownicą???? Wszyszystkich to bardzo ciekawi. Może by tak książkę napisać będzie bestsellerem hahaha.

anonymous
@Nick 01.09.2018 10:54

to ma zaplon

anonymous
@szajka 31.08.2018 23:14

Żeby mu się nóżka nie powinęła. A ta dziewczyna, no cóż chyba musi być nieźle szurnięty. Ludzie przecież są pewne granice przyzwoitości!!!!!!!!!

anonymous

Gdzie sa elektrycy w Naszym zakladzie? Jeden na drugiego zwalaja naprawe tasmy z nowej ishidy a potem mechanik musi wymieniac uszkodzone elementy .Jak sobie nie radza to trzeba jakiegos elektronika zeby na naszej hali nieraz cos zrobil a nie unikal roboty.Przeciez to juz sie ciagnie ze 2 tygodnie. A duzy multivac -wiesza sie program juz ponad rok i dalej bez odzewu. Multivac 240 co chwile cofa lancuchami i tez sprawa zamarla . Gniazdo i przelacznik na striptizerce gdzie para leci na nie caly czas tez prosi sie o przesuniecie i tez bez odzewu. W nocy nie ma go na warsztacie -trzeba dzwonic za nimi i czekac. Moglby siedziec na warsztacie i telefon odbierac.

Zawiedziony

I co sie dzieje w tej firmie ze ludzie sie zwalniaja na potege.znajoma z urzedu pracy mowi ,ze jezeli komus oferuja prace w konspolu to ludzie nie chca slyszec. Cos w tym jest. Nowe umowy ludziom daja na ktorych roznica pomiedzy starymi umowami na tym samym stanowisku jest 400÷500 zl a zapieprzac trzeba w akordzie z tym ze fige sie ma z niego. Robota w zimnie ,bez swiatla dziennego ,w huku za minimalne zarobki. W 6 osob zlozylismy papiery do pewnej firmy w Wieloglowach i w srode idziemy na rozmowe. Tu niech dalej oglaszaja kolejny rok oszczednosci mydlac ludziom oczy a potem przedstawiaja jakie to obroty roczne mieli. Powodzenia dla Was jesli jeszcze tu zostajecie-lepiej to juz bylo.............

anonymous
@Zawiedziony 27.09.2018 22:49

I jak czy kolejne osoby opuszczą Konspol?????

Darek

Po co pisać na temat firmy której już nie ma , została sprzedana pora na wysyłanie cv. A już totalną głupotą jest wklejanie starych postów

mówisz i masz 577euro

@JBB 10.07.2018 11:40 dostajesz aplikacje mobilną i działasz , toyota yaris lub auris no czasami avensis :0), paliwo 100 km /mc do jazdy prywatnej powyżej płacisz z własnej kieszeni ( boli bardzo:0()weryfikacja na podstawie GPS, na BN oraz WN dostajesz deputat w postaci mięsa .

Jacek

Podpowiedzcie jakie wyposażenie dostaje przedstawiciel handlowy?

przedstawiciel
@Jacek 07.05.2018 10:49

stare gumowce i mapę polski i do roboty z cholewioka ruszaj w drogę szukaj naiwnych i wciskaj towar.....

Ogon
@przedstawiciel 07.05.2018 12:26

HahahahhahahahhahahHH

mówisz i masz 577euro

nowy właściciel jest zainteresowany Słupcą a KNS idzie do zaorania, lepiej nie czekać do ostatniej chwili i już teraz szukać sobie nowej pracy ,potem może być tylko gorzej jak by było dobrze to nie sprzedaje się rodzinnego biznesu , który poradził sobie w gorszych czasach tyle lat tradycji poszło w p....u

Karolina

Znalazłam kilka ofert pracy na wiodących serwisach z ogłoszeniami. Czy ktoś aplikował ostatnio do Konspolu? @Gary, być może coś niebawem zmieni się na lepsze? Jak myślisz, czy są na to jakieś szanse? @mówisz i masz 577euro, co masz na myśli? Możesz doprecyzować swoją wypowiedź?

