Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Zaklady Miesne Madej i Wróbel


Oceniono 553 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Zaklady Miesne Madej i Wróbel
Magazynowa45
41-700 Ruda Śląska
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
klm - 2014-05-18 06:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ortografia - 2014-03-21 14:15:31]:
Ty też piszesz z błędem :)
zdjecie uzytkownika
Binik - 2014-05-21 10:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie tylko brzmi czy ktoś w ogóle robi w kierunku poniesienia konsekwencji, bo pisać to można wszystko a przejść do czynów to już nie tak prosto.
zdjecie uzytkownika
blok_xx - 2014-05-28 11:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co wiem, to wyżywanie, wyzywanie różnymi epitetami to jest mobbing, a nawet psychoterrorem. Jeszcze takiego zakładu pracy, nie widziałam?łem, żeby tak wyzywać i tak poniżać pracowników, ponadto robić na złość. Zero zrozumienia, narzucanie czegoś...to obłęd! Psychika człowieka siada. Brak słów, żeby opisać to co się dzieje na wschodzie. Szok.
zdjecie uzytkownika
bo - 2014-05-28 14:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
naprawde nie ma zadnych plusów u madeja i wróbla? bo jak tak to sie dziwie ze tam pracujecie. jak jest?
zdjecie uzytkownika
lilith - 2014-05-28 17:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [blok_xx - 2014-05-28 11:09:47]:
Niestety to prawda. Poniżanie człowieka i niszczenie psychiczne jest tam na porządku dziennym. I to nie tylko na działach produkcyjnych, to ma miejsce także w działach administracyjnych. Nieważne ile pracujesz i jak rzekomo jesteś doceniony i potrzebny, w końcu będzie ten moment, że i ciebie zgnoją i zmielą psychicznie :( Strasznie to przykre, bo zakład ma taki potencjał, a tak nie szanuje swoich pracowników.
zdjecie uzytkownika
lilith - 2014-05-28 17:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bo - 2014-05-28 14:11:53]:
nie ma plusów !!! Każdy z tych negatywnych postów, które jeszcze się tu ostały, są prawdą.
zdjecie uzytkownika
bo - 2014-05-29 13:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie, wypytuje bo wszedzie teraz jest lipa. ale jak widzicie potencjal to sie dalej waham. ktos, cos napisze wiecej?
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-05-31 16:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro nie ma żadnych plusów, to co w takim razie trzyma ludzi w zakładach mięsnych madej i wróbel, bo przeciez tyle ludzi wciąz pracuje!
zdjecie uzytkownika
ascolana - 2014-06-03 07:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostalam propozycje pracy jako sprzedawca! Czy ktoś napisze jakie zarobki i ogolnie warunki pracy w Madeju panuja?
zdjecie uzytkownika
gawor - 2014-06-03 14:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co ludzie do tej pory pisali to raczej nie masz co się spodziewać wyjątkowo dobrych warunków w ZM
zdjecie uzytkownika
coś tam wiem - 2014-06-04 16:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ascolana - 2014-06-03 07:59:52]:
Nie wiem czy będziesz zadowolona z pracy, bo niestety firma nie należy do pracodawców, u których pracuje się z chęcią i uśmiechem na twarzy. Jest bardzo ciężko. Może jednak warto spróbować i samemu się przekonać. Zarobki w sklepach chyba wahają się w widełkach 1400 - 1800 zł na rękę.
zdjecie uzytkownika
halszka - 2014-06-06 20:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej narzekać taka mentalność naszego narodu. Jak wszędzie jest lepiej i gorzej ale nie jest aż tak zle.Pracuje w sklepie kolejny rok i jest ok.
zdjecie uzytkownika
halszka - 2014-06-06 20:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej narzekać taka mentalność naszego narodu. Jak wszędzie jest lepiej i gorzej ale nie jest aż tak zle.Pracuje w sklepie kolejny rok i jest ok.
zdjecie uzytkownika
qwe - 2014-06-20 14:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak aktualnie wygląda z wypłatą i warunkami pracy w Madeju?
Na każdym stanowisku jest taka atmosfera jak piszecie wyżej?
zdjecie uzytkownika
gawor - 2014-06-21 02:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, a właściwie może jesteście w stanie mi pomóc? szukam opinii na temat pracy jako informatyk w Rudzie Śląskiej. Na czym to może polegać w zakładach mięsnych ? to wydaje się dość dziwne miejsce na tego typu stanowisko
zdjecie uzytkownika
isis - 2014-06-22 19:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co pisza o tym zakładzie ludzie to wszystko prawda pracuje tam i rzeczywiście ludzi tam maja gdzies najgorsi sa kierownicy dzialow i majstrowie bo wlasciciel to nie wie na pewno co oni wyrabiają z ludzmi jak się zatrudniasz to masz najnizsza krajowa plus premia uznaniowa i chociaż ludzie haruja jak na akord to premie maja kierownicy bo pracownicy maja tak jak ja 1265 zl to bardzo smieszne żeby za taka kase tak je..c bo tam jest akord tylko ze tego ci nie powiedzą jak cie zatrudniają młodzi nie chodzcie tam pracować bo stracicie zdrowie a niczego się nie dorobicie chyba garbu
zdjecie uzytkownika
isis - 2014-06-22 19:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co pisza o tym zakładzie ludzie to wszystko prawda pracuje tam i rzeczywiście ludzi tam maja gdzies najgorsi sa kierownicy dzialow i majstrowie bo wlasciciel to nie wie na pewno co oni wyrabiają z ludzmi jak się zatrudniasz to masz najnizsza krajowa plus premia uznaniowa i chociaż ludzie haruja jak na akord to premie maja kierownicy bo pracownicy maja tak jak ja 1265 zl to bardzo smieszne żeby za taka kase tak je..c bo tam jest akord tylko ze tego ci nie powiedzą jak cie zatrudniają młodzi nie chodzcie tam pracować bo stracicie zdrowie a niczego się nie dorobicie chyba garbu
zdjecie uzytkownika
emu - 2014-06-22 20:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chcecie dowiedzieć się jak wygląda praca w Madeju nic dobrego ludzie przychodzą i odchodzą a oni to maja gdzies wlasciciel musial by zrobić porządek z kierownikami dzialow np.paczkarni bo z tego co wiem ludzie 8 lat temu zarabiali więcej niż teraz premia dzieli kier.ktory nawet cie nie zna i nie wie jak się nazywasz ani co robisz to jak ci ma dac premie ma cie gdzies a traktuje cie jak sztuke nie jak osobe trzeba zglosic to właścicielowi i z nim zrobić spotkanie to może by to cos pomoglo panie madej niech pan tym się zajmie jak jeszcze nie jest za pozno
zdjecie uzytkownika
jk - 2014-06-25 14:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co wy wiecie tam na dole... Madej się cieszy jak nadajecie na kierowników bo to znak że dobrze was jadą. Czy wy myślicie że madej nie wie co się dzieje na dole? doskonale wie i to mu się podoba - przyrzekam że tak jest - wiem co piszę
zdjecie uzytkownika
gawor - 2014-06-28 01:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jk - 2014-06-25 14:40:16]:
ok , to teraz napisz może jeszcze skąd właściwie masz taką wiedzę ? czy mamy wierzyć Ci tylko na słowo?
zdjecie uzytkownika
dauer - 2014-07-07 18:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem jak tam się pracuje, ale wiem że macie ch.. kiełbasę. Nie dość, że spuchnięta, sinobordowa, to jeszcze naszprycowana samymi E. (termin kiełbasy był jeszcze +3 tygodnie. ) Wyrzuciłem, nie chciałem otruć psa.
zdjecie uzytkownika
wrok - 2014-07-07 22:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dajcie spokój, podstawa normalnej pracy jest dobra atmosfera, wtedy wszyscy są wydajni i wszyscy się cieszą, jak góra się cieszy, że się najeżdża na kierowników to powodzenia. w taki sosób nie da się zbudować sensownej i prężnie rozwijającej się firmy. ludzie zaczną odchodzić , a przy cięgłych zmiananch pracowników nie da się wypracować niczego. takie to właśnie pojęcie o biznesie mają polscy przedsiębiorcy...
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2014-07-10 15:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
byłam pewna ze wreszcie znalazłam zakład pracy solidny ceniacy pracowników....niestety .....zostałam zmieszana z błotem okłamana ...poniżona ...do tego stopnia ze musiałam sie zwolnic zeby nie załamac sie na całego....kierownicy reginów czuja sie całkowicie bezkarni i robia z ludzmi co chca....zdecydowanie odradzam prace w tej firmie
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-24
Żródło: Gowork.pl
Świętochłowice
(śląskie)
Madej Wróbel Sp. z o.o.  wiodąca firma przemysłu mięsnego na Śląsku do swoich sklepów firmowych poszukuje kandydatów na stanowisko: Sprzedawca w sklepie mięsnym Miejsce pracy: Świętochłowice i Chorzów Obowiązki: •pracę zgodnie ze standardami  firmy •dbałość o wygląd i czystość lady oraz stanowiska pracy •współtw
zdjecie uzytkownika
jk - 2014-07-17 13:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gawor - 2014-06-28 01:47:40]:
A co mam Ci powiedzieć? Jak się nazywam?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-24 16:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie i mogę powiedzieć że ma dużo minusów.....ostatnio dostaję pensje w wysokości 997zł ponieważ ktoś mądry okradł firmę na 7tys. i uciekł na zwolnienie trochę popłkała i jest dla nich dobra traktują ją jak człowieka jak tak można!!! a my normalni pracownicy musimy teraz za niego płacić bo dla tych z góry nie liczą się dowody i słowa pracownika bo przecież oni siedząc za biurkiem kilkaset kilometrów dalej wiedzą więcej i lepiej a są podłymi ludźmi dla których liczy się kasa a nie ludzie życzę im tam na górze aby w końcu coś zrozumieli i jeśli chcą dobrych i zgranych pracowników niech nas zaczną szanować bo tak jak oni nam to my im!!!nawet nie ma już chętnych do pracy bo ludzie się boją wyzysku chyba firma powinna dbać o siebie...ciekawe czy cały właściciel wie jakich ma poddanych w siedzibie firmy i co się dzieje z jego pracownikami na tym najniższym stopniu....jedynym plusem jest to że w moim sklepie panuje ok atmosfera wśród pracowników co nas umacnia i dla tego się chce pracować bo wschód to naprawdę ubogie miejsce co do znalezienia uczciwej pracy,,,pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x