logo Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Ruda Śląska

Opinie o Zaklady Miesne Madej i Wróbel

MARIA 2017-01-17 17:52
Dzisiaj byłam w sklepie Tesco w KĘTACH i chciałam kupić kawałek żeberka około 30-40 dkg chudszego ponieważ mam ponad 70 lat chciałam nieduży kawałek,lecz niestety pani na stoisku odmówiła bo nie może kroić żeberek, więc nie rozumiem czy muszę kupić krowę zeby wypić szklankę mleka. Zaznaczam że pani [starsza] nie byla zbyt uprzejma.
10
Tosiek 2017-01-20 22:27
Zalezy ile wynegocjujesz z Jackiem.
Dziewczyny wyciagaja kolo 6-7 na reke ale musza sie godzic na nadgodziny
6
Szukajacy 2017-01-24 08:50
Szukam pracy jako przedstawiciel handlowy i chciałbym pracować w tej firmie. Wiem od znajomych, że to super firma i nie będę żałował jak się dostanę. Czy jest taka szansa i jakie zarobki można mieć?Dzięki
2
L 2017-01-29 00:33
Na detalu bedziesz placony od tonazu czyli obrotu jaki zrobisz - tu plany beda Ci dzwigac tak bys za duzo nie zarobil. Jest na to sprawdzoy sposob - prezentacja i promocja towar buchasz na boku robisz sobie druga pensje. Na detalu sie sprawdza.
1
Shreek 2017-01-31 22:56
Czy Praca na dziale pomocnik pakowacza jest trudna ?
M. 2017-02-01 21:44
Nie wiem dlaczego przekazujesz takie kłamstwa. Płacona jest pensja podstawowa (niezbyt wysoki poziom) + premia uznaniowa (iście symboliczna). Jak zarobisz 3 tysie to możesz szampana otwierać. Szału, więc nie ma.
5
Feliks 2017-02-02 13:17
Nie ma wcale nowych ofert pracy a bardzo zależy mi na pracy u Madeja. Czy coś mają wolnego? Proszę o ionformacje.
qwert 2017-02-07 07:31
Złodzieje!
9
widzialem 2017-02-17 20:10
najwiekszy zlodziej to kierowniczka stoiska w kauflandzie na wirku
robi taki mobing ze szok a kradnie juz od wielu lat i nikt nie potrafi jej nic udowodnic
6
Cetnar 2017-02-24 19:59
Normalnie. Kawka fajki face non stop i pierdzenie w gacie
2
Patrycja 2017-02-27 13:25
@M. czy pensja podstawowa i premia uznaniowa to wszystko co może zaoferować pracodawca? A co z pakietem medycznym czy innymi benefitami?
1
MAX 2017-02-27 15:02
MadejWrobel Bruno Tassi ? :-D
11
Rojber 2017-02-27 16:35
Jak z pracą na rozbiorze wieprzowiny? Czy są przyjęcia i jaki zarobek?
Marketing 2017-02-27 21:29
Bylo juz o tym poczytaj u gory komentarze pracownikow rozbioru
Sołtys 2017-02-27 23:09
Madej się sprzedał, kupiło go Bruno Tassi, mają z rozbioru zrobić magazyny
4
Sołtys 2017-02-27 23:12
Madej się sprzedał, kupiło go Bruno Tassi, mają z rozbioru zrobić magazyny
1
Sołtys 2017-02-27 23:13
Madej się sprzedał, kupiło go Bruno Tassi, mają z rozbioru zrobić magazyny
1
Pragmatyk 2017-02-27 23:44
Będzie jeszcze wiele rożnych zmian. może w końcu Panu Dworakowskiemu uda się rozwinąć Madej Wróbel, bo ostatnie zarządy poległy na tym zadaniu.
6
Wmo 2017-02-28 21:30
Madej się pakuje
2
Emo 2017-02-28 21:31
Madej się pakuje
2
Ficek 2017-02-28 21:37
Ciekawe jakie zmiany będą
2
Yogi 2017-03-01 09:52
Wali mnie madej . Wali mnie wrobel .interesuje mnie czy będzie robota czy nie a kto jes włascicielem to naprawdę mi wisi ...
3
Maxi maxi 2017-03-01 12:34
Bruo zlikwiduje rozbiór więc po co się chcesz zatrudnić
Maxi maxi 2017-03-01 12:34
Bruo zlikwiduje rozbiór więc po co się chcesz zatrudnić
1
Pragmatyk 2017-03-01 16:24
Nowy zarząd, nowi managerowie, restrukturyzacja działów.
2
Ficek 2017-03-01 20:33
Czyli tak jak napisał sołtys magazyny zamiast rozbioru, a ludziom mydlą oczy będziecie lepiej zarabiać rozbudujemy rozbiory etc
2
Bubu 2017-03-01 20:57
3 miechy ochronka , potem kop w dope?
2
######## 2017-03-03 17:48
Czy wiecie ile zarabia w tej firmie przedstawiciel handlowy i jakie jest auto służbowe ?
Patrycja 2017-03-06 11:41
Jak przebiega rozmowa rekrutacyjna na stanowisko Przedstawiciela Handlowego?
**** 2017-03-06 16:13
Panie Twardy możesz powiedzieć co planujecie z Dworakiem,
tak dla przypomnienia Twój Kodeks Honorowy
pkt 8
traktuj innych w taki sposób w jaki sam chciałbyś być potraktowany
5
asd 2017-03-06 20:01
Będzie to samo co z Peklimarem. Po przejęciu obiecywali gruszki na wierzbie a tymczasem doprowadzili zakład i pracowników do ruiny.
1
@@ 2017-03-07 20:55
Czyli wykupić konkuręcje i zrujnować
2
DoradcaPodatkowy 2017-03-09 23:20
To oczywiste, na takich fuzjach zarobi tylko wlasciciel.
Koszty stale zostana pomniejszone.
Np po co w jednej firmie dwoch dyrektorow handlowych czy informatyki czy glownych ksiegowych.
Np zwalniajac dyrektora informatyki z madeja zaoszczedzi sie w firmie kilkadziesiat tysiecy miesiecznie itp
Na tym polega kapitalizm i optymalizacja kosztow.
1
Optimo 2017-03-10 10:01
To oczywiste ze musi być optymalizacja kosztów stałych, natomiast cel transakcji był inny - zapewne aby zwiększyć dystrybucję firmy i jej zasięg. Do uporządkowania w kadrach jest wiele i inwestor na pewno to zrobi. Życzę, aby zachował ludzi z prawdziwymi kompetencjami i osiągnięciami w swojej dziedzinie, bo tylko z takimi dalej może osiągnąć sukces.
1
Patrycja 2017-03-10 10:47
A jak wyglądają przyjęcia?
Insider 2017-03-11 11:13
Tak sie akurat sklada ze za pensje miesieczna dyrektora informatyki z MW mozna by zatrzudnic cala zmiane ukraincow na produkcji i inwestor o tym wie i na pewno dokona odpowiednich zmian
2
asd 2017-03-11 19:41
Zmiany to będą takie, że wylecą wszyscy kierownicy i dyrektorzy z Wróbla, tak jak wylecieli z Peklimaru. W to miejsce przyszli ludzie (niekoniecznie kompetentni) nowego prezesa za jeszcze lepsze pieniądze a odcierpieli na tym pracownicy produkcji, którym obcięto mocno pensje. Poza tym tonaż spadł na łeb na szyje i nikt z tym nic nie robi. Tak było z Peklimarem, Unimięsem a teraz prawdopodobnie będzie z Madejem :(
pola 2017-03-11 22:26
Ktoś coś wie co z sklepami MW???
xxx 2017-03-14 06:33
Sklepy zostają, będzie tylko redukcja na przewoźnikach, transporcie i zmiana wielu osób w biurze + wszelakiej maści ludzi o więzach rodzinnych
Handlowiec 2017-03-14 13:38
Czy będą duże zmiany w strukturze handlowej?
Glutaminian 2017-03-14 21:50
Bardzo duże.
Konkurencja już zaciera ręcę na myśl o przyjściu dobrych menadżerów, bo tacy w nowej organizacji nie są potrzebni. Ba, nie są mile widziani, bo niejednokrotnie wiedzę mają większą niż zarząd ze swoim miernym prezesem.
Ekonom 2017-03-15 10:12
A któż niby tam jest taki świetny?
1
Portier 2017-03-15 17:58
Janusza wywalom ?

A co z nami portierami ?
1
DyrektorPionu 2017-03-15 18:01
Informatykow powinni pogonic bo nic nie robia a system gowniany wdrazany przez grubego od 15 lat nadal nie dziala
2
Big Salami 2017-03-15 19:31
z kadry handlowej managerów mają dobrego dyr. handlowego ds. rynku nowoczesnego sieci Pan Sebastian S., reszta - to ludzie wykonawcy trzymający stołki
1
Strażnik 2017-03-16 12:06
W każdej z firm jest wielu wartościowych ludzi, z kompetencjami i z potencjałem, należy nimi mądrze zarządzić.
1
Iza 2017-03-19 14:30
Czy ktoś wie coś o utworzeniu wspólnego przedsiębiorcy pod nazwą Sufler w skład którego wchodzą Zakłady Mięsne Madej i Wróbel? Firma myśli o dalszym rozwoju!!!!!
1
Alvaro 2017-03-20 23:07
SUFLER to stare dzieje z 2011r. Teraz to Madej się pakuje a wchodzi Omega holding z grupy Bruno tassi.
szpec 2017-03-21 06:28
Mało widziałeś na świecie. Domniemywam że to twoja pierwsza i jedyna praca. Pamiętaj, że taki rozwój jakie koszty ponosi firma... tyle w tym temacie.
Iza 2017-03-23 10:02
Mam pytanie ile może zarabiać sprzedawca w sklepie wędliniarskim firmy? Wiem, że to fajna firma i chciałabym pracować tylko dobrze wiedzieć parę szczegółów? Czy poza pensją są jakieś dodatki typu socjalnego? Czy może jakieś inne bonusy np. premia od obrotów?
Zostaw swoją opinię o Zaklady Miesne Madej i Wróbel - Ruda Śląska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel