Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Opinie o Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Pracowałeś w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-06-19 19:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
system ok ale wiecej czasu spedzasz w pracy i trzeba dokladnie sie pilnowac bo inaczej mozna poplynac a Mariusz nie wroci juz na swoje stanowisko i bardzo dobrze wkoncu ktos dobral mu sie do tyłka
zdjecie uzytkownika
Anty 66 - 2015-06-20 21:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka.Może ktoś z Was wie czy w firmie nadal jest pani Renia C. i Marek Sz.???
zdjecie uzytkownika
kawusia - 2015-06-20 22:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są obydwoje.
zdjecie uzytkownika
Anty 66 - 2015-06-21 10:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:-(
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2015-06-21 10:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to zapewne zarząd znowu szykuje Nam zmiany liderów aż strach pomysleć kto teraz będzie :)podobno szkolą nowych KR zobaczymy czas pokaże
zdjecie uzytkownika
Kierownik - 2015-06-25 06:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO pracy ,a nie siedzicie tutaj i piszecie co was boli, a sprzedaż i klienci uciekają od nas.
zdjecie uzytkownika
gamu - 2015-06-25 19:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszystko co robia dyrektorzy w tej firmie to jest chore nikt ich nie kontroluje zmieniaja czas pracy jedni na 3 zmiany drudzy na 4 zmiany prosza sie pozniej zeby ludzie przychodzili w wolne dni za nadgodziny poco to zwszystko ci co przychodza za nadgodziny oklejaja kielbasy bo nie maja co robic zamiast dac ludzia premie ktorej nie ma juz od roku G
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-06-26 13:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kierownik - 2015-06-25 06:30:24]:
widać jak kierownicy pracuja w firmie 6,30 komentarze na forum zamiast pomóc pracownikom lady wykładać...
zdjecie uzytkownika
xix - 2015-06-26 15:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownica - 2015-06-26 13:14:55]:
A kierownikowi wolne się nie należy???
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2015-06-29 21:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [El - 2015-06-05 20:11:42]:
To przyjdź do Lambertza na 12-godzin za 8-zł.i porównaj gdzie lepiej
zdjecie uzytkownika
Anty MW - 2015-07-06 11:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci co piszą, że jest tam super to chyba tylko podstawieni kierownicy. Wszyscy w mieście wiedzą, że MW to wyzysk, brak przestrzegania BHP oraz stare mięso. Ciekawe, że odpowiednie instytucje nie interesują się firmą. Czyżby byli opłaceni?
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-07-08 19:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co z tym Kaczorem zapadł sie po ziemie?
zdjecie uzytkownika
milllusia88 - 2015-07-19 16:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a pracuje ktos w rudzie śl jako pakowacz? jak tak to jak to tam wygląda cieżko?
zdjecie uzytkownika
Hej - 2015-07-22 10:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a jakie zarobki jako pakowacz mają ci z pod agencji pracy ? pracujecie po 8 czy 12 h ?z góry dz za odp
zdjecie uzytkownika
niki - 2015-07-23 00:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie, bo pewnie jest jednak znaczna róznica pomiedzy tymi, co sa zatrudnienie w madej wróbel bezpośrednio, a tymi przez agencję pracy. Nie chodzi mi tylko o róznice socjalne, ale po prostu agencja musi z czegos żyć, to musza pobierac jakis procent z pensji, nawet jeśli on jest nie wielki, to różnice miesięczną robi sporą.
zdjecie uzytkownika
blisko coraz bliżej - 2015-07-23 22:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno pozatrudniali tam teraz masę ukraińców? zakwaterowanie za friko a nasi co na bruk, ja tam od dawno po komentarzach przstałem kupować ich wyroby. niech sobie wysyłaja na Ukrainę. Zaznaczam że z tym zakładem nie mam nic do czynienia za wyjatkiem smrodu jaki muszę wąchać w nocy kiedy otworza okno. Podobno to jakieś wedzarnie odpalane nocą. Możę jakis osiedlowy bojkocik jak nic innego nie pomoże.
zdjecie uzytkownika
WracacDoSiebie - 2015-07-24 10:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaczyna się i tak jest w całym kraju ci Ukraińcy mają wszystko od naszego Państwa za friko mieszkania jakieś ulgi itp tylko tak dalej a dojdzie do tragedii to jest kwestia czasu dla Polaków zero ulg niema mieszkań a przyjedzie jakiś banderowiec i wszystko ma na tacy podanie to zle sie skończy dla nich zle ten balonik w końcu pęknie ludzie już mają dośc tego cyrku .Kolega szuka pracy i okazuje sie że niema miejsc bo Ukrainców zatrudnili nie pisze akurat o madeju ale o innych firmach tak dalej nie bedzie .
zdjecie uzytkownika
kierownica - 2015-07-29 16:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej "sklepowicze"podobno nasz Pan Dyrektor spadł ze stołka?
zdjecie uzytkownika
sklepowicz - 2015-08-04 09:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spadał już tyle razy!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-04 18:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
kierownica - 2015-08-04 18:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sklepowicz - 2015-08-04 09:34:06]:
miejmy nadzieję że się już na niego nie wydrapie:)
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-08-11 19:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam miałem ostatnio rozmowę o pracę w tej firmie na stanowisko pracownik produkcji, zaproponowali mi 1300 na rękę podstawy która się nie zmieni nawet po okresie próbnym plus do tego premię ale nie wiadomo ile i za co, wiec praca na 3 zmiany za takie grosze to śmieszne, najbardziej co mnie zdziwiło to że na tą samą godzinę miało kilka osób, to już pokazuje że nie maja poszanowania dla ludzi,
zdjecie uzytkownika
Ulubioma - 2015-08-21 16:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żebyście nie plakali bo szaman najgorszy nie był ta nowa dyrektorka to dopiero pokorZe
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-08-22 19:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może jest tutaj ktoś, kto byłby w stanie napisać jak dokładnie jest z tą premią i od czego ona zależy jeśli chodzi o produkcję. Co tu duzo mówić stawka 1300 podstawy, czyli minimalna krajowa jest może uczciwa, ale jednak to mało. Madej wróbel to znane zakłady mięsne to się spodziewałem, że lepiej będa płacić.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa została przeprowadzona szybko, najpierw sprawdzono moje świadectwa pracy i książeczka sanepidowska , później zadano mi pytania odnośnie do tego dlaczego mam kilka świadectw, następnie zapytano mnie o oczekiwania finansowe, po czy poinformowała mnie że płacą 1300 na rękę plus premia do tego, ale jak zapytałem ile i za co to nie dostałem odpowiedzi, więc podziękowałem i poinformowałem że niestety nie przyjmuje ich oferty
Pytania: jakie są moje oczekiwania finansowe, - teraz sobie tak myślę że może ta pani myślała że będę za darmo pracował , proponując mi później 1300 na rękę bez możliwości podniesienia podstawy
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 04:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
:-) - 2015-08-25 04:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już pokazuje...
zdjecie uzytkownika
gamu - 2015-08-26 20:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam juz dawno sie nie odzywalem ale to prawda zatrudnili duzo ukraincow pracuja po dwanascie godzin jezeli to mozna nazwac praca bo oni sie obijaja a my musimy zapiepszac na ich wydajnosc robic tony bo tylko na tym im zalezy my jestesmy opier..lani a oni udaja ze nie rozumia szkoda gadac a co do premi to nie ma jej wcale od roku zyski dziela na gorze wiecej dyrektorow i kirownikow niz fizycznych niedlugo bedzie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] taki zaklad pracy lepiej go omijac szerokim lukiem
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zaklady Miesne Madej i Wróbel?
Zadaj pytanie
alert