ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY

Mościbrody

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 649 ocen.

Opinie o ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY

Maja

@Moni. czemu tak uważasz? Pamiętaj też, że na forum nie można nikogo obrażać. @Pracownica, @anonymous to dlaczego pojawiło się tyle komentarzy odnośnie spłaty długów, manka? Was takie sytuacje nie spotkały w ZAKŁADZIE MIĘSNYM MOŚCIBRODY?

misio

a jakie są zarobki np na magazynie

Pracownica

Pracuje w zakładzie ładnych parę i nie zdarzyło mi się płacić żadnego niedoboru. Prawda jest taka że jeżeli załoga jest w porządku to o żadnym manku nie ma mowy. Przecież nikt tego z kosmosu nie bierze. Umowa od początku pracy, pensja zawsze na czas - ogólnie polecam!

anonymous

Jak czytam te wasze wypociny to aż mi się niedobrze robi jakie głupoty wypisujecie .Pracuje w tej firmie już parę lat i nigdy się z czymś takim nie spotkałam . Prezes to naprawdę w porządku człowiek .Pani dyrektor i handlowcy to ludzie którzy znają się na swojej robocie .Po za tym można zawsze na nich liczyć .Każdy nowo przyjęty pracownik od razu otrzymuje umowę o pracę nikt tu nie pracuje na ,,czarno,, pensje są wypłacane zawsze na czas . Nikt nikogo tu nie okrada .

I.

Pracuję w zakładzie od pół roku, jeśli ktoś pracuje rzetelnie nie ma problemów z zarobieniem konkretnych pieniędzy. Natomiast jeśli ktoś przychodzi z roszczeniowym nastawieniem rozczaruje się jak wielu piszących tu negatywne komentarze. Jeśli ktoś chce uczciwie zarobić pieniądze i to wcale nie małe polecam pracę w tym zakładzie.

Ala
@Rozczarowana 12.10.2017 18:43
Poczekaj następne pół roku to zobaczysz jak uciekbiesz z tej firmy też tak na początku myślałam że ta firma jest super i wogole...

A na jakim stanowisku pracowałaś? w biurze czy produkcja/ rozbiór/ubój? Na czym polega "to" okradanie?

Ja
@I. 12.10.2017 13:01
Pracuję w zakładzie od pół roku, jeśli ktoś pracuje rzetelnie nie ma problemów z zarobieniem konkretnych pieniędzy. Natomiast j...

Nikt nie przychodzi z takim nastawieniem. Pierwszy remanent na własną odpowiedzialność i suma która widzisz.(po około 2 miesiącach od spisu) raczej świadczy o rozczeniowym charakterze umowy, więc chcesz czy nie to masz żal pretensje i się buntujesz. Nie opowiadaj więc bajek z ciepłego stołka.

Klient

Najgorszej jakości mięso!!!!!!

Pracownik

Poszukajcie sobie pracu gdzie indziej to najlepsze co mozna zrobic ta firma byla jest I bedzie najgorszym syfem jaki moglby sie trafic . Rzadzic chca wszyscy ale tak naprawde malo kto ma tam pojecie o handlu widzianym z pozycji sprzedawcy , a to chyba on wie najlepiej co kupuje czy kupilby jego klient . Mielismy sklepy prowadzic jak wlasne ale tak sie nie da przy wszystkich madralach z gory . Dzieki Bogu nie pracuje juz tu od 2 lat I nigdy bym niewrocila ....... 5 lat to I tak za dlugo ....

Maja

@Ja rozumiem, ale czemu nie da się uwolnić. Czemu osoby niezadowolone nie odejdą z pracy? Czy ktoś jeszcze chce powiedzieć o swoich doświadczeniach związanych z pracą w ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY?

Pracownik
@Ja 03.10.2017 11:14
Pewna informacja ?

Jak najbardziej pewna zostajac tam kwota do splaty bedzie ci rosla I bedziesz placila 200 co miesiac do momentu jak sie zwolnisz . Te wszystkie remanenty to pic na wode Taki remanent powinien byc wyliczony na miejscu zaraz po spisie a nie 2-3 miesiace po .

Ja
@Pracownik 05.10.2017 11:45
Jak najbardziej pewna zostajac tam kwota do splaty bedzie ci rosla I bedziesz placila 200 co miesiac do momentu jak sie zwol...

Naprawdę bardzo dziękuję za te informacje☺pozdrawiam

Maja

@Ja ale przynajmniej wiadomo, że firma nie chce zaoszczędzić na produktach i tych co się nie sprzedały próbować nadal sprzedać, prawda? A czy próbował ktoś porozmawiać o innym sposobie zamówień, żeby to było łatwiejsze do przewidzenia?

Ja
@Maja 21.09.2017 13:15
@Ja ale przynajmniej wiadomo, że firma nie chce zaoszczędzić na produktach i tych co się nie sprzedały próbować nadal sprzedać,...

Oczywiście. Jest jedno ale. Dlaczego zwykła ekspedientka ma odpowiadać za to, czego tak naprawdę do końca nie jest w stanie przewidzieć ? ? Zarząd oszczędza w okrutny sposób a my pracujemy na swój dług. Bo jeżeli już zaczniesz pracować ciężko się z tego bagna uwolnić.????

Maja

@rita, @Beti, @Lala a na jakiej podstawie są obliczane te manka w ZAKŁADZIE MIĘSNYM MOŚCIBRODY? Z tego, co wiem manko to pomyłka sprzedawcy. Czy kasa po Waszej zmianie jest kasa liczona? Czy pilnujecie kasy, żebyście tylko WY na niej stały? Jak to wygląda w tych sklepach?

Ja
@Maja 06.09.2017 14:52
@rita, @Beti, @Lala a na jakiej podstawie są obliczane te manka w ZAKŁADZIE MIĘSNYM MOŚCIBRODY? Z tego, co wiem manko to pomyłk...

Manka są wyliczane ze spisu z natury. Towar z rw który przyjeżdża z tym zostało w danej chwili. Mianowicie sprzedawca musi być wróżka żeby wszystko przewidzieć co się sprzeda a co nie. Jak nie sprzedaż i nie zamieścisz się w ubytkach to Twój pies i kot zajada się mięskiem a ty masz premie na minusie. Najbardziej pożądane są wrzutki zakładowe brzydkie mięso i zakaz możliwości zwrotu towaru z dnia poprzedniego.

rita

Gorszej firmy nie widziałam,pracodawca do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] towar najgorszej jakości ludzie sie skarżą że nie raz kupili zepsute mięso można sie zatruć!!! manka nie z tej ziemi ,okradaja swoich pracowników masakra

Lala

Mam pytanie o sklep w Mińsku Mazowieckim zastanawiam się o podjęciu pracy ale tam widzę często się zmieniają pracownice to raczej źle wróży a przecież tyle zmian tam pracowało że coś tam śmierdzi. Proszę o podpowiedź. Dzięki

Lala
@Lala 21.07.2017 14:34
Mam pytanie o sklep w Mińsku Mazowieckim zastanawiam się o podjęciu pracy ale tam widzę często się zmieniają pracownice to racz...

Nie idź tam !chyba że chcesz mieć długi naliczaja manka o kwotach z kosmosu nawet po parę tysięcy później trzeba się sądzić odradzam wszystkim zrobią z Ciebie złodzieja!!!!!

Beti
@Lala 01.08.2017 10:27
Nie idź tam !chyba że chcesz mieć długi naliczaja manka o kwotach z kosmosu nawet po parę tysięcy później trzeba się sądzić odr...

Zgadzam się odradzam to mało powiedziane trzymać się z daleka nawet nie pokazują wyliczeń renamentow tylko zabierają kasę na którą człowiek haruje

Maja

@Zenek rozumiem, że brałeś ostatnio udział w procesie rekrutacji. Co masz na myśli mówiąc, że ma on bardzo niski poziom? Mógłbyś powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach? Takie dodatkowe informacje mogą być cenne dla osób, które biorą tą firmę pod uwagę jako potencjalnego pracodawcę. Piszesz również o zapowiadanych zmianach. Chętnie również dowiemy się więcej na ten temat.

młody
@Maja 21.06.2017 13:27
@Zenek rozumiem, że brałeś ostatnio udział w procesie rekrutacji. Co masz na myśli mówiąc, że ma on bardzo niski poziom? Mógłby...

