Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Opinie o Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Pracowałeś w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Były Pracownik - 2015-10-01 19:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co do darmowego jedzenie ? Ludzie w większości zakładów jest podobnie. Byłym pracownikiem wyższego szczebla tej Firmy. Każdy zakład daje darmowe jedzenie, mówiąc że dbają o pracowników. A czy zastanawialiście się czy są to produkty ze świeżej produkcji ? Nie dajcie się zwodzić takim mechanizmom. Co do wynagrodzenia przez takie zakłady ? Wasze wynagrodzenia są większości uzależnione od wyników sprzedaży, promocji marketingowych itp. danej Firmy. Małe zakłady produkcyjne tego nie stosują, bo głównym kołem zamachowym jest jakoś. Jeżeli chcielibyście sobie polepszyć wynik finansowy na swoim koncie radzę szukać pracy w mniejszym zakładzie, gdzie będziecie mogli liczyć na dużo większe zarobki.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-10-02 20:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Co do tego jedzenia.. to moze jest.. ale raczej nie jest ono pierwszej swiezosci..nna weekendy nie ma wogole wiec lepiej cos sobie wziasc. A co do operatorów to idioci na 1 brygadzie pan K i pan Z nic nie robia tylko krzycza.. mysla ze sa bogami tam., no chyba ze chca zaimponować swoim panienkom.. co do wyplat to zdarza sie ze czasem cos dorzuca wiecej ale malo kiedy sie to zdarza.. a panom operatorom zycze mozgu
zdjecie uzytkownika
groszek666 - 2015-10-04 12:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!!!Pozdrawiam wszystkie dziewczyny ze sklepu firmowego w Gorlicach,laski fajne aż chce sie kupować!!!polecam
zdjecie uzytkownika
fiona - 2015-10-09 22:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [El - 2015-02-23 12:19:33]:
Jestem za,kiedy i gdzie
zdjecie uzytkownika
....xxx... - 2015-10-11 20:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!

A jak wygląda z pracą na magazynie? Jest ktoś, kto może coś na ten temat powiedzieć, właśnie się zastanawiam...

dzieki za odpowiedz z góry!
zdjecie uzytkownika
Michel - 2015-10-22 01:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że trochę narzekacie bez powodu. Oczywiście w niektórych przypadkach jak najbardziej dałoby się coś więcej ugrać od pracodawcy, ale w gruncie rzeczy większość przypadków to są warunki obopólne - każdy na nie się godził. Jeżeli czujecie się trochę rozjeżdżani to nie warto byłoby ku temu poczynić jakieś kroki, żeby tak dalej nie było?
zdjecie uzytkownika
max - 2015-10-30 13:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to widać że u Madeja i Wróbla to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla uchodźców i dla Polaka czyli nie warto się pchać do tego syfu i pieca
zdjecie uzytkownika
jaaaaaaaaaa - 2015-11-02 16:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WracacDoSiebie - 2015-07-24 10:45:39]:
witam
co tak madej zle prosperuje na podkarpaciu ze slepy chce zamykac gdzies tam w jasle i chyba krosnie
zdjecie uzytkownika
ycgaujcv - 2015-11-05 22:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie czy ktoś z was pracował tam na stanowisku specjalisty ds jakości bądż technologa, jak wyglada płaca i jak traktuja człowieka
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-11-06 12:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja widziałem u nich oferte pracy jako pracownik produkcji. Oferują sporo, bo na pewno stabilne warunki pracy, w tym umowa o pracę co teraz jest rzadkością. Poza tym bezpłatną stołówkę dla pracowników, opiekę pielęgniarki no i pakiet socjalny (bony świąteczne, dofinansowania na kolonie dla dzieci oraz inne)
zdjecie uzytkownika
hjfj - 2015-11-07 21:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos z was pracował tam w dziale kontroli jakosci?
zdjecie uzytkownika
gawor - 2015-11-09 12:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edek - 2015-11-06 12:22:52]:
hej, @edek z tego co wiem to rzeczywiście z warunkami socjalnymi jest tak jak mówisz, czyli w porządku
zdjecie uzytkownika
zebek - 2015-11-11 21:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@edek, według mnie ta bezpłatna stołówka dla pracowników to wielkie wow, bo nie słyszałem żeby gdziekolwiek taka była. A to ekstra opcja.
zdjecie uzytkownika
hihi - 2015-11-14 01:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@edek - to najważniejsze, że jest proponowana umowa o pracę. Miałem już dość śmieciówek, a tu wreszcie jest stabilne zatrudnienie.
zdjecie uzytkownika
zła - 2015-11-15 22:40:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś powie jak wygląda praca w sklepach firmowych?
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-11-16 20:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe czemu kolejne dyrektory odchodzą co rusz ?
zdjecie uzytkownika
Lolo - 2015-11-18 10:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Omijać zakład z daleka!!! Na rozmowach mydlą oczy a potem wychodzi wszytsko na swiatło dzienne:D kto pracował ten wie :) a umowa o prace to guzik daje to jedyny atut parcy a 1300 wypłaty to co ? utrzymać rodzine ? ha żenada
zdjecie uzytkownika
af - 2015-11-18 14:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja pracowalam na stanowisku sprzedawca i nie polecam nikomu !! Podliczaja za wyimaginowane straty,premii wyrobic sie raczej nie da(wiec pracujesz sb,nd swiatek piatek za 1300 zł..(-straty)),towar sprzedawany hmmm,aż głupio klientom w oczy spojrzec takie cuda czasem przysyłają i każą sprzedawać.Renamenty nie wliczane do godzin pracy wiec przerzucasz tony towaru charytatywnie...obiecuja zlote góry a tak naprawdę jest to absurd godzic sie na wiekszosc ich fanaberii.Po spisach przychodzi rozliczenie i.. jestes lzejsza o jakies 500 zł za co??Nic nikt nie kradnie,nie zjada hmm czary:)Pracowałam w wielu sklepach z odpowiedzialnoscia i nigdy nie spotkałam się z takimi cudami więc uważajcie !!!!
zdjecie uzytkownika
jano - 2015-11-19 08:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam a jak praca jako kierowca ile dostają do ręki pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Zadowolona pracownica :D - 2015-11-21 00:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracuję na produkcji już 1,5 roku i NIE narzekam! Chodzę do pracy po to żeby zapi.rdalać a nie odpoczywać więc nie wiem o co wam chodzi?
zdjecie uzytkownika
tr - 2015-12-02 23:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety na chwile obecną firma nie ma żadnych aktualnych ofert pracy..jeszcze parę dni temu była spora rekrutacja..trzeba po prostu czekać na jakieś nowe
zdjecie uzytkownika
Ktoś... - 2015-12-17 19:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chcę się dowiedzieć czy w tym roku sklepy dostały jakies bony lub premie na święta tak jak dotychczas było bo mi się wydaje że niektórych z nas pomijaja
zdjecie uzytkownika
Ktoś... - 2015-12-17 19:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chcę się dowiedzieć czy w tym roku sklepy dostały jakies bony lub premie na święta tak jak dotychczas było bo mi się wydaje że niektórych z nas pomijaja
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-12-17 22:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego mieliby pomijać, to dziwne by było. Jednak jak firma daje, to powinna dawać każdemu. Wpadła mi w oko oferta od nich na przedstawiciela handlowego, polecacie? :)
zdjecie uzytkownika
Redi - 2015-12-26 18:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca świetną dobrze płatna , dobre również warunki pracy
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-12-30 22:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Redi - 2015-12-26 18:12:51]:
Dobrze płatna? Ha ha ale się uśmiałam..Dobre warunki pracy? Smiechu warte..Pracuje i wiem że trzeba uciekać daleko od tej firmy
zdjecie uzytkownika
Ktoś... - 2016-01-02 21:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Warunki pracy może i ok co do dni wolnych ale to tylko tyle zapomnij o płatnych nadgodzimach i takich tam a co do płacy zero podwyżek i ciągłe spłacanie dziwnych mank.....ale życze powodzenia
zdjecie uzytkownika
geleb - 2016-01-03 21:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby nadgodziny nie były płatne to chyba nikt by ich nie brał. Ja bym jednak próbował jakoś negocjować z pracodawcą, żeby te nadgodziny były przynajmniej normalnie płatne.
zdjecie uzytkownika
ktosia - 2016-01-07 22:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w tej firmie od zeslego roku. Na swieta nie dostaam zadnych bonow bo p. dyrektor czy ktos tam stwierdzil ze dostana tylko ci pracownicy ktorzy pracuja od stycznia. Z premiami to juz sama nie wiem jak jest bo co innego ci przedstawiaja a co innego wynika potem. co do nadgodzin to rownierz nie wyplacaja, wiec albo robisz tyle ile trzeba albo cie rżną... Jezeli macie inne ofert pracy to nie polecam
zdjecie uzytkownika
lok - 2016-01-08 01:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To by chyba tłumaczyło tak wielką ilość oferty pracy na stanowiska managerskie. CZy może składaliście tu cv i możecie powiedzieć jak wygląda rozmowa rekrutacyjna?
zdjecie uzytkownika
byłyWół - 2016-01-08 01:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam gdyż wykorzystują ludzi za marne 1250zł
albo stoisz przy taśmie i robisz za 2
albo Chodzisz po halach i niemasz co robić gdyż islamiści pozajmowali wszystkie stoiska pracy. kierownik chodzi i Cie opiernicza ze niemasz co robić i wysyła cie do domu a co za tym idzie mniejsza wypłata
zdjecie uzytkownika
marta - 2016-01-08 13:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byłyWół - 2016-01-08 01:25:52]:
Jacy Islamiści ???
zdjecie uzytkownika
tr3e4r5 - 2016-01-10 14:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja tam widze ze rekrutacja u nich sie skonczyla niestety a chcialem akurat aplikowac na stanowsiko przedstawiceila handlowego, moze cos znow wstawia
zdjecie uzytkownika
niezapominajka - 2016-01-15 17:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrawiam personel ze sklepu w Belchatowie. Bardzo mila obsluga i zyczliwe panie. oBY TAK DALEJ DZIEWCZYNY
zdjecie uzytkownika
molta - 2016-01-17 17:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też pozdrawiam panie z bełchatowa :) zawsze świeże mięsko mi wybiorą :D a szukają teraz w ogóle przedstawicieli handlowych również na woj, łódzkie, dobre zarobki i laptop, telefon służbowy :)
zdjecie uzytkownika
Nieznany - 2016-01-19 05:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję, w tym zakładzie, stanowisko: garmażerka, sama praca jest spoko, ale ze względu na brak zmiany pracujemy w godzinach skakanych, jak jest mały plan, to wyrobimy się do godziny 14, jak jest większy to do 15, nieraz 16. Najgorsze w tym jest to, że nie ma za to nic, jak nazbierasz powiedzmy te 8h to masz dodatkowy urlop, którego nie możesz wziąść kiedy się chce, ale wtedy, jak ci ić Pan kierownik produkcji pozwoli, nie polecam, będe zmieniał jak tylko pojawi się taka możliwość. Są też plusy, nie można narzekać na termin wypłaty wynagrodzenia, dzięki jedzeniu na stołówce, oszczędzam w domu.
zdjecie uzytkownika
dne - 2016-01-19 20:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nieznany szkoda, że nie można wykorzystać tych nadgodzin w jakiś inny sposób, no ale rzeczywiście zarobki nie są złe, można z miesiąca wziąć 2000 netto.
zdjecie uzytkownika
lesiu - 2016-01-23 00:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem tu jako handlowiec.

Unikac ta firme z daleka, zreszta oni juz dlugo nie pociagna jak wyjda na jaw macinacje polityczne i afery z sieciami gdzie zreszta sam zeznawalem.
zdjecie uzytkownika
mikolaj - 2016-01-23 09:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
od znajomych też mam dobre opinie. wiadomo-zdarzają się nadgodziny, ale to jak wszędzie. wynagradzają to w terminowej wypłacie i dodatkach. a firma ma swoją renomę od ponad 20 lat.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2016-01-26 09:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie jak wygląda praca na produkcji,jakie zarobki,jakim systemem pracujecie,z tego o wiem,to praca jest na zmiany,ale jak to jest z pracą w soboty i niedzielę,z góry dziękuję za odpowiedż.
