Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Opinie o Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Pracowałeś w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
derson - 2015-06-01 17:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie jak tam z godzinami pracy jest, w domu was widują coś? czy jest tak jak by się w delegacji gdzieś było? ;p
zdjecie uzytkownika
El - 2015-06-05 20:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Większość z was (usunięte przez administratora) bez sensu. Lesery przychodzą robić i myślą, że święte krowy, bo postoją, ponarzekają i 2tyś do ręki, a taki wał :) Proste chcesz zarobić w tym kraju, to (usunięte przez administratora) A po drugie jesteście cykorami, bo dawno trzeba było wyjść za zakład, ale po co skoro 1300zł starcza. Pozdro dla tych co normalnie robią, a nie cwaniaczą:)
zdjecie uzytkownika
jkjkjk - 2015-06-06 16:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja tam lubię ta pracę,nie raz jest nerwówka wiadomo ale ogólnie oki:)
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-06-13 22:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki są masakra na tak ciężką prace 2000zł brutto to jest nie całe 1500zł na ręke,od poniedziałku do niedzieli to jaka to dobra pensja,ale jak ktoś ma trudną sytuacje to przyjdzie do Madeja chociaż szczerze nie polecam,ludzi tam traktuje się za nic.Umowa jest na cały etat od razu na 1-3 miesięcy okres próbny a potem jak się pracownik nadaje dostaje na 2 lata też na cały etat.
zdjecie uzytkownika
NieFair - 2015-06-16 13:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Firma z rodzinną tradycją,pięknie mówią,czarują,zachęcają,chwalą,uśmiechają się a jak przychodzi co do czego nie mają odwagi powiedzieć PANU JUŻ PODZIĘKUJEMY.... Żenada.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-06-17 21:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny jak pracuje sie Wam po wprowadzeniu systemu?czy to naprawe ułatwia pracę?czy ktoś wie co z Mariuszem Kaczorem?pracuje nadal?
zdjecie uzytkownika
kawusia - 2015-06-19 10:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
System ok , łatwy, ale nadal duzo papierkow, i te remamenty co tydzien.Coraz wiecej swojego wolnego czasu trzeba poswiecac na siedzenie w pracy.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-06-19 19:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
system ok ale wiecej czasu spedzasz w pracy i trzeba dokladnie sie pilnowac bo inaczej mozna poplynac a Mariusz nie wroci juz na swoje stanowisko i bardzo dobrze wkoncu ktos dobral mu sie do tyłka
zdjecie uzytkownika
Anty 66 - 2015-06-20 21:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka.Może ktoś z Was wie czy w firmie nadal jest pani Renia C. i Marek Sz.???
zdjecie uzytkownika
kawusia - 2015-06-20 22:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są obydwoje.
zdjecie uzytkownika
Anty 66 - 2015-06-21 10:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:-(
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2015-06-21 10:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to zapewne zarząd znowu szykuje Nam zmiany liderów aż strach pomysleć kto teraz będzie :)podobno szkolą nowych KR zobaczymy czas pokaże
zdjecie uzytkownika
Kierownik - 2015-06-25 06:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO pracy ,a nie siedzicie tutaj i piszecie co was boli, a sprzedaż i klienci uciekają od nas.
zdjecie uzytkownika
gamu - 2015-06-25 19:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszystko co robia dyrektorzy w tej firmie to jest chore nikt ich nie kontroluje zmieniaja czas pracy jedni na 3 zmiany drudzy na 4 zmiany prosza sie pozniej zeby ludzie przychodzili w wolne dni za nadgodziny poco to zwszystko ci co przychodza za nadgodziny oklejaja kielbasy bo nie maja co robic zamiast dac ludzia premie ktorej nie ma juz od roku G
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-06-26 13:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kierownik - 2015-06-25 06:30:24]:
widać jak kierownicy pracuja w firmie 6,30 komentarze na forum zamiast pomóc pracownikom lady wykładać...
zdjecie uzytkownika
xix - 2015-06-26 15:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownica - 2015-06-26 13:14:55]:
A kierownikowi wolne się nie należy???
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2015-06-29 21:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [El - 2015-06-05 20:11:42]:
To przyjdź do Lambertza na 12-godzin za 8-zł.i porównaj gdzie lepiej
zdjecie uzytkownika
Anty MW - 2015-07-06 11:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci co piszą, że jest tam super to chyba tylko podstawieni kierownicy. Wszyscy w mieście wiedzą, że MW to wyzysk, brak przestrzegania BHP oraz stare mięso. Ciekawe, że odpowiednie instytucje nie interesują się firmą. Czyżby byli opłaceni?
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-07-08 19:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co z tym Kaczorem zapadł sie po ziemie?
zdjecie uzytkownika
milllusia88 - 2015-07-19 16:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a pracuje ktos w rudzie śl jako pakowacz? jak tak to jak to tam wygląda cieżko?
zdjecie uzytkownika
Hej - 2015-07-22 10:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a jakie zarobki jako pakowacz mają ci z pod agencji pracy ? pracujecie po 8 czy 12 h ?z góry dz za odp
zdjecie uzytkownika
niki - 2015-07-23 00:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie, bo pewnie jest jednak znaczna róznica pomiedzy tymi, co sa zatrudnienie w madej wróbel bezpośrednio, a tymi przez agencję pracy. Nie chodzi mi tylko o róznice socjalne, ale po prostu agencja musi z czegos żyć, to musza pobierac jakis procent z pensji, nawet jeśli on jest nie wielki, to różnice miesięczną robi sporą.
zdjecie uzytkownika
blisko coraz bliżej - 2015-07-23 22:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno pozatrudniali tam teraz masę ukraińców? zakwaterowanie za friko a nasi co na bruk, ja tam od dawno po komentarzach przstałem kupować ich wyroby. niech sobie wysyłaja na Ukrainę. Zaznaczam że z tym zakładem nie mam nic do czynienia za wyjatkiem smrodu jaki muszę wąchać w nocy kiedy otworza okno. Podobno to jakieś wedzarnie odpalane nocą. Możę jakis osiedlowy bojkocik jak nic innego nie pomoże.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przeprowadzona została na parkingu, ponieważ to jedyne miejsce gdzie Pani przeprowadzająca rozmowę mogła zapalić. Od razu mówiła, że praca po 12 godzin. Przynajmniej szczerze.
Pytania: Pytanie czy palę, bo nie wolno, a Pani sama kopciła jedną za drugą
zdjecie uzytkownika
WracacDoSiebie - 2015-07-24 10:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaczyna się i tak jest w całym kraju ci Ukraińcy mają wszystko od naszego Państwa za friko mieszkania jakieś ulgi itp tylko tak dalej a dojdzie do tragedii to jest kwestia czasu dla Polaków zero ulg niema mieszkań a przyjedzie jakiś banderowiec i wszystko ma na tacy podanie to zle sie skończy dla nich zle ten balonik w końcu pęknie ludzie już mają dośc tego cyrku .Kolega szuka pracy i okazuje sie że niema miejsc bo Ukrainców zatrudnili nie pisze akurat o madeju ale o innych firmach tak dalej nie bedzie .
zdjecie uzytkownika
kierownica - 2015-07-29 16:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej "sklepowicze"podobno nasz Pan Dyrektor spadł ze stołka?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zaklady Miesne Madej i Wróbel?
Zadaj pytanie
alert