Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Zaklady Miesne Madej i Wróbel


Oceniono 556 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Zaklady Miesne Madej i Wróbel
Magazynowa45
41-700 Ruda Śląska
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
smutna - 2014-05-18 00:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przeżyłam w tej firmie najsmutniejsze 12 miesięcy życia, między jednymi a drugimi świętami pracowałam 94 dni bez wolnego, 1 i 6 stycznia, soboty i niedziele, a o mojej pensji decydowali półdebile po podstawówce, 1220 na rękę. Głęboko wierzę, że ta firma zostanie niebawem pociągnięta do odpowiedzialności za wyrządzone ludziom krzywdy, choć utraconego roku życia nikt mi już nie odda...
zdjecie uzytkownika
klm - 2014-05-18 06:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ortografia - 2014-03-21 14:15:31]:
Ty też piszesz z błędem :)
zdjecie uzytkownika
Binik - 2014-05-21 10:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie tylko brzmi czy ktoś w ogóle robi w kierunku poniesienia konsekwencji, bo pisać to można wszystko a przejść do czynów to już nie tak prosto.
zdjecie uzytkownika
bo - 2014-05-28 14:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
naprawde nie ma zadnych plusów u madeja i wróbla? bo jak tak to sie dziwie ze tam pracujecie. jak jest?
zdjecie uzytkownika
lilith - 2014-05-28 17:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bo - 2014-05-28 14:11:53]:
nie ma plusów !!! Każdy z tych negatywnych postów, które jeszcze się tu ostały, są prawdą.
zdjecie uzytkownika
bo - 2014-05-29 13:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie, wypytuje bo wszedzie teraz jest lipa. ale jak widzicie potencjal to sie dalej waham. ktos, cos napisze wiecej?
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-05-31 16:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro nie ma żadnych plusów, to co w takim razie trzyma ludzi w zakładach mięsnych madej i wróbel, bo przeciez tyle ludzi wciąz pracuje!
zdjecie uzytkownika
ascolana - 2014-06-03 07:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostalam propozycje pracy jako sprzedawca! Czy ktoś napisze jakie zarobki i ogolnie warunki pracy w Madeju panuja?
zdjecie uzytkownika
gawor - 2014-06-03 14:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co ludzie do tej pory pisali to raczej nie masz co się spodziewać wyjątkowo dobrych warunków w ZM
zdjecie uzytkownika
coś tam wiem - 2014-06-04 16:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ascolana - 2014-06-03 07:59:52]:
Nie wiem czy będziesz zadowolona z pracy, bo niestety firma nie należy do pracodawców, u których pracuje się z chęcią i uśmiechem na twarzy. Jest bardzo ciężko. Może jednak warto spróbować i samemu się przekonać. Zarobki w sklepach chyba wahają się w widełkach 1400 - 1800 zł na rękę.
zdjecie uzytkownika
halszka - 2014-06-06 20:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej narzekać taka mentalność naszego narodu. Jak wszędzie jest lepiej i gorzej ale nie jest aż tak zle.Pracuje w sklepie kolejny rok i jest ok.
zdjecie uzytkownika
halszka - 2014-06-06 20:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej narzekać taka mentalność naszego narodu. Jak wszędzie jest lepiej i gorzej ale nie jest aż tak zle.Pracuje w sklepie kolejny rok i jest ok.
zdjecie uzytkownika
qwe - 2014-06-20 14:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak aktualnie wygląda z wypłatą i warunkami pracy w Madeju?
Na każdym stanowisku jest taka atmosfera jak piszecie wyżej?
zdjecie uzytkownika
gawor - 2014-06-21 02:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, a właściwie może jesteście w stanie mi pomóc? szukam opinii na temat pracy jako informatyk w Rudzie Śląskiej. Na czym to może polegać w zakładach mięsnych ? to wydaje się dość dziwne miejsce na tego typu stanowisko
zdjecie uzytkownika
isis - 2014-06-22 19:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co pisza o tym zakładzie ludzie to wszystko prawda pracuje tam i rzeczywiście ludzi tam maja gdzies najgorsi sa kierownicy dzialow i majstrowie bo wlasciciel to nie wie na pewno co oni wyrabiają z ludzmi jak się zatrudniasz to masz najnizsza krajowa plus premia uznaniowa i chociaż ludzie haruja jak na akord to premie maja kierownicy bo pracownicy maja tak jak ja 1265 zl to bardzo smieszne żeby za taka kase tak je..c bo tam jest akord tylko ze tego ci nie powiedzą jak cie zatrudniają młodzi nie chodzcie tam pracować bo stracicie zdrowie a niczego się nie dorobicie chyba garbu
zdjecie uzytkownika
emu - 2014-06-22 20:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chcecie dowiedzieć się jak wygląda praca w Madeju nic dobrego ludzie przychodzą i odchodzą a oni to maja gdzies wlasciciel musial by zrobić porządek z kierownikami dzialow np.paczkarni bo z tego co wiem ludzie 8 lat temu zarabiali więcej niż teraz premia dzieli kier.ktory nawet cie nie zna i nie wie jak się nazywasz ani co robisz to jak ci ma dac premie ma cie gdzies a traktuje cie jak sztuke nie jak osobe trzeba zglosic to właścicielowi i z nim zrobić spotkanie to może by to cos pomoglo panie (usunięte przez administratora)niech pan tym się zajmie jak jeszcze nie jest za pozno
zdjecie uzytkownika
jk - 2014-06-25 14:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co wy wiecie tam na dole... (usunięte przez administratora)się cieszy jak nadajecie na kierowników bo to znak że dobrze was jadą. Czy wy myślicie że (usunięte przez administratora)nie wie co się dzieje na dole? doskonale wie i to mu się podoba - przyrzekam że tak jest - wiem co piszę
zdjecie uzytkownika
gawor - 2014-06-28 01:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jk - 2014-06-25 14:40:16]:
ok , to teraz napisz może jeszcze skąd właściwie masz taką wiedzę ? czy mamy wierzyć Ci tylko na słowo?