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-01-26 14:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę powiedzcie mi co do stanowiska:garmażerka,czy wy pracujecie na jedną zmianę od poniedziałku do piątku?czy praca jest ciężka?jakie kierownictwo?
zdjecie uzytkownika
alegoria - 2016-01-27 23:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda - 2015-01-18 21:09:41]:
ale tylko wówczas kiedy nie można tego pracownika kimś innym zastąpić...co jest niezmiernie proste..
zdjecie uzytkownika
on - 2016-01-28 06:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi, kto wysłał w rynek ta krakowska z indykiem, bo nie wierzę, że pracownicy?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-28 21:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy nikomu.
zdjecie uzytkownika
sjgvsvs - 2016-01-30 21:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lok - 2016-01-08 01:13:22]:
rekrutacja ok, gorzej z ludżmi, fałszywi i nie mający życia prywatnego, trzeba mieć się na baczności
zdjecie uzytkownika
trek - 2016-02-01 20:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze powiedziane, mieć się na baczności, czyli robić swoje i nie wchodzić w zbędne dyskusje. I to się nie tyczy jedynie zakładów Wróbla, ale wszelkiego rodzaju pracy :)
zdjecie uzytkownika
wiemcomówię - 2016-02-02 11:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie więc się wypowiem: wynagrodzenie terminowo, kasa mała (staż 2,5 roku), o urlopach branych kiedy ty potrzebujesz zapomnij, kieras ci powie kiedy możesz wziąść. Wyroby średniej jakości (większość) surowiec na te wyroby przyjeżdża już kiepskej jakosci, swierze mięso z niemiec, mrozone to już wogole poracha, wysuszone zółte lepkie po rozmrożeniu smierdzi jak z murzynskiej chaty...
zdjecie uzytkownika
zdegustowana - 2016-02-09 15:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nutella - 2015-09-20 20:45:40]:
Mówisz ,na rozbiorze sie zarabia... powiedz mi jeszcze czerwonym czy bialym ..., Bo co miesiac to wypłata niższa , bo tonarz mniejszy , ale całe 9 godzin zapierdala sie jak dzika swinia , a przelew to pożal sie Boże... Jeden miesiac 2100 a na drugi juz 1820. Baby sa tak wredne na tym dziale, donosza non stop, obgaduja,nie tylko kolegow ale nawet ich rodziny,żony... Widocznie malo do roboty maja. Kto w ogóle dopuszcza do tego ze zastepca kierownika i jego żona sa na tym samym dziale?? To nie zgodne z prawem! Najwieksza donosicielka!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie przebiegło w bardzo miłej atmosferze,nie było Pani Ani która takie spotkania przeprowadza,więc rozmawiałam z Panią Dagmarą.K Wszystko wytłumaczyła,pokazała i zrobiła na mnie ogromnie pozytywne wrażenie ! Dlatego też zdecydowałam się na tą pracę.Gdy już pracowałam pół roku,miałam problem i zgłosiłam się do Pani Ani.Szczerze? To Anioł a nie kobieta! Dużo cierpliwości,wyrozumiałości itd..Pomogła rozwiązać problem który miałam i ot 1,5 roku zleciało jak z bicza strzelił :D Więc gdy Wy się przyjmujecie i coś wam nie pasuje to od tego są kobiety w kadrach żeby wam pomóc a wy od razu się zwalniacie! Tak wam zależy na pracy??
Pytania: Najdziwniejsze pytanie na rozmowie kwalifikacyjnej? Oj tak,było takie.''Czy Pani chce pracować ???'' No HELOŁ,po to tu przyszłam :D
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-09 20:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pracownikiem tej firmy i teraz wiem,że to był wielki błąd.Lepiej było siedzieć na zasiłku niż zaczynać współpracę z firma...
zdjecie uzytkownika
krecik - 2016-02-12 20:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no taaak, zasiłek tak łatwo w ręce wpada.. eh @pracownik, kiepskie podejście do sprawy. Domyślam się, że kasa podobna, ale tu pracować trzeba i wykazać się siłą.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert