Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Zaklady Miesne Madej i Wróbel


Oceniono 569 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Zaklady Miesne Madej i Wróbel
Magazynowa45
41-700 Ruda Śląska
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Pl - 2014-09-29 13:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie ile zmian tu jest ? np jak wygląda praca pakowacza ? po ile godzin się pracuje , zarobki itd bo mam szanse się przyjąc z góry dzięki !
zdjecie uzytkownika
masakra! - 2014-10-02 13:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak Wam az tak bardzio zle w tym Madeju to po co tam w ogóle pracujecie ? Narzekacie na zarobki, ze kierownicy źli ,jak sie komus nie podoba to niech idzie zbierac kokosy gdzie indziej ! Nikt na poczatku nie dostaje premii po 800 zl czy może 1000, pracownik sie musi wykazac i pokaac ze cos umie a nie tylko po kosci chodzic jak zawolaja! Ludzie jak sie nie podoba praca i zarobki to brac papiery i narazie , a nie pisac takie glupoty ze sie plakac chce. Nigdzie w zakladach mięsnych nie ma lekko , to jest ciezka robota i nikt jak sie przyjmowaliscie nie mowil ze bedzie lekko. Na dobra wyplate trzeba sobie zasluzyc , a nie zwalac na kierownictwo !
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-10-02 17:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten zaklad to masakra praca wrecz niewolnicza,zero poszanowania dla pracownika,ktos tam pisal o premiach,smiechu warte,nie ma premi,masz robic za1200 zl i tyle,wiem cos o tym,bo pracowalem tam 3lata,naszczescie od paru lat pracuje gdzie indxiej za godne pieniadze
zdjecie uzytkownika
dzik2014 - 2014-10-02 21:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moi drodzy w tej firmie jak w każdej - piszę o sklepach firmowych warunki pracy zależą od kierownika no i lidera.
Jk trafisz na mądrych i profesjonalnych jesteś w domu ,pracować się chce i powiększać firmie obroty a sobie wypłatę.
Jak trafisz na oszołoma co pojęcia nie ma (jednego i drugiego)to z obrotów nici i wypłaty też.
Firma nie wie jak wygląda praca i jak pracują poszczególni sprzedawcy,zainteresuje się jak coś się widocznego zacznie żle dziać-czyli co spadną jej obroty.Ja też tam pracuję ale mam zamiar odejść zanim przez te bezmyślne eksperymenty (tych dwojga oszołomów)zaczną wymieniać załogę.Powiem tak jesli lubisz pracę w branży mięso-wędliny jesteś profesjonalna w tym co robisz idż i zacznij tam pracę warunki socjalne b.dobre płaca dobra - TYLKO MAM NADZIEJĘ ŻE TRAFISZ NA KIEROWNIKA PROFESJONALISTĘ A LIDERA KTÓRY DBA O UTRZYMANIE ZAŁOGI I SKLEPÓW NA WYSOKIM POZIOMIE ,STOPNIUJE PRACOWNIKÓW WYKFALIFIKOWANYCH DOCENIAJĄC ICH PRACĘ A NIE TAKIEGO CO WPROWADZA CHAOS ,ZAMĘT ,CO SZKODZI ZAŁODZE I FIRMIE.POZDRAWIAM WAS
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-10-08 10:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak wyglada praca na magazynie w madej i wrobel? Czy warta uwagi? Z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Hans - 2014-10-08 15:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie zrozumcie to że kierownicy muszą ostrzy ponieważ gdyby każdego głaskali po głowie i na nic nie zwracali uwagi wydajność by spadła o dobre 50 %. Oni są po to by utrzymywać stabilny tryb pracy. Mimo że pracuje tam 2 miesiące wiem że oni chcą dobrze.. A góra wie dobrze co się dzieje na dole ponieważ dyrektorzy też robią kontrolę nad tym co się dzieje. A jeśli wam się nie podoba to nie zatrudniajcie się w firmach produkcyjnych. Madej & Wróbel, Tenneco, Lambertz, Leiber, Znam t zakłady i wszędzie jest tak samo. Więc ludzie życzę powodzenia w dalszym poszukiwaniu pracy:) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-10-08 19:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hans jak wygląda praca jako magazynier w Madej i Wróbel ?
Dzięki, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-09 13:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich,
chciałabym się dowiedzieć, jak wygląda praca na pakowaniu? Czy warunki są bardzo ciężkie? Jaka generalnie jest norma na jedną zmianę? Byłabym ogromnie wdzięczna za odpowiedź.

Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
Hans - 2014-10-10 17:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
xxx słuchaj na paczkowni jest bardzo zimno to jest jedyna niedogodność no i oczywiście 8 godzin stania.
zdjecie uzytkownika
Hans - 2014-10-10 17:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowy Niestety ci nie pomogę bo nie miałem jeszcze doczynienia z magazynem ale z tego co mi wiadomo to nie ma najgorzej lecz także jest bardzo zimno.
zdjecie uzytkownika
jorgus - 2014-10-14 14:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po przeczytaniu tych opinii jakie napisali byli pracownicy uważam ze ten zakład pracy nie jest taki dobry jak i jego produkty na pewno już nie będę kupować tych produktów bo przez gardło by mi nie przeszło jak tam pracownicy są traktowani.
zdjecie uzytkownika
MIĘCZAKI - 2014-10-14 14:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
MADEJ NIE JEST DLA MIĘCZAKÓW !!!

A tu widac prawie samme miekkie dupy sie wypowiadaja!
zdjecie uzytkownika
gamu - 2014-10-14 23:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam przeczytalam opinie o firmie i wszystko to co piszecie jest prawda ludzi maja gdzies ciagle przyjmuja nowych pracownikow a starych co wszystko umia maja gdzies premi prawie nigdy nie ma tylko najnizsza krajowa a zapierdol przez 8 godz nie zatrudniajcie sie w tej firmie bo szkoda waszego zdrowia i zycia pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-15 12:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hans, dziękuję za odzew. Na zimno widzę tylko jedno rozwiązanie; mega ciepły ubiór, a poza tym jest w porządku praca?

Pozdrawiam wszystkich!
zdjecie uzytkownika
blabla - 2014-10-16 14:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich, chciałam zapytać, czy są przyjęcia na pakowaniu? i jak powyżej, czy praca na pakowaniu jest faktycznie tak masakryczna jak mówią?
zdjecie uzytkownika
Hans - 2014-10-18 12:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxx prawdą jest ze kolorowo nie ma ale to zależy od ciebie i twojego nastawienia do pracy.
zdjecie uzytkownika
Hans - 2014-10-18 12:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gamu to co napisałeś to kompletna bzdura pracuje z pracownikami duzo starszymi od siebie i jakos nie iwdac zeby byli gorzej traktowani lub by im czegos brakowalo
zdjecie uzytkownika
Hans - 2014-10-18 12:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
blabla przyjęcia są ciagle ponieważ zakład jest rozbudowywany a praca nie jest tak zła jak mówią byli pracownicy których zwolnili za lecenie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy niesubordynacje:)
zdjecie uzytkownika
alan - 2014-10-19 00:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem, jak pracują, ale kiełbasę mają paskudną, podałem teściowej i kręciła nosem, MADEJ - byłem na ciebie wściekły
zdjecie uzytkownika
kizior - 2014-10-19 00:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem jak konwiński sika na podłogę
jak on mógł?!
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-10-19 00:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kizior, zostaw pana ochraniacza w spokoju, przecież widzisz że jest niepełnosprawny
zdjecie uzytkownika
bogna - 2014-10-19 00:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kizior, widziałam jak z providentem rozmawiał
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-10-19 00:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odczepcie się od( usunięte przez administratora ) z ochrony, jest niepełnosprawny i nie ma wpływu na to co sie dzieje, to ci na górze są winni tej sytuacji
zdjecie uzytkownika
goku - 2014-10-26 14:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@blabla jakiś czas temu pytał , czy praca w Madeju jest masakryczna... ciężko odpowiedzieć na to pytanie jednoznacznie bo nie wiem do końca co przez takie określenie rozumiesz. Jeżeli chodzi o to czy jest ciężko to tak jest. Momentami nawet bardzo. Ale nie przesadzajmy jak niektórzy tu piszący, że to praca ponad siły
zdjecie uzytkownika
siuśka - 2014-10-27 14:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak jest na sklepach i jaka płaca? Ile trwa szkolenie?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x