Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Pracowałeś w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Zadowolona pracownica :D - 2015-03-11 12:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nicola - 2015-02-19 17:13:08]:
Pracujesz w sklepie czy na zakładzie ?
zdjecie uzytkownika
Zadowolona pracownica :D - 2015-03-11 13:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuję na zakładzie od lipca 2014 r i muszę przyznać że jestem baardzo zadowolona ! Niewiem czego wy chcecie,Ja po 3 miesiącach pracy na pasku już miałam 1700 zł więc nie piszcie głupot że nie ma tam premii uznaniowych.Tylko żeby taką otrzymać to trzeba coś więcej z siebie dać a nie tylko narzekać :P Pracuję na produkcji u Pana Sebastiana i nie zamieniłabym tej pracy na żadną inną !!!
zdjecie uzytkownika
nicola - 2015-03-11 13:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie piszemy głupot,pracuję na paczkarni i takie są tam zarobki,jak widać, prawdą jest to co piszą,że na produkcji można zarobić więcej,choć wiem(ze słyszenia)że praca jest cięższa niż na paczkarni.
Zapewne są osoby które zarobią więcej niż najniższa krajowa ale albo mają operatora albo wyrabiają ponad normę,albo mają znajomości z kierownictwem.
zdjecie uzytkownika
Zadowolona pracownica :D - 2015-03-11 19:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No fakt,paczkarnia to nic z porównaniem z produkcją my tam zawsze jesteśmy za ''karę'' wysyłane.Lejowe zawsze się starają wyrobić ponad normę co my ''zbierające'' niestety odczuwamy a one tylko stoją i pospieszają ale można się przyzwyczaić do tej pracy.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-12 18:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Pani pisze my pracujemy jako sprzedawca na sklepie to co Pani może się wypowiadać może na paczkowaniu jest inaczej.A na sklepie masakra wymagania szkoda gadać i nawet jak się człowiek stara nie usłyszy nawet dziękuje a o premii zapomnij chyba że zrobisz ich śmieszny plan 200000tys.to dostaniesz 200zł brutto.
zdjecie uzytkownika
gościk - 2015-03-13 21:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolejni odpadli,ciekawe kto bedzie następny...
zdjecie uzytkownika
migotka - 2015-03-14 12:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadowolona pracownica może pewno i tyle zarabia ale musi dobrze dupci dawać bo tam nigdy nie było sprawiedliwości tam jest wszystko po znajomości i trzeba tez dobrze kablować na pracowników ,żeby uzyskać dobrą opinnie u brygadzistów i tych całych tam dyrektorów...także uważajcie dobrze na ludzi i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tony kochani za podstawe!!!!
zdjecie uzytkownika
Zadowolona pracownica :D - 2015-03-18 08:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
migotka żal mi ciebie.Jestem bardzo szczęśliwą i wierną mężatką więc to co piszesz to niestety głupoty :P Poprostu trzeba dać z siebie 110% i pokazać że zależy ci na tej pracy a uwierz że będziesz zadowolona z kwoty na pasku :D A wy wszyscy to najlepiej nic nie robić a zarobić.Byłam nieraz na paczkarni i widziałam jak tam pracujecie.Gdy nie ma kierownika w pobliżu to każdy traci się ze stanowiska pracy i ściemnia gdzieś po zakładzie dlatego też macie taką wypłatę marniutką :P
zdjecie uzytkownika
migotka - 2015-03-18 22:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadowolona pracownica nie broń dupy bo ten zakład znam od podstaw i ludzi w nim też więc wiem jak tam wygląda praca i zarobki........ !!!
zdjecie uzytkownika
solidarnosc - 2015-03-20 19:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie na zakladzie zebrala sie grupa ludzi zakladajaca zwiazek solidarnosc.
zaczymamy od strajku generalnego. W poniedzialek 8 rano wszyscy stawiamy sie pod brama zakladu.
Postulaty zwiazkowcow:
-respektowanie prawa pracy w zakresie wyplacania wynagrodzenia nadgodzin i obowiazkowej 11h przerwy
- odwolanie szefowej dzialu kadr
- respektowanie prawa Polskiego i zaprzestanie zmuszania pracownikow do jego lamania
- zaprzestanie szantazowania pracownikow i kar finansowych za l4

Dzialania pozniejsze zostana udzielone na stolowce.
zdjecie uzytkownika
Presto - 2015-03-20 20:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha w madeju sie nic nie zmarnuje 4 razy przerobione te same artykuły bo nie wyszły za pierwsyzm razem :) Gratulacje za pomysłowośc cos sie kisi w skrzynce dobre kilkanascie dni a potem idzie do ponownego mielenia i na nowo do sklepu :)
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-03-21 07:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pomysł dobry tylko ciekawe czy będzie rzeczywiście ten strajk bo dużo gadają a mało robią w tym kierunku
zdjecie uzytkownika
hurtownia - 2015-03-21 07:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My bedziemy
Od razu po zmianie wychodzimy pod brame.
zdjecie uzytkownika
El - 2015-03-21 08:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hurtownia? Nie wydaje mi się aby robiła na rano :)
zdjecie uzytkownika
molik28 - 2015-03-23 19:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Presto - 2015-03-20 20:30:18]:
nareszcie cos ruszylo ,bo inne zaklady z okolic sie z nas nabijajom
zdjecie uzytkownika
inco - 2015-03-23 20:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak rtam zaplanowany manifest p;rzed bramą zakładu?
zdjecie uzytkownika
Danusia - 2015-03-24 09:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zadowolona pracownica :D - 2015-03-11 13:01:53]:
Mam ofertę pracy w M&W na zakładzie na producji mogłabys mi przyblizyć prace zarobki godziny i czy wogóle jesteś zadowolona bo widze jak że jesteś jedną z niewielu która wystawiłam pozytywną opinie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
PP - 2015-03-25 10:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam może mi ktoś napisać jak tu wygląda praca jako pomocnik pakowacza ? pracujecie po 8 czy więcej godzin ? jak wygląda tu wypłata ?czy po okresie próbnym ma się umowę na stałe czy na ileś tam lat ? aha i na jakim przystanku muszę wysiąść jk pojadę 147 ? bo z tego co wiem tylko ten bus chyba tam jedzie ? z góry dzieki za odp !
zdjecie uzytkownika
Zadowolona pracownica :D - 2015-03-25 15:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Danusia - 2015-03-24 09:26:55]:
Hej,długo mnie nie było bo zapracowana jestem :0 Jestem ciekawa czy podjęłaś-łeś tą pracę ?
zdjecie uzytkownika
Danusia - 2015-03-26 09:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zadowolona pracownica :D - 2015-03-25 15:33:43]:
Hej no jeszcze nie pracuje ale wiem że są przyjęcia i o prace nie jest tam trudno ale chciałam sie dowiedzieć od ciebie jak tam jest bo jak czytam te wszystkie opinie to sie wacham a ty napisałaś pozytywnie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Zadowolona pracownica .D - 2015-03-27 08:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Danusia - 2015-03-26 09:25:39]:
No wiesz jak sama nie sprobujesz to sie nie dowiesz, ja tak jak pisalam wczesniej jestem bardzo zadowolona z tej pracy.Faktem jest ze lekko tam nie ma i musisz dac z siebie jak najwiecej, ale mi to odpowiada, wazne jest to ze masz umowe I pracujesz tam legalnie I to dlatego sa troche nizsze zarobki no ale masz wszystko oplacone
zdjecie uzytkownika
xdxdxdxd - 2015-03-30 21:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadowolona pracownica , to ile masz na tej produkcji na ręke już po okresie próbnym ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-30 22:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,dostalam propozycje na kierownicze stanowisko w sklepie, co dziwne ludzie z dzialu rekrutacyji sami mnie znalezli,i kolorowali firme ze rzez chwile nawet bylam zdecydowana,ale po przeczytaniu wpisow na forum odechcialo mi sie....czytajac ze wszyscy kierownicy to zlodzieje...po co mam byc tez zjodziejem:)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Standardowa rozmowa rekrutacyjna. Brak informacji zwrotnej pomimo zapewnień, co rzutuje bardzo niekorzystnie na firmę, szczególnie że rekrutację prowadziła HR Manager.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-03-31 13:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracuje w Madeju w dziale paczkarnia i nie narzekam.Mam prace ,mam umowe i mam pewna wyplate 10go na koncie.Daja premie jakas skromna to daja jak nie to i tak sie ciesze ze mam podstawe.Z kierownikami nie sypiam,nie swiece przed nimi cyckami i z tego jestem dumna .I nie ma co porownywac pracy paczkarni z praca na produkcji bo tam jest duzo ciezsza praca niz na paczkarni wiec pomijajac te co dostaja duze premie po znajomosci albo za cos innego to reszta slusznie dostaje wieksze wyplaty
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-03-31 14:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupilem dzisiaj szyneczke do koszyczka 70% tluszczu MADEJA 30% miesa WROBLA polecam z
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zaklady Miesne Madej i Wróbel?
Zadaj pytanie