Ja jakiś czas temu brałem udział u nich w rekrutacji. Na jedną godzinę zaprosili 5 osób. Każda osoba na inne stanowisko. Prezes spóźnił się 30 min. Pogadał ogólnikowo o pierdołach. Dyrektor sprzedaży kolejne 30 min spóźnił się i dopiero rozpoczęła się rozmowa z każdym osobno. Zero przygotowania z ich strony. Nie do końca wiedzieli na jakie stanowiska rekrutują. Ostatnia osoba pewnie wyszła po ok 3h od godziny umówienia. Nie warto!!!!!

Maja

Śledzicie aktualne oferty pracy do firmy? Możecie je znaleźć na stronie internetowej firmy. http://moscibrody.pl/Praca,6 Zamierzacie aplikować?

Zenek
@Maja 13.03.2017 15:57
Śledzicie aktualne oferty pracy do firmy? Możecie je znaleźć na stronie internetowej firmy. http://moscibrody.pl/Praca,6 Zami...

Szkoda czasu. Bardzo niski poziom rekrutacji. Prezes, dyrekcja nie robią wrażenia, wręcz odwrotnie. Zapowiadają duże zmiany, niestety firma nie jest w stanie zrobić niczego na lokalnym rynku...a szkoda.

krzysiek

Praca jak praca ... zarobki słabe. warunki kiepskie, co innego się zarabia co innego na umowie, atmosfera tragiczna. Dyrektor zarządzający ( usunięte przez administratora ) totalne nie zna się na niczym , ludzie i pracodawcy strzeżcie się przed tym człowiekiem ! ! !

kierowca

,, Człowiek jest najważniejszy ....." hasło wyborcze prezesa firmy ! ! To wielkie jedno kłamstwo ! ! ! Tam nikt nikogo nie szanuje ! ! ! Ten zakład to banda złodziei tylko patrzą jak okraść pracownika ! ! ! Ludzie z dala od tego zakładu ! ! !

prac10

PRACA jak praca atmosfera raz lepsza raz gorsza Dyrektor ( usunięte przez administratora )

kaja

Z tych ofert to powiem Wam, ze widziałem tylko tą jako Manager sklepu mięso-wędliny i tak naparwde jest to dobra praca, bo z tego co ludzie mówią to rozumiem, że nie ma problemu z wypłatami na przykład.

ferki

produkt średni,opinia na rynku nie najlepsza,duża rotacja pracowników

damo

totalne dno, spartańskie warunki i wyzysk jak u murzynów

anonim

(usunięte przez administratora)

czarnobrody

no ponoć były chyba nawet ma być przedstawiony niebawem

czarnobrody

chyba firma dobrze prosperuje nowy dyrektor handlowy ktoś wie z kad przyszedł?

Zawiedziony klient

W Garwolinie proponuję zmienić handlowca i kierowniczkę bo ostatni skład po prostu odstrasza swoim zachowaniem chodziłem tam regularnie na zakupy bo niektóre wyroby nawet dobre mają ale odkąd pracują tam te wiecznie niezadowolone panie to omijam ich szerokim łukiem,a już jak popatrzyłem na zachowanie pani handlowiec to lepiej by się sprawdziła w klubie go go niż w sklepie spożywczym.

...

tylko z ciekawosci zapytałem jesli by kogos szukali był bym chetny

....

każdy Mam prawo wiedzieć przy czym by robił i ile ;) Ty tez bys chciał ..

....

Ile bydła i trzody jest dziennie tam zabijane ?? chce sie starac tam na ubojowce .. ile płacą od sztuki i idzie tam zarobić ??

csdc

HAHA kwalifikacje do takich smrodów!!!! Śmiech na sali. Ludzie, wstyd tam pracować. brudno, stare wszystko, sklepy z zeszłej epoki. dorzućcie karki na mięso, hehe. jaki poważny "menadżer" będzie chciał tam pracować???? wstyd w cv wpisac XD

aaaaa

Ta świetna firma. Zamykają sklepy bo nikt nie chce kupować u nich tych smrodow

anonim

(usunięte przez administratora)

nik

Ludzie pracowaliśćie dla tej firmy lub pracujecie zstanoecie sie co wypisujecie jak macie jakies żale to idzćie do spowiedzi a nie wygłaszacie swoje komentaże z takim narodem to daleko nie zajdziemy.A od pani Joli to się odwalcie jest wspanialą kobietą z duży dośwadczeniem znajdzcie sobie kozla ofiarnego w samych sobie

ps

Upadła pod względem moralnym a finansowym to zbliża sie do dna Wszędzie długi

ps

Ta firma juz upadła

lala

Ten kto pracuje lub pracowal zna wszystkie plusiki i ogromne minusy pracy w tej firmie a jest ich naprawde długa lista oczywiście nie mam myśli pan i panów z biura

lala

Które warunki ???? Chyba jak wykorzystać człowieka do max Najgorsza firma z jaką miałam styczność nie znam osoby która ma dobre zdanie o tej firmie chyba tylko sam prezes i jego lizodupy i popychadła on sam żyje w wielkim amoku

123

To chyba sam prezes napisał albo ktoś z jego lizodupów,bo nie wierzę że ktoś ma dobre zdanie o tej firmie ludzie pracują bo gdzieś trzeba ale co to za praca?

lala

Radze trzymać sie od tych złodziei jak najdalej firma ma swoje prawa a te krajowe mają głęboko w d...

anonim

(usunięte przez administratora)

obłuda i kretynizm

jaki naiwny ten wpis. szef z dużej litery. widać, że to jakaś pani z jego bliskiego otoczenia pisała. kto wie jak bliskiego :P

Adam

W Suwałkach jest ogłoszenie na handlowca, 2500 brutto, czy jest tu jakiś handlowiec ? warto spróbować, nie oszukują za bardzo przy rozliczaniu się, wypłatach itp ?

gość

Samochody i telefony dostają do pracy a nie do prywatnych spraw co często się zdarza A reszta na nich pracuje tak to działa w tej firmie,w innych handlowcy naprawdę muszą się wykazać.

@@@

Prezes to już dawno powinien przejrzeć na oczy i pozwalniać te wszystkie panie handlowców one w niczym nikomu nie pomogą a tylko firmę naciągają na koszty tymi samochodami służbowymi i telefonami przez które ciągle gadają niekoniecznie w celach służbowych , zresztą dziwię się że niby taki mądry człowiek a obstawił się samymi babami i robią z nim co chcą

Sprawiedliwość

J.KIEDYŚ SIĘ DOIGRA.JAK TAK BĘDZIE SZCZEKAĆ.!!! JESZCZE JEST SPRAWIEDLIWOŚĆ,ZNAM DUŻO TAKICH OSUB CO TAK SZCZEKALI DO WSZYSTKICH I TERAZ SĄ NA BEZROBOCIU....JAK TO PRAWDA CO DO SAMOCHODU TO MA RACJE SZEF...KRZYSZTOF B JEST SUPER NIECH ŻYJE 1000 LAT JO JEST NAPRAWDE SPOKO GOŚĆ.!!!

Sprawiedliwość

J.KIEDYŚ SIĘ DOIGRA.

lola

I czym biedaczka będzie jeździła Pewnie weźmie z wypożyczalni albo taxi

Kierowniczka

Hahaha! W sobotę prezes zabrał jej samochód! Jest już chyba chora. Ciekawe jak długo poleży w łóżeczku?

ddd

a bedzie sklep w grójcu?

Miasto
@ddd 14.11.2015 16:35
a bedzie sklep w grójcu?

Nie Będzie.

anonim

(usunięte przez administratora)

tez pracownik

a co to mobbing?

Ijhuy
@tez pracownik 11.11.2015 21:42
a co to mobbing?

Nękanie,obrażanie,wyzywanie,zastraszanie.!!!!!!!!

Obserwator.

Najlepszy sklep jest na Hallera, Polecam miła obsługa i nie trafiły mi się i moim znajomym jakieś stare rzeczy, Wszystko Ok.