zdjecie uzytkownika
wrok - 2014-07-07 22:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dajcie spokój, podstawa normalnej pracy jest dobra atmosfera, wtedy wszyscy są wydajni i wszyscy się cieszą, jak góra się cieszy, że się najeżdża na kierowników to powodzenia. w taki sosób nie da się zbudować sensownej i prężnie rozwijającej się firmy. ludzie zaczną odchodzić , a przy cięgłych zmiananch pracowników nie da się wypracować niczego. takie to właśnie pojęcie o biznesie mają polscy przedsiębiorcy...
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2014-07-10 15:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
byłam pewna ze wreszcie znalazłam zakład pracy solidny ceniacy pracowników....niestety .....zostałam zmieszana z błotem okłamana ...poniżona ...do tego stopnia ze musiałam sie zwolnic zeby nie załamac sie na całego....kierownicy reginów czuja sie całkowicie bezkarni i robia z ludzmi co chca....zdecydowanie odradzam prace w tej firmie
zdjecie uzytkownika
jk - 2014-07-17 13:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gawor - 2014-06-28 01:47:40]:
A co mam Ci powiedzieć? Jak się nazywam?
zdjecie uzytkownika
bajor - 2014-07-28 20:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawiedziona - 2014-07-10 15:13:08]:
to co piszesz o pracy w zakładach madej i wróbel nie brzmi najlepiej zwłaszcza patrząc na fakt, że firma obecnie poszukuje nowych pracowników w całej Polsce od Rzeszowa, przez Poznań do Warszawy, a że bezrobocie jest jak wszyscy wiedzą ogromne to i ludzie pewnie tłumami będą walić na te oferty pracy. Wymagania do tego, aby się tu dostać również nie należą do najwyższych, a praktycznie ich nie ma. Wystarczy dobrze wyglądać i być komunikatywnym na rozmowie i pracę sprzedawcy w sklepie mięsnym ma się praktycznie w garści. Oczywiście na inne stanowiska, jak na przykład kierownika regionalnego ds sklepów firmowych , trzeba już mieć te 3-4 lata doświadczenia na podobnym stanowisku i najlepiej w branży mięsnej, ale to też nie jest dla wielu wymaganiem, którego spełnić się nie da. Dlatego myślę, że aplikacji do pracy tutaj im nie zabraknie
zdjecie uzytkownika
pracownik sklepu - 2014-08-20 15:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej zawiedziona skoro dobrze wyglądasz i jesteś komunikatywna to czemu cię nie przyjęli? może ty dobrze przeczytaj treść ogłoszenia a potem pisz te bzdury! sprawdzają doświadczenie, wiedze o miesie i świadectwa pracy czyś nie wyleciała dyscyplinarnie
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-20
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
Madej Wróbel Sp. z o.o.  wiodąca firma przemysłu mięsnego na Śląsku do swoich sklepów firmowych poszukuje kandydatów na stanowisko: Sprzedawca w sklepie mięsnym Miejsce pracy: Wrocław Obowiązki: •pracę zgodnie ze standardami  firmy •dbałość o wygląd i czystość lady oraz stanowiska pracy •współtworzenie atmosfery
zdjecie uzytkownika
on - 2014-08-27 14:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smutna - 2014-05-18 00:19:57]:
zastanawia mnie dlaczego po miesiącu nie żuciłas tego jesli nie było wolnych dni
zdjecie uzytkownika
Przerażona - 2014-09-20 19:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To Ja Wam powiem co myślę na ten temat:Auschwitz i tyle bo zakładem pracy nie można tego nazwać:)Na początku w kadrach wydaje się być wszystko piękne i cudowne.. idziesz na hale i czar pryska,Szefuncio działu już na dzień dobry ci mówi prosto z mostu,że masz zapier.....(naprawde tak mówi:D)i robić dużo więcej niż ma być zrobione i jeszcze więcej:Dno i tak faktycznie to wygląda masz zapierniczać jak maszyna dźwigać ciężary jak na kobietę nieludzkie(pomimo tego że przepisy bhp tego zabraniają)i masz jedną przerwę na której możesz coś zjeść(wyroby które tam kulasz na stołówce:DSwojego jedzenia brać nie możesz ani picia):Dno i podczas tej przerwy możesz się załatwić i jak jesteś kobietą i masz okres to możesz sobie zmienić podpaske(raz na osiem godzin):D byle nie za długo bo już cie kierownik bedzie szukać:Dmasz siedzieć na stołowce i wpierniczać:DWięc chętnych tam do pracy radzę zaopatrzeć się w pampersy:DJak bedziesz pić lub jeść po za stołowką to dostaniesz 100zł kary:)Jak zachorujesz i wezmiesz l4 to będziesz mieć karę na premię przez uwaga...3miesiące:DWięc nie waż się chorować!ciemnogród i tyle praca nie warta nawet 2000tysięcy(a zarobisz góra 1400zł):Dchyba,że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będą na ciebie nadawać kierowniczkowi to 1200 z groszem:D:Dtam cie nie traktują jak człowieka tylko jak maszynkę do robienia nawet nie wiedza jak masz na imie jak pisano już wyżej:)Jeśli szanujesz sam siebie i masz godność to niech tam twoja noga nie powstaję,jeśli natomiast lubisz klimaty rodem z obozu prazy to idź spróbuj,a się przekonasz,ze to co ludzie tu pisz ą to fakty:)Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x