Gary
@Karolina 20.09.2018 22:19

Moim zdaniem nie. Ten zakład nie ma już miejsca na rozrost tu gdzie jest. Wykupienie kawalka drogi od miasta na pare hal to były grube miliomy. Gdzie zaopatrzenie w mięso Jedzie sobie przez kawał polski. Ale nazwa i sprzedaż pod jej szyldem są warte kupna. No i tania siła robocza może Amerykanów skusić do utrzymania zakładu i nie robienie afery. Ale ja nie wyrocznia ????

Gary

Jak dla mnie w tej formie firma nie będzie żyła. Po pierwsze przeludnienie w każdym pomieszczeniu od szatni ,stołówkę po biura. Po drugie maszyny pracujące 24h bez żadnego odpoczynku serwisu. Po trzecie brak możliwości dobudowania hal- centrum miasta. Po czwarte pensje na poziomie 2000zł za pracę z jedną sobotą w pomieszczeniach o temp 10 stopni bez okien głupiego radia czy okna w tempie hard. Lepiej chyba mieli nawet w (usunięte przez administratora). Owszem zarobisz i 3000 zł ale z dwoma trzema sobotąmi i ciągłym uśmiechem do kierownika żeby dał ci z 15 proc premii. Odmowienie pracy w sobotę i niedzielę niemożliwe chyba ze chcesz 1900 na miesiąc. Praca dla bardzo potrzebujących lub ukraińców.Parking dla pracowników błoto. Masakra w sumie brak. Zakaz palenia bo zwolnienie... Firma do potężnych inwestycji. Popatrzcie na wiśniowskoego Fakro czy korala. Tam inwestyją w hektary hal tam jak wejdziesz do biura widać nowoczesność tam pracownik ma gdzie zostawić samochód. Aż dziw jak można w takich warunkach przyjmować delegacje zagraniczne czy audyty. Tu naprawdę czuć komune i lata 70te. Koral tez choruje jednak jego dzici dzielnie prowadzą firmę. Mieli też ofertę kupna. Fakro tez VELUX kupi go w ciemno. Czy to dobrze wróży kospolowi. Patrząc na pozostałe firmy sądeckie mam wątpliwości.

mówisz i masz 577euro

No to pora by wysyłać cv do innych firm , Polak płakał jak sprzedawał HAhahahahahahaaaa

ETK

-Praca 7dni w tygodniu, nie przyjdziesz to kara. - Urlop? Tylko planowany - Nie ważne czy jesteś dobrym pracownikiem czy najwiekszą "ciamajdą" i tak umowe dostaniesz bo chodzi o ilość nie jakość pracowników co za tym idzie jak jestes dobry musisz zapierd***ć za tych którym sie robić nie chce a i tak tego nikt nie doceni. - Dyrektor uważa się za najlepszego i takiego co błędów nie popełnia, sprzeciwić sie oczywiście nie wolno bo jest wyżej i ma zawsze racje nie to co my niewolnicy - Kierownik rozpieszcza swoją ulubienice i powoli się robi kolejna mądra. brygadzistce z kompletacji chyba rowniez brakuje milosci. Mozna wymieniac i wymieniać Czy nikt tego nie widzi? Powoli to się robi (usunięte przez administratora) a nie zakład!!! Otworzcie oczy ludzie!! Z dnia na dzien jest tylko gorzej jesli ktos sie chce zatrudnic to niech to powaznie przemysli!!!!! Tragedia

Anna
@ETK 06.09.2018 04:04

Ta firma nie szanuje ludzi, pracowników a to oni zap..... byś miał/a na waciki

ok
@ETK 06.09.2018 04:04

Szczera prawda jeżeli dalej tak będzie to niestety ludzie będą się dalej zwalniać bo coraz więcej osób o tym mówi. A prawda jest taka że na miejsce jednego dobrego pracownika potrzeba conajmniej 5 ciamajd i nie wiem czy sobie poradzą. Wystarczy spojrzeć w kamery aby zobaczyć jak wygląda praca praktycznie każdego pracownika. Może warto spojrzeć w ekran.

anonymous
@ETK 06.09.2018 04:04

Mogę tylko przyznać że ten wpis to szczera prawda. Zastanawia mnie tylko dlaczego dyrektor po przeczytaniu takiego wpisu [nie wierzę że nie czyta lub ze ktoś mu nie donosi] nie weźmie na dywanik takiego kierownika i takiej brygadzistek. Przecież oni też są pracownikami którzy mu podlegają. Niestety to co oni robią jest naprawdę ochydne.

Trzezwe spojrzenie

No i sprzedali. Nie radzili sobie z zarzadzaniem to zbyli. Miejmy nadzieje na pozytywne zmiany. Moze skoncza sie uklady pociotkow z kamionki .

anonymous
@Trzezwe spojrzenie 14.09.2018 22:57

Kurcze to jakiś sen żeby prawie cała zmiana na opakowaniu była obsadzona Kamionką .Na nowego patrzą jak na kosmitę ,mam kilkanaście lat pracy po innych zakładach ale tym co doświadczyłam jestem bardzo rozczarowana i chyba zacznę żałować że przeszłam do tej firmy ....raczej klanu z Kamionki. Pozdrawiam

NsONLY

Hah koniec,Madzia wiadomo ma to gdzieś byle by kasa i ucieszona, że bogaty przejął firmę konspol z długami , Niby ludzie maja zapewnioną prace na 1 rok u nowego właściciela haha śmiech na sali , jak można tak postąpić? nie uprzedzić wcześniej ludzi ze Konspol może juz nie być Polska firmą? Ludzie którzy pracują po 30 lat co mają z tego ? gdzie do emerytury no zostaje im 3 lata a Konspol to sprzedał i co dalej ? Myśleliście o tym ? Co z młodymi ludźmi którzy parę lat dobrych pracują i maja rodziny ??? Nie nie to nie ważne! bo ważne to ze się oczysciliscie! bo nie potrafiliscie bez Taty zarządzać i daliście (usunięte przez administratora) !!!!! taka prawda ! pozdrawiam serdecznie pracowników, którzy tam dalej pracują! powodzenia

anonim

(usunięte przez administratora)

Diabeł

Idzie na urlop to odpoczniemy.

Sorry

Boziu jaki nie zadowolony.praca to praca nikt nikogo tutaj nie musi lubić a jesli nie pasuje to zmien prace a nie obrazaj nikogo. Jakoś zmiana tego Pana jest najlepsza najbardziej zgrana najbardziej sympatyczna zmiana z trzech takze sorry Dolores???? co posypia sie minusy co nie...będę plakac????

Smuteczek
@Sorry 01.09.2018 17:24

Nie pracuje na pakowni ale dobrze prawisz. Jest mi nie dobrze jak czytam te żale. Naprawde firma daje możliwości pracownikom i kto chce zarobic i jest sumienny ma to jak w banku. Placze ludzi tutaj nic nie poprawia, a nawet pogarsza. Ba, sr**a we wlasne gniazdo. Taki Jasiu czy Malgosia szuka pracy, wchodzi tutaj I czyta te zale ludzi to co sobie pomyśli. Nabor na dzialy jest caly czas , i pomyalcie ile osob noe przujdzie Was odciazyc do konspolu po przeczytaniu Waszych wypocin, czesto zreszta krzywdzacych.

Kora

Panie/Pani Realisto....coz moge powiedziec o tym wpisie....żenada. Wspolczuje ludziom ktorzy pracuja z Toba bo zachowujesz sie jak ksiezniczka na ziarnku grochu Ha????ha????ha????ha????ha????ha????ha????

Glupi skrytykuja mądrzejszych, choć powinni sie od nich uczyc. Niechciani zechca sciagnac z piedestalu popularnych, choc powinni dazyc do tego aby stanac obok nich. Zawistni opluja reputacje LIDERA, choc powinni podazac za nim a potem stac sie lepsi. Chamscy podetna skrzydla zyczliwemu choc powinni go wspierac. I choc by skaly sraly nie zostaniesz polubiany przez tych ktorzy Ci zazdroszcza. Nie dotrzesz do tych ktorzy sie Ciebie boja. Nie przemowisz do tych co nie chca sluchac. Nie przekonasz tych ktorzy wybieraja znane ograniczenia zamiast nieznanych mozliwosci... Dla opluwajacych tutaj kazdego madre slowa Pana Mateusza Grzesiaka

lubudubu lubudubu niech ....
@Smuteczek 01.09.2018 18:47

zal sciska 4litery premia się zgadza na koncie po tym wpisie

anonymous

Witam wszystkich bardzo serdecznie .Czytam komentarze i zastanawiam się jak to naprawdę jest ....Dostałam tel z firmy że moga mnie przyjąć do pracy z uwagi że nie miałam wtedy jeszcze badań nie zostałam przyjęta ...tak bywa .Teraz czytając to wszystko zaczynam się zastanawiać czy dalej ubiegać się o pracę i jakie tam są realne wynagrodzenia na rękę .Jeśli ktoś może mi odpowiedzieć będę wdzięczna ,pozdrawiam .

mówisz i masz 577euro
@anonymous 07.09.2018 10:24

to może powiesz na jakie stanowisko a z drugiej strony idziesz do pracy i nie wiesz za ile

anonymous
@mówisz i masz 577euro 09.09.2018 10:35

Zapytałam tak ogólnie odnośnie wynagrodzenia ...przecież chyba pracownik nie ustala sobie wypłaty .Ja pracowałam wcześniej po 10 h dziennie za 11 zł i wiem co to znaczy ciężka praca dlatego nie wydaje mi się żeby tu mogło być gorzej

anonymous
@mówisz i masz 577euro 09.09.2018 10:35

Jak dziś pytałam o pracę to nie ma wolnych miejsc .A podobno tak wszyscy narzekacie że jest źle ...no chyba nie do końca

mówisz i masz 577euro
@anonymous 10.09.2018 17:05

tak bo pracują z Ukrainy lub cyganie za połowę tego co piszesz , powiedz jeszcze na jakie stanowisko bo ogłoszeń jest pełno rotacja duża i nie ma rąk do pracy nikt nie chce tu pracować

Sprawiedliwy

Ej Bosz Co z was za ludzie brygadzisci pożal sie Boze...z kazda pierdula maja problem nic nie ogarniaja gdyby nie kierownicy to by nie wiedzieli czy mrugnąć...a dypcuc po kątach jacy to oni biedni to jak widac po niżej umieją...biedactwa zwlaszcza. diabel....smiechu warte

Diabeł
@Sprawiedliwy 06.09.2018 20:57

Taki mądry sprawiedliwy a ciekawe czy potrafi to samo co kierownicy i brygadzisci czy brygadzistki. Kierownictwo się słucha i tu nie ma nic do gadania. Jest ok. W każdej firmie jest tak samo. Spruboj szczęścia.

Gosc

Konspol to żenada. Nie umia wyplacac wypłat w terminie.

łapacz pokemonów
@Gosc 20.08.2018 18:39

Masz 100% racji , do 10 każdego miesiąca i co, 11..12.. i nic .. no szlag może trafić 10tego powinna kasa być na koncie i nie ma tłumaczenia że masz konto w innym banku porażka dziecko zrozumie, a tu beton

Zostaw opinię o Konspol Holding Sp. z o.o. - Nowy Sącz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konspol Holding Sp. z o.o.