Obserwator.
@Obserwator. 10.11.2015 12:17
Najlepszy sklep jest na Hallera, Polecam miła obsługa i nie trafiły mi się i moim znajomym jakieś stare rzeczy, Wszystko...

W Ostrołęce.

anonim

(usunięte przez administratora)

TVN

Jest Różnie z tymi sklepami.:)

anonim

(usunięte przez administratora)

wawa

Poziom tej wypowiedzi to totalne dno. Widać, że jesteś zwykłym prostakiem, który nagie kobiety ogląda tylko w tanich pornolach. Fantazja ponosi i to ostro. Żenada, dno totalne :D Aż się ubawiłam. Żal mi takich facetów. A sklepy zamykają, bo może kradniecie, a potem tutaj wylewacie swoje żale na firmę. Ja pracuję tu już ponad rok i nas jakoś nie zamykają. Płacą mało, warunki są jakie są. Myślałam, że tu są jakieś normalne opinie o pracy tutaj. Ale widzę bandę ch.a.m.ó.w, nieudaczników, którzy potrafią tylko obrażać, bo są anonimowi w Internecie. Na żywo pewnie się słowem nie odezwiecie, bo dwóch słów do kupy nie potraficie złożyć. towarzystwo wzajemnej adoracji. Jak trafi mi się lepsza praca, to zmienię. A na razie dobrze, że chociaż taka jest.

Kolerzanka

MASZ RACJE TEŻ SIĘ NA NIEJ ZAWIODŁAM.MYŚLI TYLKO O SOBIE NAWET RODZINĘ ODTRĄCA.

anonim

(usunięte przez administratora)

Aaa taki tam maz tej zmieszanej z blotem pracow.

No Panie Krzysztofie B. Przesadzil pan ze zwolnieniem dyscyplinarnym z pracy mojej zony nie zgadzam sie z tym i wynajolem jednych z najlepszych adwokatow z wa-wy . Wiec sie widzimy w sadzie pracy . A jak sie zdenerwuje to bede zbierac dane o pozew zbiorowy poszkodowanych dziewczyn w tej firmie a napewno ich nie brak . Pozdrawiam maz jednej z pracownic ze sklepu miesnego z Pultuska .Nieuzasadnione zwolnienie dyscyplinarne pozdr.

Ok.
@Aaa taki tam maz tej zmieszanej z blotem pracow. 05.04.2016 21:36
No Panie Krzysztofie B. Przesadzil pan ze zwolnieniem dyscyplinarnym z pracy mojej zony nie zgadzam sie z tym i wynajolem jedny...

Masz Racje.!!! Ta Firma nie szanuje pracownikow. Nie ma utargów i zamykają sklepy i zwalniają kobiety na bruk. Mają w D.U.P.I.tylko myslą o sobie.coś czuje że ta firma niedługo upadnie.

kierowca

Ale firma kierowcy u was to mają jak w raju kasy ful roboty zero i jeszcze mają czas na romamse. Tylko pogratulować koledze z iveco. Ja też bym zaczynał od kawki a potem wiadomo. Oby się tej bląd laluni chłop nie z czaił bo go wychlasta po ryju i będzie po ptakach lub co gorszajego laskę ktoś oświeci kto lepszą kawę robi od miej i jeszcze blad piękności może się oberwać. Chyba się do was zatrudnię jestem singlem co mi tam.

ekspediętka

No no ładnych rzeczy się dowiaduję. Teraz rozumiem czemu do nas w Białej tak późno towar dojeżdża. A potem człowiek z jezorem na brodzie nagina żeby przed otwarciem się wyrobić. Swoją drogą u mnie też nas isiaczek też domaga się kawki, ale ja mu odpowiadam że od kawki to ma żonę. Swoją drogą to ma nasz miś zdrowie kawkę robi mu żonka pptem druga na sklrpie u tej ślicznotki i jeszcze pprucznie gdzieś cjce wipić. Aż się boję żeby mu nie staneło serce od tej kofeiny i adrenaliny.

Zostaw opinię o ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY - Mościbrody

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY